Onsdag morgon

JAG FICK LÄGENHETEN!!
Otroligt skönt!

Tisdag kväll

Okej, efter ett alldelens för långt uppehåll tänkte jag köra igång igen med bloggen. Har egentligen en massa massa som jag borde skriva ut, så vi ser väl hur långt inlägget blir innan jag lessnar.

Idag har jag och Nova varit med Petra och Emelie på stan. Det var trevligt, dock var Nova på sämsta humöret någonsin typ. Hon sov bara drygt 2-3 timmar inatt, plus en timme i morse, så hon var något trött. Det tog inte mer än 2 min för henne att somna nu ikväll, hon la sig bara ner i sin säng, blundade och somnade.
När vi varit på stan en stund träffade vi Aije och Kim, så vi umgicks lite med dom ett tag, och Nova fick smaka glass. Sen gick vi hem till mig där Carro väntade, vi skulle käka middag hos mig. Det blev kycklinggryta och ris, mycket gott! Dom stannade till 19.30, då gick det inte att Nova var vaken längre så jag skickade hem dom.

Midsommar var bra, den spenderades med Carro, Jossan, Linnea och Nadja + en massa folk ute i pappas stuga. Jag lyckades dock inte bli full, det spelade ingen roll hur mycket jag drack, det verkade inte fastna i huvudet. Men det var trevligt ändå. Jag, Jossan och Linnea kom inte isäng förrän vid 04, efter en massa tjejsnack ute på altanen. Bilder kommer så fort jag fått dom.

På lördagen åkte jag hem, och på kvällen blev det bakispizza och film med Aije, Kim och Elin. Nova skulle egentligen komma hem då, men hon stannade hos sin pappa till på söndag. Hon ska dit igen onsdagkväll till fredagmorgon, sen nästa vecka. Jag saknar verkligen henne när hon är borta, tycker det är riktigt jobbigt. Men jag kan ju inte ha henne på heltid, Nicke vill ju också ha henne.

Jag är äckligt nervös inför imorrn, kommer nog inte våga starta datan. Då får jag reda på om jag får 3an på Mariehem som jag sökt. Och jag vill verkligen, verkligen ha den! Så jag håller alla mina tummar att det blir så.

Nu ska jag läsa lite bloggar, diska och vänta på att Aije ska komma förbi en stund innan han ska på jobbet. Hoppas att Nova sover hela natten inatt, det behöver jag!

Torsdag dag

Ingen uppdatering alls i veckan, sorry!
Nu åker jag ut i stugan med Carro, syskonen och resten av familjen. Det blir nog en kanonkul (läs; onykter) midsommar. Får uppdatera er om veckan som varit när jag kommer hem på lördag!

Lördag kväll (igen)

Nu sitter jag, Carro och Anniie och dricker grogg. Snart kommer Petra hit och skjutsar oss =)

Hoppas och tror på en kanonkul ikväll/natt ;D

Lördag kväll

Nu har jag sminkat mig, bara kläderna och håret som ska fixas, sen är jag festfärdig =)
Om en halvtimme ungefär kommer fina Anniie hit, så då blir det att börja dricka. Kom precis på att mina cider inte är hemma, så jag får börja med groggar =) Klockan sju kommer sötPetra hit, hon ska skjutsa upp oss till Marieberg. Skönt, så slipper vi gå in till stan i regnet för att ta bussen =)

NU TAGGAR VI FEST!


Lördag dag (igen)

Nu har jag precis duschat, och Carro är påväg. Jag lyckades övertala henne att följa med ikväll, kanonkul! Så hon kommer hit och fixar sig med mig, och äta middag och så.

Kan inte säga att jag är särskilt taggad, men det kommer så fort jag börjar fixa mig. Är sjukt hungrig, tror nästan att jag måste ta en macka. Eller näe, jag får hålla mig till middagen. =)

Lördag da

Det blev en lång sovmorgon för mig, vaknade inte förrän 11.30. Fick för mig att klockan vara var vd halv åtta, så jag fösökte somna om. Men det gick inte, och tur var väl det. Jag ligger fortfarande i sängen, har legat och läst en massa blogar och kollat facebook. Kom precis på att ja måste gå till Ica för att köpa grogvirke, det kändes mindre roligt. Tror att jag ska klä på mig och göra det nu, så slipper jag det sen.

Håller på att prata med Johanna på msn nu, hoppas att hon följer med ikväll. Det skulle vara kanonkul! Då blir det nog middag hos mig innan vi drar iväg. Anniie skulle komma förbi här också och dricka lite innan vi far.


Fredag natt

Och det är svårt, att tassa på den folkhemska skaran
Varje torn du bygger upp ska nån annan rasa ner
Nån idiot som bara ser sin chans ska ta den
Vem som helst kan avge tomma löften,
och göra hål där de lovar och svär
Det är lätt att hålla käften, och svårare att säga som det är


- L W

Fredag kväll

Nu har jag nästan nyss kommit hem, och känner verkligen lugnet. Ska snart krypa ner i sängen och kolla lite på film, och hoppas att jag lyckas somna snart. Taggar lååång sovmorgon imorgon, ska nog tillochmed stänga av telen så ingen väcker mig.

Igår åkte jag ju till Marieberg, och blev kvar där över natten. Vi gjorde inte så mycket, tog det mest lugnt och småkollade på TV. Sov på soffan, vilket var riktigt trång, men dock väldigt mysigt ;D Sov inte många timmar alls, så jag är sjukt övertrött!  Vaknade imorse av att lilla Emelie pratade, och då insåg jag hur sjukt mycket jag saknar Nova. Hon åkte till Nicke igår, och jag håller redan på att gå sönder! Hoppas att hon kommer hem på söndag, men det är inte säkert. Hon kanske skulle stanna lite längre. Men jag hoppas det, då blir allt som det ska vara igen. För hon hör hemma här, dagarna blir så tråkiga och ensamma utan henne!

Idag efter jag kommit hem och duschat och bytt om gick jag ner på stan för att träffa Jossan och Elin. Och jag shoppade ordentligt, det var länge sen. Det blev 2 bhar, 2 klänningar, ballerinastrumpor, svarta jeansleggings, halsband och örhängen. Är riktigt nöjd! Så nu är partykläderna tills imorgon fixade iallafall. Orkar inte ta kort på allt nu, får se om jag gör det imorgon. Ska iaf försöka komma ihåg kameran imorgon så jag kan slänga upp lite festbilder.

Efter stan åkte jag och Elin hem till mamma på middag, det var riktigt trevligt. Länge sen man bara var där utan att stressa, och hade tid för att sitta och prata.

För första gången på länge blir det inte fest hos mig, vilket känns sjukt skönt! Då slipper man städa både innan och efter, riktigt jobbigt när man är bakis!

Nu ska jag röka lite, och sen krypa ner i sängen.

Torsdag dag (igen)

Lillan sover sen 45 min tillbaka, och jag har precis duschat och sminkat mig. Idag kommer underbara Emelie hit igen, vi ska bara sitta och prata strunt och ta igen allt vi missat. Självklart lär det blir en hel del minnesprat också, vi har gått igen en massa tillsammans! Måste ta vara på tiden idag, för vem vet hur länge det dröjer tills vi träffas igen? Hon bor ju så långt bort.

Inatt sov lillan i sin säng till strax efter 05.30, då vaknade hon och ville komma och mysa med mig. Vi somnade om en liten stund, men jag var sjukt trött när det var dags att kliva upp. Igår somnade hon ju jättefort, men vaknade vid 20.30. Hon somnade inte om förrän efter 22. Jag provade att ligga i min säng bredvid, men hon ville inte somna då, så jag provade att gå ut ur rummet. Hon var inte helt nöjd i början, men hon satt sen snällt i sängen tills hon somnade om.

Jag och Jossan satt och prata strunt ett tag, hon åkte inte hem förrän vid 00 tror jag klockan var. Då la jag mig i sängen och såg lie One tree hill, men somnade inte förrän efter 03. Så jag har inte fått mycket sömn inatt. Men jag är ganska van.

Nej, nu ska jag hoppa i lite kläder och sen vänta tills lillan vaknat då det är dags för lunch =)

Onsdag kväll (igen)

Jag har insett att min senaste kram: var sjukt mysig ;D
Jag har lärt mig att: även dom närmaste kan svika en.
Jag trodde aldrig att: jag som 19åring skulle vara ensamstående mamma.
Jag lyssnar på: Lars Winnerbäck <3
Jag pratar: otroligt mycket.
Jag avskyr när folk: kör dubbelspel.
Jag är sämst på: att ta tag i att fixa saker
Om jag skulle vara ett djur skulle jag vara: en delfin. Frihet!
Min bästa vän är: Elin och Carro
Kärlek är: otroligt svårt.
Bästa tiden i mitt liv: är den jag haft med Nova
Jag har mist: för många.
Om jag fick välja en sak i hela världen skulle de vara: lycka och framgång åt Nova
Jag är: världens stoltaste mamma
När jag borstar tänderna: brukar jag titta på mig själv i spegeln.
När jag lagar mat: blir det oftaste något enkelt. Är för feg för att exprimentera med grytor och sånt.
Jag är rädd för: ensamheten
Den värsta känslan är: ångest och när man känner sig så totalt sviken
Den bästa känslan är: att se Nova glad och nöjd.
Jag är bäst på: allt såklart ;)
Jag kommer alltid att: Sätta Nova främst.
Det finaste som finns är: kärleken mellan barn och föräldrar
I sommar: ska jag njuta av allt man kan hitta på med Nova. Vi ska ta vara på tiden vi har tillsammans, för till hösten börjar hon dagis.
Sist jag verkligen grät var: för känslan av ensamheten blev förstor. Jag kände mig så sviken och lämnad.
Jag kan: ingenting sådär superbra, utan är lagomt bra på det mesta.
Jag kan inte: förstå hur vissa människor fungerar. Vart finns förståelsen över andras känslor?
När jag vill tänka: går det bäst när man är ute på promenad.
Min mobil är: ett år gammal, och vill bytas mot en Iphone
När jag vaknar på morgonen: vaknar jag av finaste Nova. Hon har mycket mer energi än jag på morgonen.
Innan jag går och lägger mig: hinner jag röka flera nattcigg. Oftast hinner jag gå upp ett antal gånger från sängen också innan jag känner mig nöjd,
Just nu tänker jag på: en viss person som fått mig att må så mycket bättre.
Idag har jag: haft en utedag med Nova, sen tjejsnack med syster ikväll.
Ikväll ska jag: se på lite One Tree Hill och sen sova. Ska upp om max 6 timmar.
Imorgon kommer jag: att umgås med fina Emelie innan hon åker tillbaka till Götet igen! <3
Jag vill verkligen ha: nån som kan styra upp mitt liv.

Onsdag kväll

Lillan somnade själv i sin säng på bara 25 minuter, nytt rekord =) Hon är så himla duktig, jag blir alldelens fylld av stolthet! <3

Nu ligger jag i sängen och bara slappar, men ska strax gå och diska. Ikväll kommer Jossan hit och umgås lite, alltid lika trevligt att få snacka lite skit. =)

Onsdag dag (igen)

Idag har jag och Nova haft fullt upp. Vi har varit ute och lekt i lekparken, gått på promenad, ätit glass och badat tillsammans. Vi har även hunnit med en massa bus och mys! Nu har hon precis ätit middag, men det slutade med att all mat hamnade på golvet, superkul! Hon är jättetrött så jag ska försöka roa henne tills det är dags att sova.

Uppdaterar mer sen, Nova är supergnällig!

Onsdag dag



Graviditeten

- Vilka var dina favoritkläder: Mina baggyjeans och linne
- Vad var din/dina favoriträtter: Ingen speciell faktiskt.
- Vad var dina/din favoritdryck: Citronvatten
- Var det någon favoriträtt som ändrades: Nej, inte det.
- Vad var du mest sugen på: Mat överhuvudtaget. =)
- Hade du halsbränna: Ja, lite. Fick tillbaka magkatarren i slutet av graviditeten.
- Hade du foglossning: Nej, hade turen att slippa.
- Hade du sammandragningar: Lite grann, men inte mycket alls.
- Mådde du illa: Ja, speciellt i början innan jag visste att jag var gravid.
- Vilken sovställning var bäst: På sidan med täcket ihopknölat mellan knäna.

- När var din BF dag: 4 februari örst, men blev sen flyttad till den 26 februari.
- Gick du över tiden: Nej, Nova kom den 16:e.
- Hur mycket gick du upp i vikt: 24 kg
- Hade du mycket vätska i kroppen: Nja, sådär.
- Hur var ditt psyke: Helt uppochnervänt.
- Gnällde/klagade du: Det gjorde jag säkert, mest över ryggontet.
- Vad trodde du det var för kön: Jag trodde det var en flicka ända från början.
- Visste du vad det var för kön: Nej, det gjorde vi inte.
- Hur låg ditt SF mått: Det låg lite under det normala.
- Var du rädd för något: Att det skulle vara något fel på bäbisen.
- Hur ville du att din förlossning skulle se ut: Jag ville verkligen föda, men eftersom hon hade fastnat i säte (med rumpan neråt) gjorde jag ett planerat kejsarsnitt
- Hur ser du på graviditeten idag: Jag önskar att jag tagit vara med på tiden när jag var gravid, för det är det bästa och underbaraste jag gjort. Men pga olika andledningar njöt jag inte så som jag borde ha gjort. Längtar verkligen till nästa graviditet!

 

Förlossningen
Eftersom jag gjorde kejsarsnitt har jag tagit bort en massa punkter. Hela listan kan ni hitta på Saras blogg.

- När började din förlossning: Den 16 februari
- När åkte du/ni in till förlossningen: Vi skulle vara inne på förlossningen kl 07.00 på morgonen.
- Varför: JVi hade ett planerat kejsarsnitt.
- Vem/vilka åkte du in med: Jag åkte in med Nicke.
- Fick du/ni åka hem igen: Nej.
- Vilket sjukhus skedde förlossningen på: Umeå universitetssjukhus.
- Vad hände under tiden du/ni låg inne på förlossningen: Jag fick göra ultraljud, duscha, och lite undersökningar och förberedelser inför snittet.
- Vilka/vilken var med under förlossningen: Jag och Nicke. Plus typ 10 st sjukhuspersonal.
- Tog du nått smärtstillande: Japp, fick ryggbedövning.
- Grät du: Oja. Började lite smått under snittet, sen när hon väl var ute sprutade tårarna.
- Vad tyckte du var jobbigast: Väntan. Vi låg på förlossningen ca 1½ timme innan jag blev körd till operationssalen.
- Var du rädd för något: Att nåt skulle gå fel, eller att det skulle vara nåt allvarligt fel på lillan när hon kom ut. Jag gick igenom alla möjliga händelser i huvudet innan.
- Hur lång tid tog det: Själva snittet tog bara några minuter, det som tog tid var att bli ihopsydd efteråt. Men alltsomallt en timme kanske. Har lite dålig tidsuppfattning från då.
-Hur ser du på förlossningen idag: Jag tycker att det verkligen var tråkigt att jag inte kunde genomgå en vaginal förlossning. Jag hade verkligen sett fram emot det. Sen var det synd att jag fick sådana problem med snittet efteråt, det vägrade läka och sprack upp hela tiden. Det som egentligen ska ta 2 veckor tog flera månader.

Barnet


- Vad blev det för kön: Världens finaste flicka som heter Nova
- Hur mycket vägde barnet: Hon vägde 3175 gram, helt perfekt! Dock gick hon ner rätt mycket första dygnet, men det vände snabbt.
- Hur lång var barnet: 48 cm
- Vad var huvudomfången: 35 cm
- Hur mådde barnet: Hon mådde superbra, hon var helt perfekt!


Tisdag kväll

Jag har haft en underbar dag idag! Jag och Nova gick ner på stan vid 12.30 för att luncha med finaste Emelie. Hon och jag umgicks hela tiden i 8-9an, men tappade kontakten när vi började gymnasiet. Hon bor nu i Göteborg, men är här i Umeå en vecka för att hälsa på familjen. Det var så kul att få träffa henne och snacka lite skit, vi har en massa att ta igen! Känns surt att vi börjat återfå kontakten nu när hon inte bor kvar här, men bättre sent än aldrig. Vi ska nog ses och umgås på torsdag kväll också, det blir super! Har verkligen saknat henne! ♥

I morse ringde jag även till Lerstenen för att anmäla mig till en lägenhet på Mariehem. Jag hoppas verkligen, verkligen att jag får den! Tjejen sa att nån skulle komma i veckan och kolla på den, men om dom tackar nej så har jag nog stor chans. Hon skulle höra av sig, så jag hoppas det blir i veckan. Det skulle vara kanon, nära till Novas dagis och samma inflyttningsdatum som då jag måste flytta ut. Så nu får ni hålla tummarna med mig!
Dock är det bara en 2a, så jag måste flytta igen sen när det är dags för Nova att sova i eget rum. Men det finns inga 3or ute, så jag får ta det som finns. =)



Den är på 75kvadrat, så den är ganska stor.

Nova har verkligen gjort mig stolt ikväll! Jag la henne i sin säng strax efter kl 19, efter det att hon suttit i mitt knä och ätit välling och kramats lite. Hon satte sig i sängen och pratade, sen la hon sig ner och somnade direkt. Helt utan gråt eller skrik, hon är verkligen världens duktigaste!

Nu ska jag läsa lite bloggar sen försöka hitta på nåt kul här i min ensamhet. Ska nog diska bort efter middagen, Carro kom hit och åt med oss. Får även ett snabb-besök sen, trevligt trevligt =)

Måndag dag

Idag har varit en bra dag. Vi har haft besök, Novis har haft sin kompis Emelie här. Och dom har lekt, bråkat och ätit kex. Eftersom båda två är lika tjuriga och envisa har det blivit lite tårar och skrik, men det gick över fort. Dom är så sjukt söta tillsammans! Vi vuxna fick oss många härliga skratt åt dom.

När dom åkte hem vid 15 la jag lillan för en lite powernap, hon var helt slut! Dock råkade jag somna också, och vi vaknade inte förrän 16.30. Jag måste varit halvt död, hade 7 missade samtal och 4 sms, men inte hade jag hört nåt inte. Tvätten är igång nu, så det ska jag syssla med ikväll. Finaste Carro är påväg hit för att umgås lite ikväll, det blir mys. Länge sen det bara var vi två, Nova har ju åkt iväg för att sova hos Nicke.

Nu ska jag se om jag hittar nåt kul att äta, magen har skrikit efter mat hela dagen.



♥♥♥♥♥♥♥♥

Söndag kväll

Jag måste börja med att skryta lite över Novisen som vanligt. Ikväll började vi med att hon ska lära sig sova i sin egen säng. I början kändes det hopplöst, hon vägrade ligga ner utan stod bara upp och skrek. Men efter 20 sådana minuter la hon sig ner själv och somnade. Hon har inte vaknat än iallafall, så det här känns hoppfullt. Min duktiga tjej!

Jag råkade också somna, sov i en halvtimme, så vi får se om jag lyckas somna någorlunda i tid ikväll, det är tveksamt. Men, när somnade jag före 01-02 senaste egentligen?

Den här dagen har varit katastrof, så jag ska krypa ner i sängen nu och kolla på lite Gossip Girl och bara mysa under täcket. Har en jäkla mensvärk så jag tror att jag ska värma värmedynan, det kändes som en skön grej.

Godnatt! ♥

Boring

Lever du med något som du ångrar?
Det är klart. Jag har gjort mycket i mitt liv som jag ångrar, men det är bara att lära sig leva med det. För gjort är gjort.

Vart ser du dig själv om ett år?
Oj, jag har ingen aning alls! Nova börjar ju dagis till hösten, och vad jag ska hitta på då är inte på långa vägar bestämt. Men så länge Nova mår bra så är jag lycklig.

Vad betyder mest för dig?
Såklart Nova. Sen min underbara familj och mina vänner.

Singel eller upptagen?
Jag är singel just nu.

Vill du ha ett förhållande?
Ja, det vill väl alla? Men efter mitt senaste långa förhållandet kan jag tycka att det är rätt skönt att vara singel. Just det här med att bara kunna tänka på sig själv (och Nova förstås), och göra precis det man vill. Men det är klart att man saknar myset och själva grejen att alltid vara två i allt. Jag hatar förövrigt att vara ensam!

Redo att gifta dig?
Nej, det tror jag inte. Trodde att jag var det, när jag trodde att jag hittat min drömman. Men just nu så finns bröllop inte ens i tankarna. Men jag vill absolut gifta mig nån dag!

Vill du ha barn?
Jag har världens finaste dotter, det allra vackraste på jorden! Jag vill gärna ha fler, men det får vänta.

Är du religiös?
Nej, inte det minsta.

Vad tycker du om homosexuellt giftemål?
Jag tycker väl ingenting egentligen. Men varför inte liksom? Dom borde väl ha lika mycket rätt att gifta sig som straighta.

Rasism?
Nej, rasism är ett starkt ord.

Abort?
Abort kan vara nödvändigt i vissa lägen, så ja. Men själv skulle jag aldrig klara av det tror jag.

Krig?
Onödigt.

Slåss?
Kan vara nödvändigt.

Om du fick välja vilken bil som helst, vilken skulle det bli?
Ojoj, jobbigt. Jag som är värdelös på bilar!

Vad attraherar dig?
En hel del beroende på humör! Men personligheten spelar en stor roll!

Vad tror du gör ett bra förhållande?
Såklart en stark kärlek och vänskap, men även ärlighet, bra kommunikation och humor.

Vad tror du förstör ett förhållande?
När allt blir sådär vardagligt tråkigt. Det gäller att hitta på något nytt tillsammans då, annars är det lätt att gnistan försvinner. Sen är det ju så, att litar man inte på varandra så funkar det inte, tro mig.

Bästa händelsen under veckan?
När Jossan hade skolavslutning. Kunde inte sluta titta min min vackra lillasyster!

Förlåter du för lätt?
Oja, det gör jag. Jag hatar allt vad bråk och så är, så jag förlåter hellre än att hamna i en diskussion.

Favorit dricka?
Det är helt klart polkagrisdrinken som går att köpa på krogen. Den smakar himmelsk!

Festar du mycket?
Ja, kanske. Det beror på vad som klassas för mycket. Men nu har jag en hälsosam syn på alkohol, nu dricker man för gemenskapen och för att det är kul.

Vad tycker du om droger?
It's bad.

Hur mycket fyller du nästa gång du fyller?
JAG FYLLER 20 I SOMMAR! =)

Saknar du någon?
Ja, det gör jag. Alla fina vänenr som mer eller mindra försvunnit.

Är du kär eller tycker du om någon just nu?
Jag kan inte säga att jag är kär längre. Min syn på kärlek är inte som den var. Men helt klart, visst finns det vissa man gillar mer än andra ;D

Är pengar nyckeln till lycka?
Nej, men ett bidrag till en chans att få det lättare i livet.

Senaste missade samtalet?
Finaste Carro

Sista personen som du ringde?
Pappas fru Malin. Ville ha lite nattningstips åt Nova.

Vad står det i ditt senaste meddelande?
Åh, det är alldelens för privat att skriva ut här just nu ;)

Har du kysst någon den senaste veckan?
Kanske det ;D

Vad lyssnar du på?
Lars Winnerbäck <3 <3

Vad har du för planer för kvällen?
Ska strax försöka få i mig nåt att äta, sen blir det nog bara lugnt.

Söndag dag

Nu ligger Nova och sover, hon somnade nästan på en gång vi la oss i sängen. Hon gjorde morgon vid 07.15 idag, och sen dess har vi bara myst och busat. Jag ska passa på att duscha och så nu medans hon sover, så är det bortgjort.
När Nova åker iväg sen med Nicke ska jag nog dammsuga lite, och städa lillans rum.


Lördag kväll

Ikväll kom Nadja på middag och för att umgås lite. Vi åt gomat, strips och nuggets, mums!
Jag har precis lagt lilltjejen, så jag och Nadja ska sätta på en film. Har laddat hem en massa idag så vi har några att välja mellan. Vi tänkte även lyxa till det med fruktsallad och glass, men det får vänta en stund. Är alldelens för mätt för det nu.

Idag har jag och Nova bara varit hemma och busat, det har varit så dåligt väder. Håller tummarna på lite sol imorgon, då ska Novis iväg och åka karuseller med sin pappa. Det lär hon uppskatta! =)

Lördag kväll

Ikväll kom Nadja på middag och för att umgås lite. Vi åt gomat, strips och nuggets, mums!
Jag har precis lagt lilltjejen, så jag och Nadja ska sätta på en film. Har laddat hem en massa idag så vi har några att välja mellan. Vi tänkte även lyxa till det med fruktsallad och glass, men det får vänta en stund. Är alldelens för mätt för det nu.

Idag har jag och Nova bara varit hemma och busat, det har varit så dåligt väder. Håller tummarna på lite sol imorgon, då ska Novis iväg och åka karuseller med sin pappa. Det lär hon uppskatta! =)

Vattenmelon och kiwi, det toppar kinamat a...

dsc01519 (MMS)

Vattenmelon och kiwi, det toppar kinamat alla gånger! Sjukt gott!


Fredag kväll

Har precis badat och ska strax lägga mig i sängen och äta vattenmelon och se på lite gossip girl. Är ruskigt trött, så det passar utmärkt!

Har haft en kanonkväll ikväll med familjen! Det blev ingen middag på Allstar, det var knökfullt och alldelens för livat för lillan, så vi tog en kinabuffé på Eastern Palace istället. Efter det gick jag, Amanda, Nova, pappa och Malin ner på tivolit. Där åktes det en massa karuseller, riktigt kul! Runt 20.00 började lillan vara ordentligt trött så vi gick hem. Hon åt sin nattvälling och somnade på en gång. Fintjejen! Hon har varit underbart snäll ikväll, så duktig! Tack alla för ikväll, det var välbehövligt att få spendera lite tid med er!

I helgen har jag inga egentliga planer faktiskt, så vi får se om det dyker upp något kul. Ska iallafall se till att jag och Novis hittar på något roligt under dagen imorgon, hoppas på bra väder så vi kan vara ute och leka. Lillan tycker det är så mycket roligare att vara ute, det märks på hennes humör!

Fredag dag (igen)

Nu har Novis och Amanda precis ätit middag, det fick bli enkelt - blodpudding. Jag är helt färdig, så jag ska bara klä på Nova och sätta henne i vagnen och börja gå ner mot stan. =)

Hörs senare!

Fredag dag

Imorse råkade jag försova mig, typiskt när jag för en gångs skull hade en tid att passa. Skulle kliva upp 7.30, men vaknade i panik 08.15. Men jag hann duscha, sminka mig och klä på mig innan kl 09 då jag gick och köpte en ros och sen sprang (!) till bussen. Jag skulle till Jossan skolavslutning, hon gick ut 9an. Hon var så fin, blev helt chockad när jag såg henne, snacka om att jag har en snygg lillasyster!

Först var det en massa prat och så i gympasalen, sen följde jag och Nadja med Jossan till hennes klassrum där dom sjöng lite och pratade. Sen gick vi till kyrkan där alla 9or skulle få sina betyg och så. Kan lova att Jossan fick något bättre betyg än vad jag hade när jag gick ut, blev riktigt stolt över henne!!

Pappa skjutsade sen min till Nickes mamma där jag hämtade upp lillan. Vi har nästan nyss kommit hem, Amanda följde också med hit. Ikväll ska jag iväg på middag på Allstar med familjen, det blir mys!

Annars blir det nog lugnt ikväll, har ingenting alls planerat. Eller, ett kort besök men that´s it! Ska nog bara bada och ligga och slötitta på nån film. Känns som att det blir en tidig kväll, kunde inte somna igår.

Nu ska jag se på barnkanalen med Novis och Amanda.

Den enda bilden jag har från dagen än så länge.

Fina syster!

 


Torsdag dag

Klockan är redan 14 och jag har inte gjort något alls idag. Fast det är inte så konstigt, klev inte upp förrän 12.30. Lång sovmorgon tänker ni, men icket. Kom inte hem och i säng förrän vid 05.

Gårkvällen började med att jag och E åkte upp till mamma på sjukan några timmar för att umgås lite. Sen kom A och hämtade oss vid 19.00 så vi åkte hem till mig för att kika lite på film. Vi började se Paranormal Activity, men eftersom jag kopplade in datan till tv så var det dåligt ljud, så vi bytte till Paranormal Entity som vi hade utbränt på skiva. Den var väl helt okej, lite konstig. Jag var inte riktigt på skräckishumör så jag skrattade mig typ igenom hela filmen.

Kvällen slutade iallafall med att jag följde med A till luleå, han skulle jobba. Slitet nanting kan jag lova, men skönt att komma iväg och göra nåt annat. Eller, göra anant? Vi satt bara i en bil hela natten =)

Nu är jag iallafall färdig, och väntar på svar om det blir lunchdejt med en kompis eller inte. Vi får se, vi får se.

Onsdag dag

Imorse vaknade Novis strax efter kl 6, så vi klev upp och lekte lite. Carro fick ligga kvar, hon såg så söt ut så jag ville inte väcka henne. Jag och lillan hjälptes åt att städa upp i köket också och gjorde frukost innan vi väckte Carro. Eller, Nova drog fram och jag plockade bort efter henne :P

Nu har jag precis sminkat mig och Nova ligger i soffan och myser. Hon verkar lite trött, trots att hon sovit idag. Men hon kanske inte sov tillräckligt. Jag somnade också, och vaknade efter typ 1½ timme av att Carro tagit Nova så dom satt och lekte. =)

Idag ska Nova åka till Nicke och stanna där tills på fredagmorgon. Jag kommer sakna henne! Men Elin kommer hit vid 4, då ska vi iväg till sjukan och hälsa på mamma en stund. Hon opererades idag, men har legat inne sen i måndags så hon var lite sällskapssjuk. Ikväll blir det filmkväll, vi ska se Paranormal Activity och Paranormal Entity. Tror att vissa kommer bli riktigt rädda, men jag nämner inga namn ;D Haha, det blir nog kanon!

Nu ska jag plocka upp alla lillans leksaker som ligger överallt, för Elin ska ta med sin hund Steven, så då kan de inte ligga framme.

Tisdag kväll (igen)



Jag kan, jag kan, jag kan.
Jag ska fixa det!
Det får ta så lång tid som behövs.

Du sårar..
Men jag bryr mig inte mer!

Tisdag kväll (igen)

Lars Winnerbäck
- Det är äkta kärlek!

Jag och Carro har tisdagsmys med chips, mo...

dsc01507 (MMS)

Jag och Carro har tisdagsmys med chips, morötter, dip och vattenmelon framför Dear John. Underbar film! Mys! <3


Tisdag kväll

Nu sitter jag och Carro vid varsin dator, medans lillan springer runt över allt och busar och leker. Hon är smått galen, riktigt kul att se! =) Hon har nyss badat så snart är det dags för sängen. Ikväll ska Carro sova här så det blir nog bara att ligga och kolla på film eller nåt. Mys!

Vi åt tacos till middag idag, helt sjukt vad jag blev mätt! Men det går knappt att sluta äta, det är ju så gott!
Nu ska jag sluta, lillan sitter på bordet så jag måste hålla lite koll på henne :P

Är på stan med emelie och petra och ska ät...

dsc01506 (MMS)

Är på stan med emelie och petra och ska äta glass. Småflickorna myser i vagnen <3


Tisdag morgon

Lillan ville göra morgon strax efter 06 imorse, kan lova att jag inte var särskilt sugen på att kliva upp då. Somnade inte förrän vid 02, och 4 timmars sömn är inte tillräckligt. Men vi ska nog snart krypa ner i sängen och sova en stund tror jag.

Just nu sitter vi i soffan, kramas och ser på Vakna med the Voice. Lillan äter nyponsoppa, det älskar hon! Hon är så go idag! ♥

Måndag natt

Nu har Elin precis åkt hem, det blir sjukt tyst på en gång. Jag har krypit ner i sängen och ska snart sätta på ett avsnitt av Gossip Girl tror jag. Borde egentligen stänga av datan och sova på en gång, men det kändes tråkigt. Hoppas på att Nova sover länge imorgon, men den chansen är väl minimal. Så länge hon inte vaknar innan 07 iallafall.

Jag och Elin har haft mys ikväll, vi dippade chips och morötter och dåg på Shuttle Iland. Vi hann bara se halva innan hon vartvungen att fara, så jag ska väl se klart den imorrn eller nåt. Har hört av alla att den ska vara så jäkla bra, men jag tycker bara att det är lite konstig. Får hoppas att andra halvan är bättre =)

Näe, godnatt nu mina fina! ♥

Måndag kväll

Nu sitter jag och väntar på att Elin ska komma tillbaka från sin långpromenad med vovven, då blir det att sätta på en film. Om vi nu hinner innan hon måste åka hem, men det återstår att se.

Idag tog jag, Elin och Nova oss en tripp till stan, vi gjorde lite ärenden och åt korv. Nova älskar korv med bröd! Hon är så duktig när hon äter den helt själv, min fina prinsessa! Vi tog sen bussen till Willys för att handla lite. Där träffade vi min svärfar, eller föredetta blir det väl, så han var snäll att skjutsade hem oss.

Jag och Elin var lata, vi som handlat så mycket orkade tillslut inte laga nån mat alls, så vi gjorde bara varma mackor. Ikväll blir det nog att dippa lite morötter, ska övertala Elin om det. Haha, det lär inte bli så svårt =)

Elin åker som sagt hem ikväll, så jag vet inte riktigt vad jag och Novis ska hitta på för kul imorgon. Hoppas på bra väder så vi kan vara ute och härja, det gillas! Carro kommer sen hit och sover, det ska bli kul. Har inte träffat henne på länge nu, minst en vecka. Och det är länge, så jag saknar snart ihjäl mig! ♥

Nu ska jag snabbläsa lite bloggar innan Elin kommer tillbaka!

Söndag kväll

Har gratis mms idag, då passar jag på att mmsa in bilderna från telen. På så sätt slipepr jag leta fram mobilsladden ;D
Ska lägga Nova nu, hon är jättetrött, så jag slänger in en längre uppdatering senare. För nu är det mysdags!

Söndag kväll

Har gratis mms idag, då passar jag på att mmsa in bilderna från telen. På så sätt slipepr jag leta fram mobilsladden ;D
Ska lägga Nova nu, hon är jättetrött, så jag slänger in en längre uppdatering senare. För nu är det mysdags!

Helt sjukt vad jag saknar min bäbismage!

dsc00314 (MMS)

Helt sjukt vad jag saknar min bäbismage!


SMS-inlägg

dsc01468 (MMS)


SMS-inlägg

dsc01471 (MMS)


SMS-inlägg

dsc01478 (MMS)


Klätterapan

dsc01502 (MMS)

Klätterapan


SMS-inlägg

dsc01499 (MMS)


Ligger i sängen och kan inte sluta förundr...

dsc01495 (MMS)

Ligger i sängen och kan inte sluta förundras över hur lyckligt lottad jag är som har en så perfekt dotter. Hon gör mig hel, hon gör att allt har en mening. KÄRLEK! <3


Nova och moster Jossan

dsc01283 (MMS)

Nova och moster Jossan


<3

dsc01322 (MMS)

<3


Leos lekland

dsc01352 (MMS)

Leos lekland


<3

dsc01351 (MMS)

<3


SMS-inlägg

dsc01332 (MMS)


Morfarkärlek!

dsc01360 (MMS)

Morfarkärlek!


SMS-inlägg

dsc01414 (MMS)


Party!

dsc01386 (MMS)

Party!


Stor tjej!

dsc01362 (MMS)

Stor tjej!


Tuffingen

dsc01395 (MMS)

Tuffingen


Den vackraste flickan i världen! <3

dsc01433 (MMS)

Den vackraste flickan i världen! <3


Bus!

dsc01423 (MMS)

Bus!


SMS-inlägg

dsc01441 (MMS)


Fintjejen!

img_0026 (MMS)

Fintjejen!


Mysigaste sättet att somna på!

dsc01454 (MMS)

Mysigaste sättet att somna på!


Fintjejen!

img_0026 (MMS)

Fintjejen!


Skönaste sovställningen

dsc01489 (MMS)

Skönaste sovställningen


Lördag natt

I mitt huvud snurrar det för mycket tankar för att jag ska kunna somna..

Fredag dag (igen)

Nu har jag och Nadja precis fått i oss middag, det blev hamburgare. Jag har även hunnit med att inviga min nya dammsugare, en liten gul sak som var superbra! Äntligen har jag en ny!

Jag och Nadja ska strax börja göra oss färdiga, jag ska sminka henne och medans jag sminakr mig själv ska hon få diska åt mig. Nån nytta måste hon ju göra =)

Jag och Nadja kolalde även vem som vunnit tävlingen vi haft i en månad. Den där om vem som kunde gå ner mest i vikt. Och jag vann! Nadja gick ner 0 kilo och 0 cm i midjan, medans jag gick ner hela 4.6 kilo och 5 cm! Är riktigt glad över det, jag har ju trots allt inte ansträngt mig det minsta förutom första veckan. Men så kan det gå när man bor själv och är för lat för att göra mat ;D

Nu ska jag slita mig härifrån så jag inte sitter kvar här när folket kommer =)

Fredag dag

Jag har knappt suttit alls vid datan på hela veckan, så det har inte blivit nån uppdatering. Elin kom hit i måndags och åkte precis hem, så jag och lillan har haft sällskap hela veckan =) Det har varit så mysigt!

Vi har verkligen haft en kanonvecka, med picknickar, solning, nydala och en massa mys. Har varit riktigt skönt att slippa vara ensam, så det kommer kännas konstigt nästa vecka då jag inte har Elin här. Nova åker till Nicke idag och stannar där tills på söndag. Ikväll ska jag har förfest här hemma innan vi nog drar ut på krogen. Är sjukt otaggad nu, men det kommer nog senare.

Jag har förövrigt sagt upp min lägenhet nu, soc vägrade betala min hyra längre än till augusti tack vare att hyran är nästan 1500kr för dyr. Så den 1a september måste jag flytta, vart vet jag inte än. Söker lägenheter som en tok, men hittar inget. Det känns riktigt jobbigt, dels för att jag verkligen älskar min lägenhet, den är helt underbar! Sen att inte veta vart vi ska ta vägen sen, det är ingen höjdare. Men det kommer lösa sig, det gör det alltid!

Nu vaknar lillan så jag ska gå och pussa lite på henne och vänta på att Nadja kommer hit. Hon kommer på middag och sen ska vi göra oss festfina tillsammans. Slänger in en till uppdatering senare!


RSS 2.0