Söndag dag v.38+2

En dag kvar nu. Imorgon är det äntligen dags att bäbis ska titta ut!

Måste erkänna att paniken börjar ta över lite grann nu, jag är livrädd! Rädd för kejsarsnittet, rädd att bäbis inte ska vara helt frisk och rädd för allt som kommer komma. Hur vet man egentligen att man är redo att bli mamma? Tänk om jag inte alls passar som det? Vet inte hur jag ska skriva för att få ur mig allt, just nu känns det bara som en massa ihopblandad dimma i huvudet.

Ska sätta igång och städa här hemma nu, vill att det ska vara fint överallt då vi kommer hem från bb. När vi kommer hem med lillskrutten. Måste packa det sista som ska med också, tvättade igår så nu har jag fullt med rena kläder. Var även och köpte det sista igår, mer blöjor och allt man behöver. Vi satte också ihop sängen, så nu står den i sovrummet, bäddad och färdig. Väntar bara på nån som ska sova där. Prosit, myskissen våran, hade tydligen sovit där inatt, måste se till att hon lär sig att hon inte får det.
Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt här hemma, ska mysa lite och se till att allt är färdigt. Ska vara på förlossningen klockan sju imorgon bitti, och snittet blir väl där strax efter åtta någon gång.

Ska se till att njuta av magen fullt ut idag och inatt, för imorgon är den borta. Men vi byter ju ut den mot något ännu underbarare!

Aja, nu ska jag sätta igång, uppdaterar mer sen.



Nicke, min älskade och stöttepelare genom allt!

Fredag dag v.38+0

Snart ska vi iväg på inskrivningssamtal på förlossningen. Känner mig lite nervös, det pirrar lite obehagligt i magen. Men det ska bli skönt att få svar på alla frågor vi har och att få veta precis hur allting kommer gå till på måndag. För nu är det bara 3 dagar kvar tills jag för första gången får träffa mitt barn. Min underbara lilla bäbis.
Går in i v. 39 idag, sista veckan för mig. Egentligen skulle det vara två veckor kvar, men kejsarsnittet blir 10 dagar innan det egentliga bf. Men jag klagar inte över det, det blir bara mindre väntan nu.

Igår var vi hos Nickes chef och hans familj och fikade å så. Busade lite med hans son som är 1,5 år, sötaste kille får man leta efter kan jag lova! Det var trevligt, fick även låna en bärsele av dom, så det blir att testa den sen när bebben vuxit lite grann. Ska se till att Nicke använder den med, han som stenvägrat innan. Men med lite övertalning går nog allt =)
Ikväll blir det hockey, det ska bli kul. Sista matchen för min del iallafall, tror nog att Nicke smiter iväg på någon mer lite längre fram. =) Ska även förbi hos pappa, har en massa saker vi måste hämta där, bla benen till skötbordet osv.

Nä, nu ska jag göra mig färdig innan Nickepicke kommer hem, ska vara på förlossningen om drygt en timme.
Slänger in veckans magbild också, den sista!


Onsdag dag v.37+5 (igen!)

Full fart imagen, bäbis vill verkligen inte ligga stilla. Gud vad jag kommer sakna det, om några dagar försvinner ju magen. Tomt kommer det bli, men jag komemr nog ha fullt upp med annat, jag byter ju magen mot en riktig bäbis. =) Får njuta för fullt nu under helgen !

Provet gick faktiskt jättebra, kan nog kanske få mvg på det där, hoppas på det. Nu väntar jag på att Nicke ska komma hem från jobbet, vi ska ta oss en långpromenad i solen. Eller, så långt som min rygg pallar. Men det är mys!




Onsdag dag v.37+5

Gud vad jag blir på bra humör när det är soligt och fint ute. När man inte fryser ihjäl på morgonpromenaden med hunden, utan att man faktiskt kan njuta lite.
Ska snart ibäg till skolan, har prov nu halv tolv. Hoppas att det går bra, det känns som att det inte borde vara så svårt så det är bara att hålla tummarna.

Ikväll blir det hockey, sista matchen innan bäbis kommer. Om det inte var nån på fredag? Kommer inte ihåg. =) Ska bli riktigt kul faktiskt, nu var det ett tag sen jag följde med. Ska även packa bbväskan i eftermiddag hade jag tänkt, nu måste jag verkligen ta tag i det där. Har sagt att jag ska göra det varje dag nu, men nu måste det bli gjort. Bara fem dagar tills bebben tittar ut! Har drömt flera drömamr om bäbis inatt, supermysiga har dom varit! Så nu längtar jag ännu mer!

Var hos barnmorskan igår, sista gången. Allt såg kanonbra ut med lillskrutten! =) Vi pratade även en massa om hur det kommer gå till på måndag, så nu känner jag mig lite lugnare faktiskt. Nu håller jag bara tummarna att vi får ett eget rum på bb, barnmorskan skulle skriva in det i min journal, att jag är lite småskraj för sjukhus och helst vill ha Nicke där med mig hela tiden. Hoppas det går att ordna!

Nu taggar vi promenad in till stan, och sen prov! =D



Lillmagen i v. 29

Tisdag dag v.37+4

Tänkte lyxa till det lite med varm choklad och oståskinkmacka imorse till frukost. Men med min tur lyckades oboyen koka över och bränna fast över hela spisen. Superkul, och chokladen jag hann rädda smakade bränt. Så ingen bra start på den här dagen blev det. Måste nog vara för att jag sovit jättedåligt inatt, precis som många andra nätter den sista tiden. Men idag var det riktigt illa, kunde verkligen inte somna om efter att Nicke for på jobbet klockan fem. Låg vaken och vände mig hur länge som helst.

Ska snart iväg till barnmorskan, sista gången innan lillen kommer ut. Idag är det bara 6 dagar kvar! Sen ikväll kommer kanske pappa förbi, han skulle hjälpa till med en massa saker, kommer dock inte ihåg vad. Men för mig måste det bli en pluggkväll, har prov i rättskunskap imorgon. Jag som alltid är så seg på att ta tag i saker, borde ha börjat plugga för flera veckor sen!

Igår efter skolan träffade jag Mia och Viktor på stan, vi gick och satte oss på Starz och pratade en massa. Fick även mysa med Rasmus, underbar kille det där! Fick en massa bra tips och så, kanon!

Nu är det full fart i magen igen, det har varit lugnt ett par dagar nu. Men det är supermysigt, kommer sakna det otroligt när magen försvinner.

Nu ska jag iväg och platta håret och göra det sista.




JAG ÄLSKAR DIG! <3

Måndag dag v.37+3

Det här är sista veckan i skolan för mig, så jag var uppe tidigt imorse. Nicke ringde strax innan nio, och då var det bara att pallra sig upp. Har hunnit med en massa nu på morgonen, har till och med städat och diskat en massa. Det är skönt att det är bortgjort.

Strax blir det att börja gå till skolan, börjar klockan 12. Sen tror jag att jag ska vara med Mia, men har inte fått tag på henne på morgonen. Får försöka ringa lite senare och höra om hon fortfarande vill ses. Jag vill ju mysa lite med Rasmus! =)

Helgen annars har det varit full fart. Pappa och Amanda var här hela lördagen, pappa hjälpte till med en massa elgrejor å så, och som tack för hjälpen bjöd vi på middag. Flygande Jakob blev det, supergott! Hann även med att mysa lite med Pandan, vi såg på film, målade och var ute på promenad.
Det har även blivit en massa filmtittande under helgen också, har hyrt tre filmer. Mirror, Eagle Eye och Maria Wern nånting. Alla var faktiskt bra.

Nu är det bara precis en vecka kvar tills lillbebben plockas ut. Måste säga att det är svårt att få in i skallen, att om en vecka har jag en liten bäbis. Ska på inskrivning på fredag på förlossningen och ska träffa alla läkare och så. Längtar lite, ska bli skönt att få reda ut en massa frågor och få mer information. Som det ser ut nu är jag jättenervös för själv operationen. Inte för att jag tror att nåt kommer gå fel eller så, utan allt runt om kring. Hatar verkligen sjukhus!
Men jag tror att allt kommer gå kanon, så länge jag får ut lillskrutten så uthärdar jag allt. Plus att Nicke kommer vara med under hela tiden, och stötta. Vad skulle jag gjort utan honom?

Aja, nu ska jag börja göra mig färdig, kom precis på att jag inte plattat håret, så det måste fixas!

Fredag dag v.37+0

Här kommer veckans magbild! =)


Fredag morgon v.37+0

Oj, vad det hänt saker under veckan. Men har inte haft internet här hemma, förrän nu. Det ringde en kille från Telia i morse för att berätta att telefonen, internet och tv ska funka nu. Och det gjorde det! Jag känner mig kanonnöjd! =)

Igår blev det en lång dag, åkte in till förlossningen strax innan sju på morgonen för ett försök till att vända bäbis. Det blev en evig väntan, blandat med ultraljud, ctgkurva, spruta och ännu mer väntan. Men tillslut där runt tio kom två läkare och två barnmorskor för att sätta igång och prova vända. Men lillskrutten där inne vägrade. Och ont gjorde det, nåt så jävulskt. Men tur att Nicke var där och kunde hålla handen och tårka tårarna, det gjorde det hela mycket bättre. Så som sagt, så ligger förfarande bäbis i säte, så vi fick en tid för kejsarsnitt, eftersom dom inte låter en föda om bäbisen inte har huvudet först. Den 16e februari (måndag) är det dags för mitt lilla mirakel att komma ut till världen! Och vi längtar, mer än någonsin nu när det är så nära. Men jag känner paniken också, både över att behöva snittas och hur det kommer bli efteråt när vi är mamma och pappa.

Vi ska på inskrivning på fredag den 13e (otursdagen!) och träffa alla läkaren som ska operera mig, narkosläkaren och förlossningspersonal. Det skulle ta drygt tre timmar, och efter det får vi åka hem, och komma tillbaka på måndagen.

Kan inte beskriva känslan av att veta att om drygt en vecka har jag en liten bäbis i famnen. En bäbis som är bara vår och som vi skapat.

Nu blir det att försöka sätta i sig lite frukost, hoppa in i duschen och plocka undan lite här hemma.


Onsdag dag v.36+5

Är på skolan nu, men har världens slappaste lektion. Vi gör absolut ingenting på rättskunskapen, ska bara plugga lit einför provet nästa vecka. Tänkte försöka vara duktig ikväll och fixa färdigt instuderingsfrågorna. Har tvättid ikväll, så vi blir nog bara hemma.

Igår var jag o Malin och hämtade ut nya barnvagnen, den var superfin! Vi for även och hämtade hem bilbarnstolen, den var också kanonfin. Ska be nicke sätta ihop barnvagnen ikväll så jag kan gå ut och testköra den lite. Måste ju ses å den är bra. =)
Var även på stan igår, med Nadja och Carro. Hade skitkul, har nog aldrig skrattat så mycket nån gång. Dom två kan verkligen få mig på bra humör. Nadja följde med hem efter stan, så vi käkade middag tillsammans och såg på film. Jossan kom förbi senare, så hon fick äta resterna innan nicke kom hem och vi skjutsade hem dom till Ersboda.
Men kvällen var helmys! =)

Imorgon är det dags, ska vara på förlossningen klockan sju imorgon bitti. Hoppas försöket att vända bebben funkar, annars måste det bli snitt. Börjar bli riktigt nervös nu, men det är bara att hålla tumamrna att det går bra.

Nu ska vi ha en genomgång av rättegångarna vi ska på om två veckor, så jag måste sluta. Saknar att ha internet hemma, och inte kunna kolla datan. Men det borde komma nästa vecka, hoppas! =)

Måndag dag v.36+3

Det har blivit dålit med uppdateringar under helgen, och det beror på att vi inte har nåt internet i nya lägenheten. Det kommer nog nästa vecka, hoppas hoppas! 

Nu har vi fått ordning och så därhemma, är jättenöjd över hur allt blev. All inflyttning är färdig och det är bara lite saker som ska fixas innan vi är helt nöjda. Igår var helt klart en av de bästa dagarna på länge, inte för att det hände något speciellt, utan dagen var bara helmysig. Mitt humör var på topp hela dagen, och det är första gången på mycket länge.

I veckan har jag egentligen inte så mycekt planer, blir middag med Nadja och Jossan  på onsdag. Vill visa pp hur lägenheten blev efter renoveringen och så. Är heltagagd på det! Sen på torsdag ska vi till förlossningen halv åtta, för försöket att vända bebben. Hoppas det funkar.

Aja, måste sluta nu, sitter på lektion och tänkte leka duktig en stund! =)

RSS 2.0