Tisdag dag

Idag har det varit en jobbig morgon. Lillan har inte alls varit på bra humör, ingenting har funkat. Nu ligger hon, efter många försök, och sover i vagnen. I morse var hon på superbra humör, men efter hon fick lunch har hon bara gnällt. Tror det är jobbigt för henne att det är så varmt, både ute och inne. Så det är bara att hålla tummarna för att hon är på bättre humör när hon vaknar. Vilket jag tror att hon kommer vara! =)

Jag har legat sjuk hela helgen, så det blev ingen fest för min del. istället låg jag hemma i min ensamhet med feber och ett sprängande huvud, medans alla var på stan och roade sig. Men igår var febern helt borta, så nu är det bara lite halsont kvar.

I veckan blir jag och Nova själv hemma, Nicke åker ner till Västerås i morgon, och blir kvar där tills på söndag. Då ska vi passa på att mysa och göra en massa roliga saker, så vi inte har tid att sakna honom. =) Vi ska iallafall till pappas stuga på onsdagkväll med Nadja, och åker nog hem på torsdag, eller fredag. På lördag blir det ikea med Elin, Robban och Johan. Då ska jag tröstshoppa en massa! =) Jag och Elin har planerat att gå till köpcentrumet medans killarna åker till biltema. Måste hitta en ny sommarklänning och en present till Nicke. Han fyller år på fredag, och inte är han hemma då heller!

Egentligen har jag en massa saker att skriva om, det har hänt en hel del sen sist jag skrev. Men jag har varken orken eller humöret för det, så jag hoppar det. Nya bilder kommer det också, så fort jag hittat kamerasladden. Vet att jag sett den nånstans, men kommer inte på vart. Jag har säkert stödat bort den.

Dagens planer blir att städa och fara iväg och handla. Ska även pussa så mycket på Nicke att jag klarar mig en hel (nästan) vecka.



Min stora kärlek!
Mamma älskar dig, mest av allt!

Onsdag kväll (igen)




Jag älskar dig, bästa vän!
Du och jag föralltid?

Onsdag kväll

Nu har Amanda precis åkt hem nu, så äntligen är det lite lugn och ro. Nämen, det är alltid lika kul att ha henne här, min stora tjej!

Badet idag gick hur bra som helst, Nova gillade det jättemycket! Hon var hur söt som helst i baddräkten hon fick av Mia i doppresent. Jag och Amanda hade då minst lika roligt också, så det måste göras om snart! =)

Nu väntar jag på att Nicke ska komma hem, han är och fiskar med Dk. Så det blir väl att sätta på en film eller nåt sånt. Håller på att föra över bilderna från kameran nu, så nu hade jag tänkt lägga in en massa nya bilder på min lilla stjärna.

Tryck på dom för att förstora.




 




Nöjd nu, Johanna? ;)

Onsdag dag

Nu är jag nyduschad och färdig, och lillan är halvt påklädd. Hon har sovit ganska länge nu på förmiddagen, så jag hann både raka benen och duscha i lugn och ro. Hon sov hela natten inatt igen, somnade vid åtta och sov fram till halv sex. Då ville hon äta, och somnade om till strax innan nio. Det var skönt, för det blev riktigt sent igår. Nicke och Edde var på cirkus, och efter det for vi till Ullis i Sörmjöle på kvällsfika.

Idag ska jag och Nova åka och bada på badhuset med Amanda. Det blir hennes första gång, så vi får se hur det går. Men jag tror att det kommer gå super, hon älskar allt som har med vatten att göra. Precis som sin mamma! =)

Ikväll ska Amanda vara här fram till sju, så vi ska mysa en massa! Nu ska jag göra oss färdiga, och sen ta en långpromenad och hämta Amanda hos dagmamman. 

Tisdag dag

Nu var det hur länge sen som helst jag skrev. Hade tänkt skylla på att jag inte haft någon dator, men jag har ju bara varit utan under helgen. Jag har nog helt enkelt blivit lat. Och idag hade jag inte tänkt lova att jag ska bättra mig, det har jag gjort alldelens för ofta. Så det blir som det blir, men jag ska försöka skriva mer!

Det har hänt jättemycket sen sist, och det största är nog att jag tagit studenten! Ingen mer skolan tänker ni, men där har ni fel. Jag ska tillbaka till hösten för att läsa några kurser jag missat den här terminen när jag varit mammaledig. Det mesta hade jag tänkt försöka göra bort under sommaren, om jag nu lyckas ta tag i mig själv och sätta igång. Jag säger som Nicke alltid klagar på - Jag ska!
 
Studenten var iallafall hur kul som helst! Champangefrukost hos Mattias på morgonen, sen fotografering och tårta på skolan. VI sprang ut halv tolv, och där  stog Nicke, Nova, Amanda, Kicki, pappa och Malin. Hann pussas en snabbis med Nicke och Nova, innan det var dags att åka på flaket. Där dracks det ännu mer, och jag blev full. När jag väl kom till mamma för tårta med släkt å så, kunde jag knappt gå rakt. Men jävligt roligt hade jag! =)
Sen fick jag sån jävla huvudvärk så jag spenderade restan av studentkvällen i sängen under täcket.

Fick världens bästa present av Nicke också, helkroppsmassage och ansiktsbehandling + noppning och färgning av ögonbrynen. RIngde och bokade tid idag, på måndag ska jag dit. Det skulle ta runt 3 timmar tror jag Nicke sa. Längtar som en tok!

Nu väntar jag på att Nicke ska komma hem så vi kan äta lunch, jag börjar bli hungrig. Har har semester i veckan och är och tatuerar sig just nu. Ska täcka över en annan tatuering han har på ena överarmen.

Nu vaknade lillan så vi ska mysa lite. Skriver mer sen och slänger in lite ny bilder på min lilla prinsessa. Som förövrigt blivit stor nu! Fyra månader idag! <3<3<3

Söndag kväll

Imorgon kommer det en lång uppdatering om allt som hänt i helgen, jag orkar inte göra det nu. Vi håller på att spela bingolotto och har en gnällig tjej här hemma. Nicke var nyss på ica och köpte nya tuttar, vi hittade inga alls. Men nu har hon somnat i pappas knä, min lilla prinsessa!

Nu blir det mer spel, så vi hörs imorrn!

Fredag morgon

Nu är Amanda här och vi har precis ätit frukost. Hennes dagmamma var ledig idag, så jag ska vara barnvakt. Vi ska ner på stan med Nadja, jag ska köpa en vit bh till studenten, och Nadja ska köpa linne och skor. Amanda ska nog få åka nån karusell också, det är ju sånt på kajen i veckan.

I natt har lillan inte alls sovit nå bra, hon har vaknat och varit ledsen och gnällig flera gånger. Det är typiskt, att så fort hon somnar om på riktigt efter att ha varit vaken länge, så ringer pappa och säger att dom är påväg hit. Så sova får jag göra en annan dag.

igår var jag och Nadja och kollade på balen, jisses vad avis jag blev. Jag ville ju också! Det blev salladsbuffé på nattöppet innan vi for hem efteråt.

Nu ska jag sluta, Amanda tjatar om att få spela. Jag ska nog gå och duscha.

Onsdag kväll

Nu är jag trött och less. Vill bara krypa ner i sängen och kramas lite med Nicke.
Men det får bli senare, för Nice har precis åkt till Ersboda en sväng. Jag ska till skolan imorgon för att prata lite med lärarna och lämna tillbaka böckerna, men jag hittade inga böcker alls här hemma. Vi kom på att dom ligger i Nickes papps förråd, så det var bara för han att åka dit. Surt som tusan. Han som nyss kommit hem.

I kväll har Nadja varit här och ätit middag och umgåtts lite. Alltid lika trevligt =)

Nu orkar jag inte skriva mer, känner mig inte alls på humör. Vill bara sova och hoppas på en bättre dag imorgon.

Onsdag morgon

Nu har jag och Nova fått finbesök. Alex och Nadja kom förbi en stund. Alex hade tråkigt och Nadja hade tydligen håltimme fram till tio. =)

Idag skulle jag egentligen till skolan, men nicke skulle fara och tatuera sig så vi hade ingen som kunda ta Nova. Får göra upgfiten hemma ikväll istället.

Igår var jag och Nadja på stan hela dagen, igen! Men den här gången hittade jag en klänning som jag ska ha på studenten. Köpte även en bolero, tre par trosor, leggings och några hårnålar. Så nu är jag äntligen färdig med studentkläderna! Ska till stan igen på torsdag, Nadja måste köpa ett linne och jag en vit bh.

Klippte mig även i förrgår, det blev rätt bra faktiskt. Men inte alls som jag tänkt mig. Är inte helt nöjd, men men.

Nu ska jag visa Alex vart kaffekokaren är, får skriva mer sen! =)

Måndag morgon

Nu sitter jag på skolan och ska snart sätta igång med uppgiften om psykiska påfrestningar. Läraren ska hämta en film jag ska se, och sen ska jag analysera och hålla på. A beautiful mind är den jag ska se, nån som sett den? =)

Har inte skrivit nåt alls under helgen, så jag tänkte göra en kort sammanfattning.
I torsdags sov amanda över hos oss, och vi hade det hur mysigt som helst. Åt middag hos Nadja, och amanda fick sjunga singstar som hon tjatat om hur länge som helst. Hon är verkligen jätteduktig, min stora tjej!

I fredags for vi och solade på morgonen, och sen tog jag, amanda och Nova en promenad ner till stan. Vi åt glass och bara kände lugnet i solen. På kvällen var vi bara hemma och tog det lugnt.

I lördags klev vi upp tidigt och for på ikea. Nova var hur duktig som helst! Hon sov hela vägen dit, och satt sen lugnt och snällt i bärselen. På vägen hem blev hon lite gnällig och grinade en massa, men så fort jag satte mig i baksätet och strök henne över kinden somnade hon. Allt som behövdes var lite mammakärlek!

Vi handlade inte så mycket som vi tänkt, det blev inga möbler alls. Vi väntar tills vi målat och fixat färdigt Novas rum så vi vet vad som behövs. Så det blir att åka ner en till gång snart.
Men en massa smågrejer blev det iallafall. Bla en matstol till lillan, nya hyllor till alla våra miljoner dvd filmer, glas och en massa massa mer.

Lillan fick också lite nya kläder, köpte 4 supersöta bodysar och ett par nallepuh strumpor. Jag hade tänkt shoppa en massa, men kände verkligen inte suget när vi väl var där borta. Det var typ 50 grader varmt ute och lika varmt inne i köpcentrumet.

På kvällen for Nicke till en arbetskompis på fest, så jag och lillan for ner till stan med Carro. Vi satte oss på kajen och drack en öl. Men det var såhög musik så vi fick sitta jättelångt bort, nästan vid kyrkbron så inte Nova skulle bli störd. Tur att jag har världens snällaste dotter!

Igår spelade vi bingolotto, och jag vann 200 kr igen! Inte dumt ;)
Lillan åt gröt för första gången också, och hon gillade det! Hon var jätteduktigt, det gick mycket bättre än vad jag trott. Lägger inte bilder på det sen när jag kommer hem, har inte lagt in bilderna från datan än.

Dagens planer är att gå på stan med Nadja och Carro. Måste hitta en klänning till studenten! Känner paniken och stressen nu! Ska även hitta mig ett par nya jeans och lite smink. Har klipptid kl 15.15, är riktigt taggad! Äntligen ska jag göra nåt åt håret!

Näe, nu ska jag sätta igång, ska börja kolla på filmen hade jag tänkt.

RSS 2.0