Torsdag kväll (igen)

Just nu har jag sjukaste huvudvärken, den är så kraftig att jag är nära att kräkas. Tror (hoppas!) på att jag lyckas somna tidigt, behöver en natt med fler än några få timmars sömn!

Nu hade jag tänkt gå och packa ner allt Nova behöver i helgen, hon ska nämligen sova över hos Carro imorgon. Jag ska på begravning på lördag, så då skulle Carro passa henne. Jag ska även till mamma imorgon på morgonen och följa med och handla, för jag ska baka smörgåstårtor till fikat efter begravningen.

Så jag lär ha fullt upp hela morgonen/dagen, vilket känns skönt! Kvällen kommer spenderas hemma med finaste, vi ska äta gomiddag med lite vin kanske och sen bara mysa i soffan hela kvällen. På lördag efter begravningen ska pappa skjutsa ut mig till Nova och Carro i Holmsund, och då ska jag också sova över där.

Ska försöka uppdatera imorgon, men kan inte lova att jag hinner!


Torsdag kväll

Nu har lillan precis badat, så nu är det lite bompamys i soffan som gäller! Nova är riktigt trött, så hon lär slockna på en gång sen när jag lägger henne. Jag hoppas på det iallafall, då ska jag lägga mig i ett kokhett bad och hoppas att mensvärken i ryggen lindras något.

Nova har haft riktigt kul med Carro ikväll, hon ville knappt vara med mig något alls. Men inte konstigt, dom har inte träffats på flera veckor!

Nu ska jag pussa lite på mina flickor!!


Torsdag dag

Alla dagen planer sprack, jag som hade tänkt försöka var duktig och städa ur skafferiet och kylen, och vika en massa tvätt. Istället har hela dagen bestått av en massa besök. Först var finaste här, sen kom Fredrik förbi en sväng. Nu kom Carro hit, hon ska stanna på middag och lite Novamys!!



Underbara älskade! ♥

Fick nyss röksällskap av den underbara, me...

dsc01954 (MMS)

Fick nyss röksällskap av den underbara, men nu har jag krypit ner i sängen för en massa mys med min favvotjej <3 <3


Onsdag kväll (igen)

Lillan somnade på en gång efter det att Jossan farit runt 20.30, hon var helt slut! Men vi har haft riktigt trevligt ikväll, måste bara se till att styra upp det lite oftare!

Jag har suttit i telefon nästan hela kvällen, mycket trevligt. Det lär pratas några timmar till också, så det blir en sen kväll igen. Men jag är som ganska van!

Imorgon har vi inga planer över huvudtaget, känns lite tråkigt. Men jag hade tänkt vara lite duktig och vika lite tvätt, städa ur kylen och rensa lite med lillans alla miljarder leksaker. Det roligaste av allt är ju att hon knappt leker med 95% av allt, dom används bara för att stöka ner typ.

Nu ska jag koka lite varm oboy och fortsätta soffmyset!

Onsdag kväll

Usch, vad mätt jag är! Vi har nyss ätit korvstroganof med ris, mycket gott! Jossan håller på att fota Novisen för fullt, så snart kommer det nog upp några finfina bilder. Vi ska ta nån kväll när vi kör seriöst, vill ha några riktigt bra bilder att framkalla och förstora på lillan.

Hon har förövrigt varit riktigt busig ikväll, märkte att hon ritat över hela hennes byrå, garderob och vägg med en svart krita. Helt sjukt vad hon skämdes efteråt. Men det gick att skrubba bort som tur var!

Nu ska här busas en massa!!

Onsdag dag (igen2)


Kom precis på att jag inte lagt ut bilderna från juldagen som spenderades med pappas familj. Bättre sent än aldrig heter det väl? ;D















Onsdag dag (igen)

Nyss var finaste här på en snabbfika, han hade med sig bullar till och mig lillan, inte dumt! Jag har precis fått på mig dagens smink, så nu är det bara håret som ska fixas. Ska slänga in en tvätt med handdukar nu, och sen plocka undan allt Nova rivit fram under morgonen.

Nova vägrade sova tidigare idag, så det lär bli en tidig kväll för henne sen. Men det blir kanon, då blir det en massa tjejsnack med Jossan. Hon skulle även ta med storkameran, så förhoppningsvis är Nova lite sugen på att leka fotomodell. Håller tummarna!

Nu luktar det bajs här, och jag är inte den skyldiga. Så byta bajsblöja står överst på listan!

Onsdag dag

Nova är otroligt gnällig idag, ingenting går riktigt som hon vill. Men tillochfrån är hon världens mysigaste och góaste. Vi ska snart krypa ner i sängen och hoppas på att Lillan vill sova en stund. Nu står hon och tittar på alla korten jag har i bokhyllan, pekar och skrattar lite.

Igår hade vi en trevlig dag hemma hos morfar. Jag överlevde tandläkaren, det var tur! Ska dit igen sista gången nu om 2 veckor för att göra färdigt det sista.

Ikväll kommer Jossan hit på middag, trevligt trevligt! Då får Nova mysa lite med henne, plus att jag har en del tjejsnack att dela med mig av, så det kunde inte bli bättre!!



Jossan och Nova
- Julen 2010

Tisdag dag

Nu ska jag och Nova strax sätta oss på bussen påväg till "poppa" (morfar). Han ska passa henne under tiden jag ska till tandläkaren i eftermiddag, sen stannar vi över på middag.

Igår blev det en riktigt sen kväll för mig, somnade inte förrän vid 03. Klev upp imorse för att ringa lite samtal, men fick inget svar någonstans?! Skum sjukvård vi har...

Nova är mycket piggare idag, dock har hon fortfarande lite feber och är både snorig och hostig. Ögoninflamationen verkar ha gått över, skönt!

Nu ropar lillan att jag ska komma, så ska gå och kika vad hon vill och sen packa ner henne i overallen.


Måndag kväll

Usch, vilken jobbig kväll vi har haft här hemma. Efter det att vi kom hem från Obs där vi handlade en massa med Elin, har Nova bara grinat och varit ledsen. Hon ville inte sova, inte äta, leka eller vara vaken. Så det blev en timme full med tårar och kramar. Hon somnade strax efter 19, och jag hoppas att hon sover hela kvällen/natten nu. Men hon lär säkert vakna och vara hungrig, hon har inte fått i sig någonting förutom frukosten imorse.

Jag håller alla mina tummar att hon är piggare imorgon, för då ska hon spendera lite tid hos sin morfar. Jag måste till tandläkaren kl 15.30 och fortsätta rotfyllningen, men sen åker jag till pappa och äter middag och hämtar lillan. Det borde inte vara några problem, hon älskar verkligen att vara där!

Nu ska jag försöka få i mig lite middag, gav upp idén med att äta när Nova var på sitt sämsta humör. Har gjort kycklingsallad, så det blir nog kanon!



Fina, älskade dotter!
Du gör mig lyckligare än något annat!

Måndag dag

Lillan är lite piggare idag, febern är inte lika hög. Nu har hon fått superenergi en stund, så hon springer runt här hemma som en tok. Men det håller bara i sig korta stunder, sen blir hon trött och slö igen.

Igår somnade hon snällt vid 19, men vaknade igen runt 21, och somnade inte om förrän efter 01. Så vi tre hade myskväll i soffan, och sen film i sängen. Vi sov fram till efter 11 idag, skönt! Hon åt bra med gröt till frukost, kanske därför hon har så bra med energi nu. Tänkte försöka hålla henne vaken nu hela eftermiddagen så hon somnar tidigt ikväll, hon behöver ordentligt med nattsömn!

Vi ska snart klä på oss och ta en liten promenad till Ica och handla lite mat. Måste passa på nu när det var så skönt väder ute.

Söndag kväll

Gårdagskvällen var helt underbar! En massa tjejsnack, vin, god mat och skratt, kunde inte varit bättre! Vi drog även en snabbis på Olles, men hann knappt in innan dom stängde. Så då blev det fyllekäk på Subway och sen "efterfest" på Haga. Vaknade upp dyngbakis imorse, det var inte lika roligt.

Nova kom äntligen hem idag, dock är lillgumman sjukt. Hela eftermiddagen/kvällen har hon bara legat i min famn i soffan och inte orkat leka eller något. Men det är inte så konstigt, tog tempen innan hon la sig och den stannade på 40 grader. Hon har även ögoninflamation och en jättejobbig hosta.

Imorgon ska jag ringa till BVC och be att få komma dit och träffa något läkare. Nova får inte vara frisk mer än ett par få dagar åt gången, hon är i princip alltid sjuk. Så jag ska kräva att nån kollar upp det ordentligt.


Lördag kväll

Nu är Johanna påväg hit, kunde inte tajmat in det bättre, börjar bli törstig nu ;)

Jag är då så gott som färdig, ska bara fixa håret. Hade en jävulsk beslutsångest över vilka kläder jag skulle ha på mig. Men tillslut valde jag min röd/svartrutiga skjorta, svart korsett, midjebälte och svarta strumpbyxor. Körde på en silver/röd/svart ögonskugga också, så det passade ju bra.

Ha en kanonkul kväll nu allihopa, det ska då jag ha! ♥


Lördag dag

Nu har jag nyss duschat och hade strax tänkt ta tag i att diska undan det sista från igår. Var helt sjukt trött och less när jag väl kom hem ifrån pappa igår, så vi slog bara igång lite Scrubs och myste i sängen. Vi sov fram till 12.30 (?!?!) idag, helt sjuk! Så det blev att stressa iväg till Ica för att handla middag till ikväll. Johanna kommer ju hit, så jag tänkte bjuda på fläskfilé med potatisklyftor, en stor sallad och tzatziki.

Är riktigt taggad på ikväll, det kommer bli kanontrevligt!! Har så sukt mycket skvaller och grejer att berätta, så det blir superbra!

Nu ska jag sluta sitta här och ta tag i allt istället. Johanna kommer runt 17, och tills dess måste jag hinna sminka mig och ta det svåra beslutet om vad jag ska ha på mig ikväll. Hmm, beslutsångest nanting!!



Finaste Johanna! ♥

Är hos pappa och leker med barbie med fina...

dsc01952 (MMS)

Är hos pappa och leker med barbie med finaste Amanda! <3


Fredag dag

Imorse när jag vaknade hade jag fått skitont i halsen, känns väldigt lyckat!! Hoppas det går över tills imorgon, för då har jag en kanonkväll planerad! Johanna ska komma hit på middag, en massa vin och supermycket tjejsnack! Tror att kvällen kan bli helt underbar, för inte kan det gå fel med en helkväll med Johanna och vin? ;)

Igår var Carro här och umgicks hela kvällen och natten. Vi satt och hinkade x antal koppar kaffe och spelade spel. Först spelade vi 22 omgångar med Yatzy, och efter det blev det kortspel i drygt 2 timmar. Underbart!! Som sagt så sov hon även över, det var länge sen! Dock märktes det att jag blivit van med pojkbesök i sängen, vaknade upp en gång i natt av att jag krypit över till Carros sida i sängen och låg och höll om henne. Hon uppskattade det dock inte lika mycket som jag måste ha gjort.

Nu ska jag gå och duscha och kleta på en massa smink, sen diska bort efter gårdagen. Kvällen kommer spenderas hos pappa där det väntas födelsedagsmiddag för lillebror. Trevligt!!

Onsdag kväll

Jag skäms nästan över mitt dåliga intresse att blogga. Men jag skyller på att jag haft så mycket annat att göra och inte haft tid. Ska försöka skärpa mig, och hoppas att min låga lust att blogga snart går över.

Idag har jag varit på stan med bästa Carro, det var trevligt! Vi har knappt träffats senaste veckan, så det behövdes! Jag köpte en present till lillebror som fyller 14 år på fredag, plus 3 st suuupersöta små tavlor. Dom åker förmodligen upp i Novas rum, har inte riktigt bestämt mig än.

Igår var jag och fina A på bio, vi såg "Meet the parents Little Fockers". Den var helt okej, dock kanske inte värd att se på bio. Men vi fick oss ett par bra skratt, det är väl huvudsaken. Resten av dagen igår spenderades i sängen med några filmer, kunde inte blivit mysigare!

Det är så mycket som hänt i mitt liv nu senaste veckorna, men jag orkar inte skriva om det nu. Men så mycket kan jag säga att jag mår så himla bra, och är riktigt glad och lycklig.

Förra veckan var både jag och Nova magsjuka, men det gick över strax innan helgen. Nu är jag nog påväg att åka på en förkylning, hoppas bara att Lillis klarar sig! Tycker att hon varit sjuk tillräckligt nu!

Ikväll har jag storstädat hela lägenheten, så är lite smått less. Nu ska jag invänta sällskap, det blir nog filmmys ikväll igen. Fram tills dess blir det att vika tvätt och sortera lite i garderoben.



Älskade, älskade du!
Jag saknar dig! ♥

Jag är fortfarande vaken och pigg, trots a...

Jag är fortfarande vaken och pigg, trots att klockan snart är halv tre. Har legat och sträckläst en bok jag lånade av Jossan, kan inte slita mig ifrån den. Har klämt i mig 450 sidor bara ikväll, den är riktigt bra, ger en sån där pirrande känsla i kroppen. Men trots en skön slapp kväll ligger ångesten som en stor sten i bröstet. Vet inte varför eller vart den kommer ifrån, men den vägrar försvinna. Snart ger jag nog upp hoppet om lite sömn inatt, tror knappast att det kommer gå att somna.


Onsdag kväll

Inatt hade vi värsta natten på länge. Nova spydde ner hela lägenheten 7 gånger, min stackars tjej! Själv hann jag till toan alla gånger det var dags för mig, och det var ett par stycken.

Jag sov i princip ingenting, fick order från sjukhuset att väcka lillan 1gång/timme under hela natten för att försöka få i henne vätskeersättning. Det gick sådär, fick blanda ut det med cola, det var det enda sättet att få henna att dricka.

Idag har Nova varit ett par timmar hos sin pappa, så jag fick chansen att vila lite. Jag har varit riktigt, riktigt dålig idag, har bara legat i sängen och sett serier, inte rört mig förutom när det var dags att kräkas igen. Har inte lyckats få i mig någonting alls att äta idag, ska snart försöka med lite nyponsoppa. Lillan borde strax vara hemma, och jag håller tummarna att hon vill somna tidigt ikväll och vara snäll med sin mamma.

Förövrigt har jag väl ingenting att skriva, förutom att jag är riktigt jäkla less på det här. Min sjuka kan jag ta, men det gör ont att se Nova så sjuk...

___________
Helt sjukt att man kan sakna någon
så mycket efter så kort tid.

Man kan nog inte säga att man provat på de...

Man kan nog inte säga att man provat på det jobbiga med att vara förälder innan man tvättat och städat upp efter en liten som mitt i natten kräkts ner hela sängen, golvet i sovrummet, köket och tvättstugan, samt badkaret och skötbordet. Allt samtidigt som man är riktigt dålig och halvdöd själv. Trots allt så är kärleken till henne större än någonsin. Mitt hjärta går sönder av att se henne må dåligt, önskar att jag kunde ta bort allt det onda. <3 <3


Tisdag natt

Jag förstår egentligen inte vad jag gör vaken nu, borde verkligen, verkligen sova!  Men jag fastade på en blogg, och sitter samtidigt och väntar på uppdatering om hur det gått på akuten. Tror att jag ska plocka fram en bok och lägga mig i sängen och vänta tills telefonen ringer och efter det sova.

Jag mår fortfarande riktigt, riktigt dåligt, ser inte fram emot imorgon! Men Nova gör allt uthärdligt!! ♥

Tisdag kväll (igen)

En magsjuk och äckligt sliten mamma ligger i sängen med en ovanligt pigg liten tjej.

Underbara älskling! ♥


Tisdag kväll

Nu har jag fått magsjuka på riktigt, det känns som att jag blivit överkörd av ett tåg eller nåt, huvudet håller på att sprängas. Jag har nollenergi överhuvudtaget, känns skitkul!! Det här kommer bli en hemskt rolig vecka!

Tisdag dag

Nu ligger Nova och sover igen, hon har haft en småjobbig dag! Den här natten bestod också av nerkräkt säng och mycket tårar, hade hoppats på att hon var på bättringsvägen, men icket! Pratade tidigare idag med en tjej från sjukvårdsupplysningen, och hon tyckte att vi skulle avvakta några dagar till och se om det blir nån förbättring, annars var vi tvungen att åka in. Huvudsaken är ju att hon får i sig massor med vätska, och det funkar bara bra! Fina Elin åkta och småhandlade lite åt oss, så vi slapp gå ut.

Själv mår jag inte alls bra, har världens sprängande huvudvärk, och är riktigt illamående. Det dröjer nog inte länge innan det är dags för mig att bli magsjuk också, jag vill verkligen inte! Förkyld är jag också påväg att bli, typiskt att allt ska komma samtidigt.

Fick rekomendationen från sjukan att försöka få i lillan lite salt (helst chips), så det är kvällens planer. Hittills idag har hon bara ätit en liten macka. Inte ens välling går ner längre. Vi lär köra en repris från igår, där vi spenderade hela kvällen i soffan framför Bompa.

_____________

Du gör mig så himla glad,
fina, fina du!

Måndag natt

Igår kom lillan hem, det var underbart! Hon var superpigg och på underbart humör hela kvällen, så jag trodde att hennes sjuka var borta. Men hon kräktes ner hela sängen runt midnatt igår, stackarn! Så det blev att kasta ner henne i badet, byta sängkläder, tvätta, handtvätta bäddmadrassen och en massa. Tur att jag hade hjälp, allt gick så mycket bättre och snabbare! ♥

Nova fick ligga i soffan i två timmar tillsammans med oss medans vi väntade på att tvätten skulle bli klar så vi fick hänga upp den och tillslut lägga oss. Hon sov fram till 10.30 idag, rekord!! Vi klev då upp och fick i oss lite frukost, sen somnade jag och hon om vid 13.00, och sov fram till 17.15!!! Så jag kan lova att jag inte är särskilt trött just nu. Nova slockande dock ett par gånger i soffan nu ikväll, och vid 22.00 somnade hon på riktigt i min säng. Kvällen har bara bestått av en massa soffmys, vi har haft det underbart!!

Det här inlägget har tagit över en halvtimme att skriva, telefonen har gått varm hela kvällen. Jag har nyss badat, och nu ska jag stänga av datan, vänta tills A ringer, surra lite och sen förhoppningsvis kunna somna.

Puss och godnatt!




Lördag dag (igen)



My precious

Lördag dag

Har blivit dåligt med uppdatering i veckan, men jag har faktiskt inte suttit vid datan någonting alls dom senaste dagarna. Har haft annat att göra, mer bättre saker. Kan/vill inte berätta mer än att veckan har varit supermysig, kunde nog inte varit bättre. Jag saknar lilltjejen mer än ni någonsin kan ana, det värker i hela mammahjärtat! Tur att hon kommer hem imorgon, då blir det mys för hela slanten!! ♥

I onsdags körde vi en impulsfest hos mig, riktigt trevligt var det! Vi var bara typ 7 st, så det var hyffsat lugnt, men väldigt kul!

Ikväll ska jag nog äta middag hos mamma och sen hänga med Elin resten av kvällen. Måste väl passa på att åka iväg nu sista dagen på en vecka som jag kan göra det. Men jag klagar inte, jag längtar såååå tills Nova kommer hem!! ♥

Nu ska jag koka kaffe och försöka få i mig lite frukost!

Onsdag morgon

Tredje dagen som helt rökfri idag, och det känns faktiskt riktigt bra. Röksuget har varit under kontroll, men det är vanorna som är svåra. Flera gånger har jag varit påväg ut eller rotat i fickorna efter ciggpaketet. Ska på stan strax med Carro, blir spännande att se hur det kommer gå då. Men jag kommer inte röka, har jag klarat mig i 3 dagar så klarar jag mig fan ännu längre också. Inga problem.

Veckan har varit lugn och bra hittils. Umgicks med Fredrik i måndags, vi käkade pizza och surrade en massa skit. Underbart! Igår var jag först och handlade med mamma, sen körde jag en ordentlig storstädning och tvättning här hemma.

Nu ska jag torka håret och sen vidare till bussen.




♥♥

Måndag kväll (igen)

Nu har jag äntligen tagit tag i att lägga ut bilder från julafton. Jag hade över 300 st, så valde bara ut några, resten kommer kanske senare. Ska iallfall lägga ut bilderna från juldagen som vi spenderade hos pappa lite senare ikväll.

Jag orkar inte skriva ut allt som hände, utan låter bilderna tala för sig själva om hur trevligt och mysigt vi hade!!

Jag fick blandannat i julklapp;
- Stereo
- Bokhylla
- Lampa till sovrummet
- Gardiner till sovrummet
- Pengar
- Presentkort
- Tavellister till hallen
- Digital Fotoram
- 100 st ögonskuggor
- Dagkräm, sminkborttagningsmedel och duschgel
- Badkarskudde
- Midjebälten
- Halsband
- Foton på småsyskonen
- Usbminne
osv...

Nova fick bla;
- Massvis med kläder
- Pengar
- Leksaksspis
- Massa pussel & böcker
- Docka
- Gosedjur
- Draperi till dörren
- Låtsas mat + tallrikar, glas, bestick osv...
- Väskor
- Massa leksaker
Och en massa, massa mer.

För att sammanfatta allt,
Julen var underbar!

Måndag kväll

Här kommer lite bilder från julafton.
Den spenderades hos mamma & Benny tillsammans med syskonen och Nova.































RSS 2.0