Söndag kväll

Just nu ligger jag i soffan under täcket och har precis läst lite bok. Men jag är rastlös, jag vill göra nåt.

Jag har haft en helt perfekt vecka med Nova, det har varit alldelens underbart. Sen vi började med varannan vecka för henne har hon blivit sitt vanliga jag igen, och det känns så skönt. Det har varit ganska struligt med Nova under sommaren, vi har inte haft nån riktig rutin eller plan över hur vi har fördelat tiden med henne, vilket gjorde att hon var gnällig och inte riktigt lugn och trygg. Men i veckan har hon varit på strålande humör hela tiden! Hon har varit extremt mysasjuk, har velat kramats, pussats och sitta i knä mer än hon någonsin gjort. Och det är så mysigt!
Jag känner själv hur mycket mer energi jag har, i veckan har jag känt mig som världens bästa mamma, och det är en skön känsla. Jag har ägnat all min tid och 100% av min energi åt henne, och det märks att den veckan jag är barnfri återställer alla mina krafter. Men samtidigt är det jobbigt, jag hatar verkligen att inte ha henne hos mig hela tiden! Utan henne känner jag mig inte hel, jag är inte mig själv. Jag tänker hela tiden på hur hon har det, vad hon gör och hur hon mår. Fastän jag vet att hon nog har det bra. Men så länge hon mår bra av det här. vilket märks, så mår jag bra. Då är det bara att härda ut under Nickes vecka, och tänka på att sen är hon bara min i en hel vecka!

Tänkte skriva ett långt inlägg, men jag lägger ner här för ikväll. Känner rastlösheten komma igen, så då tappade jag all pepp. Det var tänkt att Aije skulle komma hit nu strax, men han blir försenad på jobbet. Så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.

Ta alla vackra ord, från jordens alla språ...

img_8092 (MMS)

Ta alla vackra ord, från jordens alla språk. Inte ens då kan jag beskriva min kärlek till dig. Du är luften jag andas, du är den som förgyller mitt liv. Underbara dotter, vad vore jag utan dig? Mitt liv, mitt allt, min kärlek. Det är du! <3 <3


Fredag kväll

Bloggen läggs på is ett tag tills jag kommit fram till hur jag ska göra. Det finns så mycket att skriva, jag bubblar snart över av alla känslor. Men här går dom inte att skriva ut.

Efter några groggar och ett par shotar hop...

dsc01615 (MMS)

Efter några groggar och ett par shotar hoppar Johan frivilligt i tjejunderkläder. Tycker synd om mina nyköpta trosor. Nu blir det poker, och jag kommer äga ut alla ;)


Onsdag dag

Nu är jag så gott som färdig, ska bara fixa håret. Idag har varit en slapp dag, har bara tagit det lugnt. Förutom när jag fick för mig att ta en timmes långpromenad i det extremt varma vädret. Det ångrade jag lite smått efter halva vägen, men det vara bara att köra vidare.

Nu kommer snart Johan hit, och sen drar vi ut till stugan. Men vi kommer hem imorgon, för då ska Johan jobba igen. Jag ska nog förbi och hälsa på min lilla skutt en snabbis också då, hon har blivit sjuk. Nicke var med henne på vårdcentralen dag, och hon har fått nåt virus som gjort att hon fått utslag och feber. Min goa lilla tös! ♥

Onsdag morgon

Jag försov mig i morse, det var ju värt! Skulle kliva upp vid 09 för att ringa lite samtal, mn jag lyckades somna om efter att A ringt och väckt mig. Jättesmart, nu har dom ju hunnit stänga telefontiderna. Aja, får ringa på fredag istället.

Idag åker nog jag och Johan ut till pappas stuga, fast vi blir bara borta tills imorgon. Måste försöka få tag på honom, men han ligger nog bakis just nu. Det var ju dock inte så bra väder idag, det kändes mindre kul.

Nu ska jag gå och äta frukost och diska undan från igår, vi blev lata och orkade inte fixa den igår. Såg förövrigt världens sämsta film igår, The Road. Sjukt konstig och det hände ingenting. Sen får man inte reda på något, varken det som hänt innan eller vad som händer efter. Nej, blev riktigt besviken!!

Jag saknar dig! ♥


Tisdag kväll

Jag satt ute i solen i drygt 1½ timme i eftermiddag, riktigt skönt! Dock var det så jäkla varmt, tillslut blev det olidligt, så jag gav upp.
Nu väntar jag på att Aije ska komma så jag kan börja med middagen, det blir spagetti och köttfärssås, mums! Annars blir det bara en lugn hemmakväll, det blir väl att se nån film å så innan han ska iväg till jobbet.


Lista

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Bikiniöverdel och shorts (har suttit ute och solat)
Vad använder du just nu för skor: Just nu, inga alls.
Favoritfärg på kläder: Svart typ.

Senaste person som
Sov i din säng:
Aije
Du pratade med: Nadja
Du delade en drink med: Malin
Du gick på bio med: Malin och Jossan när vi såg Eclipse
Du gick på stan med: Aije, Kim, Elin, Petra och Pernilla
Skällde på dig: Samma som alltid

Senaste
Låt du hörde:
Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu
Film du såg: Sean The Man - Svenska 2
Mat du åt: Hårdmackor med skinka till frukost
Kram: Aije
Puss: Aije
Fest: Midsommar i pappas stuga
Känslan: Besvikelse
Ilska: Igår eftermiddag
Resa: Bulgarien
Glädje: Idag när jag städat färdigt och lägenheten var skinande ren
Dröm: Mina drömmar är alltid så jäkla konstiga, det går verkligen inte att förklara dom.
Boken du läste: Läser nu Den brinnande flickan.
Personen du träffade: Aije
Personen du pratade i telefon med: Nadja
Personen du fick sms av: Elin
Gången du åt en 7-eleven korv: Oj, ingen aning :S
Gången du var utomhus: Några minuter sen, har tagit en liten paus i solandet
Gången du sov: Inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Oj, många många år sen
Saken du köpte:
En rosa keps till lillan

Om dig

Namn: Frida Maria Elisabeth Sundström Thysell
Ålder: 19, fyller 20 den 14 augusti =)
Smeknamn: Elle
Syskon: Nadja 22, Jossan 15, Amanda 6, plus styvsyskon Alex 23, Elin 20, Marcus 12.
Sysselsättning: Mammaledig
Bra egenskaper: Allt såklart ;D
Dåliga egenskaper: Det finns nog en del
Linje/klass: Ingen nu, tog studenten 2009.
Hårfärg: Brun
Ögonfärg: Blåa
Skostorlek: 38

Tisdag dag

Nu är hela lägenheten städad, känns riktigt skönt! Det tog tid, men det var det värt. Körde en ordentlig storstädning av badrummet, skrubbade av badkaret och allt.

Jag tog sovmorgon idag, klev inte upp förrän kl 12. Det var skönt, och väldigt välbehövligt. Vaknade inte ens imorse när A åkte till jobbet, så jag sov rätt hårt. Men det har varit en tung vecka, så det är inte så konstigt.

Jag och Nova åkte ju ut till pappas stuga i onsdags, och stannade ända fram tills igår. Vi har verkligen haft det underbart, tror att det var nyttigt för både mig och Nova att komma bort ett tag. Vi har solat, åkt båt, hoppat stutsmatta och bara umgåtts med familjen. Jag har världens bästa familj, har fått så mycket avlastning med Nova, jag  har verkligen haft tid att vila upp själen ordentligt.

Nova åkte till sin pappa igår, och blir där en hel vecka! Vi har börjat med det nu, att ha henne varannan vecka. Det känns jobbigt, men det gick inte att fortsätta som vi haft det. Så vi får se hur det här blir, om Nova kommer tillbaka till sitt vanliga jag igen.

Jag har funderat på att lägga ner bloggen. Men det tar emot, jag älskar att skriva blogg. Det är så kul att kunna spara, att kunna ta fram och läsa senare i livet. Men samtigt finns det andledningar till varför jag inte vill skriva ut allt jag gör och känner. Ni kanske har märkt att den blivit lite opersonlig, nästan helt utan mina känslor och tankar. Men som det är nu vill jag inte skriva ut dom här, det finns människor som jag inte vill ska läsa dom. Folk som inte ska bry sig, som inte behöver lägga sig i. folk som inte låter mig ta del av deras liv, så varför ska dom ta del av mitt? Men vi ser väl hur jag gör, kanske jag bara ska lösenordskydda den? Jag vet inte.

Kvällens planer sket sig som vanligt, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Nu ska jag iallafall sätta mig i solen på balkongen med en bok och bara njuta en stund. Bilder från veckan i stuga kommer sen, så fort jag orkat föra över dom från mobilen.

Nu är vi ute på en båttur i det fina vädre...

dsc01591 (MMS)

Nu är vi ute på en båttur i det fina vädret. Det är helt vindstilla, underbart! Nova verkar gilla det också, det är bra. Observera min fina frisyr ;)


Nova smet, vi hittade henne i poolen med a...

dsc01575 (MMS)

Nova smet, vi hittade henne i poolen med alla kläder på, helnöjd tjej! Vi blir här ute hela helgen, det kommer bli kanon!


Onsdag dag

För en timme sen drygt kom Amanda hit, jag har saknat min lilla tjej! Snart kommer pappa och hämtar oss, jag och Nova ska följa med ut i stugan ett par dagar. Det blir mys! Vill ju höra allt om deras Bulgarienresa!

Slänger nog in en längre uppdatering ikväll, nu måste jag packa och fixa håret! =)

Vi har det sinnessjukt varmt här, termomet...

dsc01561 (MMS)

Vi har det sinnessjukt varmt här, termometern stannade som mest på 50.4 grader. Nu ska vi äta lite gofika och sen fortsätta sola. Vi åker nog hem efter middagen nån gång. :)


Måndag dag (igen)

Jag har det unerbart här ute i mammas stuga, snacka om vilning för själen!

Idag har jag solat, badat i älven och bara umgåtts med mamma och syster. Nu ska vi äta en tidig middag, sen ikväll blir det mer bad, vindrickning och grillning nere vid älven. Det kommer bli kanon! Har fått en massa färg idag, och tur är väl det. Pappa, Malin och mina syskon kommer ju hem från Bulgarien imorgon tror jag, och jag kan ju inte vara likblek då. =)

Måndag dag

Det blev lite ändringar i dagens planer, jag hoppar över stan med Carro. Istället tog jag mig ett långt bad, det var härligt! Nu håller jag på att packa ihop lite badkläder och så, och ska snart iväg till mammas stuga. Ska försöka få tag på Aije och höra om han vill va gó och skjutsa mig, annars får jag snällt sätta mig på bussen ;D

Killen som bor i min nya lägenhet nu ringde imorse och ville komma och titta på min lägenhet. Så gillar han den så byter vi med varandra. Det blir nog kanon, då blir det nog flytt lite tidigare =) Sen blir allt så mycket enklare också, men städning och flyttning. Man slipper känna stressen att allt ska hinnas med på en dag. Kanske kan vi byta 1a augusti istället för 1a september =)


Måndag morgon

Nu är kontraktet på lägenheten påskrivet, känns riktigt skönt! Jag och Nova klev inte upp förrän 07.45, då Nicke kom och väckte oss. Så det var bara att stoppa lillan i lite kläder, sen åkte dom. Hon blir bara borta tills onsdag, sen är hon min igen =)

Den här helgen har varit bra, vi har haft fullt upp. I lördags for jag och Nova till Wheelsutställningen på Nolia med Petra, Aije och lilla Emelie. Det var riktigt varmt, så Nova var lite smågnällig. Efter ett par timmar där for vi ner på stan och åt mjukglass. Sen var jag med Elin och Nadja, vi käkade middag på Frasses och sen ställde vi oss och tittade lite på cruisingen som var. Nova tyckte att det var kul, men hon var så trött! Hon hade inte sovit mer än 20 min i bilen på hela dagen, så jag trodde att hon skulle slockna fort. Men inte det, hon somnade inte förrän kl 22 då vi kommit hem. Hon och Emelie sprang runt på torget och busade mest hela kvällen, så hon var väldigt aktiv.

Nu ska jag äta frukost och sen duscha, tror att det blir en snabbis på stan sen med Carro. Sen kanske jag åker ut och sover över i mammas stuga inatt, och hoppas på sol imorgon!!

Fredag kväll

Har nyss varit nere och stoppat in 3e och 4e maskiner tvätt, resten får fixas imorgon. Det är bara några handdukar och sängkläderna kvar, så det borde hinnas.

Nova var verkligen supertrött när vi kom hem runt 17, och vid 18.30 kunde jag inte hålla henne vaken längre. Hon somnade på två röda i sin säng, hon var helt slut! Men inte så konstigt såsom hon hållit igång idag! På söndag är bad på Nydala inplanerat, det blir nog kanon. Hon verkligen älskar det!

Jag har lite beslutsångest över vad jag ska göra för middag till mig, allt kändes så jobbigt! Men magen börjar säga till att den är hungrig nu, så jag borde fixa till nåt. Får kolla i frysen om jag har nåt enkelt.

Annars ikväll blir det bara lugnt, Aije är påväg hit en sväng, men jag tror att jag ska göra en tidig kväll. (Så säger jag alltid, men det blir verkligen aldrig så!) Imorgon blir det att gå på Weelsutställningen med lillan, sen på kvällen ska jag nog bara vara hemma. Hade tänkt festa först, men allt sket sig så jag blev otaggad. Kan lika gärna göra en mysig kväll med Novis här hemma. Det är nästan bättre ♥

Hur länge ska det göra ont?
Tycker att jag lidit färdigt nu...

Fredag dag

Oj, vad vi har det underbart skönt! Har varit iväg på en liten promenad, vi skulle leta får. Men dom var inte ute, lite synd faktiskt. Istället gick vi ner till älven, där jag och Novis badade. Hon verkligen älskade det! När jag ställde ner henne på stranden sprang hon direkt ut i vattnet och vägrade kliva upp! Hon plaskade och "simmade", jag är så stolt över henne! ♥

Nu ska vi fika lite, sen blir det att packa ihop och åka hem. Nadja följer med mig och lillan, hon ska stanna på middag och sen hålla mig sällskap ikväll! =)

Jag och Nova gjorde en liten utflykt till ...

dsc01548 (MMS)

Jag och Nova gjorde en liten utflykt till mammas stuga i Baggböle idag. Nova springer runt naken på gräsmattan och har precis badat. Hon lyckades även kissa på mina byxor. Jag försöker bättra på brännan lite, solen är verkligen skön idag. Vi har det helt underbart! <3


Fredag morgon

Nu väntar jag på att lillhjärtat ska komma hem från sin pappa. Har verkligen saknat henne, trots att hon bara varit borta 2 nätter. Det gör lika ont ändå!

Hade iallafall en kanondag igår! Först for jag, Petra och Pernilla och deras småflickor och fikade på Starz. Mycket trevligt, måste verkligen göras om snart igen! Sen träffade vi upp Aije, Kim och Elin för lite shopping åt pojkarna. Jag lyxade faktiskt till det med ett nytt puder och sminkborttagningsmedel, det behövdes!

Vid 18.00 åkte vi hem till mig, för jag skulle fixa sminket och byta om. Det blev middag på Nattöppet, och sen bio kl 21. Filmen var helt okej, dock inte lika bra som första. Men den är helt klart värd att se! =)

Idag tog jag sovmorgon till kl 9.30, och nu sitter jag här nyduschad och väntar. Ska gå och klä på mig nu och fixa sminket innan Novis kommer, så kan vi hitta på nåt kul idag. =)

Torsdag morgon

Nu sitter jag och väntar på att Petra ska komma, jag ska följa med henne till bvc för Emelie ska ta 18månaderssprutan. Jättekul att det regnar ute, vad hände med att sommarvärmen skulle komma?

Dagens planer är att färga Petras hår, sen blir det mammafika nere på stan. Dock är Novis hos sin pappa, så jag får vara utan barn. Men det blir nog kanon ändå, det kan inte bli annat med dom underbara tjejerna!
Ikväll ska jag iallafall på bio, jag ska se Sex and the City 2 med Aije, Kim och Elin. Bion börjar inte förrän kl 21, så det blir en sen kväll. Vet inte hur jag ska kunna hålla mig vaken hela filmen, är riktigt trött! Men det blir nog bra.

Igår for jag, Aije och dom små till 4h-gården och tittade på djuren. Flickorna gillade det, men jag blev riktigt besviken. Det enda dom hade var 2 grisar, några kaniner, ett par får, hönor och 2 hästar. Men det blev en trevlig dag iallafall, som slutade med hyrfilm, nattöppetbaguetter och soffläge. Skön kväll med andra ord!

Idag måste jag komma ihåg att ringa killen som bor i min nya lägenhet och be att få komma och titta. Hoppas han svarar, har försökt ringa hela veckan + förra veckan, men utan framgång. Ska nog gå till Akelius imorgon och skriva på kontraktet, sen taggar vi flytt den 1 september!! Ska bli så skönt att få börja om på nytt, att ha ett ställe som bara är mitt och Novas.

Nu måste jag ringa Petra och höra vart tusan dom tagit vägen, vi ska ju vara på bvc om 30 min.


RSS 2.0