Torsdag morgon

Jag måste bara börja med att säga att jag har världens sötaste unge! Hon sitter här bredvid mig i soffan, och försöker nå sina fötter. Men det går inte alls som hon tänkt sig. Istället blir den en massa söta miner och grimaser, man ser verkligen hur hon kämpar. Mitt lilla charmtroll!

Idag ska vi till bvc för första sprutan, och jag är lite nervös! Vill ju inte att dom ska göra illa min lilltjej. Men tur att det går snabbt iallafall, det är över nästan på en gång. Carro skulle följa mig, ville inte åka dit själv och Nicke kunde inte smita iväg från jobbet. Typiskt, just idag skulle han på kurs.

Ska även vara med Nadja en stund idag, det blir nog att gå ner till stan. Jag måste köpa en ny foundation, min har tagit slut. Amanda kommer till mig klockan tre, och ska vara här till sju nångång. Nicke skulle med pappa ut till stugan och hjälpa till att frakta över nå grejer. Så vi får mysa ensamma idag =) Hade först tänkt åka och bada, men vi får se hur det blir.

Igår for jag och solade ståsolarium med Nickes mamma, och herregud så skönt det var! Ska dit igen imorgon, är peppad!
Jag och Nicke gick ner till stan också en snabbis, han behövde köpa sopsäckar och jag ville kika på lite till lillan. Men jag köpte bara två nya dreggellappar från Lilla Mirakel. En rosa och en med en massa mönster på, supersöta!

På kvällen gjorde jag två smörgåstårtor, det tog flera timmar. Så snacka om att jag var less efteråt! Men bra blev dom!

Nu ska jag mata lillan och sen springa ner till tvättstugan och hämta all tvätt vi tvättade igår. Måste gå och duscha sen också.

Onsdag dag

Det blev ingen skola för mig idag, ville hellre vara hemma och mysa med Nicke och Nova. Ska göra uppgiften i psykologi hemma istället. Ska ta tag i det ikväll, innan eller efter jag bakat två smörgåstårtor. Nicke skulle ha med sig till jobbet imorgon, men jag vet dock inte varför. Har glömt att fråga. =)

Nu har jag precis störstädat hela lägenheten, så nu är det fint tametusan över allt. Har dammsugat och torkat golven också, så det luktar gott här! Nicke tog med sig lillan och for iväg, så jag fick städa ifred. Det går så mycket lättare när man får göra allt själv. Dom åkte och handlade på maxi, men borde vara hemma precis när som helst nu. Saknar min lilla skrutt!

Hon har förresten blivit jätteduktig på att sova om nätterna nu. Igårkväll åt hon runt tio och somnade på en gång efter det. Sen sov hon fram till fem tror jag. Men då fick Nicke kliva upp och mata henne, jag ville sova lite mer.

Jag vet inte vad vi ska hitta på för något idag, det är ju sånt dåligt väder. Annars kunde vi ha tagit en promenad till stan och köpt lite nya kläder åt lillan. Nicke ville vara med och handla det för första gången?! :O Det är kul! Men det blir nog en annan dag, det kändes inte så peppande i regnet. Så det kanske bara blir att vara hemma?

Till middag blir det tacos iallafall har jag bestämt, mumma!
Sen taggar vi ikea på lördag också, läntar till tusen! Då kanske vi äntligen kan få färdigt i alla rum, med dom möblerna och grejerna vi vill ha. Ska även köpa och fixa färdigt i lillans rum hon ska få när hon blivit lite äldre. =)

Näe, nu ska jag fortsätta och göra det sista innan dom kommer hem!


Tisdag dag

Ännu en natt när lillan sovit bra. Kan helt klart börja vänja mig vid det! =) Igår somnade hon vid halv nio och sov till tolv. Då ville hon ha mat, men somnade ganska snabbt och sov till klockan sex. Vi har även hunnit med en liten powernap båda två på morgonen. Nu ska vi snart ut på en långpromenad, ska gå efter älven till mammas stuga. Vet inte hur långt det är, men tror knappast att det tar snabbare än en timme att gå. Ska kolla på klockan när jag börjar gå och när jag kommer fram, så jag vet.

Igår blev det en heldag på stan med Nadja och Mia. Vi hade hur kul som helst! Underbara människor, de där! Jag köpte även lite smågrejer till Nova, en superdundersöt body, två par strumpor och en rosa solhatt. Bodyn var babyrosa med ett stort tryck på över halva sidan med katten jansson på. Jag var och lämnade tillbaka en klänning vi haft två likadana av, så det blev billigt. =)

Hade tänkt shoppa en massa också, men det blev inget av med det. Ska gå på stan med Nadja igen imorgon eller på torsdag, så då blir det nog att handla lite.

Egentligen skulle jag och Mia fara och bada med dom små idag, men mellanbassängen på simhallen hade bara öppet en halvtimme klockan fyra, så det kändes rätt onödigt faktiskt. Så det blir även det en annan dag. Nova fick ju en jättefin baddräkt av Mia och Viktor i doppresent, så vi måste se till att den används. =)

Nu tror jag att lillan somnat igen, den här gången på skötbordet. Ska nog lägga henne i vagnen så det bara är att gå sen när mamma ringer och säger att dom också är påväg. Ska förbi draggen också och träffa carro, har saknat henne!

Såhär mysigt hade barnen igår på stan;


Måndag morgon (tidigt!)

Nu har det gått ännu en vecka sen jag bloggade sist, jag har blivit alldelens för lat. Men nu jäklar, minst ett inlägg per dag ska det bli!

Inatt har lilltjejen sovit hela natten! I sin egen säng tillochmed! Hon somnade halv nio igårkväll, och sov enda till klockan fem! Så jag har fått sova bra inatt. Nova sov jättedåligt igår under dagen, så hon var rätt gnällig. Men nu är hon utvilad och på kanonhumör! Hon ligger här bredvid mig i sängen och skrattar och pratar en massa. Hon är då den sötaste jag vet!

Idag ska jag till skolan, så mamma kommer hit vid kvart i åtta för att vara barnvakt. Jag slutar vid halv elva, så det är bara nån timme. Lillan tycker ju om sin  mormor, så det borde bara gå fint! =) Senare ska jag ocn lillan gå på stan med Nadja, jag ska shoppa lite kläder. Eller så väntar jag tills nästa helg, då vi ska på ikea. Dom har ju en massa klädaffärer där med. Men vi ser väl vad jag hittar idag. =) Är ute efter ett par nya jeans iallafall, det är ett måste!

I går spelade vi bingolotto, och både jag och Nicke vann! Jag vann 100 kr, och Nicke en ny bingolott =) Så vi gick plus den här veckan, det är inte dumt!

I lördags var det bilträffen, och jag hade riktigt kul faktiskt. Elin var med mig hela dagen där borta, det var kul! Det började kl elva, och innan jag kunde fara dit fick jag stressa ner till stan och panikköpa nya skor. Jag skulle ha kjol, men hade inga skor som passade. Orkade inte ha mina nya högklackat, eftersom det bara var grus och gräsmatta därborta, ville inte förstöra skorna andra gången jag använde dom.
På kvällen blev det buffé med allihopa, och sen cruising genom stan. Första gången lillan åkte cadillac, men hon sov hela tiden. Haha. Efter det åkte vi bara hem och såg på film. Så det blev ingen kulturnatta för oss alls, jag ville inte ha med henne till stan.

Nu ska jag gå och duscha så jag är färdig när mamma kommer.


Måndag morgon

Nu har vi varit vaken i en timme, och inte har jag börjat städa än. Ska storstäda nu på morgonen hade jag tänkt, så det är fint tills ikväll. För då kommer världens bästa Mia hit med sin lilla guldklimp. Jag ska få rå om dom hela kvällen, längtar! Då ska det bli en massa skitprat!
Men innan det ska jag och Nova fara till Elin en stund, hon slutar halv ett, så vi ska träffas då. Ska väl försöka ta oss ut på en långpromenad i det fina vädret.

Elin var här igårkväll också, vi spelade bingolotto =) Men ingen vann något, men jag var nära. Satt och väntade på nr 44 huuur länge som helst! Hade den kommit hade jag vunnit en resa till Disneyland i Paris. Det skulle inte vara helt fel.
Vi tog en promenad också, det går som lättare att prata då. Gick till statiol där robban jobbar, och han bjöd på mjukglass. En snäll pojke det dära =)

I lördags var det ju dop, och det gick hur bra som helst! Vi var runt 60 st, så det var sjukt mycket folk. Vi fick en massa massa bra presenter också, eller, egentligen var dom ju till Nova. Vi bla en matstol till henne, två små silverhalsband, baddräkt, speldosor, fotoramar, pengar, osv osv. Så vi är helnöjda!

Tack alla som kom, det var helt underbart!

På lördagskvällen åkte vi till pappa och grillade, vi var rätt mycket folk, det var kul. Men vi började gå hem där runt helv nio, hade tänkt se melodivfestivalen. Men jag somnade innan dom hann dela ut några poäng, så trött var jag.

Nu ska jag ta tag i mig själv och sätta igång, annars blir det aldrig gjort!

Lägger in några bilder från dopet, tryck på dom för att förstora!

Fredag kväll

Oj, inte ett ordentligt inlägg på hela veckan! Men jag har verkligen inte haft den minsta lust att skriva faktiskt. Det har varit fullt upp här hemma!

Det är Novas dop imorgon, så vi har haft mycket att ordna inför det. Vi har precis kommit hem från kyrkan, och nu är det dukat och fixat därborta. Det som ska göras imorgon är att dekorera tårtorna och duka fram fikat och så.
Vi åt middag hos pappa idag också, vi grillade. Jag och Malin bakade också två smörgåstårtor. Satan vad tid det tog!

Annars idag har Nadja, mamma och Benny varit här, och jag har bakat muffins och tårtor. Nu har vi fika så det räcker och blir över, alla får äta tills dom spricker! Men vi blir ju en hel del folk, 60 stycken. Både jag och Nicke har stora familjer.
Känner mig lite stressad inför imorgon, vill ju att allt ska bli perfekt. Men det löser sig nog, vi har gott om tid.

Det har väl inte hänt något speciellt i veckan, har varit på stan och amanda har varit här. Jag var även på skolan i onsdags.

Nu ska jag sluta, ska nog gå och duscha med lillan. Hoppas på att Nicke kanske vill göra oss sällskap?! =)

Skriver mer och lägger in bilder från dopet imorgon!

Torsdag dag

Frågor och svar

1. Hur gammal är du om fem år? 23
2. Vem var den sista du träffade? Nicke
3. Hur lång är du? 1.67
4. Vilken var den senaste film du sett? Mamma Mia, tror jag
5. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Vår dag idag! <3" - Till Nicke
6. Vem ringde du senast? Mia.
7. Vad är helgens planer? Novas dop på lördag.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Är beroende av att göra båda.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda.
10. När såg du din mamma senast? I tisdags.
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du idag? Tio över fem.
13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat?
14. Vilken är din favoritplats? Hemma.
15. Vilken plats föredrar du minst? ...
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Med ett bra jobb och förhoppningsvis ett litet syskon till Nova. .
17. Vad skrämde dig som barn? Mörkret.
18. Vem fick dig att skratta senast? Jag och Nova har skrattat tillsammans hela morgonen!
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.
21. Hur många kuddar har du i sängen? Fem tror jag, två är mina och tre är Nickes
22. Hur många landskap har du bott i? Ett
23. Har du spytt på nån nångång? Oja.
24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
25. Är du social? Ja
26. Vilken glass är din favorit? Choklad.
27: Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa!
28. Tycker du om kinamat? Ja.
29. Sover du med eller utan kläder på dig? Det är klädförbud i våran säng!
30. Tycker du om kaffe? Jag har inte vuxit upp så pass mycket än.
31. Vad dricker du till frukost? Ingenting, äter fil och flingor.
32. Sover du på nån särskild sida? I mitten, med Nova på min högra sida och Nicke på min vänstra.
33. Kan du spela poker? Oja!
34. Tycker du om att mysa? Ja självklart!
35. Är du en beroende människa? Ja, det tror jag att jag är.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Näe
37. Vill du ha barn? Jag har redan världens finaste dotter!
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska?
39. Har du någonsin åkt ambulans? Jajjemän, ett antal gånger.
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet, helt klart!.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och saker till Nova.
42. Äger du dyra smycken? Nej.
43. Har du någonsin mött en älg i skogen? Ja.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Åt sallad till lunch.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Det finns så många!
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett stort på magen där lillan kom ut.
47. Vad har du för ringsignal? En inspelning, där lillasyster Amanda sjunger.
48. Har du kvar något klädesplagg från när du va liten? Ja
49. Flirtar du mycket? Nej, nu har jag pojkvän och familj.
50. Vart togs din profilbild? I vår förra lägenhet.
51. Kan du byta olja på bilen? Jag tror det :S
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, har inget körkort.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Överlevare mot alla odds.
54. Läser du dagstidningen? ja, varje morgon.
55. Prenumenerar du på någon veckotidning? Ja, några stycken
56. Dansar du i bilen? Kan man göra det?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Mix Megapol
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Något i almanackan
59. När var du i kyrkan senast? Då vi skulle träffa prästen och planera dopet för nån månad sen.
60. Är du nöjd med din kropp? Näe.
61. Är du gift? Annars, tror du att du kommer gifta dig någon gång? Jag vill gifta mig, men inte nu.
62. Tror du ärligt att du kommer hitta din livs kärlek? Jag hoppas att jag redan funnit den.

Jag utmanar:
Nadja
Carro
Mia
Jossan

Måndag dag

Det har blivit dåligt med uppdatering under helgen, men jag har haft fullt upp!
I lördags hade vi fest här hemma, tänkte egentligen grilla också, men det var så dåligt väder så vi hoppade över det. Vi hade verkligen hur kul som helst! =)
Dom flesta kom runt sex, vi beställde två familjepizzor som vi åt inna vi började dricka. Det var faktiskt länge sen jag hade så jäkla kul! Nova sov hemma hos morfar, och det gick då hur bra som helst. Men det kändes i mammahjärtat när hon for. Saknade henne till tusen!

I söndags tog jag och Nicke en promenad till pappa för att hämta lillan. Jag åkte sen till sjukhuset för att hälsa på Nadja en stund. Vi åt middag hos pappa och sen for vi till Elin och Robban och spelade bingolotto. Det var faktiskt roligare än jag trodde. Men inge vann dock någonting. Men vi har bestämt att vi ska träffas varje söndag och spela. Ja, jag vet. Vi beter oss som pensionärer. =)

Idag skulle jag egentligen till skolan, men jag och Nova försovde oss, så det blev inget. Istället träffade jag Elin och vi åkte upp till sjukan till Nadja. Hon ska få komma hem i eftermiddag, skönt! Jag städade även upp efter festen i morse, det såg verkligen förjävligt ut!

Ikväll har vi inga planer än så länge, är sugen på att bara vara hemma och ta det lugnt. Jag är hur trött som helst!
Hade tänkt lägga upp några bilder från i lördags, men jag kan inte hitta kameran, så det får bli senare.

Fredag morgon (igen)

Nu har jag precis ätit frukost och ska snart gå och duscha. Jag ska till tandläkaren 11.20 och låg hål. Är grymt nervös, tandläkaren är bland det värsta jag  vet. Jag hatar det! Men det måste ju göras nu, snart fyller jag 19 och då börjar det kosta.
Sen ska jag hämta upp Amanda, hon ska vara med mig och Nova idag. Vi funderar på att gå en snabbis på stan, äta glass och kika lite. Men det får hon bestämma.
Pappa skulle komma hit ikväll och grilla med oss, Malin jobbar som vanligt. Tvätta ska vi göra också, för nu har vi skjutit upp det alldelens för länge!

Igår var jag och Mamma på stan, och det blev en massa shopping. Jag köpte en klänning till dopet, och ett par nya skor. Vi åt även lunch på nattöppet, dom ahr helt klart den bästa salladsbuffén som finns! Lillan fick ett par supersöta skor av mamma, som hon ska ha på dopet. Dom var vita med spets på.

Efter stan kom Kicki hem till oss och vi bestämde vad hon ska sjunga på dopet. Det blev två låtar, men kommer inte ihåg vad dom heter. Dom var jättefina iallafall.
När hon åkte hem for vi till pappa och lämnade Nova en stund, sen åkte vi till M-huset där Nicke köpte en skjorta och en t-shirt. Han ska ha en svart skjorta, vit t-shirt under och svarta jeans. Tur att jag har en snygg pojkvän =)

Sen for vi på stadium där jag köpte ett par nya skor, en jacka och ett par mjukisbyxor. Så nu har jag det viktigaste! Känns grymt skönt att jag äntligen hittat en klänning till dopet, jag har letade överallt utan att hitta nån. Men nu jävlar.

Imorgon taggar vi fest hos mig! Vi skulle egentligen ut några stycken på droskan, men vi bestämde oss för att grilla hos oss istället. Jag tror det blir roligare. Bara det är bra väder! Annars vet jag inte hur vi gör. Men det är bara att hålla tummarna! =9

Nä, nu ska jag och lillan hoppa in i duschen så vi hinner, hon måste ju äta också.





Fredag morgon

Utmanad!
Jag har blivit utmanad av Mia!

tre saker som alltid finns i min/mitt :
Kylskåp: Sallad, fil och  mjölk
Frys: Köttfärs, strips och kött
Skafferi: Ersättning till Nova,  flingor och tacokrydda
Handväska (skötväskan) : Blöjor, Kamera, almanacka
Sminkväska: Mascara,ögonfranssböjare och puder
Badrumshylla/skåp: Tandborste, hårspray och parfym.
Förråd: Kartonger, kläder och skrot
Hjärna: Nova, Nova och Nova
Jackficka: Nycklar, kvitton och börs
Kryddskåp: Curry, peppar och grillkrydda.
Barskåp: Sprit, srit och ännu mer sprit
Köksbänk: kaffekokare, brödrost och nappflaska.

Jag utmanar:
Carro
Nadja
Anna

 Länka gärna å glöm inte att tala om för alla du utmanat att dom är utmanade!

Onsdag morgon

Inatt har Nova sovit hur bra som helst! Hon åt vid elva sen sov hon enda till klockan fem i morse! Trodde aldrig hon skulle somna om igen efter det, men det gjorde hon. Så jag har fått sova jättebra, det är ju inte dumt! =)

Jag har blivit dålig på att blogga nu på slutet, men jag har inte kännt någon större lust. Visst går det att tvinga fram ett inlägg, men oftast blir det bara en massa meningslöst svammel. Eller, det kanske alla mina inlägg är? Hur som helst, jag ska försöka skärpa mig!

I måndags åkte vi ju ut till mammas stuga. Det blev två flaskor vin, grillning och en massa prat. Jag hade hur kul som helst! Måste helt klart göras om, snart!

Men när vi kom hem från stugan, såg vi att den grå kattungen var död. Så nu har vi bara tre kissebäbisar kvar. Vi begravde den igårkväll ute på gården, typ under balkongen nästan.
Men alla andra kattungar verkar då må prima, så det är ju bra! =)

Igår kom Carro hit vid elva och stannade till halv tre ungefär. Vi käkade lunch ute på baksidan, i solen som försvann så fort vi kom ut. Men det var gott i allafall, kycklingsallad är ju aldrig fel! Sen myste vi en massa med katterna, och såg på Björn Gustafssonfilmen. Sjukt rolig kille!




Söta bäbis som bara blev två dygn!

Måndag morgon

Den här helgen har det varit dåligt med uppdateringar. Kan bero på att jag knappt varit hemma och haft fullt upp med både bäbis och nya kattungar.
Jag och lillan har varit vakna sen halv sex idag, hon vägrade somna om, hur mycket jag än försökte. Nicke har nyss farit, han ska på truckutbildningen hela dagen. Är hel sjukt trött, skulle verkligen behöva ett par timmar mer sömn. Men jag får vänta tills ihelgen, då Nicke kan ta morgonpasset.

På valborg blev det hellugnt, vi grillade och tog sen en långpromenad till universitetet för att kolla på majbrasa. Stannade bara drygt en halvtimme, innan vi gick hem igen. Sen la vi oss i sängen och kollade på film, men båda två slockanade nog nästan på en gång.

I fredags åkte vi ut till pappas stuga, vi sov äver där. Supermysigt, längtar tills i sommar då man kan vara där hur mycket man vill. Det blev en massa poker, några groggar och mys med alla barnen.
I lördags skulle Nicke jobba, så vi åkte hem ganska tidigt, typ runt elva. Jag och Nova åkte hem till mamma, vi tänkte egentligen bara stanna nån timme, men dom skulle ut till deras stuga så vi hakade på. Det var vi två, mamma och Elin som for ut. Jag och Elin krattade en massa, det var helt sjukt med löv där. Har nog aldrig sett så mycket på ett och samma ställe. Trots att vi höll på drygt två timmar, hann vi kanske bara med en tredjedel av hela gården. Så vi har lite kvar. =)

Igår kom Elin hit vid lunch, och vi tog en promenad till Nolia där det var loppis. Jag köpte kläder till lillan, bla en pyjamas, två klänningar, ett par bruna jeans, två tröjor osv. Allt blev väl sammanslagt 60 kr tror jag, så det var hur billigt som helst! =)
På kvällen for jag, Nova och Amanda till Nadja en stund.

Idag kommer mamma och hämtar upp mig och lillan vid tolv, så ska vi åka ut till deras stuga. Elin ska också med då. Sen kommer Robban och Nicke ut efter dom slutat jobbet, så ska vi grilla å så =)

Nu ska jag och lilla gå och duscha tror jag, hon luktar kräks och jag behöver tvätta håret.
Lägger förresten in några bilder på kattungarna.




Lördag kväll

Vi har precis fått en ordentlig tillökning i familjen. Våran katt Prosit har klämt ut 4 småsmå kissebäbisar ikväll. Dom är så sjukt söta! Den ena är ljusgrå med mörkgrå ränder, den andra är svaart med gulbruna ränder, och dom två andra är helsvarta. Som är så småa, och helt underbart fina!

Vi har ju länge misstänkt och trott att det snart var dags för kattungar, men vi var ju inte helt säkra på det. Men ikväll när vi satt i soffan och tittade på tv, såg jag ett litet huvud sticka fram ur rumpan på Prosit. Snacka om att jag blev chockad! Men allt gick jättebra, det kom först två ganska nära varandra, sen dröjde det 1½ timme innan nästa kom. Och sen efter nån halvtimme kom det en till! Nu hoppas vi att det är slut, 4 stycken räcker gott och väl.

Ska lägga upp bilder imorgon!

Nu ska jag krypa ner i sängen med Nicke och Nova och mysa lite, kolla lite film å så. Får skriva om hur helgen varit imorgon istället.

RSS 2.0