Fredag dag (igen2)

Nu har jag och Anna en mystjejdag. Vi springer runt i BH och shorts i värmen och taggar inför kvällen. Snart blir det gómiddag  med vin och sen dusch och partyfixning. Vi har haft en lugn dag än så länge, har handlat groggvirke och sen suttit ute på hennes balkong med cigg och kaffe. Helt underbart! Har fortfarande inte valt kläder, men det lutar mot ett par korta svarta shorts och något linne till, det löser sig säkert.
.
Hoppas att ni alla får en underbar kväll, för det ska jag ha!

Fredag dag (igen)

Sådär, nu är ett problem fixat. Har suttit i telefon med The Phone House ett bra tag nu, men nu vet jag hur jag ska göra för att ångra mitt köp av telefon och abonnemang. Har halvt ångrat mig över vilken telefon jag valde, plus att jag tydligen blivit lite lurad. Tur att älsklingens sambo jobbar på Telia så han kan hjälpa mig att välja bättre. Så nu slipper jag förmodligen betala för mycket för mobilen. Ska fixa allt i veckan, plus beställa telefonen från ett annat ställe.
.
Tog sovmorgon fram till 10.30 idag, skönt med tanke på att det blev hyfsat sent igår. Jag och Anna såg på Lost fram till klockan var efter 02, och jag somnade inte förrän närmare 03.30. Nu ska jag förresten ringa henne och bestämma när vi ska ses för att handla groggvirke å så. Ikväll blir det party med dom bästa, och det blir nog kanon. Hade tänkt köra en utomhuskväll, med kubbturnering och en massa gódricka. Har dock ett problem, klädvalet. Detta är något jag alltid har svårt över, kan verkligen inte bestämma vad jag ska ha på mig. Så är det nästan jämt. Men men, det brukar alltid bli bra.

Torsdag dag

Om en halvtimme ska jag ner på stan tillsammans med Anniie, så jag har precis duschat och gjort mig färdig. Bara kläderna som saknas nu. Jag måtse fixa med lite grejor där nere, sista dagen att göra det är idag. Passade perfekt att Anna också skulle ner, så får jag lite sällskap.
.
Gårdagskvällen blev inte alls som jag tänkte mig, men slutade ganska bra iallafall. Ikväll blir det nog Lost-marathon med Anna, det var länge sen nu!

Onsdag kväll

Kom hem från mammas stuga för drygt en timme sen, har varit där sen igår förmiddag. Otroligt mysigt har det varit, och det har blivit en hel del solande idag. Jag har verkligen haft noll blogglust i början av veckan, så jag tog en liten paus. Plus att mitt internet inte har funkat alls fram tills idag.
.
Vi hade det förövrigt supertrevligt ute i stugan i helgen, Nova skötte sig perfekt! Det blev lite bad, grillning, vindrickning hos stuggrannarna, prat och skratt. Skönt att få umgås med familjen lite, både min lilla och resten av allihopa.
.
Nu ska jag strax iväg till bästa vännen, ska bara göra mig klar och vänta tills han ringer. Det blir nog en film och en massa prat, underbart!

RSS 2.0