Torsdag dag

Åh, vad less jag blir! Har inte fått in mina pengar än, skulle ha fått dom i början av veckan. Har iallafall betalat av alla räkningar ändå, dock inte hyran. Så måste ringa lite samtal och se till att dom fixar det här nu! Typiskt min tur att allt ska krångla...

Torsdag morgon

Idag kommer jag ha fullt upp, så hinner förmodligen inte blogga mer idag. Ska strax äta frukost och sen städa undan lite efter igår. Nova ska hämtas på dagis 13.30, och innan det ska jag hinna duscha, sminka mig och välja kläder. Kvällen kommer spenderas hemma hos mamma på släktmiddag. Min morbror har kommit hem från Canada med två av sina barn. Ska bli kul och spännande att ses, det var många år sen sist! Sen kommer även min moster och kusiner dit, så vi blir en hel del folk! Ska bli underbart att få visa upp Nova också, min morbror har aldrig träffat henne.
.
Igår tog jag och Elin en långpromenad till Obs och köpte hårfärg. Vi hann med en jäkla massa tjejsnack och tittade även lite på kläder. Vid middagstid kom Jossan och Linnea, och vi hade en trevlig middag med en massa prat och skratt. Underbara flickor!
.
Efter att Linnea dragit hem färgade jag och Jossan håret, drack smoothie och sen bakade vi scones. Sjukt gott! Det var underbart att få umgås med dom igen, det händer alldeles för sällan.
.
Har tyvärr inga bilder från middagen, så ni får hålla tillgoda med dom här;
.

Onsdag dag (igen)

Eftermiddagens planer sket sig, och nu blev jag på sämsta humöret någonsin. Såklart ska allt gå fel... Röksugen är jag också, fan!

Tar en långpromenad hem istället, känner för att rensa tankarna lite.


Onsdag dag

Har legat och sett lite bb nu, men ska strax göra mig färdig och åka hem. Måste se om lägenheten står kvar, har sovit hos älsk sen i söndags. Så jag ska packa mina grejor och gå ner till stan för att ta bussen.

I eftermiddag ska jag och Elin ta en långpromenad, vi ska gå och köpa hårfärg till mig. Ikväll kommer Jossan och Linnea till mig på middag, det blir nog supertrevligt som vanligt!! Jossan ska även hjälpa mig att färga håret, det är på tiden nu. Ska se om jag hittar nån födelsedagspresent åt Linnea också, hon fyllde år förra veckan.


Först långpromenad, sen vatten, vindruvor ...

dsc02046 (MMS)

Först långpromenad, sen vatten, vindruvor och tjejsnack med Jossan ute i solen. <3


Tisdag dag

Jag har precis käkat lite fil och flingor, och sett reprisen av BB från igårkväll. Älsk har inte tv11, så när jag är här kan jag inte se det på kvällen. Nu hade jag tänkt ta mig en långpromenad, eftermiddagens pass på gymmet blev inställt. Vi skulle även egentligen fara och sola efteråt, men Jossan är sjuker.

Igår vawr jag på stan med Carro, vi åt lunch på Subway och kikade runt efteråt. Köpte smink och en ny klocka till köket, den gamla har gått sönder. Den nya är riktigt snygg, så jag är helnöjd! På kvällen tog jag och älsk en promenad och sen hade vi filmmys. Drack smoothie och såg på Spiderman2, och en bit in på 3an.

Orkar inte skriva mer nu, ska byta kläder, sätta upp håret och sen bege mig ut!

Söndag kväll

.
Underbar du,
jag älskar dig!

Söndag dag (igen)

Igår var jag, Alex, Nova, Pappa, Nadja och Amanda ute i stugan för en utedag. Vi grillade korv, solade och busade i snön. Det var helt underbart! Länge sen jag njöt så ordentligt! Låter bilderna tala för sig själva, orkar inte skriva nåt mer. har nästan 100 bilder därifrån, men ni får nöja er med några bara.
.
På eftermiddagen åkte vi till Alex föräldrar i Hörnefors för lite kaffe, men stannade över middagen också. Mycket trevligt, och Nova hade riktigt kul också. Hon är ju världens charmtroll!! ♥
.
'

Söndag dag

Nu har precis pappa, Malin och Amanda åkt hem, dom kom hit på fika. Jossan stannade kvar, hon ska med till grabbarna på Haga och grilla ikväll. Älsk for nyss för att handla kött och fräva fram grillen, så han kommer och hämtar oss senare ikväll. Nova ska till sin pappa runt 17.30, så vi åker väl då skulle jag tro.
.
Den här dagen har varit kanonbra, Nova har varit på superhumör! Hon blev överlycklig att Amanda kom, så dom har lekt en massa. Nu sitter hon och myser med Jossan i soffan, hon vägrar att sova. Jag ska prova igen snart, men det är tveksamt att hon vill...
.
Nu ska jag diska undan efter fikat, sen packa lite grejer. Sover hos älsk ikväll, så måste ta med smink osv...
.
Här är några bilder från morgonen;
.

Fredag dag (igen)

Nu har jag och lillan precis kommit hem. Vi har varit på promenad och en massa lek med Elin! Vi följde även med henne en snabbis till vårdcentralen, så där fick Nova leka lite ännu mer.
.
Jag och lillan stannade ute och busade i snöhögarna efter att Elin gått hem, det gillar Nova! Nu väntar vi på att Alex ska komma, då blir det våffelmiddag och sen fredagsmyskväll! ♥
.
.
Elin och surNova förra sommaren <3

Fredag dag

♥Nu har jag precis duschat och sminkat mig, så nu är det bara att välja kläder som gäller. Eftersom det är helg körde jag med mycket smink (vilket jag iofs nästan alltid gör!).
.
Idag har jag sorterat mina garderober och fixat snyggt där. Helt sjukt vad kläder jag har när jag tänker efter, knappt att det rymms i 2 garderober. Hade tänkt diska lite nu, sen försöka få tag på Elin. Tror att hon kanske skulle med på promenad till dagis och hämta hem trollet. Jag ska då passa på att handla lite, hade tänkt göra våfflor till middagen och köpa lite gott till ikväll.
.
.
Min stortjej! ♥♥

Fredag morgon

Idag hade vi ingen bra morgon här hemma. Eller, den började bra med mys i sängen och en massa pussar framför teletubbies. Men när det väl var dags att klä på oss började Nova krångla. När hon väl bestämt sig för att vägra är det i stort sätt omöjligt att klä henne. Men efter en hel del svett och tårar gick det tillslut. Vi blev vänner igen och hade roligt på vägen till dagis. Men väl där blev hon supermammig och vägrade låta mig gå. Så det tog lång tid att lämna henne, det slutade med att dagisfröken fick bära iväg henne. Usch, det är det värsta, att behöva gå och lämna henne gråtandes.
.
Nu ska jag vika en massa tvätt! Här är ett par bilder från igårkväll;
.

Är och umgås med Jossan nu, vi har haft en...

dsc02038 (MMS)

Är och umgås med Jossan nu, vi har haft en bra dag. Var och solade och sen har vi bara suttit och snackat. Om ett tag kommer hjärtat och hämtar mig här hos pappa, och då blir det raka vägen hem och göra middag för oss. Är riktigt hungrig, det kurrar nästan i magen. Nova kommer hem runt 6, så då blir det mys för hela slanten innan det är dags att natta henne.


Torsdag dag (igen)

Nu är hela lägenheten färdigstädad, bara tvätten kvar som ska hängas upp. Tvättmaskinen lär strax klicka till och säga att den är färdig. När det är klart ska jag snabbduscha, lite onödigt eftersom jag ska iväg och sola, men men. Det lär gå fort att bli klar, hade inte tänkt sätta på något smink.
.
Ska smsa Nadja och höra när hon slutar jobbet, tänkte om vi skulle ta en sväng på stan innan jag ska möta upp Jossan. Var lite sugen att kika på lite kläder, men kan aldrig få för mycket.
.
Jag saknar lilltösen också, men jag får försöka härda ut ett par timmar till. Hon är hos sin pappa nu och kommer inte hem förrän runt 18-tiden skulle jag tro.
.
Nu är tvätten klar, hörs senare!

Torsdag dag

Ska strax göra lite lunch tror jag, men först stoppa in en tvätt. Har en hel del tvätt att vika också, men det är så sjukt tråkigt!
.
I eftermiddag ska jag ner på stan och möta upp Jossan, sen ska vi iväg och sola solarium. Det behövs verkligen, är less på vinterblekheten nu. Jag längtar efter sommaren!!
.
KÄRLEK! ♥

Torsdag morgon

Nova var superduktig inatt, hon sov hela natten i sin säng. Hon kom runt 06 och kröp ner hos mig, och då somnade vi båda om till kl 08. Allt flöt på helt perfekt hela morgonen, inge gnäll eller tårar alls. Underbart!
Nu ska jag städa här lite, har nyss ätit frukost. Gick och köpte fil, flingor och kiwi på Ica efter jag varit på dagis, det var riktigt gott.
.
Här är några bilder från imorse;
.

Eftersom jag är helt lonely ikväll (föruto...

dsc02037 (MMS)

Eftersom jag är helt lonely ikväll (förutom Nova som ligger och sover sött i sin säng), tänkte lyxa till det lite. Så jag ser på bb och mumsar på grönsaker och dipp. Saknar mig hjärta, kommer bli tomt i sängen ikväll. <3


Onsdag kväll

Nu ska vi strax åka hem, Nova ska snart sova så hon orkar upp till dagis imorrn. Vi har haft en kanondag här hos momma, Nova har varit på bästa humöret! Skriver mer sen, tänkte bara slänga in några fler bilder innan vi far.







Onsdag dag (igen2)

Matlagning hemma hos Momma







Onsdag dag (igen)

Nu är vi hemma hos momma och har för ett tag sen ätit nybakt bröd till mellis, supergott! Nova är på jättebra humör, och blev riktigt glad när hon såg att det var momma som skulle hämta på dagis. Vi har även hunnit med en sväng på affären, det gillade Nova. Hon sprang runt där och plockade korgen full.

Nu håller mamma på att göra palt och Nova ska hjälpa till. Hon låter så stolt när hon ropar på mig så jag ska titta hur duktig hon är som bakar. Själv tänkte jag bara kolla facebook lite snabbt.





Onsdag dag

Den här dagen har gått riktigt fort! Fina Anna ringde imorse innan vi gick till dagis och undrade om vi skulle ses, och självklart ville jag det. Så vi möttes upp runt 09 och har sen dess suttit hemma hos mig och pratat och pratat. Underbar tjej det där!
Nu kommer snart mamma hit och hämtar upp mig, hon ville följa med till dagis och hämta hem trollet. Vi ska dit i dag på middag, och Nova längtar efter lite mommamys! Blir nog lite utelek också, kanske vi slår på stort och äter mellisen ute, hoppas det!
Igår var vi hos pappa på middag, mycket trevligt! Fick min favoritmat också, så det kunde inte bli bättre. Nova trivdes som fisken i vattnet, som alltid när hon är hos "poppa". Vi kom hem runt åtta och då slocknade Nova nästan på en gång i sin säng. Jag och hjärtat såg lite på hockey och sen på BB, innan vi gjorde en hyfsat tidig kväll.
Nova var jätteduktig och sov hela natten i sin säng, kom inte upp förrän vid 06 då hon ville göra morgon. Alex åkte till jobbet då ungefär, så jag och Nova hade stormys i sängen framför lite teletubbies och en massa böcker, underbart!

Nu ska jag skynda mig att blåsa håret innan mamma kommer.

Tisdag dag

Nu har jag och lillan precis kommit in från lite utelek. Vi stannade ute efter vi kom från dagis, så Nova har lekt en massa i snödrivorna utanför oss. Hon stenvägrade gå in, men efter mycket övertalning gick det. Nu ska vi strax göra oss klara, morfar ska hämta upp oss kl 16. Det blir middag och lek där ikväll, Nova är supertaggad! Hela vägen hem från dagis satt hon och ropade efter "poppa" (morfar). Söta flicka!!! ♥
"Poppa" och Nova

Tisdag morgon (igen)

Nu sitter jag på sjukhuset och pillar med mammas touchdator. Ska göra henne sällskap under tiden hon sitter fastkoppad i dialysapparaten, dvs i typ 4 timmar eller så. Har med mig en, enligt Carro, en superbra bok som jag hade tänkt börja med idag.

Förövrigt så hade jag och lillan en underbar morgon tillsammans. Längtar redan tills det är dags att hämta hem henne igen.

Tisdag morgon

Idag vaknade Nova vid 06.30 när finaste åkte till jobbet, men det var ganska så väntat. Det är full fart på henne nu, snacka om att vakna på superhumör! Jag hade tänkt gå och duscha och sminka mig nu, och efter det väntar en mysfrukost! Det är 1.5 timme tills vi ska gå, så vi har gott om tid!

I vanliga fall brukar vi inte vakna förrän om en timme, men då brukar det ibland bli lite stressigt. Nu har vi all tid i världen på oss känns det som!
.
Idag ska jag följa med mamma på dialysen, hon ville ha lite sällskap. Så hon hämtar upp mig strax efter 09 vid dagis. Ikväll ska jag, hjärtat och Nova till pappa på middag, måste bara ringa och kolla så att det gick bra. Tror att vi bestämde det när vi var där i helgen, men det är bättre att dubbelkolla.
.

Måndag dag (igen)

Nu är hela köket och badrummet städat och skurat, och tvätten är upphängd. Så lägenheten är fin nu, saknas bara att dammsuga och torka golven. Men det får vänta tills imorrn eller onsdag, det är inte det minsta dammigt eller smutsigt så det gör nog ingenting.

Har precis ätit en morot och druckit lite citronvatten, och ska börja gå till dagis om ett tag. Måste även förbi Ica och köpa lite småsaker inför middagen, tänkte göra ris och korvstroganof. Hjärtat var sugen på det, så självklart leker jag duktig hemmafru och fixar det.

Tror att jag gör det efter jag hämtat Nova, hon brukar tycka om att följa med och handla. Bäst är det på Obs, då får hon sköta självskanningen. Hon är så sjukt duktig!

Ni får ursäkta om texten ibland ser dum ut, jag har märkt att ibland försvinner mellanrummet mellan raderna. Så det blir bara ett stycke istället för flera. Men förmodligen överlever ni!

Måndag dag

Har precis fått i mig lite frukost, det blev havregrynsgröt och en hårdbrödmacka. Konstigt nog känner jag mig inte riktigt mätt, men är heller inte sugen på att äta mer.

Nu ska jag slänga mig i badet en sväng och läsa lite, sen ska jag städa. Borde egentligen ta det i andra ordningen, men just nu kände jag mig väldigt anti till städidén jag fick. Får hoppas att lite värme och avslappning gör mig mer sugen. Om inte, så får jag tvinga mig själv. Men det borde inte bli några problem.

Längtar tills ikväll då jag får ha båda mina hjärtan här för en hel massa mys!

Måndag morgon

Det var riktigt skönt att kliva upp hyfsat tidigt idag. Vaknade strax innan nio av att Carro kom och väckte mig. Har sovit smått oroligt under natten och vaknat ett flertal gånger, detta trots att jag tog sömntabletterna igår. Konstigt, jag som brukar sova hårt på dom. Nu blir det iallafall inga fler förrän nästa vecka, vill/vågar inte ta dom om jag ska sova ensam med lillan. Läkaren säger att det inte ska vara några problem, men man vet aldrig.
Jag och Carro hade en bra kväll igår, det var kul att umgås med henne igen. Vi hann med en hel del skitsnack och skratt, plus big brother och halva av en dålig film. Vi gav upp i mitten nån stans, den verkade skitdålig!
Nu ska jag strax äta frukost/lunch, och städa lite. Ska stoppa in en tvätt också, tror att det behövs. Klockan 15 ska lillis hämtas, underbart!!! ♥

Söndag kväll (igen2)

Jag och Carro har precis sett big brother, nu väntar skräckfilm och chokladpudding! Imorgon är det måndag, så då börjar det nyttiga livet. Precis som alla andra måndagar...
Och ja, vi har ett liv...
Ibland. Ganska sällan. Aldrig.

Söndag kväll (igen)

Fina, fina älskling!
Du betyder så sjukt mycket för mig!

Du och Nova är allt jag behöver,
ni gör mitt liv komplett.

Jag älskar dig!

Söndag kväll

Den här dagen har varit hyfsat lugn, men mycket bra. Den började med mysmorgon med älskling, fick frukost på sängen framför en film. Vid ett åkte vi iväg och köpte fika och for till pappa för lite kaffe. Hade tänkt mysa med syster, men hon var tyvärr inte hemma. Så jag fick nöja mig med kissebäbisarna. Sjukt söta, dom öppnade ögonen igår!

Efter några timmar hos pappa skjutsade älskling mig till mamma där det blev grillat till middag. Underbart gott, jag längtar ihjäl mig till sommaren nu!

Nu väntar jag på att big brother ska börja, och strax kommer fina Carro hit. Hon ska sova över, så det blit mys för hela slanten ikväll! Har en hel del tjejsnack att prata om, så det blir kanon!

Saknar mina älsklingar nu, men som tur är kommer båda hit imorgon! Har längtat ihjäl mig efter Nova, veckorna hon är borta är så jobbiga!  ♥

Kärlek när den är som bäst! Underbara, fin...

imag0043 (MMS)

Kärlek när den är som bäst! Underbara, fina du! <3


Fredag natt

Nu ska jag och älskling krypa ner i sängen och se en film. Han håller just nu på att koppla in min nya dvd, har ju lyckats göra sönder både den i vardagsrummet och sovrummet samtidigt. Otroligt kul! Tur att jag har en snäll pappa som bju på en ny! ;D
Vi har haft en underbar kväll, med mycket mys och ännu mera skratt! Känns helt otroligt att jag lyckats fånga en sån underbar man som kan få mig att skratta som ingen annan! Vi har så mycket gemensamt, och jag kunde inte vara lyckligare! Jag älskar dig, min prins!!

Fredag kväll

Nu är hjärtat strax på väg hit med middag, äntligen! Har suttit och väntat i flera timmar, men tydligen råkade han somna lite hemma hos sig. Mig har det då inte gått nån nöd på, har legat och sett ännu en till film. Men nu skriker magen efter mat, men snart så!!
Det blir myskväll här hemma för oss, det låter kanonbra! Hade egentligen tänkt festa antingen ikväll eller imorrn, men eftersom jag är förkyld är det ingen idé alls. Så det får spara sig tills nästa gång jag är barnfri!
Nu ska jag ringa och höra om Lillis vill prata lite med mig! Jag saknar ihjäl mig efter henne!!! ♥

Fredag dag

Såklart så har jag åkt på en förkylning igen, är smått less! Hela den här dagen har spenderats ensam i soffan framför en massa filmer, samma sak som gårdagen. Men snart kommer älskling hit för att umgås och sova över, underbart med lite sällskap! Att det dessutom är det bästa sällskapet som finns gör inte det hela värre. Min fina prins!!
I onsdags var jag hos mamma och Benny på middag och lite (läs; en massa!) vin, det var riktigt trevligt! Kvällen var helt perfekt på alla sätt, så tack mamma!!!

Jag orkar inte skriva så mycket mer, ni får klara er med lite mindre uppdatering nu under helgen. Har en känsla av att jag inte lär sitta vid datan så mycket.

Tisdag morgon

Imorse låg jag och snoozade i nästan en timme, otroligt skönt! Sen var det upp och in i duschen, och nu sitter jag här i soffan framför datan i bikini. Var tvungen att prova och se så den satt bra, och sen orkade jag inte ta av den. Ska väl strax klä på mig och försöka få i mig lite frukost/lunch.

Hjärtat kommer väl på ett tag, tråkigt nog sov vi inte med varandra i natt. Därför tvingar jag hit honom nu för lite mys och skjuts ner till Amandas skola. Ska hämta upp henne klockan 14, och då åker vi direkt till simhallen. Vi hade tänkt äta middag där sen ikväll, så det blir många timmar med bad. =)

Den här kissen är jag lite sugen på, det är en av dom 3 som pappas katt fick i början på förra veckan. Den är helt underbart söt!! Lite smådålig bild, ska be Jossan ta en bild framifrån så man ser dens söta ansikte! Ansiktet är ljusbrunt/vitt med en liten grå fläck bredvid vänster öga.

Måndag kväll (igen3)

Har haft en skön kväll i min ensamhet, det behövdes tror jag. Jag har bara tagit det lugnt, badat och sett lite tv. Just nu sitter jag och ser på CSI, men jag har sett det avsnittet tidigare tror jag. Ska ta mina piller nu och hoppas att tröttheten kommer snart, skulle vara skönt att få sova ut lite imorgon. Längtar faktiskt riktigt mycket, tror att jag och Amanda kommer ha det superkul!
Veckan är nästan helt fullbokad, och det känns skönt. Det blir bad imorgon och sen på kvällen ska jag umgås med Elin, det var länge sen! På onsdag ska det drickas lite vin, och sen på torsdag ska jag ha Nova under dagen. På kvällen kommer Johanna hit på middag och en massa tjejsnack, uuuunderbart!

Måndag kväll (igen2)

Jag saknar mina hjärtan!! ♥

Måndag kväll (igen)

Nu har jag precis ätit middag, gjorde det enkelt för mig och stekte en hamburgare med lite strips. Känns onödigt att lägga ner en massa energi på att laga god mat när jag ändå är ensam.

Imorgon ska jag och Amanda ha en heldag tillsammans. Jag hade tänkt hämta upp henne på skolan runt 14 och sen drar vi iväg till badhuset. Där ska det badas, bastas och ätas middag, tror att det kommer bli underbart! Länge sen det bara var hon och jag som gjorde nåt, tycker att det behövs nu!! Så ikväll måste jag leta fram nå badkläder osv.

Sitter just nu och gör upp planer med Johanna, vi måste ses snart! Funderar på torsdag, vi får se vad vi kommer fram till. Saknar den tjejen enormt mycket, vi fungerar så sjukt bra tillsammans!



Underbar tjej!

Måndag kväll

Idag har varit en halvjobbig dag. Har varit på småkonstigt humör, men nu börjar det kännas bättre. Har precis storstädat färdigt hela lägenheten, och sitter och funderar på om jag kanske skulle laga lite middag. Tiden bara flög iväg, klockan är ju redan efter halv sju.
Ikväll hade jag tänkt ta ett långbad och försöka njuta av tystnaden och ensamheten. Nova for till sin pappa idag, och hjärtat hade andra planer för kvällen. Förmodligen kommer han hit ikväll och sover, jag hoppas på det! ♥
Den här helgen har varit riktigt bra, men orkar inte skriva värsta uppsatsen om den så drar allt i korthet bara. Fredag dag spenderades med Nova och Amanda, sen kom Carro hit och vi åkte till pappa på tacosmiddag. Carro sov över här så vi hade en tjejkväll. På lördagen var jag och lillan hos mamma från runt 11 till 16 då hjärtat kom och hämtade oss. Vi åt tacos (3 dagar på raken!) och myste till ordentligt på kvällen! Han var söt och gav mig sovmorgon på söndag, klev inte upp förrän vid 9.30. Tydligen hade han och Nova haft en riktig kanonmorgon tillsammans, underbart! Då klädde vi tre på oss och gick ut och sparkade boll och tog en promenad.
Igår på dagen var jag på bio med Nadja och Carro, och sen åkte jag till pappa där Nova väntade och fick mig lite middag.
Nu ska jag gå och rota lite i kyl och frys och se om jag hittar något som lockar. Länge sen jag åt ensam, det är så tråkigt!!

Sitter och väntar på bion nu med Nadja och...

dsc02029 (MMS)

Sitter och väntar på bion nu med Nadja och Carro. Hittade 4 st av Novas tuttar i fickan, frågan är ju hur nödvändigt det är egentligen. Lillis är och har morfarmys idag! Hade underbar kväll med älsklingen igår, och en lika bra morgon idag. Älskade, älskade du! <3


Världens finaste flicka! <3 Vi har haft en...

dsc02008 (MMS)

Världens finaste flicka! <3 Vi har haft en superbra dag, och resten av helgen kommer bli lika bra! <3


Torsdag kväll (igen)

Den här kvällen har varit jättebra tillsammans med mina 3 finaste, Nova, Alex och Amanda ♥
Kvällen började med att syster ringer och berättar att deras kisse (som förövrigt är min fd katt Prosits unge) har fått 2st kattungar. Så jag skyndar med mig älskling dit för lite mys. Helt sjukt var söta dom var! Saknar att ha såna små hemma, har ändå haft 2 stora kullar dom senaste åren. Och nu har jag inte en enda... Blev riktigt sugen på att ta den ena, en vit/grå/svart/ljusbrun liten söt sak. Men vi får se, det är 12 veckor tills dess så jag lär säkert hinna ändra mig ett flertal gånger.
Annawrs ikväll har vi mysit framför bompa, dom små har lekt en massa och trivts väldigt bra i varandras sällskap. Nova har varit som galen i Amanda (eller, Nanna som hon kallar henne).
Nu ska jag se färdigt Big Brother och sen krypa ner i sängen där mina tjejer ligger och sover. Imorgon blir det nog en kanondag!

Torsdag kväll

Just nu är mammahjärtat helt överfullt av stolthet!
Nova kissade just på toan för första gången!

Jag är så stolt, så stolt!!!

Torsdag dag

Imorse blev det en tidig morgon här hos oss. Nova vaknade 06.27 och ville kliva upp. I vanliga fall brukar jag alltid få väcka henne runt 08 när det är dags att kliva upp så vi hinner till dagis. Jag lyckades övertala henne att ligga kvar i sängen och mysa och se på Nalle Puh. Hon tjatade en massa om att få se på Pippi, men jag orkade inte starta datan. Hon var extremt mysasjuk, det uppskattas alltid! Underbara flicka, hon har alltid så mycket kärlek att ge!
Idag har varit en lugn dag, har tvättat och bara pysslat på lite här hemma. Nu väntar jag på älskling som snart ska komma, få se vad vi hittar på. Funderar på att ringa pappsen och höra om dom vill bjuda på middag.
Nova är hos sin pappa fram till runt 18 i kväll, och ungefär samtidigt lär väl Amanda komma. Eftersom Nova är ledig imorgon så får hon vara uppe och busa hur länge hon vill med Amanda ikväll. Men eftersom det blev en tidig morgon så lär hon nog vara trött. Vi får se, kvällen kommer nog bli kanon vilket som! =)

Torsdag morgon

Jag är med och tävlar om en fotobok från Solentro hos
Sara - Ensamstående mamma. Var med här du också!

Onsdag natt

Satt och kikade igenom lite bilder på datan och hittade 2 st riktigt fina på Nova och hennes moster. Amanda är nog världens bästa moster, hon är så otroligt duktig med Nova! Kommer ihåg när jag var gravid och Amanda var så förväntansfull. Då var det inte snack om att det var min och Nickes bäbis, utan det var hennes. Hela tiden frågade hon "Elle, när kommer vår/min bäbis?" Hon tyckte att bäbisen skulle sova i hennes rum tillsammans med henne, och hon ville ta hand om den. Hon tyckte att vi skulle döpa lillan till Delfina, men där gick min gräns, haha. Amanda var bara 5 år när Nova kom, men hon är så smart och klok. Man märker (och det har man gjort ända sen första början) att Nova ser upp till Amanda riktigt mycket. Hon är nog lillans favoritperson, i alla kategorier. Nova blir överlycklig när Amanda är i närheten, och vill bara leka med henne. Där tror jag att det är kärlek och vänskap för livet.
Jag är så stolt över min syster, hon har en av dom största platserna i mitt hjärta. Jag älskar henne mer än allt och kommer alltid finnas där till 100 procent. För dig kommer jag göra allt!! Fina, fina du! ♥

Onsdag kväll

Den här dagen har varit helt uppochner. Mitt humör har åkt bergochdalbana hela dagen, förstår inte vart det dåliga humöret kom ifrån.
Imorse efter jag lämnat Nova på dagis tog jag en riktig långpromenad, det var skönt att dunka musik på högsta volym i lurarna och låta tankarna vandra fritt. När jag kom hem tog jag en storstädning och tvättade lite. Fick skjuts av älskling till dagis på eftermiddagen när det var dags att hämta hem lillan. Nova var på riktigt uselt humör under promenaden hem, men det gick över fort. Jossan kom hit på middag, och Nova var överlycklig! Hon och Jossan busade på bra, så hon slocknade fort i sin säng strax efter 19 ikväll.
Jag råkade somna i soffan mellan 20-21-30, så frågan är ju hur jag ska lyckas sova för natten nu snart. Hade hoppats på nattsällskap, men förmodligen blir det inget av det. Tråkigt, jag har blivit så van så nu är det sjukt tomt i sängen!
Imorgon kommer älskade lillasyster hit och spenderar natten och hela fredagen. Nova ska få vara ledig då, så vi ska försöka hitta på något kul. Kanske ska kolla om nån vill följa med på badhuset? Måste ha nån med mig, annars lär inte Amanda ha så kul eftersom jag lär vara helt upptagen med att hålla reda på min lilla galning.

Tisdag natt

Älskade, älskade du! ♥

Tisdag kväll (igen)

Sitter och funderar lite över hur jag ska ha det här hemma. Känns riktigt skönt att äntligen köpt bokhyllan till vardagsrummet, har länge väntat på den! Så trippen till Ikea kunde inte ha passa bättre! Nu är vardagsrummet så gott som färdigt och som jag vill ha det. Ska bara frakta hit mitt barskåp i veckan och möblera om lite. Sen vill jag byta ut tavlorna (men där känner jag ingen panik!), plus gardinerna. Ska även köpa en ny lampa att ha ovanför soffbordet. Köpte en taklampa dit på Ikea, så den får sitta där tills jag hittar en ny. Då får den nygamla åka ut i hallen.

Har dock ett problem, och det är vart jag ska sätta Novas nya gunga jag köpte på Ikea. Den får inte plats i hennes rum, det är helt omöjligt. Lilltösen har så mycket grejor, snart svämmar väl rummet över. Tänkte först hänga upp den i ena hörnet i vardagsrummet (den går ju att haka ner om jag ska ha fest eller liknande!), men där finns nog riksen att hon ska gunga in i elementet eller tvbänken. Så jag har ingen aning...

Åh, panik! Jag som vill överraska henne med den nu i veckan! Får ringa pappsen, han fixar allt! ;D

 

 


Tisdag kväll

Hela den här dagen har flytit på kanonbra (om man räknar bort mitt korta pms/röksug/irriterad-som-fan-utbrott en snabbis idag!). Nova vaknade på superbra humör idag, och vi slapp stressa utan hann umgås rätt mycket innan det var dags att åka iväg till dagis. Det har varit skönt att få skjuts till dagis, men imorrn ska vi gå. Det har inte blivit nån promenad idag, så det lär behövas!

Jag och hjärtat satte ihop min nya Expeditbokhylla från Ikea, och den passade suveränt i vardagsrummet! Ska nog småpyssla lite med den ikväll och se vad som ska in där. Spännande, spännande!

Nova har precis somnat, och jag är ensam. Tråkigt, men borde försöka njuta av lite egentid. Jag och Nova har varit ensamma ikväll, så vi har haft riktigt mycket av mamma/dotter mys. Vi åt gomiddag, såg på pippi under en filt i soffan och lekt en massa. Underbara unge, gud vad jag älskar dig!


Nu är den där jäkla bokhyllan på plats i v...

dsc02001 (MMS)

Nu är den där jäkla bokhyllan på plats i vardagsrummet, som jag har väntat! Kvällens projekt blir att fylla den. Nu ska jag och älskling fira med semlor till lunch<3 <3


Måndag dag

Äntligen är det måndag, vilket betyder att Nova kommer hem igen!

Fram tills kl 15 när jag ska hämta hem henne igen hade jag tänkt städa och tvätta lite. Ska passa på att dammsuga igen innan lillan kommer, hon gillar verkligen inte dammsugaren. Sen efter vi hämtat upp henne ska vi iväg och storhandla, måste fylla upp kylen igen.

Den här natten har varit riktigt jobbigt, har inte sovit så mycket. Har bokstavligt talat legat och vridit mig av smärtor, hade sån sjuk magkatarr. Tänkte väcka hjärtat och be honom massera min bröstkorg, fick typ träningsvärk i min egna arm. Men han såg så söt ut där han låg och sov, så det kändes taskigt att väcka upp honom.


Söndag kväll

Ännu en helg som varit helt underbar på alla sätt och vis, börjar nog snart bli bortskämd med det. Så förväntningarna för nästa helg är hyfsat höga också =)

I fredags åkte jag och hjärtat iväg till Skellefteå för att hämta en bil som vi skulle åka med till Ikea. Jag som älskar att åka bil, lyssna på musik och bara prata tyckte att det var superkul! På kvällen åkte vi två iväg och badade bubbelpool, bastade, myste och bara njöt av varandra sällskp. Det var lätt bästa kvällen på väldigt, väldigt länge, helt underbart! <3

I går klev vi upp kl 06 för att hinna duscha och göra oss färdiga inför Ikea. Strax innan 07 for vi iväg till Hörnefors för lite frukost och hämta upp resten av folket. Kort sammanfattat var dagen jättetrevlig, och jag fick med mig bra med grejor hem. Köpte bla en stor Expeditbokhylla som jag länge velat ha, en vardagsrumslampa, "gunga" till Nova, kudde, badrumsvåg, kaktusar, glas, och en massa mer. Det blev lite dyrare än jag tänkte mig, helst med tanke på att jag inte hittade allt jag var ute efter. Ville köpa nya påslakan, taklampa till kök, klocka osv, men hittade inget som föll mig i smaken. Men men, får åka iväg nån dag och kika efter det här i Umeå..

Igårkväll blev det fest igen med utgång. Det var mycket trevligt, och skönt nog är jag inte bakis idag. Jag blev inte så full, utan bara sådär lagomt rolig. Träffade massa kul folk ute, jäkligt kul! Bästa med hela kvällen var nog dom sista timmarna, hade ett underbart, långt samtal. Känns helt sjukt bra att veta att vi är på samma "nivå", och vill likandat med livet. Du är som helt perfekt för mig. Jag är lyckligare än någonsin just nu!

Nu ska jag vänta tills älsklingen kommer hit, får se när det blir om vi kanske är duktiga och börjar försöka få ihop bokhyllan. Antingen blir det nog ikväll eller imorgon. Egentligen vill jag att kvällen ska ta slut fort, för imorgon kommer Nova hem!!!! <3


Lördag kväll

Du är den enda
Du är den bästa
Som jag har letat
Som jag har väntat
Det är så enkelt
Nu vill jag ha dig
Vad kan jag säga
mera?


Jag älskar dig!

Party!


Onsdag kväll

Nu är partyoutfiten, sminket och håret fixat! Hade tänkt deppsupa efter beskedet från läkaren idag, men som det känns nu skiter jag i det! Istället kör vi en riktig lill-lördagkväll med vin och groggdrickning hos mig med avslutning på krogen ikväll!


Just idag är jag stark!

Tisdag kväll (igen2)



Du gör mitt liv så otroligt mycket bättre! <3


Tisdag kväll (igen)

 

Jag saknar min lilla bäbis!!


Tisdag kväll

Usch, vilken otroligt lång och tråkig dag! Den verkar aldrig ta slut, det känns som att den här dagen har pågått i flera veckor typ. Snart kommer hjärtat hit iallafall, och då ska jag tvinga honom att vi ska åka och köpa godis, är så sjukt sugen! Helst skulle jag vilja ha en cigg, men det ska jag inte göra. Så godis får duga mot röksuget.

Nu ska jag forsätta tråka en stund tills jag slipper vara ensam längre!

Tisdag dag (igen)

Kan inte den här jävla dagen ta slut snart?
Är på sämsta humör någonsin,
men har ingen aning om varför.

Åh, less blir jag!!

Tisdag dag

Har tränat nu på morgonen, och har precis ätit min frukost/lunch. Det blev havregrynsgröt med rivet äpple, och en lite fruktsallad innehållande ananas, äpple, melon och vindruvor på sidan om. Inte dumt alls!!

Jag sitter nu och funderar på om jag kanske skulle tagit en promenad i solen nu innan jag hoppar in i duschen, det är ju så fint väder ute! Idag har jag egentligen inga direkta planer, så vi får se vad jag hitta på för kul.

Idag har jag varit rökfri precis en vecka, och det känns riktigt bra faktiskt. Men jag saknar att röka! Inte för att röksuget är olidligt, utan det har gått riktigt bra. Men jag saknar känslan av att kunna varva ner med en cigg och bara njuta för ett par minuter. Carro tyckte att jag blivit sjukt osocial nu sen jag slutat. Innan ringde jag henne typ varje gång jag skulle röka, men eftersom jag inte gör det längre blir det inte att vi pratar med varandra 100 gånger per dag. Men nu ska jag hålla det här, jag vet ju att jag klarar det. =)

Måndag natt

Har haft en supertrevlig kväll ikväll tillsammans med Robban. Det har varit riktigt trevligt att få prata av sig ordentligt, riktigt välbehövligt. Måste bara se till att det blir av oftare!

Nu sitter jag och väntar på att reprisen av BB ska börja, jag missade den ikväll eftersom jag inte varit hemma. Efter det blir det väl att försöka sova, tänkte kliva upp tidigt imorrn och gå iväg och träna.  Blir konstigt att sova helt själv, är ju ovan med det nu! Kommer sakna att ha nån av mina hjärtan där!!

RSS 2.0