Onsdag dag

Idag är det valborg, tjohoo! Nämen allvarligt, lita taggad är man ju iaf. Hoppas kvällen blir som man tänkt. =)

Idag har jag varit hos tandis, tog inte alls lång tid utan hon skulle bara slipa å polera å så. Fick sån där äcklig banansalva på tänderna också. Sen for jag till obs, köpte kött och sånt till ikväll, for också på Willys för att köpa Power King till Nicke. Idag ska jag tvätta och städa lite här hemma, tänkte också försöka fixa lite skolarbeten som jag ligger efter med. Hade också tänkt sitta ute i solen lite, men inte fan har vi sol på baksidan. Förbannade träd som alltid ska vara ivägen. Ska nog också slå en pling till Erica, saknar ju min ängel. Behöver snacka av mig lite med henne.

Ihelgen blir det kanske att åka ut en sväng till pappas stuga också. Ska bli grymt skönt att komma iväg, även om det bara är för nån dag. MEn det går inte att beskriva hur härligt det är där. =)

Nja, nu måste jag springa till tvättstugan.


image20

Du vet syster, jag gör vad som helst för dig!


Tisdag kväll

Äntligen har man planerat lite inför morgondagen iaf. Blir grillning först med Johanna å Sören, Mange, Jakke och några av hans kompisar. Tror Johnny skulle med också, men är inte säkert. Kanske bara har drömt det.
Sen har vi inte planerat något mer, har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra under kvällen mer än middagen. Känns som man inte bara vill sitta hemma, men det är klart man hittar på något. Nån av alla dessa människor borde ju kunna komma på en vettig idé tycker man ju. Vet en massa fester, men kan som vanligt inte bestämma mig. =)

Ikväll har vi hunnit med att fara till Nickes pappa en snabbis, tittat på när Max städat vår bil, köpt glass av glassbilen och spelat en omgång Buzz. Nicke vann igen, men enligt mig är det bara tur. Nämen, han är duktig, pojken min. Nu ska vi se en Beck-film, vi köper en film varje vecka med Expressen, tror jag att det är, så nu är vi nog uppe i film nr 9. Finns 24 st om jag inte minns fel, så det är några st kvar. =) Hoppas bara att jag inte sett den redan.

image19
Du och jag mot världen, älskling!

Tisdag dag

Åh, vad jag saknat min Winnerbäck. Måste komma ihåg att ladda min mp3, jag dör snart utan musik.

Idag har jag ite varit i skolan, utan följt med Älsk och Mange till OK för att byta tank på bilen, sen hjälpt till att tvätta bilen. Efter det for vi och hämtade mat från frasses och åkte hem till Mange för att käka. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, får väl se till att hitta på något.

Måste dra, ska ut med älskipälski på bolaget bla. Fortsätter skriva sen.

Måndag dag

Jag vill inte vara sjuk. Illamåendet och magontet kan jag gott vara utan. Idag hade vi nationella, men orkade verkligen inte fara på det. Utecklingssamtal skulle jag också har haft, men vi fick skjuta upp det ännu en gång. Just nu gör jag ingenting, orkar inte göra nåt annat än att ta det lugnt. Inte blev det något jobb igår heller, utan var bara hemma. For en sväng till Mange och kollade hur han fått det i lägenheten, det är riktigt snyggt. Idag blir det väll bara att vara hemma, nu väntar jag på att Nicke ska komma hem från skroten, vill ha lite sällskap. Han är och fixar en ny tank till bilen, så nu får vi nog äntligen den lagad. Känns skönt att få tillbaka bilen så vi slipper låna varje gång vi ska göra något.

Och inte har vi bestämt vad det blir på Valborg heller, jag hatar att inte veta vad vi kommer hitta på. Jag vill verkligen göra något. Men vi ser väl vad som händer.

Nu vill jag gå och lägga mig i ett bad, men vet inte om jag orkar. All den värmen var jag nog inte så pepp på.

Söndag morgon/dag

Skönt med en ordentlig sovmorgon. Har nyss vaknat, men är fortfarande sjukt trött. Orkade inte ens gå upp då Nicke for tilll jobbet, men han är så snäll som lät mig sova klart.

Idag ska jag städa (det ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig här), tvätta och jobba. Har tvättstugan från kl 12, så det blir väl att börja med det. Jobbet åker jag till vid fyra, för det går så dåligt med bussar på söndagar. Jag hatar det, men det finns väl inte så mycket man kan göra åt det.

Igår kväll for vi och käkade pizza med Jonna å Dk, sen åkte vi hem till oss och laddade hem några filmer. Under tiden hann vi med en omgågn Buzz, Nicke vann. Sen drog vi hem till Jonnas place och såg film. Vi började se på Flood, men den var sjukt dålig, så vi bytte till Hitman. Den var väl inte heller bra, men bättre än Flood iaf. Det hela slutade med att jag och älsk åkte hem och satte på ett avsnitt av 24.

Nu ska jag ut och röka, för jag är grymt röksugen!   =)

Lördag dag

Idag har jag varit på lillsyrrans dop och 4-års kalas. Hon var gudomligt söt och helt underbar. Blev lite blyg där framme i kyrkan, men det är ju helt förståligt. Sen efter blev det tårta å fika i kvarterslokalen, hon öppna presenter och så. Hon fick jättemånga saker, bland annat en cykel. =)

Ikväll har vi inga planer, jag vill hitta på något men vet inte riktigt vad. Systemet han stänga så nyktert blir det iaf.  Kanske ska vi smsa Johanna och Sören och höra om vi ska styra något. =)

Igår grillade vi här hemma, med Jonna, Dk, Mange och Jakke. Spelade lite buzz och så, men alla for tidigt. Dom skulle vidare på fest/krogen. Så jag och älsklingen satte på några avsnitt av 24 och bara tog det lugnt. Såg förresten på Talang 2008 också, var ju smått tvungen eftersom det var från Umeå.

Nu ska jag se till att vi hittar på något, Johanna å Sören var visst på.

Här kommer lite bilder från dopet;

image9
Mormor sjöng

image10
Malin, Amanda, Pappa, Uffe (Gudfar), Anna (Gudmor)

image11


image12
Sötnos! <33

image13


image14



Fredag (dag?)

Nu är grillen tänd och cidern öppnad. Bättre kan det nog inte bli, inte just nu iaf. ;P
Ikväll blir det nog jävligt lugnt, ska grilla med några av nickes kompisar å bara ta nå cider. Kanske tar jag och älsk en match i Buzz, måste ju krossa han igen. ;D Idag har varit en extremt lugn dag, bara tagit det lugnt imorse och sen for jag iväg ner på stan vid ett. Träffade Nadja, och vi gick på banken, Gina Tricot (köpte leggings), sen hjälpte jag Nadja fixa en present till Amanda. Det blev nån typ av docka. Eller mer som en Barbie, fast med extremt långa ben. Såg inte klokt ut, men uppskattas säkert.

Har också pratat en stund med min ängel idag, du ska veta att du är saknad till tusen! Vi måste ses i sommar, jag behöver dig ju! Jag måste skärpa till ig och höra av mig mer ofta, vill inte tappa kontakten med dig igen. Jag låter det inte hända.

Nu ska jag ut och sociala lite. =)

image8

I´m lovín it!

Torsdag kväll

Den här dagen blev inte alls som jag tänkt mig. Ingen skolan, ingen stan utan jag har bara varit hemma. Förutom ikväll iochförsig när jag varit och jobbat. Gick helt ok, lite segt i början med det löste sig efter rasten. =)
Jag har kommit fram till det, går det bra innan rasten går det sämre efter rasten, och tvärtom. Jag är smart ;D
Idag har jag pluggat lite hemma, sen råkade jag fastna framför datan och spelade något dataspel. Man blir som beroende. Sen har jag också hunnit med att bada en snabbis, sen lagat mat till mig och älsk. Ris och Schnitsel blev det, det var gott.

Imorgon ska jag till skolan, sen blir det stan med Nadja, måste fixa leggings  och hjälpa Nadja hitta en present till Pandan. Efter det ska jag å älsk fara och handla, sen blir det kanske grillning å nå cider. Kan ju inte vara bakis på lördag då jag ska till kyrkan. Just ja, måste komma ihåg att ringa pappa och höra om vi ska hjälpa till med något innan eller om vi ska komma direkt till kyrkan.

Nu ska jag gå å se klart Efterlyst, om det inte redan hunnit sluta. :P

Torsdag morgon

Nyvaken, oduschad och röksugen. Jag borde ta tag i mig själv nu och hoppa in i duschen och börja bege mig till skolan. Men som vanligt känner jag opeppen. Sen blir det nog stan med Carro, måste köpa nya leggings till på lördag. Då ska min älskling Amanda döpas + att hon fyller 4 år. Tänk vad tiden går snabbt, nyss var hon bara en liten plutt. Men hon är fortfarande min lilla baby. Just ja, ska även jobba ikväll, känner mig inte så taggad, men jag vet att det måste göras. Det är ju bara att härda, och det är jag ju van vid.

Igår var jag å  Nicke och  köpte presenter till miniälsklingen,  vi köpte Playdo (vet inte hur det stavas), det är typ sån där lera man kan leka med. Sen ska Nicke fixa hem en Nalle Puh ryggsäck från Rusta. Hon ÄLSKAR Nalle Puh.
Vi käkade även kycklingsallad, grymt gott var det. Efter det badade jag skumbad ett tag, (helt otroligt skönt) sen såg vi några avsnitt på 24, säsong 3.

Näfan, nu måste jag skynda mig, måste ju hinna käka frukost också nu när vi har sådana goda mackor hemma. =)

image7image6


Onsdag dag

Nu sitter jag hos min kära syster Nadja. Vi gör inte så mycket, jag har skaffat en blogg till henne.
Tycker att hon ska bli som mig. =)
I morse hade jag nationella prov, gick helt ok tror jag. Men var inte på humör för att skriva,så det blev kanske lite kort. Men fick ihop 2 A4 sidor iaf. ;D

image5


Och inte blev det att boka resan till Bulgarien idag heller, Malin kunde inte så vi får ta det nästa vecka. Peppar som fan, kan nog inte beskriv med ord hur skönt det ska bli att åka iväg. Ska förresen också förmodligen iväg igen en månad till antinge Thailand eller Fillipinerna nästa vår. Jag och Älsk måste bara komma överens om vilket ställe det blir.

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, kanske fara iväg och simma om jag lyckas få med mig någon. :]

__________________

Kolla in Nadjas blogg; www.nadjat.blogg.se

Onsdag morgon

Usch, vad trött jag är. Hatar att kliva upp så tidigt. Sen blir det alltid så stressigt, ska hinna dusha, sminka mig, klä på mig och försöka trycka ner lite frukost. Är grymt otaggad på idag, ska ha nationella prov i svenska, den skriftliga delen.
Hoppas bara det är enkla saker man kan välja att skriva om. Känner mig inte på humör för att behöva sitta där och tänka.

Igår tog jag det bara lugnt. Gick till konsum med Älsk och köpte frukt som vi skulle ha till vår fruktsallad. Grymt gott blev det. Sen blev det sängen och en film. Synd man redan hade se den bara.

Måste kila nu, ska stressa färdigt så jag hinner med bussen. Just ja, måste komma ihåg att ringa Malin. Får inte glömma!

Måndag

Ok, nu har även jag blivit en sån där sk "bloggnörd". Eller, kommer nog bli det iaf.
Men mycket jobb lär det bli att lägga ner, fattar absolut ingenting hur jag kan fixa bloggen snygg.
Nån vänlig själ där ute som vill hjälpa? - Varsegod, det kommer uppskattas!
Blir nog att sitta hela kvällen, vill verkligen att få ordning på bloggen.



Sitter på svenskan nu, klassen är verkligen grymt pratig. Ska ha matteprov strax, i geometri.
Hoppas det kommer gå bra,
pluggade lite igår och då trodde jag att jag kunde det. Men vi ser väl, ;D
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, skulle ta en promenad till Rusta med Älsklingen och hämta hans cykel.
Vi måste skärpa till oss nu, har blivit alldelens för lat.
Sen måste jag ju tagga imorgon, ska med Malin och boka resa.
Det blir förmodligen Bulgarien. Två veckor - Fy, vad härligt!

image1

JAG ÄLSKAR DIG! <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0