Hon sa nu har jag rensat ur, nu spelar inget någon roll - L W

Ringde nyss pappa för att säga godnatt till bäbis, men hon hade inte tid att prata. Hon var tydligen fullt uppe i att leka, så än lär hon inte sova. Allt hade då gått bra hittills, men det är inget ovanligt. Hon trivs verkligen hur bra som helst där!

Själv ska jag fortsätta se serier i sängen och hoppas på att somna snart. Skulle vara guldvärt om jag fick ta igen lite sömn och försöka sova bort febern. Idag har varit en riktigt jobbig dag, jag har knappt tagit mig upp. Tur att Nova är så fruktansvärt duktig, min älskade flicka! Jag saknar henne! 

Men sen när fruarna drar, så får dom ändå börja om - L W

Nu har jag precis pratat med Poppa, och vi bestämde att Nova skulle åka till dom och sova ikväll. Jag är riktigt jäkla sjuk, så Nova har nog betydligt mycket roligare där. Plus att jag får sova lite, så förhoppningsvis är jag kanske piggare imorgon.

Igår hade vi en riktig myskväll när Lillan kom hem från sin pappa, vi låg nerbäddade i sängen och såg film. Nova somnade inte förrän vid 22.00, envis tjej jag har!! Själv kunde jag inte alls sova, så imorse var jag inte den piggaste i världen,

Nu ska jag försöka roa Lillan i 5 timmar innan Poppa kommer och hämtar henne. Allt jag vill att att krypa ner i sängen och blunda, men det går inte.

När förtrollningen är bruten är det dags att ge sig av - L W

Jag hann jobba i 4 timmar innan jag blev hemskickad. Har precis lagt mig i sängen och har tänkt se lite film och sova lite. Natten bestod av nästan igen sömn alls, så jag har lite att ta igen. Febern är påväg också, vilket gör mig ännu tröttare och mer seg i huvudet.

När vi flydde från sanning, tid och besvär för att ta måsten i andra hand - L W

Idag är ingen bra dag, jag har verkligen blivit jättesjuk. Kan knappt tänka överhuvudtaget, allt blir bara fel. Är på jobbet nu, men längtar hem till sängen. Ska försöka härda ut så länge som möjligt, och sen ta ut resten av dagen på flexen.

Jag har en situation med ett annat liv och du har ingen del i det - L W

Novas förkylning har smittat av sig på mig. Min hals gör skitont och huvudet likaså. Jag har tagit ett långt varm bad och nu krypit ner i sängen med te, apelsin, bedövande halstabletter och en halvkass film. Imorgon är det jobb som gäller, så jag håller tummarna att jag är på benen iallafall. Men jag borde nog kunna härda ut så taggad på jobb som jag är.

Det är så enkelt, nu vill jag ha dig. Vad kan jag säga mera? - L W

Nu har kaffebesöket precis farit, så jag ska göra mig klar och gå ut till bussen. Jag ska iväg och kolla på lite julklappar med Carro på Obs och affärerna där omkring. Blir kanon, det kliar i shoppingfingrarna nu efter julklappsköp!

Hon sa nu har jag rensat ur, nu spelar inget någon roll - L W

Nova har sittit i badet i 1.5 timme och stenvägrar kliva upp. Hon har så kul där inne så jag har heller inte velat tvinga henne. Men nu ska hon till sin pappa om ett tag så hon måste upp och hinna torka. Eller, det är 1.5 timme kvar så riktig panik är det inte än. 
 
Jag har hunnit med en del idag också, tvättat, vikt tvätt, hängt om några gardiner och städat. Nu kopplar jag av med kaffe och lite bloggläsning. Hittade en sjukt rolig mammablogg som jag fastnat helt för, kan inte sluta läsa. 

Jag har låtit dig förstöra mig, jag har stampat i din takt. Men nu möter jag alla ord som jag har sagt - L W

Idag är Nova lite piggare, men hon har fortfarande feber och en jobbig hosta på nätterna. Hon är uppe och leker nu, hoppas att energin håller i sig hela dagen.
 
Hon ska åka till sin pappa före maten och sova där, så hon kommer inte hem förrän imorgonkväll. Det blir bra, då får jag jobba imorgon iallafall. På fredag lär vi vara hemma också, om inte förkylningen snabbar sig iväg vilket jag inte tror.
 
Idag har vi inga speciella planer, förutom ett kaffebesök vid fyra. Jag ska nog plocka fram alla målargrejor så Lillis håller sig sysselsatt ett tag. 
 
Morgonmys!

Det fanns en spricka, där vinden tog sig in. Där vi andades nåt nytt, där vintern ömsar skin - L W

Nu är alla julgardiner och elljusstakar på plats, och det blev riktigt mysigt här hemma! Jag brukar inte ha så mycket julpynt, bara ett par fåtal tomtar. Tänkte att efter maten skulle Nova få hjälpa till att bestämma plats för dom, det kan hon nog tycka är kul. Granen tjatar Nova om att få sätta upp, men jag tycker att det är lite tidigt. Kanske att vi gör det i helgen eller nästa gång hon kommer till mig. En vecka före jul brukar vi köra på, men ibland måste man ju få tumma på traditionerna. 
 
Vi har haft en riktig mysdag här hemma, trots att jag hunnit med en himla massa praktiska saker också! Bara dammsugning kvar, men den får nog vänta tills imorgon. Nu ska jag göra mat, kan dock inte bestämma mig vad det  ska bli. Kanske en kycklinggryta? Eller korvstroganoff? Eller kanske tacos eller soppa? Hmm, så många jobbiga beslut att ta, tror att Nova får bestämma idag igen. =)
 

Ingenting kvar mer än ett rostigt svärd, som hugger och vrider sig i ditt bröst. Vi ses på hjärtats bar, det här är brustna hjärtans höst. - L W

Idag är vi hemma sjuka, Nova har åkt på förkylning. Hon hade lite feber igår när hon kom hem från dagis, och både hostan och snuvan kom väldigt fort. Inte så oväntat direkt...
 
Imorse väckte hon mig genom att kräkas på min mage, inte det mysigaste jag varit med om precis. Så innan klockan ens slagit 06 hade jag hunnit duscha mig och barn, torkat kräka runt halva lägenheten och renbäddat sängen. Vi såg på film en liten stund, och sen somnade vi om och vaknade inte förrän klockan var 11.30. Sen dess har Nova legat nerbäddad i soffan framför en film, stackarn har ingen energi alls.
 
Jag funderar på om jag skulle passa på att sätta upp alla julgardiner idag, och kanske ta en tripp ner till förrådet och hämta upp elljusstakarna. Kanske senare, beror på om Lillis piggnar till lite och kan följa med.
 

Med ögon av sorg och hjärtan i kras närmar sig älvorna för varje glas - L W

Vilken kanonhelg jag har haft! I lördags blev det poker och öl med Viktor och Anders, och sen fyllekäk nere på stan på natten. Söndagen spenderade jag med Nicke i soffan framför tvn hela dagen. Lillis kom även hem, som jag saknat henne!

Igår var det dags för henne att sova i sitt eget rum igen, dom senaste månaderna har hon sovit med mig. Hon var superduktigt, hon somnade ensam efter att jag sjungit en stund. Jag som hade ställt in mig på en del bråk blev extra stolt. Det blev dock extremt tomt och ensamt i sängen så jag njöt lite extra när hon kom och kröp ner med mig tidigt imorse.

Nu är det dags för lunch strax, blir en plocksallad från Ica.

Så mycket piller, så lite sömn. Så lite ork, så mycket dröm - L W

Nu är jag helt färdig för kvällen, med undantag för håret. Orkar inte fixa det riktigt än. Ikväll kommer pojkarna hit för lite poker och öl, inte dumt alls! Dock så är jag fortfarande lite bakis så första kalla lär vara trög att få ner.
 
Igår efter middagen hos mamma åkte jag till Viktor och Jasmine på Liljansberget på en liten fest, mycket trevligt! 
 

Jag dricker glögg med balkongdörren öppen inatt, jag är så less på alla mail och koder - L W

Nu har jag kommit till mamma, tagit mig ett glas fredagsvin och inväntar maten. Dagen har gått hyfsat fort på jobbet och nu är det skönt med helg! Fick fint kaffebesök när jag kom hem också, sånt är alltid trevligt!
 
Jag har ingen aning om vad som händer tidigare ikväll, något lär jag hitta på. Det är ju trots allt fredag ;) Måste dock ta det lugnt då det vankas pokerkväll med pojkarna imorgon! =)

Det finns en sång och en dröm om en lycka så öm, för oss som alltid ska till att fånga en fjäril - L W

 
Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

Jag älskar dig!

Om du har halsen full med månader av slit, ta din packning över gränsen och kom hit - L W

Saknaden är enorm efter min bäbis, det var riktigt jobbigt att komma hem till en helt tom lägenhet efter att jag lämnat tillbaka henne till sin pappa. Fick en himla massa överskottsenergi så jag storstädade hela lägenheten, dammsög och tvättade. Dessutom fick jag tummen ur att vika all jäkla tvätt som samlats på hög i tvättstugan. Så nu är både min och Lillis garderober smockfulla igen.
 
Idag har vi verkligen haft det bra! Jossan hängde med hem på middag, så det har lekts, busats och mysts till tusen!! Nu hade jag tänkt slänga i säng mig, smsa i massor och se lite film. =)
 

Hur mycket jag än ger så letar blå ögon alltid efter mer - L W

Om 3 timmar är den här arbetsdagen över för min del. Först väntar lunch med Jossan på stan, och därefter ska bäbis hämtas hem från dagis. Underbart med torsdag, jag saknar ju min lilla flicka! <3




Jag kan leva som vem som helst om jag tar mina mediciner - L W

 
Världens vackraste flicka!
Mamma älskar dig,
oändligt oändligt 
 

Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny, jag har rätt mycket med mig själv precis som du - L W

Dagen har gått bra, har dock en riktigt störande huvudvärk. Nu är jag hos pappa och ska äta middag, han gör sin sjukt goda köttgryta! Har jag tur så blir det över till matlåda, är så jävla less på fil så det skulle inte sitta helt fel. :)

Ikväll ska jag iväg till bästa Viktor för filmkväll med en massa prat. Som jag saknat honom!!


Jag är i Oslo med ditt ex, men det är inget mellan oss - L W

Inatt har det inte blivit mycket sömn, och det känns idag. Funderade på en liten sovmorgon imorse men det kändes faktiskt inte värt. Ett par snabba koppar kaffe är allt som behövs, är redan inne på min tredje för dagen. Får dyka långt ner i jobbhögen och se till att alltid ha fullt upp idag. Vilket inte lär vara för svårt.

Imorse höll jag förresten på att halka för första gången den här vintern. Eller, en riktig vinter är det väl egentligen inte, ingen snö och inga minusgrader.

Nyponbuskar, nyponbuskar, ser jag när jag blundar och nånstans där så lever den jag är nu - L W

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, det blev över 12 timmars arbetsdag. Det är ju inte helt fel med lite flextid att kunna ta ut sen.
Nu måste jag försöka få i mig nå mat, har bara ätit fil och banan idag. Sen blir det att tvätta och småstäda lite, och förhoppningsvis somna tidigt. Men det sista lär ju aldrig hända :P

Vi är dom som vill härja som vinnande hjältar, vi kan om vi vill men vi kräver support - L W

Om en liten stund ska världens bästa pappa komma och hämta upp oss, skönt att slippa dra med all packning på bussen. Nova ska sova hos dom ikväll, medans jag ska iväg på fest på Ersoboda. Jag frågade Nova nyss om jag fick vara med dom istället ikväll, men hon sa bestämt nej. Hon ville vara ensam med Poppa, leka med Amanda, äta lördagsgodis och sen sova med Amanda i hennes säng. Hade faktiskt varit skönt att vara där ikväll istället för att dra ut, men jag tror att Nova behöver vara ifrån mig lite. Får väl passa på nu när hon för en gångs skull inte vill att jag ska vara där.
 
Funderar på att åka dit och sova inatt, då förlorar jag ingen tid med henne imorgon. Eller så får morfar skjutsa hem henne tidigt. =) 
 
Nu måste jag skynda mig, måste packa både mina och Lillis saker, snabbstäda, välja kläder och se till att vi är redo.
 
 
 

Allt som vi sa då, tänk om man kunde säga så - L W

Nova är så himla duktig och snäll på morgonen. Imorse vaknade hon strax innan 08, och vi låg länge, länge i sängen och såg film och myste. Vi har faktiskt ganska nyss klivit upp, så det blev en sen frukost idag. Nu säger hon att hon vill bada, och självklart ska hon få göra det. Jag tänkte passa på då att noppa ögonbrynen och vika lite tvätt tror jag.
 
 
 
 

Som om stämningen fanns kvar när mörkret lagt sig dunkelt över stan - L W

Lite bilder från eftermiddagen/kvällen;
 

Om du har halsen full med månader av slit, ta din packning över gränsen och kom hit - L W

Nu, klockan 22.20, har Nova äntligen somnat. Väldigt sent, men eftersom hon sov en stund hos Alexander på eftermiddagen är det inte så konstigt. Sen vi kom hem har vi legat i soffan och myst framför ett par avsnitt av Trolltider. 
 
Hos Alex blev det inte att klä julgranen, han hittade inte foten till den. Så istället bakade vi kladdkaka, såg film, spelade kort och åt en god middag. Riktigt bra dag har vi haft!!
 
Nu hade jag tänkt måla mina naglar, blev riktigt sugen på en snygg och tidskrävande desigt. Men klockan är snart halv elva och jag borde försöka få lite sömn, så jag tror att jag bara gör något riktigt enkelt. Har precis klippt av alla naglar så nu är dom ganske korta. Sjukt tråkigt, det är verkligen inte jag. Men jag får skylla mig själv, mina extremt dåliga (och nästintill obefintliga) matvanor har satt sina spår. Mina annars så hårda och starka naglar har börjat skiva sig och gå sönder. Skärpning nu! 

När du träffat botten, kom i håg mig då - L W

Nu sitter vi på bussen påväg till Alexander. Vi har varit och hälsat på på jobbet en stund, Nova har tjatat länge om att få se vart jag jobbar. Fick mig lite kaffe också och det satt inte helt fel. :) Nova gjorde en superfin teckning som nu hänger bredvid jobbdatorn.






Som om stämningen fanns kvar när mörkret lagt sig dunkelt över stan - L W

Vi tog mysmorgon här hemma och har bara nyss tagit oss ur sängen. Nova vaknade vid 08, och då slog vi igång en  film och bäddade ner oss igen. Nu ska lillsessan få lite frukost innan hon ska få måla lite. 
 
Dagens planer är att åka till bror Alexander på Tomtebo och hjälpa honom att klä julgranen. Det ser Nova framemot, jag däremot kan tycka att det är lite väl tidigt =) Men alla får ju göra på deras eget sätt. Vi blir även bjudna på middag där, det ska blir trevligt.
 

När du står ensam kvar på tå och ytan inte går att nå. När du träffat botten, kom i håg mig då - L W

Kvällens träning är nu bortgjord, jag kommer ha sån fruktansvärd träningsvärk i magen imorgon känner jag. Men det är en skön smärta, så det är bara härligt! Nu håller jag på att fixa mig lite "middag", det får bli ett kokat ägg och lite grillad kyckling. Så inspirerad känner jag mig ikväll.
 
För övrigt så har jag och Nova haft en superbra kväll sen hon kom hem från sin pappa. Vi har sjungt, lekt björnen sover, sett film och myst hur mycket som helst. Galet vad den tjejen gör mig lycklig, hennes skratt är det vackraste ljud som finns!
 
Imorgon ska vi vara hemma från både dagis och jobb, så det blir långhelg för oss. Skönt!! 
 

Min lust är fri, men min frihet är bakom galler - L W

Nu har jag hunnit städa och dammsuga, bara en massa tvätt kvar som ska vikas. Tänkte hinna göra bort det innan Lillis kommer hem från sin pappa. Jag saknar henne så jag hoppas inte dom blir så sena!

Borde även försöka få i mig lite middag också, jag börjar faktiskt bli hungrig. Jag som inte brukar vara det vid middagstid borde passa på innan det går över. Tror att det får bli kyckligsoppa eller en kyckligsallad, det kändes gott och lagom enkelt =)



Du så du behövde tid, och du hade tid - L W

Idag är det torsdag, vilket betyder snart helg. Det blir skönt, jag och Nova behöver lite tid tillsammans. På vardagarna hinns det inte med så mycket för allt jobb, dagis, sova tidigt osv. Vi ska mysa till tusen! Dessutom har hon tjatat en massa om att sova hos Poppa och Amanda, så det ska vi göra på lördag. Nova är supertaggad, igårkväll innan hon somnade låg hon och pratade länge om vad hon och Amanda ska göra och äta.

Nu ska vi i arbetsgruppen upp till chefen på fika, hon bjuder tydligen på tårta idag. Men mest ser jag framemot en massa mer kaffe. =)

Jag hugger i sten, men jag tror att jag sakta börjar se en kontur - L W

Ikväll har jag äntligen tränat igen, har haft en drygt 2 veckor lång latperiod. Började lite halvförsiktigt med 30 min crosstrainer, 15 min cykling och lite mag&benövningar. Galet vad skönt det var!! Måste se till att hålla i det här nu, förut var jag ju så duktig.
 
Nu har jag faktiskt krypit ner i sängen bredvid bäbis och har tänkt se lite 24. Har kännt mig ovanligt trött i veckan så det är skönt med lite vila. Dock lär jag ändå inte somna tidigt, det är inte riktigt min grej har jag märkt. Väckaren står som vanligt på 05.15, jag älskar att kliva upp så tidigt. Jag studsar ur sängen på första signalen då hur pigg som helst, men får jag sova ett par timmar till så är jag helt förstörd. 
 
 
 
 

Jag vill inte få in den där världen, den är så tom och tyst och tvär - L W

Jag har precis pratat ihop mig med pappa, vi bestämde att han skulle hämta Lillan idag och sen bjuda på middag. Nova kommer bli superglad när han kommer, hon har tjatat hela veckan om att Poppa ska hämta på dagis. Snacka om att vara morfars flicka! Men det är väl inte så konstigt kanske, hon har ju världens absolut bästa!

Imorse gick morgonen lite, lite bättre än igår, men inte alls lika bra som det brukar. Nova är så osjälvständig just nu, hon kan inte göra något själv. Varken äta, sitta, gå, leka eller något. Igårkväll var det kaos hemma, hon bara krånglade. Ville att jag skulle bära henne överallt, mata henne i mitt knä osv. Middagen tog nästan en timme av gråt och skrik att få i henne, eftersom hon var på sämst humör och jag inte vill dalta med henne för mycket när hon är så här. Hon kan ju allt i vanliga fall och det tycker jag att hon ska göra nu också. Jag hoppas att det blir bättre innan helgen, annars lär den bli oändligt lång.

Men trots allt njuter jag av varje sekund med henne, hon är mitt allt och min stora kärlek!!

Som gränslös passion utan hjärtan i brand, utan lustens blodiga tand - L W

Vi har haft en riktigt bra kväll! Efter dagis när vi kommit hem övade Nova lite på att skriva, hon börjar bli så duktig! Tänk, min lilla, lilla bäbis som jag nyss ammade och var helt beroende av mig har nu börjat klara av grejor som storflickor gör. Min lilltös, vart tog du vägen? Jag är så sjukt sugen på en till liten, hela min kropp och själ skriker efter en lillebror/lillasyster! Önskar verkligen att livet så lite annorlunda ut, att jag hade en bra möjlighet att på riktigt utöka familjen. Men jag får helt enkelt vänta tills alla bitar passar ihop igen. 
 
Jossan har även varit här ikväll, vi har uppdaterat oss från helgen och dessutom smått planerat lite inför nästa helg. Galet vilken bra syster jag har!!
 

Den vackraste stunden i livet var den när du kom - L W

Just nu verkar Nova vara inne i en galet stor separationsångest-från-mamma-fas. Hela morgonen igår och idag plus kvällarna innan hon ska sova bara gråter hon och säger "Jag vill vara med mamma, jag vill inte till dagis, mamma lämna mig inte". Det är sjukt jobbigt, idag blev vi 40 minuter sena till dagis, hon stenvägrade allt. Skulle så gärna vilja vara hemma med henne nu när det är allt hon vill, men jobbet måste skötas. Jag får heller inte lämna henne ensam ens för att gå på toa, hon ska följa med överallt. Helst bäras på hela tiden. Jag har ingen aning om varför det blivit såhär, det gör ont i hjärtat att se paniken och gråten i hennes ögon hela tiden.

Dessutom har hon börjat med att både kissa och bajsa på sig, det kanske är något som hör ihop på något sätt? Jag vet inte, men jag hoppas att det går över snart.

Stackars mannen med medaljer som bara putsar sina minnen - L W

Underbart med torsdag! Idag ska Nova hämtas på dagis för ett par timmars mys. Jossan ska hänga med hem också, vi ska äta tacos och njuta av Novas sällskap.

Jag vill bara kyssa dina röda läppar - L W

I eftermiddag var det dags för årets untvecklingssamtal på dagis. Vi fick bra med beröm för våran tjej, hon är så duktig! Mammahjärtat svämmar över av stolthet! <3

Nu är jag hos pappa och har nyss blivit bjuden på mat. Jag och Jossan ska strax få skjuts till Ersboda, vi ska på födelsedagsfika för Benny som fyller år idag. Grattis!!

Jag vill inte äga dig, eller peka ut nån väg åt dig - L W

Igår insåg jag att det snart är jul, det är egentligen inte alls särskilt länge kvar. Underbart, jag älskar julen! Det är så mysigt med elljusstakarna i fönstren, den speciella känslan, förberedelserna och alla dessa julklappar. Att handla julklappar är nog det allra bästa jag vet, det slår att få klappar hundra gånger om. Tyvärr (för mig men inte för andra) har jag inget stopp, jag kan verkligen köpa hur mycket som helst.
 
Igår började jag årets julklappsjakt när jag och J gick på stan. Det blev 4 julklappar till finaste Amanda, en till Nova och två till Alex. Fick även med en ny tröja till mig själv också. Middagen åts hos Pappa så det blev lite mys med familjen på kvällen.
 
Nu ska jag dricka dagens tredje kopp kaffe och fortsätta jobba lite.

Jag ger upp, jag orkar inte bli besviken. Som du sa, det är dags att dra - L W

Igår när Nova åkte till sin pappa kom jag på att det var grymt länge sen jag fixade med naglarna. Kände mig väldigt inspirerad av nån anledning, men det höll inte i sig särskilt länge. Gjorde en nagel på båda händerna innan jag lessnade. Målade på lite nagellack på resterande naglar, får nog ta och fixa resten ikväll eller imorgon. Tror att slutresultatet kunde ha blivit grymt bra om jag bara orkat fortsätta. 
 

Som du kanske redan vet, jag är oslagbar. Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder - L W

Nu har vi precis kommit hem, har haft en bra helg. Gårdagskvällen spenderades i A´s nya lägenhet med god mat och filmer, den var riktigt mysig! Galet fin walkincloset har han, jag blev inte lite avundsjuk!

Inatt sov vi alla tre på hans soffa, så jag har hyffsat ont i nacken och resten av kroppen. När Nova åker tänkte jag ta ett långt bad för att mjuka upp alla muskler. Men först ska det storstädas och fixas här hemma lite, med lite mys/pusspauser med bäbis däremellan.
 
 

Jag skulle inte ha så bråttom med att hitta nån ny, jag har rätt mycket med mig själv precis som du

Nu ligger Nova i soffan och vilar framför en film, så jag passar på att sitta vid datan lite. Ska framkalla en massa bilder på Lillis, men det är inte det lättaste att välja. Har valt ut drygt 400 stycken som jag vill ha hem, det finns ju så många fina! Fick hem 100 bilder förra veckan också, så nu ska det fixas med ramar. Tänkte ha en fotovägg ovanför tvn, tror att det blir kanon! Vad jag ska göra med resten har jag ingen aning om, får väl köpa hem en massa fotoalbum. Och det lär bli en massa fina julklappar också! =)

När förtrollningen är bruten är det dags att ge sig av - L W

Idag är vi lediga, skönt med långhelg! Vi har haft en riktig mysmorgon med en massa film i sängen. Men nu är klockan mycket, så det är väl dags att byta från pyjamas och få någonting gjort. Jag hade tänkt städa och rensa i det skora skåpet i hallen, just nu är den fylld till bristningsgrejen med alldeles för många saker. Antar att Alex har en del grejor där inne också, så dom måste plockas ur och packas ner i en kartong.
 
Annars har vi inga planer alls idag faktiskt, hade tänkt att bara vara hemma. Det behöver vi nog, en massa mamma-dotter-ensamtid. Hur underbart låter inte det? 

Vad blir rätt och vad blir fel? När släpper man en dröm? - L W

Nu har jag precis fått i mig lite lunch, det blev fil som vanligt. Har börjat lessna på att äta det 2 gånger om dagen, men det är så enkelt! Slippa göra matlådor som jag nästan alltid brukar glömma att ta med.

Igår var en riktigt bra dag. Gick tidigt från jobbet för att hämta Lillis på dagis så vi hann umgås länge. Pyssel, bus, lek och mys i flera timmar. Vilken underbar flicka jag har!

Igår kom även Alex och Erik förbi med min gamla soffa samtidigt som dom hämtade Alex soffa. Känns sjukt tråkigt, hans är ju så fin och passar perfekt i mitt vardagsrum! Min är däremot bara en tråkig, svart skinnhörnsoffa, så den står näst på tur att bytas ut.

Nu har han flyttat ut nästan alla sina grejor, bara nåt smått kvar. I helgen ska jag och Nova åka och hälsa på i nya lägenheten. Det känns tungt faktiskt, det var ju inte såhär vi ville att det skulle bli. Jag kan inte sluta fundera på om allt bara är ett stort misstag. Men samtidigt är det nog både det bästa och rätta just nu. Vi får helt enkelt bara vänta och se hur framtiden blir.

Näe, nu ska det drickas kaffe och sedan fortsätta jobba.

RSS 2.0