Torsdag kväll

Så har man överlevt första veckan i skolan. Har faktiskt gått ganska bra, ganske därför att jag bara har 6 lektioner under hela veckan. Har ett grymt slappt schema det här blocket, hoppas dom andra blir så också.
Annars har det inte hänt nåt speciellt under veckan, ahr bara tagit det lugnt å myst med älsklingen. Har hunnit klippa mig också =)

Idag har jag varit på stan med Nadja, var tvungen att köpa en bikini, eftersom vi åker till Bulgarien på söndag morgon! Ska bli såå skönt!!
Efter begravningen imorgon blir det att packa det sista och börja bege sig med bilen till sthlm. Flyget går därifrån kl sex på söndag morgon. Vi hittade tyvärr ingt direktflyg från umeå den veckan så det närmaste och enklaste var sthlm. Börjar bli taggad på att åka nu, längtar faktiskt. =)

Allt är bra med bebben också tror jag, har ultraljud om drygt två veckor. Ska bli underbart! =) Magen bara växer och växer, men ser fortfarande bara tjock ut. Hoppas gravidformen på magen kommer snart. =)

Lördag kväll

Är det möjligt för en männsika att dö av tråkighet? Isåfall är jag nog ganska nära. Har inte gjort någonting alls ikväll. Sett en dålig film på tvn, samtidigt som jag spelade ett värdelöst dataspel. Saknar Nicke gör jag också, stackar är ute och nattvandrar ikväll och kommer nog inte hem förrän vid två - halv tre inatt. Hatar verkligen att vara ensam hemma utan något att göra. Börjar nästan ångra att jag inte följde med Nicke, men att gå runt på stan i flera timmar kändes heller inte så lockande. Kanske min tråkiga hemmakväll är att föredra. Hoppas bara han skyndar sig hem, så jag får mysa lite plus äta min subwaymacka älsklingen lovade att köpa hem till mig. =)

Helgen har förövrigt varit bra, igår på dagen var jag på stan med Nadja. Köpte att paraply, och vi kikade på bäbiskläder. Längtar nå otroligt efter att få börja handla till knotten i min mage. Har hittat så otroligt mycket fint! Snacka om en bortskämd unge. =)
Jag å Nadja åkte hem till mig senare, och Jossan kom förbi så vi gick till Kärnan för lite skräpmat. Sen skulle Nadja festa (som vanligt ;) ) så jag var med Elin och Robban. For förbi kajen en stund och träffade folk innan vi hämtade mitt älskade fyllesvin på hockeyn. Vi vann då över Modo, så han var ganska nöjd. Och onykter =).
Hängde på stan ett tag, Block 44 spelade på torget så det var självklart att man var tvungen att stanna och lyssna på! =)

Måste berätta också att jag blivit tjock. Inte gravidmagefintjock, utan ser bara tjock ut. Har gått hela dagen och kännt mig som en uppblåst ballong. Längtar tills gravidmagen kommer så det syns vad det är jag har i magen.
Drygt tre veckor kvar till ultraljudet också, längtar som en tok. Vill se att knotten där inne mår bra. =)

Sen är det bara en vecka tills vi åker till Bularien . Ska bli grymt skönt att komma iväg från allt, och bara få tänka på varandra. Tror att vi båda behöver det.

     


Jag älskar dig! <33

Onsdag kväll

Idag började jag sista året i skolan, vilket jag inte alls sett fram emot. Eller sista året kanske, men inte skolan i sig. Vaknade nog på fel sida i morse, mådde jättedåligt och ville inte alls ta mig i väg. Men jag gjorde det iaf, efter mycket tjat från många personer. Tog inte så lång tid där, utan dom bara pratade å så. Sen var jag, älsklingen och Malin å bokade utlandsresan.
Åker söndag 31 augusti till bulgarien. Det blev ett fint hotell, 4 stjärnor. =D Blev dock dyrare än vad jag trodde, men det löser sig. Ska bli skönt att komma iväg, sista chansen nu på ett tag att åka utomlands, eftersom sen kommer lillen ut och då finns det inte så mycket tid över.
Har löst allt med skolan, ska gå kvar och försöka fixa det sista året, fastän jag ska ha barn i februari. Blir att plugga stenhårt nu under hösten för att hinna med allt gammalt, plus att verkligen ta tag i det under våren. För jag vill ju ha en färdig utbildning.

Saknar Nicke lite också, vet inte vad jag ska hitta på att göra. Han åkte i väg till Robban, sen vidare på hockey. Jag orkade inte följa, har haft sån jävla huvudvärk den senaste tiden. Tänkte att det skulle vara skönt att var hemma och bara ta det lugnt i min ensamhet, men jag hade fel. Tur att jag har mina djur som håller mig sällskap.

Kanske en lång promenad med gismo, sen ett varmt bad? Det lät skönt. Ska ta tag i mig själv nu, och hitta på något. =)



Fredag dag

Min födelsedag igår var jättebra. Mycket folk som kom och tiggde tårta ; )
Nicke hade planerat en överaskning åt mig, och det var middag på Great Eastern men Pappa å hans familj, plus nickes pappa och hans tjej. Helmysigt! Fick dessutom åka limousin ner! Gud, vad jag älskar dig hjärtat!

Har fått bra presenter också, en ipod, pengar, massa smågrejor av jossan (hon hade lagt allt i en jättesöt korg!), sen en massa mer. Fick ett halsband i form av ett hjärta av nicke, med en bild på oss ingraverat. Och på baksidan stod det 14/10-07 (dagen vi blev tillsammans). Dessutom, så firade vi 10 månader i går. = )

Fick en dikt av jossan också. Min syster är duktig ;

Nu när du fyller år,
märker man hur fort tiden går,
Jag minns när vi små va´,
då vi hade kul varenda da´.
Nu har du flyttat och vi syns inte så ofta,
men någon dag, ska du och jag softa.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta,
du är min prinsessa, på en liten ärta!


I tisdags var vi hos barnmorskan. Vi ska ha barn! Fick lyssna på barnets hjärta, slog 168 ggr/minut. Allt blev som verklighet när vi satt där hos barnmorskan. Fick veta att jag är i v.15 och är beräknad till den 4 februari. Får dock räkna med några veckors övertid. Allt det här känns överväldigande. Det var inte planerat, men lika glada blev vi ändå. Längtar tills våran lilla nichaard jr kommer ut =)

Fick tid för ultraljud den 16/9, harregud vad jag längtar. Ska bli så kul att få se på våran lilla knott där inne.

Onsdag dag

Åh, bara två timmar kvar. Är nervös, men samtidigt ska det bli otroligt spännande. Nu är det som på riktigt. Har längtat så otroligt till idag, och äntligen är dagen här!

Igår var jag barnvakt åt Amanda, Nicke åkte till lycksele för att se hockey. Björklöven-Vasa. Var grymt otaggad på att sitta barnvakt, men jag och Amanda gick ner på stan för att träffa Elin. Sen kom även Johan, Robban å Lill förbi, så jag slapp vara ensam och ha tråkigt. Var faktiskt ganska kul. =)

Imorrn fyller jag 18, har inga planer egentligen så vi får se vad som händer.

Nu måste jag gå, ska göra mig i ordning sen åka iväg. Åh, vad jag har längtat!



Jag älskar dig, du och jag klarar allt tillsammans!

Tisdag dag

Såg precis att jag inte skrivit här på lite över en månad. Vet inte varför, har väl lessnat lite på det, eller helt enkelt blivit lat. Har bestämt mig för att ta tag i det här igen, på riktigt den här gången. Mycket som händer nu, och det kan bli skönt att skriva av sig lite.

Livet just nu är jättebra, är grymt lycklig tillsammans med Nicke. ♥ Firar 10 månader på torsdag (min 18-årsdag btw!) och det har nog varit dom bästa i mitt liv. Visst har det varit lite upp och ner, men nu på sista tiden har allt bara blivit bättre. Vi vet båda varför, och han är nog lika glad som jag är över allt som händer. Hoppas bara att allt kommer fungera som det ska.

Möte imorgon, kan nog inte längta mer än vad jag redan gör. Veckan har gått så sakta sen vi fick tiden. Men nu är det bara en dag kvar! Och sen min födelsedag på torsdag. Är grymt nyfiken på vad jag ska få av älsklingen i present och vad han har hittat på, men han vill inte berätta. Så det är bara att försöka behärska sin nyfikenhet så gott det går. Det är ju bara två dagar kvar innan jag blir stor flicka. =)

RSS 2.0