Sjuk

Ligger just nu i feberfrossa med halsont och en huvudvärk från helvetet. Åh, jag som inte ville bli sjuk! Tur att jag har en massa flextid att ta ut imorgon, så då slipper jag ta sjukledigt. Hatar dessa karensdagar då man förlorar en massa pengar. Att jag dessutom har världens bästa sambo som fixar med både hämtning och lämning på dagis imorgon gör saken lite lättare.

Tror att jag ska försöka sova bort sjukan imorgon, men känner jag mig själv rätt kommer jag inte kunna sova alls. Istället lär jag känna mig tvungen att göra en massa, typ städa och tvätta. Jag kan inte ta det lugnt längre, då kommer rastlösheten.. Men jag ska försöka tvinga mig själv att ta det extremt lugnt.

Nu ska jag se klart på Criminal Minds och sen fixa lite kvällsfika inför kvällens avsnitt av BigBrother.

Resultat

Idag känns det verkligen att jag sprang blodomloppet, har fått träningsvärk i låren. Det gick faktiskt mycket bättre än jag trott, trots att astman gjorde det svårt att andas plus att jag fick ordentligt ont i tårna av skorna. Jag sprang hela vägen, och i mål kom jag. Det var galet kul, man blir så sjukt mycket mer taggad när det är så mycket folk! Dock blev det riktigt trångt vissa gånger, så som i starten och målet.




Jag har blivit supertaggad på att ta tag i träningen igen, men såklart dök en förkylning upp nu. Huvudet gör ont, halsen likaså och jag är supertrött hela tiden. Det känns som att det är någonting ordentligen som vill bryta ut. Men jag håller mina tummar, jag vill inte bli sjuk igen!! Det är bara att härda ut isåfall.






vk.se har 1214 bilder från loppet, men jag hittar bara igen pappa. Har nästan kollat alla bilder, men nu ger jag upp. 


Tacos

Mmm, tacoskoma på en onsdag är inte helt fel!  Vi har precis ätit klart, det blev en sen middag eftersom vi for och handlade innan. Nu ska vi mysa i soffan en liten stund innan det är dags för Nova att sova. Själv skulle jag också vilja det, är dödstrött...

.

Har precis ätit middag, så nu ska Nova lämnas hos sin farmor för övernattning. Sen ska jag och hjärtat cykla till i20 och springa blodomloppet. Synd att det är så kallt ute! :(

Blodomloppet

Till skillnad från igår har den här dagen gått riktigt sakta. "Bara" två timmar kvar tills jag tänkte smita från jobbet för att hämta hem Nova från dagis. Ikväll ska hon sova hos sin farmor, för både jag och hjärtat ska springa blodomloppet. Är inte det minsta taggad faktiskt, konditionen har gått ner sig sen jag var tvungen att sluta träna, och jag har ont i halsen. Men det är bara att köra på! Jossan, Evelina och pappa ska också springa, och jag lovar att gubben kommer få bäst tid av oss alla!

Det jag menade med förra inlägget var att vi kanske måste låta Lily flytta till katthimlen. Hon har börjat kissa överallt inne, och nu funkar det inge mer. Vetrinären sa att vi kunde prova på att kastrera henne och göra nån undersökning, men han visste inte om det skulle hjälpa. Jag står i valet och kvalet nu, kan inte riktigt bestämma mig. Vill verkligen inte förlora henne, hon är en fantastiskt vacker och mysig katt! Har skjutit upp beslutet alldelens för länge nu... Men det får dröja ett tag till, orkar verkligen inte.

Värk i hjärtat

Jobbig kväll med jobbiga beslut som måste fattas. Min lilla älsklingskisse, vad ska vi ta oss till med dig? Nu ger jag upp och kryper i säng med en bok, vill inte fundera mer. Hjärtat gör ont.

Arbetsdagen är snart slut.

Nu slutar jag snart jobbet, dagen har gått fort idag! Hjärtat skulle hämta upp Nova på dagis, så dom borde strax vara här. Vi ska gå en sväng på stan allihopa och sen kanske käka nån god middag. Nova får nog bestämma vad hon är sugen på. Tänkte köpa en ny, tunn mössa åt henne och kanske även lite andra kläder. Det är jobbigt väder nu när man inte vet om det kommer vara riktigt varmt eller om det kan bli kallt. Blåsten kan ställa till det lite.

Aja, orkar inte riktigt fokusera på vad jag skriver så jag slutar nog här..



Älskade bäbis! ♥


Gårdagens utelek





Bilder från morsdagsfikat







Vad är ett kalas utan att Nova får en massa presenter? Bortskämda unge! ;)

:)

Nu har Nova nästan precis kommit hem, men hon och Alex åkte iväg på en gång för att köpa en morsdagspresent. Underbara familj jag har! Det var jättetrevlig i Hörnefors som alltid, fick både lunch och fika. Perfekt väder också att klippa och rensa häck i.

Nu borde strax alla komma så jag ska starta kaffet och plocka fram fikat.

Hörnefors

Nu är jag och hjärtat påväg till hans föräldrar i Hörnefors. Han ska hjälpa till att klippa en häck och sen ska vi äta lunch där. I eftermiddag blir det morsdagsfirande hos mig, lillan kommer hem vid tre, och då kommer även min mamma och systrar.

Mys

Nu har Carro precis åkt hem, och jag väntar på hjärtat. Han blev bortskickad ikväll för att vi flickor skulle få mysa i vår ensamhet. Och trevligt har vi haft det! Kvällen kommer fortsätta med melodifestivalen och en del mys, det enda som är bra är ju röstningen.

ESC




Myskväll med fina Carro med en massa gott och finalen i melodifestivalen!

!



Nu kör vi!!

Lugn dag

Idag har varit en lugn dag, den har gått fort. Har småstädat lite, långduschat, sminkat mig och precis lockat håret. Nu återstår det bara att välja kläder till ikväll, och det ser jag inte framemot. Min jäkla beslutsångest! Hjärtat kommer snart hem, så då ska vi äta middag och sen iväg till bolaget.
Ikväll väntar "After Beach"fest i Ansmark för att fira att Jenny fyllt år. Först ska jag och några förfesta lite hemma hos Carro, det blir nog kanon. Tror att hela kvällen kommer bli super!
Nu måste jag ringa världens bästa pappa och styra upp skjutsen, han är så snäll som alltid ställer upp! ♥

Ingen sovmorgon

Såklart går det inte att sova länge när man väl kan det. Vaknade innan 06 av hjärtats väckarklocka, och har knappt kunnat sova någonting efter det. Men låg länge i sängen, det var skönt! Är hemma även idag, nacken är fortfarande inge bra. Mådde riktigt illa igårkväll, var tillochmed tvungen att spy. Ska leta fram mina måillatabletter och hoppas att dom hjälper nu under dagen.
Ska passa på att städa lite här hemma och vika lite tvätt. Kanske även sitta en stund i solen på balkongen också, men det är ett par timmar tills den kommer fram.

Bäbisar



Är hos pappa och myser med kissebäbisarna. Dom har 6 st små söta som är 5 veckor gamla. Galet söta!!


Strålande sol

Nu har vi precis kommit hem från ett par timmar ute i mommas stuga. Det var galet härligt, 38 grader varmt på altanen och strålande sol! Jag passade på att sola en massa, medans Nova lekte med Barbie och busade. Vi åt också gofika och bara myste. Det var tungt att åka hem, ville inte lämna solen! Men Nova ska tillbaka till sin pappa ikväll, och innan det ska det ätas middag.

Ska passa på att mysa en massa med bäbis nu innan hon ska fara, A får fixa maten och diska ;)
Bild från förra sommaren då vi badade i lekparken.

Första sommardagen

Vi hittade sommar ute i mommas stuga!

Alfons Åberg

Myser i soffan och ser på Alfons Åberg med finaste Nova!

<3

En gammal bild på dom bästa i mitt liv! ♥

Nackont

Vaknade upp igårmorse med ont i nacken, och det blev bara värre under förmiddagen. Kunde inte stanna kvar på jobbet längre än till lunch, så då kom hjärtat och hämtade mig. Vi hämtade mackor från Subway och spenderade sen hela eftermiddagen och kvällen i soffan framför en himla massa avsnitt av True Blood. Är hemma även idag eftersom nacken inte velat bli bättre. Det gör ont när jag rör mig, samt att jag får en fruktansvärd huvudvärk.
Nu kommer snart Nova hit, vi får en massa timmar tillsammans! Hon har varit på sjukhuset med sin pappa, och det kändes onödigt att hon for tillbaka till dagis nu. Funderar på en picknick i lekparken, ute ska vi vara iallafall! Måste passa på i finvädret! Har saknat henne enormt, min vackra flicka! ♥

Onsdag morgon

Det blev inte bara en jacka till Nova igår, utan två. En lite varmare hon kan ha nu på dagis, och en som passar perfekt under sommaren. Hon vägrade ta av sig den ena, så jag antar att hon gillade den också. Var förbi och hälsade på henne en sväng hos sin pappa igår efter middagen, jag saknar henne enormt! Det är jobbigt att behöva vara utan henne varannan vecka, helst skulle jag vilja ha henne nära hela tiden! Imorgon är det torsdag, så då är hon min på eftermiddagen! Hoppas på kanonväder så vi kan ha picknick i parken och en massa mys!

Jag köpte även ett par turkosa tights och ett par korta jeansshorts till henne på Hm. Ska nog gå en sväng till idag eller på fredag och handla lite till. Alla sommarkläder har ju kommit, och då är det svårt att låta bli! Tänkte även försöka hitta ett par fina sommarskor till henne, och ett (eller två, eller tre) par till mig själv.


Årets första

Var iväg och åt årets första mjukglass med grabbarna från jobbet lite tidigare. Snacka om sommarkänslor!!


Jackproblem

Jag som trodde att jag skulle klara mig undan Novas förkylning, men nu börjar jag tveka. Har en konstig huvudvärk och ont i halsen, så tror att den kommer bryta ut snart. Vilket jag absolut inte vill!!! Men alla runt omkring mig verkar ju drabbas så...

Funderar på att sluta lite tidigare idag, har en del flextid som jag lika gärna kan ta ut. Kanske en mjukglass med Jossan på torget i solen? Det lät inte helt fel kan jag lova! Måste även köpa Novas jacka idag, det blev ingen igår. Hittade ingen fin, så nu får jag sänka min kräsenhet lite. Så länge hon får en ny som hon kan ha på dagis nu, så kan jag köpa en riktigt fin senare. Hon behöver ju ändå en "lekjacka".



En pytteliten Nova! ♥


Mary Kay visning

Igårkväll var jag på Mary Kay-visning hos Jennie tillsammans med Carro, Elin och Jossan. Innan var jag inte alls sugen på att handla, men efteråt ville jag ha allt. Vilka sjukt bra produkter, dock så kostar dom därefter också. Men hittade några favoriter som nog ska beställas. Måste bara fundera på hur många tusen det är värt att lägga på hudvårdsprodukter. Blev också lite lite sugen på att börja sälja själv, så ska på nån träff imorgonkväll på Plazsa. Dock tror jag inte att det blir så, har ingen tid över.

Nu sitter jag på jobbet, har nästan nyss kommit hit. Klev upp som vanlig 05.20, och gjorde mig klar. Men när älskling sa att han skulle vara hemma från jobbet pga förkylningnen la jag mig med honom i sängen igen och sov en timme till. Men hann innan jag började iallafall, tur att jag har en racercykel!

Lunchen avklarad

Nu har jag precis haft lunch, förmiddagen har gått ganska snabbt. Trots det längtar jag faktiskt efter att få sluta, har en jobbig huvudvärk som stör mitt humör lite grann. Tänkte faktiskt gå lite tidigare (jag älskar att vi har flextid!!) för att köpa en ny jacka åt lilltjoppan. Det behövs nu när det börjar bli lite varmare ute, och regnjackan inte behövs alltför ofta. Får se om det även slinker ner några par byxor åt Nova också, hon växer ju så det knakar! Jossan ska hänga med också, alltid trevligt med lite sällskap.

Morgonpigg, som vanligt

Åh, vad skönt det var att kliva upp 05.30 imorse och veta att jag ska till jobbet. Hela förra veckan var jag hemma (mån-tis hemma med sjuk Nova, och ons-fre långledig), så jag har nästan längtat tillbaka hit. Just nu dricker jag en kopp kaffe samtidigt som jag försöker göra någonting vettigt. Jag trivs fantastiskt bra på mitt jobb, kunde inte varit nöjdare! Egentligen skulle min anställning ta slut den 16e juli, men jag har fått förlängt i ytterligare 6 månader. Känns grymt skönt, då slipper man oroa sig över vad man ska göra efteråt, söka nytt jobb osv. Sen känns det tråkigt att sluta här, just eftersom jag trivs så bra. Det här trodde jag inte när jag fick jobbet i mitten av januari. Jag hoppas med allt jag har att det kanske kan gå att få förlängt även efter dom här 6 månaderna. Men vi får se, tur det är långt dit!



Mitt liv
Mitt allt
Min kärlek


Jäkla blogg.se

Försöker mig på att blogga från mobilen, men blogg.se suger med androidtelefoner. ingen app finns, och nu provar jag att gå in via firefox. Men bra blir det inte, verkar inte fungera att redigera text osv. Men jag ska försöka lära mig (om det ens går) så får vi se sen. Har saknat bloggen, flera år av mitt liv finns ju här!

Tänk om jag hade en liten, liten apa

Världens vackraste flicka!

Nästan ett år sedan

Nästan precis ett år sedan sista blogginlägget nu. Helt galet, jag som bloggat så länge. Saknar min blogg, och funderar starkt på att börja igen. Så otroligt mycket har hänt det här året, och att skriva om allt skulle ta för lång tid. Jag har blivit sambo med världens underbaraste pojke, har fått ett jobb där jag trivs fantasktiskt bra och livet med Nova rullar på. Hon har blivit så stor, min älskade dotter! Jag njuter varje sekund jag får spendera med henne. Just nu är vi ute i stugan, har varit här sedan i torsdags. A och pappa har målat sjöboden, och så duktiga dom varit. Nova har spenderat mestadels av tiden utomhus och tillsammans med lillmoster. Vi är på g att börja dra oss hemåt snart, det är söndags och Lillis ska till sin pappa. Känns lika tungt i hjärtat som vanligt, tur att veckan går fort iochmed att jag jobbar så mycket. Nu ska jag borsta håret på Nova så hon Kan gå ut och leka lite.

RSS 2.0