Tacostajm med fina flickor! <3

dsc01897 (MMS)

Tacostajm med fina flickor! <3


Gotjejen vill inte äta, hon har knappt fåt...

dsc01895 (MMS)

Gotjejen vill inte äta, hon har knappt fått i sig nåt på två dagar. Men vi försöker och försöker, ingen lämnar matbordet förrän den är uppäten. ;)


Är på bussen hem nu, vi har haft en kanond...

dsc01890 (MMS)

Är på bussen hem nu, vi har haft en kanondag! Hann även med en massa julklappsshopping under tiden nova var med morfar. Nu ska vi hem och göra middag, Carro ska stanna och käka med oss. <3


Sitter på barista med hela familjen och ad...

dsc01879 (MMS)

Sitter på barista med hela familjen och adventsfika. Nova har fått julklapp av tomten <3


Ligger och ser på pineapple express med Jo...

Ligger och ser på pineapple express med Jossan, Linnea och Rebecka. Efter den blir det nog en skräckis. Lillan ligger snällt och sover i morfars säng, så det blir mys för dom imorgon bitti och jag får förhoppningsvis en liten, liten sovmorgon. Tur att jag har världens bästa pappa <3 Nova är verkligen morfars flicka. :)


Lördag dag (igen)




Lördag dag

Imorse tog jag och lillis mysmorgon, vi klev inte upp ur sängen förrän runt 10.30. Hon var så himla mysig!! ♥

Snart ska pappa och Malin komma hit och hämta oss, vi ska sova där inatt. Först var det tänkt att bara lillan skulle vara där, för jag hade lite andra planer. Men dom sket sig som vanligt, så då passar jag på att få lite familjemys ikväll jag också. Imorgon ska vi alla ner tillsammans på skyltsöndagen, det blir trevligt! Lillan och Amanda ska få åka karusell, och Nova ska få träffa tomten för första gången. Blir spännande att se ur hon reagerar. Men vi måste ju öva upp oss lite inför julafton, för då kommer ju den riktiga tomten ;)

Nu ska jag packa färdigt Novas väska med alla sovgrejor, sen bara vänta tills dom kommer.



Har ni någonsin sett nåt vackrare? ♥♥

Fredag kväll

Ikväll har jag och Nova haft den absolut bästa och mysigaste kvällen på superlänge! Den har varit helt perfekt! ♥

Efter en gomiddag med "aj,aj,mamma" (tända ljus) tog vi ett långt bad tillsammans. Vi kastade vatten, lekte och vattenpussades. Efter det dansade vi och sjöng en massa, och sen gjorde vi ordning för myskväll. Vi åt först fruktsallad, sen la vi oss tillsammans under filten i soffan och kikade på film. Nova låg stilla i över en timme utan att vilja krypa ner eller nåt, rekord! Nu har hon faktiskt precis slocknat här bredvid mig, jag hann inte med. Frågade flera gånger om hon ville gå och lägga sig, men hon skakade bara på huvudet. Nästa gång jag frågade fick jag inget svar, då hade hon redan somnat. Ska snart bära över henne till sin säng.

Det blev sent för henne ikväll, men det är ju fredag vilket betyder sovmorgon imorrn. Så det gör absolut ingenting, för en gångs skulle fick hon bestämma själv när hon ville sova.

Nu ska jag gå ut och röka en snabbis och sen mysa lite mer med lillan.



Älskade, älskade dotter.
Du gör mig lyckligare än någon annan.

Fredag dag

Det är snöstorm ute, och det uppskattas inte kan jag lova! Den 15 minuter långa promenaden tillochfrån dagis känns minst dubbel så lång. Men Nova höll skenet uppe imorse och satt och sjöng "lillekatt, lillekatt" hela vägen. Ibland slinker det in ett par "lilleko" eller "lillepuss" också. Fina tjejen! ♥

Idag har jag helt ärligt inte gjort så mycket, mår illa och är nära att kräkas hela tiden. Vi hade mysmorgon imorse, Nova vaknade inte förrän kl 08, och då var hon riktigt mysasugen. Vi låg i min säng ett tag och kramades, sen gick vi upp så hon fick äta frukost och få på sig lite kläder. Om drygt en timme ska jag börja gå och hämta henne, men det känns inte alls peppande. Jag hatar snöstorm!

Jag ska även hämta ut ett paket till Nova på posten, och sen ska vi handla nån god mat till ikväll. Ska köpa lite frukt så vi kan ha fredagsmys i soffan framför Bompa också =) Tror nog att jag gör det innan jag hämtar på dagis, så slipper jag styra vagnen plus försöka hålla reda på korgen och det som ska handlas. =)

Nu ska jag röka och sen diska lite.

Sitter på sandys och dricker kaffe med Jos...

dsc01876 (MMS)

Sitter på sandys och dricker kaffe med Jossan och linnea. Har hunnit med en massa julklappstittning, har dock inte handlat nåt. :) Nu ska vi kila vidare och sen hem till pappa och möta upp nova. <3


Torsdag dag

Ännu en hård natt, tillochmed värre än igår. Men jag överlever, är dock halvt död och sjukt sliten. Men jag försöker hålla ögenen öppna, men det går trögt.

Nu ska jag snart åka ner till stan, bussen går 12.21. Jag ska fixa med några ärenden, och sen möta upp Jossan och Linnea för lite julklappsshopping. Pappa ska hämta Novis från dagis, så jag slipper åka och hämta henne och sen tillbaka ner på stan. Tror nog att det blir middag där, eller så följer Jossan och Linnea med hem hit för lite myys!


Finaste systrar! ♥

Onsdag morgon

Idag gick det också bra att lämna Nova på dagis, hoppas det håller i sig! Efter en massa pussar och kramar, vinkade hon och sa hejdå och sprang sen iväg och lekte. Hon följde inte ens med till dörren. Skönt, skönt!

Igår var pappa och Amanda här igen, han satte upp nya gardinstänger i mitt och Novas rum, möblerade om i sovrummet och planerade lite hur han ska göra med tvn som ska stå därinne. Carro var också här, så hon passade Nova medans jag och pappsen jobbade på. Efter Nova somnat ägde jag ut Carro i monopol, när vi slutade hade jag 57 miljoner och hon 0. Inte lätt alltid. ;P

Det här natten har jag inte sovit mer än nån timme, hostan har varit värre än någonsin. Ska iväg till apoteket senare och hämta ut medicin, det gick på hela 700kr!!! För en förkylning, känns jättevärt! Ska ringa och boka en massa provtagningar imorgon, sen ska jag även tillbaka till läkaren den 6 december för att prata om vi ska dra igång en till utredning om huvudvärken. Han var lite emot att skriva ut starka tabletter nu, men jag är så jäkla less på att ständigt gå runt med ett huvud som håller på att sprängas. Förhoppningsvis har han några nya idéer, har redan gjort dom flesta testerna och undersökningar som finns. Men jag håller tummarna!

Nu ska jag sätta igång med att städa. Först ska jag försöka skruva ihop mitt andra sängbord, har ingen beskrivning så det kan bli krångligt. Sen ska det dammsugas, skuras och torkas här. Ska även plocka ur dom sista kartongerna nu när jag fått upp skåpet.

Helst av allt skulle jag vilja lägga mig och sova, mina ögon håller snart på att falla ihop. Men jag ska nog köra på en tidig kväll så jag kanske kan få ett par timmars sömn iallafall.

Ska lägga in lite nya bilder på Nova ikväll tror jag, så då blir det nog en liten bildbomb.

Tisdag dag

Det gick väl hyffsat på vårdcentralen, måste dock tillbaka om en timme och träffa en annan läkare. Hon jag träffade nu var lite småskum, hon brydde sig mest om hur hon skulle formulera texten i journalen. Vi kom fram till att hon inte kunde hjälpa mig på bästa sätt, så därför ska jag tillbaka och träffa någon annan. Hon tyckte bestämt att jag måste få något utskrivet för min hals, plus förmodligen en till penicillinkur för att ta död på allt där inne. Hon trodde att det kanske kunde ha nåt med bihålerna att göra också, eftersom jag har en sån jäkla huvudvärk.

Hon tyckte också att jag lät helt slutkörd, har inte sovit en hel natt på över 3 veckor, och det känns i kroppen. Hela jag är som i en dimma, varje ansträngning känns jobbig. Men jag får trycka undan allt sånt och fokusera på Nova istället, är så sjukt lycklig nu att hon kommit hem. Jag ska verkligen njuta av den här veckan, trots att jag egentligen bara vill dra täcket över huvudet och sova i ett par veckor. Men min fina tjej övervinner allt sånt! ♥

Ikväll kommer Carro hit på middag, och enligt hennes facebookinlägg sover hon nog över här. Hon får skylla sig själv, jag lär väcka henne med min hosta =)

Nu ska jag snabbdiska och sen klä på mig och gå iväg igen.

För första gången på flera veckor kunde ja...

dsc01840 (MMS)

För första gången på flera veckor kunde jag lämna nova så dagis utan tårar och skrik. Känns otroligt skönt! Nu sitter jag på bussen ner till stan, ska på möte och sen hem till malin för en tidig lunch. Efter det väntar vårdcentralen, måste kolla upp min hals.


Måndag kväll

Nu ska jag nog strax gå och sova, har suttit och fixat med en massa papper som måste lämnas in imorgon. Ska bara ta en macka, är grymt hungrig faktiskt.

Ikväll har jag och Nova haft mycket besök, först kom Petra och lilla Emelie hit en stund för lite lek. Sen så fort dom for kom pappa och Jossan hit. Pappa fixade färdigt i min hall, så nu är den så gott som färdig. Han satte upp hatthyllan, spegeln, skåp, hylla och nya lampor. Nu ska bara en tavellist upp för mina ny tavlor, sen är jag nog nöjd. Tycker den blev helfin! =)

Tack pappa för hjälpen!! ♥


Han kommer hit imorgonkväll också för att fixa ännu mer, då ska sovrummet möbleras om och så. Lillans rum ska också bli helt färdigt. Fixar såklart in bilder så fort jag har tid.

Imorgon ska jag iväg på möte på morgonen, sen till vårdcentralen kl 12.15. Måste verkligen kolla upp min förkylning, nu har det gått 2 veckor jag den blir fortfarande inte bättre.



When I see your face,
 there's not a thing that I would change.
'Cause you're amazing just the way you are.

And when you smile,
 the whole world stops and stares for a while.
'Cause, girl, you're amazing just the way you are.

Lördag dag

Snart kommer pappa och finaste Amanda hit, har saknat min lilla tös! Pappa ska hjälpa mig att sätta upp lite tavlor och flytta möbler, han är snäll min pappa. Så nu lär det bli helt färdigt i lillis rum, tavlorna, lampan och väggorden ska upp. Sen saknas det dock gardiner, men pappa hade inte fått hem sin borrmaskin så det får bli till veckan istället.

Hoppas att han har med sig barskåpet jag ska få, det blir skönt att ha nånstans att ställa alla mina tusen spritflaskor. Just nu står dom uppe på ett skåp i köket, men det skåpet ska flyttas ut i hallen så där kan dom inte fortsätta stå.

Igår var ju Alex här, vi åt pizza och såg en film. Han slaggade även över på soffan så slapp han åka hem. Han for runt 10 imorse ungefär.

Efter att pappsen varit här ska jag en sväng till mamma, hon måste förklara lite om hur jag ska göra julklappen till Nova. Hämtade ut paketet igår, och jag förstår inte allt. Vad som händer ikväll har jag ingen aning om än så länge, får ringa runt lite och se om nån är sugen på att ses. Hade tänkt öla lite ikväll, men skippar det. Det lär inte vara bra för förkylningen ;P

För övrigt så håller jag på att sakna ihjäl mig efter Nova. Det känns helt fel att inte ha henne hemma, det är alldeles för tyst här. Men bara 2 dagar kvar, sen kommer hon äntligen hem! ♥

Fredag dag

Haha, jag kan inte göra annat än att skratta!

Jag kan helt ärligt inte förstå hur folk tänker. Allt jag någonsin gör är för min dotter skull. Jag har rest mig upp från botten, jag håller på att bygga mig ett eget liv. Och att då får höra sådana saker gör mig förbannad! Allt går inte från en dag till en annan, det tar tid. Jag har inte ens hittat igen vem jag själv är.

Kan inte skriva ut vad jag menar här, den här bloggen läses av fär många "fel" personer. Men synden straffar sig själv som det så vackert heter. Jag vet iallafall vad jag gör, även om nu folk är så otroligt trångsynta och inte kan tänka sig in i andras situationer. Oroa dig hellre om dina egna problem och brister, för dom verkar det finnas gott av.

Så länge jag och mina nära vet sanningen, så spelar resten ingen som helst jävla roll. Jag är starkare än så, jag kunde faktiskt inte brytt mig mindre! Det är bara du som är patetisk!

Ikväll eller imorgon kommer nog ett låååångt inlägg på den mer privata bloggen. Känner att det är dags att få ut en massa känslor nu.




_____________________

Nu ska jag iallafall gå och duscha, sen ska jag plocka undan lite här. Ikväll kommer Alex hit, vi ska äta pizza och bara slappa framför en film. Blir skönt med lite sällskap.

Förkylningen är värre idag, har varit vaken nästan hela natten med en jäkla hosta. Hon ringde från utbildningen idag också och hoppades att jag skulle bli frisk snart så att jag kan börja där. Är riktigt peppad, så den här förkylningen kunde inte komma mer olämpligt!

Torsdag kväll (igen)

Nu sitter jag och ser en film på tvn, samtidigt som jag håller på att pilla lite med bloggen. Ska kopiera över alla inlägg till ett Worddokument som sen ska skrivas ut. Blir kul att ha allt på papper, har ju snart bloggat i 3 år. Kan vara kul att läsa senare i livet, hela Novas uppväxt står ju skrivet.

Jag började bakifrån och har bara kommit till augusti 2009, och det har redan blivit 81 sidor. Kommer bli en väldigt tjock "bok".

Det är med blandade känslor jag läser, mitt liv var så annorlunda då. Jag var...vet inte riktigt vilket ord jag ska använda riktigt, men tryggare kanske passar bra. Mitt liv var vad jag då trodde perfekt, jag hade familj och en trygghet som inte finns nu på samma sätt. Men jag klagar inte, jag har det bra nu också. Så länge jag har Nova är jag lycklig, hon är allt som behövs! Det var bara en dryga halvår sedan, men det känns som ett helt annat liv. Jag kan knappt föreställa mig hur det var då vi var två plus Nova. Jag trodde inte då att jag skulle fixa det här ensam, men det har jag gjort! Och ska jag vara ärlig så är jag lite stolt över mig själv. Jag tog mig över alla hinder, tog mig över ångesten och alla känslor jag så ivrigt försökte trycka undan. Men det finns en sak jag ångrar. Jag ångrar att jag inte släppte ur mig alla ord, tankar och känslor då. Det hade gjort allt så mycket enklare.

Jag har tidigare skrivit ett långt inlägg jag tänkte publicera på den privata bloggen, men jag ändrade mig. Det är alldeles för privat, det är hela mitt innersta. Egentligen finns det bara en person som jag vill skulle läsa, men det lär ju inte hända.

Hur lång tid tar det egentligen för ett krossat hjärta att läka? Trots att man kommit över allting, finns den brinnande smärtan där inne ändå kvar. Osäkerheten ligger som ett moln ovanför mitt huvud, jag undrar om den någonsin kommer försvinna.

Torsdag kväll

Det blev lite ändring i planerna för ikväll, pappa kommer på lördag istället. Han hade inte borrmaskinen hemma, så då kändes det onödigt.

Kvällen blir bara lugn, har en sinnessjuk huvudvärk som nog har med förkylningen att göra. Hoppas att den försvinner under natten! Så det blir väl att bara vara hemma och pyssla på lite här. Har en del att göra.



Nova för snart ett år sen!

Torsdag dag

Efter att legat halvt död hela veckan i förkylning, trotsade jag sjukan och körde en heldag med mammsen. Hon kom och hämtade mig vid 10 och vi drog då iväg på Rusta och Jysk. Sen for vi ner till stan och åt salladsbuffé på Nattöppet och tog en sväng på PocketPrice. Sen tillbaka till Mariedahl där vi gick på Barnens Hus och Boom. Vi hämtade även Nadja på jobbet ute vid Maxi. Det blev en hel del shoppat idag, bla en massa julklappar, en lampa, hushållsgrejor, ljus, smågrejor och en massa annat. Och vet ni det bästa av allt? Mamma betalade rubbet!

Tur att jag har världens bästa mamma!

På tal om världens bästaste så kommer pappa hit ikväll, han ska hjälpa mig att flytta lite möbler, sätta upp nya gardinstänger och skruva upp tavlor och hyllor. Blir kanon! Han skulle nog även ta med det supersnygga barskåpet jag fått av dom, kommer passa perfekt i vardagsrummet!

Har hittat en massa, massa julklappar jag vill ha idag, mamma fick en låååång lista. Jag som sagt att jag inte ville ha så mycket, utan att det var bättre att dom satsade på Nova. Men nu börjar jag ångra mig lite, känner mig som ett barn på nytt! Hittade även en till julklapp jag ska köpa åt Nova på Barnens Hus. En städvagn med alla tillbehör. Typ dammsugare, sop, hink osv osv. Tror att den kommer bli perfekt till henne, dels för att hon älskar att sopa, plus att jag hoppas kunna bota hennes extrema dammsugarrädsla om hon får en egen liten.



Min finaste flicka! <3

Måndag kväll

Nu ska jag lägga mig i sängen och se lite serier, är helt slut! Har storstädat hela lägenheten, tvättat, dammsugat, möblerat om, sorterat och rensat garderoben, handlat och en massa mer i dag. Det, plus att jag är dyngförkyld, har gjort att det blir en "tidig" kväll. Lär dock inte kunna somna än på ett par timmar, men man kan ju alltid försöka ;P



Min lilla bäbissyster.

Nu är hon snart 7 år,
förstår inte var tiden tar vägen?!

Måndag dag

Det är tyst här hemma för första gången på en hel vecka. Nova åkte till dagis imorse, och sen i eftermiddag far hon till sin pappa i en vecka. Hon blev helt förstörd när jag skulle gå från dagis, hon grinade och skrek huuur mycket som helst. Och det gör ont i mammahjärtat då!

Igår hade jag och lillis en trevlig kväll hemma hos pappa och Malin, där det bjöds på både middag och tårta. Dock skippade jag tårtan, snart är det ju beach 2011 ju. ;D Vi kom inte hem förrän strax efter 20, så det blev en lite sen kväll för Nova.

Nu ska jag städa färdigt det sista, typ dammsuga och torka golven. Sen ska garderoben rensas och kanske ska jag ge mig på klädkammaren också. Så dagen kommer bestå av bara en massa fix här hemma till bra musik, underbart!

Min pappa var brudmagnet när han var ung ;...

dsc01487 (1) (MMS)

Min pappa var brudmagnet när han var ung ;) <3


Söndag morgon

Idag tog Novis sovmorgon till strax efter 08, det var skönt! Hon vaknade, pekade på blöjan och sa kiss, kiss. Hon har blivit sååå duktig med att förklara vad hon menar med allt, jag är otroligt stolt i mammahjärtat! ♥

Snart ska Nova åka iväg ett par timmar, så då ska jag passa på att städa färdigt. Ska även ut med soporna och några svängar ner till förrådet med grejor. Sen blir det duschen och för första gången sen i måndags ska jag sminka mig! Har inte orkat brytt mig eftersom vi varit hemma exakt hela veckan, så det blir skönt. Även att ha på nåt annat än mjukisarna jag slappat i dom här dagarna.

Nu ska här lekas lite innan Nova ska packas ner i overallen. <3

Pappa <3

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA/MORFAR PÅ FARS DAG!

Vi älskar dig!


Lördag kväll

Nadja har precis varit nu, och jag hade tänkt krypa ner i sängen och försöka sova strax. Myset med lillan lockar rätt mycket! ♥

Vi har haft en bra kväll, Nadja kom hit och åt middag och lekte en massa med Nova. Nova tyckte det var superkul, så fort Nadja gick iväg kom hon efter och ropade "Najja, Najja" och ville leka mer. Min fina tjej!

Nova fick vara vaken till strax efter 20.00, så drygt en timme längre än vanligt. Hon somnade rätt fort, helt utpumpad stackarn. Jag och Nadjis har sett på Blood Diamond ikväll, och som den mjukisen jag är kom det en hel del tårar i slutet.

Jag har förövrigt städat hela lägenheten idag, trots den jäkla förkylningen. Det som återstår är bara dammsugning och torkning av golvet, men det får fixas imorgon förmiddag. Då ska Novis iväg och fira sin pappa på Farsdag ett par timmar, sen åker hon och jag hem till min pappa på middag. Trevligt värre!

Jag ska följa dig genom alla livets steg.
Jag ska skydda dig från livets alla faror.
Jag kommer alltid finnas nära.
Jag kommer alltid att älska dig!

Nova,
Du är luften jag andas!


Lördag dag

Lillan sover nu, så jag ska passa på att städa undan det sista innan hon vaknar. Då ska jag försöka dammsuga och se hur det kommer gå, hon gillar den inte alls. Men hon får väl hjälpa till så kanske det går bättre.

Vi har haft världens bästa förmiddag här hemma. Nova har varit på kanonhumör! Vi har lekt tagen, gömma leksak, kurragömma och en massa. Nova har skrattat mer än någonsin! Min underbara flicka! ♥



Den vackraste stunden i livet var den när du kom!

Nova Frida Elisabeth Bergström
Mitt liv,
mitt allt,
min kärlek!

Jag har världens vackraste tjej i sängen <...

dsc01871 (MMS)

Jag har världens vackraste tjej i sängen <3 <3


Tråkigt

51 frågor när du har tråkigt!


1. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Jajjemän
2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Nova <3

3. Hur lång är du?
166 cm
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Började se en dålig med carro i förrgår, kommer dock inte ihåg vad den hette.

6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: "Puss ;)"
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda
9. När såg du senast din mamma? Förra lördagen
10. Icke godkänt i något ämne? Jepp, hoppade ju av gymnasiet med ett halvår kvar.
11. Mvg i något? Japp, Svenska och Näthandel
12. När vaknade du idag? 06.57
13. Vilken är din favoritplats? Stugan på sommaren, det är heeling för själen.
14. Vilken plats föredrar du minst? Ingen aning
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Vet inte, så länge Nova är med spelar det ingen roll.
18. Hur många kuddar har du i sängen ?  4
19. Var har du bott/bor? Umeå
20. Tycker du om kinamat? Nja, sådär.
21. Tycker du om kaffe? Ja.
22. Vad dricker du helst till frukost? Varm oboy..
23. Kan du spela poker? Ja, självklart. Värsta pokerproffset ju ;D
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Ja, ett par stycken.
26. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och liiiite spanska.
25. Vill du ha barn? Jag längtar ihjäl mig tills nästa kommer!
27. Har du någonsin åkt ambulans? Oja, måånga gånger.
28. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet helt klart!
29. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, alkohol och Nova.
30. Är du cool? Frågan är ju.
31. Kan du rulla med tungan? Klart =)
32. Vem är den roligaste människan du känner?
33. Vad har du för ringsignal? Nova som ropar "Mamma, mamma, mammaaa"
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Yes
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Mina mystofflor
36. Kan du byta olja på bilen? Njäe
37. Vilken var den senaste boken du läste? "Såld"
38. Har du haft sex under de senaste två månaderna? Jepp
39. Dansar du i bilen? Näe, kanske i fyllan.
40. När var du i kyrkan senast? Jossans skolavslutning.
41. Hur många hål har du? Hål? Haha
42. Har du någon piercing? I näsan.
43. Har du någon tatuering? Jepp, en jag ångrar!
44. Gillar du någon just nu ? Kanske lite ;D
45. Har du provat droger? Japp, en gång för länge, länge, länge sen.
46. Provat röka eller snusa? Oja.
47. Har du pojkvän/flickvän? inte nu, nej.
48. Vad är ditt mobil nummer? 0737107684
49. Vad ska du göra ikväll? Äta, småglo på tv, tycka synd om mig själv och sen krypa ner i sängen och mysa med lillan.
50. Har du några syskon? 3 fina systrar, en styvsyster, 2 styvbröder och en fin linnea som jag adopterat in i familjen <3
51. Hur mycket pengar har du på mobilen? Jag har abbonnemang.

Fredag dag

Den här natten blev också nästan helt utan sömn, dock var det inte tack vare Nova. Utan jag kände hur förkylningen kom krypandes. Imorse när vi vaknade hade jag riktigt, riktigt ont i halsen. Dessutom var jag helt utan röst, och den har fortfarande inte kommit tillbaka. Har halsat huuur mycket te och c-vitamin som helst, men inget hjälper.

Nova for till sin pappa runt 10 imorse, och nu är hon hos sin farmor och stannar där tills efter middagen. Skulle bli sjukt svårt att ha henne hemma idag eftersom jag inte kan prata med henne överhuvudtaget. Så att säga till på skarpen eller få henne att lyssna på mig var helt omöjligt. Hoppas verkligen att det går över tills imorgon, jag vill inte behöva skaffa barnvakt då också.

Det känns riktigt surt att jag blev förkyld nu, jag som bara måste vara frisk till måndag. Då börjar jag en restaurangutbildning som håller på i 5 månader. Men är jag förkyld går det ju inte... Så ni får hålla tummarna åt mig!

Nu ska jag duscha, sen städa lite innan lillis kommer hem. Då blir det fredagsmys!!! ♥'



Kärleken till sitt barn är den vackraste och renaste kärlek som finns! ♥

Torsdag dag

Jag har faktiskt lite dåligt samvete över bloggen. Det har blivit sjukt dåligt med uppdateringar nu på slutet.

Nova har varit hemma från dagis hela veckan, hon har varit ordentligt förkyld. Ingen av oss har sovit bra nån natt, Nova har haft ordentliga hostattacker och mardrömmar. Så halva nätterna har bestått av att försöka lugna ner henne och vagga henne till sömns. Inatt fick jag sitta uppe med henne sovandes i famnen, det var enda sättet hon lyckades somna om på. På dagarna är hon extremt mammasjuk, jag får inte gå mer än 3 meter i från henne utan att hon blir ledsen. Hon ska sitta knä, kramas och hålla handen jämn. Vilket är sjukt mysigt, men jag är less. Sömnbristen börjar kännas av nu ordentligt, jag är helt slut i hela kroppen och huvudet. Dessutom håller jag på att åka på förkylning jag med, feberhuvudvärken är påväg. Men jag måste ju hålla humöret uppe för lillans skull.

Jag klagar egentligen inte, vi har haft en uuuunderbar vecka, Nova har aldrig visat så mycket kärlek som hon gjort nu dom senaste dagarna. Men det är tungt att behöva klara av allt själv. Det är nästan så jag börjar ångra mitt val över att leva ensam, det hade varit grymt skönt att ha nån att dela ansvaret med just nu. Ni föräldrar som lever tillsammans har ingen aning om hur tufft det är att vara ensamstående, det hade inte jag iaf. All respekt till dom som uppfostrar sina barn helt själva, jag vet att ni inte har det lätt. Det är svårare än vad man tror.

Jag kan inte ens gå iväg till affären, har inte varit utanför dörren på hela veckan förutom en snabbhandlig. Ikväll skulle dock Carro komma över och sitta med Nova en liten stund, jag måste ut på promenad innan jag blir tokig. Så det blir väl att gå till Ica och småhandla lite. Jag behöver vara själv en liten, liten stund iallafall.

Nu blev det här ett riktigt klagoinlägg märkte jag, men jag var tvungen. Nu blir det att leka och busa mer med lilltrollet, och koppla på det superbra humöret igen. Men det blir nog inte svårt, hon är ju min underbaraste!! ♥



Jag skulle följa dig till världens ände! ♥

Elin är full! Nu är det dags för gomiddag :)

dsc01862 (MMS)

Elin är full! Nu är det dags för gomiddag :)


Party!

dsc01861 (MMS)

Party!


Elin plågade mig i provrummet, länge sen j...

dsc01846 (MMS)

Elin plågade mig i provrummet, länge sen jag skrattade så mycket! Fina, fina du! <3 Har köpt en ny klänning till på lördag, och även bestämt min nyårsklänning. Inte dumt :)


Är påväg till öb med lilltrollet, hennes f...

dsc01838 (MMS)

Är påväg till öb med lilltrollet, hennes faster och hennes farmor. Har varit på möte på morgonen, det gick superbra. Kan berätta mer sen. Idag är nova ledig från dagis, så vi ska ta en riktig sista mysdag innan hon åker till sin pappa. Blir spännande att se hur hallen ser ut sen när jag kommer hem, dom är och tapetserar idag. :)


RSS 2.0