Fredag dag v.36+0

Den här dagen blev inte alls som jag tänkt mig, ingen skola, inget prov. Vaknade upp med sprängande huvudvärk imorse och trött som satan. Har haft så ont i ryggen inatt, så det har blivit lite sömn. Istället har jag börjat packa lite smått här hemma, alla filmer och lite i köket. Ska till nya stället ikväll och börja flytta saker. Jossan ska hjälpa till också, det ska bli kul att umgås lite. =)

Igår var vi ju på ultraljud, och bebben hade inte vänt sig. Så vi fick prata med en förlossningsläkare och fick en tid för vändning. På onsdag morgon blir det ett försök, hoppas det funkar. Läkaren berättade att bara drygt hälften av alla försök fungerar. Så går det inte blir det kejsarsnitt. Barnmorskan som gjorde ultraljudet mätte och vägde bäbis, och det visade sig att h*n är lite liten. Inte så att det är farligt eller nåt, men den låg drygt 10% under normalt. Lillskrutten vägde ca 2400 gr, och den ska egentligen ligga på drygt 3000 gr i den här veckan. Men eftersom hon sa att det inte alls var farligt är jag inte orolig eller så. Annars så sa hon att allt såg bara bra ut, och det var skönt att höra. Lite orolig är man ju att något ska vara fel, men det kan man ju inte veta förrän efter den kommit ut.

Nä, nu ska jag gå och fortsätta här, innan Nickepicke kommer hem. =)

Veckans magbild (v.37):



Torsdag dag v.35+6

Provet i morse gick ganska bra, känner mig faktisk nöjd. Så det är skönt, har gruvat mig lite för hur det skulle gå, trodde inte att jag kunde någonting. Men det gjorde jag tydligen.
Nu är jag hemma, ligger och slappar i sängen och ser på film. Har sån jäkla huvudvärk, så jag hade tänkt försöka vila bort den. Ser på I am Legend, med Will Smith. Har hört olika saker om den filmen, vissa tycker den är totalt värdelös, medan andra tycker den är skitbra. Har inte hunnit se så långt så jag kunnat bilda mig min egen uppfattning. Men det kommer väl.

En barnmorska från spec. mödra ringde imorse, har tid för ultraljud halv tre idag. Ska bli skönt att få se om lillskrutten vänt sig själv, eller om den behöver hjälp med det. Ska bli helt underbart att få se lillen, det är en jäkla speciell känsla att kunna se h*n där inne. Så jag är supertaggad, lite nervös dock. Men det ska nog gå bra.

Aja, tänkte bara slänga in en snabb uppdatering, får skriva mer sen. Nu ropar sängen på mig, så jag ska krypa ner under täcket igen! =)



Längtar tills du kommer ut till oss,
mamma och pappa älskar dig! <3<3<3


Onsdag kväll v.35+5 (igen)

Nu börjar jag bli lite nervös. Eller inte nervös, men det pirrar lite i magen. Har nyss kommit upp ur badet, och ska snart åka till lägenheten och se hur det blev. Nicke kommer och hämtar mig på ett tag, jag har ju inte sett hur det ser ut efter dom tapetserat. Hoppas dom hinner med sovrummet ikväll också, för isåfall är vi så gott som färdiga! Nicke sa att det blev hur bra som helst, och det kan jag nog gissa. Så jag hoppas han skyndar sig, jag vill se NU! =)

Aja, får berätta hur det blev imorgon, blir nog raka vägen i säng sen när nicke kommer hem. Vet inte hur många timmar han blir borta, och stackarn som börjar fem imorgon bitti. Han är duktig han, min fina pojke.



Smygtog lite bilder innan jag hoppade ner i badet. Nu börjar tjockismagen bli stor! <3

Onsdag kväll v.35+5

Nu känns det att det är på god väg med lägenheten, killarna är och tapetserar för fullt nu, och bra blir det kan jag lova! Har varit där hela eftermiddagen och städat, har även börjat packa upp lite kartonger, typ alla köksgrejor och sånt. Är supertaggad på att flytta in på riktigt nu! Var på stan med Nadja en stund efter skolan också, alltid lika trevligt. Dock var båda less och nog inte alls på humör, så det blev en kortis. Tur att jag har en snäll syster, hon bjöd mig på korv. =)
Hann även kika en massa på bäbiskläder (som vanligt!), och nog hittade man en massa fint alltid. Men köpte ingenting idag.

Nu börjar jag känna paniken, prov i morgon men ingenting fastnar. Det verkar inte spela någon roll hur mycket jag än pluggar. Men jag SKA fixa det, det har jag intalat mig själv. För det måste göras. Matteprovet på fredag vet jag dock inte hur jag ska kunna lyckas med, det känns som att det är viktigare att plugga psykologi. Men jag får köra hårdträning imorgon kväll.

Just nu är jag på klagohumör, har ont överallt och är less. Nu börjar det kännas ordentligt i ryggen, och det börjar bli tungt att gå långa sträckor. Men som tur är är det ju inte länge kvar till min lilla bus kommer ut. Går ju in i vecka 37 på fredag, så ni dröjer det inte alls länge. Full fart är det då i magen, det blir inte många lugna stunder. Och jag som tyckte att den var super aktiv i mitten av graviditeten, men tji fick jag. Nu är det ännu mer. Men en spark innifrån kan verkligen lysa upp tillvaron då man är på dåligt humör. Man blir alldelens varm i hjärtat!


Onsdag morgon v.35+5

Gud vad jag saknar tiden då jag var morgonpigg, och det inte spelade någon roll hur tidigt jag klev upp. Nu är klockan strax efter åtta, och jag känner mig helt död. Men ska göra ett ryck, har en massa plugg som måste fixas innan jag drar iväg till skolan. Rättskunskapen börjar halv tolv, så lite borde jag hinna med.

Hade velat roa er med att berätta vad för roligt jag ska göra ikväll, men det händer faktiskt inget. Ska plugga psykologi och matte som en tok hade jag tänkt, medans älsklingen är och tapetserar lägenheten. Började faktiskt köra lite kartonger igår, så det känns verkligen som att det snart är dags. Peppar fortfarande helgen, då vi nog blir färdig med allt!

Var ju hos barnmorskan igår, och lillbusen har inte vänt sig och lagt sig med huvudet neråt. Allt annat såg bara bra ut, vilket var skönt. Men nu blir det ett ultraljud och sen ett försök till att vända på bebben. Det blir nog ibörjan på nästa vecka, väntar på att spec. mödra ska ringa så vi får en tid. Hoppas det funkar med vändningen, eller att den vänder sig själv innan. Det är bara att hålla tummarna nu. Annars så är det full fart, knappt en lugnt stund i magen. Det är helmysigt, men lite irriterande då man försöker sova. Men det är väl bara att vänja sig med mindre sömn.

Nu blir det en dusch, sen ska jag plugga.

Tisdag morgon v.35+4

Jag var uppe tidigt idag, nicke ringde och väckte mig klockan åtta. Och då var det bara dags att vakna, trots att jag är ledig idag. Men jag behöver plugga, så det blir en heldag till det. Har psykologiprov på torsdag, och matteprov på fredag. Just nu sitter jag och gör en massa instuderingsfrågor till psykologin, om alla dessa jävla olika perspektiv och viktiga männsikor. Hoppas det hinenr fasta i hjärnan, så att jag inte sitter där och inte kommer ihåg något på torsdag.

Sen klockan ett är det dags för att åka till barnmorskan igen. Idag får vi se om lillskrutten vänt på sig självmant, eller om dom måste vända på den. För två veckor sen hade den inte gjort det, och nu när det abra är en månad kvar måste den ligga med huvudet neråt. Så det är bara att hålla tummarna, får skriva och berätta hur det gick sen när jag kommit hem.

Ikväll blir det förhoppningsvis att tapetsera lägenheten, eller inte jag, utan nicke och några. Hoppas det blir av, så vi kan börja flytta in snart. =) Var där igår och slet all tapet i hallen, spacklade och jag målade alla lister och så. Jga blir så nöjd.

Nä, nu måste jag fortsätta, nu när jag kommit igång och är någorlunda taggad. Sen blir det en lång, skön dusch.

Måndag morgon v.35+3

Oj, vilken fat det är på bebben i magen, den ligger inte still en sekund ens. Samma sak var det igårkväll, då trodde jag nästan att h*n var påväg ut, fast genom magen. Låg uppe i soffan och bara tittade, man såg hur bra som helst alla rörelser. Det var helmysigt! Snart är det inte så länge kvar, är ju i vecka 36, så snart kommer vårt efterlängtade mirakel ut. Idag är det precis en månad kvar till BF, och man vet ju aldrig, den kan ju komma tidigare.

Igår var vi och fixade i lägenheten hela dagen, så nu är det inte mycket kvar. Har målat allt som ska målas, och nu väntar vi bara på att få tapetsera. Det blir förmodligen på tisdag, eller torsdag. Så vi kan nog börja flytta alla saker och möbler till helgen. Kommer kännas riktigt skönt när allt är färdigt. Dock börjar man känna sig lite less, men man får försöka tänka på att ju mer vi gör, desto snabbare får vi flytta.

Måste fara och hämta ut barnvagen i veckan också, den har kommit så det är bara att hämta ut på busstationen. Ska fara och fixa en bilbarnstol också, så att allt finns. Inte har jag packat bbväskan heller, så det måste också fixas. Vill inte behöva stresspacka den precis innan vi måste åka in.

Nu ska jag iväg till skolan, ska bara platta håret först. Har psykolgi idag, men känner ingen som helst pepp.


Lördag kväll v.35+1

Nu ligger jag i sängen med världens huvudvärk och försöker samla energi för att kliva upp. Måste klämma i mig lite mat, har inte ätit middag än, och jag börjar bli hungrig. Egentligen var det tänkt att jag skulle med Nicke och hans familj på droskan och käka buffé, men det satte huvudvärken stopp för. Så istället har det blivit en hellugn kväll framför tvn och datan. Har även hunnit med att läsa lite, och det är ju inte helt fel. Längtar efter Nicke nu, börjar känna mig lite ensam.

Idag har vi varit i lägenheten hela dagen och målat. Nicke har målat både vardagsrummet och sovrummet, medans jag häll på med öppenspisen. Det är ett himla pillerjobb, hoppas jag hinner färdigt med det imorgon. Det blev ljusgrått i vardagsrummet, och mörklila i sovrummet. Jättesnyggt! Vi ska även tapetsera fondvägagr i båda rummen, det blir nog kanske en svart med något på i sovrummet. Är helnöjd, och längtar som en tok tills allt är färdigt. Men vi har ju en hel del kvar, köket, hallen, bebben rum. Och allt det ska tapetseras, så det är en del jobb. Men vi ska försöka hinna färdigt under veckan, tur att folk är snälla och ställer upp å hjälper.

Igår blev det middag med familjen, käkade kinamat på Eurasia. Mumma! Det var superkul, och länge sedan sist. Men det har ju varit som det har varit, men nu börjar det bli bättre. Känns jätteskönt. Ska lägga upp bilder sen, men dom är på Nadjas kamera.

Men jag tänkte iallafall bjuda på veckans magbild, den bliev dock inge bra, men så går det när man måste ta den själv.



v.36

Fredag kväll v.35+0

Uträkning utgår från dagens datum: Fre 23 jan 2009.
Din graviditet startade Fre 23 maj 2008.
Du blev gravid ungefär Fre 6 jun 2008 (ägglossningen).
Du är på dag 246 av 280. (87,9%).
Du är i vecka 36.
Du har gått 35 fulla veckor och 0 fulla dagar (v35+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 26 feb 2009
Du har 34 dagar kvar till förlossnin
g.



Fredag dag v.35+0

Mötet imorse gick finfint, det känns otroligt skönt nu när man fått ordning på allt. Kollade igenom mina betyg, nu är det bara några få ämnen jag har kvar gamla saker att göra. Vi bestämde att efter sommaren ska jag tillbaka till skolan, för att läsa några ämnen. Har jag tur blir det bara tre, naturkunskap, bild och ett ämne till. Måste få ihop 100 poäng mer. Men jag tror att det kommer lösa sig den här terminen, kommer bara att ha tre ämnen att läsa efter bebben kommit, och det borde jag ju klara. Det blir ju bara tre lektioner under veckan, och det ska jag nog lyckas smita iväg. Ska fixa färdigt lite innan nu så det inte blir så mycket till sen, har ett gammalt ogjort matteprov och redovisning som ska fixas på fredag.

Just nu är jag på bra humör, det känns skönt att inte behöva oroa sig över hur det kommer att bli. Tur att jag har kanonlärare och rektor, som ställer upp till hundra procent.

Det blev ingen lektion nu idag, utan jag ska bara vänta tills nicke kommer hem, innan jag kryper ner i ett varmt bad. Vill ha lite pussar först. Det är då full fart inne imagen, bäbis rör sig och sparkar som en tok. Helt underbar känsla, man blir alldelens varm i hjärtat. Längtar tills du kommer ut, underbaraste! <3

Fredag morgon v.35+0

Ska strax iväg till skolan, ska ha möte med malin, min mentor och rektorn. Vi ska försöka komma på en bra lösning till hur jag ska göra med skolan framöver, efter det att bebben kommit. Hoppas vi kommer fram till något bra, så jag kan känna mig peppad och motiverad, istället för att allt ska kännas jobbigt och drygt.

Efter det blir det att börja plugga lite inför provet i Psykologi som vi har på torsdag, vill verkligen prestera bra i det ämnet. Så det är bara att sätta igång. Klockan två ahr jag en lektion, näthandel B, där jag faktiskt inte vet vad vi gör. Ska göra en hemsida med ett handelssystem typ. Middag blir det ikväll iallafall, på Eurasia med familjen. Det blir lite stressigt, men en timme borde räcka för att göra mig klar tycker jag. Måste fråga pappa om han kan skjutsa mig förresten.

Nu ska jag gå, ska möta malin om 20 min på skolan. Går förresten in i vecka 36 idag, kan ni förstå hur snabbt det har gått? Bara drygt en månad kvar, sen kommer vårt mirakel ut! <33

Torsdag kväll v.34+6

Tänkte slänga in en uppdatering för att visa att jag fortfarande lever, det var ett tag sen jag skrev. Men nu är jag inne i en liten bloggsvacka, då allt bara känns drygt. Men det får vi se till att ändra på.

Är grymt trött just nu, vill bara lägga mig och sova. Det har varit fullt upp idag, först skola och sen blev det jobb i lägenheten. Nu är alla väggarna slipade, tapeterna nerslitna och golvet täckt så nu är det bara att sätta igång.
Imorgon ska jag på möte om hur jag ska göra med skolan när bebben kommit. Måste se till att det blir klart imorgon. Efter har vi näthandel, och senare blir det middag på kinarestaurang med mamma och syskonen. Helmys! =)

Orkar inte skriva mer, har fullt upp med att försöka hålla ögonen öppna.

Tisdag dag v.34+4

Hade tänkt vara duktig idag och städa och tvätta, synd bara att man är så morgonseg. Men lite ska jag se till att hinna med iallafall. Ikväll blir det att åka till nya lägenheten och börja riva tapeter, allt ska bort. Kan inte säga att jag är särskilt peppad på det, men det måste ju göras. Tänk vad fint vi kommer ha det när allt är färdigt! =) Var där en sväng igår kväll för att hämta nycklarna och börja planera lite hur det ska se ut. Tror att det kommer bli skitbra!

Annars har jag inte så mycket att skriva, känner mig inte alls på humör för ett långt inlägg idag. Ska fixa upp bloggdesignen så som jag vill ha den, då kanske man blir mer peppad på att skriva.



MAMMAS ÄLSKLING!! <3<3

Måndag morgon v.34+3

Får nycklarna till lägenheten idag, är supertaggad! Han ringde igår och berättade att dom redan var färdig med flytten, så vi skulle få ta den redan nu. Så i veckan blir det att renovera, hela lägenheten ska tapetsera och målas om innan vi börjar köra möbler. Ska bli helt underbart att få vårat igen, speciellt nu när man kan få det precis som man sjölv vill. Dock är den en hel del jobb, men tur vi har folk som stälelr upp och hjälper till.

Ska snart till skolan, har en lektion idag som klockan tolv. Sen blir det att skynda sig hem och bara vänta tills vi kan åka och hämta nycklarna, det går nog inte att beskriva hur taggad jag är. Måste förbi hemma hos Elin en sväng också, vill se hur deras nya lägenhet ser ut. Så det blir att pussla lite med tiden nu ett tag framöver, men det ska nog funka. =)

Söndag dag v.34+2

Söndag idag, och det känns. Söndagar är en riktig tråkig dag, ingenting att göra. Alla man gör är att vänta och gruva sig inför den nya veckan, med skola och så.
Idag hade jag tänkt fara och hjälpa Elin å Robban att flytta, men det behövdes inte. Får se om jag tittar förbi lite senare, är lite småsugen på att se hur lägenheten ser ut. Vi var och skrev kontrakt för våran igår iallafall, och det kändes bara bra. Började planera lite smått över hur vi ska tapetsera, skulle få nytt i hela lägenheten. Förhoppningsvis får vi nycklarna till helgen, så vi kan börja lite smått. Jag får ju inte bo där under tiden det målas å så, så vi vill bli färdig med det så fort som möjligt så vi kan börja köra grejor. Ska bli så skönt att flytta och att det bara blir jag och Nicke igen, har saknat det. Sen är jag grymt peppad på att få det precis som vi vill, med nya tapeter och allt.

Igårkväll blev det bio med Nicke, såg den nya Wallander. Helt klart värd att se. Hann även med att spela kort med Jossan också innan det var dags för sängen.
Annars har det varit en lugn helg, fast dåligt med sömn. Hoppas det går över snart.

Nu ska jag upp och baka något, dom är sugen på fika där uppe. Lägger in veckans magbild också, nu är det ju bara 5 veckor kvar, helt otroligt!


Torsdag morgon v.33+6

Har jag sagt att jag hatar morgonar? För det gör jag. Speciellt då man ska upp tidigt för en heldag på skolan och man knappt har sovit något under natten. Börjar bli grymt irriterad på att jag inte kan sova. Men kanske hade jag för mycket pirr i magen föt det. Var och kikade på tre lägenheter igår, och vi bestämde oss för att ta en av dom. En trea på lite mer än 90 kvm!!! Inte liten alltså. Det var en fyra från början, men så slog dom ut en vägg så köket blev ännu större. Alla rummen är gigantiska, så jag vet inte hur vi ska möblera. Kommer måsta köpa tokmycket nytt. Men det får bli ett senare bekymmer. Det var även en öppenspis i vardagsrummet, men den går inte att använda. Men helmysigt ändå! =)

Men jag är helnöjd iallafall, ska dit på lördag och skriva kontrakt, och höra om vi kan börja tapetsera och måla då. Det var ett krav jag hade, jag vill ha nytt på väggarna. Och det måste ju som göras innan den första då vi flyttar in, eftersom jag inte kan bo där under tiden. Jag är heltaggad! Kommer dock kännas lite tomt, nu är man ju van vid att bo många. Men det ska bli grymt skönt, äntligen blir vi vi två igen, eller tre när bebben kommer.

Igår efter lägenhetsvisningarna var det dags för hockey, superkul att Elin ville följa med. Hoppas hon hakar på nästa onsdag igen! =)

Nä, om man ska göra sig färdig och dra sig mot skolan...


Onsdag dag v.33+5

Är supertaggad på ikväll, ska fara och titta på två lägenheter! Båda ligger väst på stan, typ vid draggen. En 3:a och en 4:a. Hoppas verkligen dom är fina,. är så sugen på att flytta. Dock var inflyttningen den första februari, vilket är ganska tidigt. Men vi ser väl.
Efter det blir det hockey, Elin ska följa med så det ska bli jättekul =)

Har varit i skolan idag, har haft rättskunskap. Det verkar ändå vara en helt okej kurs, dock så är läraren lite mysko. Men det ska säkert bli bra.

Nu väntar jag på att Nickepicke ska komma hem, är lite mysasjuk . =) Skriver mer sen, orkar inte nu .

Måndag dag v.33+3

Inte en enda uppdatering under helgen, gud vad lat jag varit . Ska strax iväg ner till stan för att möta upp Nadja, vi ska åka samma buss till ersboda. Har barnmorskan klockan ett, så det blev ingen skola för mig idag. Kändes onödigt att åka dit, för jag skulle bara hinna vara där i tjugo minuter. Helgen har varit bra annars, var med Elin i lördags, vi spelade lite buzz, käkade pizza och bara umgicks. Det var superkul, måste bara se till att styra något lite oftare. Igår körde jag en slappardag, låg i sängen i pyjamas hela dagen och kvällen och kolalde på film. Det var grymt skönt faktiskt.

Nej, måste skynda mig nu, får fortsätta skriva när jag kommer hem. Är supertaggad på att få höra lill*ns hjärtslag och se att allt är bra med den. <3<3

Här kommer veckans magbild

Fredag dag v.33+0

Jag som ville ha sovmorgon idag, men amanda kom och väckte mig klockan nio i morse. Satte på barnkanalen och hon satt i sängen och såg medans jag försökte somna om. Men det är inte det lättaste så som hon pratar. Får sova ut imorgon istället. IDag blir det skola, börjar klockan två och går fram till fyra. Drygt, jag som aldrig haft lektioner på fredagar förut. Men jag tror det är en slapp lektion, hoppas då det. Annars har jag inte gjort så mycket i veckan, skolan har ju börjat, och jag fick ett bra schema. Slappt, precis som förra terminen.

Nu blir det att slänga i sig lite frukost, Nadja är påväg hit så jag måste sluta skriva. Får slänga in en längre uppdatering senare, plus veckans magbild! =)

Tisdag dag v.32+4

Usch vad seg jag känner mig idag, det blev en lång natt. Var uppe och såg VM-finalen i hockey inatt, och den slutade inte förrän vid halv fem. Och självklart, hur trött jag än är, tar det så lång tid att somna. Idag har vi inga planer, förutom hockey ikväll. Var länge sen jag var på en match, så jag måste nästan åka dit. Plus att vi fått en massa biljetter av pappsen i julklapp, så dom måste vi ju använda upp. Tänkte hoppa in i duschen strax, så jag är någorlunda färdig då Nicke kommer tillbaka från jobbet. Stackarn var tvungen att åka dit ett tag, dock bara för en halvtimme eller nåt sånt.

Imorgon börjar skolan, kan inte säga att jag är särskilt peppad, usch nej. Men nu ska jag ge mig fan på att göra färdigt allt, så jag inte har så mycket då bebben kommer. Måste även komma ihåg att boka in ett möte med min mentor och rektorn, och försöka komma fram till hur vi ska lägga upp allt under våren. Vill verkligen försöka göra färdigt så mycket som möjligt, vi får väl se hur det kommer gå.

I morgonkväll ska jag iallafall till Mia på tjejkväll, med middag och en massa snack. Det skulle även komma en tjej och visa upp en massa hudvårdsprodukter som vi får testa osv. Kommer dock inte ihåg vad Mia sa att det var för märke, så det ser vi imorgon. Måste säga att jag är grymt taggad,det ska bli superkul! =)

Nja, nu blir det att gå och göra mig färdig. Puss

Söndag dag v.32+2

Tänkte göra en sammanfattnign av helgen, eftersom jag uppdaterat så dåligt. Men jag ahr varken varit på humör eller haft lust. I fredags blev det stan med Elin, köpte 2 pyjamasar till bebben, supersöta! Vi käkade middag på Subway innan vi åkte hem till Alex. Äntligen lyckades jag ta mig dit, han har ändå bott där i drygt två år tror jag, utan att jag kommit och hälsat på. Han bjöd på fika också, chokladrulltårta och chokladbollar. =)
Sen åkte vi till Aije, gjorde inte så mycket, kollade bara på Tv och snackade och sånt typ. Sen äntligen, åkte vi och träffade Mia och hennes lille Rasmus. Var supertrevligt, kul att äntligen kunna snacka bäbis och graviditet med nån i min egen ålder. Fick en massa bra tips och råd. Fick dessutom också en massa massa bäbiskläder, så nu har vi nästan så det räcker och blir över. Iallafall i den lilla storleken. Hoppas att jag får en liten bebbe, så den inte hinner växa ur allt så snabbt så jag inte hinner använda allt.

Kvällen kunde ju ha slutat bättre, men jag tror vi löst allt. Men trots det känns allt så konstigt, kan inte sätta fingret på vad bara.

Igår blev det hellugnt, var bara hemma. Kollade på ishockey och film under kvällen. Och idag har vi inte hunnit så mycket, var en sväng upp till Nickes pappa bara.

Slänger in en bild på magen, nu när jag är i v.33.


Fredag natt v.33+0

Den här kvällen blev inte alls som jag tänkt mig. Det sket sig, eller jag gjorde bort mig. Tänkte faktiskt aldrig så långt att du kunde bli sårad, det var inte meningen så. Men allt blev skit, och nu får jag inte ens tag på dig. Vet inte vad jag ska göra, känner mig så sjukt värdelös. Vet inte vad jag ska skriva, orkar verkligen inte. Har så dåligt samvete, men är samtidigt jättearg. På vad vet jag inte, men vill bara slå sönder nåt. Är så jävla less, på allt. Nu ska jag dra täcket över huvudet och försvinna. Då kan jag inte göra mer skada iallfall.

Fredag dag v.32+0

Nu är jag färdig och taggad på en heldag med Elinpelin. Först ska vi på stan, sen käka middag nån stans, har inte bestämt avr. Sen ska vi förbi Alex ett tag, och efter det har vi inget planerat. Det blir kanske att fara och hyra film eller nåt sånt, har ju Nadjas lägenhet vi kan vara i. Eller så far vi och träffar nån, vi ser väl hur det blir. Ska ta magbilden nu, och sen skynda mig iväg. Lägger in bilden senare!

Torsdag kväll v.31+6

Nyår igår då, den var helt okej. Var mest bara hemma, och gick en sväng ner till stan vid tolvslaget. Mäktigt med alla raketer det var där, och sjukt med folk. Nicke lekte även svarttaxi en stund, så vi fick in lite extra pengar, inte dumt det. Vi gick och la oss vid halv fyra tror jag, och klev upp vid elva imorse. Annars har det inte hänt så mycket idag, var en sväng med Nicke till hans jobb och hjälpte han lite när han jobbade.

Ikväll blir det att skjutsa Nadja lite överallt, ttyp till busstationen, den lyckoosten åker bort ikväll. Dock bara till örebro, men ändå. Ska fråga om hon kan packa ner mig i hennes väska, det skulle vara guldvärt att få komma bort från allt ett tag. Är grymt less på det mesta just nu faktiskt.

Imorgon blir det att vara med Elin, ska först på stan, sen ut och äta och sen en helkväll tillsammans. Har dock inte bestämt vad vi ska hitta på, men det löser sig nog. Har iallafall fått låna Nadjas lägenhet imorgon, så då har vi nån stans att vara. Nicke åker till sthlm imorgon bitti för att se hockey, så det blir att sova ensam igen. Kommer kännas tomt. Men men, sånt är livet.

Det känns som att jag har hur mycket som helst jag skulle kunna skriva, men jag vet inte vad just nu. Är helt borta i huvudet, och orkar verkligen inte tänka så mycket just nu.

Imorgon är det ny vecka, går in i v.33. Så det blir en ny magbild, ska bara komma ihåg att ta den. Idag har det iaf varit full fart inne i magen, har nästan inte fått en lugn stund. Samma sak var det igår, min lilla skrutt ville inte vara stilla <3 Åh, mamma älskar och längtar efter dig!<3<3

RSS 2.0