Fredag morgon v.23+0

Idag blev det en tidig morgon, skulle till sjukhuset halv nio för att göra magnetröntgen av huvudet. Det gick bra, fick ligga på en skiva som dom körde in i en maskin. Den lät så högt så jag fick ha hörselkåpor på. Kan berätta att röntgen inte uppskattades av bäbis, det blev en otrolig aktivitet där inne, med många och hårda sparkar. Men det tog inte så lång tid som jag trodde, drygt 45 min eller så.

Måste snart ut i snöovädret igen, måste hinna till VF innan halv tolv för att hämta hockeybiljetterna älsklingen vann. Känner ingen som helst pepp på et, det är ju svinkallt ute! Jag saknar sommaren!

Går förresten in i vecka 24 idag. Tänk vad tiden gått snabbt, inte så länge kvar.. Vi längtar efter dig! <3

Torsdag dag v.22+6

Gårdagen blev helmys! Först stan med Nadja och Jossan, sen en helkväll med Jossan. Vi bakade och hyrde film. Jättekul =)
Bjöd även på bäbiskläder på Tradera, 3 supersöta bodys! Men internet slutade funka under kvällen, så nån bjöd över mig. Jag som verkligen ville ha dom! Men men, det kommer fler tillfällen.

Idag blir det väl att försöka plugga, måste fixa svenska redovisningen innan skolan börjar igen. Men känner verkligen ingen pepp. Ska kanske även iväg och simma i eftermiddag, får se om jag orkar.

Nä, nu blir det att sätta igång, har dragit mig tillräckligt länge. Låg och myste med bäbis imorse, så underbart att känna hur den rör sig och sparkar där inne! <3<3<3

Onsdag dag v.22+5

Hade tänkt vakna tidigt idag för att hinna umgås med Jossan lite, men jag vaknade inte förrän vid elva. Jossan hade lovat att väcka mig när hon vaknade, men det gjorde hon inte. Hon är söt hon, "tänkte att du skulle få sova ut idag".
Ska väl slita mig från datan och gå upp och vara med henne tills hon drar ner på stan.. Vi bakade förresten kladdkaka igår, supergott blev det. Men ugnen är lite mysko, så ingenting blir riktigt bra som man gör i den. Kladdkakan blev lite rinnig i mitten, men den gick helt klart att äta!

Ska försöka tvinga med Jossan och simma ikväll, det skulle behövas.. Annars blir det nog lugnt idag, har som vanligt inga planerer.. Får se om jag tar en långpromis med gismo, Jossan ville visst ha sällskap ner till stan.



Hon är ganska söt, min syster :]

Tisdag dag v.22+4

Det här blev inte alls en bra start på dagen. Har varit vaken sen klockan sex imorse, och har inte alls kunnat somna om. Vill inte att vi ska ha det såhär, tycker det är jättejobbigt. Tror dock att allt är löst nu, hoppas det. Vill inte att vi ska bråka. Jag älskar dig!

Annars idag då? Har inga som helst planer, och egentligen ingen lust för någonting. Vill bara krypa ner under täcket och ligga där. Men jag har för mycket saker att göra för det. Vet att jag borde, nej måste, plugga. Kan inte fortsätta såsom jag gjort, måste ta tag i mig själv igen. Så det blir nog dagens planer, att plugga. Iaf tills Nicke kommer hem. Då blir det mys, vi behöver det.

Känner mig verkligen på skithumör, vet inte vad jag ska skriva, så jag tror jag slutar här för idag.


Söndag dag v.22+2

Happ, då blev man tvungen att vara barnvakt en stund idag. Eller, jag hade att välja på det, eller att följa med ut i stugan. Och det kändes mindre roligt, så jag blev hemma. Ligger i sängen med datorn och myser, dock så är jag ensam. Nicke var duktig han och följde med pappa. =)

Igår hamnade vi hos Nickes pappa under kvällen, fick mysa med en liten bäbis där. Så underbart! Kan inte fatta att snart har jag en egen liten krabat att ta hand om, det är ju inte så länge kvar. Helt otroligt! Jag längtar så mycket så jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Inte blev det någon magbild i fredags heller, måste ta tag i det nästa vecka!

Sen ifredags var jag på stan med Nadja och Jossan, köpte världens sötaste body till lillknotten. Ska lägga ut bild sen.

Idag blir det en hammadag under dagen, ska städa lite snart. Sen blir det nog hockey, hoppas att Jossan vill följa med! =)

Fredag morgon v.22+0

Idag var jag ovanligt trött då Nicke ringde för att väcka upp mig där vid tio.. Förstår inte varför, tror jag sovit ganska gott inatt för en gångs skull.. Snart kommer Nadja hit, hon ska äta lunch med mig innan vi drar vidare ner till stan. Ska möta Jossan där vid två. Ska handla nåt åt bäbisen också, tycker det är dags nu. Nu kan jag inte hålla mig längre, jag vill börja handla! Tur att jag har en snäll pojkvän som ger mig pengar :] <33

Igår var Jossan förbi och käkade middag, sen for jag å Pappa ut och övningskörde. Gick bra och det avr jätteroligt. =)
Annars tror jag inte det har hänt så mycket under veckan, måste se till att uppdatera oftare, och inte med en veckas mellanrum! Men men.. Jo, förresten. I Onsdags för vi på Snack och käkade godmiddag, innan dom visade hockeymatchen på tvn där. Riktigt mysigt faktiskt, och grymt god mat!

I helgen har vi väl egentligen inte planerat så mycket, bli nog hockey ikväll och sen hem för en massa mys. Annars har vi inte bestämt något..
Måste komma ihåg att ta en magbild idag, nu när jag går in i vecka 23. Det är dags att börja med det nu varje fredag, kan va kul att ha kvar. =)

Aja, måste kila nu. Nadja kommer om en halvtimme och jag måste göra mig färdig!



Lördag dag (igen!) v.21+1

Var förresten hos barnmorskan igår. Allt såg bara bra ut, fick lyssna på babyns hjärta och hon tog lite tester. Det var första gången jag träffade den nya barnmorskan, hon som jag ska ha. Tyckte att det gick bra, hon var duktig. Gick igenom provsvaren från förra gången också, även dom såg jättebra ut.

Gick in i vecka 22 igår, så jag är då i v.21+1.. Alltså 21 fulla veckor plus en dag.. Tog ett tag innan jag fattade hur dom räknar. =)

Har öven känt de första sparkarna i veckan.. Det är en helt underbar känsla när man känner sitt eget barn röra sig där inne i magen. <3

Lördag dag v.21+1

Vet faktisk inte vad jag ska skriva, käönenr ingen pepp för ett långt inlägg idag. Veckan har varit bra, firade ju ett år med Nicke i tisdags. Fick en bukett med jättefina rosor, JAG ÄLSKAR DIG!  Vi två for ut och käkade middag innan vi hyrde film och bara myste hemma. I onsdags fyllde lillsyrran 14, GRATTIS SÖTNOS! Har inte gett henne mina presenter än, hoppas hon komemr hit imorgon så man kan träffa henne lite..
På onsdagskvällen var det middag på o´learys, jättegott med buffé.

Annars har det inte hänt så mycket, stan med Carro igår och på kvällen blev det hockey. Ikväll ska vi till Jonna å Dk och käka middag med en massa folk, innan dom drar vidare till fest i bygdeå. Själv får man ju inte dricka, så jag ska hitta på något med Nadja istället. Om hon nu vill svara när jag ringer...


Följ min blogg med bloggkoll

Tisdag dag v.20+4

Firar ett år med Nicke idag! Vaknade imorse av att jag fick ett helt underbart sms av älsklingen, bästa uppvaknande man kan få. Blev alldelens varm inombords! Du är den bästa!

Att så mycket kan förvandlas under ett år, det är helt otroligt. Vill inte ens tänka på hur mitt liv såg ut innan Nicke, försöker glömma allt det mörka. Men en sak vet jag, och det är att Nicke är min prins, han räddade mig mot allt.

Jag älskar dig gubben, mer än allt annat. Och att vi två ska bli tre, det kunde inte bli bättre. För nu vet jag att vad som än händer kommer du alltid finnas i mitt liv. Och det är det bästa!

JAG ÄLSKAR DIG!!


Fredag dag v.20+0

Vaknade faktisk runt tio idag helt av mig själv, utan minsta lust att somna om. Är som vanligt ledig idag, och egentligen skulle Amanda vara hemma med mig idag. Men så blev det inte, det var något speciellt hos dagmamman idag tror jag.
Ikväll blir det bio med Nadja, har dock inte bestämt film än. Måste in på Sf.se och kolla om den ens går någon bra film nu. Den som Nadja ville se har jag redan sett, så vi velar lite fram och tillbaka.

Igår hände det inte så mycket, var hemma under dagen och bara tog det lugnt, sen efter middagen blev det en sväng upp till Ersboda.. Nicke skulle fixa något hos sin pappa, och vi skulle mäta manges soffa osv.. Så det blev en lugn kväll....

Inte lyckades pappa få in bilderna på bäbisen på datorn heller, scannern gjorde dom helt svarta. Jag som var sugen på att lägga upp bilderna här, vill ju visa upp knotten där inne. =)
Men jag får försöka lösa det på något annat sätt..

Nu sitter jag och väntar på att Nicke ska komma hem från jobbet, han borde vara hemma om drygt 20 min... Det är så tråkigt att vara helt ensam.

Onsdag dag

Skönt med en ordentlig sovmorgon idag, vaknade inte förrän Nicke ringde vid halv tolv. För en gångs skull lyckades jag somna om imorse. Börjar inte skolan förrän halv tre, har bara en lektion, Administration A.. Måste ner på stan en snabbis innan, pappa fyller år idag så det måste inhandlas en present.

Var ju på ultraljud i måndags, HELT UNDERBART! Allt var bra där inne och den växer som den ska. Fick även ett datum då det är tänkt att den ska komma ut, den 26 februari. Men får räkna med att gå över en-två veckor.. Så vi får nog ett litet marsbarn. =) Nu är jag alltså i v. 19, går in i vecka 20 på fredag. Så jag har gjort bort hälften av graviditeten nu, och nu återstår bara att vänta och vänta.
Fick även bilder också, men har inte fått in dom på datan än, pappa är seg med att scanna in dom. Men jag lovar, dom kommer!

Oj, nu måste jag skynda mig lite om jag ska hinna till stan.. Får fortsätta sen! =)

Lägger in en bild på mig och älsklingen också, tagen i Bulgarien. <3 <3 <3 <3


Måndag dag

Det kanske är dags att börja uppdatera bloggen lite oftare. När jag började skriva blogg, blev det minst ett inlägg per dag, nu är det snarare ett inlägg per vecka. Det är inte det att jag inte har tid, för det har jag. Snarare för mycket tid. Det hänger nog på att jag helt enkelt inte har lust att skriva. Och händer det inget speciellt så har man heller ingenting att skriva om.

Helgen har iaf varit lugn, hyrde film med nicke i lördags, så det blev ännu en hemmakväll. Men det var mysigt.
Idag är jag ledig, vilket jag tycker är jätteskönt. Dock lite tråkigt eftersom jag inte gör någonting, måste ta mig i kragen och hitta på saker. Har ultraljud idag, är lite smått nervös faktiskt. Är rädd att dom ska säga att det är något fel på vår bäbis. Visst, dom sa på förra ultraljudet att allt såg superbra ut, men dom kanske hitatr någonting nu, när den har blivit lite större. Älsklingen säger att jag inte ska oroa mig, men känslan av att det kanske är något fel finns ändå kvar.
Vi har iaf kommit fram till att vi ska vänta med att titta könet, eftersom vi är lite oense om saken. Då tycker vi att det är bättre att vänta tills vi är 100% säkra på vad vi vill. Det kommer ju fler chanser.

Spännande ska det bli att få veta vilket datum bäbisen är beräknat att komma ut. Eftersom jag blev uppskjuten så pass mycket, ahr jag ingen som helst koll nu. Vet inte ens vilken vecka jag är i längre. Men allt sådant bestäms idag. Amanda kommer att bli överlycklig när vi kommer hem därifrån, hon har tjatat och tjatat att få se ett kort på bebben, och idag får hon äntligen göra det. Hon är helt tokig i att vi ska få barn, hon vill verkligen ha en bäbis. Och som hon säger, så kommer vårt barn vara hennes barn. Hon har tillochmed redan bestämt att den ska bo med henne. Haha, hon är sötast!

VAr även på hockey igår, Amanda följde med. Förstå gången för henne, tror att hon tyckte att det var roligt. Men det blev en kort match för oss, Nicke blev så sur över att Löven spelade skitdåligt, så vi åkte hem redan efter andra perioden. Förlorade mot Almtuna med 4-1. Inte världens bästa match kan jag lova. =)


RSS 2.0