Onsdag kväll (igen)

Kom på en sak:
Nu är det bara 8 dagar kvar till Sthlm! =D =D

Onsdag kväll

Nu sitter jag här, lite småtrött och frusen. Jag, Elin och Carro tog en promenad till Nydala efter jag slutat jobbet klockan 7. Där väntade Robban på oss, och vi flickor badade. Riktigt skönt i vattnet! Ska jag vara ärlig så var det andra gången jag badar i sommar. Det är skandal, jag som älskar att bada och knappt gör annat på sommaren. Jag skyller på det dåliga vädret, och att jag faktiskt inte haft tid. Det går ju som inte att fara och bada när jag har lillan.

Jag har faktiskt haft fullt upp hela dagen, knappt en lugnt stund. Smulan var och tog spruta 11.30 i dag, och det gick super! Hon var så duktig, min lilla stjärna. Efter det gick jag hem, rakade benen och tog på mig tunika och leggings. Det var alldelens för varmt för jeans. Jag och Nova tog sen en promenad till stan där vi tog bussen till Ersboda för att möta Elin. Vi gick på obs, och köpte glass och mat till lillan. Sen gick vi hem till min mamma. Nova tyckte det var jättekul att få träffa mormor igen, hon blir altid så glad när vi är där.

Jag började jobba kl fyra så då tog jag och Elin en promenad dit, och Robban hämtade henne där. Så så har min dag sett ut. Vi har även planerat för Carros 18 årsdag, men det kan jag inte skriva om här. Hon brukar ju läsa bloggen ibland. Hej Carro! =)

Imorgon blir det playdate med Petra och Pernilla, och deras bäbisar Emelie och Isabelle. Så vi blir bara en massa tjejer! =) Vi ska ha picknick i parken, det ska bli mys! Sen ska jag jpbba också, från fyra till sju.

Nu ska jag gå och lägga mig, Nicke sover då redan. Ska förresten sätta på första avsnittet av Lost, säsong 4. Nicke var och hämtade ut den på posten idag! =)

Bilder från kvällen kommer imorgon =)

Onsdag morgon

Nu ska vi snart ta en promenad till bvc. Jag ska bara platta håret och byta bajsblöja på smulan innan. Sen efter sprutan ska vi till marieberg och vara med Elin, vi ska gå på promenad.

Skriver mer sen, för nu hinner jag inte.

Tisdag kväll

Nu har jag nästan nyss kommit hem från bion. Jag var och såg Harry Potter med Carro. Och oj så besviken jag blev! Har man läst böckerna så märker man hur mycket dom tagit bort. Och då menar jag mycket! Den var inte alls som jag förväntat mig.
Annars idag har jag vart på stan med Carro och Nadja. Det blev lite handlat, köpte halksockar till lillan så hon kan börja gå ordentligt i gåstolen utan att fötterna bara glider. Var också tvungen att köpa en tallrik till smulan, den vi har hemma låg i skötväskan i bilen. Så det blev en från Tummen från Lilla miraklet, Nova var ju tvungen att få lunch.

VI köpte även biljetterna till Sthlm. Så vi åker torsdagkväll den 6:e augusti och åker hem på söndagkväll och är då framme vid 07.00 på måndag morgon. Men jag vet inte hur jag ska klara av att fara. Hur ska jag fixa att vara utan lillan en hel helg? Jag som bara under en kväll håller på att sakna ihjäl mig. Kanske jag ska smyga med henne utan att nån ser? Och berättar det inte förrän vi är påväg, då är det ju försent att lämna henne. Det låter som en bra idé! =) Nämen, skämt åsido, det kommer bli jobbigt. Jag vill inte vara utan henne! Det är nästan så att jag ångrar lite att vi ska fara. Men vi kommer nog få det hur kul som helst! Bortsett från att jag kommer sakna lillan så kommder det bli jävligt skönt att få komma iväg och göra nåt annat för en helg. Att det då är med två underbara tjejer gör ju inte saken värre!

Imorrn ska ju smulan ta spruta, och jag kanske måste åka dit själv. Nicke visste inte om han kunde komma, bilen har tydligen gått sönder så hans pappa ska komma och lämna in den på verkstaden imorrn när Nicke jobbar. Så han har ingen bil under dagen. Hoppas att han löser det på något sätt, för jag vill verkligen ha med honom. Det gör så ont i mammahjärtat att se lillan få så ont. Usch, vill inte ens tänka på det. Det får bli morgondagens bekymmer.

Måste komma ihåg att visa upp hr smultronmärket på ryggen ser ut nu, så kan dom kolla om det blivit nån infektion. Idag när jag tog bort bandaget när hon skulle bada blödde det en massa. Och ont hade hon!

Nu ska jag sluta skriva, det blev ett väldigt långt inlägg. Undra om ni ens orkat läsa allt? =)
Slänger in en bild på min lilla prinsessa precis när hon nyser. Inte den vackraste bilden precis, men den är sjukt rolig!



Måndag kväll

Nu har Elin precis farit och jag ska gå och sussa sängen. Det blir en längre uppdatering imorrn. Godnatt! =)

Måndag dag (igen)

Nu har jag nyss kommit hem från stan. Nova ligger och sover i vagnen fortfarande så jag har det rätt lugnt. Ska snart väcka upp Nicke som också sover, så ska han få hålla mig sällskap. Måste äta nåt innan jag ska fara och jobba.
Det var jättekul att umgås med Anna och lillemannen själv idag, fastön det blev så kort tid. Nästa gång får vi se till att det bli längre! =) Vi kollade lite på bäbiskläder, Nova fick lunch och vi hann även med en massa mammaprat.

Ikväll ska Elin följa med mig hem efter jobbet, jag har lovat att noppa hennes ögonbryn och fixa fransk manikyr åt henne. Så det blir kvällens planer.

Vi for aldrig och köpte biljetterna till sthlm idag, utan det blir imorgon. Carro skulle fara och fixa en massa andra saker, så hon skulle inte hinna ner innan jag skulle gå hem.

Nu gnyr Nova lite, så jag ska gå och stoppa in tutten.

Måndag dag

Nu har jag precis duschat och sminkat mig. Smulan ligger fortfarande och sover. Vet inte vad som flugit i henne, hon har sovit nästan till tolv hela veckan nu. Igår somnade hon vid halv tio kanske, och sov till fem. Då fick hon mat och somnade om igen på en gång. Halv tio vaknade hon igen och ville ha mat, och då trodde jag att hon skulle göra morgon. Så jag klev upp och blev pigg, men inte hon. Hon somnade om ännu en gång. Nu börjar hon röra på sig så jag tror att hon håller på att vakna.

Vi ska möta Anna och Benjamin på stan klockan 12. Lillan får äta lunch när vi kommit ner dit, det blev som fel med mattiderna nu på morgonen.




Söndag kväll

Nu är jag trött. Inte för att det har varit en jobbig och tråkig dag idag, tvärt om. Jobbade mellan 16-.20, och det var hur kul som helst. Fick lära mig att baka pizza, och det var riktigt kul. Pizzabagare ska lätt bli mitt framtida yrke! Eller, kanske inte. Men kul var det iallafall. Elin var där nästan hela kvällen och häll mig sällskap, och hon var barnvakt åt Nova. Vi lämnade av smulan hos Elin innan jag började jobba, så tog dom en promenad till jobbet. Jag hade fullt upp där i två timmar, det blev nästan kaos. Riktigt mycket folk! hann inte ens med att gå ut och röka. Men efter halv sju kanske lugnade det ner sig.

Jag träffade även Petra och lilla Emelie ikväll. Dom var ute på promenad och kom förbi en snabbis på jobbet. Helt sjukt vad söt tjej det där är! Och oj vad hon skrattade åt Nova. Hon skrattade tillbaka också, så jag tror att dom gillade varandra. =)
På torsdag ska vi ses igen, den här gången lite längre. Vi ska ha picknick i nån park., det ska bli kul!

Imorgon är det mer jobb, men nu känns det inte drygt att åka dit längre. För det är riktigt kul. Ska även på dagen på stan med Anna och Benjamin, plus att jag ska träffa Nadja och Carro. Vi ska gå till busstationen och köpa biljetterna till Sthlm. Så då jäklar kan inte nåt hindra oss från att åka.

Näe, nu ska jag sluta. Ska gå och se om Nicke somnade i sängen när han skulle natta lillan. Isåfall måste jag väcka honom, för jag är sugen på att duscha. Och jag vill ha sällskap! ;)

Lördag kväll (igen)

Nu har jag och Elin varit duktiga. Vi har rensat ut lillan kläder och sorterat lite. Så nu har jag två påsar till som ska ner i förrådet. Plus att vi har tagit fram en massa kläder hon nog växt i nu. Snacka om ett barn som har mycket kläder! Vi skulle inte behöva tvätta på hur länge som helst!

Jag och Elin har haft jättekul ikväll. Först var Anna och Benjamin här, så jag fick mysa bäbis! Sjukt söt liten kille. Kan inte tänka mig att Nova varit så liten, det går bara inte! Sen när dom for tog jag o Elin en promenad med barnvagen till Statoil och köpte godis och Cola. När vi kom hem tog vi oss var sin grogg, och dom är fortfarande inte uppdruckna. Ingen av oss var särskild pepped tror jag. Huvudvärk har jag också fått. Men jag måste dricka upp, annars är det spritmissbruk, och det klarar jag inte av.

Vi har också tittat på alla bäbisbilder på smulan. Och jag fick en liten klump i magen, tänk att tiden går så fort. Jag hinner inte riktigt med. Och det är jobbigt.

Nu ska jag vara social med Elin innan hon åker hem. Nicke ska snart åka från Lycksele, så han blir borta ett par timmar till. Så jag ska lägga mig i sängen och glo på film, helt ensam när Elin far. Inte ens Nova har jag att mysa med, för hon ligger i vagnen och sover.

Lägger in bilder på barnen imorrn!



Älskade Elin! <3<3

Lördag kväll

Gud så gott det var med mat! Nattöppet har helt klart en av dom bästa salladsbuffér jag har ätit. Men nackdelen är att man blir sjukt mätt!

Lillan somnade påvägen hem från stan, så hon sover fortfarande. Men hon bör vakna snart, annars måste jag väcka henne. Annars kommer hon inte kunna somna ikväll. Elin och Anna och lilleman är påväg nu, så dom är nog snart här. Ska bli sjukt kul att få mysa med bäbis igen! Jag kommer nog bli grymt sugen på att skaffa en till. Men jag ska vänta nåt år iallafall. Vill kunna ägna all min tid och uppmärksamhet på Nova. För hon är hela min värld! Och det tycker jag att hon är värd!


Lördag dag (igen3)

Nu har lillan både ätit och badat. Lyckades ta några superfina badbilder som jag tänkte lägga upp. Dock badade hon före hon åt, vilket var lite fel ordning. Men jag tänkte inte så långt. =)

Nu ska vi ta en promenad och köpa mat, skriver mer sen.








Lördag dag (igen2)

Nu har jag städat färdigt hela lägenheten. Och lillan har varit hur duktig som helst. När hon vaknade låg och snällt och lekte i sängen så jag hann dammsuga färdigt. Nu sitter hon i gåstolen och kollar på tv. Hon är helt inne i det!

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Elin och dom skulle inte komma förrän vid halv sju. Så vad ska jag och lillan hitta på? Funderar på att ta en promenad tills stan lite senare och köpa hem salladsbuffé från nattöppet. Det kändes inge kul att ställa sig och laga mat till mig själv. Men vi ser väl.

Åh, jag har tråkigt!

Lördag dag (igen)

Storstädning nu. Lillan ligger så snällt och sover i sin säng. Ikväll kommer Elin, Anna och Benjamin hit. Så jag ska få mysa bäbis! =)



Det bästa som finns!
Winnerbäck - Om du lämnade mig nu

Lördag dag

Nu är jag och lillan själv igen. Nicke har nyss stuckit till Lycksele för att festa. Jag som också ville dit! Men det går ju inte, nån måste ju vara hemma med lillan...

Jag har ingen aning om vad vi ska göra. Just nu känner jag ingen pepp på något alls faktiskt. Ska nån komma hit så måste jag städa, och det orkar jag inte. Och det kändes drygt att fara till nån, för lillan ska ju sova vid åtta-nio ikväll, och jag vill inte behöva väcka upp henne och hålla på om vi blir borta längre. Så det blir nog en hemmadag/kväll. Då ska vi bara mysa, min lilla smula och jag. Åh, vad jag älskar henne! Jag skulle aldrig kunna leva utan henne, hon är verkligen mitt allt!

Nu är hon världens sötaste. Hon sitter i babysittern och leker med tutten. Tar ut den, stoppar in den, tar ut den, vänder på den, stoppar in den osv osv.

Näe, nu ska jag ta tag i oss själv, måste byta plåster på lillan eftersom det varar och få på henne några kläder. Och ja, hon är fortfarande i pyjamas. Hon sov till och från till klockan 12 idag igen. Och Nicke tog henne i natt så jag har sovit superbra!


Fredag kväll

Haha, såg just att jag skrivit 10 inlägg den här veckan. Det måste vara rekord tror jag! Och jag ska försöka hålla fast vid orken och det roliga med att skriva blogg. För det är faktiskt rätt kul. =)

Nu är jag trött och har sprängande huvudvärk. Tror det blir sängen nästa faktiskt. Lillan har precis somnat, så det är lugnt och tyst här. Ska fråga Nicke om vi ska slå på en film, orkar verkligen inte göra något annat.
Det gick då bara bra att jobba ikväll, tiden gick rätt så snabbt faktiskt. Elin, Johan och Robban kom förbi och käkade, så jag fick lite sällskap. Sen kom Nicke och smulan klockan halv åtta, så jag slapp äta middag själv. Nästa jobbkväll är på söndag, jag är ledig imorgon. Vi hade tänkt fara till Lycksele, men det är ju sånt skitväder. Så vi blir nog hemma istället.

Nä, nu orkar jag inte skriva mer. Då blir det bara en massa konstigt svammel. Godnatt på er!

Fredag dag (igen)

Nu har mamma och Benny precis varit här på fika. Lillan fick lunch också, biffstroganoff. Och det gillade hon verkligen! Hon har blivit så duktig på att äta.
Det blev ingen säng och vila för mig, jag passade på att diska undan lite innan vi fick besök. Ska gå och duscha nu, så jag får fortsätta städa sen. Smulan sover nu i vagen, så jag får nog i duscha i lugn och ro. Om hon nu inte vaknar, men det tror jag inte. Hon är helt slut!

Ikväll ska jag jobba från fyra till åtta. Sen ska jag nog bara hem och sova, är riktigt trött. Det blev bara 4½ timmes sömn i natt. Lillan som skämt bort mig med att sova hela nätterna och ta lång sovmorgon nu dom senaste dagarna.


Tack för igår, sötnos!
Och tack för att du alltid finns där,
dag som natt.

Du är min bästa vän!


Fredag dag

Nu har vi precis kommit hem. Lillan ligger däckad i vagnen så hon lär sova ett tag till. Hon slocknade så fort jag la ner henne i vagnen och började gå.

Det gick bara bra där borta. Dom tror inte att det är en infektion, men dom tog prover ändå för att vara säkra. Sen kollade dom en massa och la om såret. Läkaren vi hade kunde knappt ett ord svenska, hon var typ från japan eller liknande. Jag blir så sur, på ett svenskt sjukhus borde man ju kunna räkna med att få en läkare som man kan förstå vad dom säger. Hur annars ska man veta vad man ska göra?
Dom vägde henne också, och nu har hon verkligen blivit en stor tjej. Hon väger hela 7560 g. Min lilla knubbis! =)

Nova var så duktig så på sjukhuset. Hon grinade lite när dom var där och pillade, men annars var hon en superglad tjej.

Funderar på att lägga mig i sängen en liten stund. Eller städa undan i köket kanske? Njae, sängen lockade mest faktiskt. Men först en rök! =)

Fredag morgon

Den här dagen började inte alls bra. Lillan vaknade vid sju och ville ha mat. Hon åt bra och verkade nöjd. Men sen när jag skulle lägga ner henne i sängen igen började hon skrika och grina. Ingenting jag gjorde kunde lugna henne. Så jag blev rädd att nåt var fel. När jag tog upp henne såg jag blod på ryggen av pyjamasen. Så tydligen har hennes smultronmärke på ryggen gått sönder. Nu blöder det, och det är ett stort sår/hål i mitten. Inte konstigt att lillan har ont! Så jag ringde barnmottagningen och fick en tid 9.30. Nicke kommer snart hem från jobbet och skjutsar oss.

Det gör ont i mammahjärtat att se henne ha så ont. Så fort man kommer åt märket blir hon som otröstlig av smärta. Jag vill kunna hjälpa, men det går inte.

Nu sitter hon i babysittern och är någorlunda lugn. Ska sluta nu, måste mysa och pussa på min prinsessa. Skriver mer när vi kommer hem från sjukan.

Torsdag kväll

Nu har jag precis kommit hem. Bussarna gick inte som jag trodde, så jag fick vänta hur länge som helst. Pratar med Elin i telefon, hon har fått hållt mig sällskap över telen länge nu. Skriver mer om kvällen imorgon, nu ska jag krypa ner i sängen med Nicke.

Godnatt! <3

Torsdag dag

Ännu en dag då smulan sovit jättelänge! Hon sov hela natten ända fram tills klockan åtta i morse. Då fick hon välling och vi myste en stund. Sen somnade vi båda om och vaknade inte förrän klockan tolv! Jag trodde aldrig att hon skulle somna om, men det gjorde hon. Så jag har fått sova riktigt bra inatt.
Nu har jag ätit frukost och lillan fått lunch. Det blev pasta med kycklig-puré. Och hon älskar det! Men hennes favorit är helt klart mango-bananpuré. Hon fick det till mellanmål igår, och hon åt och åt.

Idag ska vi nog inte göra så mycket, klockan är redan ett så vi hinner nog inte. Jag ska jobba ikväll, mellan 16-20. Och samma sak imorgon. Det känns faktiskt inte alls jobbigt, tvärtom. Jag tycker det är kul!
 
Igår var ju jag och Nicke på bio. Vi såg Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser. Riktigt bra film faktiskt! Lillan hade varit så snäll med farmor och faster. Hon är verklige världens bästa!

Nu ska  jag ut och röka, och sen leka lite med lillan.


Onsdag kväll

Ikväll ska jag och Nicke på bio. Vi ska se nån svensk film, har dock ingen aning om vad den heter. Måste gå in på bions hemsida och läsa vad den handlar om.

Lillan mår då bättre nu, och är på superbra humör. Tror att febern är helt borta också, det är skönt. Nickes mamma ska komma hit till oss och sitta barnvakt, det blir så mycket enklare för Nova. Hon som ska sova och allt, då slipper vi väcka upp henne.

Nu ska jag mysa lite med mina älsklingar!


Onsdag dag (igen)

Lillan ligger fortfarande och sover. När hon vaknar ska hon få en alvedon, så febern kanske börjar gå ner. Hatar att se henne sjuk, det är det absolut värsta som finns. Då gör det ont i mammahjärtat! Tur att hon är världens duktigast tjej!

Snart kommer Nicke hem från jobbet och då ska jag gå och duscha. Vill inte lämna lillan, man vet ju aldrig när hon vaknar. Och nu när hon är sjuk behöver hon ännu mer kärlek, så jag vill inte att hon ska behöva vakna upp och ligga själv tills jag är färdig i duschen. Lite fjantigt kanske, jag vet.
Annars har jag bara legat i sängen idag jag med, och det har varit hur skönt som helst! En riktigt slapp dag. Synd bara att det är så dåligt på tvn under dagarna.

Nu ska jag ut och röka igen.

Onsdag dag

Nu ligger smulan och sover igen. Hon har inte gjort annat i dag nästan. Hon somnade vid åtta igår, och sov ända fram till sju imorse. Då åt hon, somnade om till nio, var vaken en liten stund och somnade om igen. Så vi klev inte upp förrän vid halv elva. Hon fick då mat och vi lekte en stund. Sen blev hon lite smågnällig så jag kollade tempen, och det visade sig att hon har feber. 37,9 grader. Inte undra på att hon sovit så mycket. Jag la henne nyss i sängen och hon slocknade på en gång. Min lilla prinsessa!

Igår var jag ju med Elin, och vi var bara hemma hos mig. Tog en promenad till Statoil där jag köpte cigg och vi pratade lite med Robban. Lillan somnade på hemvägen i bärselen. När Nicke kom hem vid halv tre la han sig  med henne och dom sov fram till halv sex på kvällen. Så jag och Elin hann med att spela lite Guitarr Hero. Det var kul!
Sen på kvällen var vi bara hemma, och såg på film å så. =)

Nu ska jag kolla posten, och sen krypa ner i sängen med lillan igen. Ska bara ut och röka först.

Tisdag dag (igen)

Nu har Mia, Viktor och Rasmus precis farit. Dom stannade och gav Rasmus mat här, så vi hann med lite mys och lek. Alltid lika kul att träffa dom! =) Och Rasmus som blivit så stor! Han är så söt!

Nu går lillan runt i gåstolen samtidigt som hon ser på tv. Hon sitter där helt fasinerad! Min lilla prinsessa! =)
Elin har då fortfarande inte kommit, men hon borde inte var långt borta nu. När hon kommer ska jag passa på att gå och snabbduscha och sen måste vi ta en promenad till ica. Jag har slut cigg nu! Eftersom Mia lånat vagnen får smulan åka i bärselen. Det tycker hon är mysigt!

Just ja, lovade att lägga in en bild på hur söt hon blev i klänningen jag köpte i Vännäs.



Tisdag dag

Nu håller lillan på stt somna, och jag väntar på Mia. Hon ska komma förbi och låna Novas vagn en stund. Tydligen var deras hiss trasig, så dom kunde inte få ner vagnen. Elin kommer också hit idag, hon ska hålla mig och lillan sällskap. Det ska bli kul, att få vara med henne själv. =)

Igår var jag, Carro, Elin å Lill och gjorde fortet på megazone. Det var rikigt kul faktiskt! Men vi var tydligen inte sådär jättebra. Inte om man jämför med dom andra, haha. =)

Förresten, jag vann lektältet hos Mia! Gud så kul! Det blir helt perfekt att ha ute i stugan nu under sommaren, så kan lillan ligga där så får hon ingen sol på sig. Så det blir super, tack Mia! =)

___________________


Det var skönt att vi pratade igår. Hoppas bara att det går att lösa, så allt blir som förut. Men du ska veta att jag älskar dig!

Söndag dag

Fan. Jag orkar inte!
Nu har jag förstört allt. Igen.

Lördag natt

Nu är jag full! Och har hur kul som helst! Ni skulle varit med! =)

PUSS!

Lördag dag

Jag glömde skriva att smulan blev 5 månader i torsdags! Helt sjukt vad tiden gått fort. Det känns som nyss nör jag fick upp henne på magen för första gången. Dom ögonblicken är de lyckligaste i mitt liv!

Nu är Carro här, och hon ska få ge lillan lunch medans jag äter frukost. Slänger in bilder på Nova med hennes nya klänning lite senare.


Lördag morgon

Nu sitter jag här med en gnällig tjej i gåstolen. Vet inte vad det är med henne, hon har nysovit, nyätit och nyss fått en ny blöja. Ska ta upp henne och mya lite, hon kanske bara vill ha lite kärlek?

Snart kommer Carro hit, hon ska hålla mig sällskap idag, nu då Nicke är på jobbet. Var med henne igår efter jobbet också, vi tog en promenad till Nydala där vi träffade Johan, Lill, Robban och Elin. Fick skjuts hem av dom vid halv tolv. Det gick förresten jättebra på jobbet, hade riktigt kul faktiskt. Så det känns inte lika hemskt att jobba i eftermiddag.

Sen taggar jag fest ikväll! Jag far dit direkt efter jobbet vid sju, jag orkar inte åka hem för att byta om och så. Utan jag sminkar mig hemma innan jag far, och byter om på jobbet när jag slutat. Det blir nog kanon. Annars blir jag ju så sen dit bort.

Inatt har lillan sovit ganska bra. Hon fick mat av Nicke vid sju igårkväll och somnade vid åtta-halv nio. Sen vaknade hon klockan halv ett och då gav jag henne mat. Sen sov hon ända till halv åtta i morse. Hon har blivit jätteduktig!

Hon kan förresten ta sig fram i gåstolen nu, och fort går det. Men hon går inte helt på riktigt, utan med hoppar fram. Hon är så söt, min lilla prinsessa!

Nu ska jag ut och röka, och sen klä på mig och städa undan lite. Carro kommer vid elva.


Fredag dag

Nu ligger Nicke och Nova och sover en stund. Tror att båda var lika trötta. Själv har jag nyss duschat och sminkat mig, så nu är det bara att få på sig nå kläder och fixa håret kvar. Ikväll ska jag jobba, mellan 16-20. Efter det ska jag träffa min underbara Carro. Hon ska komma till jobbet när jag slutar så tar vi en promenad. Vi har en massa att prata om! =) Så jag taggar!

Imorgon blir det jobb igen fram till sju, och sen fest! Johan har inflyttningsfest så jag ska fara dit. Är sjukt peppad, nu var det länge sen jag var ute och roade mig. Nicke ska vara hemma med Nova, vi hade ingen som kunde vara barnvakt.
Så jag får försöka roa mig på egen hand.

Igår såg vi en av dom dåligaste filmerna jag sett. Den hette Rovdyr, en norsk skräckis? Totalt värdelös, och slutet var helt sjukt. Ändå har den fått recentioner om att vara en av skandinaviens bästa filmer. Kan då verkligen inte förstå vad dom tänkte då.

Nu vaknar lillan så jag ska ta hand om henne en stund innan jag måste åka. Bjuder på en bild på världens finaste tjej!




Måndag dag

Nu ligger mina älsklingar och sover, och jag är nyduschad och sminkad. Kan inte påstå att jag är särskilt peppad på att gå på stan i det här vädret, men vad gör man inte för att få umgås med min favoritcarro? =)
Jag ska iallafall ha kjol på mig idag tror jag, jag kände för det. Men frågan är om jag kommer frysa ihjäl, måste ut och känna efter.

Jag glömde ju skriva vad Nova har börjat med. Hon prutatr med munnen och tungan konstant hela tiden. Hon tycker det är skitkul! Det kan inte jag påstå, speciellt inte när hon har munnen full med välling. Men hon är ändå den bästa som finns!

Jag filmade två filmer på henne igår, som jag ska slänga upp ikväll. Måste in med dom på youtube först, och det orkar jag inte göra nu.

Nu fick jag ett sms, så jag ska smita iväg och läsa det. Sen ska jag försöka få på mig några kläder.







Måndag morgon

Idag var det min tur att kliva upp med lillan på morgonen. Nicke ville ha sovmorgon, och det tycker jag absolut att han ska få. Det är oftast jag som får sova ut. Men Nicke har varit vaken med henne mellan sju och halv nio, så han ska få sova ett tag till.

Igår hade jag och lillan världens mysardag. Vi låg i sängen och myste, skrattade och busade nästan hela dagen. Jag hann även se 4 avsnitt av Lost också. När Nicke kom hem hade han köpt med sig kycklingrulle till oss, det är så gott! Sen blev det att se film och mysa lite i soffan. Jag såg 2 avsnitt till av Lost innan jag somnade.

Nu sitter Nova i sin gåstol och blir lite frustrerad till och från, när det inte går som hon vill. Nu har hon lärt sig hur man förflyttar sig bakåt, så man får gå och dra tillbaka henne lite titt som tätt. Hon är så söt!

Idag ska jag, bara jag utan Nova, gå på stan med Carro. Har saknat henne till tusen! Nu var det över en vecka sen vi sågs, det är illa! Så jag ska passa på och umgås och prata som bara den idag. För ikväll åker lilla familjen ut till pappas stuga ett par dagar. Om ni undrar vart den fina vädret vi hade igår tog vägen, så är det mitt fel. Så fort jag planerar nåt blir det dåligt väder.
Men jag hoppas på sol imorgon så man får sola lite.

Nu ska jag sluta, ska busa lite med lillan.



Mina flickor!
Jag älskar er,
tusen varv runt jorden och tillbaka!

Söndag dag

Inatt har jag knappt sovit något. Jag har haft en sån jävla mensvärk, har nog aldrig haft så ont i magen i hela mitt liv. Klockan fyra gav jag upp och gick och tog en långdusch, men det hjälpte bara under tiden jag stod där. Så det blev att ligga med värmedyna hela natten. Jag somnade runt halv sju, tog en citodon som hjälpte lite grann, jag lyckades ju somna iallafall. Lillan vaknade vid tre och somnade inte förrän vid halv fem, tur att Nicke är världens snällaste som tog hand om henne. Jag kunde inte tänka på annat än smärtan i magen.

Igårkväll var jag med Elin, vi köpte hem sallad från nattöppet och såg på film. Vi hade hur mysigt som helst! Vi tog även en långpromenad hem till pappa och tillbaka för att lämna Amanda. Hon hade ju följt med till Vännäs. Där borta spenderade jag en massa pengar, nästan lite för mycket. Men det är alltid lika kul att handla! Nicke fick en tröja och ett armband, ett likadant som jag fast en annan färg. Och lillan fick såklart lite nya kläder.

Det gick inte sådär jättebra för Nicke på pokern, så det blev inga extra pengar till oss. Men han hade roligt iallafall, det var det viktigaste. Han kom hem vid halv tolv kanske, lite småonykter. =)

Näe, nu orkar jag inte skriva mer, ska röka och sen krypa ner i sängen och se ett till avsnitt av Lost, säsong 3. Lillan har äntligen somnat, jag la henne i vagnen för hon vägrade somna i sängen. Men vi har hunnit med en massa mys hela dagen, för Nicke är inte hemma. Han for vid elva för att hjälpa pappa. Så han borde vara hemma vid 5 kanske.

Slänger in några bilder på några av sakerna jag köpte igår.



Ni förstår nog vems armband som är Nickes? =)




Lördag morgon

Inatt har lillan sovit jättebra. Hon somnade vid halv tio och sov fram till sju imorse. Då fick Nicke kliva upp och ge henne mat. Dom var vaken en timme innan dom kom och la sig med mig i sängen och vi somnade om allihopa. Jag vaknade och klev upp vid kvart över nio, och då började jag städa lite smått. Så nu är det bara dammsugningen kvar. Jag och Nicke har även hunnit ätit frukost i lugn och ro, för lillan sover fortfarande. Jag måste snart väcka henne och ge henne mat, för Nicke ska ta med henne när han åker till jobbet och på bolaget. Då hinner jag städa färdigt och duscha.

Nicke åker vid halv ett, och det är väl då vi åker också. Tur att det inte regnade idag, inge kul att gå på marknaden i vännäs i spöregn.

Igår var vi på middag hos Bengt och Sofia, och det var supertrevligt! Vi åt en jättegod middag och en massa gofika. =) Första gången vi fick se deras nya hus, och det var nästan så att man blev lite avis. Det var superfint! Jag vill också bo i hus!
Nova var lite smågnällig under kvällen, hon var övertrött men vägrade sova. Men det gick bra iallafall tycker jag. Och deras son, satsiken så söt kille! Han är nog bland dom absolut sötaste barn jag sett, och då överdriver jag inte! =)

Ikväll taggar jag en helkväll med Elin, det ska bli mysigt! Vi har inte planerat än vad vi ska göra, men nog kommer vi på nåt alltid. Vi har ju Nova hemma, så det blir nog bara att vara här hos oss.

Nu ska jag väcka lillan och ge henne lite mat, och sen dammsuga. Ska även försöka komma ikapp alla bloggar jag läser, för igår när jag kom hem från stugan hade jag nästan 60 nya inlägg. Och det lär ta ett tag =)




fredag dag

Nu har vi nästan nyss kommit hem från stugan. Jag har slängt in en tvätt, Nicke sover och lillan sitter i gåstolen och leker. Hon verkligen älskar den! =)
Ikväll ska vi till Nickes chef och äta middag, det ska bli trevligt. Dom har en liten kille på 1,5 år tror jag? Så det blir att busa lite med honom, han är sjukt söt!

Vi har haft det underbart i stugan, trots det dåliga vädret. Johan följde med ut i tisdags och stannade tills igår. Vi hade också tänkt åka hem igår, men klockan blev så mycket så det blev enklare att stanna kvar. I onsdags blev jag och  Johan lite småfulla, så det blev en sen kväll. Tror klockan hann bli halv fyra innan vi kom oss i säng. Nicke har blivit dyngförkyld så han la sig tidigt då, vilken var bra för det var han som fick sköta lillan under natten och morgonen. Jag blir alltid så bakis.

Imorgon ska jag och lillsnuttan till vännäs med Elin och Robban. Amanda ska också följa med, jag ska vara barnvakt åt henne på dagen. Nicke ska ut till pappas stuga på pokerturnering, så Elin ska vara med mig även på kvälllen. Då blir det en massa tjejsnack, det behöver jag! =)

Näe, nu ska jag leka lite med lillan innan jag ska springa ner och flytta kläderna från tvättmaskinen till torktummlaren.

Bilder från i veckan kommer senare! =)

Tävling



"Jag är med och tävlar hos Miia om ett lektält från IKEA!"

Tisdag dag (igen)

Jag fick precis hem kläderna jag köpt åt lillan på tradera. Dom var verkligen superfina! 60 kr för allt. =)
Nu ska jag bara åka och hämta ut Lost säsong 3 också, får göra det i eftermiddag.




Tisdag dag

Ingen som har lust att fixa min bloggdesign? Jag har varken tid eller lust att sätta mig och pilla med det, och jag behöver vekligen en ny! Det skulle vara guld värt! =)

Tisdag morgon

Nu försöker jag få lillan att somna, vilket inte är det lättaste. Hon ligger i sin säng och skrattar och pratar med sängmobilen. Hon tycker den är riktigt rolig. Jag ska sprinag ner i tvättstugan och börja tvätta så fort hon har somnat. Det nehövs kan jag lova! Hade tänkt göra det under veckan när Nicke var borta, men jag var nästan inte hemma någonting alls.

Elin sov ju här i fredags, och vi somnade väl inte förrän vid fyra. Och klockan halv sju var vi tvungen att kliva upp och göra oss färdiga. Vi skulle möta upp Johan och Robban på statiol klockan åtta. Jag handlade inte sådär jättemycket, utan lite smågrejer till lillan och en present till Nadja. Jag hade lovat att köpa det i födelsedagspresent till Nadja förra gången jag for dit, men det glömde jag bort.

Vi hann även med lite shopping i Birsta Köpcentrum. Jag köpte en brun klänning/tunika/linne till mig, och en klänning och en pjamas till lillan.

Vi kom inte hem förrän vid halv tolv på kvällen, så vi hämtade lillan ganska sent. Robban var snäll och skjutsade mig till pappas stuga för att plocka upp henne. Mitt lilla hjärta hade varit så snäll med morfar! Tur att jag har världens bästa prinsessa!

Nicke kom hem i lördagsnatt också, det var kul! Hade saknat honom till tusen!

Ikväll blir det kanske att åka ut till stugan, men jag känner ingen pepp eftersom det är sånt skitväder! Men vi får se hur vi gör, om vi kanske väntar tills vädret blivit bättre?

Ajustja, glömde skriva att lillan somnade i sin egen säng igårkväll. Elin var här och umgicks med oss, och då tänkte jag att vi skulle prova och se om hon vill somna själv. Och det gjorde hon. Mammas duktiga tjej!
Vi var och köpte en gåstol på babyproffsen till henne igår, och hon älskar den! Hon förstår inte hur hon ska göra med fötterna, men det är ju kanske lite tidigt. Hon gillar iallafall när det lyser och spelar musik när hon slår med händerna.
Oj, så jag älskar den flickan!

Slänger in bilder på kläderna jag köpte, och t-shirtarna Nicke köpte till henne i Västerås.



Fredag kväll

Nu är jag med Elin, jag är barnfri ikväll! Imorgon bär det av till ikea med Elin, Robban och Johan. Ska bli grymt kul!

Jag och Elin har suttit ute på balkongen hela kvällen och druckit Pasoua(eller hur det nu stavas?) och pratat en massa. Har varit sjuklt kul, älskar verkligen den tjejen! Hon kan verkligen få mig på bra humör! Vi har haft en toppenkväll. Elin är lite onykter, men det är så det ska va. Nu har vi precis provat en miljon kläder känns det som, och äntligen kommit fram till vad vi ska ha på oss imorgon. Så nu ska vi bara dricka upp alkoholen och krypa ner i sängen och kolla på film.

Slänger in en längre uppdatering om vad jag har gjort under veckan imorgon, orkar verkligen inte det nu. Ska bara njuta av mitt underbara sängsällskap!

Puss!



Älsklingsgumman!!!! <3<3<3<3<3

Onsdag morgon

Nu har Nicke precis åkt iväg till Västerås, och lämnat oss ensamma hemma. Jag hör ljud från sängen också, jag som tänkt hinna smita in i duschen innan hon vaknade. Det var ju som tusan. Men hon kanske får följa med istället, det är ju så mysigt!

Snart kommer Amanda hit, hon borde vara här på en kvart eller så. Ska bli kul att få rå om henne en hel dag själv! Vi hade tänkt fara på 4Hgården och nydala, men det var tydligen inge bra väder ute. Vad ska vi då hitta på?
Ikväll åker vi allafall till stugan, och blir där tills imorrn.

Jag har fått tillbaka halsontet, och det är gånger 100. Har hur ont som helst, och kan knappt prata. Jättejobbigt!

Nu ska jag krypa ner i söngen och morgonmysa med lillan tills amanda kommer!


RSS 2.0