Tävling!

Jag är med och tävlar om en dream matte mousse hos  Sandra

VAR MED ALLA!

Tisdag dag

Jag tror att jag har världens underbaraste pojkvän. Det här hittade jag på köksbordet imorse:



______________________________________

Jag har redan sett två avsnitt, passade på medans lillan sov. Hon har nyss vaknat, och vi har precis varit nere i tvättstugan och satt igång en maskin. Idag ska vi bara vara hemma, jag ska till sjukgymnasten kl 15, så jag hinner inte så mycket. Ikväll ska jag till Elin, utan Nova för engångsskull. Det var länge sen jag fick vara själv. Vi ska ta en promenad till Obs och affärerna där, så det blir nog att kika lite julklappar och så. Ska kolla på HM också om jag hittar några kläder jag kan ha på jul. Det måste fixas snart.

Igårkväll var jag och Nova hos Nadja en stund. Mamma och Benny var också där, dom höll på att julpynta lite och sätta upp julgardiner. Vi ska väl ta tag i vårat till helgen, och jag är riktigt peppad! Det kommer bli så mysigt!

Nu ska jag och lillan gå och käka lunch, hon får burkmat och jag ska äta kycklingsallad. Mumma!


Måndag dag

Idag har lillan varit så snäll! Hon satt och lekte själv utan varken gnäll eller klagomål under tiden jag städade köket och gjorde ordning en stor skål med kycklingsallad. Nicke har börjat med sina äckliga påsar igen, och då kan ju inte jag vara mycket sämre. Så det blir sallad och hård träning nu framöver. Visst kommer julen och stör med all go mat och fika, men jag taggar ordentligt till efter jul. Då blir det att köra igång på riktigt!

Nu ligger Nova och sover igen, och jag ska väl ta tag i att plocka upp alla hennes leksaker som ligger över hela lägenheten. Hon har dragit fram och tömt hela leklådan, så det ser ut som ett bombnerslag här just nu. Ikväll ska vi köra storstädning, det blir kanon det.

Igår var jag, pappa och syskonen och tränade efter jag slutat jobba kl 19. Var där i typ 1½ timme, och när jag kom hem kröp jag ner i ett varmt bad, och det var helt sjukt skönt att få varva ner efter träningen innan det var dags för sängen.

I lördags var jag med Jossan på stan, vi käkade lunch på Subway och kikade julklappar. Träffade även Anna, men tråkigt nog hade hon inte lillkillen med sig. Jag som ville se honom igen. Men vi bestämde att vi skulle styra fika nån dag till veckan.
Innan vi gick hem till mig gick vi och handlade allt vi behövde till tacos, som vi skulle käka till middag. Jag och Jossan tömde en vinflaska och på kvällen pysslade vi lite. Kan inte skriva ut det i bloggen vad vi gjorde, julkappar ni vet. ;)

Nu ska jag läsa lite bloggar, har 75 inlägg jag måste nöta mig igenom. Så går det om man inte läser på en hel dag. =)

Fredag kväll

Amanda är här och vi har fredagsmys i sängen. Popcorn, saft, en massa kramar och självklart står Idol på. Amanda sa nyss att hon tyckte att Erik var så fin, haha. Hon är så söt, min 5-åriga lillasyster.

Det gick då bara bra att jobba, helt okej. Längtar tills i morgon, då blir det mys på stan med Jossan. Vi ska även dricka vin och umgås på kvällen, det blir super!

Nu ska jag sluta, ska ut och röka och sen fortsätta lyssna på Amandas smarta tankar och ideér. <3<3



Älskade lillasyster! <3<3<3<3


Fredag dag

Nu har jag och Nova precis kommit hem från bvc. Vi tog en tripp dit tillsammans med Carro, men hon har åkt hem nu. Nova är nu en stor tjej, 73.7 cm lång och väger 9900 gram. Jösses vad fort tiden går. Jag kommer ihåg när hon som minst vägde 2800 gram, så det är lite skillnad. Då var vi oroliga över att hon sjönk så i vikt, och inte ville gå upp. Men nu går det i en rasande takt. Men det gör mig inget, hellre lite mer än mindre. Och det är ju inget som inte kommer gå bort. Lillasyrran var en riktig lite tjockis när hon var bäbis, med typ sådär 7 hakor eller nåt sånt. Och nu är hon pinnsmal, så jag har fortfarande hopp för Nova.  =)

Idag gjorde jag pannkakor till lunch när Nicke kom hem, supernyttigt. Det blir att äta några innan jag åker och jobbar också. Men nu har jag bestämt mig, efter jul så ska jag köra igång stenhårt och verkligen försöka få bort alla dumma graviditetskilon. Banting och hårdträning, det blir nog super. På tal om det så har jag fått tränignsvärk i högra armen. Det tar som bara stopp i rörelserna, inge kul alls. Men det är ju bra, då känns det att man har tränat.

Nu ska jag sätta mig och spela lite, innan Nova vaknar. Med min tur blir det väl om 5 minuter eller så.

Fredag morgon

Snart kommer Nicke hem, han slutar 10 på fredagar. Det är skönt, då kan vi hitta på något tillsammans, hela familjen. Men idag ska han iväg vid 12, så Carro skulle komma hit en stund och mysa med oss. Ikväll ska jag jobba, men är sjukt opeppad. Men det är ju bara 3 timmar, det borde jag väl överleva? =)

Imorse tog jag äntligen tag i att ringa sjukgymnasten, så det är fixat nu. Fick en tid på tisdag kl 15, det blir kanon. Hoppas dom kan göra nåt som fungerar, och att huvudvärken försvinner.

Igår var vi bara hemma, tog det lugnt och myste lite. Ikväll ska Nicke på hockey, så jag blir ensam igen. Nova ska ju sova vid åtta, så efter det vet jag inte vad som händer. Det blir nog att ligga och mysa med henne bara.

Nu måste jag gå och byta bajsblöja igen, Nova har bajsat. Bytte precis en bajsblöja för 5 minuter sen kanske, men nu är det dags igen.

Torsdag dag

Nu räknar jag ner minuterna tills Nicke kommer hem. Det har verkligen inte varit min dag idag, och inte lillans heller tror jag. Hon skriker för ingenting, tror att hon är sjukt uppmärksamhetsberoende idag. Jag får inte gå någonstans utan henne, men det brukar inte vara så jobbigt. Men nu vill hon heller inte sitta och mysa eller kramas, hon vill som ingenting.
Men Nicke borde vara hemma på 20-25 minuter, och då ska han få lägga sig med lillan. Jag far till tandis vid halv fyra, och det ska faktiskt bli skönt att komma iväg en liten stund ensam. Trots att det är just till tandläkaren jag ska, det värsta som finns.

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, det blir inte att vara med Elin iallafall.
Nä, nu ska jag pussa på lillan lite, hon står mellan mina ben och suger på mitt knä nu, så jag tror att hon vill komma upp. Ska lägga ut en liten film jag filmade nyss på Nova, där hon är superglad och skrattar som en tok. Min lilltös! <3



Jag är så glad att jag har dig!
Du är mitt liv, mitt allt, min kärlek!
JAG ÄLSKAR DIG!

Torsdag morgon

Jag fick sovmorgon idag, lillan ville inte göra morgon förrän 8.45. Och det behövdes, hade jättesvårt att somna igår, och somnade väl inte förrän efter 2 nångång. Jag vet inte vad det var, men det gick bara inte. Tur att lillan är snäll, annars hade det blivit en jobbig dag.

Nu sitter lillan i vardagsrummet och leker, hon brummar på som en bil och spottet bara flyger. Men söt är hon iaf! =)
Idag har vi inga planer, ska nog ta en långpromenad och bara mysa. Tvätten blev inte vikt igår, så det ska också fixat. Sen hade jag tänkt dammsuga också.

Ikväll ska jag vara med Elin, men vet inte vart. Antingen åker jag till henne, eller så kommer hon hit. Då kan hon ju mysa med Nova också. Tandläkaren har jag idag också ja, klcokan 16. Är inte taggad, men det måste göras. Hemska tandläkare...

Igår var jag och syster och tränade, riktigt skönt var det! Nu måste vi bara se till att vi gör det regelbndet också, men det tror jag. Ska åka på söndag igen, etfer jobbet. Jag ska jobba fredagkväll och söndagkväll, så jag har hela lördagen ledig. Då ska jag och Jossan gå på stan och köpa julklappar, sen ska hon följa med mig hem och äta middag och umgås på kvällen. Det bli mys! =)

Nu ska jag gå och försöka få i mig och lillan lite frukost, jag känenr att magen kurrar.

Onsdag dag

Idag tog jag och Nova oss en tupplur på 1½ timme igen, så vi har precis vaknat. Nu ska jag byta bajsblöja och sen ge lillan lite lunch. På tal om bajs så hade jag inte det bästa uppvaknandet imorse, lillan hade bajsat och det var bajs överallt. Så det blev bums in i duschen och sen på men nya, rena kläder.

Ikväll ska jag och Jossan åka och träna, och det är väl dom enda planerna jag har än så länge. Dagen försvinner ju som bara när man sover så länge, snart är kl 2 och då kommer Nicke hem. Ska försöka hinna med att vika tvätten innan dess bara.

Nu börjar det lukta bajs här, så jag ska kila iväg och fixa det. =)

Tisdag dag (igen)

Nu är Nova och Jossan påväg hem igen, äntligen. Jag saknar lillan, även fast hon bara varit borta mindre än två timmar.

Nu kom dom, så nu ska här pussas! <3<3<3<3

Tisdag dag

Nu har jag precis varit och lämnat av Nova på stan. Det blev lite stressigt, för vi somnade båda två 10.40 och vaknade av att jossan ringde 13.20. Så vi sov alltså i 1 timme och 40 min. Inte dåligt! =)

Nu ska jag lägga mig i ett bad, sen ska jag städa och vika tvätten. Jossan kommer på middag, sen ska vi ta en långpromenad till Öb. Det blir ingen Elin kväll, hon skulle vara barnvakt åt sin lillebror, så vi tar det på torsdag istället.

Nu saknar jag min lilla tjej, det är helt otroligt hur fort man börjar sakna henne när hon är borta. Det blir så tyst, alldelens för tyst. Men jag ska försöka ta vara på tiden jag är ensam. För jag vet att hon har det superbra med sin moster på stan. =)



Nova och moster Jossan myser (sover) i sängen

Tisdag morgon

Idag hade vi en bra morgon här hemma. Lillan vaknade kl 6, fick mat och somnade sen om. Jag vaknade strax före 9 av att lillan står och "pruttar" med munnen på min arm. Hon är så go på morgonen! Det blev lite mys innan vi klev upp också.

Idag står ingenting på schemat, jag ska ta tag i att vika tvätten vi tvättade igår. Nicke ska fara till övik och tatuera sig idag, så han blir nog borta till ikväll. Jossan frågade igår om hon inte fick låna med sig Nova ner på stan, och självklart ställer vi upp på det. Jag ska gå och lämna henne vid halv två, och efter det blir jag ensam. Skönt med lite egentid, men vet inte vad jag ska göra. Blir nog ett bad och att bara ta det lugnt. Ska väl sätta mig och börja se på Lost, säsong 5 tror jag. Men det komemr bli så ovanligt tyst här.

Ikväll ska jag vara med Elin, får se vad vi hittar på för skoj. Antingen kommer hon hit, eller så åker jag och Nova hem till henne.

Nu är iallafall golvet i köket färdigt, bara listerna som fattas. Men det blev sjukt bra, ska läga ut före och efterbilder sen tror jag. Det blev en jäkla skillnad.

Nu ska jag se vad lillan håller på med för bus i köket, det blev så tyst.


Måndag dag

Köket är städat och fint, men nu väntar resten av lägenheten. Men det borde gå fort, det är bara en massa smågrejer som ska plockas bort. Lillan drar fram och stökar ner allt hon kan. Men det är inga problem, så länge hon har roligt så! Idag är nog ingen bra dag för henne, ingenting går riktigt som hon vill. Hon ramlar och slår sig med jämna mellanrum.

Har även bokat tvättstugan nu till ikväll, så det blir kvällens stora planer. Jag hatar verkligen att tvätta, det är så tråkigt!

Snart kommer Nicke hem, så det blir det mys med hela familjen i sängen, det är inte dumt! Han och Nova ska väl sova, och då ska jag passa på att krypa ner i ett bad.
Nu ska jag ringa vårdcentralen och boka tid hos sjukgymnasten. Troligtvis beror min ständiga huvudvärk på att jag är så spänd i nacken och axlarna, så vi får se om dom lyckas fixa det. För nu är jag less!


Måndag morgon

Nu har jag och Nova nyss vaknat efter en liten sovstund. Hon vaknade först 07.30 och ville vara vaken en stund. Sen la vi oss vid 08.15 och hon fick välling och sen somnade vi båda två. Hon är så mysig när hon sover, hon riktigt gosar in sig och håller fast mig. Mitt lilla charmtroll!
Idag blir nog bara en lugn hemmadag, hade tänkt städa och bara mysa med Nova. Ikväll ska vi nog tvätta, måste springa ner och kolla om det är ledigt. Jag hoppas det, vi behöver verkligen tvätta nu.

Igår var pappa och Amanda här hela dagen, och Amanda var så duktig med Nova. Dom lekte, busade, badade och bara myste! Världens bästa moster tror jag =)
Pappa och Nicke hann nästan färdigt med golvet i köket, nu är det bara under spisen och lister kvar. Pappa skulle komma hit ikväll för att göra färdigt. Och det blev så bra! Verkligen supersnyggt!

Idag blir Nova 9 månader. Helt otroligt vad tiden går fort! Kommer ihåg känslan när jag såg henne för första gången, det är verklig lycka det!

Nu måste jag sluta, Nova är gnällig och vill ha lite uppmärksamhet. Så vi ska nog gå och äta lite frukost!

Nova för precis 9 månader sen.



Nova 9 månader

Söndag dag

Moster Amanda och Nova leker i badet!





En liten filmsnutt




Carro<3





You're the meaning in my life

you're the inspiration.
You bring feeling to my life
you're the inspiration.

Torsdag kväll

Nu ligger Nova och sover, och jag har tråkigt. Nicke är på jobbet, han var tvungen att jobba lite extra ikväll. Jag funderar på att sätta på den sista Johan Falk filmen, den har jag inte sett än. Ska nog mumsa i mitt lite glass också, det lät inte så dumt.

Nova har varit riktigt mamma-kär idag, ingenting har dugit utom att jag burit eller myst med henne. Men det gör mig ingenting, för vi har haft en kanondag ändå. Hann faktiskt städa undan här och dammsugit, medans hon satt i sin säng och lekte. Hon är så snäll!

Igår försökte vi lägga henne i sin egen säng, men efter nästan 1½ timme gav jag upp. Det var mycket lättae när hon avr mindre och inte kunnde sätta/ställa sig upp. För då låg hon bara där tills hon somnade, men nu är det full fart. Tänkte prova igen ikväll, men eftersom hon grinat konstant nu nästan en timme så fick hon ligga i vår säng. Och hon somnade nästan på en gång. Förstår inte hur hon kan vara så trött idag. Hon sov mellan 12-13.30 och sen mellan 14.30-16.00. Plus en gång på morgonen.

Har inte skrivit på länge, så ni har inte fått nån uppdatering från i lördags. Det avr verkligen en lyckad kväll, hade hur kul som helst! Vi åt middag, badade bubbelpool, bastade, och drack en massa. Fick sota för det dagen efter, helt sjukt vad bakis jag var. Men det avr det helt klart värt! Bilder kommer sen, orkar inte föra över dom till datorn nu.

Jag har suttit och försökt hitta på något tills imorgonkväll, men alla verkar vara upptagna. Nicke ska på hockey, så jag bli ensam med lillan. Och det kändes inte så kul att bara sitta hemma, det har jag gjort alldelens för många gånger. Men det löser sig säkert.

Näe, nu ska jag slita mig härifrån, är röksugen igen.



En liten Nova, bara nån timme gammal.
Jag saknar min lilla bäbis! <3

Lördag morgon

Nu har jag nästan precis vaknat, men inte känner jag mig piggare för att jag fick sova längre. Men det borde gå över, hoppas på att vakna till snart.

Ikväll blir det party med tjejerna, är sjukt taggad. Jag jobbar fram till fyra, sen skulle pappa hämta upp mig och skjutsa mig till Mariehem. Där ska vi mötas allihopa, gå och handla till tacosen och kvällen. Vi ska bada bubbelpool, dricka goda drinkar och bara mysa! Ska bli riktigt kul, har verkligen längtat! Vi får se om vi blir där hela kvällen, eller om vi hittar på nåt annat skoj. Men som det ser ut nu har vi ingenstans att ta vägen sen, haha. Men det blir nog bra det iallafall! =)

Ska snart gå och packa alla grejor, så jag inte glömmer något. Ska hoppa in i duschen också, jag börjar ju kl 12 så jag har inte hur mycekt tid som helst. Ska pussa på Nicke snart och be han vakna!

Just det, har glömt att skriva att Nova är riktigt duktig på att krypa nu. Det går fort, och hon tar sig överallt. Hon kröp precis från vardagsrummet till sovrummet där jag sitter vid datan. Hon är så duktig! Sen går hon också runt möbler och så, men har inte riktigt hittat balansen för att ta några steg själv utan hjälp. Men det kommer det med!

Nu håller hon på att riva ut allt från hyllorna under skrivbordet, så jag ska sluta. Måste pussa lite på min tjej, och enligt lukten byta bajsblöja också. :P


Torsdag dag

Nu är Carro här och umgås med mig och lillan. Vi har tagit en långpromenad, och bara myst. Gick förbi bvc också, för att väga och mäta lillan, och oj så hon växer.  Nu väger hon 9500 gram och är 73 cm. Stora tjej!
Nova har precis badat också, och då gjorde hon en busig grej. Carro klädde av henne och tog av blöjan, och då passade Nova på att kissa lite. Så hela Carros byxor och strumpor blev full med kiss. Men Nova blev då nöjd! =)

Ho är fortfarane sjuk, har hosta och svårt att andas. Men febern har blivit lite bättre tror jag. Nu ska jag krypa ner i sängen och umgås med mina två favorittjejer en stund. Skriver mer sen.


Tisdag dag

Nu har jag och lillan precis kommit hem från vårdcentralen, och hon ligger och snusar sött i vagnen. Stackars min lilla sjukling! Hos läkaren fick vi hostmedicin, som ska hjälpa henne att andas lättare på natten. Den löser tydligen upp slemmet och vidgar luftvägarna, och det behöver hon. Hon ligegr fortfarande över 38 grader i feber, den vägrar sänkas! Men hoppas på det bästa att hon är frisk innan helgen.

Annars har det inte hänt så mcyket under helgen, har jobbat för det mesta. Sen har det varit som ett stort kramkalas här hemma, Nova har verkligen varit beroende av närhet.

Ikväll ska jag till pappa och äta, sen ska jag till Nadja. Vi tjejer ska träffas och planera vad för gosaker som ska inhandlas till lördag. Då är det partaj, vi ska ut och käka middag och bada bubbelpool. Det blir nog kanonmysigt, med en massa goa drinkar!

Nu ska jag gå och sätta in bilder från dopet som vi har framkallat i hennes dop-album. Har även beställt en massa andra kort också, och mer ska det bli.

RSS 2.0