Torsdag morgon

Nu sitter man på skolan igen, känns superdrygt. Har engelska nu, sen naturkunskap. Så dagen är inte så lång, men det kändes ordentligt i morse när jag var tvungen att vakna så tidigt. Har inte gjort det på ett tag. Tur att jag har Nicke som såg till att jag klev upp, vad skulle jag göra utan dig? =)

Igår åkte vi ut i stugan. Bra väder, men det blåste en del. Vi åkte ut och fiskade, Malin fick 2 gäddor, och älsklingen 1. =P Det var jättekul. Längtar till sommarlovet då kan man vara där ett tag. Perfekt ställe att vara på om man behöver vila upp sig lite.

Ikväll blir det jobb, är otroligt opeppad, har velat hitta på något roligt. Men pengar är pengar.
Tagga helgen också, Amanda ska sova hos oss på fredag, ska hämta henne när jag är färdig med provet på skolan. Vet inte än vad vi ska hitta på då, men det löser sig. På lördag blir det iaf Lyckseledjurpark. Åker tidigt på morgonen så vi hinner hem innan kvällen då det förmodligen blir fest. Det är ju Yran . =)

Nu ska vi skriva om en låt/artist på engelska. Åh, jag orkar inte!

image42

Onsdag dag

Nu sitter jag här igen och känner mig så göralös. Vill hitta på något, vad som helst bara jag får göra något.
Ingen skola idag, har istället suttit här hemma framför datan hela dagen. Har gjort färdigt en skoluppgift, känns skönt. Men har fortfarande mycket kvar, men har ingen ork eller inspiration till någonting. Jag vet ju att jag måste hinna färdigt, men allt känns bara så jobbigt. Får ångest bara jag tänker på det, men samtidigt har jag ingen lust att göra något åt det. Måste ta mig i kragen och vara duktig nu.

Ikväll blir det att vara ute i stugan, ska åka så fort Nicke kommer hem. Dom skulle ut och fiska å så, och älsklingen blev nog ganska taggad på att följa med. Jag är mest taggad på att komma härifrån och göra någonting annat.  Känner mig jätte negativ idag, vet inte varför. Allt känns bara så jobbigt just nu.

Jag vill åka bort. Vi låg och pratade lite om det igår, att det skulle vara så jävla skönt att komma bort ett tag. Bara få tänka på annat och få lite variation i livet. För just nu känns allt likadant. Inte för att jag inte gillar det, utan det känns bara så.

Måndag morgon igen

Kom på att jag kunde lägga ut några bilder från ilördags. Har bara en från kvällen men men. =)

image37

image38


image40

image41

Måndag morgon

Försovde mig igen idag, hatar det. Måste sluta vara så jävla trött och somna om..

Helgen har varit bra, det var ju vårmönstringen och kulturnatta.
I lördags var vi på I20 och hjälpte klubben med vårmönstringen. Dom hade bilutställning och en massa sånt. Jag och Elin skulle hålla koll på alla barnen i hoppborgen, vilket vi knappt gjorde alls. Det fanns ju så mycket annat roligt att göra ist. Som tex när jag tatuerade mig!! Det var värsta inpulsgrejen, Nicke tyckte jag skulle göra en tatuering, så vi gick in till Micke. Jag var jätteosäker, eftersom jag inte visste vad jag ville han (eller om jag skulle våga!), men vi satte oss med och han började rita. Det blev ett hjärta omringat med en massa strek (!?). Jag var skitnervös, eftersom jag trodde att det skulle göra svinont. Men förvånad blev jag då det inte alls gjorde särskilt ont. Visst känndes det ordentligen, men det var ingenting man inte klarade av. Blev iaf jättenöjd. = )

image36


Det är en jättedålig bild, men man ser iaf hur den ser ut. Men den är mycket snyggare i verkligheten.

Efter vårmönstringen runt fyra åkte vi hem till oss å grillade. Det var jag, Nicke, Elin, Johan, Jakke, Evve, Dk, Jónna och Mange. Det var gott, men avr inte hungrig. Har jättesvårt att käka när jag har druckit. =)
Sen runt halv åtta, blev det att åka tillbaka till I20 för cruisingen. Det var kul, lite trångt i vanen bara =)
Sen åkte jag och Johanna ner till stan, medans Nicke och dom stannade kvar på festen på I20. Träffade grymt mycket folk, det var kul. =) Såg Thomas Dileva, usch vad jag hatar honom.  Men det var kul. =P
Sen kom Nicke och dom och hämtade upp mig och Johanna och vi åkte tillbaka till I20 ännu en gång. Där stannade vi resten av kvällen innan vi åkte hem.

Igår var jag så äckligt bakis. For till Nickes mormor, hon kan ju inte ha fått ett bra första intryck, haha. Sen blev det Donkan, kunde inte få i mig nån mat, och det lilla som jag åt kom upp igen nästan på en gång. Så inget jobb blev det heller. Men ska fara ner å jobba ikväll, hoppas det går bra.

Nu kom Edde förbi, måste vara lite social och se vad han vill.. =)

Fredag dag

Nu blir det att åka ner på stan med Nadja. Trodde jag var tvungen att stressa som fan, men jag fick tillochmed lite tid över. =)
Ska köpa nya skor har jag bestämt, hoppas bara dom finns kvar. Eller så drar jag med Nadja till alla skoaffärer och ser om jag blir sugen på några andra. Vi ser väl.

Igår gick det bra att jobba, fick ju jobba med Johan så då var det inte lika tråkigt. Jag har kommit fram till att cykelförsäkrningar går sjukt bra för mig att sälja. Dumma jävlar som blir lurade.

Nä, skriver mer sen, måste klä på mig innan jag måste springa till bussen..

Torsdag morgon

Nu sitter jag på skolan, har engelska. Ska skriva ett tal på engelska som ska vara minst 6 minuter långt. Har ingen som helst aning om vad jag ska prata om. Länge sen jag klev upp så här tidigt, så det var jättesvårt att ta sig upp imorse. Är ju van vid att ha sovmorgon hela tiden. =) Har inte sovit så bra inatt, känner att jag måste få ta igen lite sömn snart.

I veckan har jag egentligen inte gjort så mycket. Tisdag skulle jag jobba, men hade sån huvudvärk så det gick inte. Var hemma istället med älsk, och bara tog det lugnt. I går hade jag ingen skola, hade möte istället kl ett. Gick bra, men det var jobbigt. Mycket nytt som kom fram. Sen blev det stan med Nadja, träffade Elin och en massa folk.. Kikade på skor med Elin, hittade ett par snygga som jag vill ha. Men jag vet inte om dom var så sköna, men funderar på att köpa dom. Sen blev det en massa bäbissnack med Nadja, Elin och Mia. Kul!
Igårkväll hann jag med att göra klart en engelskauppgift, och påbörja extra uppgiften i Historia. Valde att skriva om Kubakrisen, kändes som att det var lättast att hitta fakta om. Mimersbrunn.se i mitt hjärta!

Ikväll blire jobb, men innan ska jag hem och göra klart historiauppgiften.

Måndag dag

Försov mig idag, vaknade runt tolv. Så ingen skola blev det för mig idag, tur att vi bara hade en lektion så jag missade inte så mycket.

Den här helgen har varit bra, i fredags blev det fest nere på kajen. Sjukt roligt hade vi, var länge sen vi gjorde något allihopa. Hade tur med vädret, fast det var lite kallt. Inte kom det några poliser som förstörde heller. Åkte hem runt ett, for till nickes pappa för han var där och var barnvakt. Såg lite hockey, (sverige förlorade!) sen kom micke hem så vi kunde åka hem till oss. I lördags var det jobb på dagen, var inte alls taggad eftersom jag var så grymt bakis. Det är vid sådana tillfällen man lovar sig själv att aldrig mer dricka, men inte hållar man det. I lördagskväll kom Jonna å Dk förbi och vi såg hockey. Sverige förlorade igen så vi blev utan medalj. Igår var det bara lugnt på dagen, var på skitkonstigt humör,  inte alls peppad på någonting. Men släpade mig till jobbet ändå vid fem, och tur var väll det för det gick skitbra. Sålde 20 cykelförsäkringar och tjänade 600 kr. Kändes skönt!

Ikväll har jag inga planer, tar bara dagen som den kommer. Ska iaf lägga mig i ett bad nu. Det måste nog vara bland det härligaste som finns!


Fredag dag

Imorse gjorde jag prov i Naturkunskap. Det handlade om miljö och fastän jag läste allt jag skulle, var det fortfarande några uppgifter som handlade om sånt som jag inte skulle behöva kunna. Sur blev jag, men provet gick faktiskt oväntat bra. Hoppas på minst ett VG så slutbetyget blir bra. =)

Efter provet var jag å Carro på stan. Köpte nya shorts som var korta och svarta. Ville kika runt mer, men carro var tvungen att åka hem så jag gjord detsamma. Träffade Karlsson på bussen, skitkul att träffas å få surra av sig lite. Det var länge sen nu.

Ikväll ska jag å älsk vara barnvakt åt hans småbröder, drygt känns det för det finns så mycket annat man skulle vilja göra. Men har man lovat så har man. =) Blir väl att se nå film å bara ta det lugnt. Får väll hitta på något extra roligt imorgon för att ta igen ikväll. =P Ska jobba imorgon på dagen också, känns SUPERDRYGT! Men pengar är pengar, och fyra timmar av sitt liv kan man väll offra.

Nu vill jag göra något, har jättetråkigt och är grymt göralös. Borde vika tvätten, men det kändes jobbigt. Vill hitta på något. Kanske ta en promenad eller nåt? Fast jag orkar nog inte...

image34

Bästa vän

Torsdag dag

Usch, vad jag har blivit dålig på att skriva här. Skärpning!

Idag har jag haft ytterligare ett nationellt prov. Engelska, både läs- och hörförståelse. Läs delen gick väl bra, men hörförsåelsen var svår. Gjorde mitt bästa iaf, hoppas det gick bra iaf. Slutade efter det, var på stan med Elin, sen träffade vi Anna, Johan och Robban. Sen jag kom hem har jag suttit och pluggat inför provet i Naturkunskap som jag ska ha imorgon. Lite sent att börja nu dagen innan, men hoppas det går ändå. Vill få bra betyg på det här provet så slutbetyget blir bra. Har fått VG och MVG på allt annat i kursen så vill inte sänka det. =)

Ikväll blire mys med älsk, vår dag igår men vi hade tagit fel på datumet så vi får väl fira lite smått ikväll ist. Sen måste jag plugga ännu mer. Måste fixa skolan nu dom sista veckorna så jag får ledigt för att åka till Bulgarien i september. På utv.samtalet i måndags gjorde vi upp ett schema med allt jag legat efter med så jag ska hinna färdigt. Känns jobbigt men samtidigt är det helt klart värt det!



image33

JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT!!!

Måndag morgon

Tro det eller ej, me jag är faktiskt färdig en halvtimme för tidigt. Bussen går halv tio, och jag är redan klar. Ovanligt när det gäller mig. Men men, ska ha utvecklingssamtal idag kl 10, är inte så taggad men tror ändå det kommer gå bra. Tar med Malin för hon är snällast, =D

Helgen har varit lugn, var på bio i fredags, såg 21. Grymt bra film! Filmen slutade strax efter elva, så då åkte vi hem och kollade på en Beck-film. På lördagen vaknade jag vid halv tio typ, två timmar senare åkte jag med älsk till rusta och tog en långpromenad med Gismo hem, innan Malin kom och hämtade mig för vi skulle till stugan. Det var sjukt skönt att komma dit, solade ett tag och tog det bara lugnt. Synd bara att det blåste lite kallt. På kvällen grillade vi, tog nå cider och spelade lite Buzz. Och jag vann flera gånger. =) Vi kom hem i går runt ett, såg en film innan vi drog ner till pappa för att käk middag. Sen var det dags för jobb igen, men det gick bra.

Nu ska jag trycka i mig lite frukost innan jag ska med bussen.



image32

Se den, grymt bra!

Fredag dag


image29image30

Mysigare än såhär kan det nog inte bli
. Har legat i sängen och tittat på tv en stund med Prosit och Gismo. Var och hämtade svärfars hund idag, vi ska vara hundvakt över helgen. Helsöt är han!

Idag ahr jag inte gjort så mycket faktiskt, klev upp vid halvnio, skulle fara på skolan och göra prov men det blev inte. Inte heller blev det något men Malin, skulle egentligen fara och boka resan, men hon hade visst inte tid. Nicke kom hem på lunch också, så jag gjorde ris och schnitsel till oss, sen åkte vi till Micke. Satt å surra med han ett tag, sen tog jag med mig Gismo hem. Snart ska vi två gå och hämta Nicke från jobbet. Ska bli skönt med en långpromenad. =)

Ikväll har vi inga som helst planer, ska väl grilla sen kanske bio. Men ingenting är bestämt än.
Inte har jag någon aning vad som händer under resten av helgen heller.

Nu ska jag ringa Erica, var ett tag sen vi pratade nu.

Jag saknar dig, ängeln min!

image31

Torsdag dag

Du fick mej att skratta när jag helst ville gråta.
Du fick mej att le när kinderna var våta.
Vissa svek, andra bedrog, men vissa vänner fanns alltid kvar.
Tack för att du finns, Tack för det du gjort,
Tack för att du lyssnat på mej när ingen annan hört.
Du har hjälpt mej att klara allt som är svårt,
Du har lärt mej att skratta åt det som är hårt.
Du är bland det bästa jag haft, och jag hoppas att jag alltid har dig kvar.

Men jag saknar dig, vad hände?

image27

image28

Onsdag kväll

Åh, mitt huvud håller på att ta kol på mig. Att jag alltid ska få ont i huvudet såfort jag slutat jobba. Tur är det iaf att den inte kommer under tiden jag faktiskt jobbar. Gick hyfsat okej idag med, sålde Pocketklubben precis som igår + att jag vann några tvävlingar idag. Två femmanlotter och 50kr extra på lönen. Kändes kul att vinna lite, trots att jag trodde det gick skitdåligt. Måste nog lära mig vara lite mer positiv. Efter jobbet for vi en sväng till Papi, snackade lite om utlandsresan å så. Ska förmodligen träffa Malin på fredag och gå å boka resan. Längtar som fan!!

Ingen skola blev det idag, var hemma och tvättade och städade å så innan Nicke kom hem och skjutsade mig till jobbet.
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, typ skola sen har jag ingen aning. Blir väl att se sanningens ögonblick på tvn, sen kolla lite på hockeyn.

Nu ska jag sova, sova å sova. Är trött tack vare huvudet, ska bli grymt skönt att lägga sig i sängen.

Onsdag morgon

Nyss vaknat, skönt med lite sovmorgon. Idag ska jag bara ta det lugnt, sen ner till skolan för att ha matte och sen ska jag jobba (igen!). Ska förbi papi en stund efter jobbet också, måste ju bestämma hur vi gör med Bulgarien. Jag och älsk var förbi resebyrån igår, snackade lite hotell och priser å så. Skulle gå på ca 5.500 för en vecka och 6.500 för två / per person. Var lite mer än vi räknat med, men jag är grymt taggad på att åka iväg.

image26

Igår var jag på skolan, sen träffade jag nicke på stan. Köpte nya tvättkorgar på Åhléns och så. Sen blev det hem för att käka middag innan det var dags för jobb. Gick väl sådär, sålde nån ny Pocketklubb, kunde gå bättre men fick iaf ihop lite mer än 300 spänn.
Fick förresten MVG på astronomiprovet i naturkunskapen. Känns grymt skönt!

Var något trött igår, stannade ju uppe för att se Sverige-Frankrike. Vi krossade dom med 9-0. HEJA SVERIGE! =)


Naj, nu ska jag väll hoppa in i duschen å göra mig färdig.. =P

Måndag dag

Vaknade klockan nio imorse men snoozade fram till tio. Grymt skönt med sovmorgon, men var ändå grymt trött. Fick skjuts av Nicke till skolan, eftersom han kom hem för att käka lunch med mig. =) Började inte förrän kvart i, så träffade Elin en stund innan jag började. Hade organisation och ledarskap, vi skulle bara diskutera skillnaden mellan manligt och kvinnligt ledarskap. Har fått nytt schema så det var enda lektionen jag hade idag, Härligt!
Sen dess har jag inte gjort så mycket, kikat igenom uppgiften som ska lämnas in senast på söndag, måste se till att fixa den i veckan. Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem, men tänkte hinna städa lite innan.
Ikväll blir det nog bara lugt, har inga planer alls faktiskt. Jo, ska se hockeyn Sverige - Frankrike kl ett i natt. Måste bara se till att hålla mig vaken. =D

Igår jobbade jag, sålde cykelförsäkringar. Gick faktiskt bra, sålde 17 st och tjänade drygt 520kr. Inte dåligt för 4 timmar. =) Såg också Sanningens Ögonblick, bästa avsnittet igår. Men stackars killens flickvän, hon fick verkligen reda på en massa saker. Skulle aldrig klara av att sitta där om Nicke skulle vara med.

Vet ni, jag tror det är något fel på vår katt. Ibland låter hon som att hon håller på att dö. Jag blir ju livrädd!

image25





image24

Mina favoriter!

Söndag dag

Nu sitter jag hemma hos svärfar, nicke håller på att fixa högtalarna till bilen. Jag började frysa för solen försvann bakom huset så jag gick in en stund. Har inte skrivit på hela helgen, konstig när det gäller mig eftersom jag skrivit minst en gång per dag. Men har man varit borta så har man. =)

I fredags åkte jag och Nicke ut till pappas stuga, jättehärligt. När vi kom dit käkade vi middag, grillat så klart, sen satt vi ute i kvällsolen och pratade. Efter amanda somnat spelade vi två omgångar TP DVD, första gången vann jag och Malin mot killarna, andra gången var det individuellt och jag vann. Men med lite hjälp, =P
Runt tolv när nicke och pappa lagt sig för att sova kollade jag och Malin på film, såg DaVincikoden.

På lördag åkte Nicke in till stan vid nio eftersom han skulle jobba och lyckades inte fixa ledigt. Jag stannade kvar och hann med att sola, fara ut och ro med Pandan och lite sånt, och runt tre åkte vi hem till stan. Jag och Malin for hem till Åsa, dom skulle gå ut och käka och se på film så jag hakade på. Nicke däremot fick inte vara med, tjejkväll youknow, så han var hemma med pappa o´ch käkade pizza och såg på Hockey. (Sverige vann!)
Vi tjejer for till Eastern palace och käkade buffé, grymt gott var det, sen blev det filmtime. Hade jättekul och var hemma runt helv ett.

Ikväll blir det att åka iväg och jobba, sen for hem och se på Sanningens Ögonblick på tvn, lite enformigt men roligt program. =D

Såhär såg min helg ut, nykter var det, men sjukt härligt att vara ute i stugan. Längtar till den riktiga sommarvärmen kommer så man kan bada.

image23

Fredag dag

Inte har man blivit frisk än heller. Illamående och en fruktansvärd magvärk är vad den här dagen gått ut på. Skulle jobba imorse, men fixade det inte. Istället la jag mig och sov en stund till, sen blev det bara mys i sängen framför tv:n. Har hunnit med att bada också, grymt skönt eftersom värmen gjorde magen lite bättre just då. Men så fort man kommit ut i kylan är den tillbaka. Ikväll hade vi inte planerat nåt annat än att bara ligga hemma och tycka synd om mig, så vi bestämde oss för att dra ut i stugan en sväng. Sover förmodligen över där tills imorgon, Nickepicke skulle kolla om han kunde byta bort jobbet imorgon till på söndag istället. Då slipper vi kliv upp och åka hem så tidigt imorgon. Har inte tittat ut för att se vad det är för väder, hoppas det är fint ute. Lite sol och bara mys där ute i stugan skulle sitta otroligt fint.

Nu blir det att klä å mig och göra mig färdig för att åka, älsklingen kommer väl hem på en dryg halvtimme. Ska också knapra i mig lite tabletter så ontet i magen försvinner.

Har suttit idag också och tittat på en massa gamla bilder, och hittade alla från utbytet med Ryssland, ni kommer ihåg va?
image22

Torsdag dag

Åh, vad jag hatar dagen efter, jag lyckas alltid ha turen att bli bakis. Som om inte all ångest från igår skulle räcka. Nämen, jag hade riktigt kul faktiskt. Kvällen började med grillning hemma hos jakke med några av hans kompisar. Efter middagen spelade vi lite Buzz, sen runt nio for dom iväg till universitetet för att lyssna på nå band. Då kom några av Nickes kompisar hem till oss, vi satt bara å drack lite å så. Sen bestämde vi oss för att dra till nydala, så vi ringde Sören och Johanna för dom skulle skjutsa oss. Men sen fick vi reda på att alla hade dragit från nydala hem till carro, så vi började åka dit. På väg i bilen ringde jag till Anna, och hon sa att alla tydligen var nere på kajen, så det blev att vi åkte dit. Var där en stund, sen åkte vi alla hem till Nadja. Efter vi varit hos Nadja ett tag, åkte vi för att träffa Jonna och Dk en stund, sen gick vi hem. Kvällen blev inte alls som jag tänkt, men den var helt ok ändå. Men inte en enda brasa såg vi.

Nu kom Edde hit så jag måste vara lite social med honom, och Nicke är uppe hos sin papa för att fixa det sista med bilen.

image21

RSS 2.0