Tisdag dag

Nu sover Nova och Tindra, så vi mammor ska koka kaffe och sätta oss med en cigg ute på balkongen. Vi kör på en lekdag idag, både jag och Nova är mycket piggare idag! =)
.
.
.
Ja, just ja. Pappa, om du läser det här har jag en sak att berätta.
Jag har börjat röka igen, fy skäms på mig.
Jag kommer inte våga svara dom närmsta veckorna om du försöker ringa,
så ingen idé att försöka ringa och skälla ut mig ;)

Måndag dag (igen)

Nova vaknade för drygt en halvtimme sen, och sen dess har vi legat och busat i sängen. Lilltösen är på superhumör, hoppas att det håller i sig hela kvällen. Just nu sitter vi i soffan och väntar på att hjärtat ska komma. Det blir ris och korvstroganoff till middag, inte dumt alls!
.
Som tur är mår både jag och Novis bättre, så jag tror att förkylningen är påväg bort. Men än vågar jag inte hoppas alltför mycket, då brukar man bara bli besviken.
.
Tyvärr kan jag inte lägga in nya bilder på bloggen, det krånglar och jag får det inte att funka. Måste kolla upp vad felet är, inläggen blir så tråkiga annars.
.

Måndag dag

Nu ska jag strax lägga lillan för att sova, det börjar bli dags nu. Anna har varit här på kaffe och lite bus, det uppskattades av både mig och Nova. Lillan verkar förövrig må lite bättre idag, hon är mycket piggare. Hon har målat, lekt, städat och stått och lekt med vattnet inne i badrummet idag. Hela hon blev dyngsur, men hon gillade det!
.
Jag ska passa på att städa lite + sätta igång en tvätt under tiden Lillis sover. Hon säger dock att hon inte vill sova, så det lär kunna bli en del bråk från hennes sida nu. Är så less på all trots, hoppas den går över snart!

Måndag morgon (igen)

Nova ligger nakenfis i min säng och bossar med mig.
"Mamma, pussa Nolas mage. Nolas ben. Nolas bumpa." Och så där fortsätter hon att säga samtidigt som hon pekar på dom rätta ställena. Nu har jag gått igenom hela kroppen med pussar och hon tjatar om mer. Och såklart får hon mer, underbara flicka!

Måndag morgon

Nu ligger jag i sängen och myser med Nova framför en Pippifilm. Vi är båda två förkylda, så det lär bli en extremt lugn dag, hoppas jag iallafall! Jag ska väl fortsätta knarka alvedon, halstabletter och varm saft, så jag förhoppningsvis blir frisk nån gång. Nova blir hemma från dagis hela veckan, helt underbart! Då hinner vi mysa ordentligt innan hon åker till sin pappa på fredag.
,.
Igår var det morsdag, och jag firade den genom att ligga i soffan hemma hos älsk hela dagen. Nova gjorde mig sällskap, hon var inte heller pigg.
.
Nu ska jag fixa lite frukost åt lilltjejen, hon åt inte så mycket alls igår så hon borde vara hungrig nu. Håller tummarna att hon är mer matfrisk idag!

Lördag dag

Just nu ligger jag nerbäddad i soffan på Haga och tycker smått synd om mig själv. Förkylningen har blivit värre och jag är less. Nova är hos sin morfar nu ett par timmar, men ska snart hämtas hem igen. Kände för att vila upp mig lite så jag orkar med resten av veckan. Tror att Lillis också kommer bli sjuk, men jag håller tummarna att jag har fel. Hatar att se lilltösen dålig!!
.
Igår sov Nadja hos mig, vi hade filmkväll och åt gotta. Imorse var hon snäll och tog hand om Nova lite så jag fick sova, spenderade nästan hela natten vaken med hostan så det var skönt. Ikväll ska jag och Nova sova hos hjärtat, det blir första gången för lillan. Kvällen lär bli lugn, ska försöka hålla mig nerbäddad så mycket som möjligt.
.
Nu ska älsklingen väckas upp, han var visst helt slut efter att ha jobbat idag. Jag är hungrig, så jag ska tvinga honom att fixa lite käk.

Fredag kväll

Jag har varken gud eller turen på min sida, förkylningen vill verkligen inte ge sig! Mår riktigt dåligt nu, halsen känns tjock och som att jag svalt en massa rakblad så fort jag försöker svälja eller prata. Eller andas för den delen också. Febern är nog på ingång, hela kroppen skriker det.
.
Tur att jag har storasyster här som sällskap och lite lekhjälp med Nova. Just nu har vi myst ner oss i soffan allihopa framför en Puh-film och lite nam-nam. Underbart! Lillan är nybadad och nakenfis, kunde inte varit bättre!

Fredag dag (igen)

Nu ska jag möta upp Nadja på busshållsplatsen, hon ska följa med mig till Ica och handla inför middagen ikväll. Vi tänkte äta tacos, det är ju bland det bästa som finns! Om drygt en timme kommer Nova hem också, längtar enormt!!!
.
Kul förresten att det regnar ute, jäkla skit!

Fredag dag

Typiskt nog vaknade jag upp med ont i halsen och förkylningshuvudvärk imorse, och det vill inte ge med sig. Tvärtom, mår bara sämre. Egentligen skulle det festas på yran ikväll, men planerna ändrades redan igår. Så istället blir det middag med Nova och Nadja och sen lugnt ikväll. Känns lika bra, har lite svårt för att ha Nova borta, känns som att jag vill ta till vara på all tid jag har henne, hon är ju borta varannan vecka och det räcker för mig.
.
I onsdags åkte jag och Anna ut till mammas stuga under dagen för lite spel och solning. Vi drack lite vin och bestämde oss för att köra en utgång under kvällen. Så vi åkte hem, gjorde oss festfina och spenderade kvällen på Olles. Det var kul, träffade både lytt och gammalt folk. Kvällen blev riktigt sen, så var lite halvsliten igår.
.
Nu ska jag torka håret och invänta att Nova kommer. Jag ska ha henne i helgen igen, har bytt med pappan. Det blir nog kanon, vi ska mysa till tusen!!
.

Måndag morgon

Nu är jag färdigsminkad och väntar på att Anna ska komma hit så jag får sällskap till morgonkaffet. Vi ska ner på stan sen, måste lämna in lite papper och fixa lite saker.  Hoppas att solen kommer fram sen, just nu är vädret inte så bra.
.
Den här veckan och helgen har varit kanonbra, har inte haft tid eller ork alls att sitta vid datan. Jag och Nova har umgåtts med Anna och lilla Tindra mestadels av tiden. Igår åkte Lillis till sin pappa, vilket känns hårt i mammahjärtat. Saknar henne enormt mycket redan!!!
.
En ny grej som hänt är att Nova har börjat somna ensam i sitt rum. Dom två första kvällarna var jobbiga, men resten gick suveränt! Jag går och lägger henne, myser, läser en saga och sjunger lite, sen går jag ut och hon somnar själv. Fattar fortfarande inte hur duktig hon är!!! Min älskade flicka!
.
Nu ska jag välja dagens kläder och starta igång kaffet.

Onsdag kväll (igen3)

Nu ska jag och hjärtat mysa ner oss i soffan framför kvällens avsnitt av Big Brother. Längtar tills det är läggdags då vi får krypa ner nyduschade i en renbäddad säng. Det måste ju nog vara en av det härligaste som finns!
.

Onsdag kväll (igen2)

Just nu är mammahjärtat fullproppat av stolthet! Nova somnade i sin egen säng i sitt rum helt ensam ikväll! Det var en hel del tårar, men det gick! Min superduperunderbara flicka!!!! ♥
.
Blir spännande att se hur det kommer gå resten av veckan, men jag tror stenhårt på det här!

Onsdag kväll (igen)

.
Idag är det den 18e, alltså firar vi ännu en månad tillsammans!
Jag älskar dig helt enormt mycket,
min fina, fina prins!

Onsdag kväll

Oj, vilken lång (men supertrevlig!!!) dag det har varit! Har spenderat den med två Anna plus alla barnen. Vi har haft det jättemysigt!! Just nu ligger jag, hjärtat och Lillan i soffan och ser på Bompa, Nova är hyfsat trött! Men hon får hålla sig vaken i en dryg halvtimme till.
.
Imorgon är Nova också ledig från dagis, så Anna och lilla Tindra kommer hit för en massa lek för barnen och kaffedrickande för mammorna! Kommer nog bli kanoners!
.
Orkar egentligen inte skriva här, så det får bli ett kort inlägg ikväll, kommer kanske mer senare.
.

Tisdag morgon (igen)

Igår på väg hem från dagis;
.
Nova - "Mamma, Nola lädd"
Jag - "Varför är du rädd, gumman?"
Nova - "Däl, bolla"
.
Dom höll på att borra något på gården bredvid, och Nova blev visst rädd. Hon kurade ihop sig i barnvagnen och satte händerna för ansiktet. Haha, finaste tjejen! ♥

Tisdag morgon

Nova vaknade vid 07.30 typ och ville se på pippi, så vi låg och drog oss läääänge i sängen framför TVn. Just nu ligger  vi nyduschad och nakenfisar i sängen och myser, Nova är på superbra humör idag!
.
När vi är färdiga med påklädning och dylikt ska vi ta en långpromenad till Momma på Ersboda. Vi sak spendera hela dagen där, så Nova ska få fylla på med mommamys. Hon är som sagt ledig idag, vilken känns superbra!
.
Måste kila, Nova satt sig precis i garderoben och brakade en hylla! =)

Måndag kväll (igen)

Har försökt lägga upp bilderna här från idag, men det verkar inte fungera. Får prova imorgon igen.
.
Jag har haft en lugn kväll och ska väl strax gå och lägga mig och läsa i sängen tror jag. Ska ringa älsk och säga godnatt också, känns tråkigt att sova utan honom. Men han jobbade över i 5 timmar typ, så han var helt slut, stackarn.
.
Imorgon blir det förhoppningsvis sovmorgon här hemma, Nova är ledig från dagis. Berättar mer om morgondagens planer imorrn. Puss och godnatt!
.
.
Underbara, älskade du! ♥

Måndag kväll

Nu sitter jag och Nova i soffan och ser på Bompa. Vi har haft en superbra dag/kväll!
.
Direkt efter dagis gick vi förbi poppas (morfars) jobb att säga hej, var ett tag sen Nova träffade honom. Efter det gick vi en snabbis på affären för att handla lite inför bakningen. Eftersom det var så kallt ute idag så var vi tvungen att skippa uteleken, så vi bakade chokladbollar istället. Nova tyckte att det var superkul, hon var så duktig! När vi var klar fick hon långbada, och nu har vi precis ätit middag.
.
Känns helt fantastiskt att hon är hemma igen, min älskade, älskade flicka! Nu ska här mysas, så bilder från idag kommer senare!

Måndag dag (igen)

Har inte suttit vid datan någonting alls i helgen, därav den totala bristen på blogginlägg. Helgen har iallafall varit kanon, har spenderat den på haga tillsammas med hjärtat och fina Anna. I fredags hade vi tre + Erik en lite förfest där, och sen blev det utgång. Killarna gick på Pipes (dit jag inte kom in eftersom jag höll legget uppoch ner i dörren, vakten tyckte därför att jag var för full. :S) medans jag och Anna gjorde Olles osäkert. Var riktigt kul, träffade både nytt och gammalt folk, inte dumt alls. Efter dom stängt gick vi tjejer och käpte med lite fyllemat från Subway som vi åt på Haga. Vi la oss inte förrän efter 05.30 nångång, så var smått sliten dagen efter.
.
Vi hade en riktigt bakisdag, där vi inte lyfte våra tjocka rumpor från soffan annat än för en snabb dusch och inköp av bakismat och onyttigheter. Vi såg film och senare på kvällen melodifestivalen. En perfekt bakisdag helt enkelt!
.
Igår storstädade jag här hemma, samt sorterade en massa skåp osv. Det bästa med hela helgen var överlägset att Nova kom hem igår! Vi två hade en supermysig kväll med målning, lek, bus i badkaret och sen mys i sängen. Underbara flicka! ♥
.
Om en timme ska jag traska till dagis för att hämta hem henne igen, underbart!

Måndag dag

Pappa,
om du läser detta så vill jag ha en sån här i födelsedagspresent!
För visst vet du att jag älskar dig va? ;)
.
.
749kr på Village

Fredag dag (igen3)

Ringde precis Anna och drog med henne ut på långpromenad, så hon kommer strax hit. Hade tänkt ta ett varv runt nydalasjön, blir nog kanoners! Har varken städat eller tvättat än, så det får fixas efter jag kommit hem.
.
.
Är så glad att vi hittat tillbaka till varandra igen!
Sen att vi bor så nära är ett stort plus!

Fredag dag (igen2)

.
Underbara sommar!
Äntligen!

Fredag dag (igen)

Har äntligen tömt kameran, så här är några bilder från lekdejterna med Anna och Tindra;
.

Fredag dag

Jäkla nya telefon som jag inte får snoozen att fungera på. Hade ställt väckarn på 09, men vaknade inte förrän kl 10. Hmm, måste lösa det där problemet.
.
Idag har jag tänkt att städa undan lite, plus att tvätta lite. Får se om jag hänger med Anna ett tag också, jag tror att vi bestämde det igår. Först hade vi tänkt dra ut i stugan och sola lite, men vädret är ju inte så himla bra idag. Men det regnar ju inte iallafall, så tror nog att jag ska dra med Anna på en långpromenad.
.
Igår hade jag Nova ett par timmar, och det var underbart!!! Först for vi hem till LillAnna och Benjamin för lite lek, och dom lekte bra tillsammans. Efter det for vi hem för lite mys, sen kom hjärtat hit på middag. Nova var på strålande humör, som vanligt!
.
Efter att Nova lämnats tillbaka till sin pappa åkte jag, hjärtat och Anna till Willys för att handla hem lite gotta. Kvällen bestod av Ronja Rövardotter, Big Brother, popcorn, godis och tjejsnack. Supertrevlig kväll!
.

Torsdag natt

Nu har Anniie precis gått hem, så jag ska krypa ner i sängen till hjärtat och försöka sova lite. Uppdaterar mer imorgon om hur kvällen varit. Puss och godnatt!

Torsdag dag

Igårkväll ringde min supersöta sjuåriga lillasyster och var så stolt över att hon fått en egen mobil. Hon pratade på hur länge som helst, och därefter skickade hon några sms. Först ett par tomma, sen dessa två;
.
"Hej elle du är min bästa stora syster kram amanda"
.
"Erdu du dep"
.
Vad hon menade med det sista har jag ingen aning om, min lilla sötnos! ♥

Torsdag morgon

Idag är det torsdag, en superbra dag!!! Nova ska hämtas hem från dagis kl 13.30 och stannar fram till kvällen. Vi har en lekdejt planerad direkt efter dagishämtningen med Anna och Benjamin, det blir nog mellis i lekparken. Sen ska vi in och bara mysa, har en halv veckas pussar och kramar att ta igen!
.
Igår var också en superbra dag! Tog långpromenader med Anna, umgicks på stan och sen spenderade kvällen tillsammans. Vi tittade på fotbollsmatch (dom grön-gula förlorade!) och snackade skit.
.
Förmiddagens planer är att äta lite frukost och göra mig färdig. Sen börja räkna ner minuterna tills lillhjärtat ska hämtas! ♥

Onsdag dag

Kom hem från stugan imorse, fick skjuts av Benny innan han började jobbet. Har haft det helt underbart, tog emot att åka hem faktiskt. I två dagar har jag pressat sol och bara slappat. Färg på kroppen har jag fått kan jag lova, och inte så lite heller. Vi har haft kanonväder, över 30 grader hela dagarna. I måndags kom även Jossan ut, vilket var riktigt trevligt. Vi grillade till middag och spelade kort hela kvällen.
.
Nu ska jag snart göra mig färdig för att fara iväg, måste klä på mig och fixa håret. Jag och Anna ska ta en promenad till sjukhuset, jag har tid där kl 13. Hon skulle vänta på mig där under tiden, och när jag är klar går vi ner till stan. Blir trevligt att snacka av sig lite!
.
Ikväll ska jag äta middag hos älsk på Haga, och efter det blir det att fara och kolla på när han spelar fotbollsmatch. Tror inte att jag hinner uppdatera något mer idag, så vi får höras imorgon igen.

Måndag dag

Just nu sitter jag och äter en kombinerad frukost/lunch innehållande en smoothie gjord på naturell yoghurt och blåbär, svarta vinbär och björnbär. Till det blev det en banan bara, var inte ett dugg sugen på mat egentligen.
.
Städningen är färdig, och jag har tom hunnit duscha och sminka mig. Ska strax packa lite kläder och sen göra mig klar att åka. Ska iväg och spendera natten och morgondagen i mammas stuga, kommer bli skönt! Hoppas på strålande sol imorgon så bikinin kan invigas och solbrännan förbättras!

Måndag morgon

Har sovit riktigt dåligt inatt, hade riktigt svårt att somna. Drömmarna har varit riktigt konstiga, för att inte tala om hemska. Död, smärta och sorg är allt dom innehåller, och känslan sitter oftast kvar i flera timmar efter jag vaknat.
.
Nu ska jag sätta igång och städa här, det behövs verkligen dammsugas efter helgens lek i sandlådorna. Tror att jag har hälften av all sand inne i lägenheten, känns mindre kul. Men nu ska det ordnas!

Söndag kväll (igen2)

Jag har nyss kommit hem från en supertrevlig kväll hemma hos Anna. Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen, lyssna på ljudboken och förhoppningsvis somna snart. Men först ska jag läsa lite bloggar och så. Godnatt ni alla fina!

Söndag kväll (igen)

Nu ska jag gå till Anniie för att spendera kvällen med henne. Har nyss ätit lite "middag", orkade inte laga mat så det fick bli varma mackor bara. Vi ska mysa framför film och BB ikväll, blir nog kanon! Är superglad att hon flyttat så nära, bara några minuter från mig. Det är perfekt också att vi har barnen samma veckor, det lär bli en hel del lekdejter framöver!

Söndag kväll

Har verkligen haft en underbar helg, har haft fullt upp hela tiden! I fredags hade vi playdate med Anniie och lilla Tindra, mycket trevligt! Vi har även häng ihop hela dagen idag, har varit ute i flera timmar. Dom små lekte snällt medans mammorna drack kaffe och snackade skit. Underbart!!!
.
Igår var vi iväg och hälsade på hos några av Alex kompisar, sen blev det middag hos hans föräldrar i Hörnefors. Mycket trevligt och god mat! Nova skötte sig superbra, hon är så duktig min lilla tjej! Hon somnade i bilen påvägen hem, och vägrade sen sova. Hon somnade inte förrän närmare 00, och sov ända fram till 10.30 imorse!
.
Nu ska jag gå och försöka få i mig nån mat, och sen plocka undan lite här tror jag. Bilder från helgen kommer nog lite senare! =)

Torsdag kväll (igen2)

Jag myste till det framför BB med tända ljus, te och en liten fruktsallad gjord på ananas, mango och kiwi. Det smakade underbart! Nu ska jag ringa hjärtat för att säga godnatt, sen lägga mig i sängen och lyssna på ljudboken och hoppas på lite sömn. Imorgon blir det en bra dag, hörs då! Godnatt mina fina! ♥
.

Torsdag kväll (igen)

Nu sover Nova sen en liten stund tillbaka, hon ville inte riktigt somna. Men det gör inget, hon är ju ledig imorgon. Vi har haft en riktig myskväll, helt perfekt! Nova har kissat på pottan en gång till ikväll, hon är så duktig! När hon hör/känner att det kommer så lyser riktigt lyckan och glädjen i hennes ögon. Hon blir så stolt över sig själv! Underbara flicka! ♥
.
Nu ska jag läsa lite bloggar och se vad som hänt dom senaste dagarna, sen invänta BB.

Torsdag kväll

Nu har jag precis ätit grillad kyckling med lite sallad, gurka, paprika och den obligatoriska chilicurrydressingen. Det var riktigt gott!! Idag har det varit en lång dag, men väldigt trevligt! Jag fick med mig lite grejer hem, det blev ett par supersnygga skor, en tröja och en dörrskylt åt Nova. Tack mamma! ♥ Hittade en jacka som jag tänkt köpa, men storleken fanns inte inne. Så måste förbi HM på Strömpilen och se om den finns där.
.
Nu väntar jag på att Lillan ska komma hem, hon borde inte vara så långt borta. Då blir det en myskväll här hemma, hon får bestämma vad vi ska göra. Eftersom hon är ledig imorgon behöver hon inte tvingas i säng, utan får själv säga till när hon blir trött.
.
Nu ska jag diska undan efter middagen.

Torsdag dag

Nu har Nova precis farit, så jag och mamma drar ner till stan för lite shopping! Nova fick förresten en fin lila klänning och 3par strumpbyxor (som dock var för små och måste bytas) som present för att hon varit duktig på pottan av Momma. Nova är hur stolt som helst!

Torsdag morgon (igen2)

Gud vilken bra morgon vi har här hemma! Nova har redan hunnit kissa på pottan 2 gånger, hon har sagt till själv båda gångerna att hon vill. Vi har även tagit en låååång dusch tillsammans, underbart mysigt! Just nu leker hon för fullt i sitt rum, och jag ska strax gå och välja kläder.
.
Pratade precis med Momma, och vi bestämde att hon skulle komma hit på lunch och Novamys. Sen vid 12 när Nova far, så ska jag och mamma ner på stan. Ska flörta till mig lite grejer där hade jag tänkt, plus att det ska inhandlas en present till Nova eftersom hon varit så duktig med pottan.
.
Här är en bild från igår när Nova åker vagn tillsammans med kompisen Benjamin, eller "Mimmi" som hon kallar honom.
.

Torsdag morgon (igen)

Förresten, måste berätta vad som hände igår också! Nova bajsade på pottan för första gången, och jag kunde inte varit stoltare!!! Först ville hon kissa, och efter hon gjort det ville hon fortsätta sitta där. Och då ville hon bajsa. Mamma stortjej, hur kunde hon blivit så stor??
.
.
Vart tog min lilla tjej vägen?
Nu har jag en stor, fin, underbar tjej!! ♥

Torsdag morgon

Nova vaknade innan 07 i morse, trots att hon inte somnade förrän vid 21 igårkväll. Nu har hon precis fått i sig lite frukost och sin morgondos av Pippi. Hon ska nog få måla lite nu tror jag. Klockan 12 kommer hennes pappa och hämtar henne, och hon blir där som vanligt fram till 18-tiden nångång. Hon har fått långhelg, så hon är ledig både idag och imorgon. Skönt, för då hinner jag mysa ordentligt!!
.
Nu ska jag strax duscha, så vi får se om lillan vill göra mig sällskap. Både hoppas och tror det, hon brukar gilla det!

Onsdag dag (igen)

Just nu är jag och Lillis hemma hos hjärtat på Haga och väntar på middag. Skönt att slippa laga maten för en gångsskull. Vi sitter i soffan och myser och ser på Pippi, Nova sitter som fastklistrad.
.
Efter att jag hämtade Lillan på dagis följde vi med Lillanna och hennes lilla Benjamin hem för att kika på nya lägenheten och lite lek. Därefter tog vi en långpromenad hit.
.
Nu ska vi äta, hjärtat ropade precis att maten var färdig. =)

Onsdag dag

Nu är storstädningen helt färdigt, körde verkligen på ordentligt. Så nu är det skinande rent överallt! Passade även på att städa ur lite skåp och lådor, samt badrumsskåpet. Nu ska jag bara snabbt torka av skåpluckorna + kyl/frysdörrarna innan jag ska gå och duscha. Lillis ska hämtas om ca 1.5 timme, blir kanon det!! ♥

Onsdag morgon

Jag har precis kommit hem nu, gick förbi Anniie och kikade på hennes nya lägenhet efter jag lämnat av Nova på dagis. Fick busa lite med hennes flicka också, riktigt söt tjej! Blir kanon att vi bor så nära varandra nu, då kan Nova och Tindra leka ofta.
.
Nu ska jag äta lite frukost och sen sätta igång och städa lite. =)

Tisdag kväll (igen)

Nu ska jag strax ta och krypa ner bredvid lillprinsessan i sängen och mysa lite! Det är helt uuuuunderbart att ha henne där, trots att hon sparkas och ska ta all plats. Men det är det värt!! ♥
.
Vad som händer imorgon återstår att se då, skulle väl tippa på en långpromenad och lite städning + tvättning. Ungefär som alla andra dagar. Godnatt på er, mina fina!
.
.
My Precious

Tisdag kväll

Det har varit en halvkonstig eftermiddag/kväll här hemma. När jag kom och hämtade Nova på dagis hade hon en liten stund innan ramlat ur soffan och slagit huvudet. Dom var rädd att hon fått hjärnskakning, men som tur är så verkar det inte som det. Dock låg hon och såg på film i över 2 timmar utan att varken lyssna eller vilja prata med mig när vi kommit hem. Något som är sjukt ovanligt. Men hon fick mer energi runt middagen och var då nästan som vanligt. Hon somnade gott vid 19.30, efter en hel del mys. Har henne sovandes i min säng inatt, vill kunna hålla lite koll om hon skulle bli dålig.
.
Jag är helt slut, trots att jag somnade en stund med Nova är jag riktigt trött. Har ont överallt, och vill egentligen bara gå och lägga mig. Men vet att jag inte kommer kunna sova, så jag skjuter upp det. Ska snart se på Big Brother i min ensamhet, hjärtat hade andra planer för kvällen tråkigt nog.
.
.
Min ögonsten,
den vackraste som finns!

Tisdag dag

Nu ska jag strax gå iväg till bussen för att åka till sjukan. Hatar att dom bytt ut och gjort om hela busslistan, ingen buss går ju som dom brukade. Lär ta tid att lära om sig, tur att jag knappt åker buss längre.
.
Förmodligen blir det en långpromenad när jag är klar därborta, går nog direkt från sjukan till dagis. Har precis laddat in en ny ljudbok på Ipoden, så nu är jag taggad. Längtar tills Lillis ska hämtas, saknar henne enormt! ♥
.

Tisdag morgon

Nova var supermysig imorse, hon vaknade vid 07.20 och ville ligga på min mage och se på Teletubbies. Och såklart fick hon det, det var så himla mysigt! Vi hade en riktigt bra morgon, och det gick tillochmed bra att lämna henne på dagis. Dom skulle på utflykt till en lekpark, så dom lär nog ha det kul. Längtar redan tills det är dags att hämta hem henne!
.
Idag ska jag iväg till sjukhuset igen, har sista mötet kl 13.00. Är lite nervös över vad dom ska säga att dom kommit fram till, men ska bli otroligt skänt att äntligen få veta. Det var en lång dag igår, med 8½ timme som spenderades på sjukhuset. Var helt slut när jag väl kom hem, somnade tillochmed en stund med Nova. Det var länge sen jag gjorde det sist!
.
Kvällen spenderades i soffan med en massa mys med hjärtat. Åh, jag är så lycklig som har dom två underbara i mitt liv! ♥
.
.
Den här lilla sötnosen var vi hundvakt åt i fredags, sjukt fin lite vovve!

Måndag kväll

.
KÄRLEK! ♥♥♥

Måndag morgon

Sitter och äter frukost nu, ska strax iväg till sjukhuset. Har 4 läkartider inbokade mellan 8.15 - 16.00 idag, känns lite smådrygt. Men men, kanske det äntligen kan bli nån ordning på mig nu, får hoppas att dom har några bra lösningar. Alex hämtar hem lilltjoppan från dagis, sen lär dom väl hämta upp mig efteråt. Känns underbart att lillan kommer hem idag!
.
Nu ska jag skynda mig, uppdaterar mer ikväll om hur helgen varit!

RSS 2.0