Måndag kväll

Sådär, nu är jag helt färdig för att åka iväg på fikadejt. Kändes lite konstigt att duscha och sminka mig såhär sent, men orkade inte göra det idag innan jag städat färdigt.

Har tvätten kvar att vika, men det sparar jag tills morgondagen. Måste ju ha lite städning och fixning då också att roa mig med ;)

Måndag dag

Idag har jag haft fullt upp hela dagen! Har storstädat hela lägenheten, så nu är den skinande ren igen. Fick även ett ryck att städa klädkammaren, och det behövdes kan jag lova! Gick knappt att öppna dörren innan, men nu är den nästan tom. Det blev en hel del vändor till både förrådet i källaren och soprummet. Skönt att äntligen få det gjort!

Nu tog jag en snabb paus, men ska snart forsätta vara duktig. Ska vika en himla massa tvätt, och sen småfixa lite här hemma. Ska städa och rensa lite i lillans rum också hade jag tänkt. Måste även duscha, ska iväg på fikadejt ikväll. Trevligt, trevligt!!


Har äntligen fått tag på tidningen med nov...

dsc01993 (MMS)

Har äntligen fått tag på tidningen med nova i som jag glömde köpa. 'Grattis min lilla prinsessa Nova Bergström, som fyllde 2 år den 16 februari. Mamma älskar dig!'


Måndag morgon

Sorry för den helt obefintliga uppdateringen under helgen, men jag hr haft fullt upp och inte suttit vid datan någonting alls om jag ska vara ärlig. Helgen har varit helt underbar!! ♥

I fredags hade vi myskväll hemma hos mig. Vi gjorde tacos till middag, och efter det att lillis somnat myste vi till i soffan med varm fruktsallad med smällt vit choklad på. Inte dumt alls kan jag lova!

I lördags när vi vaknade upp var det kanonväder, så jag ringde pappa och bestämde att vi alla skulle dejta ute i stugan. Sagt och gjort, vi klädde oss varmt och åkte ut och mötte upp pappa, Amanda och hennes kompis Stella. Vi grillade korv, drack varm choklad och lekte i snön. Nova tyckte från en början att det var superkul, tills dess att tröttheten och kylan tog över.

Etfersom Nova inte sovit mer än typ 15 minuter i bilen påvägen ut, så var jag bergssäker på att hon skulle slockna så fort vi kommit hem. Men fel hade jag, hon vägrade. Så runt 17.00 gav vi upp och åkte iväg till pappa där vi blev bjudna på pizzamiddag alla tre. Kvällen var jättetrevlig, skönt med familjekvällar! Lillan var konstigt nog hur pigg som helst under kvällen och verkligen i sitt esse, så vi stannade där tills klockan var strax efter 22. I bilen hem fick jag sitta bak med henne och kämpa för att hålla henne vaken. Hon slocknade så fort vi kommit hem.

Själv fick jag lite feber eller nåt sent på kvällen, så jag och älsk låg bara i soffan och myste. Jag trodde att Nova skulle sova skitlänge på söndagsmorgonen, eftersom hon sovit så himla lite, men hon vaknade strax efter 09 och ville göra morgon. Dock så sov hon i 2.5 timme sen på eftermiddagen, så hon var trött!!

Lillan åkte till sin pappa igårkväll, så nu är jag barnfri hela veckan. Sov över hos hjärtat på Haga inatt, och här sitter jag nu i min ensamhet. Ska aldeles strax ta mig en långpromenad hem hade jag tänkt, ska storstäda lite å så. Ikväll blir det (förhoppningsvis!!) fika dejt med bästa vännen, hoppas hoppas!

Oj, det blev ett långt inlägg, hoppas ni orkat läsa allt.


Fredag dag

Äntligen helg, den har varit efterlängtad! <3

Sådär ja, nu har jag äntligen fått på mig lite kläder. Väntar på finaste nu, han åkte iväg en sväng men kommer snart tillbaka. Vi ska då åka till dagis och hämta lillskutt, och sen iväg till Obs och handla. Det ska bli myskväll här hemma ikväll, så det ska handlas gomiddag och nåt gott till kvällen. Bli nog en repris av fruksalladen i ugnen, de var sjukt gott!

Vi hade en jättebra och helt stressfri morgon idag, underbart! Var grymt skönt att slippa gå i snöstormen till dagis, Nova var jäkligt nöjd över att åka bil. Det är dock riktigt skönt ute nu, så vi kanske skulle ha lekt lite ute sen innan middag om "värmen" håller i sig.

Nu ska jag blåsa på håret lite och försöka få nån ordning över det. Måste verkligen klippa mig snart!


Torsdag kväll (igen)

Jag lyckas då tammefan med allt!! Efter jag tagit en dusch nyss kom jag på idén att använda min nya bodylotion, det var på tiden tyckte jag. Men jag tappar den där stora jävla burken så det flyger hudkräm över hela golvet och toastolen. När jag äntligen lyckats skrapa och torka upp allt glider burkjäveln ur handen och flyger tvärs genom badrummet igen. Det här gången räckte det inte med golvet, utan hela väggen, dom nytvättade handdukarna plus handfatet blir helt nerdränkta. Skitkul! Som om inte det räckte tappar jag ner hela burken med 3 miljoner tops så dom flyger all världens väg. Underbar kväll!

Nu lägger jag ner och inväntar BB. Måste hänga upp sängkläderna som precis blivit färdig i maskinen också.

Torsdag kväll

Nova tyckte att det var superkul att moster Nadja var här när hon kom hem, dom lekte och busade hur mycket som helst! Lillan somnade runt 20.00, kanske, hon hade lite panik och svårt för att ligga still när det var sovdags.

Imorgon är det äntligen helg, har längtat en hel massa! Får se vad vi hittar på för kul, imorgon har vi iallafall planerat myskväll för vi tre. Ska göra gomiddag med varm fruksallad till efterrätt. På lördag är vi alla sugen på att göra nåt, men vad beror helt på hur pigg och frisk Nova är. Hon har en jäkla hosta, så badhuset är helt uteslutet. Hmm, vi får se...

Nu ska jag lägga mig i ett bad fram tills Big Brother börjar. Har nog tänkt försöka hålla mig vaken fram tills älskling slutar jobbet inatt, så kommer nog va trött imorgon! Men vi får passa på att sova en stund under tiden lillis är på dagis.



Kärlek vid första ögonkastet!

Från första sekund har jag älskat dig mer än allt annat.

För dig, min dotter,

ska jag göra vad som helst!

Du är mitt liv,
mitt allt,
min kärlek!


Har varit på sjukan hos mamma nu i snart 4...

dsc01992 (MMS)

Har varit på sjukan hos mamma nu i snart 4 timmar. Nu ska jag snart åka hem, Nadja ska komma på middag. Sjukt länge sen vi umgicks'


Torsdag morgon

Jag hoppade över träningen idag, tänkte att det var bättre att vara hemma och göra nån nytta. Har nyss ätit frukost, det blev havregrynsgröt med rivet äpple och mjölk, och lite honungsmelon på sidan. Mycket gott!

Idag ska Nova till sin pappa över middagen, så hon kommer inte tillbaka hit förrän ikväll. Jag ska nog en sväng till sjukan och hälsa på mamma, hon har opererat handen idag och blir nog inlagd till ikväll eller imorgon. Så jag tänkte leka snäll dotter och hålla henne sällskap ett tag. Får se när hon ringer, hon skulle höra av sig när hon "vaknat till liv" efter operationen. Det borde väl vara snart, hon hade tid runt 07 imorse tror jag.

Nu ska jag ta en dusch och hoppas på att jag piggnar till lite. Fick förresten världens bästa uppvaknande imorse av lillan! Jag vaknade av att hon satt och strök mig på kinden och viskade "mamma, mammaaa". När jag öppnade ögonen skrattade hon och gav mig en stor puss! Underbara unge!!


You are my sunshine!!!


Onsdag kväll

den här kvällen har varit underbar, jag och Nova har haft det hur bra som helst! Vi åt långmiddag, satt och "pratade" och flörtade superlänge! Sen målade vi med fingerfärg, lillan fick till många bra teckningar. Hon är som hur duktig som helst, min lilla stjärna!

Efter målningen var det dags för bad, Nova älskar verkligen att bada. Speciellt när jag badar med henne, hon blir lika glad varje gång. När Bompa sen började kröp vi ner under täcket i soffan tillsammans och kramades. Det tog inte mer än 10 minuter för henne att somna i sin säng sen, framsteg!

Nu håller jag på med sista tvätten för ikväll, sen blir det att slöa framför Big Brother och sen försöka sova. Har varit hur trött som helst dom senaste dagarna, förstår inte varför.

Snart är det helg också, och jag längtar otroligt mycket!! <3

Onsdag dag (igen)

Nu har hjärtat precis farit, hann med lite mys iallafall under den korta tiden. Men snart är det helg, så då har vi all tid i världen på oss att umgås. Nu ska jag iväg och hämta hem lilltrollet från dagis, tror att vi ska stanna ute och leka en stund i det fina vädret. Måste ju passa på under dom bra dagarna! =)

Onsdag dag

Tar en liten paus i städningen för att slänga in ett inlägg här. Hade tänkt försöka vara lite duktig idag och städa och tvätta lite medans lillan är på dagis. Imorse var jag iväg och tränade igen, mycket skönt! Hade förväntat mig världens träningsvärk imorse när jag vaknade, men inte det. Så då for jag iväg och körde lite till.

Hade egentligen inte tänkt skriva ut här att jag håller på att sluta röka (igen, jag vet!!), utan väntat tills jag slutat ordentligt. Men är inne på min andra dag som helt rökfri, och det har gått riktigt bra faktiskt. Men jag ångrar mig att jag slutade röka, började träna och slutat med allt onyttigt på samma dag. För igår när röksuget var som störst var jag sjukt sugen på choklad eller nåt annat gott. Men jag lyckades hålla mig ifrån det. Så jag håller mina tummar på att det här kommer gå vägen nu!!!

Helgen har varit superbra, en riktigt kanonhelg! I lördags var jag och älsk till Hörnefors på middag och lite vin, supertrevligt! Var hyfsat nervös innan, men det släppte på en gång, underbara människor!

Sen i söndags kom Nova hem och vi hade kalas hela dagen! Först kom morfar, Malin, Amanda, Jossan, Linnea och Elin hit på fika. Sen kom mormor, Benny, Nadja och Jossan på middag. Nova fick en massa bra presenter, bla;

- Kassaapparat med pengar (hon älskar den!!)
- Tripptrapp stol
- Pannor och grytor
- En jäkla massa böcker
- Traktorbestick
- Städset (bla dammsugare, sop/sopskyffel, skurmopp/skurhink, minisop osv)
- Ponnysar
- 2 st Barbie
- Gosedjur
- Plastmat
osv, osv....

Lägger ut bilder från söndagen senare, kan inte göra det på min dator. Plus att alla bilder är hemma hos pappa på deras kamera fortfarande.


Tisdag kväll

Är röksugen, hungrig, trött, less och med världens jävla huvudvärk. Så min kväll har inte alls varit särskilt lyckad. Ska fortsätta halvdö framför tråkiga tvn nu, kanske skala lite morötter och göra citronvatten också? Orkar inte blogga ikväll, förlåt.

Min fina, underbara tjej! Mamma älskar dig...

dsc00001 (MMS)

Min fina, underbara tjej! Mamma älskar dig mer än allt annat! <3 <3


Måndag kväll

Jag borde egentligen ha bloggat en massa om min underbara helg, men energin har inte funnits här ikväll. Huvudet känns värre än någonsin, så jag ska nog krypa i säng och läsa ett tag nu direkt efter Big Brother. Nova ligger i sin säng och sover sött, dock tror jag att hennes jobbiga hosta stör en massa.

Imorgon blir det ett hårt pass på gymmet direkt på morgonen, och sen lite städning här hemma.

Jag saknar dig ikväll! <3

Bästa avslutningen på en halvjobbig dag fy...

dsc01978 (MMS)

Bästa avslutningen på en halvjobbig dag fylld med gäster är att hitta en lapp från hjärtat. Kommer kännas konstigt och tomt i sängen, men det är tur iallafall att Nova äntligen kommit hem igen. Nu ska jag krypa ner i sängen med en bra bok och bara njuta av Lillans andetag och lugn.


Grattis mamma!

Idag fyller världens bästa mamma år!

Grattis, underbara du!

Jag och Nova älskar dig!


Fredag dag

Nu ska jag alldeles strax iväg till dagis för att hämta hem lilltösen! Åh, vad jag har längtat! Dock ska hon bara stanna hos mig till strax efter 16.00 i eftermiddag, men det är tillräckligt med tid för att samla ihop en massa pussar och kärlek. Helt sjukt vad jag saknar henne!

När hennes pappa hämtar henne sen ska jag och hjärtat iväg till Obs och handla, måste köpa allt så jag kan baka och göra tårtor tills söndag. Då är det dags för hela släkten att komma och fira hennes 2årsdag. Sen blir det väl en hemmamyskväll, det är ju vår dag idag <3

Ska leta fram kameran nu så jag kan ladda den, har även en massa bilder som måste föras över till datan senare. Just ja, måste hoppa i nån kläder också, för om en kvart ska jag ta bobben och börja gå.


Torsdag dag (igen)

Jag saknar sommaren i stugan! ♥

Torsdag dag

Jag har riktigt tråkigt just nu. Är på Haga hos hjärtat, men han är och jobbar så jag är helt själv. Ska snart iväg och hämta upp Amanda på hennes skola, sen ska vi hitta på nåt kul. Det blir inge badhus som vi först planerat, eftersom hon har balett kl 16.30. Men vi ska väl hem till henne, leka lite och äta mellis. Jag ska snart börja gå, men först ska jag in till stan och köpa en present till lillan. Hittade roligaste grejen igår, tror att hon kommer älska dom! Bilder får ni se sen efter helgen, vi ska fira hennes födelsedag på söndag.

Igår var jag hos pappa på middag, det var trevligt. Sen på kvällen bakade jag och Pandan kärleksmums, och dom blev riktigt goda. Var väl hos pappa till 22 nånting, sen var han snäll och körde mig hit. Det blev hyffsat sent inatt, som vanligt. Men jag tog sovmorgon så det gjorde absolut ingenting. Det är mer synd om hjärtat som ska upp och jobba kl 05 på morgonen...




Nova i tidningen för ett år sedan.
Ska jag vara ärlig så har jag helt glömt bort det det här året,
fan också


Onsdag dag (igen)

Nu är hjärtat påväg hit en sväng, sen ska jag iväg till pappa. Jag ringde och bjöd in mig på middag, det blir perfekt! Saknar Amanda en massa, så all tid jag kan få med henne är bättre än det mesta. Nu när Nova är borta får jag leka att Amanda är min lilla bäbis istället ;P

Onsdag dag

Hade en helt misslyckad morgon idag. Klev upp strax efter 05 för att få skjuts hem innan hjärtat skulle på jobbet, jag hade egentligen tid hos sjukgymnasten kl 8.30. Så jag for hem, sov en stund, sen strax innan jag skulle kliva upp ringde dom och sa att hon jag skulle träffa var sjuk. Jättevärt!

Så istället har jag dammsugat och vikt en massa tvätt idag. Ska gå nu och slänga in lite sängkläder i tvättmaskinen, och sen ska jag hoppa in i duschen. Ikväll är första kvällen på länge som jag inte har några planer, så vi får se vad jag hittar på för kul.

Måste ringa pappa förresten och planera morgondagen. Jag och fina Amanda ska nog åka och bada på badhuset, kommer bli kanon att vi får lite egen tid, bara hon och jag! <3

Nova 2 år! <3

 

Idag fyller min lilla älsklingstjej 2 år! Helt sjukt, vad hände med min lilla bäbis? Nu är hon en stor, självständig tjej som utvecklas mer och mer för varje dag. Hon är så himla duktig, vissa dagar häpnas jag över hur mycket hon kan säga och göra.

Nova är den finaste lilla tjej som finns, jag kan inte förstå vilken tur jag haft som fått ett sådant underbarn! Jag kommer göra allt, och då menar jag verkligen allt, för att hon ska växa upp och bli en trygg och säker människa. Det är min livsuppgift, och jag ser så mycket framemot alla våra dagar vi kommer ha tillsammans.

 

Finaste prinsessa,  

mamma älskar dig mest i hela världen!


Du är mitt liv,

mitt allt,

min kärlek!


Tisdag dag (igen)

Nu har jag äntligen lyckats få i mig min frukost/lunch, tacosrester från igår. Har en sjuk huvudvärk, så dagen har bara bestått av ett långt bad och en bra bok. Nu ska jag fixa sminket, och sen disken från igår.

Om en timme drygt slutar hjärtat, så jag antar att han kommer hit och umgås. Det blir kanonbra! Men jag saknar mitt lillhjärta så mycket att det gör ont! Trodde att jag skulle vänja mig vid att ha henne borta varannan vecka, men det är fortfarande lika jobbigt.

<3



Dock jävligt suddig bild såg jag nu..

<3


Tisdag dag

Vi hade världens bästa och mysigaste alla hjärtans dag igår. Först åkte vi och handlade till middagen, det blev tacos. Riktigt gott var det, vi har varit sugen på det nu hur länge som helst! Tur nog blev det över en massa, så jag ska snart äta restena till lunch.

Sen åkte hjärtat iväg en sväng, och kom tillbaka med en stor bukett blommor och en ask godis. Underbara du! Efter det åt vi chokladpudding och myste i soffan framför en film. Kvällen kunde inte varit bättre, så jag är helnöjd!

Jag hatar att det inte går att lägga in bilder, så jag får väl mmsa dom direkt från mobilen istället. Så dom kommer upp i ett annat inlägg! =)

Nu ska jag upp och försöka vara duktig lite grann.

Har världen bästa älskling, han kom med en...

dsc01973 (MMS)

Har världen bästa älskling, han kom med en bukett blommor och en ask hjärtgodis. <3 Nu är det dags för mys i soffan. <3 <3


Måndag dag (igen)

Nu har jag precis städat undan det mesta här hemma, men dammsugning och torkning av golven skjuter jag upp till en annan dag. Ryggen tar kål på mig, men jag får skylla mig själv eftersom jag inte har ro nog att ta det lugnt och vila.

Snart kommer hjärtat hit och hämtar upp mig, vi ska iväg och handla lite. Får se vad vi hittar på ikväll, men det blir nog extremt lugnt. Vi ska fira alla hjärtans dag med en massa mys och god mat.

Hoppas ni alla får en bra och mysig dag med den ni älskar, det vet jag då att jag ska! Puss på er! <3


Måndag dag

Idag känns det faktiskt bättre i ryggen än i går, men det är långt, långt ifrån bra. Kan fortfarande inte stå/gå ordentligt, och det tar emot rätt så bra med smärtan. Men jag ska inte klaga, det verkar ju gå framåt iallafall!

Jag ligger fortfarande i sängen och slappar med datorn i knäet, tyckte att jag förjänat en lung förmiddag i sängen. Men jag borde väl strax försöka dra mig härifrån och göra nån frukost. Hade behövt städa också, men det lär bli omöjligt. Får skjuta upp det till en annan dag istället.

Jag hatar att det inte går att lägga in några bilder från min dator, har ingen aning om vad felet är! =(

Söndag kväll

Har haft en riktigt jobbig dag. Vaknade upp imorse till ett ryggont från helvetet. Kan varken stå, sitta eller ligga utan att smärtan blir nästintill olidlig.  Kan heller inte räta ut ryggen, så när jag går (om man nu kan kalla den där otroligt långsamma hasningen för att gå) måste jag gå halvt dubbelvikt. Hoppas på att ryggskottet känns bättre imorgon, för såhär vill jag absolut inte ha det!

Tur att finaste sov här så jag kunde få hjälp att ta mig ur sängen i morse, det gick inte på egen hand. Han fick även fixa allt med Nova, inte en chans att jag kunnat göra frukost, duscha henne, klä på och byta blöja själv. Så jag är sjukt tacksam!

Nova har spenderat dagen hos farmor och faster, och nu är hon hos morfar. Hon ska sova över där, jag kan ju inte ta mig till dagis imorgonbitti. Tror det kommer gå kanon, hon älskar ju att vara där! Dock känns det som ett riktigt tråkigt avslut på veckan, imorgon åker hon ju till sin pappa. Kunde inte ens krama henne hejdå ordentligt, det känns i hjärtat!

Igår hade vi en riktigt trevlig kväll hemma hos pappa och Malin. Dom bjöd in mig, Alex och Nova på middag och spelkväll. Nova somnade vid 21 i morfars säng, men vaknade igen vid 01 då vi var påväg hem. Så hon fick, istället för att sova över där, följa med oss mitt i natten hem. Men det gick bra, dock hade hon lite svårt att somna om när vi väl kom hem. Men vi allihopa la oss i stora sängen och såg på film och myste.

Det var riktigt trevlig att umgås hela familjen igen under en helkväll, det var länge sen! Sen att älskling var med gjorde det hela ännu bättre! <3

Nu ska jag försöka samla energi nog att trots smärtan och försöka äta nån mat. Eller så gör jag det jävligt enkelt och bara fixar nå mackor.


Fredag dag

Helt sjukt vad sliten jag är idag, har precis tagit en liten powernap på mammas soffa. Hon och lillis är i kvarterslokalen här bredvid och håller på med något, så jag passar på att snabbkolla datan lite.

Nova har varit på kanonhumör idag, så underbart! Vi har varit iväg på promenad till Obs, och sen har vi bara busat. Vi sov ju över här hos "momma", hon var barnvakt åt Nova igår kväll. Fick även sovmorgon imorse, Nova hade gått direkt in till mommas rum när hon vaknat.

Snart borde väl Alex komma och hämta oss, då ska vi iväg och handla lite middag och sen hem till mig. Nova lär väl somna hyffsat tidigt, så då blir det nån film och lite myskväll för oss vuxna. Det behövs!  ♥

Jag och liten Nova
tillsammans med världens bästa
"poppa" och "momma"
♥♥♥


Torsdag natt








Min underbara prinsessa!
Du är mitt liv,
mitt allt,
min kärlek!

Jag älskar dig mest i hela världen,
du är det viktigaste jag har!

Torsdag kväll

Jag har haft en helt fantastisk kväll. Jag och pappa har varit på en 2.5 timme lång föreläsning av Mietek Grocher, en av dom få levande personer som överlevt förintelsen. Och jag kan lova att det är bland det bästa jag lyssnat på, helt otroligt vilken duktig berättare han var. Jag grät och grät, det gick verkligen inte att hålla tillbaka tårarna när man hörde vad han berättade. Han har överlevt 9 st koncentrationsläger under 5 år, med start som 12åring. Han miste hela sin familj och vänner, men lyckades genom många mirakel och en helvetes massa tur och styrka klara sig. Han lyckades smita ut ur gasskammaren bara några minuter innan han skulle gasas ihjäl (vilket han verkar vara helt ensam om som gjort), blev brutalt misshandlad varenda dag utav dom tyska nazisterna, överlevt flera dödliga sjukdomar, om man nu bara ska nämna några få saker. Kan fortfarande inte smälta allt han berättat.


Mietek är en helt fantastisk berättare, allt han sa kom direkt från hjärtat, han grät en massa själv också. Jag kan verkligen inte förstå hur nån människa kan ha styrkan att fortsätta kampen att överleva efter allt han gått igenom. Kan inte med ord beskriva vilken otrolig upplevelse det har varit som haft chansen att lyssna på honom.

Pappa köpte även hans bok till mig, så den ska börjas på ikväll. Trots att jag hört det mesta muntligt så måste den ändå läsas, kan inte få nog! Den här föreläsningen lär följa med hela livet, helt klart!

Alla som får möjlighet att nångång lyssna på honom måste göra det! Annars rekomenderas hans självbiografi "Jag överlevde!". Dock har jag inte läst den, men är den bara hälften så bra som föreläsningen är den lätt värd att läsas!


Onsdag kväll

Har haft en riktigt bra början på kvällen, men nu är det rätt segt. Började med middag och en massa prat hemma hos pappa och Malin, dom bjöd på gomiddag. Sen for jag och gammpappsen och tränade, och det kan jag lova var hur jäkla skönt som helst! Körde 3.5 kilometer på löpbandet, och sen styrketräning. Är hyffsat nöjd för att vara första träningspasset på väldigt länge. Nu gäller det bara att hålla i det här!!

Resten av kvällen har spenderats med sprängande huvudvärk framför en film. Väntar på att hjärtat ska sluta jobbet så jag får lite myssällskap. Men det är 1.5 timme kvar, så det är bara att vänta. Såklart går tiden supersakta när man vill att den ska gå fort.

Aja, ska nog hoppa in i duschen igen nu en stund och döda lite tid. Sov gott alla fina! <3

Onsdag dag

Idag har jag haft en väldigt lugn förmiddag. Har nyss kommit upp ur ett varmt bad, det var välbehövligt kan jag lova! Dock råkade jag slumra till lite, så jag tappade ner boken jag låg och läste rakt ner i vattnet. Inte så lyckat kanske, men den torkar väl. Känner i kroppen att jag fått alldeles för lite sömn inatt, skulle helt klart ha behövt ett par timmar till.

Igår var fina Jossan här och umgick med mig och Lillis. Vi gjorde laxgryta och potatis till middag och tillochmed jag, som inte är ett stort fan av fisk, gillade det stark! Så det måste jag helt klart göra om snart. På kvällen blev det en massa bus och lek innan Nova somnade. Då passade jag och Jossan på att färga våra ögonbryn och Jossans hår. Jag hittade ingen fin färg på Ica, så jag får skjuta upp min färgning ett par dagar.

Ikväll hade jag och Jossan tänkt styra ännu en tjejkväll, med träning och sen bastu. Men hon var lite sjuk idag, så vi hoppar det. Istället har jag ringt pappa och tvingat med honom på ett hårt pass på gymmet, blir trevligt! Ska även dit på middag kväll, så det blir perfekt!

Nova ska sova hos sin pappa ikväll, och kommer inte hem förrän imorgon. Älskling ska komma hit inatt efter han slutat jobbet och mysa lite, blir perfekt med en myssovmorgon imorrn!

Nu ska jag exprimentera med lite smink, och sen vid 14.30 ska jag iväg en sväng till sjukan.

Tisdag dag (igen)

Nu är hela lägenheten storstädad! Tog också tag i att skrubba badkaret och hela badrummet med klorin, så nu luktar det en blandning av badhus och skurmedel här hemma!

Om 1.5 timme ska jag iväg och hämta Nova och möta upp Jossan. Vi ska gå och handla gómiddag och sen ska hon följa med mig och lillan hem. Blir kul att umgås med syster lite, det händer alldeles för sällan! Tror att jag skulle färga hennes hår också, kanske slår jag på stort och köper hem lite färg till mig också. tror att det behövs nu!

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag hinner innan hjärtat förhoppningsvis kommer förbi en stund innan han ska till jobbet.

Ni får ursäkta dom tråkiga inläggen utan bilder, men det verkar inte gå att ladda upp några nu? :S

Tisdag dag

Har precis ringt och väckt upp hjärtat, och nu väntar jag på att vårdcentralen ska ringa upp. Måste få en ny tid hos läkaren för att prata om min huvudvärk igen. Nu har den varit olidlig i flera dagar, och tabletterna fungerar inte alls. Och för att kunna ha en hyffsat fungerande vardag där jag inte känner mig som att jag blivit överkörd av ett tåg behövs det göras något åt allt det här!

Har ännu inte lyckas få i mig nån frukost, illamåendet står i vägen för det. Men jag jobbar på det, måste trycka i mig nåt såfort läkaren ringt.


Tisdag morgon

Jag och Nova hade en riktig mysmorgon här hemma! För första gången på länge blev det inge gråt när jag nämnde att vi skulle iväg till dagis. Hon ville titta på tjaktoj, pippin och vovve på vägen, och vi hade tur som lyckades se alla tre.

Jag hade egentligen tänkt gå direkt till gymmet från dagis, men jag vaknade upp med en sprängande huvudvärk precis som jag gjort dom senaste dagarna. Så jag hoppar över det, istället jag jag försöka lägga mig och slappna av i ett varmt bad. Hade även tänkt städa undan lite och kanske sätta igång en tvätt. Men först, frukost!

Måndag kväll (igen3)

Ikväll är jag lyckligare än någonsin!
Dina ord betyder så mycket för mig,
du har gjort mig hel igen!!

Jag kan inte förstå vilken otrolig tur
jag hade som träffade dig!

Jag älskar dig,
finaste du!
Du är helt magisk!

Måndag kväll (igen2)

Lillan somnade sött i sin egen säng utan minsta gnäll, skönt! Hon har dock vaknat till en gång, men somnade om så fort jag gick in och bäddade ner henne igen. Min stora, fina tjej!

Jag har bara tagit det superlugnt ikväll, har fortfarande den där jäkla huvudvärken sen igår. Tur nog är den inte exakt lika jobbig, för igår var den nästintill olidlig!! Så älskling fick stå ut med att jag var riktigt tråkig och smått ointresserad av allt, tur att han är helt underbar!

Imorgon ska syster Jossan komma hit och umgås, det blir nog super! Nova lär bli glad också! =)

Nu ska jag ut och snabbröka och sen forsätta vara tråkig i soffan. Hoppas på att hjärtat ringer snart också så jag kan få prata av mig lite.

<3


Måndag kväll (igen)

Nu har jag och lillan äntligen fått i oss lite mat, det blev en väldigt sen middag. Men ingen av oss var särskilt hungriga, Nova åt knappt någonting. Just nu sitter vi och se på Bompa och myser, och strax är det dags för lillan att sova.

Hon ska ligga i sin egen säng, men hon har redan börjat tjata om att få sova i min säng. Men nej, hon måste lära sig att sova utan mig. Hela förra veckan sov hon i min säng eftersom hon var sjuk, så det tar nog emot lite. Har en ny bok jag tänkt läsa för henne ikväll, det blir nog kanon! Förhoppningsvis sover hon där hela natten, men det lär ju inte hända. Men så länge hon somnar där gör det inget om hon kommer gåendes inatt. Hon är så söt när hon kommer bärandes på tutten, kudden och mjukisvovven. ♥


Måndag kväll

Idag har Nova äntligen kommit hem! Hon blev superglad när jag kom till dagis, tror att hon saknat mig lite. =)
Vi har suttit i soffan nu i 2 timmar och bara pussats och kramats. Hon är såå mysasjuk, och jag älskar det!!! Hon som i vanliga fall brukar vara hyffsat snål på sina pussar, men inte alls ikväll!

Nu ska vi snart göra nån mat, tror att lillan börjar bli hungrig i magen. Själv är jag inte alls hungrig, men får väl försöka trycka i mig lite mat iallafall. Måste kika runt lite i frysen och se om jag hittar nåt gott!

Haha, lillan är ganska så söt ibland, och väldigt envis. Så här lät det nyss här hemma;

Nova; Mamma, mammaaa! Dricka!!!
Jag; Vill du ha lite vatten?
Nova; NEEEEEJ! Cola, cola!!


Haha, lillbusen. Men jag tycker bara att det är sjukt onödigt för henne att dricka dricka, eller för den delen äta onyttig mat. Skräpmat och gosaker kommer då jag iallafall att försöka undvika så länge som möjligt, såna små barn behöver inte sån mat. Såklart kan Nova få nåt gott om vi är borta eller så, (hos morfar är hon ett glassmonster!), men här hemma blir det inget sånt. Tyvärr delar inte alla min uppfattning, vilket ställer till med små problem ibland.

Nu ska jag pussa lite mer på gotjejen! ♥

______________________________

Älskling,
du gör mig sååå lycklig!

Fredag kväll

Nu har jag och fina Elin precis ätit middag, hon är söt och står och diskar nu. Snart ska kläderna på, efter en otrolig beslutsångest bestämde jag mig för ett leopardlinne och min nya midjekjol. Blev äckligt nöjd med sminket också, kvällen kunde inte startat bättre!!!

Det kommer bli en kanonkväll, det känner jag på mig!! ♥

Fredag dag (igen2)

Sådärja, nu är lägenheten fixad. Helt sjukt att tiden går så sakta när man för engångsskull vill att den ska gå fort. Tror att jag ska sätta mig och pilla lite med naglarna, tänkte pröva några av mina nya nageldekorationer jag köpt. Hm, får se hur det kommer bli.

Fredag dag (igen)




Finaste, underbaraste flicka!
Jag saknar dig till tusen,
mitt liv är inte helt utan dig!

Vackraste dotter,
glöm aldrig att mamma älskar dig! ♥


Fredag dag

Nu har jag precis stoppat in tvätten jag tänkt tvätta igår, men jag glömde helt bort det igår. Dock gjorde det inte så mycket, det ända som verkligen måste hinna torka till ikväll är ett par strumpbyxor, och det borde verkligen inte vara några som helst problem.

Igår körde vi på en väldigt lugn kväll, vi myste i soffan framför tvn och en film bara. Vaknade vid 09 imorse, och konstigt nog var jag utvilad och pigg. Trots att natten bestått av rejäla marddrömmar och många vakningar (kan man skriva så?). Fick damp på min mobil igår också, den totalvägrade ladda. Men när jag tittade imorse så var den fulladdad som tur var.

Jag har hunnit med att skura hela badrummet nu på morgonen, så nu återstår bara lite disk och vikning av kläder. Måste även noppa ögonbrynen och om jag orkar så ska naglarna målas.

Uppdatarar mer senare!



Det finaste jag gjort i hela mitt liv! ♥

Torsdag kväll

Jag har vandrat som en vilsen stenstaty
Jag har vart på rymmen utan någonstans att fly.
Det här är slutet på resan,
och början på en ny.

Med dig, med dig, med dig!


Torsdag kväll

Nu har jag nyss kommit från stan, har varit med Elin och Nadja, och vi hade mycket trevligt! Jag shoppade även lite, hittade en svart midjekjol jag tänkt ha imorgon, och en superfin rosa/grå/svartrandig kofta. Köpte även en lite fickalmanacka och lite från bolaget.

Hann med en hel del tjejsnack också, och mer lär det bli imorgon. Ska äta middag och dricka lite vin med Elin, sen kommer folket och då blir det fest. Elin var även taggad på utgång, så förmodligen kör vi på det.

Vi ska väl snart äta middag och ta det lugnt, sen ska vi hem till mig. Jag behöver tvätta lite kläder till imorgon, plus städa undan lite. Eller, städningen kör jag på imorgon på dagen. Måste åka och handla lite groggvirke och bakiscola också, det får nog bli ikväll så har jag skjuts. =)

Torsdag dag (igen)

Nu har jag precis diskat undan lite, vi var lata och sket i det igårkväll. Annars har dagen bara varit lugn, har dunkat musik och bara varit. Skönt med lite ensamhet faktiskt.

Vid 15 ska jag ner på stan med Nadja och shoppa lite, tur att det är gångavstånd så jag slipper åka buss. Dock är vädret inge vidare bra, det snöar förfullt. Men men, det är bara att härda ut!

Vad som händer ikväll har jag ingen aning om, vi får se vad jag orkar planera. Måste verkligen snacka med lite folk om imorgonkväll, jag är så seg! Men men, fest hos mig för er som vill komma! Få se om vi kör en utgång också, skulle vara kul!

Nu ska jag försöka få nån ordning på mitt hår, jag hatar att vara utan hårtorken! Måste rota lite också å se om jag hittar nån hårspray, annars blir det problem! :P

Torsdag dag

Jag ber om ursäkt att det inte blivit någon uppdatering i veckan, men jag skyller på att jag knappt varit hemma något alls. Har sovit över hos hjärtat nästan hela veckan, skönt att komma hemifrån ett tag! Som ni säkert förstår har jag bättre saker för mig då än att sitta vid datan. ;D

Igår bestod dagen av ett eftermiddagsmöte, och det gick superbra! Känns otroligt skönt att jag ska få lite hjälp med att fixa till det som oroar mig mest. Får bara se hur den andra personen tar det, men helt allvarligt så skiter jag i det. Nu ska jag göra det som är bäst för oss, det jag vet är viktigast.

Sen blev jag bjuden på gómaten, och resten av kvällen bestod av att kolla på hockey och en film. Riktigt mysigt!

Nu ska jag gå och försöka få i mig nån frukost, och sen hoppa in i duschen och vänta på att fina lägenhetsägaren kommer hem. Förmodligen blir det en snabbis på stan med syster sen också, tänkte se om jag hittar nå nya kläder. Köpte förresten 2par srtumpbyxor, en vårmössa och en svart skjortklänning till lillan igår på stan.

Måste försöka få tag i Elin också, så vi kan planera morgondagens festligheter!

RSS 2.0