Torsdag dag

Såg just att jag inte skrev något igår, men jag hade fullt upp. Har inte heller haft någon speciell lust heller, och då blir det bara en massa svammel.
Just nu ligger Nicke och Nova i sängen och sover, och jag har just sminkat mig. Har haft en lugn hemmadag idag, jag och lillan låg i sängen till elva nångång. Då klädde vi på oss och tog en långpromenad längs älven. Det är ju kanonväder ute, så det var hur skönt som helst!

Ikväll ska vi grilla, Nicke har varit och köpt en ny grill. Ska bli gott med riktig mat, första gången den är veckan. Har förövrigt bara ätit sallad och lättfil. Men man måste ju få fuska lite under helgen, vi får köra på stenhårt nästa vecka igen! Måsta åka till mamma nån dag också, vill väga mig och se om det är nån skillnad =)

Igår jobbade jag mellan halv fem och åtta. Det var faktiskt rätt kul, spec att få komma ut och göra något annat. Skulle egentligen jobba vid lunchen idag, men jag vaknade med sprängande huvudvärk som vägrade ge med sig. Men nu börjar det bli bättre iaf.
Var på stan också på dagen med Elin, Carro och Anna. Egentligen skulle Anna komma hit, men tiden abra försvann så vi hann inte så långt. Vi får ta det en annan dag!

Vi har inte bestämt än vad vi ska göra ikväll, men det blir nog att ta en promenad till nån brasa och titta, och sen kanske åka hem igen. Vi får se vad som händer. Är öppen för alla förslag iallafall. =)


Tisdag kväll

Ikväll har jag och lillan varit hos Nadja. Vi tog en promenad till Kärnan, där vi åt salladsbuffé. Eller, Nadja åt pizzabuffé, men jag ska vara nyttig och hoppade över det. Smakade inte ens en liten bit, duktiga jag. Men jag var grymt sugen! Nova sov nästan hela tiden, förutom då hon vaknade och ville ha mat. Så Nadja hann inte mysa något. Men vi får ses en annan dag, då hon är piggare!

Imorgon ska jag nog vara med Anna på dagen. Hon slutar tidigt från skolan, så det blir nog att hon kommer hit. Hon har ju inte varit här och sett hur vi bor än.
På kvällen ska jag jobba mellan 17-19, men jag är inte alls taggad. Men det måste ju göras. =)

Nu ska jag gå och väcka lillan så hon kan sova inatt. Det är väl dags för mat snart också.



Mammas lilla charmtroll!




Tisdag dag

Nu har vi jag nyss kommit in från en långpromenad. Det var grymt skönt, även fast vädret kanske inte är det bästa. Håller även på att tvätta, så jag blir bara hemma idag. Ska försöka hinna med en till långpromenad efter lunch.

Igår var jag och Nova hos mamma på kvällen. Jag åt middag där och stannade till åtta ungefär. Nova fick ett babygym av mamma och Benny, ett jättefint. Och det verkade då som att hon gillade det! Ska lägga ner henne där en stund när hon vaknat, för just nu ligger hon och sover. Men jag tror att hon håller på att vakna, det låter som så.

Igår var vi på stan med  Nadja. Träffade Anna en stund, sen var vi med Mia. Det var riktigt kul att träffas igen, och jag hann mysa en massa med storkillen Rasmus. Jag är som lite småkär i honom!
Jag var även och köpte mig en almanacka, så nu kanske jag kan börja hålla reda på saker och ting. Mitt minne har blivit hur dåligt som helst.

Nä, nu vaknar lillgumman, så hon ska få mat. Sen  är det dags för mig att äta också, det sallad. Eftersom jag inte kunde äta påsdieten, så får det bli sallad hädanefter. Men jag älskar ju det, så det är inga problem!


Den absolut lyckligaste dagen i mitt liv!

Måndag dag

Vi klev inte upp förrän vid nio idag, Nova lät mig få en liten sovmorgon. Och jag kan lova att det var välbehövligt. Det börjar kännas nu att jag får alltför lite sömn. Men jag klagar inte, så länge lillan mår bra så mår jag bra.

Idag ska vi till stan med Nadja, måste försöka hitta en klänning till dopet. Har redan hittat ett par skitsnygga skor jag vill köpa. Vita pumps med nå svart på osv.. Hur snygga som helst! Så dom blir det nog att köpa, antingen den här veckan eller nästa.
Anna ska även avra med oss ett tag, kul! Då blir det nog att kika på lite bäbiskläder. ;)

Mia skulle också på stan, så vi ska ses en stund. Har saknat henne! Vi är alldelens för dåliga på att träffas, det måste vi bli bättre på!

Började ju med påsdieten idag, men det gick inte alls som jag tänkt. Försökte verkligen få i mig en sån imorse, men det var nästan helt omöjligt. När jag tillslut fått i mig nästan allt, kräktes jag upp det mesta. Jävla skit. Vet inte om det var smaken eller konsistensen som gör att det inte går.
Men jag har två andra smaker som jag ska pröva ikväll, och går det inte då så måste jag komma på något annat. Jag som var hur taggad som helst!

Nä, nu måste jag sluta, måste börja gå om 20 min. Och innan det ska jag föna och platta håret, och klä på både mig och lillan.

Söndag kväll

Nu har jag precis städat färdigt, så nu är det hur fint som helst här. Helt sjukt vad grus hunden och barnvagnen drar in! Hela hallen full, och då var det inte många dagar sen vi dammsugade senast. Vi har börjat ha vagnen ute i trapphuset nu, det blir trångt där, men än har ingen klagat. Och det är så skönt att inte ha den inne och smustar ner.

Nova är hos sin morfar nu, vi var där och fikade tårta och hon blev kvar där. Det är så otroligt mycket enklare att städa då det bara är jag hemma, för då slipper jag tänka på något annat. Med ipoden på högsta volym och en massa bra winnerbäck låtar, går städningen som en dans!

Vi var hos Nickes mormor och morfar och käkade middag idag, det var trevligt! Hans mamma, Carro och Mange var också där, så det var fullt hus!
Annars har jag och lillan varit ensamna nästan hela dagen, Nicke har varit och jobbat lite. Men Nova sov större delen av tiden, så jag fick lite egentid. Såg färdigt sista avsnittet på säsong 1 av Lost, så nu väntar jag bara på att Jossan ska titta färdigt på säsong 2, så att jag kan få tillbaka den.
Såg även A Cinderella Story, ingen superduper bra film, men helt okej! En riktig tjejfilm, det var länge sen jag såg!

Dagen har varit lite upp och ner i humöret, och vi har haft lite diskussioner. Men det glömde vi snabbt, så nu är allt bra igen.

Nu ska jag ge djuren mat, sen ta en promenad till pappa för att hämta lillan. Så nu måste jag gå med en tom barnvagn dit. Får se om vi orkar gå tillbaka, eller om vi åker med Nicke. Han måste dit också sen, för att hämta hem barnstolen.

Ajust ja, kom på att det var sista gången jag åt mat nu på ett tag, för imorgon börjar vi med dietpåsar. Är helt sjukt taggad, så nu jävlar!
Hoppas bara att jag klarar av att trycka i mig dom, förra gången jag smakade av nicke höll jag på att kräkas. Men nu har vi andra smaker, så det är bara att hålla tummarna på att det går bättre.





GRATTIS på 5-årsdagen, hjärtat!

Söndag dag



Nova Bergström,
du är mitt liv,
mitt allt.

Du lärde mig vad riktig kärlek är,
Det jag känner för dig,
är större än något annat!

Jag älskar dig!

Söndag morgon

Inatt har jag faktiskt fått sova ganska bra. Jag fick även ta henne nu på morgonen, för nicke var ute och drack igår. Men det har gått hur bra som helst! Kanske lägger mig och sover en stund senare under dagen, vi får se.

Just nu känner jag ingen lust alls att skriva, är både hungrig och har sjukt ont i magen. Och jag är inte alls på särskilt bra humör idag. Ska gå och äta frukost nu tror jag, och sen ta med lillan och gå å duscha. Det är ju så mysigt!


Lördag kväll/natt

Nu har jag och lillan precis kommit hem från Nadja. Har haft en jättekul kväll, med en massa prat och skratt. Ni är två helt underbara personer, Anna och Nadja.
Vi gick på willys och köpte morötter och dip, läsk och lite godis. Så vi har haft fullt upp ikväll =) Fick även känna lite bäbismage ! Hon har en sån fin mage, saknar min hur mycket som helst! Speciellt när man är med andra som är gravida. Men jag har ju äntligen fått ut min lilla skatt, och det är tusen miljoner gånger bättre!

Har en grym huvudvärk nu, så jag tor att jag å lillan ska krypa ner i sängen och mysa lite. Hon vill kanske äta lite, men det kan hon lika gärna göra där.
Nicke är fortfarande ute, hoppas han inte blir borta för länge. Det är ensamt här!



Det bästa jag har!

Lördag kväll

Nu är jag och Nova hos Nadja. Vi ska vara här ikväll, medans pappa Nicke är och dricker öl och ser på hockey. Det  har ju börjat nu igen, så nu ser jag väl inte av Nicke så mycket. Han lär ju sitta som klistrad framför tvn.

Idag har jag varit ute och kört bil med pappa, vi var i täfteå och delade ut en massa papper. Vi var ute och körde i drygt 2½ timme. Nova har varit hos sin farmor och faster idag, så hon har fått en massa extra kärlek!
Vi var där och åt middag. Tacos blev det, och det var supergott!

På måndag blir det att börja med att bara äta dietpåsar, jag är hur taggad som helst! Carro har käkat sånna i en och en halv vecka, och redan gått ner 7 kilo! Så jag är motiverad till tusen! Jag har ju ett antal graviditetskilo att gå ner, så nu jävlar!

Nu väntar jag och Nadja på att världens sötaste Anna ska komma hit och vara med oss. Då ska jag få mysa och pilla lite mage! Jag saknar min hur mycket som helst, längtar tills jag får en till =)

Lillan är inte alls nöjd nu, hon är övertrött. Har sovit typ en halvtimme sammanlagt under hela dagen. Men hon vill verkligen inte sova! Provade att lägga henne i vagnen på balkongen, men hon ville upp på en gång.

Nu ska jag gå och busa med dom, så jag ska sluta skriva.

Fredag morgon

Idag ska jag och Nadja ner på stan. Vi måste hitta presenter till amanda, hon fyller 5 år på söndag. Min storatjej! Förstår inte hur fort tiden går, det känns som nyss att hon var en liten bäbis. Hon var så otroligt söt, och den bästa jag visste. Nu har jag en egen bäbis, men hon har ändå kvar en av dom största platserna i mitt hjärta.




Jag kommer aldrig lämna dig,
utan jag ställer upp till tusen för dig!

Igår var vi hos Nickes mamma på middag, vi åt soppa. Supergott var det, jag som egnetligen inte brukar gilla soppa. Men den här var mer än okej! Efter det åkte vi till pappa och hälsade på och fikade. Vi var även en sväng på Media Markt, helt sjukt vad mycket folk!

Allt gick då bara bra på bvc också, och hon växer och växer. Nu väger hon 5420 gram och är 58 cm lång. Vi hade mammasamtal där också, och jag fick svara på  en massa frågor om hur jag mår osv. Sen var ett ett papper med frågor om hur jag och Nicke har det tsm.

Ikväll ska nog Jossan komma hit på middag, ska bara ringa och säga det till henne. Glömde bort att göra det igår.
Då ska hon få mysa en massa med Nova!

Nu ska vi å och duscha och göra oss färdiga. Lillan måste ju äta och de innan vi åker, så det tar ju ett tag tills vi är redo att fara.



Torsdag dag

Inatt har jag faktiskt fått sova. Lillan vaknade vid halv två och halv fem för att äta. Sen sov hon till klockan sju i morse. Så den här natten ahr inte alls varit lika jobbig som dom senaste.
Sitter nu och lägger in nya bilder på apan, har ju en massa nya. Helt sjukt egentligen vad vi har bilder på Nova, jag är som helt besatt av att ta kort på henne. Nu ska vi bara framkalla en massa också, men det lär bli dyrt ;D

Dagens planer är bvc och sen middag hos Nickes mamma. Ska bli spännande att se vad lillan väger, nu har hon nog kommit över 5 kg. Min lilla knubbis =) Ska även ha mammasamtal där, så det ska bli kul och höra vad dom frågar om. Men dom vill väll bara kolla att allt går bra och att jag mår bra. Och det gör jag!

Igårkväll var jag och Nadja på tupperwareparty hos mamma, och det var faktiskt roligare än vad jag trodde. Kanske för att jag vann en salladsskål med en massa smarta finesser? ;) Det är alltid lika kul att få saker gratis, speciellt om dom kostar runt 400 annars.

Jag köpte även en burk där man ska ha vällingpulver. En sån där med tre olika fack så man kan mäta upp hemma och sen är allt klart när hon ska äta. Bara att hälla i flaskan.

Nu ska jag och lillan gå och duscha, så vi är färdiga att gå sen. Vet inte om det blir en promenad, eller om Nicke svänger förbi och hämtar upp oss. Men det är ju så fint väder ute, så det blir nog att gå.




Onsdag morgon

Inatt har det varit en jobbig natt, lillan har inte alls varit på humör. Hon har bara legat och gnällt och inte velat sova. Så jag har knapp fått någon sömn alls. Även fast hon sovit så lite ville hon ändå göra morgon klockan sex, och hon har inte velat sova sen dess. Provade att mata henne i sängen, för då brukar hon somna, men icket. Det funkade inte. Så hon får väl sova i barnvagnen då vi ska träffa Carro. Men jag som är grymt trött får försöka sova när Nicke kommer hem från jobbet. Eftersom jag ska iväg ikväll kan jag inte sova då.

Nu ska vi gå och duscha, så vi är någorlunda färdiga då Carro ringer. =)

Tisdag kväll

Jag sov i nästan två timmar, och oj så skönt det var. Helt klart välbehövligt. Nicke och Nova kom hem strax efter åtta, och sen dess har jag och lillan legat och myst i sängen. Såg även på ett avsnitt av Lost.

Nu står Nicke i duschen, så det blir nog sängen för oss snart igen. Lillan ska få mat och så innan.

Idag har jag och Nova varit hos mamma, vi åkte dit vid halv elva. Men lillan sov nöstan hela tiden, hon var helt slut idag. Hon behövde kanske ta igen lite förlorad sömn, hon som ahr börjat sova så dåligt på dagarna.
Jag och mamma tog en promenad med barnvagen till plantagen och willys, och resten av tiden blev det bara en massa prat. Vi kom inte hem förrän halv fem.

Imorgon ska vi träffa Carro, vet dock inte än vad vi ska göra. Men det blir nog att gå på stan, som vanligt =) Ska iallafall ner på sf och hämta ut några biobiljetter, Nicke hade fått så han kunde få gratis. Vet inte vilken film det var, men gratis bio är ju aldrig fel =)

Orkar inte ens skriva om att jag håller tumamrna på att Nova sover längre än till fem-sex imorgon, jag har som slutat hoppas.
Nu ska lillan få mat, så jag ska slita mig från datorn.


Tisdag dag

Nu ska jag lägga mig och sova en stund, är sjukt trött och på dåligt humör. En sån där superbra blandning. Nicka har åkt i väg med Nova ett tag, så jag ska få avra för mig själv en stund.

Skriver senare ikväll om hur dagen varit, för nu ska jag sova!

Tisdag morgon (igen)

Nu är vi färdiga, nyduschade och allt. =) Lillan sitter här bredvid mig, och är på någorlunda bra humör. Hon har faktiskt skrattat en massa på morgonen, så helt missnöjd är hon ju inte. Vi la oss ju i sängen när hon skulle äta, jag satte på ett avsnitt av Lost, men vi lyckades faktiskt sova en stund. Dock kanske 20 min, men det är iallafall någonting.

Nu ska vi iväg till mormor, så ska hon få ta hand om oss lite. Känner att jag behöver komma ut och göra något, så då passar vi på att fara dit och mysa. Måste ju få kika på deras nya bil dom köpt.

Nu har jag och Mia iaf bestämt att vi ska ses på torsdag, och det ska bli hur kul som helst! Har saknat dom, vi har ju inte setts sen i förra veckan. Men nu blir det av! =)

Nä, nu ska jag sprinag och platta håret, och sen böka ner lillan i overallen.



En sliten nybliven mamma och en liten Nova!

Tisdag morgon

Nu har jag ätit frukost och ska snart ge lillan lite mat. Vi klev upp strax innan sex idag igen, så det blev ingen liten sovmorgon för mig. Jag är helst sjuk trött, skulle kunna göra vad som helst för att få sova en stund. Tänkte lägga mig i sängen och mata Nova, så kanske vi båda somnar en stund. Idag är hon inte alls på lika bra humör som igår, så idag kan det bli en jobbig dag. Vi får se vad vi hittar på, någonting måste vi göra, annars kommer jag bli tokig. Kanske en långpromenad eller nåt?

Nä, nu är inte Nova alls nöjd i babysittern, så jag ska sluta.

Måndag kväll

Den här dagen har bestått enbart av en massa mys! Jag och lillan har spenderat den mesta tiden i sängen, hann med 8 avsnitt av Lost. Och lillan har varit på kanonbra humör hela dagen, så vi har haft det jättebra. Är dock supertrött nu, har ju varit vaken sen ungefär halv fyra inatt. Somnade en snabbis runt lunch, men det var kanske en kvart bara. Så jag hoppas att hon sover ordentligt inatt och i morgon bitti.

Ikväll har jag varit hos Nadja, vi gick på Willys och apoteket. Jag var tvungen att köpa mer grejer till snittet, som fortfarande inte läkt. Det börjar bli dyrt nu =) Vi hann även med en massa prat om allt möjligt! Alltid lika skönt att få snacka av sig.

Imorgon har vi inga ålaner än så länge, men det blir nog bara att vara hemma. På onsdag ska jag och Nova iallafall vara med faster Carro, det ska bli kul!

Nu ska jag och Nicke hoppa in i duschen och sen blir det sängen för våran del. Ska se ballar av stål, och sen sova!


Måndag morgon

Jag är helt sjukt trött, lillan och jag har knappt sovit något inatt. Hon hawr varit vaken sen halv fyra ungefär, med undantag för en halvtimme där runt fem. Så det blev en supertidig morgon idag. Känner hur huvudvärken börjar komma, så jag hoppas på att hon somnar en stund så jag får vila lite också.

Nu hawr Nova nyätit och jag sitter och tittar på Lost. Har fått tillbaka första säsongen som Jossan lånade av mig, så nu har jag något att titta på. Gjorde värsta fyndet på tradera, säsong 1 & 2 för drygt 200 spänn ink frakt.

Idag blir nog en mysardag, känner inte för att göra någonting alls faktiskt. Utan jag ska ägna all tid åt Nova idag, för när Nicke kommer hem från jobbet vill jag sova en stund. Kanske att jag skickar iväg honom och Nova ikväll, så får jag lite lugn stund.

Men jag ska väl egentligen inte klaga, lillan är ju ändå på bra humör. Så vi ska lägga oss i sängen snart och mysa en massa!

Söndag dag

Nu har vi nyss käkat lunch, jag har gjort pannkakor. Det blev helt sjukt många! Men det är bra, för då har jag till lunch i veckan.
Nicke har nyss vaknat, han och lillan har legat och sovit nästan 2 timmar, medans jag och Amanda har ritat och myst en massa! Hon har även suttit och spelat dator, och hon är jätteduktig!

Nu ska jag hoppa in i duschen strax så jag blir färdig nån gång. Måste även kila ner i tvättstugan och sätta på torktummlaren en gång till.

Jag fick sovmorgon idag igen, så jag sov till nio ungefär. Då kom Nicke och väckte mig och amanda. Han klev upp halv sex idag igen. Men det var hans val, då fick jag ta nattmatningen istället. Och det går jag gärna med på.

Nu har Nova fått för sig att vara vaken och inte somna om efter det att hon äter runt fem. Förut somnade och om och sov till åtta-nio, men inte nu. Det är ju sådär lagom kul när Nicke jobabr och jag måste kliva upp varje morgon. Men om man ska se det positivt, nu har vi mer tid för mys!

Nä, nu tjatar amanda om att hon ska få datorn, så jag ska sluta.


En trött tjej!

Lördag kväll

Nu är vi redo för mys! Har dukat fram chips, ostkrokar, läsk, morötter och dip! Amanda ska snart lägga sig och se en film, så ska jag och Nicke passa på och mysa lite.
Jag och Amanda har nyss badat Nova, och hon njöt för fullt. Hon verkligen älskar vatten! Precis som sin mamma!



Idag har jag, Pandan och Nova varit hos Nadja en stund, vi käkade glass och sjöng lite. Amanda, som snart fyller 5år, kunde ingen låt, men sjöng ändå. Hon är grymt söt den tjejen.

Imorse gick Nicke upp med Nova runt halv sex, och jag sov till halv nio. Så imorrn är det Nickes tur att få sovmorgon. Så det blir nog tidig morgon för mig, men det är jag ju rätt så van vid.

Igårkväll var vi bara hemma. Vi såg på film, och gjorde en tidig kväll. Vi såg Ciao Bella, helt okej film faktiskt. Lite smårolig sådär.

Nä, nu ska vi se Robinson så jag ska sluta.



Det bästa som finns.
Jag älskar dig!



Fredag dag

Vill du kunna handla gratis?

Testa isåfall att bli medlem här och få hem gratis ica,willys,coop presentkort, från 250kr och uppåt!

Samtidigt hjälper du mig att få hem fler presentkort!
Fick hem 2st presentkort från Ica igår värt 500kr!


Fredag morgon

Imorse låg jag och Nova och myste en massa! Hon har varit vaken tillochfrån sen efter fem, men vi låg kvar enda till klockan åtta. Hon kan vara hur mysig som helst när hon är på det humöret.
Just nu sitter hon här bredvid mig i soffan, hon ville inte alls ligga ner. Utan då började hon skrika, men så fort hon får sitta, lutandes mot ryggstödet/armstödet, blir hon hellugn. Hon är så söt!

Det märks hur mycket och snabbt hon utvecklas, igår busade vi en massa och nu ser man verkligen hur hon följer saker med blicken. Hon reagerar också på ljud, och vrider på huvudet åt det hållet. Hon skrattar en massa också nu, mest hela tiden. Och det är det sötaste som finns!

Nu ska jag snart gå och käka lite frukost, sen blir det nog att gå och duscha. Lillan duschade med mig igårkväll, och det var hur mysigt som helst! Kanske tar med mig henne idag igen. Om hon inte somna innan.
Sen idag ska vi ta en promenad ner till stan, ska ju fixa faderskapspapperna. Hade tänkt ringa Nadja eller nån och höra om hon ska ner på stan tidigare. Vi ser väl.


Torsdag kväll

Idag har vi haft det supertrevligt hemma hos Mia. Fick mysa lite med Rasmus, och oj så stor han har blivit. Jag som tycker Nova har vuxit, men på han märks det nå otroligt. Men han är minst lika söt ändå =)

Vi var där till strax efter två, för dom skulle till bvc för att Rasmus skulle vaccineras. När jag kom hem somnade vi alla tre i sängen, det var välbehövligt kan jag säga. Nu har lillan klivit upp mellan 5-6 varje morgon den här veckan, och det börjar kännas i kroppen. Längtar tills helgen då Nicke kan kliva upp med henne nån dag så jag får sova ut lite. Och självklart ska han få sovmorgon också, han börjar ju jobba kl 5 varje morgon så han kliver också upp tidigt.

Vi har nyss varit och käkat salladsbuffé på Nattöppet, det är helt klart bland det godaste som finns! Deras currydressing är helt sjukt god =)

Imorgon ska vi till soc och skriva på faderskapspapperna. Vi fick inte göra det när jag var gravid, vilket jag tycker är konstigt då andra fått det. Och när väl lillan kommit ut hade dom glömt att kalla oss. Men imorgon ska det bli gjort iallafall, så nu kan även Nicke ta ut sina pappadagar om han vill.

Utöver det har vi inga planer för morgondagen, vi får se vad vi hittar på. Nu ska jag iallafall mysa lite med mina älsklingar, och sen funderar jag faktiskt på att gå och städa och fuxa i skafferiet och kylskåpet. Och lillan måste bada ikväll också!


Torsdag morgon

Usch, vad jag är trött. Skulle kunna göra vad som helst för att få sova lite till. Lillan vaknade som vanligt tidigt, strax efter sex tror jag klockan var. Och då hade hon ändå ätit runt fem, så hon var inte hungrig. Kanske bara less på att ligga ner i sängen.
Nu är hon då jättepigg, ligger här  bredvid mig i soffan och pratar en massa. Hon är hur söt som helst!

Idag ska vi åka till Mia och Rasmus! Skulle egentligen till öppna förskolan, men Rasmus skulle tydligen ta spruta halv tre, så dom hinner inte åka dit. Men vi ska hinna mysa innan en massa iallfall! Vi ska åka dit så fort vi är färdiga å så. Har saknat dom då dom varit borta!

Igårkväll blev det inget besök hos Elin, jag ringde flera gånger men hon svarade inte, så jag och Nicke tog en långpromenad till pappa och hälsade på. Vi fick gofika och jag spelade finns i sjön en massa med Amanda. Vi bestämde även att vi skulle vara barnvakt åt henne på lördag, så hon sover här då! Måste hitta på nåt att göra då också, så hon har kul. =)


Idag blir Nova två månader!

Helt sjukt vad tiden går fort. Det känns som nyss när jag fick se och höra lillan för första gången. Jag kommer ihåg lyckan när dom la henne på mitt bröst och jag äntligen kunde röra vid miraklet som jag haft i magen så länge.
Jag visste inte då att man kunde älska någon så mycket så som jag älskar henne. Jag ska göra allt jag kan för att skydda henne och se till att hon alltid har det bra. För hon är det allra bästa i mitt liv.












Lillan i vecka 18



Sista magbilden, v.39
Tre dagar innan lillan kom.



Första bilden tillsammans.
Lyckligare än sådär har jag nog aldrig varit!



Stora tjejen nu,
Mamma älskar dig!


Onsdag morgon

Idag vaknade Nova tidigt igen, strax efter sex. Jag som hoppats på en liten sovmorgon, men icket. Igår vaknade hon runt kvart över fem, så det har blivit tidiga dagar. Men jag funderar på att lägga oss i sängen igen, så kanske hon somnar. Jag tror inte det, men vi kan ju försöka iallafall.
Idag ska vi träffa Carro, det blir väl stan kanske. Som vanligt när vi ses ;) Ska ringa henne senare, hon drack igår så hon vill nog sova ett bra tag till, klockan är ju inte mycket.
 
Igår firade jag och Nicke 1,5 år! Fick 5st rosor, superfina! Vi tog det bara lugnt igårkväll, såg på film och hann med en massa mys. Det är inte dumt det =)

Just ja, måste ringa Elin sen också, jag, Nicke och lillan kanske skulle dit ikväll. Vi har fortfarande inte varit där och tittat hur dom bor, så det är på tiden nu!

Nä, nu ska jag försöka bära över lillan till min säng (från soffan) utan att hon vaknar allt för mycket. Och jag ska hoppas på att få lite mer sömn.



Jag älskar dig!


Måndag dag

Nu är hela lägenheten städad och all tvätt vikt. Så nu ser det bra ut här hemma igen. =)
Har även möblerat om i vardagsrummet, och det blev mycket mycket bättre! Saknas bara lite innan det blir perfekt, men det får vi köpa på ikea. Vi ska dit nästa helg, och då ska det shoppas! Det blir förmodligen en ny soffa också, det blir kanon!

Nu väntar jag på att Elin ska komma hit, hon borde vara här om drygt en halvtimme. Vet inte vad vi ska hitta på, men det kommer väl sen. Vill ut en stund iallafall, det är ju kanonväder ute! Kanske en promenad med barnvagen? =)

Idag blir lillan 8 veckor, så hon är stora tjejen nu. Fick hålla i en liten kille på två veckor i lördags, och oj så liten han var. Och då var ändå lillan mycket mindre. Men tiden går fort, det är helt sjukt.



Finkläderna hon fick av mormor, lite stora så vi får vänta lite innan dom kan användas! =)

Nova skrattar!

Lägger ut en film från igår kväll, min finaste stjärna skrattar! <3


Måndag morgon

Idag var det min tur att kliva upp och ta hand om Nova, för jag fick ju en lååång sovmorgon igår. Då klev jag inte upp förrän efter elva. Och det var tur det, för jag var rätt så bakis. Men idag vaknade Nova klockan åtta, så hon sov ganska länge faktiskt. Funderar på att väcka upp Nicke, men jag tror att jag låter honom sova en stund till, det behöver han!

I lördags var jag ju hos Nadja som fyllde år. När jag väl kom dit för att vi skulle göra oss färdiga, bestämde jag mig för att jag skulle dricka. Så det gjorde jag, och full blev jag! Hade hur kul som helst, det var grymt länge sen jag festade. Har dock inga bilder, ska be albin skicka över några. Så det kommer sen!
Middag blev det ju hos mamma, coh det var hur trevligt som helst. Måste helt klart göras om snart, men att då Nicke och Nova följer med!

ANnars så har det väl inte hänt så mycket under helgen, det blev bara lugnt igår. Bakispizza och en massa filmer bara. Och lite mys! =) Tvättade förresten igår också, så nu är allt rent!

Idag blir det storstädning här hemma, det  ser ut som hejkomochhjälpmig. Ska ringa Elin också, vi kanske skulle ses idag.

Lördag morgon

Idag fyller min älskade syster 21 år, GRATTIS HJÄRTAT!

'

Idag var det min tur att kliva upp med lillan, Nicke gjorde det igår så jag fick sovmorgon. Är grymt trött nu, och vill bara lägga mig och somna om. Men jag får hoppas på en liten sovmorgon imorrn istället?! ;D

Igår blev det fredagsmys med fruktsallad och en film. Vi var även ute på en lååång promenad, det var skönt!
Var ju förresten på akuten igår, men dom kunde inte göra något. Det är bara att vänta på att det ska läka av sig själv. Läkaren sa att hon kunde sy, men att det då mest troligt skulle bli mera infekterat, så det ville hon inte göra. Måste åka på apoteket i veckan, och köpa mer grejer så jag kan lägga om såret. Dom tipsade om några saker som gör att det inte fastnar, så det måste köpas!

Ikväll blir det middag hemma hos mamma, och sen fest hos Nadja. Jag ska dock inte dricka, men nu är jag ju van att vara nykter på fester. Men om tre helger ska vi ut ett par stycken på droskan och äta middag, och då ska jag dricka. Första gången sen i slutet av Juli. Så jag är supertaggad!

Ska åka till Nadja runt halv två, så jag fixar ordning mig där. Har lovat att sminka henne också. Men det blir trevligt, alltid roligare att göra sig färdiga tillsammans!

Nä, nu ska jag gå och göra frukost, är jättehungrig!

fredag dag

Nu åker jag in på akuten, Nadja ska följa med. Orkade inte fara igår, det blev så sent hos Nickes mamma.

Skriver mer sen, ska åka nu. Världens bästa pojkvän ska skjutsa mig! <3

Torsdag dag (igen)

Det gick bra på bvc, läkaren sa att allt såg superbra ut! Hon väger nu 4970 gram och är 57 cm lång (om jag kommer ihåg rätt?). Så nu är hon stora tjejen! Frågade även läkaren om mitt kejsarsnitt och han ringde till kvinnokliniken för att höra vad jag ska göra. Har ju varit på vårdcentralen tre gånger, men dom gör inget åt det. Och det blir bara värre och värre.
Men dom hade ingen tid där idag, och nu är det ju långhelg. Men dom tyckte jag skulle åka in på akuten ikväll och få träffa nån från gynjour där. Men jag vet inte om jag pallar sitta där, ska ju snart till Nickes mamma på påskmiddag, så det blir sent i såfall.. Ska fundera på hur jag ska göra, men det blir nog att jag åker. Nån måste ju göra något åt det, nu är jag less på att ha det såhär!

Nä, nu ska jag börja dra mig mot stan för att ta bussen därifrån.



Mitt liv, mitt hjärta, mitt allt.

Torsdag dag

Om en timme ska jag och Nova möta Nadja och Carro på stan, så vi håller på med det sista nu innan vi ska börja gå. Lillan har nyss ätit och är rätt så nöjd nu, så jag ska passa på att föna och platta håret. Klockan två ska vi till bvc också, ska träffa läkaren. Men det är abra sån där rutinkontroll som alla gör. Det ska bli spännande också och se hur stor hon har blivit, för det märks otroligt mycket att hon växer. Min stora tjej!



Igår var vi bara hemma hela dagen, jag mådde inte sådär superbra. Var ju hos Nadja i tisdagskväll, och där började jag må tvärilla. Så jag kräktes två gånger där, och ytterligare nån gång under natten. Men nu mår jag bra igen! =) Vi var även och käkade salladsbuffé på nattöppet till kiddag igår, helt sjukt vad gott det är! Nicke käkar bara sån där äcklig påsmat som man blandar med vatten, så nuförtiden får jag äta middag själv. Och det är ingen höjdare kan jag lova!

Men ikväll ska vi till Nickes mamma på påskmiddag, det ska bli trevligt!

Aja, ska göra oss färdiga nu så dom inte måste stå och vänta på oss där nere.



STÖRSTA KÄRLEKEN SOM FINNS!

Tisdag dag

Nu är dopkorten beställda och betala. Det blev mycket billigare än vi tänkt oss, det är ju bra. Jag blev då nöjd med dom, men är något less nu. Har gjort om dom tre gånger innan jag äntligen lyckades få iväg beställningen utan problem.

Dagen har varit lugnt so far, har varit ute på promenad i det fina vädret, det var superhärligt! Träffade även på Nadja och Carro utanför deras skola så vi hann med att surra lite. =) Och mer av det blir det ikväll! Det ska bli jättekul, men kommer dock sakna Nova till tusen!

Mitt lilla hjärta ligger och sover i vagnen nu, men håller nog på att vakna. Så hon ska få lite mat, en ren blöja och nya kläder. Måste fixa det snart, för jag åker till Nadja runt halv fyra då hon slutat skolan.

Lägger in bilder på inbjudningskorten sen när dom är utskickade och alla fått dom, det är nog roligare än att några ska få se dom innan.


Tisdag morgon

Ni tror inte att jag lyckades en gång till igår? Började om efter att inbjudningskorten jag gjort försvunnit, men orkade inte göra färdigt dom, så jag sparade. Men det finns inte kvar? Förstår inte varför, det borde ju gå att fortsätta där man slutade. Men men, nu är det bara att börja om för tredje gången, och idag ska dom bli färdiga!

Har nyss ätit frukost, och lillan sitter i babysittern. Ska sätta igång på en gång, medans hon är nöjd och glad.
Ikväll ska jag till Nadja och äta middag, hon ska hjälpa mig att färga håret. Men jag får inte ta med Nova, Nicke ville vara ensam med henne. Så ikväll blir det andra gången jag är utan henne på riktigt. Vet inte hur jag ska klara det! ;D



Måndag kväll (igen)

JAG DÖR!
Nu har jag suttit med inbjudningskorten hela kvällen, och vad tror ni att jag gör?
Jag tar bort allt, precis då jag var färdig och skulle beställa.

Så nu är det bara att börja om från första början. HELVETE!

Måndag kväll

Jag sitter och håller på med inbjudningskortet till dopet nu, dom måste göras och beställas så vi hinner skicka ut dom i tid. Nu är det ju bara drygt en månad och en vecka kvar tills dopet.

Idag har vi varit hos mamma, det var supertrevligt. Alltid lika kul att vara där. Vi var ute och gick en sväng med barnvagen innan lunch och sen satt vi och surrade en massa. Var där tills fyra ungefär, så det blev en heldag.

Ikväll är jag och lillan ensamma hemma, nicke är på o´learys och ser hockey med några kompisar. Och såklart är Nova på heldåligt humör, hon är inte alls nöjd. Så nu längar jag tills Nicke kommer hem igen så han kan ta lillan en stund.

Nu ligger hon och skriker en massa så jag ska försöka få henne lugn.



Mammas hjärta!
Du ska veta att jag gör allt för dig,
du är det bästa jag har!

Jag älskar dig!

Måndag morgon

Lillan bestämde sig för att vara jobbig idag, hon vägrade somna om efter det att jag ammat henne klockan fem i morse. Så hon har varit vaken och pigg sedan dess! Vi låg och myste i sängen till sju, innan hon var hungrig igen och vi klev upp. Så det blev en tidig morgon för oss, vi är redan färdiga. Har även hunnit plocka undan lite och vika tvätten från igår.

Ska snart iväg till mamma, ska bara klä lillan och göra det sista först. Hon ligger i sin säng (!) nu och pratar en massa. Men hon trivs inte riktigt med att vara själv, med det ändå gått bättre än vad jag trodde.

Har pratat med trygghansa nu på morgonen också, och inte får jag ut några pengar från när jag låg inne med lillan på sjukhuset. Hade som räknat med det, eftersom en annan tjej därifrån sagt att jag skulle det. Helskumt!

Igår var det storstädning och tvättning för hela slanten. Nicke tog med sig Nova och åkte iväg en sväng, så jag fick städa ifred. Det blir inte lika mycket gjort när lillan är hemma. Vi hann även med en långpromenad på kvällen, helskönt!

Nä, nu ska jag göra oss färdiga och börja gå ner till stan för att ta bussen.



En trött liten tjej!

Lördag kväll

Nu har vi nyss kommit hem från pappa, dom bjöd på middag som tack för barnvakten. Alltid lika trevlig att vara där. Men vi var tvungen att åka, lillan var tvungen att få lite ersättning, och det hade vi inte med oss. Hon blev inte alls nöjd med att amma, vet inte om jag kanske inte har tillräckligt med mjölk?

Idag for jag och Elin till Nadja på sjukhuset runt tolv, men hon blev utskriven runt ett så vi hann inte vara där nå länge. Tog en sväng på stan istället, hittade en supersöt t-shirt till lillan som jag var tvungen att köpa.  En limegrön med några ljusrosa blommor.

Igår kväll sov lillan hela kvällen, så när amanda lagt sig fick jag och nicke lite egentid. Vi såg på film och bara myste. Dock så ville hon inte alls sova inatt så jag har inte fått så mycket sömn. Väckte Nicke halv åtta så då fick han ta över och jag fick sova en stund. Det är skönt att kunna göra så på helger när Nicke är ledig.

Nu börjar robinson så vi ska titta lite på det, sen sätta igång en film tror jag.



Hjärtegull!
Vad skulle mamma göra utan dig? <3


Fredag dag (igen)

Det blev ingen stan för mig och Amanda, det är sånt dåligt väder ute. Nu har vi nyss kommit hem och sitter och ser på disney chanel och äter chokladbollar. =) Lillan ligger och sover i vagnen, så jag och amanda får lite egen tid en stund innan nicke slutar jobbet. Han borde komma hem snart, han slutar klockan två.


Mina favvoflickor!!

Fredag dag

Nu är jag duschad och påklädd, så nu är det bara lillan kvar. Men just nu ligger och och sover, så jag vill inte väcka henne. Vi ahr heller ingen brådska, ska inte hämta Amanda förrän klockan ett. Hon ska komma hit och sova över ikväll, pappa och malin skulle bort. Men det blir är bra, då får jag mysa en massa med amanda. Jag vet dock inte vad vi ska göra idag, skulle kanske träffa Carrobarro en syund på stan vid halv två. Amanda går säkert med på det, jag får väl köpa en glass eller nåt åt henne så är hon nöjd. Och låta henne styra barnvagen, det älskar hon! Hon säger att hon leker att det är hennes bäbis, sött va? =)

Igår var nickes lillabror här, dom rev tapet i lillans rum, så nu är det bara att spackla och måla sen är det färdigt. Om en månad ska vi till ikea, så då blir det nog att handla en massa saker dit in.

Vi var även till kyrkan igår, så nu är dopet bokat. Det blir i hedlundakyrkan, nära och bra. Ska ha en superbra präst, han var jättegullig och hade en massa humor! Det trodde jag inte... Nu måste vi börja med inbjudningskorten och planeringen, det är ju abra en och en halv månad kvar. Jag är jättetaggad! Hoppas bara att allt går som det ska. Har en massa som vi måste prata om och bestämma, tex vilka låtar som ska sjungas, vem som ska läsa dikt, gudmor och gudfar osv. Min styvmammas mamma ska sjunga, det blir kanon! Hon är superduktig! =)

Nu börjar lillan röra på sig och vakna, så nu ska jag klä henne innan det är dags för henne att äta.

Onsdag dag

Idag har jag fyndat, jag älskar tradera! Köpte den här bodyn med tillhörande byxor från Tummen till lillan för 22kr+frakt. Det är inte dumt =) Har hittat några klänningar jag vill buda på också, men det är 6 timmar kvar så jag väntar nog.



Nu har jag nyss ätit lunch, ska snart klä på både mig och lillan. Hon måste badas också, nu luktar hon jättemycket kräks. Ska nog göra det nu innan vi åker ibäg till vårdcentralen. Ska fråga dom vad det kan vara med lillan, för hon börjar bli som hon var förut. Vill inte äta så mycket och kräks en massa. Nu sitter hon i bärselen och sover, det är nog en av hennes favoritställen faktiskt. Och det är bra att hon gillar den, det blir så mycket enklare att bära runt på henne så.

Onsdag morgon

Idag blev det tidigt, lillan vaknade halv sju och ville ha mat. Lite konstigt, för hon åt runt halv sex. Men hon ville nästan inte äta något, och inte heller somna om. Vi låg och myste ganska länge i sängen innan vi klev upp. Ringde vårdcentralen när dom öppnade klockan åtta, så nu har jag fått en tid klockan två. Måste dit och kolla upp kejsarsnittet, nu har jag så ont så jag knappt kan gå. Plus att det inte ser så fint ut, det varar lite och blöder. Tycker att det borde vara läkt nu, det har ju ändå gått sex veckor. Men jag får vänta och höra vad dom säger.

Jag tror att lilla håller på att bli dålig igen, hon har kräkts en massa nu på morgonen. Och inte sån där överflödskräkning om dom kan få om dom ätit för mycket, för hon har nästan inte ätit något. Just nu ligger hon och sover i vår säng, mitt bland alla nytvättade kläder. Men hon vill inte vara ensam, så jag passar på att vika tvätten när det är lugnt och jag inte har nån jag måste bära runt på. Ska vänta och se om hon vill äta efter hon vaknat, annars ringer jag Nicke och hör vad han säger.

Och inte blev det att fara till mamma idag, det går ju inte när jag ska till vårdcentralen. Hoppas Nicke hinner hem och kan ta lillan, plus skjutsa mig, annars lär det ta tid, så ont som det gör. Han skulle ringa efter han käkat lunch, vilket borde vara ganska snart.


RSS 2.0