Hon kommer från främmande vidder, hon stannar hos dig som en dröm - L W

Vilken superkanondag det har  varit idag!! Nova blev hämtad tidigt från dagis, så vi hann med utelek, legobygge, mys och bus innan Viktor kom för att käka middag. Jag har verkligen inte en blyg dotter, Nova blev blixtförälskad i "Viktor Karlsson på taket" som hon kallar honom. När bäbis tyvärr blev lämnad hos sin pappa styrde jag och V upp en skräckfilm och lite rädslamys! Inte alls dumt en torsdagkväll. Dock skrämde han upp mig och sen stack, så nu sitter jag i en tom och tyst lägenhet alldelens själv. Ska försöka flörta in mig hos fina U att han ska komma hit och hålla handen en stund.
 
Imorgon är "första dagen" på jobbet, äntligen! Får hämtning av LillChefen kl 07, kunde inte börjat bättre! Jag är verkligen heltaggad på att börja jobba igen, har saknat folket och alla rutiner. 
 
 

Min älskling har ett hjärta av snö, så skört och vasst som skaren - L W

Imorse ställde jag väckaren tidigt trots att jag somnade så himla sent, jag behöver verkligen vända tillbaka dygnet och försöka hitta igen mina rutiner. De senaste veckorna har sömnen blivit kaos, jag kan inte sova längre. Jag hoppas att det blir bättre när jobbet och träningen drar igång igen.
.
Nu hade jag tänkt städa och tvätta lite innan det är dags att hämta hem bäbis från dagis. Älskade torsdag, och som jag saknat lilltjoppan! Vi ska nog ha lite utelek och sen massor med mys! Dessutom kommer bästa V hit och äter middag med oss, det är på tiden nu att han får träffa Nova. Helt galet faktiskt att min bästa vän aldrig gjort det..

Du säger, att vi nått den punkt i livet när man bli tvingad att förstå - L W

Galet länge sen jag skrev här, jag har helt tappat blogglusten. Inte för att jag inte haft nåt att skriva, tvärt om, utan för att jag behövt den här tiden till mig själv. Jag har insett så många saker, att livet måste gå vidare och att jag ska göra det för min egen skull. Just nu är livet toppenbra, jag trivs och njuter för fullt. 
 
Jag har varit arbetslös nu i två veckor, men på fredag börjar jag igen. Min gamla anställning på Socialtjänsten tog slut, så nu ska jag börja på en ny. Samma jobb, fast lite bättre och lite roligare. Jag har verkligen haft tur som hittat ett kanonbra jobb där jag trivs till tusen, och att nu få fortsätta känns underbart! Jag är less på ledigheten nu, så jag gillar att det bara är två dagar kvar.
 
Jag har spenderat den här månaden omgiven av fina människor och en massa trevligheter. Jag har verkligen behövt det, att få rensa vänlistan lite och hitta nya vackra människor i mitt liv. Jag har insett att det inte går längre att försöka hålla ihop med folk som bara suger energi, folk som gör en olycklig i längden. Istället måste man fokusera på saker och personer som får en att må bra. Det är precis vad jag gjort, och det känns verkligen som att jag hittat rätt.
 
Det finns så mycket jag skulle vilja skriva, hela jag är full av känslor och tankar som jag vill dela med mig av. Just nu finns inte tiden dock, jag ska iväg och dricka kaffe med arbetskollegorna och sen handla lite. Men snart, då ska jag lätta mitt hjärta. 
 
Mitt liv
Mitt allt
Min kärlek
 
 
 
 
 

RSS 2.0