Onsdag morgon

Igår hade jag en helmysig kväll. Var iväg och fikade med Jossan på Waynes, det är alltid lika kul att umgås med henne. Vi hann med en massa tjejsnack och skratt. Det blev varm choklad, kaffe latte och blåbärscheescake för oss. Eftersom jag cyklade ner till stan skjutsade jag hem Jossan på cykeln först. Eller, läs : HON skjutsade mig. Så jag fastnade hemma hos pappa en stund, var inte hemma förrän strax före elva.

Lillan sov jätteoroligt igårkväll, men hon vaknade ändå inte förrän halv sex imorse. Och det var tur att hon vaknade då, för Nicke hade försovit sig. Han som skulle upp vid fyra annars.

Idag ska jag och Nova på Leos Lekland med Petra och Emelie. Det ska bli kul, vi hade jättetrevligt förra gången.
Sen ikväll ska jag nog åka och träna med Nadja. =)

Nu ska jag gå, måste äta lite fruksot. =)

Tisdag dag

Nu ska vi strax klä på oss ytterkläderna och börja promenera till Carros skola. Vi ska gå tillsammans ner på stan, det är som roligast så.

Lillan har varit underbar som vanligt idag, hon är helt klart världens gladaste tjej! Jag har dock huvudvärk, som inte vill gå över. Hade det igårkväll också. Ska ta en till alvedon och hålla tummerna på att den hjälper.

 

Nova i sin fina jacka hon fick av Petra!


Tisdag morgon

Vi har faktiskt precis klivit upp i sängen, Nova har varit så duktig på att sova. Hon vaknade första gången vid sju, och då fick hon lite mat. dock ville hon inte äta så mycket, men efter lite kämpning åt hon iallafall nästan 100ml. Vi låg och pratade och myste då ett tag , och vid halv nio somnade vi om. Och vaknade inte förräm kvart i tio. Så jag har fått sova ganska bra, tur att lillhjärtat är snäll med mig.

Idag ska vi på stan med faster/gudmor Carro, det ska bli kul. Har saknat henne till tusen! Jag måste köpa en ny börs, eftersom jag bara har en såndär korthållare i plåt. Och i den slutar mina kort att fungera. Var och beställde två nya bankkort förra veckan, som kom i fredags. Jag vill ju inte att dom ska gå sönder också.

Igårkväll åkte vi till Novas farmor och fikade, sen vidare till morfar där vi hämtade hem hoppgungan vi fått. Så den ska vi sätta upp ikväll. Nova älskade den, och fattade på en gång hur hon skulle göra. Hon är så söt!
Var även och snackade med chefen, så nu blir det kanske mer jobb. Jag sa att jag ville jobba så mycket som möjligt, och även då hela dagar. Nicke är sugen på att vara peppaledig ett tag, och det förstår jag. Han missar så mycket när han är borta!

Ikväll ska jag och Jossan gå ut och fika och snacka en massa skit. Det ska bli riktigt kul, att få umgås ordentligt med henne. Jag lämnar då lillan hemma, så för engångsskull ska jag få vara utan henne. Blir nog skönt, att bara få tänka på sig själv nån timme.

Nu ska jag gå och få i mig nån frukost, ska bara kolla facebook-spelen först. Beroendeframkallande!



Måndag dag

Nu har lillan precis fått lunch, om än lite sent. Men vi tog en mysarmorgon i sängen som ställde till det med mattiderna. Men det var det helt klart värt<! Hon är som världens mysigaste på morgonen!

Jag har även hunnit städa och vikt tvätten, känner mig lite duktig faktiskt. Nu är det bara att bädda rent i sängen och dammsuga kvar. men det väntar jag lite med, Nova är gnällig så jag ska se om hon vill sova en stund. Jag hade tänkt hålla henne vaken till kl två då Nicke kommer hem, men jag vet inte om det går. Det hade ju varit bra, för då kan dom sova tillsammans och under tiden kan jag duscha i lugn och ro.

Jag har jobbat hela helgen och det har gått jättebra. Det är riktigt kul faktiskt. Jag och chefen har kommit överrens om att jag ska få ett schema månad för månad, istället för att han ska behöva ringa varje gång han behöver hjälp. Det blir bra och mycket enklare. Ska börja jobba luncher också, och då behövs det tid att planera barnvakt åt nova och att Nicke ska vara hemma. Men det blir bara nån dag i veckan.

Annars har det inte hänt så mycket under helgen, var hos pappa i lördagskväll och spelade bingolotto med dom. Men inte vann jag något! Skitspel! Pappa vann dock 100 kr, grattis. Nicke var på personalfest och kom väl inte hem förrän runt halv två. Men jag var inte bättre heller, pappa skjutsade hem mig och Nova vid 01.00.
Igår var vi en snabbis på loppisen på Nolia, men hittade inget speciellt. Några leksaker till Nova bara. Så i får istället på M-huset där vi köte 2 par mjukisbyxor åt lillan. Ett par rosa och ett par svarta.

Nu ska jag kila, Nova ropar efter lite uppmärksamhet.





Mys i badkaret! <3

Torsdag kväll

Ikväll har Jossan varit här och hållt mig och Nova sällskap medans Nicke var på jobbet. Han jobbade lite extra så han får vara ledig imorgon. Det blir heldag på jobbet för mig, jobbar mellan 11-19. Är helt sjukt otaggad faktiskt.

jag och Jossan har bara haft det mysigt. Vi såg på Idol och bakade kladdkaka. Riktigt god blev den! Men vi hade ingen grädde eller glass, så vi gjorde vaniljsås till. Passade inte helt hundra, men det var ändå helt okej.

Lillan somnade vid åtta, men vaknade för kanske en halvtimme sen. Hon bara grinade och skrek, ingenting vi gjorde kunde få henne att lugna ner sig. Men jag lyckades få i henne en hel flaska välling, och då somnade hon om på en gång.

Nu ska jag krypa ner i sängen, har riktigt ont i huvudet och behöver sova. För imorgon blir det en lång dag.

Torsdag dag

Idag har jag varit lite dukig. Det blev dock ingen städning, men jag har gått igenom alla lillans kläder och sorterat dom. Delade upp det som var för smått i två högar, det som ska sparas och det som ska säljas. Helt sjukt vad kläder hon har haft! Jag har även flyttat över allt i hennes garderob till hennes egna rum. Så nu har hon en garderob en byrå fullt med kläder där. Längtar tills hon blir stor nog så hon kan börja var/sova där. Det har blivit så fint, är verkligen helnöjd!

Tog även fram hennes första body och pampersmössan hon fick på BB, så det ska vi göra nåt kul av. Kanske göra en tavla? Bodyn som hon hade på sig första gången var även den allra första jag köpte när jag blev gravid. Så den betyder dubbelt så mycket för mig.

Jag fick lite ont i magen när jag gick igenom allt, kan inte förstå hur tiden gått så fort. Från att hon var en pytteliten tjej som var helt beroende av oss och kunde inte göra något själv. Till att bli en egen liten individ som har utvecklats så mycket! Nu är det framsteg nästan varenda dag, man hinner knappt med. Kunde jag stoppa tiden skulle jag göra det, för det finns så mycket man skulle vilja göra mer. Även fastän jag är hemma med henne hela dagarn, känner jag att det går för fort. Jag kommer inte ens ihåg hur lillan såg ut eller hur det kändes att hålla henne när hon var nyfödd. Jag tittar på bilderna, men jag inte föreställa mig. Och det känns otroligt jobbigt.

Nu ska jag plocka undan från sängen och sen ska jag och lillan lägga oss och mysa lite. Det älskar hon, när vi bara ligger och kramas och pussas. Och vet ni, det gör jag med! Det är det absolut mysigaste som finns!

Onsdag dag (igen)

Nu sitter jag hos mamma, vi har nyss käkat lunch. Det blev kroppkakor, mumma! Nova ligger och sover i vagen och jag och Nadja var nyss ute och gungade. Haha, moget, jag vet =)

Det blev ingen städning för mig idag, jag var verkligen inte på humör. Så jag får fixa det när jag kommer hem istället. Eller ikväll, för jag har då inte planerat något då. Ska iallafall bada i mitt nya badkar igen. =)

Aja, ska kila nu, Nadja ska kika datan och jag ska röka igen.

Hittade lite bilder på Nova på mamis dator, helt sjukt vad liten hon har varit! =)



Onsdag dag

Jag hann både duscha och sminka mig innan lillan vaknade, det var bra. Nu ska jag äta frukost och klä på oss, sen ska vi åka till mormor. Jag ska bara städa lite först, lovade Nicke att plocka undan här hemma. Klockan är ju ganska lite, så i behöver då inte stressa.

Nova är världens goaste, vi har bara legat och myst och kramats hela morgonen. Hon är verkligen mammas tjej!
Nu blir det att pussa lite på min nyvakna tjej.

Tisdag kväll

Det blev bad för mig ikväll, och oj så jag njöt! Helt klart bland det skönaste jag gjort på länge! Dock har inte vår kran nåt "hål" för badvatten, så jag fick fylla karet från duschslangen. Det tog tid, men det var det helt klart värt. Badade med en massa bubblor och barnolja, så nu är jag mjukoch len, men dock lite kladdig.

Nu väntar sängen, jag är lite trött faktiskt. Imorgon har jag inga planer, så vi får se vad som händer. Hoppas att lillan är på bättre humör då, så kanske vi kan hitta på något. Kanske ska höra med Nadja om vi får komma på besök. Vi har ju inte haft chans att snacka om helgens festligheter, och det är ju ett måste.

Läste förresten färdigt "Ljudet av ditt hjärta", den tredje boken i Twilight-serien nu i badet. Och bättre böcker får man nästan leta efter. Jag är helkär!!! Nu väntar bara den sista boken, ska låna den av Jossan som skulle låna den av nån (?) eller hur det nu var.

Aja, slut på svammel nu. Ska ta natteröken och sen krypa ner i sängen och pussa lite på lillan. Mammas gótroll!! <3


Tisdag dag (igen)

Nu ska jag strax gå ner på stan för att träffa Carro. Jag måste gå på banken och ta ut pengar och beställa nytt bankkort. Mitt funkar inte alls, så jag får inte ut mina pengar. Plus att jag råkade slå fel pinkod på internetdosan så den spärrades. Så då måste jag ner. Lillan har nyss omnat, i sin säng, men jag måste väcka henna strax för att ta på henne ytterkläderna. Hoppas hon lyckas somna om i vagnen, hon behöver sova.

Nu ska jag torka och platta håret, sen är jag så gott som färdig. Ska träffa Carro kvart över, så jag måste börja gå vid elva. Synd att det är så jäkla kallt ute, då blir man bara otaggad. Men jag peppar bad i det nya badkaret ikväll, hoppas! =)

Tisdag dag

Natten blev inte jobbig som jag trodde, lillan har sovit hela natten och varit jätteduktig. Igår var hon helt omöjlig, hon grinade konstant nästan hela dagen. Ingenting funkade, jag provade allt. Ha henne igåstolen, liggandes på golvet, i vagnen, i sin säng, bära på henne osv. Hon sov 5 gånger igår, bara under dagen och kvällen. Så någonting är det med mitt lilla hjärta.
Nu verkar hon iallafalla vara på ganska bra humör, men vi får se hur länge det håller i sig. Igår började ju dagen också bra.  Har försökt tittat och känt om det är nån tand på g, men jag känner då ingenting.

Idag blir ännu en hemmadag, jag känner faktiskt inte för att göra något. Skulel egentligen på Leos lekland med Petra och hennes lilla Emelie, men jag orkar inte chansa på att lilan kommer vara på bra humör. Så vi ska ta den nån annan dag. Ikväll ska Nicke fara och köpa ett badkar, äntligen! Jag har inte badat sen lillan kom, och det betyder över 7 månader. Jag som badade varje dag innan, och jag har saknat det. Hoppas att han kopplar in det ikväll så kan jag ta premiär badet då.

Helgen har annars bra, jag och Nicke var på bio i fredags, och jag festade i lördags. Jag, Carro och Nadja hade middag och lite förfest hemma hos Nadja innan vi for till Johan. Jakke var snäll och skjutsade oss, vi var lite lata och orkade inte då dit. =) Full blev jag, jäkligt full. Sov hos Elin och Robban, och vi var väll inte hemma förrän vid tjugo över tre tror jag. När jag vaknade sen var jag hur bakis som helst, jag hatar det! Men det var bara att pallra sig till mamma för att hämta Nova. Och hon hade varit så snäll så med dom. Tror att hon trivs bra där, för där får hon verkligen uppmärksamhet nonstop. Dom hade hunnit med en massa bus och lek, gungat och mysit en massa.

Mer bilder från lördag kommer ikväll, jag måste först ladda batteriet i kameran. Men jag bjuder på en mobilbild nu. Nu ska jag sluta, lillan sitter i gåstolen har har drait fram alla tvättlappar ut paketet. Hur hon hittade det har jag ingen aning om. Allt går så fort! =)


Måndag dag

Äntligen Spotify! Jag älskar det!

Idag är jag lat, har inte gjort något alls idag. Lillan är ena stunden världens gladaste, och i nästa stund gallskriker hon. Nu ligger hon och sover, och jag ska lägga mig i sängen och läsa en stund. Men med min tur kommer hon att vakna på en gång.

Lördag dag

Nu har jag nästan bestämt vad jag ska ha på mig. Har iallafall lyckats dra ner det så det står mellan 4 olika linnen, och ett par jeans. Men jag blir säkert tråkig och väljer det svarta halterneck. Vi får se.

Jag börjar bli mer och mer taggad nu, det blir nog kul ikväll. Ska bara komma ihåg kameran!
Nu ska jag packa alla mina och lillans grejer, och sen blir det promenad till stan till bussen. Uppdaterar mer imorrn! =)

Lördag morgon, supertidigt

Nova bestämde sig för att göra en jättetidig morgon idag med. Hon vaknade 05.52, men jag trodde faktiskt att hon skulle somna om. Men icket, efter en halvtimme gav jag upp, så nu sitter hon i gåstolen och leker. Jag som hoppats på att hon skullr sova, för både jag och Nicke behöver det för ikväll. Då blir det party! =)

Jag ska åka till mamma/mormor runt två och lämna Nova, sen går jag vidare till Nadja. Carro skulle visst ta samma buss som mig också, kul! Jag gör mig färdig och så hos Nadja, orkar inte duscha hemma innan jag far, då kommer håret bli bajs innan kvällen. Vi ska käka middag och grogga lite också, bara vi tjejer. Sen far vi till Johan där det är fest. Han fyller år idag, GRATTIS JOHAN! =D

Igå var jag och Nicke på bio, vi såg Flickan som lekte med elden. Riktigt bra film! Måste helt klart ses.
Hann även med tandläkaren, stan med Nadja och Carro och jobb igår. Effetiva jag :)

Nu sitter jag vid våran nya dator, vi har köpt en till bärbar för min andra är skit. Men när Nicke hämtade ut den, såg han att det var en liten dator. Inte en sån där pytteliten, utan abra lite mndre än en vanlig. Vit är den, skitsnygg! Men har inte bestämt än o jag gilalr den, men det kommer nog när man har vant sig.

Nu gnäller lillan så jag hoppas att hon är trött. Ska bara kolla facebook och röka innan jag lägger henne.
Ajustja, har ju inte skrivit ut hur stor hon har blivit! Hon väger nu 8600 gr och är 69 cm lång, stortjejen min! <3<3

Torsdag morgon

Åh, jag är sjukt trött. Lillan har sovit jättedåligt inatt, och hon ville göra morgon strax efter fem! Vi låg kvar i sängen typ en timme, men hon vägrade somna. Så jag är inte på det bästa humöret. Nicke ligger och sover, han är fortfarande sjuk.

Ska prova att lägga lillan igen nu, och se om hon vill vara snäll med mamma. Jag vill sova!
Ska bara ut och röka först.

Onsdag kväll

Ikväll har jag varit ute och kört bil med pappa. Jag körde nästan i en och en halv timme typ. Det är sjukt kul! Måste ta tag i körkortet snart!
Nu blir det att se Idol, det är ju från Umeå idag! =)

Glömde skriva att idag blir Nova 7 månader. Helt otroligt vad fort tiden går! Men samtidigt känns det som att hon varit här längre, mitt gamla liv känns så långt bort nu.

Jag trodde aldrig att man kan älska något så mycket, hon har verkligen visat mig vad äkta stark kärlek är! Hon är hela mitt liv, och jag älskar henne av hela mitt hjärta. Mammas prinsessa!



Bara några minuter efter att hon kom!
Helt klart den lyckligaste stunden i hela mitt liv!



Onsdag dag

Nu var det över en vecka sen jag skrev sist, illa! Jag skulle vilja skriva att jag inte haft tid, men det stämmer inte riktigt. Jag har bara haft noll blogglust.

Idag har vår bvcsköterska varit här, hon gjorde inget hembesök i början så hon tog det nu istället. Det blev en massa prat och vi fick några bra tips osv. Hon gjorde även boeltestet (hörseln) och det var bara bra. Lilltjejen hör superbra! Hon tyckte att Nova blivit så stor och duktig, hon fick bara en massa beröm. Imorgon ska vi komma dit för vägning och mätning. Ska bli intressant att se hur mycket hon väger. Är helt säker på att hon väger över 8 kilo. Stortjejen ju!

Annars har det väl inte hänt så mycket i veckan, har jobbat under helgen å så. Nicke har varit hemma i veckan, han är sjuk. Så han blir nog hemma resten av veckan också. Igår var jag på skolan för att göra en svenskaredovisning, och det gick super! Fick MVG i svenska A, och VG i svenska B i slutbetyg.
Har även bestämt mig för att bara göra färdigt dom ämnen som jag kan fixa hemma. Resen skiter jag i, får plugga upp dom på komvux sen när Nova blivit större och då jag är mer taggad. Men allt som jag har påbörjat ska fixas, annars känns det abra som att jag har slösat bort den tiden.

Idag har jag  storstädat, så nu är det skinande rent i hela lägenheten, det är inte dumt! Vi är nästan helt färdiga med lillans rum också, nu saknas bara en sänglampa och en i taket. Ska ta kort och lägga upp här också, så får ni se hur bra det blev.

På fredag ska jag och Nicke på bio och se Flickan som lekte med elden. Den börjar halv tio, så vi hinner lägga lillan innan. Nadja skulle komma hit igen och sitta barnvakt då.
Och på lördag blir det att festa! Lillan ska sova hos hennes mormor, medans vi är ute och roar oss. Det brukar alltid gå hur bra som helst, Nova har inga problem alls med att sova borta.
Jag åker nog upp till Ersboda och lämnar henne runt tre kanske, och sen far jag vidare till Nadja. Där ska vi och Carro käka middag och fixa färdigt oss innan vi drar till Johan. Och såklart ska vi börja dricka lite smått också =)

Nicke skulle på Löven kickoff, först middag och öl på Olearys och sen hockey. Men han skulle komma upp till Johan när matchen var färdig och fortsätta festa med oss där. Hoppas det blir en lyckad kväll!

Nu har lillan somnat, hon har legat i sin säng i kanske 15 minuter och pratat och lekt, men nu är det då helt tyst. Var precis och kikade, och hon hade somnat på magen! Hon som aldrig brukar kunna somna så. Hon var kanske jättetrött.

Nu ska jag sluta skriva, det blev visst ett långt inlägg idag.


Tisdag dag

Nu känner jag mig ganska duktig faktiskt. Har suttit och gjort uppgiften i svenska som jag ska redovisa nästa vecka, och jag är snart klar! =) Ikväll ska jag nog börja med projektarbetet, ska skriva om unga mammor. Det blir nog ett rätt så personligt arbete, mycket egna tankar och åsiker. Självklart balandad med fakta och så. Arbetet ska väl vara på runt 15? sidor kanske, har mailat läraren och frågat. Så det blir stort. Men jag tror att när jag väl kommer igång så går det nog ganska fort. Speciellt eftersom jag ska skriva mycket utifrån mig själv. Tänkte även fokusera lite på fördomarna och liknade som finns just mot unga mammor. För vi klarar det lika bra som en nybliven mamma som är 30. Jag lovar.

Idag har jag varit och skaffat p-piller, men mitt bankkort funkar tydligen inte så jag kunde inte hämta ut dom. Det får bli en annan dag.
Sen har jag badat lillan och lekt en massa med henne. Just nu ligger hon på mage på golvet och leker med sig själv. Underbara unge!

Ikväll ska vi ta kort, jag är riktigt pepp faktiskt! Ska bli kul att få några fina bilder på lillan!

Nä, nu ska jag fortsätta skriva på redovisningen medans jag fortfarande har kvar tankarna på hur det ska bli.




Nova och Emelie på Leos.



Söta, söta Emelie



Hungrig Nova




Måndag kväll

Det blir ett kort inlägg nu, ska strax ut med hunden och sen krypa tillbaka ner i sängen. Jag och Nove somnade vid halv sju och sov 1½ timme. Nova somnade nog för natten, och jag vill inte väcka henne. Så det kanske blir att stiga upp inatt och ge henne mat, vi får se. Nicke har gått och lagt sig, så han somnar nog snart. Så det blir nog att sätta på några avsnitt av Sex and the City.

Idag har varit en kanondag, för jag har fått spendera den med de bästa! =)
Först hade jag möta på skolan, och det gick väl hyffsat bra tror jag. Sen for jag till Petra och var där ett par timmar. Det blev en massa prat och lek med barnen. Nästa vecka bär det av till Leos Lekland igen, och så ska vi fara och bada med dom små.

Imorgon har jag nästan inga planer för dagen, ska iallafall vara på ungdomsmott kvart i elva. Ska äntligen skaffa mina p-piller, det är på tiden! Ska även fråga vart tusan min mens har tagit vägen. Och nej, det är ingen till bäbis som ligger och växer i magen, det har vi redan kollat. Och tur är väl det, jag vill inte ha en till liten nu. Dock saknar jag magen och graviditeten, men jag vill kunna ge Nova all kärlek och uppmärksamhet som hon förtjänar. och det går inte om jag har två små.

Iallafall, imorrn ska vi också fara och fota Nova. Ska vara där halvsju, är riktigt taggad!
Nu ska jag sluta, ska bara nörda lite farmville och maffiawars på facebook innan jag stänger av datan.

Måndag dag

Idag klev vi upp ganska tidigt för en gångs skull. Lillan vaknade vid halv åtta och ville göra morgon. Och jag är faktiskt rätt pigg.
Snart ska jag gå och hoppa in iduschen, och sen ska vi göra oss färdiga för att fara. Jag har möte på skolan kl 11, och sen ska vi hem till Petra. Det ska bli jättetrevligt! =)

Igår blev det ännu mer jobb, och då fram till kl åtta. Men inte mig emot, jag tycker att det är kul att jobba. Hoppas att han ringer under veckan och ber mig jobba lite, lite extra pengar är ju aldrig helt fel.


Hade tänkt lägga in bilderna nu, men det tar sån jäkla tid att ladda upp dom här, så jag fixar det sen. Nu blir det att röka och sen duscha =)

Lördag kväll

Nu har lillan precis somnat och vi ska snart fara. Eller, Nicke är inte hemma, han for till Nobbe en stund. Så han kommer och hämtar upp mig på en kvart.

Det gick bara bra att jobba idag, det var ju bara tre timmar. Ska jobba imorrn kväll också, men då blir det nog till åtta tror jag. Får se vad chefen säger imorgon :P

På måndag ska jag och Nova fara till Petra. Det ska bli jättetrevligt! =) Underbara människor de där :P
Ska på möte på skolan då också, kl 11. Så då får jag veta vad och hur jag ska göra med skolan under hösten. Hoppas på att jag kan få göra det mesta hemma. Måste ta tag i det där också. Jag har inte ens börjat med allt som jag skulle ha gjort under sommaren. Fy skäms!

Näe, nu ska jag vara lite social med Nadja innan vi ska fara. =)


Lördag dag

Nu ska jag strax gå till stan för att ta bussen till Ersboda. Jag ska jobba mellan 16-19. Senare ikväll ska vi på bio, ska se den nya Beck. Nadja ska komma hit och sitta barnvakt, fast Nova kommer sova så hon ska bara vara här. Vi lägger lillan innan vi åker.

Bilder från Leos igår kommer antingen ikväll eller imorrn. Nu ska jag klä på mig och börja gå.


Fredag morgon

Idag ska vi till Leos Lekland med Petra och hennes lilla Emelie. Amanda kom hit för en stund sen, hon ska följa med och leka av sig lite. Är riktigt taggad på idag faktiskt, ska bli superkul att umgås lite med Petra igen. Det var ett tag sen nu..

Igår åt vi middag hos pappa, det blev nån typ av köttgryta med ris. Riktigt gott var det! Pappa kom och hämta oss här hemma, så fick jag köra lite bil. Vi kom väl hem runt åtta, och efter det blev det bara lugnt.

Nu ska jag sluta, ska umgås lite med Amanda innan vi ska fara. Måste föna och platta håret också kom jag ju på. Tusan också, det som är så jobbigt.

Morfar och Nova! =)

Torsdad dag (igen)

Glömde lägga upp en bild på min fina smörgåstårta som jag gjorde igår! =)




Torsdag dag

Nu har jag precis diskat undan allt från igår, så nu glänser hela köket. Var lite lat igår, orkade verkligen inte ställa mig och diska efter jag bakat. Men nu är det gjort iallafall. Har bara typ 13 ton tvätt att vika och sortera, sen dammsuga.

Lillan var helt omöjlig igår när Nicke skulle lägga henne. Efter typ en timmes försök gav han upp, och då la jag mig med henne. och tror ni inte att hon somnade på 2 minuter? Allt som behövdes var lite mammakärlek!
Hon sov fram till sju imorse, och sen somnade vi om och sov till halv tio drygt. När vi då vaknade blev det en massa mys och lek i sängen, tur att hon har världens bästa morgonhumör. =)

Filmen jag och Carro såg igår var helt okej. Lite smårolig och pinsam, men helt klart värd att se om man inte har nåt bättre för sig. Förhoppningsvis blir det att gå och se Beck med Nicke i helgen, måste bara hitta nån som kan vara här med lillan. Filmen börjar inte förrän halv tio, så då hinner vi lägga Nova innan vi far. Då kommer hon inte märka av att vi är borta, tycker det är jobbigt att ha barnvakt åt henne. Ska nog ringa Nadja och fråga om hon har lust att sitta här under kvällen. Nova kommer ju ändå bara att sova.

Nu har lillan vaknat, så jag ska gå dit. Hör hur hon ligger och pratar med sig själv, min gulleplutt!

 

Nybadad och gó! <3

Onsdag kväll

Nu har jag precis stått och gjort en smörgåstårta. Och jag är less nu! Sängen lockar som aldrig förr, så det blir en tidig kväll. Måste bara kolla lite bloggar och Farmville på facebook. Mer om kvällen kommer imorrn, orkar verkligen inte nu :P

Onsdag dag

Idag har Nadja varit här och hållit mig och lillan sällskap. Hon kom runt nio imorse, och då var hon så snäll och tog hand om Nova så jag fick sova en timme. Nova har varit superdukig inatt, hon somnade vid halv nio igår, och sov ända till åtta i morse. I sin egen säng tillochmed! Hon har inte vaknat en enda gång av att hon tappat tutten eller så. Mammas duktiga stjärna!

Vi har bara varit hemma idag, Nadja åkte precis hem. Har städat undan lite, men vi har mest bara tagit det lugnt.
Ikväll ska jag på bio med Carro, vi ska se Prinsessa. Fick ju gratisbiljetter, så det blir kanon. Hoppas bara att filmen är bra, den verkar ju inte vara nån höjdare. Men vi får se. Den börjar klockan sex, så det blir en tidig middag. Nicke är och handlar nu, det blir kycklingsallad ikväll. Supergott! =)
När jag kommer hem ikväll ska jag göra en smörgåstårta som Nicke ska ta med till jobbet imorgon.

Annars har det inte hänt så mycket dom senaste dagarna. Jag och Nova var hos mamma igår under dagen, och där får alltid Nova all uppmärksamhet. Och det förtjänar hon!
Jag och Nicke tog en lång långpromenad till Ersboda i måndagskväll också, och det var skönt. Det tog drygt 1½ timme, så det kändes lite i fötterna när vi kom fram.
Måste ta tag i träningen också, men jag och Johanna kan inte riktigt komma överrens om var vi ska träna. Ska ringa henne lite senare, jag vill ju börja träna nu. Är sjukt taggad! =)

Nu tror jag att Smulan håller på att vakna, så jag ska gå dit och kika. Då blir det en massa mys innan Nicke kommer hem.


RSS 2.0