Bästa kvällen på länge! Vi spelar sexspele...

dsc01944 (MMS)

Bästa kvällen på länge! Vi spelar sexspelet och jag vinner! ;)


Vi spelar förfestspelet, nu är det kiss oc...

dsc01943 (MMS)

Vi spelar förfestspelet, nu är det kiss och rökpaus. Carro pillade just på gudrun ;)


Klockan är halv sju och första kräkningen ...

dsc01941 (MMS)

Klockan är halv sju och första kräkningen är avklarad av Anna. Kul har vi då!


Fredag dag

GOTT NYTT ÅR, ALLA MINA FINA LÄSARE!

Nu börjar jag faktiskt bli hyffsat taggad på kvällen. Tror att det kan bli riktigt kul! Första nyår på 3 år som jag festar, så jag har faktiskt längtat lite. Förra året firade vi med några vänner hemma hos oss, det blev gomiddag och en film. Lillis var ju liten, så det blev väldigt lugnt. Året innan det var jag gravid, så då var vi hemma med pappas familj, riktigt trevligt. Firade in tolvslaget nere på stan, och sen sköt vi en massa raketer nere vid älven.

Ska försöka komma ihåg att ta en massa, massa kort ikväll, det brukar oftast glömmas! Men nu jäklar!

Ha så bra kväll allihopa, för det ska då jag ha! Slänger förmodligen in en snabb uppdatering senare!


Torsdag kväll

Usch, vad jag är less! Har storstädat hela förmiddagen, sen varit på bolaget och handlat inför middagen imorgon! Jag är sjukt hungrig, så borde kanske ordna fram lite middag. Ikväll kommer fina Carro hit för att umgås lite, vi ska spela bingolotto, sätta ihop min nya bokhylla och bara mysa!

Imorgon är det nyår, och jag är faktiskt ganska taggad. Vi är 6 st tjejer som ska börja med middag och förmodligen lite förfestspel. Sen runt 21 kommer boysen, och då drar vi nog vidare någonstans. Planerna är väl att fira tolvslaget nere på stan med alla man känner. Tror att det kan bli superkul!

Pratade förövrigt med min läkare igår, och vi kom fram till att jag ska vara sjukskriven på heltid i 2½ vecka till, sen efter det blir det förmodligen att börja restaurangutbildningen på 50 %. Han höjde dosen på mina sömntabletter från  en per kväll till tre. Så förhoppningsvis kommer dom att börja fungera nu, jag hoppas det!!!

Jag vet att jag lovat många av er att lägga upp bilder från jul, och dom kommer, jag lovar. Men inte ikväll ;P



Prinsessan,
mamma saknar dig!

Åh, vad jag saknar min lilltjej! Har legat...

dsc01940 (MMS)

Åh, vad jag saknar min lilltjej! Har legat i sängen nu i 2 timmar, utan minsta tecken på att sömnen vill komma. Har läst lite i Carros bok 'varför gråter inte Emma', den som handlar om morden på Max och Saga. Nu gör det ont i hela mig, jag vill ha Nova här! Skulle verkligen kunna göra allt för att få krama om henne, känna värmen från hennes kropp och höra hennes andetag. Det är helt sjukt hur mycket jag älskar henne. Hon är verkligen hela mitt liv, allt jag behöver för att leva och må bra. <3


Tisdag dag

Nu åker jag, Amanda och Nova iväg till Leos Lekland och gör av med lite energi. Nova vägrade sova nu efter lunch, så hon får vara vaken. Hoppas att hon inte blir för trött därborta, men det tror jag inte. Hon lär ha fullt upp med alla roliga saker att göra.

Pandan sov här inatt, så jag fick mysa med två tjejer i sängen inatt, inte dumt alls!

Slänger in en längre uppdatering om hur julen varit + alla bilder senare. Har över 300 bilder, så måste gå igenom alla ikväll.



Mammas bustroll!

Sorry för dålig uppdatering, men har inte ...

dsc01931 (MMS)

Sorry för dålig uppdatering, men har inte suttit vid datan någonting. Har haft en superbra julhelg med mycket julklappar, god mat, trevligt sällskap och bra shopping. Nu sitter jag hos pappa med familjen och doppar frukt i choklad. Jag lovar att slänga in en lååång sammanfattning av helgen senare ikväll eller imorgon. Hoppas ni alla haft en bra jul! Puss <3


Torsdag dag

Nu har jag förhoppningsvis packat ner allt vi ska ha med oss. Elin kommer strax hit, och på nån halvtimme kommer mamma och hämtar upp oss. Nova kommer dit i eftermiddag, det blir kanon! Ska ta en sista vända runt i lägenheten och dubbelkolla att jag inte glömt något.

Uppdaterar mer senare! Puss!



Torsdag morgon

Lillan sov mellan 19-08.15 inatt, och då fick jag ändå väcka upp henne. Nicke kom kl 09 och hämtade henne, han ville träffa henne lite innan jul, och det förstår jag absolut. Han kommer och lämnar henne antingen efter lunch, eller efter att hon sovit (så typ vid två-tre)

Jag ska iallafall packa allt det sista nu, sen duscha och göra allt färdigt. Benny kommer och hämtar oss vid två, så då ska allt vara färdigt. Vi kommer att spendera kvällen och julafton där tillsammans med alla syskon och mamma. Det här kommer bli den bästa julen på flera år! Längtar så tills tomten (läs; utklädd Jossan) kommer och Nova får träffa honom, när hon öppnar alla miljoner klappar och allt mys! Kommer bli underbart!!!

På lördag åker jag och Nova till pappa och Malin för att fira jul där, och förmodligen sover vi över också. Syskonen kommer kommit dit då också, så vi får en massa dagar på oss att umgås!

Jag packade alla julklappar igårkväll, och det blev 2 stooora flyttkartonger fulla, plus några superstora klappar som inte rymdes.. Så nu är det bara kläder kvar att packa, resten fixade jag igår!



Älskade, älskade du!

Onsdag kväll

Såklart råkade jag somna när jag la Nova, jag som har så mycket att göra ikväll! Jag måste packa en massa kläder, slå in några julklappar, packa/sortera dom, städa, tvätta, osv, osv. Så jag klev upp superstressad från sänge, och vart hamnar jag? såklart vid datan.

Har haft en superbra dag idag! Jossan sov hos mig inatt för att hon skulle vara barnvakt åt lillan idag. Hade ett möte nere på stan kl 10, sen gick jag och Elin på stan en sväng. Köpte en klänning till julafton åt mig själv, plus en svart, enkel skjorta. Vid 12 åkte vi till HM på Ersboda för att jag skulle byta ut bhn jag fick av Carri julklapp. Den fanns inte i större storlek, så jag bytte den till en helt annan. Sjukt snygg röd korsett, blev äckligt nöjd!! Fick lägga en hundring emellan, men det var det helt klart värt!!

Ska gå och försöka göra nån nytta nu, skriver mer sen!

Måndag dag (igen)

Idag har jag städat hela lägenheten, tvättat, duschat och gjort mig iordning. Snart kommer lillan hem, hoppas jag, jag är sugen på lite myys! ♥

Pratade nyss med pappa, och vi har gjort upp kvällens planer. Han ska hämta upp mig och Nova vid fyra, så vi ska äta middag där. Sen följer vi med till kyrkan och tittar på när Amanda ska sjunga, och sen tar vi bussen hem. Hoppas på att lillan vill vara snäll och sitta still därborta, men lycka till med det. Den ungen har så otroligt med energi!!

Måste komma ihåg att ta med kameran också så jag kan visa lite bilder från ikväll sen. Här kommer förresten några från i fredags;









Måndag dag

Idag är det måndag, vilket betyder att lillskruttan äntligen kommer hem! Hon kommer i eftermiddag, lite småförkyld och förhoppningsvis sugen på en massa mammamys!

Nu ska jag passa på att dammsuga lite så det är fixat för den här veckan, blir lite svårt att hinna med det nån annan dag. Nova är ju livrädd för dammsugaren, så det är smått omöjligt att göra det när hon är hemma. Ikväll åker jag kanske iväg för att se på lillasyster Amandas julavslutning i kyrkan, vi får se. Antingen så kommer Nadja hit och passar lillis, eller så får hon följa med. Kändes lite drygt att ta med henne faktiskt, det blir en massa trotsande av smöstormen och det vet jag att hon inte gillar! Så vi får helt enkelt se vad som händer.

Jag har haft en bra helg, sovit borta både fredag/lördag så det var riktigt skönt att komma hem till tystnaden och min egen säng igår! Trots detta sov jag knappt något alls inatt, tabletterna funkar inte så bra som jag hoppats. Men nu när Nova kommer hem har jag ju nån att mysa med, det borde göra saken lite bättre.

I fredags var det julbak hos mamma med alla syskonen, och vi klädde även granen och bara umgicks! Hade tänkte åka ner på krogen en sväng, men lyckades faktiskt inte få tag i nån skjuts. I lördags var vi på stan och handlade julklappar, och kvällen spenderades hos Alex med film. I går var jag iväg och köpte dom sista julklapparna, så nu är jag så gott som färdig. Eller, en av Novas saknas och en till pappa. Det får fixas i veckan!

Fick något med ångest när jag räknade ut på ungefär hur mycket jag spenderat på julklappar. Det blev helt klart ett par tusen för mycket!!! Men det bästa jag vet är att köpa saker till andra, så det är väl inte så konstigt.

Bilder från i fredags kommer sen, nu ska jag stoppa in en tvätt och sen dammsuga. Måste även hinna duscha och göra mig färdig innan dom kommer.


Söndag dag

Tänkte bara slänga in en snabbis om att jag fortfarande lever. Har inte varit hemma något så jag haft tid att skriva. Nu ska jag iväg med mamma och alla syskonen och handla dom sista julklapparna. Har redan passerat 50 st, och några fler lär det bli. Jag älskar att köpa julklappar!!!




Alla fina syskon

- Nadja, Jossan, Linnea, Amanda, Jag.
Dock saknas tyvärr lillebror Marcus på bilden.

Torsdag kväll

ÅRET 2010:

Hur har året 2010 varit för dig? Väldigt händelserikt, både bra och dåliga saker.
Bättre än förra året? Nja... Har haft betydligt roligare det här året dock, men på vissa plan var förra året bättre.
Har du träffat några nya vänner? Jajjemän, det har jag.
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010? Att jag är en starkare person än vad jag trodde, ingenting är omöjligt!
Har du flyttat under år 2010? Ja, det har jag. Från centrala stan till Mariehem.
Har du hittat en ny låt som du älskar? Många!
Har du druckit alkohol? Yes, kanske lite för mycket.
Har du rökt? Japp
Har du kysst en främling? Oja

KÄRLEK:
Hur har din kärlek varit 2010? Från superkär till inget alls, sen kär igen och sen ingenting. Så väldigt upp och ner.
Har du varit kär? Ja
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja
Har du haft sex någon gång under året? Oja
Har du haft ett hemligt förhållande? Japp

SORG&HÄMND:
Har någon i din närhet tagit självmord? Nej
Har någon i din släkt avlidit? Nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Nej
Har du varit i slagsmål? Halvt

PERSONLIGT:
Har du gjort någonting du ångrar? Ja verkligen.
Har du skämt ut dig? Hahaha, oja
Har du ljugit för en vän? Ja, tyvärr
Har du varit ute en hel natt? Ja
Har du blivit tagen av polisen? Nja..
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Japp
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? Oja

VÄNSKAP:
Har du träffat nya vänner? Ja, det har jag
Har du förlorat en vän? Ja, riktigt tråkigt. men tyvärr kunde jag inte göra nåt åt det. Inte mitt val.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Till o från, ja.
Har du gått bakom ryggen på en vän? Kanske lite.
Har du ljugit för en bästa vän? Ja
Har du haft en relation med en vän? Kanske
Har du många killkompisar? Ja, killar är betydligt bättre än tjejer konstigt nog. Umgås mycket hellre med killar!

Torsdag dag (igen2)

Håller på att packa ihop lite kläder tills imorgon, eftersom jag inte ska sova hemma inatt. Och vad gör jag? Jo, jag tar fram kläder, smink å så till mig, plus att jag lägger ner ett par blöjor och våtservetter. Sen kopplar det att Nova är ju hos sin pappa i helgen, så hon ska ju inte med. Det sticker då till lite i hjärtat av saknad, det är jobbigt att vara utan henne. "Bara" 4 dagar kvar nu tills hon kommer hem, känns sjukt tråkigt!


Torsdag dag (igen)



Underbara, fina du!
Mamma älskar dig över allt annat! ♥

Torsdag dag

Nu har jag precis tagit en långdusch, så det är snart dags för lite smink och kläder. Ska ut och trotsa snöstormen snart, känns inte peppande!! Men vad gör man inte för lite sällskap? ;D

Inatt sov jag faktiskt ganska bra, vaknade dock med lite illamående och extrem seghet i huvudet. Men det borde gå över så fort jag vant mig.

Just nu är det helt tomt i huvudet, så jag skriver inget mer. Då kommer det bara ut en massa svammel!



Jag saknar den dagen/kvällen/natten/morgonen ♥

Mitt livs bästa födelsedag

Onsdag dag

IDag ska jag ta tag i att storstäda, det ska skuras och skrubbas tills hela lägenheten skiner! Ska upp med julgardiner i Novis rum, tvätta och sortera/rensa i klädkammaren.

Jag är fortfarande lite sliten efter natten, tog min första sömntablett igår. Tog den runt 22.00, så då skulle jag börja bli trött vid 23.30. Men jag kunde inte somna förrän vid 01.30 eller senare, vilket kändes drygt. Vaknade flera gånger under natten/morgonen, så inte sov jag så hårt som jag trodde. Ska ge den en chans iallafall på en månad, och se sen hur den funkar.

Väntar bara på biverkningarna, på bruksanvisningen i kartongen stod det vid ett flertal upprepade gånger att man kan bli väldigt nerstämd, ha mer ångest osv... Så jag håller alla mina tummar att det inte blir så för mig. Men blir det nu så att jag grinar för ingenting eller mår dåligt, så vet jag ju varför, vilket gör det lättare att bita ihop och köra vidare.



Mammas charmtroll!

Du är luften jag andas,
Du är allt jag någonsin behöver!

Tisdag dag

Nu hade jag strax tänkt duscha och göra mig färdig, måste iväg lite sen. Ska först till vårdcentralen och hämta upp ett intyg som sen ska lämnas in nere på stan. Läkaren ringde igår och sjukskrev mig först och främst månaden ut, sen efter det får vi se. Han skulle ringa nån dag innan nyår och höra hur allt var och om tabletterna funkat något. Om inte, så blir jag nog sjukskriven längre. Jag hoppas verkligen att dom kommer fungera, nu är jag less!

Klockan 15 har jag även tid hos tandläkaren, här ska rotfyllas! Min tand är i princip helt död, så den måste fixas. Jag är så sinnessjukt nervös och rädd, tandläkarbesök är det absolut värsta jag vet! Jag grinar alltid som en tok, skakar och tandläkaren får alltid sitta och påminna mig om att andas. Så jag känner inte alls peppen, men kan verkligen inte skjuta upp det här längre!!

Förövrigt så saknar jag Nova till tusen!!! Varannan vecka är otroligt jobbig, det är hemskt att inte ha henne hemma! Men jag vet att hon har det bra med sin pappa, och det underlättar faktiskt lite. Men mest av allt skulle jag vilja ha henne hela tiden, jag fungerar inte utan henne! ♥



Mammas stjärna!

Söndag kväll

Helgen har varit underbar med supertrevligt sällskap! Idag har vi, som ni kanske sett på dom tidigare mobilinläggen, haft lilla jul med Carro. Vi satte upp granen, bakade julgodis och öppnade julklappar. Nova fick en barbie, ett par skitsnygga jeansleggings, nalle puh-kritor, halsband/ringar/armband och hårspännen av bästaste faster. Jag fick en sjukt snygg bh, precis den jag ville ha! Dock måste jag ner och byta till en störe storlek, hoppas att Carro har kvar kvittot.

Nova är sjuk, febern låg på ca 39.5 grader innan hon skulle lägga sig, så det blir inge dagis imorgon. Riktigt tråkigt, för det skulle ju vara luciafika där. Men men, sånt som händer! Hon är då hyffsat pigg iallafall, det är ju huvudsaken!

Lite bilder från ikväll;











Jag och Carro har bakat lite julgodis :)

dsc01928 (MMS)

Jag och Carro har bakat lite julgodis :)


Kvällsfikadags för Lillan. Efter det här f...

dsc01927 (MMS)

Kvällsfikadags för Lillan. Efter det här får hon lägga sig, trots en natt nästan utan sömn har hon inte sovit något idag.


Ikväll har vi lilla jul med faster Carro, ...

dsc01924 (MMS)

Ikväll har vi lilla jul med faster Carro, vilket betyder en massa julklappsöppning <3


Det blev hamburgare och strips till middag...

dsc01920 (MMS)

Det blev hamburgare och strips till middag här hemma. Nova åt faktiskt bra, trots att febern ligger strax över 39 grader just nu. Stackars min lillbus! <3


Förberedelserna inför kvällens lilla jul ä...

dsc01919 (MMS)

Förberedelserna inför kvällens lilla jul är igång :)


Nova har morfarmys!

dsc01918 (MMS)

Nova har morfarmys!


Älskade, älskade lillasyster! <3

dsc01915 (MMS)

Älskade, älskade lillasyster! <3


Sötsyster <3

dsc01913 (MMS)

Sötsyster <3


Lilla sjuklingen. Hon vaknade 00.30 igår o...

dsc01912 (MMS)

Lilla sjuklingen. Hon vaknade 00.30 igår och somnade inte förrän efter 04. Sen vaknade hon 08 imorse, spännande!


Kolla in lillnäsan

dsc01896 (MMS)

Kolla in lillnäsan


Sliten mamma

dsc01908 (MMS)

Sliten mamma


Lite av pysslet igår :)

dsc01911 (MMS)

Lite av pysslet igår :)


Lördag natt/Söndag supertidig morgon (?)

Vi har haft en supertrevlig eftermiddag/kväll här hos pappa och Malin. Nova har busat runt med lillmoster och haft jättekul! Men när klockan var runt 18.30 fick Nova hög feber och blev helt slut. Hon låg i min famn i soffan i över en timme, orkade knappt röra sig. Men morfar fick henne tillslut att somna där runt 20.30. Då körde vi storpyssel här, det har gjorts halsband, armband, smällkarameller och prydnadssaker. Det var faktiskt kul!
Nova vaknade för 2 timmar sen (00.30) och är fortfarande vaken. Hon är mycket piggare nu, och febern verkar ha gått ner. Jag har lyckats få i henne en macka och lite vätska, det är ju huvudsaken. Vi ska snart pröva att lägga oss igen, jag behöver den lilla sömnen jag kan få. Men konstigt nog är jag inte trött alls.
Nu ska buset fortsätta, måste försöka trötta ut lillis. Tur att Jossan och Linnea nyss kommit hem så jag har bra sällskap iallafall.
Söta systrar

Lördag dag

Nu sover lillis sen en dryg halvtimme tillbaka, hon ligger och pratar en massa i sömnen, hur gulligt är inte det?
Jag ska plocka undan nu lite efter igår, både Amanda och Nova har dragit fram en massa stök. Vid två kommer pappa och hämtar oss, jag och Nova ska sova där inatt.

Igår blev det pepparkaksbak och idol här hemma, det var en riktigt mysig kväll! Nova somnade inte förrän vid 20.30, och jag och pandan la oss inte förrän vid 23.30. Hon somnade rätt fort, medans jag låg och läste ett bra tag.

Slänger nog in en uppdatering ikväll om hur vi har det där borta =)






Fredag dag

Ikväll kommer bli en kanonkväll! Fina Amanda ska komma hit och sova över, vi ska baka pepparkakor och bara mysa! Vi ska även sjunga våran låt, "Fredagsmys", den brukar alltid gå varm här hemma på fredagar. Hon är så fin, min syster!

Igår var en bra dag om spenderades med mamma. Vi gick runt lite i affärerna vid Obs, sen umgicks vi hemma hos henne. Jag var så roligt sällskap, råkade slockna i hennes fotölj och sov en stund. När jag vaknade av att telefonen ringde hade hon gjort färdigt maten och allt.

Nova kom hem runt 18.30, och det tog ett tag innan hon ville slita sig från sin pappa. Hon klämde fram lite tårar och såg väldigt ledsen ut. Sån är jobbigt, jag hatar att se henne ledsen! Men det gick över rätt fort efter att han gått igen, så då myste vi i badet en massa! Efter det var det läggdags för lilltjejen. Själv spenderade jag resten av kvällen med att snacka skit på msn, mycket trevligt!!

Nu ska jag äta nån frukost (lunch?) och sen duscha. Ska hämta hem Nova vid 15.00 på dagis, och innan det måste det inhandlas pepparkaksdeg och florsocker.



Älskade, älskade du!

50 frågor

50 frågor om mig

1.Vad/vem fick dig att skratta idag?
- Nova <3
2. Vad gjorde du 8.00 imorse?
- Låg i sängen och tittade på min fina Nova medans hon sov.
3. Vad gjorde du för 30 min sen?
- Satt på en stol i Novas rum och sjöng gonattvisor.
4. Vad hände dig 1997?
Jag var 7, så ingen aning!
6. Tre ord varför du sist spydde?
Lördag förmiddag - BAKIS!
7. Vilken färg är din hårborste?
Grön/vit
8. Vad köpte du sist?
Ciggaretter
9. Vad fick du senast i present?
Tror det var inflyttningspresenten av Elin & Robban
- En ny brödrost.
10. Vilken färg är din dörr?
Brun (trä?)
11. Var förvarar du dina pengar?
I spargrisen och i jackfickan.
12. Hur var vädret igår?
Mycket, mycket varmare än idag! Dock fortfarande kallt.
13. Vart kramades du sist?
I badkaret med Nova
14. Vad ser du fram emot?
Att få se Novas glädje på julafton!
15. Vad är 15?
För litet!
16. Vilken skostorlek har du?
37/38
17. Vill du klippa dig?
Oja!
18. Är du över 25?
Nej, men halvvägs till 40!!!
19. Pratar du mycket?
Oftast lite för mycket!
20. Kollar du på O.C.?
Nja, slökollade väl ibland förut nån gång.
21. Har ditt namn ett "x" i det?
Nope.
22. Känner du någon som heter Steve
Lägg till ett N på slutet så blir det Elin & Robbans vovve.
23. Hittar du på egna ord?
Haha, jajjemän. Det blir så mycket roligare då =)
25. Är du en typiskt svartsjuk person?
Jag var inte förut, men alla erfarenheter har väl kanske gjort mig till det.
26. Vad har du för mobil?
En Sony Ericsson
27. Vem ringde du sist?
Elin.
28. Biter du på naglarna?
Usch, äckligt!
29. Har du lockigt hår?
Ja, små självlockar, men när jag bara handdukstorkar det blir det riktigt lockigt.
30. Vilken konsert ska du på härnäst?
Ingen aning.
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu?
Det tänker jag inte skriva ut här.
32. Hur många gånger har du svurit idag?
Oj, lite för många om vanligt.
33. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta?
"Mamma älskar Nova"
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'?
Började se den, men la av då allt spårade!
35. Ska du jobba imorgon?
Nej.
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist?
Nova!
37. Vad borde du göra nu?
Diska och vika tvätt. Men funderar på ett långbad istället.
38. Har du något smeknamn?
Elle
39. Sover du mycket?
Onej, några få timar om dygnet bara.
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor?
Ska jag vara ärligt vet jag inte.
41. Vad ska du göra på lördag?
Då ska jag och lillan vara med Anna och lille Benjamin,
sen ska vi sova hos pappa så Nova får lite morfarmys och jag ska hänga med Malin.
42. När var du ute sist?
När jag gick hem från bussen från mamma.
43. Har du gråtit idag?
Helt ärligt så nej, men jag brukar inte ha långt till tårarna.
Speciellt inte nu när hela jag är kaos.
44. Är du en glad person?
När jag är med folk, så absolut.
45. Har du roligt nu?
Sjuk tråkigt faktiskt.
46. Vad äter du helst?
Nattöppets salladsbuffé!
47. Vem var du med sist?
Mamma, och Elin en snabbis.
48. Vad heter din mamma?
Yvonne
49. Vad är hela ditt namn?

Frida Maria Elisabeth "Elle" Sundström Thysell
50. Tycker du om någon just nu?
Jaa.


Torsdag dag

Nu ska jag strax åka iväg till mamma, vi ska till Obs och handla lite, sen ska jag även äta middag där. Nova ska äta hos sin pappa och kommer inte hem förrän ikväll. Då blir det lite mys, sen bums i säng.

Inatt har jag bara fått drygt 2 timmars sömn, så jag är sjukt trött just nu! Vågar inte sätta mig i soffan i rädsla av att jag ska somna. Därför åker jag iväg så jag har något att göra. Måste komma ihåg att ringa läkaren sen också, vi har lite att prata om. Vad det är kan ni kanske få veta sen.

Imorse var det ännu en morgon då jag fick väcka Nova, hon har börjat sova länge på morgonen nu. Jag vaknade runt halv åtta, men lät henne sova tills kvart över. Då åt hon frukost, sen tog vi bobben till dagis. Idag ville hon dock gå efter halva vägen, och eftersom vi inte hade nån brådska fick hon lunka på i sin egen takt. Höll knappt på att få iväg henne från traktorn hon såg, hon ville inte sluta titta!






En av Novas favoritgrejer
- Att hjälpa till att göra maten.

Onsdag kväll

Hela jag håller på att svämma över av stolthet just nu! Ikväll kissade Nova på pottan för första gången, min stora tjej! Ännu en milstolpe i hennes liv avklarad, förstår inte hur hon kunnat växa upp så fort!

Ikväll har vi haft jättetrevligt, för pappa, Malin, Amanda och Marcus var här på middag. Det blev pannkakor till dom små, medans vi vuxna åt stark köttfärssoppa. Det var sjukt gott!

Lillan var helt överlycklig över besöket, men det är inte så konstigt då 2 av hennes absoluta favoritpersoner (morfar och Amanda) var här! Det busades och kramades till oändlighet. Lillan slocknade på 2 minuter när jag la henne strax efter åtta, helt utmattad. Hon sov ingenting alls på dagis, så jag trodde att hon skulle vilja sova tidigt, men inte det.

Nu ska jag ta tag i disken efter middagen, det hanns inte med tidigare.





Onsdag morgon

Jag skippade morgonträningen idag, får se om jag åker dit i eftermiddag innan jag ska hämta Nova. Eller så kör jag en vilodag, och tränar torsdag och fredag istället. Kan ju inte träna 5 dagar på raken, då lär min kropp dö.

Imorse var jag tvungen att väcka Nova 08.25, hon tog verkligen sovmorgon idag! Hon ville inte åka till dagis utan gömde sig i hörnet bakom soffan så jag inte skulle komma åt henne. Fick muta med att vi skulle ta bobben till dagis, då tog det inte många sekunder innan hon kom fram igen. Och hon var superduktig hela vägen dit, satt snällt och höll i sig samtigt som hon sjöng. Uppfattade bara orden "lillekatt" och "traktor". En bra blandning ;P

Igårkväll var Elin här, och Nova tyckte att det var superkul! Hon ville bara vara med Elin, leka och sitta i hennes knä. Hon fick vara uppe lite extra, så hon la sig inte förrän kl åtta, och då somnade hon snällt i hennes säng.

Själv var jag jättetrött (för typ första gången!) redan runt 23, så jag gick och la mig då. Men tröttheten försvann så fort jag la mig, och jag somnade inte förrän runt 03. Typiskt!

Nu ska jag faktiskt lägga mig och vila en halvtimme eller så, sen äta frukost och vika lite tvätt. Jag är halvt död, och eftersom jag får en massa folk som middagsgäster behöver jag lite mer energi.

Ringde precis och beställde hela dagiskortpaketet, längtar så tills jag får bilderna! =)


Tisdag dag

Imorse lämnade jag Nova på dagis kl 9 och gick direkt till gymmet för en timmes träning. Körde mycket hårdare än igår, och det känns! Mina ben är som spagetti, men det är ju inte så konstigt kanske. Kommer nog ha en jävulsk träningsvärk imorgon, men då får jag träna bort den. Ska passa på att köra varje morgon nu när jag har Nova, gymmet ligger ju nästan precis bredvid dagis så det är perfekt!

Igår var jag på vårdcentralen för att prata om huvudvärken. Läkaren kom fram till att det inte finns så mycket mer att kolla upp, har gjort i princip alla tänkbara undersökningar och tester redan. Han sa (precis som alla tidigare läkare) att det är spänning/stress huvudvärk. Fick några tabletter utskrivna som förhoppningsvis kommer hjälpa mot både sömnen och huvudvärken. Men jag vågar inte börja med dom den här veckan när jag har Nova, så det får bli nästa vecka. Han sa att många blir sega och väldigt trötta på morgonen, vilken kan ställa till med problem. Jag är bara orolig att jag kanske inte kommer vakna av Nova, så därför vill jag testa dom en vecka innan hon är här. Dom ska tas 2 timmar innan jag ska sova, så förhoppningsvis blir jag trött och kan somna som en vettig människa! Han skickade även en remiss så jag får träffa en sjukgymnast igen, måste ha hjälp med nacken. All stress har satt sig där, så jag har riktigt ont. Han rekommenderade även att jag ska börja med nån typ av yoga eller liknande, för att få lite tid att försöka slappna av och få ur all spänning ur kroppen. Så det ska kollas upp!

Igårkväll hade jag och Nova en kanonkväll. Först badade vi tillsammans i nästan 40 minuter, sen fick hon springa runt naken en massa, det gillades! Runt 19 la vi oss i soffan för lite mys framför tvn, hon fick äta sin välling där. Jag råkade tydligen somna, för när jag vaknade runt 21 låg lillan och sov i min famn. Det var underbart mysigt!! Lyfte över henne till sin säng när jag la mig, och hon vaknade inte ens när jag bar henne. Hon sov fram till kl 8, hon har slutar vara så extremt morgonpigg nu! =)

Själv somnade jag runt 02, och vaknade 04.20 och kunde inte somna om förrän efter 06 nån gång. Riktigt drygt!!

Nu ska jag plocka undan lite som Nova rivit fram, sen duscha och iväg till vårdcentralen för lite provtagning. Nova ska hämtas kl 15, så jag hinner precis!





Måndag dag

Såklart så somnade jag inte förrän tidigt i morse, vilket gjorde att jag råkade stänga av väckarklockan när den ringde kl 08. Vaknade istället strax innan 10, detta med bara några få timmars sömn.

Nu ska jag iallafall slänga in en tvätt och sen plocka undan lite här. Carro ska komma hit på nån timme, hon ska umgås med mig och lillis idag/kväll. Kom på igårkväll att jag ska börja utredningen av huvudvärken idag på vårdcentralen kl 15.15, så hon följer nog med dit och efter jag är klar går vi och hämtar hem Nova. Hinner inte med gymmet idag, så jag får skjuta upp det till imorgon.



Nova och moster Amanda mumsar grädde framför Bompa.

Söndag kväll

Nu längtar jag tills julen. Har slagit in julklappar ikväll, och märkte att jag kanske slagit på lite för stort. Har 41 st inslagna här hemma, några fler hos mamma, plus att jag har många kvar att köpa. Men det är det bästa som finns, jag älskar verkligen att köpa julklappar! Det är såååå mycket bättre än att få!




I fredags var jag och Nadja på förfest hemma hos lillAnna för att fira Binas födelsedag. Den var verkligen hellyckad, länge sen jag hade så otroligt roligt! Kul att träffa en massa folk jag inte umgås med längre, det gjorde hela kvällen! Efter ett par timmar med en massa fyllesnack, tequilarace, dans och tonvis med skratt åkte vi ner på olles. Där träffade jag ännu mer med kul folk! Lyckades även supa bort min telefon, men lyckades faktiskt få tillbaka den. Troligtvis hade jag glömt den i baren, eller så hade nån lämnat in den. Någon snodde även ena (!) av mina skor hos Anna, så jag fick gå på krogen med två olika. Som tur är så var dom så pass lika varandra att ingen märkte nån skillnad. Men ändå, känns riktigt surt eftersom dom var mina favoriter.

Mådde dock inte bra alls när jag kom hem på lördagförmiddag, fy fan vad jag var bakis. Så resten av dagen spenderades halvdöd i soffan. På kvällen följde jag med Nadja till akuten för att hon skulle kolla upp sitt ben hon gjorde illa på kvällen, och som tur är var den inte bruten! =)

Idag åkte jag till pappsen på middag, lika trevligt som alltid! Vi bestämde att dom skulle komam hit hela familjen på middag på onsdag, så får pappa hjälpa till med några tavor och Malin se hur lägenheten blev efter alla ändringar.

Imorgon ska jag städa lite, tvätta och åka iväg till gymmet. Måste även upp tidigt, har 5 samtal som måste ringas. Surt att typ alla ställen har telefontider under samma timme på morgonen, lär ju få stressa lite. Sen händer det bästa av allt, Nova kommer hem igen! jag kunde inte ha längtat mer än vad jag redan gör!!!





Nova och världens bästa morfar!

Söndag dag

Snart åker jag till pappa för familjemiddag, ska passa på att mysa en massa med finaste lillasyster! Uppdaterar mer ikväll om min fantastiska (och smått kaotiska) fredagkväll!



Bara en dag kvar nu,
sen blir livet som det ska igen! ♥

Mamma älskar dig!

Fredag dag (igen)

Nu har jag precis duschat, och Nadja står där inne nu. När hon är klar ska det noppas ögonbryn, sminkas och fixas. Måste även välja ut några kläder Nadja ska ha, det ansvaret fick jag på mig ;P

Mamma kom och hämtade mig runt 12 idag, och då åkte vi till Maxi för att handla. Så nu är kylen och frysen full med mat. Mamma hittade även en fin klänning som Nova ska ha på julafton. =)

Nyss kom det en kille och plingade på, och jag blev skiträdd att det var från radiotjänst. Men han kom från hyresrättsföreningen och ville att jag skulle gå med där. Så nu är jag 80kr fattigare varje månad ;P

Nu ska jag ut och röka och sen sätta igång riset tror jag. Gomiddag ikväll, sen drar vi iväg på party =)


Fredag dag






Inatt drömde jag om dig.
Drömmen var lika vacker som du är!

Nova,
glöm aldrig att mamma älskar dig!
Förevigt,
Föralltid!

Torsdag natt



Himlen måste sakna en ängel
för en finns här hos mig
Hon vilar i min famn.
Himlen måste sakna en ängel.
Hon ligger tätt intill mig,
så tryggt på min arm.
Kan det vara sant att jag får älska dig?
En av himlens änglar har landat här hos mig.



Torsdag kväll

Som vanligt är jag inte trött, trots att klockan är hyffsat sent och jag knappt sovit något alls inatt. Men det är inte ovanligt för mig, har inte sovit en hel ordentlig natt på snart 4 veckor. Den senaste veckan har varit värst, har inte kunnat somna förrän fram emot 5-6 på morgonen, och ändå vaknat tidigt. Vet inte vad som är fel, men nu börjar jag bli less. Reservenergin jag kört på så länge håller på att ta slut tror jag, hela jag är slut. Allt jag vill är att sova, men det går inte.

Istället stressar jag upp mig som en tok för ingenting, och kan inte alls slappna av. Trots att jag inte har haft så mycket att göra, kan jag inte ta det lugnt. Att sitta hemma och bara försöka ta det lugnt gör mig stressad. Men jag får väl bara försöka vänta ut det och hoppas att den här perioden ska gå över snart.

Just nu saknar jag Nova huuur mycket som helst, veckorna hon är borta är riktigt jobbiga! Fick träffa henne en stund igår kväll, och det var underbart! Det värmer i hjärtat att se hur glad hon blev, och det verkar som att hon saknar mig. Nu är det "bara" 4 dagar kvar tills hon kommer hem, och jag hoppas att tiden ska gå fort.

Igår var jag på stan med finaste Carro, lika trevligt som vanligt! ♥ Jag köpte lite mer julklappar till Nadja, mamma, Benny och Nova. Hittade ett 7pack superfina trosor till lillis på HM, hon kommer vara underbart söt i dom! =) Köpte även en vit/svart Mimmi Pigg pyjamas till henne på Lindex.

Imorgon ska jag iväg och storhandla med mammsen, måste fylla på frysen lite. Sen på kvällen ska jag på födelsedagsparty med en massa massa folk, tror att det kommer bli kanonkul! Hoppas att jag är pigg nog att orka med hela kvällen, det blir nog utgång efteråt. Men vi ser väl hur länge jag orkar stanna. =)

Nu ska jag läsa lite bloggar och se vad som hänt för alla.



Bästaste vän!

Onsdag dag

Nu har jag nyss dischat och lagt en ordentlig sminkning. Har en sprängande huvudvärk som vanligt, så nu jäklar längtar jag tills jag åker till läkaren nästa gång för att starta upp utredningen igen.

Igår åkte jag och handlade lite med mamma, först obs, sen HM och KappAhl. Kom därifrån med massa julklappar åt lillan, bla ett par jeans, 2 t-shirtar, en rosa kofta, en grå kavaj och en suuuupersöt rosa käpphäst i form av en enhörning.

Idag får vi se hur det blir, förhoppningsvis åker jag iväg på lunchdejt snart, och sen blir det stan med Carro. Måste handla lite mer julklappar. Sen ska jag flörta in mig hos henne att hon följer med till Barnenes hus för att köpa en julklapp till Nova och sen till M-huset för att inhandla lite nya pyjamasar till henne.

Annars får jag fixa det på fredag, då ska jag och mamma åka och storhandla ute på Maxi och då blir det nog en sväng in i gallerian där.



Den finaste jag har! ♥

RSS 2.0