Torsdag kväll

Sådärja, nu är middagen avklarad. Dock dök aldrig Jossan upp, så jag och Lillan fick äta i vår ensamhet. Nova står nu och diskar, och jag ska se till att jag kommit ihåg att packa allt. Hjärtat kommer strax hit och ska skjutsa oss till stugan, han är så snäll! ♥

Torsdag dag

Har ganska nyss kommit hem fran stan och Maxi tillsammans med Anna och lilla Tindra. Allt som allt under dagen har jag köpt 14 (!) böcker, 2 snapsglas, en grej man gör is i plus lite mini-mini-bäbiskläder. Hjärtats syster ska föda om bara några veckor, och jag kunde inte hålla mig längre från att handla lite. Måste iväg fler gånger, det är ju sååå kul! Kan inte förstå att Nova varit så liten!
.
Nu ska jag packa, för ikväll åker jag och Nova ut till pappas stuga. Vi stannar till antingen lördag eller söndag, har inte bestämt mig än. Men först nu ikväll ska Jossan komma hit på middag, tänkte bjuda på blåbärspannkakor med grädde och färska jordgubbar. Men såklart glömde jag köpa blåbär, så det får bli vanliga pannkakor istället.
.
Jag och Nova hade det helt underbart ute i Mommas stuga. Vi badade en massa, hade picknick, lekte, solade och hade det superkul! Nova stortrivdes verkligen, och det har jag all förståelse för. Vi måste åka ut dit igen nästa vecka jag har Nova och stanna några nätter.
.
Bilder från i veckan kommer efter helgen, har inte tid att fixa det nu.

Måndag kväll

Nova och Tindra hade kvällsbad i lekparken
.

Söndag kväll

Idag fyller finaste Elin 21 år!
Grattis älskling! ♥
-

583225

resize_p260611_0 (MMS)

583225


Jag och Johan är inte friska.

resize_p250611_2 (MMS)

Jag och Johan är inte friska.


SMS-inlägg

resize_p250611_2 (MMS)


SMS-inlägg

resize_p250611_2 (MMS)


SMS-inlägg


SMS-inlägg

resize_p250611_2 (MMS)


En av Robbans alla födelsedagspresenter. U...

resize_p250611_2 (MMS)

En av Robbans alla födelsedagspresenter. Uppskattades!


Lördag dag (igen)

Nu sitter jag helt färdig och väntar på Robban. Vi ska iväg och hämta Nadjas öl som hon så lyckat råkade glömma ute i stugan. Smart tjej det där. Sen ska vi och handla lite till tacosen som blir kvällens middag! Ska packa ner all alkohol och groggvirke nu, och önskar en trevlig kväll till er alla. För det ska jag ha!

Kvällens partyoutfit!

resize_p250611_1 (MMS)

Kvällens partyoutfit!


Jag saknar mina hjärtan. Men imorgon komme...

resize_p290511_1 (MMS)

Jag saknar mina hjärtan. Men imorgon kommer Lillan hem igen, då blir familjen hel! <3


Enda bilden jag har från midsommar än så l...

resize_p240611_1 (MMS)

Enda bilden jag har från midsommar än så länge. Mer kommer så fort Jossan tömt kameran.


Lördag dag

Nu har jag och Nadja precis kommit hem till Mariehem igen, känns ganska skönt faktiskt. Det var en supertrevlig kväll igår, med grillning, drickning och en hel massa prat och skratt. Dock blev det en tidig kväll för mig, fick sån sjuk jäkla värk i nacken/axlarna, kunde inte hålla mig uppe. Beror nog säkert på att jag bar en hel del igår/förrgår, vilket läkarna har sagt att jag inte ska göra. Men jag är för dålig på att lyssna på kroppens behov. Måste verkligen lära mig hur jag ska leva med felet jag har.
.
Nog om det, nu ska jag snart gå och duscha och sätta på partysminkningen igen. Ikväll vankas middag och sen fest hos bästa Robban, som fyller hela 22 år idag!
.
Grattis du underbara!!

Fredag dag

Sådär, smeten till tårtan är kokad, nu ska den bara kallna. Jag är färdigsminkad, men har en sjuk ångest över klädvalet. Hade tänkt ha en ny klänning, men vet inte om vädret tillåter det. Hmm, vi får se. Fan ocks, jag som hoppats på sol och värme idag!
.
Midsommarkvällen kommer spenderas ute i mammas stuga tillsammans med en hel massa underbara människor! Tror på en kanonkväll, och jag tror inte att det kan bli något annat än det. Just ja, måste packa också.. Tusan vad stressad jag är!
.
Ha en trevlig midsommar alla ni fina! ♥

Fredag morgon

Nu är första delen av tårtan urtagen ur ugnen, hoppas att den blev lyckad. Nu ska den svalna, sen kan jag göra andra delen. Skulle egentligen baka igår, men glömde helt bort det! Istället var jag med Anna och vi gjorde av med alldelens för mycket pengar på obs och bolaget, fixade fransk manikyr och hade Lost-marathon. En trevlig kväll med andra ord!
.
Nu ska jag börja packa lite smått, för runt ett åker jag iväg för midsommarfirande!

Torsdag dag

Om ett tag kommer Anna hit och då ska vi ta en promenad till Obs och affärerna däromkring. Det ska handlas lite till tårtan jag ska göra till imorgon, samt lite hemliga saker. Hjärtat och Erik kommer dit senare, så då blir det storhandling på bolaget. Det blir en tvådagars för mig i helgen, först midsommar imorgon och sen födelsedagsfest för bästa vännen på lördag.
.
Nu ska jag gå och se om det har torkat i torkskåpet så jag har nå byxor att sätta på mig. Håller tummarna också att det inte börjar regna igen, då kan promenaden bli jobbig.

Torsdag morgon (igen)

Hade en jättetrevlig kväll igår tillsammans med Alex och hans storasyster Frida. Det blev en hel del graviditets/bäbis prat, underbart! Vi kikade även igenom mitt förråd, Frida ska låna lite bäbisgrejor. Vi åt middag och såklart dracks det lite kaffe också.
.
Jag var supertrött igår, men trots detta kunde jag inte somna förrän efter 02. Skumt, jag la mig ändå vid 22 tror jag. Så jag tog en liten sovmorgon fram tills 09. Har drömt en massa sjuka drömmar, vilket inte är så ovanligt.
.
Nu ska jag nog duscha och diska undan från igår.

Torsdag morgon

Just nu pratar jag med underbart fina Johanna på facebookchatten, hon har precis gått ut med att hon är gravid. Underbart, nu ska kontakten verkligen tas upp på allvar!! Måste säga att jag blir avis en massa, det skulle vara underbart med en lite bäbis! Tänk, Nova är snart 2.5 år, helt sjuk! Kan inte ens föreställa mig att hon varit en bäbis en gång i tiden. Fan, nu blir jag tårögd, tänk att livet rullar på alldeles för snabbt. Längtar enormt tills den dagen jag kan ge Nova en lillebror/lillasyster.

Onsdag dag

Hade en trevlig dag på stan med Nadja igår, dock köpte jag bara ett linne. Nadja däremot handlade en hel massa fint! Vi åt även middag på Subway, det slår det mesta!
.
Efter stan gick jag hem till hjärtat en stund, sen spenderade jag resten av kvällen hos bästa vännen. Han bjöd på vin, en hel del skratt och en massa, massa prat! Det var sjukt trevligt, och det händer alldeles för sällan!
.
Nu ska jag klä mig, sen gå till bussen om en halvtimme. Ska möta upp Nova och hennes pappa på Bvc, Lillis ska göra lite tester. Ikväll ska hjärtat och hans jättegravida syster komma hit på middag, blir nog trevligt!

Tisdag dag (igen2)

Nu sticker jag iväg till bussen för att åka ner till stan. Blir nog en trevlig eftermiddag tillsammans med storasyster!  Hoppas på en lång pratstund med bästa vännen ikväll, men vi får se. Ingenting bestämt än verkar det som.

Tisdag dag (igen)

Nu ska jag gå och duscha och göra mig färdig, ska möta upp Nadja på stan runt klockan fyra. Vi ska shoppa lite, samt äta middag tillsammans. Velar lite fram och tillbaka om jag ska gå till stan eller ta bussen. Det är inte sånt kanonväder ute, plus att det verkar blåsa en hel del. Vi får se hur jag gör, orkaer inte bestämma mig nu.

Tisdag dag

Har haft noll blogglust dom senaste dagarna, men nu är jag tillbaka! Sitter i soffan och gäspar nu, det blev en sen kväll igår. Fina Anna var här för en Lost-kväll, mycket mysigt! Vi hann även med att se en hjärtats fotbollsmatch, som tyvärr slutade i förlust.
.
Vi har haft en helt underbar helg ute på stugan på ön! Nova har varit helt fantastisk duktig och snäll, det kunde verkligen inte ha gått bättre. Tyvärr var det inget badväder, men det hinns nog med nästa gång. Har lite bilder på kameran som jag ska föra över till datorn, men orkar inte göra det nu.
.
Nu ska jag klä på mig och ta en långpromenad. Eller, hade tänkt ge mig ut och jogga lite. På med ljudboken i lurarna bara så kommer det gå finfint!

Fredag dag

Tänkte bara släna in en snabb uppdatering och berätta att vi åker iväg till pappas stuga snart. Jag, hjärtat och Lillan kommer ha ännu en underbar helg därute!
.
Idag har finaste lillasyster varit här, och nu ligger båda mina små och myser i sängen. Nova sov inte så länge, så jag lovade att dom skulle få se lite film tillsammans. Jag håller på med packningen för fullt, är verkligen dålig på att packa! Hittils har det blivit en stor bag, en proppfull skötväska plus en påse. Hur mycket kläder behövs egentligen för en helg? Jag måste försöka stoppa nu, annars lär båten över till ön sjunka!
.
Självklart glömde jag kameran till Elins studentfirande, så måste sno lite bilder senare från mamma. Då lovar jag att lägga upp dom här.
.
GRATTIS BÅDA MINA FINA VÄNNER CARRO OCH ELIN TILL STUDENTEN!
JAG ÄLSKAR ER, ENORMT MYCKET!! ♥

Torsdag morgon

Om drygt en halvtimme ska mamma och dom komma och hämta upp mig, vi ska fara på Elins student. Men först ska det inhandlas blommor och presenter. Tänk, det var 2 år sedan jag tog studenten, helt sjukt!! Måste försöka komma ihåg kameran, jag brukar vara otroligt duktig på att glömma den.
.
Nu ska jag välja kläder och fixa håret så jag hinner. Det är varmt och soligt ute, underbart!!

Tisdag dag (igen)

Om 20 minuter ska jag börja gå mot dagis för att hämta hem Lillan. Momma ska komma på besök, så det blir tidig hämtning idag. Nova blev jätteglad imorse då jag berättade vem som skulle komma, tror att hon saknat sin mormor.
.
Idag blir det alltså ett par timmars lek och mys med momma, förmodligen en del av det lär bli i lekparken. Har även lovat Nova att hon ska få cykla lite, tror det blir kanon.
.
Nu ska jag ladda in en ny ljudbok på ipoden, och samtidigt fixa det sista.

Tisdag dag

Det gick inte riktigt som jag tänkt på vårdcentralen. Fick träffa en riktig surkärring, som inte alls verkade intresserad eller ens lyssnade på det jag hade att säga. Fick en ny sort tabletter utskrivet, men inte alls såna som jag trodde. Får se om det kommer hjälpa något, jag hoppas det.
.
Nu ska jag sätta igång med dammsugning och starta en tvätt. Städade undan lite igår kväll, så det är bara lillans rum kvar att fixa. Hon har alldeles för mycket leksaker och för många böcker, det flesta använder hon inte ens. Kanske att jag måste gå igenom allt igen och sortera bort en del.

Tisdag morgon

Oj, vad dålig jag varit på att uppdatera dom senaste dagarna. Kan iofs ha att göra med att jag inte varit hemma något alls nästan. I fredags åkte jag och hjärtat ut till pappas stuga och stannade tills lördag kväll. Det finns inte nog inte ord att beskriva hur underbart det är där ute på ön! Vi badade, solade, grillade, drack några kalla och umgicks en massa. Fina Jossan och Linnea hängde med också, supertrevligt!
.
I lördags när vi kommit hem förfestade jag lite med Anna, och sen var det dags för utgång. Det blev en öl på Pipes med Alex och Erik, och sen spenderade vi resten av tiden på Taket. Superkul!
.
När krogen stängt hamnade jag och Anna på efterfest på Ålidhem där det dracks sjukt konstig öl och shotar direkt ur flaskorna. Vi gick från Ålidhem ner till stan vid 05 och hängde en timme med Johan på Statiol tills första bussarna börhade gå vid 06.30. Kom hem vid 07, somnade vid 08 och var tvungen att kliva upp kl 10.
.
Pappa hämtade mig kl 11, jag och Jossan skulle följa med till bilbingon i Täfteå och sälja hamburgare där. Det var kul, ett plus var även att Jossan vann lite pengar som vi delade på.
.
Gårdagen spenderades i soffan med Jossan, vi sov hela dagen tills det var dags att hämta hem lillan från dagis. Var sjukt sliten, det märktes att jag fått för lite sömn!
.
Nu ska jag iväg till vårdcentralen, ska bara byta om innan. Min ordinarie läkare har slutat, så tyvärr har jag fått en ny. Ska dit och träffa henne nu och prata om allt dom kom fram till när jag var på Smärtrehab. Håller alla mina tummar att hon kan hjälpa mig, speciellt nu när jag fått på papper vad som är fel och hur ont jag verkligen har. .
.
Bilder från helgen kommer senare!!

Fredag dag (igen)

Inte ens jag som tjatat och längtat efter sommaren kan påstå att det är särskilt kul när termometern visar 44° ute och 30° inne i lägenheten. Men snart befinner jag mig på vår älskade ö ute i havet, det däremot kommer vara underbart!
.
Jag har nyss klippt av ett par jeans som aldrig används, och vips har jag fått mig ett par nya jeansshorts. Dock är dom lite stora, hade önskat att dom var minst en storlek mindre. Har ett par till ensamma och oanvända jeans som nog också ska förvandlas till shorts, men det hinner jag inte fixa nu. Får helt enkelt leta fram skärpet och hoppas att det fungerar.
.
Om lite mindre än en timme kommer hjärtat, så innan det ska jag ha hunnit packa och bli klar. Har dragit ut ordentligt på dagen och egentligen inte gjort så mycket vettigt alls. Nu ska iallafall tvätten vikas plus att jag ska fixa det sista.
.

Fredag dag

Ännu en lika varm dag, nu har sommaren verkligen kommit! Hade tänkt spendera den på Nydala med Anna, men bestämde mig för att försöka hålla mig inne nu på förmiddagen. Har solat hela veckan och känner att huden kanske skulle behöva vila lite. Så istället har jag suttit ute i skuggan på balkongen med en bra bok, tvättat och städat lite. Nu ska jag strax kasta mig i duschen och sen packa lite.
.
Jag och hjärtat ska åka ut till stugan tillsammans med pappa och syskonen. Vi stannar över tills imorgon kväll, kommer bli underbart skönt! Sol, grillning, trevligt sällskap och kanske en kall öl, kan det bli bättre? Jo, om Nova hade varit med iofs! Vi får försöka åka ut dit tillsammans snart, hon kommer ha hur kul som helst!
.

Fredag morgon

Underbar dag igår! Jag och Nova gick direkt från dagis till Nydala där vi hängde ihop med Jossan och Linnea. Det badades, solades, fikades, gungades och sparkades boll. Nova hade hur kul som helst, och ville absolut inte fara därifrån! Hon var som ett monster i vattnet, inte rädd alls. Utan hon badade och badade! Underbara flicka!! ♥
.
Igårkväll efter jag lämnat Nova hos sin pappa åkte jag och Anna ner till stan, mötte upp några till flickor och gick sen och åkte några karuseller. Riktigt kul, man blir som ett barn på nytt. Vi avslutade kvällen med en supersen middag innehållande pizza på stan och sen ett par avsnitt av Lost hemma hos mig. Anna gick hem runt 01.30 tror jag.
.
.
Bilder tagna från Jossan

Torsdag dag (igen)

Nu ska jag strax gå iväg till Ica, handla lite mellisfika och sen hämta lillan på dagis. Vi ska till Nydala och umgås lite med Jossan och Linnea, tror det blir kanonkul för lillan! Solskyddet, kepsen och vit tshirt och tunna byxor är nerpackad till lillan, samt en handduk och filt. Lär vara svårt att hålla lillan från vattnet! Ska även ta med hink/spade och en boll så hon har att roa sig med. Kameran följer självklart också med!
.
Underbart med sommar!!!

Torsdag dag

Åh, idag är det torsdag vilket betyder en hel eftermiddag av mys och bus med Nova! ♥ Jag ska hämta henne strax före halv två, och jag längtar enormt! Vill att tiden ska gå fort nu, hatar att vänta. Vi ska spendera dagen i lekparken (om det nu inte är olidligt varmt!) och sen får vi se vad mer för kul vi hittar på. Är sugen på att ta en tur till Nydala så Nova får leka lite i vattnet, men är osäker om det fortfarande är för kallt. Jag och Anna körde en heldag där igår, och då såg jag en massa småbarn som badade. Men jag tror att vi väntar ett tag, kanske blir det en sväng dit i slutet på nästa vecka. Håller den här värmen i sig så lär det gå!
.
Igår var en riktigt slapp och skön dag. Spenderade som sagt dagen på Nydala i solen med Anna, sen sov jag hela kvällen nästan. Jag och hjärtat somnade i soffan vid 18, och vaknade inte förrän vid 21. Då såg vi en film, sen blev det sängen. Somnade vid 00 kanske, och sov till 10 imorse. Det vawr välbehövligt, har knappt fått någon sömn alls den senaste veckan.
.
Nu ska jag ut och njuta av skuggan på balkongen med en cigg och en bok en liten stund. Sen slänga in en tvätt och diska.
.

Tisdag kväll

Just nu sitter jag hos mamma och dricker lite vin, tycker att vi förtjänat det efter idag. Vi har varit ute i stugan och solat hela dagen, sjukt härligt! Det har varit hur varmt som helst och kanonväder!
.
Imorgon ska jag och fina Anna iväg och sola hela dagen. ringde nyss och taggade upp henne. Ume ska tydligen ha kanonväder imorrn, så det passa perfekt! Vi tänkte ta med lunch, kanske fixa nå goda baguetter eller så. Imorgon eftermiddag kl 16.00 är det utvecklingssamtal på dagis, spännande!

Underbara dotter,

mamma älskar dig! ♥


Måndag dag

Just nu väntar jag på att hjärtat ska komma hit, han ska köra mig ut till mammas stuga. Tänkte åka dit och sola lite, plus stanna över till imorgon. Hoppas på lika fint väder då, kommer bli underbart!!
.
Idag har jag storstädat och tvättat lite, skönt att få det bortgjort. Så nu är det strålande fint här hemma igen! Det enda som inte gjorts är att torka golvet, men orken coh inspirationen försvann innan jag hann göra det. Får fixa det imorrnkväll när jag kommer hem istället, eller på onsdag.
.
Gårkvällen hemma hos Anna var supertrevlig! Helt rätt person vann, kan ju inte annat än hålla på en go kille från Umeå! Kom inte hem förrän runt 01.30 därifrån.
.
Nu ska jag packa ner lite kläder och se till att jag är färdig när älskling kommer.
.
.
Gosakerna från igårkväll!
Vattenmelon, vindruvor, mandariner, nektariner och ananas.

Söndag kväll

Just nu försöker vi bestämma oss för vad det ska bli till middag. Jag är hungrig, men kan inte komma på vad jag är sugen på. Fina Amanda är fortfarande kvar, hon stannar kvar en stund till.
.
Ikväll ska jag hänga med Anna och Nadja, vi ska se finalen av Big Brother tillsammans. Jag ska far och köpa en massa frukt, så det blir fruktbricka och lite gosaker ikväll, underbart!!

Söndag dag

Vi har nyss kommit tillbaka hem på Haga, jag, älskling och fina Amanda. Lillasyster ska spendera dagen med oss, alltid lika roligt! Vi har varit iväg och käkat glass, plus hämtat hem Novas nya svarta tripptrappstol. Superfin är den, och kommer passa perfekt tillsammans med mina köksmöbler. Tack älskade pappa för den!! ♥ Slänger upp bilder senare kanske!
.
Den här helgen har varit bra, tog en bakis/slappar dag och kväll igår. Småsov i soffan mestadelen av dagen, sen hade jag och hjärtat filmkväll halva natten. Supermysigt!
.
I fredags var det grillning här hos hjärtat och därefter party. Först hamnade vi på fest på Ersboda, sen blev det utgång. Hann med både båten och Olles, så det blev en sen kväll.
.
Nu ska jag titta på när Amanda sjunger singstar! =)
.
.
Saknar mitt lilla hjärta!! ♥

Fredag dag (igen)

Nu har Lillis precis vaknat, så vi ska mysa lite innan hon far. Måste ju samla på mig så jag har pussar och kramar s jag överlever tills på torsdag. Min älskade, älskade flicka! ♥

Fredag dag

Just nu ligger Lillan och sover medans jag snabbkollar datan lite. Ska strax gå och duscha och fixa lite nytt smink. Nova åker till sin pappa kl 16, och blir borta fram tills nästa söndag. Dock ska jag ha henne som vanligt på torsdag, så får försöka hålla mig tills dess utan kramar och mys.
.
Idag har vi varit med Anna och Tindra i det fina vädret. Vi tog en promenad till bolaget och Obs i morse, sen lekte vi ute i lekparken.
.
Ikväll blir det grillning hos hjärtat på Haga tillsammans med honom, Jossan, Linnea, Anna, Nadja och Erik. Blir nog ett par glas vin till det, och vad som händer efter det får vi se. Ingenting planerat än, så vi får ta kvällen som den kommer.
.
Nu ska jag skynda iväg så jag hinner bli klar med allt innan Lillis vaknar.

Onsdag dag

Nu har jag äntligen lyckats få upp lillsälen ur badet, det var inte det lättaste! Hon har lekt i vattnet i en hel timme, hennes händer och fötter är rynkiga som tusan. Just nu sitter hon vid köksbordet och ritar, det är en av favoritgrejorna att göra.
.
Idag ska vi ha en riktig mysdag, bara jag och lillan! Hon blir hemma från dagis hela veckan och förmodligen lär hon lessna på mig snart. =) Hon är snorig men är förövrigt frisk, vilket känns jättebra. Min förkylning är också påväg bort, nu lider jag bara av en hemsk hosta. Natten har inte bestått av så mycket sömn alls, tur att Lillis tog sovmorgon till 8.30 idag. Funderar på om vi ska hoppa över sovningen nu under dagen och hoppas på en tidig kväll istället. Igår somnade hon inte förrän efter 21, och samma sak i förrgår. Just nu verkar hon inte trött så det kanske kan gå.
.
Nu ska vi pussas lite och sen laga lite lunch.

RSS 2.0