Torsdag dag

Sitter hemma hos Carro nu, har nyss kommit hit från mötet. Det gick superbra, känner mig riktigt taggad på att börja kursen nu på måndag. Tror att det verkligen kan vara bra för mig! Fick även ett tips på ett jobb som dom trodde skulle passa mig, och självklart sökte jag det på en gång. Skriver inte ut vad än, utan vill se om jag får det eller inte. Det är 2 veckors utbildning/praktik som direkt efter leder till anställning. Så jag håller tummarna!

Nu ska jag, Carro och Nova hem till mig, lillan ska sova och vi stora tjejer ska äta lunch. Sen drar jag och Carro ner till stan för en kurs, medans Nova ska vara med Nadja. Spännande att se vad det är för nåt ;D

Onsdag kväll

Jag hade så himla mycket jag ville skriva, men nu tog det stopp i huvudet. Var osäker på om det skulle in på den privata bloggen, men jag tappade suget och hoppar nog över det.

Idag har varit en bra dag, Nova har varit hyffsat pigg, trots att hon bara sov i 35 minuter på eftermiddagen. Men hon somnade fint i sin säng efter vi sett lite på Bompa.

Elin var här på middag idag, mycket trevligt! Sen har Carro varit här en stund också ikväll. Nu ska jag ta tag i disken och sen småplocka upp det som lillis dragit fram.

Imorgon ska jag först iväg på ett möte kl 10.15, och då ska Nova vara hos sin farmor. Jag hämtar henne när jag kommer hem runt 11.30, men måste iväg igen strax efter 14. Då ska jag iväg på en kurs fram tills kl 17. Nadja ska komma och sitta med Nova tills dess att Nicke hämtar henne efter 15 typ. Hon skulle dit på middag eller vad dom nu ska göra...

Hoppas att snuvan och hostan börjar lätta tills imorgon, det tar på krafterna för både henne och mig att inte kunna sova ordentligt på nätterna. I två nätter har jag knappt vågat sova, har varit så orolig över att Nova inte ska få luft och sluta andas. Det låter så hemsk, och trots att jag gör allt för att underlätta räcker det inte till. Jag hatar att känna mig så maktlös! Det skär i mammahjärtat att inte kunna ta bort allt det jobbiga!

Tisdag dag

Imorse när vi vaknade å så mådde jag hyffsat bra. Men nu har jag sprängande huvudvärk och har kräkts 3 gånger. Det är just såna här dagar man önskar att man var två om allt, eftersom lillan också är sjuk så det blir ingen vila för mig.

Lillan sov jättedåligt inatt, hon var så himla snorig. Jag fick väcka henne flera gånger då det var som tyngst för henne att andas för att använda nässugen. Men det hjälpte bara nån minut, sen var det fullt därinne igen. Hon har även fått hosta, så hon blir hemma från dagis hela veckan. Håller tummarna att jag mår bättre imorrn, annars kan det bli långa dagar!

Vi har haft en jättemysig dag, men nu räknar jag bara ner tiden tills hon ska sova. Jag ska då ta ett långbad, sen blir det nog raka vägen ner i sängen. Eller en film i soffan, beroende på hur trött jag är.




Måndag kväll

Det har varit en underbar kväll här hemma! Carro kom på middag, och efter det tog vi en snabb promenad till Ica. När vi kom hem var det baddags för lillsessan, men det slutade med att både jag och Carro hamnade där i också. Mycket mysigt!

Vi tänjde lite på kvällsrutinerna här hemma eftersom Nova är lite småsjuk, hon fick somna i min famn i soffan under en massa täcken och kuddar. Extremt mysigt, det var så lääänge sen! Ska strax flytta över henne till min säng och sen lägga mig själv. Är hyffsat trött nu, men det lär väl gå över som vanligt så fort jag lagt mig.

Mötet idag gick över förväntan, kunde inte varit nöjdare! Nu känns det som att det kommer hända saker, skönt! Ska tillbaka dit på torsdag för att prata om den 4veckorskursen jag ska börja på måndag. Tror det blir kanon! Vi pratade även om en eventuell 20veckors praktik/utbildning inom restaurangbranchen efteråt, så det ska jag fundera på. På torsdag börjar jag även en till kurs på 7 veckor, dock bara en eftermiddag i veckan. Tror att den verkligen kan vara bra för mig!!!

Imorgon ska Nova vara hemma från dagis, dom trodde att det skulle vara bra för henne eftersom hon är så snuvig. Är hon feberfri och pigg ska vi nog iväg och storhandla en snabbis med mamma, men det beror ju helt på hur hon mår. Men idag har hon varit sitt vanliga jag, så jag tror att hon lär vara det imorgon med.

_______

Jag har så mycket tankar som bara snurrar
Jag är så delad,
varför kan inte känslor vara enkla?

Måndag dag (igen)

Favoriten just nu;

I set out on a narrow way many years ago
Hoping I would find true love
Along the broken road
But I got lost a time or two
I wiped my brow and kept pushing through
I couldn't see how every sign pointed straight to You

That every long lost dream
Led me to where You are
Others who broke my heart
They were like northern stars
Pointing me on my way
Into Your loving arms
This much I know is true
That God blessed the broken road
That led me straight to You

I think about the years I spent just passing through
I'd like to have the time I lost
And give it back to you
But You just smile and take my hand
You've been there and You understand
It's all part of a grander plan
That is coming true

That every long lost dream
Led me to where You are
Others who broke my heart
They were like northern stars
Pointing me on my way
Into Your loving arms
This much I know is true
That God blessed the broken road
That led me straight to You

Now i'm just rolling home into my lover's arms
This much I know is true
That God blessed the broken road
That led me straight to You

Måndag dag

Nu ska jag fixa håret och det sista och sen ta bussen ner på stan för ett möte på AF. Blir spännande att se vad dom säger faktiskt. Därefter blir det bussen hem, hämta barnvagnen och ta en promenad till dagis för att äntligen hämta hem lillsessan igen! ♥ Det kunde inte bli bättre, just idag känner jag att jag behöver hennes närhet och kärlek!

På vägen hem måste vi förbi Ica och handla lite smått, tror att jag ska höra med mamma om hon har lust att åka och storhandla med mig imorgon. Tror det behövs faktiskt. På veckorna utan Nova är det inte lika viktigt eftersom jag knappt äter hemma eller överhuvudtaget, tycker det är så tråkigt.

Helgen ska vi inte ens prata om. Jag har svikit och själv blivit sviken.

Lördag kväll

Nu är vinaren snart slut, och vi taggar party!!!

Dagens partyoutfit består av min sinnessjukt snygga röda skjorta, svarta mönstrade lackleggings och stort lockigt hår.

Nu ska vi strax gå vidare, KANONKVÄLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fredag dag

Har precis kommit hem från en promenad med Elin i regnet, blött och mysigt! Dagen har bestått av att fixa groggvirke inför imorrn, möta upp Elin och hann även med en sväng förbi pappas jobb.

Om drygt en halvtimme kommer Elin och hämtar upp mig, vi ska till bolaget och sen till mamma på finmiddag. Blir nog trevligt, alla syskonen ska komma och det är inte ofta vi träffas allihopa samtidigt. Så det lär bli trångt runt matbordet ;)

Efter middagen och så ska jag gå till Ersboda för att umgås med finfina Carro ikväll, det blir myys!! ♥ Måste ju få höra allt om hennes nya dejt ;D

Igår var jag med Elin under dagen, och sen bjöd jag in mig på middag hos mamma. Det är så extremt tråkigt att äta ensam nu när Novis är hos hennes pappa, så det var inte fel med lite sällskap. Kvällen spenderades sen på Ersboda med Carro och trevligt folk =)

Nu ska jag byta kläder och fixa håret =)



Min finaste prinsessa,
min dröm,
min verklighet.
Jag älskar dig mer än livet.
Du är mitt allt,
mitt liv,
min kärlek!

Onsdag dag

Inatt har jag sovit jättedåligt, har drömt så konstiga drömmar. Såna där som gör att man inte riktigt vet vad som är på riktigt och inte när man vaknar. Men jag känner mig ändå pigg, och det är ju huvudsaken.

Nu har jag precis ätit en sen frukost, och ska strax slutföra städningen jag inte hann med igår. Det ska dammsugas och torkas golv och vika tvätt, sen är allt färdigt. Jag vet inte riktigt när dom kommer och ska sätta in nya tvättmaskinen, vi får väl se.

Ikväll kommer Jossan hit på middag, trevligt trevligt! Vi ska mötas på Willys, för det ska inhandlas hårfärg till båda två, så det ska vi syssla med ikväll. Det behövs kan jag lova, nu har jag fått tillbaka min vanliga färg.


Tisdag kväll (igen)

Det gick åt helvete med min tidiga kväll, istället har jag spenderat den i telefon. Jag fick veta en massa saker som gör mig så extremt förbannad, och när jag sen försöker prata med personen i fråga om det går det inte. Avstängd telefon osv.

Jag ska inte ta åt mig, jag är bättre än så! Jag vet att ingenting stämmer, men lik förbannat sårar det ändå. Tänker inte skriva ut vad som hänt här, för jag tänker verkligen inte sjunka ner till deras nivå. Smutskastning är inte min grej liksom.

Men konsekvenser kommer det att bli, så är det.

Lösenordsskyddat

Lösenordsskyddat inlägg

Arg, förbannad och sårad

Tisdag kväll

Filmen var riktigt, riktigt bra!! Den levde faktiskt upp till mina höga förväntingar så den rekommenderas helt klart!!
Det var riktigt mysigt att umgås med mina fina, vi fick en bra kväll tillsammans.

Jag och Carro kom på efter att vi åkt 2 hållplatser med bussen att vi ville gå hem från stan, så vi hoppade av. Och det var bra, för vi hade underbart prat hela vägen. Min bästa vän, jag älskar dig!! ♥

Nu ska jag snart gå och lägga mig tror jag, har så sinnessjukt ont i huvudet!!

Tisdag dag

Jag som tänkt hinna städa färdigt idag, men det gjorde jag inte. Precis när jag skulle sätta igång och dammsuga kom den goa gubben från hyresvärdaren hit och skulle fixa en massa saker, bla brandvarnaren, lysknapp i Novas rum och småhålen i tvättstugan. Dessutom fick jag en nya skärbräda och 3 nya plåtar. Imorgon kommer han hit med min nya tvättmaskin, underbart!!!

Mamma kommer och hämtar mig på drygt 40 min, hon ska köra ner mig till stan. Där blir det en tidig middag, och sen bion som börjar 17.30. Carro ska med också, supermysigt!! ♥

Har riktigt höga förväntningar över filmen, har hört så mycket bra om den så det ska bli spännande att se om den verkligen är det. När jag kommer hem blir det nog att dammsuga och torka golven, sen är hela lägenheten skinande ren! Ajustja, måste vika lite tvätt också, men det går nog fort.

Nu ska jag försöka välja kläder och sen fixa håret!



KÄRLEK!!!!

Tisdag morgon

Skönt med sovmorgon idag, klev upp för en halvtimme sen. Men det märks att jag inte är van att vakna såhär sent, för jag vaknar upp flera gånger i timmen under morgonen.

Idag ska jag storstäda, sen ikväll blir det bio med syster. Vi ska se inception, har hört att den ska vara riktigt, riktigt bra. Nadja är så söt också att han ska bjuda mig på middag innan, tror nog att det blir Nattöppets sallad/tacobuffé. Det är bland det bästa som finns, deras currysås är to die for kan jag lova!!

Igår åkte Novis till Nicke, och jag hade fullt upp hela dagen. Först for jag iväg och handlade lite med mamma, var på rusta, jysk och öb. Fick 4 nya prydnadskuddar till sängen, och nya gardiner till vardagsrummet av henne, TACK MAMMA!! ♥ Hittade även ett nytt överkast och gardiner till sovrummet som ska inhandlas nösta månad, plus soffkuddar. Mycket fint!!

Etfer det åkte jag ner på stan för att träffa finaste Carro. Vi åt gómat, blev blodgivare (jag som hatar sprutor, tack för den Carro!!!) och hamnade mitt i en demonstration för SD. Vid 18.00 åkte vi till Ersboda för att hälsa på det härliga folket där, fick mig en massa skratt. Tur att jag och Carro är så extremt mogna nör vi är där.. Eller inte.

Vi tog en promenad tillbaka till Mariehem, mycket skönt!!!

Nu ska jag dra mig ur sängen och äta lite frukost och sen sätta igång med storstädningen. =)

Jag saknar redan min fina prinsessa!

Lösenordsskyddat

Lösenordsskyddat

En riktig man

Lördag kväll

Just nu sitter mitt lilla bajsmonster i badet. Hon lyckades bajsa ner hela byxorna, så det var välbehövligt med ett bad. Efter hon badat färdigt blir det att hoppa i pyjamasen och sen mysa en massa innan det är dags för henne att sova.

Idag for jag och lillis till Ersboda vid 11 för att träffa Carro och folket där. Det var mycket trevligt, och Nova trivdes bra. Hon somnade vid 14.00 i vagnen och sov typ i en timme. Så hon lär säkert vara trött senare, men det är ju en timme kvar tills läggdags. Då blir det att som vanligt ha högläsning av den stora Pippiboken, Nova älskar det!

Nu ska jag plocka upp Nova, får slänga in en längre uppdatering senare ikväll när hon somnat.

Fredag dag

Nu har jag nyss vaknat, tog mig 2 timmars powernap efter att jag lämnat lillan på dagis. Det behövdes, var så sjukt trött innan, kan bero på att jag håller på att bli sjuk. Har inte sovit bra alls, Nova har haft mycket mardrömmar för andra natten i rad, och varit extremt mammasjuk. Hon har i princip velat ligga på mig, vilket har gjort att jag inte klarade av att falla in i den där djupa sömnen. Men vad gör man inte för sin älskade flicka? ♥

Om en halvtimme ska jag iväg och stoppa in tvätten, det var den ända tiden ledig innan måndag. Dock ska jag och lillan iväg till pappa sen, så jag måste hämta hem allt vid halv tre innan jag går på dagis. Vi får väl se hur mycket som hunnit torka, resten får hängas upp i torkskåpet här hemma.

Efter jag hämtat lillan ska vi gå till pappas jobb och få skjuts av honom, så vi slipper ta bussen. Han hade ändå min bilstol hemma hos honom så han skulle ta med den. Tror det blir en trevlig kväll, länge sen vi körde middag där hela familjen. Nova behöver lite morfar-och malin-mys tror jag. För att inte tala om hur glad hon kommer bli när hon får träffa lillmoster Amanda, hennes favoritperson!

Jag skippade träningen imorse eftersom jag blivit förkyld, så jag får ta nya tag så fört jag blivit frisk. Känns tråkigt, jag som var så taggad. Men that´s life!

Nu ska jag äta lite lunch, kycklingsallad, och sen tvätta och duscha osv.. Otroligt spännande eftermiddag! =)


Torsdag dag (igen)



♥ Idag blir min lilla prinsessa 19 månader!

Videon är från igårmorse när vi precis hade ätit frukost

Torsdag dag

Jag har ont i hela kroppen efter gårdagens träning. Och inte blev det bättre av att jag körde hårdare imorse på gymmet heller, tvärtom. Men men, det är det helt klart värt!

Nu ska jag gå över till tvättstugan och hoppas på att det finns nån tvättid imorgon, men det är tveksamt. Glömde ju bort min tid som jag hade igår. Annars kommer dagen bestå av att städa och så här hemma, det måste även renbäddas i sängen. I eftermiddag när Nova kommer hem blir det nog en hel del lek ute, det är ju faktiskt hyffsat väder ute och det måste man ta vara på.

Måste nog strax äta också, det börjar snart kurra i magen. Har över en massa massa kyckligsallad sen igår, det räcker nog både till lunch och middag idag, och lunch imorrn, perfekt!

Lösenordsskyddat

Lösenordsskyddat inlägg

Början på mitt nya liv

Torsdag morgon

Här hemma har vi precis ätit frukost, det blev yoghurt och macka för lilltjejen, och fil med flingor och kiwi för mig. Nova har redan hunnit bajsa ner 2 par byxor, hon är väldigt lös i magen. Intressant för er att veta, jag vet =)

Idag har hon sin nya lila klänning, och hon är helt underbart söt i den! Ska försöka komma ihåg att ta en bild och visa er sen ikväll.

Nu ska vi strax börja göra oss klara för att gå på dagis, skönt att det är sol och inte regn ute! Efter dagislämningen ska jag iväg och träna igen, sen hem och renbädda sängen och städa lite. Jag har lite träningsvärk idag, men det är inte så farligt. Lär ju kännas 100gånger värre imorgon. Men det ska kännas att man ansträngt sig =)

Inatt kom lillan gående till min säng redan vid 01, och jag orkade inte gå tillbaka med henne och sitta där tills hon somnade om så hon fick krypa ner i min säng. Hon hade lite problem med att somna, hon visste inte riktigt hur hon skulle ligga tror jag. Men tillslut somnade vi båda två, på samma kudde och under samma täcke medans vi höll handen. Det var riktigt mysigt! Nova har blivit så extremt kärleksfull, och jag älskar det!

Näe, nu måste jag byta ännu en bajsblöja.



Nova första gången hon åt mat själv.
Nu äter hon själv med sked och dricker ur ett vanligt glas, utan kladd!

När blev min tjej så stor? ♥

Onsdag dag

Ni anar inte hur skönt det var att äntligen träna igen. Pressade mig själv till max, och det var längre dit än jag först trodde. Jag som tänkt att all kondition och allt jag jobbade upp i våras skulle vara borta, men icket! Positiv överraskning alltså. Gick förbi pappas jobb en sväng och fick mig en pratstund och lite papper utskrivna, mycket trevligt. På fredag ska jag och lillis dit på middag, det var ett tag sen nu. Och jag tror att Novis saknar dom!

Om en timme ska jag börja gå till dagis men känner ingen pepp alls. Det spöregnar ute, och det tar ändå en halvtimme dit och hem, så jag lär hinna bli blöt. Vi ska nog ta en sväng förbi Ica och köpa nåt gott till middag, jag är riktigt sugen på kycklingsallad. Får se om dom har nån kall grillad kyckling, isåfall kör jag på det! Nova får nog nåt annat, kanske pyttipanna.

Nu jäklar är jag taggad på att ta tag i träningen ordentligt. Jag har 5 kilo av mammavikten kvar att gå ner, sen är jag hyffsat nöjd. Och till nästa sommar ska allt det plus lite till vara borta, för då vankas partyresa till Bulgarien med underbara vänner. Om jag längtar? Det kan jag lova!

Nu blir det en till ipren för mensvärken och sen sminkning.

Tidsfördriv

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering/fler tatueringar.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen
[x]  Jag har fräknar.


SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer.
[ ] Jag har kissat på mig av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonsiller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[x] Mina visdomständer har tagits bort.
[x] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[x] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[x] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x]Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv

Tisdag kväll

Det har varit en riktigt seg kväll här, tur att man snart kan lägga sig och sova. Dock är jag inte trött alls, tack vare den lilla powernapen jag tog på förmiddagen. Men men, det var det helt klart värt!

Elin kom hit och åt middag med oss, jag bjöd på spagetti och köttfärssås, lillans favoritmat. Idag åt hon dock inte så mycket, samma med igår. Men hon är pigg till tusen och kanonglad, så det är huvudsaken! =)

Jag glömde ju skriva ett inlägg idag om hur läggningen av Nova gick igår. Hon somnade jättebra på kvällen, men vaknade till där strax innan midnatt. Så jag la mig med henne i sin säng och vi somnade visst båda två. För när jag vaknade till och tittade på klockan var den 02.20. Så då gick jag och la mig i min säng, Novas var inte lika bekväm. Hon kom dit vid 04.30, och somnade om med huvudet på min kudde. Hon tog tom sovmorgon, vi vaknade inte förrän 07.30, skönt!

Imorgon tror jag att jag har tvättid, men jag är inte säker. Och inte kan jag gå och titta heller, tvättstugan ligger för långt bort och jag har Nova som ligger och sover. Så jag får gå och kika imorgon när jag lämnat Novis på dagis. Eller, först ska jag till gymmet och träna lite, första träningen efter sommaren. Kommer bli tufft, men jag måste verkligen köra igång nu! Och det blir ju perfekt med morgonträning då gymmet ligger nära Novas dagis. =)

Nu ska jag läsa lite bloggar och hoppas på att jag blir trött!

Måndag kväll (igen)

Om jag är stolt nu? Något!!
Lillan somnade snällt i sitt eget rum ikväll, jag hoppas att hon sover där hela natten. Vi märker väl om jag får besök i min säng inatt. Eftersom det var första natten i eget rum så låg jag bredvid henne i sängen när hon skulle somna. Hon var så gó, hon tog min hand, la sin kind mot min och strök mig försiktigt på andra kinden och i håret. Hur extremt mysig flicka har inte jag? Kan lova att mitt mammahjärta smälte!



Mamma älskar dig! ♥

Måndag kväll

Just nu sitter jag på golvet i tvättstugan och kikar på Nova som badar. Konstigt nog har jag badkaret i tvättstugan och inte i badrummet. Men skönt ändå, då kan jag hålla på med tvätten och så medans hon badar. Väntar på att min nya tvättmaskin ska komma, den jag har nu fungerar inte.

Jag och Novis har haft en kanonbra eftermiddag/kväll. Först efter dagis var vi tvungna att ta bussen hem, jag glömde helt bort att ta med barnvagnen. Är så  van vid att den är där, men kom på precis utanför att Nicke inte lämnar henne med vagn. Vi åkte hem till Carro på fika, sen tog vi en promenad hem för lite middag. Efter maten gick vi ut och cyklade och gungade, och träffade på Elin en sväng. Jag märkte också att Nova kan klättra upp i den stora rutchbanan helt själv, helt plötsligt satt hon där uppe.

Nu ska jag torka lillan, borsta hennes tänder och stoppa ner henne i pyjamasen. Sen blir det lite mys innan hon ska sova! =)

Lösenordsskyddat

Test

Lösenordsskyddat inlägg

Måndag dag

Idag blir en stor städdag här hemma! Igår var jag för trött och less för det, så jag gjorde en myskväll i soffan under täcket framför tvn. Mycket skönt, jag gör aldrig sånt längre så det var välbehövligt. Så därför är allt efter festen kvar, det måste plockas undan och skuras ordentligt. Det är spillt överallt, så det är kladdigt här. Plus att det verklien luktar gammfylla, fyfan!

Igår (ja, jag skriver igår) kom inte jag isäng förrän 05.30 på morgonen, och skulle kliva upp 07.15 för att hinna snabbduscha innan pappsen skulle hämta mig. Var äckligt sliten, att bara sova i mindre än 2 timar efter en lång och hård fest är inte särskilt lyckat. Men men, jag får skylla mig själv. Jag hade iaf otroligt kul, det var riktigt party här. Underbart folk, mycket alkohol, musik, dans, skratt och lite mys. Kan det bli bättre? Tror faktiskt inte det!

Igår på dagen var jag, pappa och Jossan och hade hand om fikaförsäljningen på en hundutställning för 3e året i rad, trevligt trevligt. 1400kr för några timmars extremt slappt jobb kan man ju inte klaga på!

Näe, nu städa och sen möta upp Anna för att tillsammans hämta småbarnen på dagis. Ja, idag kommer Novisen hem! ♥

Om vädret håller i sig så blir det ikväll efter middagen att klä på oss och gå ut och cykla. Nova har fått en superfin rosa trehjuling av sin mormor, så den ska testas idag. Tror att Nova kommer älska den! Efter det ska vi nog bada tillsammans, och sen väntar första natten i operation sova-i-eget-rum-i-stor-säng. Spännande! ;D

________________________________

Du ska veta att jag tycker att du är så otroligt stark! Jag är så stolt över dig, du har växt så mycket och blivit en helt annan människa. Och jag vet att du kommer fixa det, det är jag bergssäker på! Jag önskar faktiskt ibland att jag kunde vara lite mer som dig, att verkligen våga säga vad jag tycker och att kräva det som jag förtjänar! Jag finns här för dig, och jag kommer alltid ställa upp och alltid vara nån som du kan prata med. För jag vill verkligen försöka hjälpa, du förtjänar så mycket mer och bättre än så som du har det nu! Du måste bara få andra att förstå.

Party! <3

dsc01731 (MMS)

Party! <3


Lördag kväll

Nu taggar vi inflyttningsfest här hos mig ikväll! Kommer bli en kanonkväll, jag känner det på mig!! ;D

Dock känns det väl inte lika kul att kliva upp kl 07 imorgon bitti, men det orkar jag inte tänka på nu. Lär nog inte ens hinna nyktra till innan jag ska iväg imorrn, jobbigt ;P

Torsdag kväll

Att nåt så litet kan betyda så mycket, det är konstigt.

Nu ska jag iaf lägga mig, tröttheten kom som i en blinkning. Jag gick från jättepigg till supertrött på nån sekund bara. Godnatt mina fina! ♥

Torsdag dag

Nu har jag nyss kommit tillbaka från stan, det blev bara en snabbis där. Först in en sväng på banken, sen träffade vi på Petra inne på Hm. Tyvärr fanns inte lackleggingsarna i min storlek, så istället blev det 3 baslinnen typ. Ett brunt, ett grönt och ett turkost. Mycket fina.
Mamma var snäll och hämtade mig och Nadja och skjutsade hem oss från stan.

Nu ska jag ta tag i disken från middagen igår, var lat och orkade inte fixa det då. Istället tog jag och Jossan en 2timmarspromenad. Vi gick till Ersboda och runt där överallt, det var mycket trevligt. När vi kom hem intog vi soffläge och åt upp resterna av pajen.

Om två timmar kommer fina Elin förbi en stund, har saknat henne! <3


Torsdag morgon

Om 20 min går min buss till stan, jag ska ner och möta upp Nadja. Jag måste en sväng till banken och fixa lite, sen ska jag till HM och lämna tillbaka en klänning jag köpt. Jag ångrade mig, den var inte lika fin då jag testat den igen här hemma. Så istället blir det att hitta nåt nytt till i helgen, på lördag blir det nog inflyttningsfest hos mig =)
Kanske ett par nya lackleggings eller nåt sånt.

Nu måste jag gå, ska hinna fixa håret och klä på mig innan jag måste springa till bussen. Längre uppdatering kommer när jag kommer hem sen! =)

Tävling


"Jag är med och tävlar hos Sara - Ensamstående mamma
om en Katvig-body i valfri färg och storlek från Milkmilla.se!"

Onsdag dag

Nu har jag precis varit och lämnat Nova till Nicke, mycket tråkigt! Jag saknar henne redan, en saknad som inte går att förklara. Det är som en del av mig försvinner med henne, och att jag inte blir hel igen förrän hon kommer hem.

Imorse tog jag sovmorgon, vaknade inte förrän kl 11. Så då blev det en snabbdusch och sen bakade jag en tigerkaka. Det var ju tänkt att Sofia och Erik skulle komma på fika, men det blev inte så. Så där stod jag med en halv blåbärspaj och en nybakt tigerkaka. Så då ringde jag pappa och bjöd hit dom på middag + fika, dom kommer på en timme typ. Tänkte bjuda på kycklinggryta med ris.

Vid halv ett ringde söta lillAnna och ville bjuda på lunch, så vi möttes upp efter det att jag hämtat lillis från dagis. vi måste verkligen se till att ses oftare!!! Annars idag har jag och Nova bara varit ute och lekt i det finfina vädret.

Igår var jag med finaste Johanna, och det var lika trevligt som vanligt. ♥ Först åt vi spagetti och köttfärssås till middag, och sen tog vi en promenad. När vi kom hem såg vi på Idol och bakade hallon/blåbärspaj med vaniljsås. Och jag lovar, det var lika gott som det låter! Nåt jag tycker är så underbart med Johanna är att det är så lätt att prata med henne, hon förstår så bra och tycker som jag i de flesta fallen. Så det blev en hel del skitsnack kan jag lova! ;D

Nu ska jag plocka undan lite saker Nova hann dra fram dom 10 minuterna vi var inne. Att det kan gå så fort att stöka ner!

Tisdag dag

Idag med posten fick jag hem en klänning och ett par byxor jag köpte på Tradera åt Nova. Blev riktigt nöjd, byxorna var ännu finare i verkligenheten än på bilden. Samma gäller klänningen. =)


Bilderna är klickbara

Nu ska jag fortsätta städa, och om en halvtimme har jag tvättid. Spännande dag va? ;D

Tisdag morgon

Jag tog faktiskt sovmorgon idag, vaknade inte förrän vid 9.30. Mycket skönt =) Hade tänkt dra mig ut på morgonpromenad, men jag bestämde mig att det var bättre att städa. Ikväll kommer fina Johanna hit, det blir trevligt. Hon kommer på middag, och sen blir det en massa tjejsnack. Det är så lätt att prata med henne, underbar tjej det där! Måste verkligen se till att träffas oftare! ♥

Hur som helst, snart kommer några lösenordskyddade inlägg. Jag måste få skriva av mig, men det går inte på den här bloggen. Helt fel människor läser den, och jag vill inte att dom egentligen ska ha nåt med mitt liv att göra. Så istället gör jag så, privata inlägg blir skyddade. Lite tråkigt, men så blir det iallafall. Så skriv om ni vill ha lösenordet.

Nu ska jag äta frukost och sen sätta igång =)

Babygirl,
mamma saknar dig ♥

Måndag kväll

Kvällen som började så bra. En 3timmars promenad med Carro, underbart skönt! Just nu är jag så arg och förvirrad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Orkar verkligen inte skriva ett vettigt inlägg. Ska vänta på ett telefonsamtal nu, sen blir det nog att krypa ner i sängen. Förstår verkligen inte hur folk kan förändras så jävla mycket. Jag tappar snart tron på mänskligheten också. Räcker det inte med att förstöra mig, måste man förstöra allt i mitt liv också?

Fuck it.
I slutändan hoppas jag att det är du som kommer lida!

Måndag dag

Om en timme drygt kommer mamma och hämtar upp mig, vi ska iväg till Maxi och storhandla. Efter det ska vi fara och kika på och beställa tapeter till hallen och sovrummet. Det blir kanon, hoppas dom har nån fin röd som passar. Är riktigt sugen på rött i sovrummet. Så jag håller tummarna. Undra förresten när dom kommer och målar badrummet och tvättstugan? Dom har inte hört av sig, men dom sa att det bara skulle ta nån vecka.

Nu ska jag sminka mig och försöka bestämma kläder. :P

Måndag morgon

Ännu en måndag, en ledsam måndag. Idag åker Novisen till Nicke efter dagis, och blir där en vecka. Det känns tråkigt, jag känner mig inte hel utan henne. Helst av allt skulle jag vilja ha henne på heltid, men såklart måste hon ju få tid med sin pappa. Trots att det är sjukt jobbigt när hon är där, är jag ändå tacksam över att hennes pappa vill ha henne på halvtid. För jag känner flera mammor där papporna inte ställer upp det minsta, och så vill jag absolut inte att Nova ska växa upp. Så det är bara att försöka härda ut varannan vecka och istället se till att njuta ordentligt veckorna hon är hos mig.

Imorse vaknade Nova vid 06, och som vanligt lyfte jag över henne till min säng för lite mys. Vi somnade om och vaknade inte förrän vid 08.20. Det blev lite stressigt eftersom vi måste börja gå till dagis vid 8.45, men lillan var hjälpsam och allt gick kanon! Hon blev jätteledsen när vi kom till dagis, och vägrade släppa mig. Så det var jobbigt att gå därifrån, men jag vet att det fort går över. Jag träffar ju henne på onsdag igen, så ska jag hämta henne vid 13.00 efter sovstunden för att åka till leos lekland med Sofia och lilla Erik.

Idag ska jag städa här hemma, boka tvättid och fortsätta försöka få ordning här i nya lägenheten. Jag har knappt gjort nåt sånt alls i veckan, utan har bara umgåtts så mycket som möjligt med Nova.

Igår var vi hos Novas mormor hela dagen, hon bjöd på både lunch, fika och middag. Nova åt hela 3 (!) portioner med spagetti och köttfärssås, tror att det är nya favoriträtten. Vi kom inte hem förrän vid 20.00, och då bev det bums i säng för hennes del. Själv såg jag film och fick massage av en killkompis, mysigt mysigt. Kom inte isäng förrän efter 00, och låg i sängen nån timme efter det utan att kunna somna. Imorgon hoppas jag att jag kan ta en ordentlig sovmorgon, det skulle vara skönt!!

Nu sitter jag i telefonkö på Försäkringskassan, drygt nanting! Men det är strax min tur ;D


Tävling




"Jag är med och tävlar hos Sara - Ensamstående mamma
om en mössa i valfritt tyg från Sarabellabusa!"

Lördag kväll (igen)

Har precis suttit i sängen och tittat på Nova som ligger och sover. Kan inte förstå vilken tur jag haft som fått en sån underbar dotter! Vill beskriva kärleken jag känner för henne, men det är helt omöjligt. Ingen som inte har barn kan förstå känslan. Hon är mitt allt, mitt liv, min kärlek! För henne ska jag gå genom eld, och ingenting kommer kunna stoppa mig! Jag är världens lyckligaste när jag har henne nära, ingen kan någonsin ta hennes plats! Jag älskar henne mer än livet själv. ♥



Lilla hjärtat,
mamma älskar dig!
Nu och föralltid!
♥♥♥

Lördag kväll

Dagen har bestått av ännu mer målning, men nu är jag äntligen färdig! Känns skönt, hoppas det går bra på besiktningen av lägenheten imorgon. Men jag vet då att det jag gjorde kommer bli godkänt iaf, så noga som jag varit.

Nadja var barnvakt idag också, och det har då bara gått bra. Nova är världens snällaste och gladaste unge! Ikväll ska vi mysa lite, sen om nån timme ska hon sova. Imorgon måste jag ta vara på tiden med henne, för på måndag blir det dagis och sen är det Nickes vecka. Men på onsdag ska jag hämta henne efter lunch, vi ska hitta på nåt med Sofia och lilla Erik. Det blir nog trevligt, som alltid =)

Nu ska här busas, sen ska pyjamasen på och tänderna borstas för lilljäntan. Ska även försöka få hit nån som vill umgås lite ikväll ;D



Liten bäbis! ♥♥

Fredag kväll

Just nu håller Nova och Nadja på att städa lillans rum, och jag har precis diskat undan efter middagen. Bjöd Nadja på tacos som tack för barnvakten idag. Det var riktigt jobbigt att måla, har sjukt ont i nacken och ryggen. Tyvärr blir det ett par timmar där imorgon också, men jag hoppas det går fort. Vill hinna umgås så mycket som möjligt med Nova ju. Men jag vet att hon har det superbra med sin moster! Idag blev hon inte det minsta ledsen när jag for, hon bara vinkade glatt och fortsatte krama moster. Lilla gullunge!! ♥

Ikväll kommer Viktor hit, så det blir lite filmmys och en massa gamla minnen prat som vanligt. Har saknat dig! ♥

Nu ska jag mysa med Nova en stund innan hon ska sova. Febern ligger nu på 37.7, så hon är lite kramsjuk.

Torsdag kväll

Långt uppehåll nu, men har verkligen haft fullt upp!
Flytten har gått superbra, och jag och Nova trivs kanonbra! Det mesta är i ordning, nu är det bara alla prydnadssaker, hyllor osv. Men det får ta tid, jag måste ju bestämma mig hur jag ska ha det innan jag börjar skruva. Jag kommer få omtapetserat i sovrummet och i hallen, och det är jag verkligen tacksam över! I hallen är det just nu knallorange, och i sovrummeet gröna, trasiga tapeter. Sen ska dom även komma och måla om i tvättstugan och badrummet. När det blir gjort har jag ingen aning om, men tapetseringen blir väl om 2 månader kanske. Ska åka nästa vecka och beställa tapeterna. I hallen blir det något ljust, eftersom den är så himla mörk. Sovrummet hade jag tänkt göra rött, riktigt fin mörkröd-vinröd typ. Tror att det kommer bli kanon med nya svarta sängkläder och svarta gardiner. Mums!

Dock är jag och Nicke tvungen att måla om sovrummet på gamla stället, dom gillade inte att det var mörk svart-lila typ. Sen alla taklister på det, jättekul! Men hellre fixa det själv än punga ut med 5-6000kr, heltklart.
Hade tänkte fixa listerna imorrn, men Nova åkte passande nog på feber ikväll. Så jag måste skaffa barnvakt imorgon en stund, jag som ville passa på att umgås med henne all tid innan hon åker iväg till sin pappa igen. Jag hatar när hon är där, jag vill verkligen inte vara utan henne. Och en vecka är alldelens för lång tid! Sen att jag inte vet något om henne alls där, får inte veta något alls, det tär på mig. Jag vill alltid ha min docka nära! ♥

I privatlivet har det hänt en himla massa, men det är ingenting jag tänker skriva ut här. Men det är så, folk kommer och folk försvinner, tyvärr. Jag har själv valt att leva ensam, med bara Nova. För just nu vill jag inte ha ett förhållande, jag är inte redo. Inte redo att öppna mitt hjärta och släppa fram mitt inre igen, bara för att det kanske ska spottas och trampas på igen. Just nu tror jag inte på kärlek, det är överskattad. För tillslut blir man bara sårad, så varför inte bara skippa allt? Bättre att kunna göra vad man vill, med vem man vill. Utan känslor, utan problem. Så det är mitt val, acceptera det.

Ikväll ska jag faktiskt göra en tidig kväll, ska strax ta en varm dusch och sen lägga mig i sängen med en bra bok. Tråkig kväll tycker ni, men jag tycker det är skönt. Att ha Nova hemma är det bästa, hennes andetag och småljud på nätterna får mardrömmarna att försvinna. Hon är min stöttepelare här i livet, mitt enda viktiga! ♥♥♥


RSS 2.0