Den hinner som är trägen, den förlorar som ger upp - L W

Just nu längtar jag bara tills den här dagen är slut och det är dags att sova. Konstigt, för vi har haft en bra dag i övrigt. Amanda är fortfarande kvar, vi har pysslat, bakat, lekt, sett film och myst. Ärligt så går vi alla fortfarande runt i våra onepiecear, så det har varit en riktigt slapp dag.

Nova har fått ögoninflamation stackarn, hon vaknade inatt med hela ögat igenklistrat. Så det blir inge dagis för henne på ett par dagar, jag hoppas att det går över fort. Jag längtar tillbaka till jobbet och är less på att vara hemma. Men imorgon ska Nadja komma hit och sitta barnvakt och på tisdag tar Novas pappa henne, så två dagar får jag jobba iallafall.


Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet. - L W

Jag fick en städkick och har precis grovstädat tvättstugan. Det har skurats avlopp, rensats och torkats. Nu är det bara resten av lägenheten kvar, näst på tur står badrummet.

Det blev inget besök hos Poppa, istället kommer Amanda snart hit och ska sova över. Supermysigt!

Allt som vi sa då, tänk om man kunde säga så - L W

Vilken bra morgon vi har haft! Först mys i sängen med miljoner pussar, sen frukost och en långdusch tillsammans. Nu sitter Nova och klipper papper (som vanligt) och jag har precis sminkat mig.
 
Idag har vi inga planer egentligen, ska snart ringa Poppa och fråga om dom vill ha besök. Jag känner att jag måste lämna lägenheten en stund innan jag blir tokig!
 

Jag var virrig och trött, jag var sliten och nött. Allting runt omkring mig gick i ultrarapid - L W

Den här dagen har gått fort, nu är det redan kväll snart. Jag och Nova väntar på besök som kommer med pizza, och ikväll blir det fredagsmys på hög nivå! Lillan har beställt chips och dip, så det fixade jag från affären imorse.
 
Idag har jag faktiskt fått någonting gjort medans Nova var på dagis, jag vek tvätt och rensade i hennes garderob. En del smått fick lämna plats för lite nytt, och nu är det en fin ordning där inne.
 
Utelek efter dagis 
 

Du går nedtryckt i två alldeles för grova skor, det börjar visst bli höst. Men den är aldrig riktigt lika grym och svartvit som man tror - L W

Är så hungrig så att jag bara vill gråta, men illamåendet sätter stopp för lösningen på problemet. Orkar inte ens försöka få i mig något, vet att det bara kommer upp igen. Och ont börjar det göra..

Nu har jag styrt upp mysplaner för imorgonkväll, det kommer bli kanon! Nova ska få åka på dagis en stund imorgon och göra av med lite energi och leka med kompisar.

Det visa sig dagen där på att jag hade gjort fel när jag gav dig en gloria - L W

Vilken kanonkväll vi haft med Elin, underbara människa! Har fått prata ut om det mesta, skönt med en person man kan berätta allt för!

Nu ligger jag med bäbis och försöker få henne att sova, tror (hoppas) att det är nära nu. När väl det är gjort tror jag att ett långbad står på tur, hade varit skönt för kroppen!

Jag vill inte få in den där världen, den är så tom och tyst och tvär - L W

Tydligen så har både jag och Nova sovit nu över en timme, blir spännande att försöka få i säng henne i tid ikväll. Men tydligen så behövde hon sova lite.

Nu väntar vi på att Elin ska komma hit och äta middag med oss, det blir mys!!

Som om stämningen fanns kvar när mörkret lagt sig dunkelt över stan - L W

Idag är Nova hemma med mig, och dagen har gått himla fort! Vi har nyss fått i oss lite lunch (min kom upp på en gång igen) och nu ska vi leka lite. Om en stund måste vi cykla iväg till affären och handla lite, trots att det småregnar. 
 
Jag är less på att må såhär nu, less på att kräkas hela tiden och inte ha nån energi. Tur att Nova är som medicin för själen, hon livar upp alltihop! ♥
 

Det är en konstig värld vi lever i, ja ingenting är vad man tror - L W

Jag ger upp planerna jag hade för idag, sen förra inlägget har jag spytt som en gris och knappt orkar stå upp. Så det blir heller ingen mysmiddag med Elin ikväll.

Nu tänkte jag krypa ner under täcket och se lite serier, det känns som att det är allt energin räcker till.

Så mycket piller, så lite sömn. Så lite ork, så mycket dröm - L W

Är hemma från jobbet idag också, biverkningarna från antibiotikan är inte att leka med. Huvudvärken och illamåendet gör så att jag spyr. Hoppas att det bara är nu i början, vill inte må såhär dom 10 dagarna jag ska äta pillerna.
 
Idag är jag iallafall på benen så jag har tänkt vara lite duktig. Garderoberna skulle behöva rensas, och samma sak gäller för Novas rum. Flickan har så sjukt mycket leksaker som hon inte leker med, dom ligger bara och skräpar. Tänkte få bort en massa därifrån, och det är väl en perfekt syssla idag.
 
Nu ska jag försöka få i mig frukost och hålla tummarna att den inte kommer raka vägen upp igen.
 
 

Jag skulle gärna ha din kärlek, men jag vänder här. Förlåt mig - L W

Hela jag gör ont. Jag förstår inte hur hon bara kunde slänga ur sig nåt sånt och tro att jag ska må bra? Hon vände ut och in på hela mig utan minsta förståelse eller förklaringar. Ska jag behöva gå runt med ovissheten nu hur länge som helst? Är inte läkare till för att hjälpa? 
 
Har mått så dåligt idag, varit stum av trötthet. Men nu när det är dags att sova kommer tankarna, ångesten kommer krypandes, Det var det här som jag varit mest rädd för, och nu kraschlandade allt på mig. 
 
Men jag tänker inte ge mig nu, jag ska ha svar. Jag tänker inte leva med den här oron. 

Hon är eldfast och stark, hon är sårbar och öm - L W

Jag har så lätt för att bygga upp förhoppningar, även om chanserna kan verka små eller ibland nästan obefintliga så kan jag inte låta bli att hoppas. Men nu är det dags för ännu en att begravas, återigen har jag insett att jag måste släppa taget. Den här gången gör det dock inte lika ont, jag visste att det skulle sluta såhär.

Hon äger styrkan du alltid trodde var din - L W

Jag är nervös inför läkarbesöket imorgon, det kommer ta emot att gå dit. Men jag tror att det kommer gå bra, det måste göra det. Hursomhelst är det på tiden att göra nåt åt problemet, jag har skjutit upp det alldeles för länge nu.
 
Har haft en lugn och skönt kväll, inte gjort allför mycket faktiskt. Fick sällskap till middag, vi köpte med oss tjockismat från Frasses. Galet gott då jag verkligen var superhungrig! 
 
Jag saknar dock min lilltjoppa, sängen är för stor och tom utan henne. Jag räknar ner dagarna tills på onsdag, då är hon min igen! 
 

Kanske kommer det en förändring, en dag när banden stärks? - L W

Om drygt en timme ska Nova till sin pappa, jobbiga söndagar. Men jag har tur den här veckan, redan på onsdag kväll är hon min igen för resten av veckan. Och veckan efter det är det ju min vanliga vecka, så det blir inte mycket jag måste vara utan henne. Det känns skönt i Mammahjärtat!

Nu ska Lillis få i sig lite lunch, och jag ska dricka kaffe.

Här under askan utav sönderbrända drömmar ska vi bygga nånting större.

Nova sover och Amanda har åkt hem, så huset är återigen tyst. Tur att jag snart får finbesök, det var alldeles för länge sen vi sågs. Det lär bli ännu en sen natt, vi har nog sjukt mycket att prata om. Men det är det absolut värt!



Jag har sett hur du kämpar för att ta dig loss. Hur rösten manar: Stå upp och slåss - L W

Galet vad den här dagen går sakta, det känns som att det strax borde vara kväll. Vi har hunnit med hur mycket som helst, lekt, pysslat, långduschat, städat hela huset och myst. Men ändå står klockan nästan stilla
 
Nu sitter barnen och pysslar (för tredje gången idag!) och jag har nyss druckit 3 koppar kaffe. Tänkte lägga mig och försöka vila bort illamåendet ett par minuter i sängen nu. Men jag har inte ro i kroppen, har så mycket som borde göras. Alla dessa måsten...
 


Det fanns en spricka, där vinden tog sig in. Där vi andades nåt nytt, där vintern ömsar skin - L W

Nova och Amanda leker riktigt bra tillsammans idag, just nu sitter dom och degar. Nova ser upp till Amanda så mycket, hon ska härma och göra likadant med allt. Lilltösen min!
 
Jag borde ha försökt vara duktig och gjort något vettigt under tiden det är lugnt här, men jag fastnade framför några bloggar på datorn. Nu ska jag iallafall släpa mig in i duschen och sen starta en tvätt. Har 4 maskiner tvätt att vika som jag skjutit upp länge nu, den måste bort idag! Tänkte även dra en sväng med dammsugaren, det är en halv sandåda i hallen känns det som. 
 
 

Dom kommer att försöka lura dig, och säga att den väg du går leder ingenstans - L W

Nova vaknade strax efter 06 imorse, då var jag inte alls så sugen på att kliva upp. Tur att hon gick med på att ligga kvar i sängen och se film. Nu har Amanda vaknat också, så vi alla ligger och myser.

Allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvet - L W

Nu har jag krupit ner i sängen bredvid flickorna, galet mysigt! Det blev ingen tidig kväll, så jag hoppas Nova tar sovmorgon.

Jag fastnade i en film, Cyberbully, och galet vad jag grät. Det var länge sen en film fick mig att må så dåligt, det gick verkligen inte att sluta grina.

Nu ska jag försöka sova och längta till morgondagen.

Min lust är fri, men min frihet är bakom galler - L W

Vilken bra kväll det har varit! Jag och flickorna myste framför lite fredagsgott och en film, dock somnade båda redan  innan 20.30. Lite tråkigt, men dom behöver det nog båda två. Får köra fullt ut imorgon!
 
Själv har jag har tänt ljus i hela vardagsrummet, tagit mig ett glas vin och sett på film. Sjukt mysigt faktiskt! Men trots det så önskar jag ändå att du var här... Eller iallafall att du hörde av dig.
 
Nu står jag i valet och kvalet mellan en till film, eller sova. Skulle nog behöva all sömn jag kan få, men det kändes så tråkigt. Tror nog att jag stannar uppe ett tag till..
 

Det blir rätt deppigt, ett liv i skuggan. Såhär på kvällen är det ohyggligt - L W

Nu har vi pysslat, klippt och målat en massa, barnen är så duktiga! Amanda kom för lite mindre än en timme sen, så Nova är överlycklig! Jag också för den delen, min lilla kinessyster är underbar!!
 
Nu tror jag det är dags att starta med middagen, vi alla är riktigt hungriga. Nova har beställt tacos, ett bra val tycker jag. Det kan man verkligen inte lessna på!
 
Förövrigt så mår både jag och Lillis ganska bra idag, min feber verkar ha försvunnit. Men förkylningshuvudvärken är kvar, samt lite halsont. Men har vi tur så slipper jag och Nova åka dit ordentligt, jag håller alla mina tummar. 
 
 

Det ser lite ut som den där natten när ladan brann, om du minns? - L W

Det här varit en seg förmiddag här. Jag har sovit en stund, och verkar det vara nära för Nova. Hon ligger nerbäddad i min säng och ser film, och hon är jättetrött. Eftersom hon är lite sjuk och det är helg imorgon har jag lovat att hon får sova en stund om hon vill.

Jag ska försöka vara duktig nu en stund med att städa lite och tvätta. Om två timmar kommer finaste Amanda hit och ska spendera kvällen och natten med oss. Vi ska ha en riktig myskväll, så vi måste iväg till affären en sväng.




Det är somliga dar, när man vänder sig om, och känner hur allting försvinner - L W

Idag är i hemma sjuka, både jag och Nova. Jag fick feber och halsont igår, och lillan har fått hosta. Känner mig faktiskt hyffsat pigg idag, hoppas att det håller i sig! Nova är också på bra humör, så jag tror nog att vi överlever dagen.
 
Vi hade en riktig mysmorgon här hemma med sovmorgon och filmtittande. Nu sitter lilltjoppan och klipper ut bilder ur tidningar, just nu är det bland det bästa hon vet! 
 

Säg en dag, säg en tid då du följer mig bort. Viska tyst, jag ska ändå förstå dig - L W

Nu tror jag att febern kommer krypandes. Ligger nerbäddad i sängen och ser på lite serier i tjocktröja och täcke men fryser ändå. Jag vill ju inte, varför lyssnar inte min kropp på mig?!
 
Om en timme kommer bäbis hem, då ska vi mysa och sen blir det nog en tidig kväll. Hoppas verkligen att jag kan jobba imorgon!
 

Det var länge sen. Det var evigheter sen nånting brann, iallafall nära mig - L W

Jag tror att jag också har en sjuka på g nånstans i kroppen, precis som Nova. Hennes har inte brutit ut mer än lite hosta och täthet på natten, och en väldig trötthet. Jag är också trött hela tiden, frusen och allmänt småseg i både huvud och kropp. Men jag vill inte bli sjuk, har varken tid eller lust! Vi får se till att ha en riktig myshelg och kurera oss tillsammans. <3

Det hörs ett namn över vitklädda landskap, det hörs en röst som är saknad - L W

Fick med mig Jossan hem från middagen hos pappa och hon har precis åkt hem. Vi har färgat varandras hår och snackat lite skit. Jossan blev blond, och det blev riktigt bra faktiskt. Det behövs en blekning till, sen tror jag att det ser kanonbra ut! Jag färgade mörkare brunt, men tycker nästan att det blev lite för mörkt. Men hur som helst bättre än den blandning jag hade innan! 
 
Nu tror jag att jag snart ska mysa ner mig med Nova i sängen med datan och kika på lite serier innan det är dags att sova. 

Stackars den som inte bryr sig, stackars dom som aldrig tyr sig till andra än dom själva - L W

Drygt en halvtimme kvar tills jag ska sluta och gå och möta upp Jossan. Vi ska gå tillsammans hem till pappa, han ska bjuda på middag. Så han fixar dagishämtningen, tur att jag har världens bästa familj!

Sep. 19, 2012

Imorse kom Nova upp 5 minuter innan jag skulle väcka henne och berättade att hon kissat på sig. Igen. Hon som varit torr hela nätterna länge nu! Tur att det bara hann komma jättelite i sängen idag innan hon vaknade. Hon är så duktig ändå min lilla tös!!
.
Idag blir nog en bra dag på jobbet, jag känner mig taggad fastän jag är så trött. Längtar verkligen till helgen, hoppas att Nova vill ge mig åtminstone en sovmorgon. Måste försöka hitta på nåt kul vi kan göra också, annars lär vi bli uttråkade båda två. Funderar på att tvinga Amanda att sova hos oss, då skulle Nova bli glad.




Det kallas tvivel, det där som stör. Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör - L W

Helvete vad arg jag blir! Köpte en dator för precis en vecka sen på Expert, och nu går dom jävlarna i konkurs. Hejdå garanti, försäkring och allt!! Suuuurt nanting, jag döööör!!

Jag lovar dig inget, min käraste vän, det är ett kort liv - L W

Nu är vi hemma, skönt med en promenad! Snart får vi besök så jag borde bestämma vad som ska bjudas på till middag. Kanske ris och nån gryta? Då får jag matlåda till imorgon också. Borde verkligen göra storkok av en massa och frysa in i lådor, så jag har till lunch. Det blir ju så jäkla dyrt att köpa sallad på Ica varenda dag. Men gott är det!

Nu ska det bytas bajsblöja och kolla tempen på Nova. Hon är så trött och hängig, tror att det kanske är sjuka på g.




Du går genom stan som om ingenting hänt, lika verklig och vardagligt snygg som igår - L W

Gud vad trött jag är idag! Lyckades inte somna så tidigt som jag hoppats på igår, plus att jag var vaken en timme drygt inatt. Nova kissade ner hela min säng, så hon skulle duschas och det skulle bytas sängkläder. När allt det var fixat låg jag klarvaken och stirrade i taket. Nova var dock på extremt myshumör, underbart!

Men ett par koppar kaffe på det här borde göra allting lite bättre!



Lillis i morse, hon ville inte vakna idag. "Mamma, ja sova mera. Gå å gör frukost, ja vill ha lålik (yoghurt), sen ropa å ja kommer. Bara sova lite mer, snälla mamma"

Jag var på gränsen till en annan människa, men jag var fortfarande jag - L W

Nova fick nya utekläder igår, nu är det riktigt kallt. Kläderna passade perfekt och hon verkar nöjd. Underbara flicka! Bara en ny mössa som behövs ;)










Du kan säga nåt så beskt så att allt blir kaos och uppochner - L W

Kvällens bästa!




Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot - L W

Vilken supertrött tjej jag hämtade hem från dagis idag! 17.20 sa hon att hon ville sova. Så sagt och gjort, vi har bäddat ner oss i min säng och ser på film. Mys på högsta nivå!!

En dag försvinner jag ur dina ögon, som en svår och jobbig grej - L W

Vad less jag blir på vädret. Hösten är så deprimerande, jag vill ha sol och värme. Sommaren flög förbi alldeles för fort i år, jag hann nästan inte med.

Hoppas att uppehållet håller i sig åtminstone ett par timmar till, jag och Lillis ska gå hem och jag har inga regnkläder med mig. Inte heller har jag skor som kan stå emot allt det blöta, jag måste ta mig ut på en shoppingrunda snart. Kanske ska höra om Jossan är sugen att haka på? Det blir nog kanon.

Nu ska jag dricka en massa kaffe och sen fortsätta jobba, om en timme slutar jag. Skönt med lite kortare dagar, tur jag har Lillan att skylla på ;)




Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny, ingen känner mig såväl som du - L W




Du är allt jag någonsin behöver.


Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu - L W

Jag förstår ingenting längre,
vart försvann du?

Men flickan hade drömmar och det kan man visst ändra på - L W

No matter how many coins you toss into the fountain,
or how many fingers you cross,
if it's not meant to be, then it won't happen.

Jag skakar av all denna.meningslöshet, jag förstår bara det som är vårt - L W

Sitter på bussen just nu, vi tog vagnen till dagis idag. Eftersom jag fick skjuts hem i lördagsnatt står min cykel kvar på Liljansberget. Måste hämta hem den i eftermiddag.

Idag vaknade jag upp till en galen magkatarr, det gör ont bara jag andas. Hoppas den går över snart, annars blir det en jobbig dag. Jag dör ju om magkatarren är tillbaka igen hela tiden, den har ju varit borta så länge nu! Kan inte säga att jag saknat den det minsta!

Aja, trots allt känns det skönt med måndag igen. Nova är tillbaka hemma och nu har vi en hel vecka tillsammans! <3

Du var mitt hem och min oas, du gav mig gåtorna tillbaks. Du gjorde mig lycklig och förvånad.

Nu har dom äntligen fixat en bloggapp till Android, så jag håller tummarna att det kommer funka. så mycket lättare att lägga upp bilder nu!

Jag har nyss badat en stund och tänkte nu kika på lite 24. Jag är fortfarande lite bakis, så energin är inte på topp just nu! Men lite Novamedicin har gjort det hela lite bättre! <3

Det var en bra kväll igår, fastän det tog emot ganska bra att dricka igen. Trevligt folk var det hemma hos V, så det var helt klart värt bakfyllan idag!

Här kommer lite blandade bilder från fredag. Jag borde bli bättre på att komma ihåg att fota mer!

















Jag dricker glögg med balkongen öppen inatt, jag är så trött på alla mail och koder - L W

 
 
Äntligen söndag!!
Nova har precis somnat och jag passar på att mysa!

Jag hugger i sten, men jag tror att jag sakta börjar se en kontur - L W

 Hade en riktigt bra ikväll igår! Först med tjejerna och sen med Viktor, Jasmine, Jerry och stockholmarna. Festen slutade inte förrän vid 06 imorse tror jag, så jag är lite sliten, Dock inte alls lika bakis som jag borde vara!
 
Jag har bara tagit det extremt lugnt idag, legat i sängen och sett serier. Nu ska jag dra mig upp och sminka mig, det blir fest ikväll också. Ska till Viktor och Jasmine ikväll, får se vad som styrs där. Egentligen är jag inte det minsta sugen på alkohol just nu, men det hoppas jag ändras på. 

Jag ser vart du längtar och du ser hur jag mår. Inget vidare rus - L W

 Nu hawr brudarna åkt hem (dom är mesar!!!) så nu är nytt folk påväg hit. Det har varit en supertrevlig kväll och än är den inte slut<! Efterfesterna brukar ju alltid varwa bäst ;)

Det visade sig dagen därpå att jag hade gjort fel när jag gav dig en gloria - L W

Nu är tjejerna på väg och jag är taggad till tusen! 

Dina ögon kan krossa min värld som stenar mot glas - L W

Nu är sminket på, bara håret som ska fixas och det ska väljas kläder. Det är det värsta med att festa, jag har sån sjuk beslutsångest!! Men oftast brukar det lösa sig tillslut. Just ja, borde få i mig lite middag också, magen har kurrat ett tag nu.

Ikväll blir det tjejkväll hos med med en massa gott att dricka, underbara flickor, bra musik och en himla massa prat och skratt. Det kommer bli en superbra kväll!

Vem som helst kan avge tomma löften, och göra hål där de lovar och svär - L W

Skön dag idag, först en liten sovmorgon och sen sluta tidigt. Jag hade tänkt börja dra mig hemåt om en timme kanske, och förbi på bolaget innan. Vill egentligen inte ut, det är ett hemskt väder!! Men kvällen kommer bli underbar iallafall!


Det kallas tvivel det där som stör, det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör - L W

Vad passar bättre en ensam torsdagkväll än att städa inför helgen? Tänkte dammsuga osv nu, så slipper jag göra det imorrn eftermiddag efter jobbet. Har även en full tvättmaskin med kläder som behöver hängas upp.
 
Blev en bra handling på Ica, förutom mat och groggvirke till helgen fick jag med mig 4 paket kaffe, 3 fläskfileer och 2 stora Ben & Jerrys. Med dom är bakisdagarna räddade =)
 



Och vad är det som gör att man glömmer saker, man glömmer att man trivs med livet ibland - L W

Nu har vi nyss ätit middag, jag och Nova fick besök av Jossan. Dom leker för fullt just nu, och strax ska vi klä på oss och gå ut. Nova ska tillbaka till sin pappa och jag ska iväg och handla lite. Min pappa skulle skjutsa mig, världens bästa! 
 
Vi har haft en kanoneftermiddag som tyvärr gått alldeles för snabbt! Men snart är det söndag och då är hon bara min! ♥
 



För du får ingen tröst, av din inre röst. Den vill knäcka dig varenda höst, och gråa dagar skyndar aldrig på. - L W

Jag önskar verkligen att det inte hade behövt bli såhär. Att vi kunnat fullfölja alla våra planer, vårt liv tillsammans. Men nåt hände på vägen, vi tappade bort varandra och växte på olika sätt. Kanske nötte vi för mycket på varandra, tog varandra för givet. Det gör ont i hela mig, mitt inre skriker efter dig och det vi hade. Att nu packa ner dina saker gör ont, det är nästintill omöjligt. Men vi vet båda att det måste göras, innan allt mellan oss förstörs.
 
Jag är rädd. Rädd för ett liv utan dig, rädd för allt. Ensamheten skrämmer mig, den gör mig nästan galen. Men den här gången vet jag att jag på något sätt kommer fixa det, det behöver bara ta sin tid. Jag kommer aldrig glömma allt vi haft, alla minnen av dig sparar jag föralltid.
 
Jag älskar att du såg mig, verkligen såg den jag är. Alla mina fel och brister accepterade du, inget jag gjorde kunde få dig att försvinna. Aldrig någonsin har nån annan älskat mig så som du gjort, aldrig har jag kunnat lita på en annan människa såsom jag gjorde med dig. Med dig var jag tryggare än jag någinsin varit. Förstår inte vad som hände, vi var ju perfekta tillsammans. På nåt sätt kanske det inte var meningen att det skulle vara vi föralltid, trots att jag vill tro det.
 
Det finns inte ord för hur tacksam jag är, tacksam över hur du ställt upp med allt. Du har alltid tröstat mig, fått mig att skratta och bäst av allt, fått mig att tro på kärlek igen. Du har fått mig att växa som människa, bli den starka tjejen jag är idag. Men din hjälp har jag insett att jag duger precis som jag är, att jag är en fantastiskt människa. Vi har verkligen kunnat prata om allt, du känner mig bättre än någon annan nånsin kommer göra.  Jag har fått lätta mitt hjärta miljoner gånger för dig, jag tror du vet mer om mitt inre än vad jag själv gör.
 
Jag kommer alltid att älska dig, för mig är du den snällaste, givmildaste och tryggaste människa jag känner. Jag hoppas att du kan stanna kvar i mitt liv på nåt sätt, för ett liv helt utan dig kommer bli svårt. Nova avgudar dig, och jag vill verkligen inte att ni ska tappa kontakten. Ni som är så himla nära, du som alltid ställt upp för henne. 
 
Jag älskar dig, min nummer 2. För evigt, för alltid - visst?

Det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna, den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna - L W

Nu är det bara du och jag mot världen igen, Sessan!

Man lär sig ingenting på att blunda för sitt liv, och att springa runt och låtsas att man ler - L W

Nu säger den här mamma godnatt, ska krypa ner i sängen nu och se lite serier på nydatan. Äntligen kan jag utnyttja mitt bra internet till nåt! 
 



Det är väl tanken som räknas ändå? Jag lever, men väntar på smällen - L W


Jag tar dagen som den kommer nu, jag lär mig att gå igen. - L W

Det blev en ny dator, en superfin! Jag är verkligen helnöjd! Helt okej pris också, strax under 5000 kostade den. En helt ny modell, dom hade fått in den till butiken idag.

Nu sitter jag och försöker ladda hem lite viktiga program osv, måste ju fylla den. Ska väl snart ta en dusch tror jag, jag börjar redan bli lite trött. Men frågan är om jag kommer kunna slita mig härifrån? Vi får allt se...

Jag saknar min bäbis också! Hjärtat gör ont, jag vill ha henne här med mig!!

Jag glider ifrån allt, vad var jag en gång? Jag förlorar mitt fokus, vad drömde jag om? - L W

Åh, vad bloggen är tråkig utan bilder!! Men just nu kan jag inte lägga in några, min mobil blir kaos när jag försöker. Ska iväg i eftermiddag och köpa en ny dator, så då kan jag blogga ordentligt.

Ska även till mamma på middag, det var ett tag sen jag var där nu känns det som. Hoppas hon bjuder på nån god mat, jag är redan hungrig! =)

Inatt så drömde jag om dig, och det väckte gamla minnen. - L W

Jag ligger faktiskt redan nerbäddad i sängen, tänkte läsa lite och sen försöka sova. Jag är helt slut i både huvud och kropp, så det behövs nog all sömn jag kan få.

Idag jobbade 11 timmar, perfekt med lite flextid! Efter det blev det gymmet och sen en mil på cykel. Känner mig nöjd för idag och jag hoppas på en skön träningsvärk imorgon!

Jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut. Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut - L W

Dagen har faktiskt gått himla fort. Först ett 2 timmars personalmöte på förmiddagen, och sen iväg till läkaren. Var både nervös och livrädd, men fick lugnande besked om vissa saker så det kändes skönt. Dock börjar jag oroa mig lite för vad som egentligen är felet nu, men det orkar jag egentligen inte ens tänka på. Två veckor kvar, sen kanske...

Nu slutar jag snart, bara en halvtimme kvar. Då ska jag iväg och köra ett galet pass på gymmet, har så mycket energi jag behöver få ut nu!

Jag ska aldrig mer lägga mig med huvudet mot ditt hår, och aldrig älska dig igen. - L W

Gårdagen på hundutställningen gick kanonbra! Det var kul och vi tjänade bra med pengar. Fick även spendera en massa tid med min lilla kinessyster, det gillas alltid!

Kvällen var dock lite jobbigare, tänkte börja packa ner sambons grejer men kom inte så långt. Dock fick jag det himla fint i köket, alla skåp torkades ur, rensades och sorterades. Tänkte fortsätta med allt sånt ikväll, hoppas bara det känns lite enklare då...

Nu väntar personalfika och sen en heldags jobb!

Jag är hög nu sen den dagen när du kom. Ja, jag är hög nu och kan inte somna om - L W

Nova vaknade 06.50: tio minuter innan väckaren skulle ringa. Nu ska hon få frukost och sen är det nästan bara att göra oss klara. Poppa kommer om mindre än en timme och hämtar upp oss och allt fika. Då ska Nova till pappsen och vi andra till Täfteå.



Åh, separationsångest nanting idag, jag vill inte vara utan Nova i veckana! 

Kanske fanns det ingen ärlig chans för oss, men jag ser det inte så - L W

Nu har jag precis krypit ner i sängen bredvid Nova, hon är så varm och go! Kvällen har varit riktigt mysig, en kväll som jag faktiskt inte längtat efter att den skulle ta slut fort. Det är tråkigt att det redan är söndag imorgon, vilket betyder pappavecka för Lillis. Jag kommer sakna henne!!

Nu ska jag försöka sova, väckaren ringer kl 07.00 imorgon. Spännande på en söndag...

Nu är det ingen som bråkar längre, det är ingen här som börjar gräla om ingenting - L W

Nu har Lillis åkt på hockey med sin pappa så jag tänkte baka stoora chokladbollar nu. Tänkte göra en 10 dubbel sats, så det lär ta tid! Tidigare Idag bakade jag och Nova kärleksmums och hallonmuffins, dom blev konongoda!

Imorgon ska jag & Jossan sälja fika på en pudelutställning, tredje året i rad nu. Är taggad faktiskt, vi brukar ha riktigt kul! Så imorgon blir det upp tidigt och åka, det är mycket som ska fixas och förberedas. Fika, mackor, korv, hamburgare, läsk och annat ska säljas. Och vi brukar tjäna en massa pengar, inte dumt eftersom jag måste åka och köpa en ny dator i veckan.

Vad ska vi göra med vår tro, vad ska vi göra med vårt hopp? Vad ska vi göra med vår kärlek som blöder? - L W

Vilken fantastisk eftermiddag och kväll jag och Nova har haft!! Utelek, tacomiddag, film, fredagspopcorn, mys i soffan och miljoner kramar! Hela jag nästan spricker av lycka och kärlek nu!

Lillan har precis somnat, så nu blev det tyst och ensamt igen. Jag borde verkligen baka, men jag orkar inte. Kanske skulle slå på stort med ett glas vitt i badet? Lät inte helt fel i mina öron faktiskt. Fast helst skulle jag bara vilja sova, men halv nio en fredagskväll är alldeles för tidigt!

Jag vill ha dig här på riktigt igen och suga liv ur din halspulsåder - L W

Nu ska jag strax iväg och luncha med mamma, vi tänkte äta kinabuffe tror jag. Riktigt längesen, så det ska bli gott! Sen är det bara en stund kvar tills Novisen ska hämtas hem från dagis, underbart!

Jag är hos dig igen. Jag försvann ett tag på vägen, men jag saknade dina sinnen - L W

Äntligen fredag! Kvällens planer är en riktig myskväll med Nova, vi ska äta gott, se film och bara kramas! Nova har bestämt att vi ska äta popcorn och ha våra "ampiiiisar" (onepiecear) på oss. Gullungen min!

Igårkväll var vi hos Elin och Magnus på födelsedagsfika, Mange fyllde år. Nova var galet trött innan vi for, hon var inte stilla en sekund! Hon somnade ganske fort i min säng efter lite sång och mys. Därefter tog jag mitt vanliga långbad för att rensa huvudet lite, och sen såg jag en film.

Om jag kommer dit igen, har du en plats där jag kan vila? Ett rum där jag kan känna att jag är nånstans ifrån? - L W

Än så länge är jag hyffsat pigg, trots att jag somnade sent och vaknat en massa gånger under natten. Vi får se när tröttheten slår till, det lär den göra.
 
Vi hade en bra kväll igår, först utelek och sen en massa mys. Nova är ledig idag med sin pappa, så jag slapp lämna på dagis. Skönt för henne att få sovmorgon, det hade jag inte tackat nej till! Inte heller hade det varit fel att ligga kvar i sängen imorse, vädret gjorde mig inte så taggad på att kliva upp. Trodde nästan att jag skulle frysa ihjäl när jag cyklade till jobbet. Men snart är det helg, och som jag längtar!

Ingenting kvar mer än ett rostigt svärd, som hugger och vrider sig i ditt bröst. - L W

Igår var det en seg kväll, som aldrig riktigt ville ta slut. Hann iallafall med att tvätta lite sängkläder och vika tvätt (som dock fortfarande ligger kvar på tvättbänken, fast i högar). Egentligen har jag hur mycket som helst som jag borde ta tag i, en massa packning osv. Men jag kommer inte igång, det tar emot att starta. Får fokusera på det nästa vecka när jag inte har Lillan i stället, hon är svår att motstå när hon sover.
 
Ikväll skulle vi fått middagsgäst, men tyvärr blev det inställt. Så vi får nog hitta på något annat kul istället. Det ska iallafall bli mys till tusen!!

I dina ögon var det lättare att va. I dina ögon trivdes jag bättre - L W

Idag ska jag och lillsessan till världens bästa Poppa på middag, supertrevligt! Pappa hämtar henne på dagis så ska vi mötas upp hos honom. Vi måste smida lite planer inför söndag och vad som behöver fixas. Ska möta upp Jossan om en halvtimme ungefär och gå med henne. Då hinner vi med lite tjejsnack också.

Och brott är ju brott det kan man aldrig ändra på. Men flickan, har drömmar, det kan man ändra på - L W

Det känns som att det borde vara helg snart. Känns tragiskt att det bara är tisdag, så många dagar kvar till ledigt. Jag längtar efter att ha heldagar att spendera med Nova, inte bara några timmar på kvällen. Jag tycker att jag missar så mycket.

Ändock älskar jag mitt jobb och trivs förbannat bra här. Skulle aldrig överleva att bli arbetslös igen, aldrig.

Nu har jag nyss ätit lunch, det blev rester från gårdagens gröncurrykycklinggryta. Galet gott!

För du får ingen tröst, av din inre röst. Den vill knäcka dig varenda höst, och gråa dagar skyndar aldrig på - L W

Har faktiskt sovit helt okej inatt, trots att jag vaknat av både mardrömmar och Nova. Tur att jag hade Lillis att krypa nära och hålla om! Har fått nya svindyra specialmadrasser av mamma som jag provar i sängen, och jag kan inte riktigt betämma mig om jag gillar dom eller inte. Sängen blir sjukt mjuk, kanske lite för mjuk. Men tänkte ge dom veckan ut innan jag bestämmer om dom får vara kvar.
 
Nu väntar kaffe och jobb!
 
 
Jag saknar minibäbistiden! ♥
 

Det kallas tvivel, det där som stör. Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör. - L W

Jag är uttråkad. Det är tungt att vara ensam på kvällarna, det är verkligen inget för mig. Tror därför att jag strax ska krypa ner i sängen bredvid en sovande Nova och mysa lite.

En enda sak är givet, vi är två hjärtan i samma kropp - L W

Nu ska jag strax sluta, ska cykla och och handla lite och sen hämta hem bäbis. Ikväll ska vi mysa till tusen, jag behöver henne just nu! Det finns ingen bättre medicin mot ett blödande hjärta än Novakärlek!!

Tänkte även försöka städa och fixa lite när hon somnat, tvätta det sista i botten av tvättkorgon osv. Sen sova tidigt tror jag.

Hur ska jag gå hem när allt är såhär? Jag vet du kommer att se på mig sådär - L W

Ännu en vecka är över, helt galet vad fort tiden går! Helgen har förövrigt varit bra, den har varit både hård och blöt. I fredags blev det förfest och sedan krogen med Carro, och i lördags kräftskiva med familj plus några till. Var hyffsat sliten igår, men Nova skulle hämtas hem tidigt så det blev full fart ändå.

Vi hade världens mysigaste dag/kväll igår, jag är så lyckligt lottad som får ha henne! Jag hoppas att hon är på samma myshumör resten av veckan också!

RSS 2.0