Hon som ägnade sitt liv åt nåt hon inte ville bli, för det var bara där det fanns en plats - L W

Efter en heldag i soffan åker vi nu till Hörnefors på middag. Vad som händer senare ikväll är inte planerat än, så vi får se. 

Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu - L W

 
Bästa!

jag vill bara visa dig nåt bra, jag kanske har nåt nu som du beundrar - L W

Vilken kanondag! Efter jag slutade jobbet mötte jag upp Jossan för lite snabbshopping, hittade mig ett par midjejeansshorts, en klänning och två nagellack. Galet snygga färger, jag blev sugen på att göra naglar igen. Länge sen nu, tror att jag ska lägga in en beställning från Usa snart så jag kan återuppta det.

När hjärtat slutat åkte vi och skulle kolla på en ny mikro, vi vill ha en finare. Velar lite om jag vill ha en svart eller en i rostfritt. Iallafall så hittade vi ingen som föll oss i smaken, så istället tröstshoppade jag ett löparmband till mobilen, ett usbminne, superkul pysselgrejs och lite annat smått. Det inhandlades även en massa gott till ikväll. Tänkte bota mensvärken med Ben&Jerrys och godis, och en massa kärlek förståss!

Tusen spänn och öl och öl igen. Jag ska sjunga mina sånger tills ni tröttnar och går hem - L W

 .
 
Jossan bjöd på lyxlunch idag, varma mackor. Jag lyckades ju glömma matlådan hemma. Jag hann även träffa finaste Amanda en liten stund, älskade lillasyster!
 
Nu mindre än 2 timmar kvar tills jag tar helg!
 
 
 

Men stjärnor föll och älvor höll oss fångna i ett avsked under månen - L W

Idag råkade jag försova mig, vaknade inte förrän lillchefen skickade sms kl 8.25. Tur att vi har flextid, dvs att vi kan egentligen komma och gå som vi vill. Mina egentliga arbetstider är 8-17 (16.30 på sommaren), men jag är alltid här redan innan 07. Vet inte när det hände senast att jag inte kom då.. Jag har inga som helst problem att vakna runt 05 och är alltid pigg då, så jag jobbar hellre på morgonen.
 
Känner mig sjukt utvilad iallafall, vilket är riktigt skönt! Började arbetsdagen med en lång fikarast med gruppen, så nu ska det börjas jobba.

En elegi för alla sånger den här hösten handlar om, för en mor som sjuknar in och för ett barn som aldrig kom - L W

Vi firar att Nova fått sommarlov med en middag på Frasses!


Vi kan kalla oss kära, det är svårt att säga, men vi vill vara nära som vilka kära som helst, vilka världar som helst - L W

Nu har jag precis kommit tillbaka från en utbildning på jobbet, det var välbehövligt att få en genomgång så man verkligen förstår vad tusan det är vi jobbar med. Trodde att det här jobbet skulle vara hyffsat enkelt, men tji fick jag. Tur att jag trivs så ofantligt bra här, kunde nästan inte fått det bättre!
 
Om en halvtimme ungefär kommer hjärtat och Nova och hämtar upp mig, jag vill inte cykla hem i spöregnet. Ska passa på att njuta dom sista timmarna innan Nova åker, får då blir mitt hjärta halvtomt igen. Älskade fina flicka! ♥

Och stjärnorna som glittrar, och ingen jävel når mig nånsin mera - L W

 
Det blev tacosmiddag hos oss igår, galet gott! Efter middagen tog jag och Jossan en långpromenad och var barta i 3 timmar, hjärtat skötte läggningen av Nova, det gick hur bra som helst. Tur att jag har världens duktigaste tjej (och sambo!) hemma!
Jag och Jossan var förbi hemma hos mamma ett tag, köpte jordgubbar på Obs och hämtade ut paket. Det var bla en film till Nova, smink och hudvårdsgrejor till mig. Det blev nästan en mils promenad, inte alls dumt!
 
 

Vi är ivriga pojkar med förstora gitarrer, vi är dom som vill ha allt, vi är pojkarna som lovar tusenfalt. - L W som

Gofika på balkongen! Nu är Nova i lekparken och leker med grannbarnen så jag och Jossan passar på att ta en cigg och prata lite skit. 


Jag vill inte tänka framåt men är livrädd för att fastna här - L W

Nu slutar jag för idag, ska möta upp Jossan och ta bussen till dagis. Det blev inte lika tidigt som jag hoppats på, men vi hinner nog med en hel del ändå. Dagen har gått fort, tröttheten som jag känt dom senaste dagarna har inte varit lika extrem idag. Längtar dock efter att få sova ut lite i helgen, både min kropp och mitt huvud behöver nog det. Tråkigt nog åker Nova till sin pappa imorgonkväll, vi har bytt helg eftersom jag tog midsommarhelgen som egentligen var hans.

I skuggan av din stolthet ska jag resa mig och gå - L W

 
Det verkar inte ska bli nå mer regn idag, vad skönt! Dock är det fortfarande för kallt för att bada. Men vi får se om vi far till Nydala iallafall, man kan ju alltid leka lite. Ska bara invänta att Jossan ringer så vi kan smida lite planer. Antar att hon har lång sovmorgon idag, hon har ju trots allt sommarlov. Bara 1.5 vecka kvar tills jag får semester nu!

Du som alltid håller min hand och kan förklara allt det här - L W

Idag hade jag och Lillis tänkt åka till Nydala och sola och bada med Jossan, men dom planerna dog ut så fort jag vaknade och såg vädret ute. Skit med regn! Istället får vi väl mysa hemma och äta gomiddag istället, det funkar nog nästan lika bra. Är galet sugen på tacos, så just nu lutar de åt det. Kanske göra med faijitaskyckling istället som variation? Den som lever får se.
 
Nu ska jag fylla kaffekoppen igen och fortsätta jobba. Förhoppningsvis blir det en tidig dag hem från jobbet, så jag har fullt upp nu.
 
 
Midsommar 2011

Han sitter tyst bland gammalt skrot, kan inte se för allt sot, att ingen sitter mittemot - L W

Tro det eller ej, men vi ligger redan i sängen. Min tidiga kväll blev av, hoppas bara att jag lyckas somna nångång. Jag får läsa mig riktigt trött och hålla tummarna att John Blund kommer snart. Jag har förövrigt världens finaste flicka i sängen inatt, hon somnade här medans hon såg på film. Mys på hög nivå alltså!


Jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i - L W

Typiskt att det ska börja regna den enda dagen jag inte har ett paraply i handväskan! Hoppas att det slutar, annar lär både jag och Nova bli dyngsura. Fast jag tror att hennes prinsessparaply är på dagis, så hon kan nog klara sig. Tur att jag inte cyklade till jobbet imorse utan tiggde skjuts av hjärtat.

Nu ska jag hinka kaffe och försöka få tiden att gå superfort, hur nu det ska gå?

Världens vackraste!
 
 

Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med - L W

Åh, vilken småseg dag det är. Jag är jättetrött och längtar tills jag får sluta. "Bara" 3.5 timme kvar, sen ska jag åka och hämta upp Nova på dagis. Ikväll blir det nog en lugn och innehållslös kväll, ska försöka somna tidigt. Jag har verkligen inte fått mina sömntimmar dom senaste veckorna.
 
Igår var vi ute mest hela eftermiddagen/kvällen, med undantag från middagen. Vi lekte i lekparken och cyklade, Nova är så duktig! ♥

Midsommarbilder del 1

 
Mer bilder kommer nog ikväll, måste ta dom från hjärtats mobil.
 
 

.

Vi är fortfarande ute i stugan, därav den dåliga uppdateringen.Det finns varken tid eller lust att sitta vid telefonen, så bilder kommer ikväll när vi kommit hem. Nu ska vi äta frukost och sen fortsätta njuta av att vara här ute. Underbart ställe och underbar familj. ♥



Glad midsommar!

Glad midsommar alla fina!
Vi har en underbar dag ute på ön!



Den jävligaste stunden i livet var den när du gick - L W

Nu efter bakningen lyxar vi till det med en god Martinidrink. Underbart!



Jag säger Kom, här är världen, här är livet vi ska leva i. - L W

Slängde ihop en plåt med chokladmuffins med hackad apelsinchoklad i nyss, och dom blev kanongoda! 




Och jag vet, jag har för lätt för att luras av glädjen. Där älvorna dansar dit längtar jag jämt - L W

Idag kom ett stort paket med posten - min sminkbeställning från elf. Underbart! En massa puder, ögonskuggor, maskaror, läppglans, lättstift, concealer, nagellack, penslar, kajaler osv. Nu är jag en glad tjej!

Livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg - L W

Jag  är hemma sjuk idag, har en galen förkylningshuvudvärk och ont i halsen. Det börjar kännas lite bättre och jag hoppas att jag är helt frisk imorgon. Dock har jag inte så stora förhoppningar.
 
Igår var jag och A iväg och handlade på Bolaget och på Maxi inför helgen. Jossan och Evelina kommer hit ikväll för att hjälpa mig att baka, det ska göras både paj och cheesecake. Ska även se till att packa allt så det bara är att göra oss klar och åka så fort Nova kommer hem imorgon. Midsommar ska firas ute i pappas stuga med hela familjen plus fina vänner. 
 
Nu ska jag sätta på mig lite smink och vika tvätt. Hjärtat slutar om en timme, så snart slipper jag vara ensam mer.

Men en kort sekund det vackraste världen har sett på år och dar. Ja hon kan säkert va så underbar - L W

 
Jag saknar mitt lilla älskade monster!

Jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad - L W

Städningen gick bra, hann precis färdigt innan A kom hem. Nu håller han på att sätta upp nya hyllan i tvättstugan, tror att det kommer bli kanonbra! Nu får jag en bättre plats att förvara sminket på, och tvätt/sköljmedlen. När han är klar blir det en snabbdusch, och sen förhoppningsvis bara soffmys. Ska halsa en massa te och hoppas att halsen lindras lite, mitt förbannade halsont kom tillbaka imorse! Jag som nyss blivit av med det!

Det finns en sång och en dröm om en lycka så öm, för oss som alltid ska till att fånga en fjäril - L W

Nu är middagen uppäten, och gott blev det! Grillad kyckling, couscous, världens godaste hotpeppersås och en sallad gjord på morötter, vitkål och ananas. Älskling har precis farit för att agera flytthjälp, så jag ska passa på att storstäda lite.
 
Vet ni vad? Nu är äntligen diskmaskinen ikopplad! Den kör för första gången nu, som jag har längtat!!

Mina ögonlock är tunga nu, snart drömmer jag om dig - L W

Vilken galen tur jag har! Var nyss nere på HM för att byta lillans superfina jeansshorts till en större storlek, men det fanns ingen. Men personalen var kanonbra och ringde och kollade på Strömpilen, och där hade dom ett par kvar! Så det blir att åka dit ikväll och byta. Nova var kanonfin i dom, dock var dom lite tajta.


Jag somnade den natten i tron på att allt var en del av en kärlekshistoria. - L W


Mitt liv
Mitt allt
Min kärlek




Jag kommer ihåg hur älvorna dansade i sängen där du låg - L W

Vilken lång kväll det har varit! Direkt efter jobbet for vi och handlade på Obs, sen kom pappa och Jossan hit för att hjälpa till att fixa igång diskmaskinen. Det tog ett par timmar, men det funkar likförbannat inte. Dom måste tydligen byta ut allt under diskbänken. Nu saknas det bara en liten grej, sen kan vi köra! Jag längtar!

Vi har nyss ätit en extremt sen middag, och jag tog ett kokhett bad på det. Inte dumt alls! Jag hoppar över kvällspromenaden, har sån sjuk växtvärk (?) i mitt vänstra ben. Får gå extra långt imorgon, klockan står på 05.00 då också, hoppas på lika fint väder som imorse!

Jag var inte ensam. Jag är inte ensam nu. Vi känner varandra genom tusen fenomen. - L W

Mina fina flickor när vi var på middag i Hörnefors.
Jag älskar er!




Och vi pratar om vart vi ska just inatt men jag antar att vi menar hela livet. - L W

Vilken helg vi har haft! Fullt upp har det varit största delan av tiden, men det har bara varit härligt. Underbart också att finaste Amanda sovit hos oss hela helgen, det var ett tag sen! Världens vackraste 8åring!! ♥

Igår var jag och köpte nya löparskor, så dom invigdes imorse. Klockan 05.00 drog jag med mig sambon ut på en löprunda, galet härlig start på dagen! Imorgon blir det samma sak, ska helt klart köra hela veckan. Även en runda på kvällarna också borde hinnas med.

Förövrigt så saknar jag min älsklingstjej som åkte till sin pappa igår. Mammahjärtat går sönder varje gång hon åker, mitt liv blir så tomt utan henne. Men jag vet att hon har det bra, det är det viktigaste.

Nu ska jag fortsätta jobba innan jag måste kila iväg och köpa lunch. Det blev ingen matlåda gjord igår, så det får bli en sallad från Ica idag.



Berusad av din kropp och alltför många glas, på ett satans vilt kalas - L W

Idag till lunch gjorde jag och Nova rosa pannkakor. Till det serverades det glass och en fruktsallad gjord på ananas, mango, kiwi, hallon och blåbär. Mums!





Stugan

Idag spenderar jag, hjärtat, Amanda och Nova dagen ute i mommas stuga. Det är jättevarmt och barnen har nyss badat. Själv passar jag på att bättra på brännan på ryggen lite. Åh, underbara dag!

Nu ska jag fixa ihop en lätt lunch, barnen börjar bli hungriga.


Hörnefors

Nu är jag, hjärtat, Amanda och Nova i Hörnefors på middag. Grillen är startad och barnen spelar fotboll. Vilket kanonväder det blev!

Idag gick jag från jobbet redan vid halv två, och eftermiddagen spenderades i solen hos Jossan med flickorna. Mys!!


Där elden falnar, men fortfarande glöder - L W

Gud vilken underbar dag vi haft! Vi har solat, badat, ätit god mat, lekt och myst. Nova har legat i poolen mest hela dagen, och tillochmed jag fick plats. Mys! Nu har hjärtat kommit ut hit så grillen är startad. :)








Du har hittat nån att bli gammal med, jag har hittat nåt att göra tills dess

Vad härligt det är att äta frukost utomhus! Nu springer Nova runt i baddräkt så jag ska blåsa upp hennes nya pool. Hon är supertaggad!



det är tjatigt att vara på rymmen jämt, det är så mycket man borde ha klarat av vid det här laget och bestämt

Älsklingsbusan!
.

Två tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut - L W

Nu har Momma tänt en brasa så vi ska snart grilla lite korv. Nova är överlycklig som får vara här ute, och hon längtar till imorgon då vi ska sola och båda. Men först en myskväll!


Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick, om du var på väg hit, eller härifrån - L W

Nu ska jag fara från jobbet till dagis, Nova ska hämtas. Sen ska vi halvstressa hem och få i oss nån middag, för ikväll åker vi ut till mammas stuga. Jag har tagit flexledig imorgon, så jag och Nova får en massa tid med Momma. Håll tummarna på kanonbra väder imorgon, det gör då jag!


I skuggan av din stolthet ska jag resa mig och gå - L W


.
Åh, galet sugen på att åka till Skellefteå om 2 veckor! ♥


Ditt glamourösa hopp om lyckovärld i skymningen, blev en bitter vandring hem i singular - L W

Nu ska hjärtat se på fotboll, vilket jag inte alls är det minsta intresserad av tyvärr. Tror att jag ska spela lite poker under tiden. Eller kanske noppa ögonbrynen? Hm, svårt val.
.
Nova somnade fort i hennes säng ikväll, min duktiga (och trötta) flicka! Känns galet underbart att hon är hemma igen! ♥
.

Jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du - L W

Vi har nyss ätit våfflor, och nu sitter Nova i badet. Jag passar på att fixa matlåda åt Hjärtat medans han passar Lillan.


Blommor

Igårkväll fick Nova plantera om sina solroser i större krukor. Av 4 st som vi planterade har 3 st växt på sig jättebra. Nova fick en till sitt fönster, dom andra två står ute på balkongen.



Ikea

Glömde bort att blogga igår om hur det var på Ikea. Inte orkade jag göra det i lördags heller, vi kom inte hem förrän vid 23.00. Alltså var vi iväg i 16 timmar, det kändes i både huvud och kropp. Men galet kul var det!

Vi handlade en himla massa (både nödvändiga och onödiga saker) på både Ikea och Dollar Store. Vi gick även ett par timmar inne på Birsta City och shoppade leksaker till Nova och kläder. Jag fick med mig ett par jeansshorts, en spetsskjorta, en klänning och underkläder hem. Nova fick bla en linnen, film, bowlingklot och käglor, en pool, pärlplattor, lastbil och garage + tillbehör och lite mer grejor.

Lite bilder från dagen;




Lunch



Fika



Middag i Övik




Det var kanonfint väder i Sundsvall, riktig sommarvärme!
Det här vädret lämnade vi när vi åkte hem;


Och det här mötte oss;


Zagamys <3

Ikväll efter Nova kom hem fick vi besök av fina Zaga och hennes mamma Frida. Det hanns med en hel del mys, Nova var på riktigt kramhumör. Dock inte till mig, det var bara Zaga som gällde.

 


Roadtrip

Nu tar jag,  Jossan och älskling en roadtrip till Sundsvall för Ikea och en massa shopping! Underbart!

Friluftsdagen

Nu har vi precis kommit tillbaka från Bölesholmarna, vi hann tillbaka innan det dåliga vädret kommer. Vi har haft det supertrevligt, helt klart en värd förmiddag! Nu väntar lite riktigt jobb innan jag tar helg, ska bli underbart. Längtar till imorgon!



Gólunchen!


Jag saknar



Jag saknar min gravidmage.

Jag saknar förväntningarna, lyckan och rädslan.
Jag saknar sparkarna och vetskapen om att i min mage låg någonting vackert.
En ängel, en dröm och mitt livs kärlek.
Någon som skulle förändra mitt liv till fullo och göra mig till den lyckligaste på jorden.


Fredag

Vilken underbar eftermiddag vi hade igår! Vi spenderade mestadels av tiden ute i lekparken där vi spelade fotboll, gungade och lekte. Nova var på kanonhumör och det var så kul att träffa henne igen. Pappaveckorna är riktigt jobbiga!! Räknar ner tiden tills på söndagkväll då det äntligen är dags för min vecka.

Om en timme drygt ska vi ha friluftsdag med jobbet, vi är en grupp som ska cykla till Bölesholmarna och spela kubb och äta lunch. Det ska bli riktigt kul! Kanonväder verkar det bli också, inte dumt alls!

Nu ska jag fortsätta jobba lite, men först hämta en till kopp kaffe.

Utelek






.
Efter

Mosterkärlek

.
Jossan är helt klart en av Novas favoritpersoner!
Förra veckan sa hon, helt appropå ingenting när hon och jag låg tysta i soffan och såg på film;
"Mamma, vet du? Jossa älska mig."

Ledig dag

Vaknade tidigt i morse, och kunde inte alls somna om. När hjärtat väl dragit sig ur sängen såg vi några avsnitt av Lost och åt frukost. Nu håller jag på att storstäda och tvätta, vilken bra ledig dag jag har! Skickade iväg älskling så jag får städa själv, det är så mycket lättare då. Eftersom jag har sånt kontrollbehov vill jag göra allt själv, på mitt sätt. Så nu är jag i full gång, ljudboken är på i hörlurarna och dagens andra maskin tvätt rullar på.

Plocka blommor




Tandis

Glöm allt jag skrev om att jag mådde bättre.. Idag är halsen sämre än innan och huvudet dunkar enormt.

Sitter på jobbet nu, ska strax hämta te och fortsätta jobba. Om två timmar ska jag möta upp Nova och hennes pappa hos tandläkaren, det är dags för hennes andra besök. Spännande! Tur att min lilltös är så duktig!

Igår blev en väldigt, väldigt lugn kväll. Först efter jobbet blev det ett snabbt besök hos Frida och lilla Zaga, sen köptes det med mat hem från Subway. Kvällen spenderades i soffan (jag sov även en stund) framför några avsnitt av Lost. Har äntligen fått hjärtat att börja se det, så det blir kul.



Jag älskar dig!


Härlig dag

Har nyss ätit lunch, blev en macka från Ica idag eftersom jag inte orkade laga matlåda igårkväll. Jag mår oväntat bra idag, förkylningen märks inte av så mycket alls faktiskt. Skönt! Hoppas den försvinner snabbt helt och hållet, vill kunna träna igen. Ska iväg i veckan och köpa nya träningsskor, och då ska jag komma igång med joggingen. Perfekt när man inte har tid/lust att ta sig till gymmet, och nu är det ju så skönt ute också.
.
Måste snart springa iväg till Lindex en snabbis och lämna tillbaka en av jackorna jag köpte åt Nova, den har gått sönder i dragkedjan. Typiskt, jag gillade den jackan! Får hålla tummarna att dom har kvar nån, men tveksamt eftersom det inte fanns många kvar när jag köpte den. Är den slut får jag kika runt på andra affärer efter en helt ny.
.
Nu - en massa jobb och lyssna på ljudbok. Härlig dag idag!

Ingen vinst

Det blev ingen vinst på Bingon igår, trots att vi alla var väldigt nära flera gånger. Men kul var det iallafall! Visserligen satt alla och var förbannande och klagade över att dom drog fel nummer hela tiden, men vi kunde skratta åt det och åt varandra.

Nu är jag tillbaka på jobbet igen, tog ut flexledigt i fredags eftersom jag inte kände mig friskt. Det gör jag fortfarande inte, men jag står på benen så det här ska nog gå bra. Hostan har kommit nu, vilket jag inte längtat efter. Det blev inte många timmars sömn inatt, så det blir nog en lugn kväll.


Bigbrotherfinal!




Bigbrotherfinalmed vin och frukt som doppas i choklad. en

Bilbingo i Täfteå



Nu kör vi!

Min fina diskare






Lotta Busunge

Nova har precis somnat bredvid mig i soffan efter att vi legat och sett på " Lotta Busunge" som Nova kallar det. Jag och min stora älskling ska se en film nu, sen vill jag sova. Men först en cigarett!

Skön dag

Vilken underbar familj jag har! Nova och hjärtat lagar mat, medans jag ligger nerbäddad i soffan och läser en bok. Vi har haft en grymt skön dag med en massa mys. Precis vad vi alla behövde! Nova är på fantastiskt humör, och idag märks inte 3årstrotsen av så mycket. Vissa dagar är riktigt jobbiga, då trotsar hon med allt.
.
Kvällen lär fortsätta i det här tempot, blir nog en film eller två med lite lördagsmys. Regnet dånar utanför fönstret, och jag tycker det är mysigt. Vi borde ha varit ute i stugan just nu, där blir regnet ännu mysigare mot plåttaket.

Ny klänning





Momma, klänningen du köpte åt Nova passade perfekt!
Tack!

Ingen magsjuka

Det var nog ingen magsjuka Nova åkte på, hon kräktes bara en gång igår, sen inge mer. Hon har heller inte ont i magen längre, vilket är skönt. Hon är hur pigg och glad som helst!
Nova sov fram till 09 imorse, och då klev hjärtat upp med henne så jag fick somna om. Vi har precis ätit lunch nu (frukost för mig) och funderar på vad vi ska göra idag. Jag har ingen riktig energi till något speciellt, så det blir nog en lugn och skön hemmadag. Ska nog tvätta ett par tvättar och rensa ur kylen. Det får bli dagens planer. Kanske jag skickar ut Alex och Nova till lekparken en stund så får hon göra av med lite energi.

Myskväll

Åh, vilken myskväll jag och älsklingsnova har haft ikväll. Vi har legat och myst under täcket i soffan hela kvällen, pratat, pussats och skrattat. Tror att vi behövde en ensamkväll bara vi två.
.
Hjärtat och syster hade haft det bra på cirkusen, och han köpte två tröstpresenter åt Nova också. En heliumballong och nån ljussnurra eller vad man nu ska kalla det. Hon kommer nog bli glad över det imorgon när hon vaknar.
.
Nu ska jag och hjärtat mysa en stund, sen vill jag sova. Förkylningen tar energi, och jag känner mig helt slut. Men det har det varit värt efter den här kvällen. Vilken underbar dotter jag har! ♥
.

Magsjuka

Idag mår jag inte alls bra. Vaknade upp imorse och nästan önskade att jag skulle dö, förkylningen var inte nådig! Tog det lugnt nästan hela dagen, låg i sängen och spelade dataspel tills dess att det var sags att småstäda lite och börja med middagen.
Det blev hemmagjord pizza idag, provade idag att göra med kyckling/curry/grönsaker. Blev riktigt gott! Amanda kom även hit på middag, och tanken var att hon skulle sova över. Hjärtat, Nova och Amanda skulle på Cirkus, men Nova kräktes en stund innan dom skulle åka, så hon fick stanna hemma.  Typiskt att hon skulle åka på magsjuka just idag! Hon har dock inte kräkts något mer, så kanske kanske det inte är magsjuka. Kanske hon bara ätit nåt konstigt eller så? Hoppas det!
Nu ligger jag och Nova nerbäddade i soffan med lite fredagsmysgott och ser på Sunes Jul. Nostalgi på hög nivå!

RSS 2.0