Onsdag kväll

Jag sitter nu och spelar poker, har plussat 130.000 dollar ikväll. Synd att det inte handlar om riktiga pengar, utan att det bara är ett facebookspel. Men det är sjukt beroende framkallande ändå. =)

Nicke är på bio, så jag har varit ensam från typ kl 19. Eller, Nova är ju såklar hemma, men hon slocknade vid 18.30 så hon har inte varit så roligt sällskap.

Jag mår mycket, mycket bättre nu faktiskt. Har dock inte ätit middag, så jag vet inte om jag får behålla maten. Men annars mår jag superbra. Det var nog bara en endagars, vilket jag tackar för! Ska ju iväg till Ikea på fredag, och vill verkligen inte vara sjuk och hemma då.

Nu ska jag bara spela färdigt den här turneringen, sen gå och göra kvällsfika. Vilket också, om jag inte kräks upp den, blir min frukost, lunch och middag också.

Onsdag dag

Nu har Nova precis åkt till farmor, så det är tyst och lugnt här. Alldelens för tyst. Men jag ska försöka njuta av det, måste passa på den lilla tiden jag är ensam.

Vi somnade båda två vid halv tio och sov i drygt 2 timmar. Eller, jag sov kanske i en timme, kollade lite på film innan jag somnade. Ska gå och försöka få i mig nån lunch, frukosten kom upp på en gång så jag håller tummarna. Sen blir det ett långt bad, och efter det ska jag nog bara slänga mig i sängen och titta färdigt på filmen.

Helt sjukt, Nova har varit borta i max 5 min nu, och jag saknar henne redan!

Onsdag morgon

Jag har åkt på magsjuka, jättekul!
Vaknade imorse av att jag mådde illa och hade ont i magen, en stund senare var det att bosätta sig på toan. Har kräks 3 gånger, inte särskilt mysigt kan jag lova.

Nova är på bra humör idag, men hennes farmor kommer och hämtar henne vid 12 så jag får vila lite. Det blir nog super, då ska jag lägga mig i ett långt bad och bara ta det lugnt. Ska snart lägga lillan igen, så då blir det att sätta på en film, eller så somnar jag. Vi får se, vi får se.

Igår körde jag iallafall stenhårt på träningen. Sprang först 2km, sen styrketräning, och sen cykling i 5km. När jag kom hem gick jag med Jossan in till stan och tillbaka, så det blev en halvtimmes promenad där också.
När jag väl kom hem igen blev det ett varmt bad, 3:e boken i twilightserien och färsk ananas och vindruvor. Lyx ;D


Tisdag dag (igen)

Nu ligger Nova och sover, och jag spelar en pokerturnering. Det går dock inte lika bra som det brukar göra, men det borde vända tycker jag.

Vi har haft en jättetrevlig dag med Johanna. Först tog vi en promenad, sen gjorde vi korvstroganof till lunch. Resten av tiden blev det en massa bus men lillan och en massa tjejsnack. Jag gillar Johanna, det är så lätt att prata med henne! Får se till att vi börjar umgås mer.

Nicke ska på möte 16.30, så det blir sen middag idag, han är nog inte hemma förrän vid 17-17.30. Jag ska göra blåbärstjockpannkaka, och till det blir det vaniljglass, supergott!
Ska även åka och träna ikväll, måste förresten ringa pappa och höra vilken tid. Men det blir nog vid åtta kanske.



Tisdag dag

Det är typiskt, första dagen på länge som jag kan sova en stund när lillan somnar om, och vad tror ni att hon gör? Jo, hon sover bara drygt 25 minuter, så jag hann inte somna. I flera dagar nu har hon sovit mellan 2-2½ timme, men inte idag! Aja, det är bara att härda ut.

Om drygt en timme ska jag och Nova gå och möta upp Johanna vid busshållsplatsen, och sen ta en tripp till Ica. Jag måste inhandla toapapper, nu är det kris här hemma :P

Har förövrigt äntligen fått mina pengar från försäkringskassan, det var på tiden! Så imorgon blir det en fika på stan med Petra. Synd att Emelie är på dagis då, jag som ville träffa henne också. Men vi får se till att träffas igen när hon är ledig. =)

Nu ska lillan kläs på och roas lite.



Fina, fina dotter.
Kan inte förstå att du är min!
Jag älskar dig, över allt annat! <3<3

Tisdag morgon (igen)

Vi är (tyvärr) fortarande vakna här hemma, Nova har inte blivit trött än. Så vi har ätit mysfrukost, sett på tv och busat en massa. Nu sitter lillan i soffan och kikar på kattungarna, det gillar hon verkligen! =)

Jag har fortfarande svårt att hålla ögonen öppna, det är konstigt. Jag brukar alltid bli pigg efter jag varit vaken ett tag, men inte idag tydligen. Hoppas bara att jag hinner sova en stund, Johanna kommer strax innan 12 och jag måste hinna duscha och allt innan.

Aja, nu är det slut på svammel.

Tisdag morgon

Jag är trött. Det var riktigt jobbigt att ta sig upp ur sängen när lillan vaknade, jag skulle kunna gjort allt för att få sova lite till! Men jag får hålla tummarna att det inte dröjer allt för länge innan Nova vill sova igen.

Idag kommer Johanna hit och umgås lite, det ska bli kul! Var riktigt länge sen vi sågs, så jag är peppad! Vet inte vad vi ska hita på dock, men det brukar lösa sig =)

Igår åkte jag och Carro hem till Nadja, för att därifrån ta en långpromenad tillsammans med henne till butikerna på Marieberg. Vi busade med lillan inne på barnens hus, och tittade på fiskar inne på Djurmagasinet. Lillan tyckte det var riktigt kul!
Vi åkte hem med Nicke när han slutade runt 16, så det blev en lång utedag. Nova somnade såklart i bilen på hemvägen, så vi tog en lång omväg hem så hon fick sova en stund.

Nu ska jag busa lite med Nova och kolla lite på Vakna med the Voise. Det har blivit ett måste här på morgonen =)

Söndag dag

Vi hade egentligen tänkt åka iväg till Ikea idag, men det sket sig. Vi lyckades inte få tag i något släp, och det var hur dyrt som helst att hyra. Synd, för jag var riktigt taggad faktiskt.

Så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, Amanda sov här inatt så nåt kul måste vi komma på. Vi får väl åka ut en sväng sen när Nova vaknat.
Jag skulle få sovmorgon idag, men Nicke väckte mig ändå vid halv åtta. Kan lova att jag inte var speciellt nöjd, jag som sett fram emot en sovmorgon! Men jag får väl peppa det nästa helg istället, eller nån annan gång.

Igår var vi ju i Lycksele på Dollar Store, men vi handlade inte så mycket faktiskt. Lillan fick lite nya strumpor, en mössa och halsduk. Nicke köpte lite småsaker till nya lägenheten och jag fick med mig två ramar, hårsnoddar, hårspännen, sminkborste och 2pack trosor hem. Vi åkte med Carro och Nickes mamma, så det var fulla bilen. Nova var supersnäll, sov en halvtimme på vägen dit och nästan hela resan hem. =)

Nu ska jag gå och torka håret och försöka få på mig lite kläder =)

Lördag morgon (igen)

Nyss när jag var ute och rökte, fick jag världens vår/sommarkänslor. Jag hörde en massa fågelkvitter! Nu saknas bara värmen och solen, sen är allt bra! Det kommer bli så skönt när sommaren kommer, så mycket enklare. Inte en massa lager av kläder att klä på lillan, ingen snö och slask, och inget mer av det deprimerande gråa!

Jag är iallafall färdig nu, har hunnit duscha, sminka mig och fått på mig kläder. Det blev svarta strumpbyxor och ett svart, långt linne. Eftersom jag för det mesta bara varit hemma i veckan har jag bott i mina mjukisar, så nu är jag less!

Nicke skulle vakna vid 8, så jag och lillan får försöka roa oss själva en timme till. Ska gå och plocka fram kläder till henne nu, hon kan inte springa runt naken hur länge som helst. =)

Lördag morgon

Nu är vi vakna här hemma. Nova vaknade som vanligt där runt halv sex, men jag hade mer än gärna sovit längre. Men när Nova vill göra morgon, så måste jag göra imorgon.

Iallfall, idag ska vi åka till Lycksele och gå på Dollar Store. Nickes mamma och bror skulle haka på, det blir kanoners. Vi åker väl runt 10 eller så skulle jag tro. Får se till att Nova är vaken tills dess, så kan hon sova i bilen.

Igår hände inte så mycket, hade bara en hemmadag. Eller, vi tog en långpromenad, och jag gick och hämtade ut ett paket. Det var avslutningspaketet i Nalle Puh babyklubben. Inte billigt, men jättefina saker. Det är bra att det är slut, för nu har Nova så många olika Nalle Puh böcker. Hon har även fått tallrikar, bestick, gosedjur, badleksaker och så därifrån.

Nu sitter Nova bredvid mig i soffan och äter välling, hon är så söt! Tror att jag ska sätta henne i stolen snart och gå och duscha. Så är vi någorlunda färdiga sen när Nicke vaknar.


Torsdag dag

Lillan vaknade vid 5 imorse igen, nu har hon gjort det i nästan 2 veckor. Vet inte riktigt vad som flygit i henne. Men det är bara att kliva upp och se glad ut.
Idag sov hon mellan 9.15 och 11.45. Alltså i 2½ timmar. Det har nog alltig hänt förr =)

Det har verkligen inte varit lillans dag idag. Hon har ramlat och gjort illa sig hela morgonen. Hon har gjort 2 ordentliga vurpur, en in i tv-bänken där hon fick ett jack i pannan, plus två bular och två blåmärken. Hon ramlade också en gång så hon började blöda lite ur munnen.

Men allt gick jättebra och gick över ganska fort med lite kramar och pussar! Vi satt en lång stund och myste i soffan innan vi gick och lade oss i sängen.

Nej, nu ska jag fortsätta städa medans lillan är på bra humör.

Tisdag kväll

Idag var Nova inte alls på bra humör. Hon skrek konstant i 3 timmar, innan hon somnade av utmattning i min famn. Hon ville ingenting, inte sova, inte leka, inte vara hos mig, inte var själv, ingenting.

Ikväll har vi varit iväg och kikat på Nickes nya lägenhet. Den var fin, kanonbra med uteplats både fram och bak. Det fanns flera lekplatser på kvarteret så Nova lär trivas kanonbra där! Det är synd att det är så dåligt med det här hos mig, men det blir nog bra iallafall.

Jag funderar på att ta ett bad snart, men först ska Nicke göra det. Så det blir väl lite poker för mig under tiden. =)

Tisdag dag

Lillan vaknade 5.20 imorse, jättekul! Jag var halvt död, men det gick bra. Vi somnade om en timme vid 8 nångång. Nu är hon trött igen, men vägrar sova. Så hon får vara uppe en stund till.

Annars har vi inte gjort så mycket idag, jag har städat lite och så. Ska fortsätta sen när lillan har somnat.
Det blir då ingen träning för mig ikväll, jag fick feber igår igen. Men idag är den nästan helt borta, så det kanske bara var en endagars. Hoppas på det!

Tänkte visa upp lite vad jag köpte i söndags och igår också;

Loppis söndag:



Tröja till Nova 10kr.



Kjol till Nova 10kr



Papperskorg till Novas rum 20kr

Expo igår;



5st bordstabletter 20kr/st



Servisset till Nicke 249kr



"Träord" som ska hänga ovanför Novas säng 99kr /st



12 glas till Nicke 98kr

Måndag morgon

Jag vaknade kl 6.25 av att lillan bajsat igenom blöjan och över hela pyjamasen. Hon vet verkligen hur man ger mamma ett bra och lugnt uppvaknande. Så det var bara att duscha av henne och tvätta upp kläderna.

Idag ska vi ta en långpromenad till Expo med Nadja, jag ska shoppa lite. Ska köpa nya tallrikar och så till Nicke, och sen ska jag köpa en grej till lillans rum.  Det är 2 trätexter jag ska hänga upp ovanför hennes säng, "Sov Gott Älskling" i svart. Tror att det kommer bli skitsnyggt!

Nadja skulle komma runt 12, så vi hinner äta lunch och så innan. Jag har ju en supergod baguett som måste ätas upp =)

Igår var jag iväg och tränade, riktigt skönt att komma igång igen. Har ju haft ett uppehåll på närmare 3 veckor, eftersom jag varit sjuk. Dock fick jag riktigt ont i halsen igårkväll, och en jäkla hosta. Det håller fortfarande i sig, så vi får se om jag kan åka iväg och träna igen imorgon.

Vi var ju på barnloppis också, och fyndade en kjol och en kofta till lillan, samt en nallepuh-papperskorg till hennes rum. Får ta kort på det sen och slänga upp här och visa.

Just nu sitter Nova i hörnet på soffan och kikar ner på kissebäbisarna. Vi har stängt in dom där, just för att Nova inte ska kunna komma åt dom. Då hade det nog blivit platta bäbisar. =) Men hon är så duktig, hon kan sitter där och kika hur länge som helst verkligen!

Nej, nu måste jag byta ytterligare en bajsblöja, sen ska vi nog strax krypa tillbaka ner i sängen och sova en stund.

Fredag dag

Nu har vi precis kommit hem från stan. Lillan somnade såklart halvvägs hem, så hon ligger och sover i vagnen nu. Är rädd att hon ska svettas ihjäl, jag kan ju inte klä av henne allt. Men hon borde ju vakna om det blir olidligt. =)

Vi åkte dit vid 12 med Carro och träffade Anna. Jag och Carro tjockade oss genom att dela på en stripsmeny till lunch. Vid 14 bytta jag sällskap, så resten av tiden har vi gått tillsammans med Nadja och mamma. Jag köpte nya "tussar?" till hörlurarna på headsetet, det behövdes! Eller, mamma köpte dom åt mig :P

Jag och Carro hann även busa lite med lillan inne på folkets hus, lägger upp en liten film på när Nova sprang omkring där inne.

Ikväll blir det en lugn hemmakväll, jag har köpt hem godis (3.90kr/hg på konsum) och hyrt en film, Allt för min syster.

_______

Jag får inte filmen att fungera,
lägger in en bild istället på Nova inne på Claes Olsson.


Fredag morgon

Det känns verkligen inte som att klockan bara är 8.45. Vi klev upp vid halv sju, och har hunnit med en massa massa mys! Jag och Nova har legat i sängen och kramats och sett på tv, och nu ska vi äta frukost.

Den svarta kissebäbisen har öppnat sina ögon nu! Jag trodde verkligen inte att den skulle bli först, jag trodde faktiskt att den var lite slow. Den är mycket mindre, äter dåligt och är lite mobbad. Men den lever, och verkar må bra! =)

Snart kommer Carro hit, hon är redan färdig på skolan. Tror att jag ska dra med henne ut på en långpromenad idag, det skulle vara skönt! Ananrs ska jag bara tvätta och så.

Nu ropar Nova, så jag ska sluta. Btw, hennes 4:e tand har kommit, och den 5:e är påväg =)

Torsdag kväll

Bion var bra, bättre än förväntat faktiskt. Men slutet kom helt oväntat, samma sak gjorde mina tårar. Ja, jag är en sån där mes som sitter på bio och snyftar, men det är faktiskt inte frivilligt. Jag kan inte rå för att mina ögon svämmar över så fort det blir sorgligt. Det är egentligen ganska mysigt!

Det blev en långpromenad ikväll också, först hem från stan och sen ut med vovven. Elin höll mig sällskap i headsetet, så det blev lägre än jag tänkt. Men jag tror att vovven bara tyckte att det var skönt att få röra på sig ordentligen.

Nu ska jag joina Nicke och äta lite kvällsfika. =)


Torsdag dag

Mötet idag gick superbra, så jag är helnöjd! Nu känns det som att det kommer ordna sig, och jag tror faktiskt att jag kommer fixa det. jag vet ju att det är för det bästa, och vi får se vart det kommer sluta.

Jag och Nadja gick och köpte Subwaymacka och tog bussen hem till mig och åt. Det snöade så mycket, och jag tyckte så synd om Nova. Hon höll på att somna påväg från busshållsplatsen, så jag och Nadja gjorde vårt bästa för att hålla henne vaken. Men inte ville hon somna när vi kom hem inte, så hon fick äta lunch med oss.

vi alla somnade istället runt 13.30 nån gång, det var lite skönt. Men jag förstår inte att jag aldrig lär mig, jag får ju sån jäkla huvudvärk om jag sover på eftermiddagen. Tur att det blir en lugn kväll med bio. =)

Nu ska jag gå och göra smet, vi ska äta blåbärspannkaka med glass till middag. Det är mumma! =)

Torsdag morgon

Jag hatar Nicke nya arbetstider! Istället för att jobba 05-14, så jobbar han nu som en vanlig svensson 07-16. Och När Nova vaknar där runt 06 och vill ha välling, så vill hon ju såklart inte somna om när hon märker att pappa är uppe och hemma. Men idag somnade vi om 07.10 och jag sov tills väckaren ringde 07.30. Jag hann både duscha och sminka mig innan hon vaknade.

Jag ska möta upp Nadja på stan vid 10, hon ska passa Nova medans jag åker på möte. Ska bli spännande och se hur det går. På mötet alltså, Nadja vet jag är en bra barnvakt =)
Vi tänkte dra runt på stan lite efteråt, innan vi går hem till mig. Nadja ville mysa med bäbisarna, så hon stannar över på middag. Vi ska på bio kl 18.30 och se Remember me. Vet inte vad den handlar om riktigt, den verkar bra. Men kan det bli annat med en film med Robert Pattinson? Tror inte det =)

Nu ska jag sluta, Nova drar fram allt i har i alla kökslådor, min lilla buse! <3

Onsdag dag

Såklart var inte Fk öppet när jag kom ner till stan, det är typiskt min otur! Men jag lyckades få papperet iallafall. Sen ringde äntligen Soc upp, och jag fick tid för möte imorgon kl 10.15. Äntligen!
Nadja kommer och sitter barnvakt åt lillan då, och när jag är färdig hade vi tänkt gå en sväng på stan.

Idag har jag städat här hemma, så nu är det nästan fint igen. Måste boka tvättstuga nån dag också, nu börjar det behövas. Ikväll har jag inga planer, det blir nog bara att vara hemma tror jag.

Jag glömde lägga ut bilder på vad vi köpte till lillan igår. Vi hade presentkort på 300kr på M-huset, så för allt detta fick vi bara betala 36kr. =)

2-pack tröjor

2-pack pyjamasar

2-pack strumpor
Strumpbyxor till mig

Onsdag morgon

Idag blev det ingen bra start på dagen. Lillan vaknade kl 05.05 och ville inte somna om. Så det var bara att pallra sig upp och försöka hålla ögonen öppna. Men vi har sovit en timme nu på morgonen, så nu är båda två någorlunda pigga =)

Vi ska strax käka fukost, och sen ta en promenad. Jag måste ner på försäkringskassan och hämta lite papper. Tur att det är så fint väder ute, dock har jag inte tittat på termometern hur många grader det är. Men det måste göras, så det är bara att klä på sig.

Igår hade jag och Nova en supertrevlig dag hemma hos mamma/mormor. Vi tog en promenad, och sen busade vi bara med lillan. Jag var på Vårdcentralen också, och fick veta att jag måste stå ut med mina utslag i typ ett halvår innan dom försvinner. Jättekul! Ingen bikini för mig i sommar alltså.




Tisdag morgon

Det här inlägget vill jag tillängna min vän Carro. Eller, de flesta känner väll till henne som Fjortis-Carro. Hennes motto är, och jag citerar: "Sup dig snygg och ragga pojkar".

Så här såg det ut på min kamera när kollade den efter helgens festligheter;











Men vet du vad?
jag älskar dig! <3


Måndag kväll

Jag hade tänkt sitta och nörda poker ikväll, men internet stängs av var 5:e minut, så det är ingen idé! Tror att jag ska lägga mig i ett långt bad istället, det lät härligt!

Idag har jag och Nova haft en riktig mysardag! Hon har varit på världens kramhumör, min lilla gotjej! Hon somnade vid 19.30, och sen dess har jag suttit här. Nicke var iväg en sväng, men nu har han lagt sig.

Imorrn ska jag och Nova hem till hennes mormor. Hon har ju inte fått se hur duktig Nova är på gå nu! Hon försöker springa också, men då blir hon för ivrig och ramlar. Men hon har nästan helt lagt av med krypningen, det är ju mycket roligare att gå ju! =)

Vi åker nog med Nicke hem när han slutar imorrn, för jag ska vara på vårdcentralen kl 15.30. Har äntligen tagit tag i att ringa och boka tid, så nu jäklar ska jag få svar!

Nu ska jag ut med vovven och sen bada. Måste mysa lite med småbäbisarna vi fått också. =)


Måndag morgon

Sorry för dålig uppdatering, men jag har världens bloggtorka. Det händer så mycket i mitt liv just nu, men jag orkar/vill inte skriva om det nu.

Igår var Amanda och Jossan här på middag och för att mysa med kissebäbisarna. Dom är så söta, och växer så fort!

I lördags var jag på fest hemma hos Nadja, och det var länge sen jag hade så roligt! Helt klart en av dom mest lyckade festerna! Jag och Carro åkte dit under dagen, så vi åt middag och gjorde oss färdiga där tillsammans med Nadja. Jag färgade håret också, och det blev nästan svart! Tur att Nicke köpte fel så det bara blev en toning, så det kommer ju försvinna. Men jag tycker faktiskt att det blev ganska bra.
Jag kom hem vid 03.50, somnade vid 05, så jag var lite sliten dagen efter. Men konstigt nog var jag inte bakis!

Tänkte släng ut lite bilder, så jag låter dom tala för sig själv. Synd nog blev det inte mycket taget under kvällen, men ett par stycken kan jag bjuda på iallafall.
















Onsdag kväll (igen)

En snabb uppdatering bara. det blev 5 underbart söta kattungar! En svart, en grå och tre st vita med svarta fläckar. Dom är så fina! <3<3

Onsdag kväll

Nu kommer det kissebäbisar!

Hittills har det kommit 2 vita med svarta fläckar på huvud och rygg/rumpa och en helgrå. Dom är så söta!
Det lär komma ett par stycken till, vi får se :P

Onsdag dag

Nu har jag, Nova och Carro precis ätit pannkakor till lunch. Nova älskade det! Det var första gången hon smakadee, och jag tror att det blev en liten favorit. Hon åt själv, och hon är så duktig!

Carro är som sagt här som vanligt, men jag klagar verkligen inte. Det är skönt med sällskap =)
Igår var jag med henne, vi hade jättetrevligt. Vi for förbi ug vi hängde på förut och hälsade på, sen tog vi en långpromenad med en massa snack. Underbart! <3

Nu ska jag leka med Nova en stund, tror att hon snart vill sova. =)

Tisdag dag

Vi har haft en supermysig dag, dock tror jag att lillan börjar bli trött. Hon är lite smågnällig, och väldigt kramsjuk! Vi ska nog lägga oss i sängen och mysa lite, och somnar hon så somnar hon.

Ikväll ska jag nog vara med underbara Carro. Känner att jag måste hitta på något, jag har knappt lämnat lägenheten på över en vecka, börjar bli sjukt less! Får se till att klä på mig ordentliget med kläder.


Jag är så sjukt less på allt jävla skitsnack.
Jag lägger ner nu, jag orkar faktiskt inte bry mig mer!
Jag vet vad jag har gjort, och det kan jag stå för.
Men att få skit för allt annat är inte okej!

Tisdag morgon

Lillan valde att göra morgon vid 06.10 idag. Eller, jag vet inte när hon vaknade, hon väckte mig då av att hon krypit ner från sängen, hämtat leksaer i hennes rum och satt och lekte nedanför min sida av sängen. Hur söt är hon inte? Jag vaknade av att hon satt där på golvet och sa "maammaa, maammaa."

Jag har fått hosta idag, så det har varit en jobbig natt/morgon. Men nu börjar det bättre, det är skönt. Idag blir det att hålla sig hemma, vill verkligen hinna bli frisk innan helgen. För på lördags väntas det partaj hemma hos Nadja. Jag och Carro åker dit på dagen, vi skulle äta middag och göra oss färdiga tillsammans. Och självklart förfesta lite. Det kommer bli jättekul! =) Är faktiskt riktigt taggad!

Nu ska jag se vad lillan gör, och sen vika tvätt och städa lite. Roligt, roligt!

Måndag morgon

Nu har vi varit vakna i drygt en timme, och lyckats fått i oss lite frukost. Jag vaknade av att lillan stod på golvet på min sida och klappade mig på armen. Kan man få bättreuppvaknande?

Idag är min hals värre än någonsin, så det blir nog att försöka hålla sig hemma bara. Ska nog ut på en promenad med lillan senare iallafall, det är ju så fint väder ute. Plusgrader, det gillas!


Söndag kväll

Ikväll har Carro varit här igen, så det har blivit ännu mera mys ikväll. Hon kom runt 16 tror jag, Nicke skulle iväg på hockey. Annars har det inte hänt så mycket alls idag, jag verkar inte bli friskare tyvärr. Halsen gör ont, och huvudvärken ska vi inte ens prata om. Huvudvärkstabletter fungerar inte, hur många jag än stoppar i mig. Måste inga vårdcentralen i veckan, min sjukgymnast tyckte att jag måste få utskrivet några starka tabletter. Och jag kommer ta emot dom med öppna armar, jag gör snart vad som helst för att slippa ha ont dygnet runt, alla dagar.

Haha, såg just att jag fått mail från nån egyptisk kille på apberget. Han skrev;
"Vilken vacker tjej du är, kommer du från himlen eller?"
Haha, jag tror att jag dör. Tror han på fullaste allvar att nån kommer falla för hans dåliga raggningsrepliker? Jösses!

Nu ska jag röka, och sen antingen bada eller se en film. Kan verkligen inte bestämma mig.

Lördag kväll

Nu har Nadja och Carro precis åkt hem, så här sitter jag ensam i soffan med datan. Borde egentligen gå och lägga mig, eftersom jag sovit så otroligt dåligt hela veckan plus att jag måste upp med Nova i morgon bittti. Men jag skjuter på det lite, det är roligare att vara vaken.

Vi har haft en kanondag idag! Nova har varit på superhumör och skrattat som aldrig förr. Jag blir så lycklig i mammahjärtat när jag vet att hon är nöjd och glad! Hon har gått hela dagen, och är så duktig!

Jag, Nadja och Carro har mys i soffan ikväll, och mumsat på hemmagjord chokladsås med glass och hallon. Mums! Vi har snackat om allt mellan himmel och jord, det är så kul när alla blir helt innen i samtalet och samtalsämnena bara flyter på. En massa skratt har det blivit också!

Imorgon har jag inga planer faktiskt, ska nog tvätta och så bara. Skulle behöva dammsuga, städningen klarade jag av idag så det borde gå fort.

Nu ska jag nog spela lite poker och sen krypa ner i sängen bredvid den underbarste lilla varelse som finns! <3

Fredag kväll

Jag har legat sjuk hela veckan, därav den obefintliga uppdateringen. Jag har haft feber, frossa, illamående, yrsel, halsont, huvudvärk x1000. Men idag mår jag rellativt bra, bara halsen som stör. Det går knappt att svälja, men hellre det än hosta. Den har jag tack och lov klarat mig utan!

Ikväll har supersöta Carro varit här, Nicke har varit i Sundsvall på hockey. Han beräknas hem om nån timme eller två. 
Jag och Carro gick en sväng till stan när hon kom vid 13.30, och köpte sallad på nattöppet. Det smakade guddomligt! Ikväll har vi bara nördat poker på facebook, från det att Nova somnade vid 19, fram tills nu. Carro har precis åkt, men kommer tillbaka hit imorgon och umgås. Nadja sjulle också komma, så det blir en massa tjejmys på kvällen! Nicke har personalfest, och på dagen skulle han iväg också.

Har precis suttit och kollat på gamal bilder på Nova från min blogg. Helt sinnessjukt vad hon har varit liten! Nu är hon en stor tjej, som aldrig är stilla en sekund. Hon går nu jättebra, idag gick hon genom hela hallen och hela vardagsrummet utan pauser, och det är väl en 10-12 meter, så det blir många steg med hennes korta ben. Jag kan inte sluta att förundras över hur otroligt duktig och smart den tjejen är! Hon har blivit så självständig! Vart tog min lilla bäbis vägen som bara ville ligga i famnen och bli buren hela tiden? Hon som skrek såfort vi la ner henne, hon som var helt beroende av vår närhet? Nu leker hon själv mest hela tiden, men det är fortfarande roligast när mamma och pappa är med.

Hon måste vara den gladaste unge som finns, hon skrattar konstant hela tiden! Jag har aldrig sett något barn som verkar så nöjd över tillvaron, och som verkligen kan ge utlopp för sina känslor. Min fina, fina prinsessa, vad vore mitt liv utan dig? Hur kunde jag vara lycklig innan du kom till världen, det är du som jag lever för!

Nu ska jag sluta svamla och gå och ställa mig i en dusch. Sen blir det nog att spela lite mer poker, såfort Carro har kommit hem. =)



Den vackraste stunden i livet var den när du kom!

Busmonster



Blogga om Busmonster - Få presentkort

Om man bloggar om busmonster.se får man ett
presentkort på 100kr som man kan använda i deras webbbutik.

RSS 2.0