Onsdag dag

Nu kommer strax Anniie hit, och då blir det att åka upp till Marieberg på förfest. Sen drar vi alla nog ut på krogen, får se vad pojkarna säger.

Just nu är pappsen och Amanda här, pappa håller på att sätta in ett nytt köksskåp. Har jag nämnt förut att jag har världens bästa pappa? För det har jag! ♥

Idag har jag packat och packat, nu står det kartonger över allt och det är noll ordning på allt! Men förmodligen flyttar jag in redan på fredag, så det är lugn.

Jag är sinnessjukt röksugen just nu!! Köpte faktiskt ett paket när jag var och köpte groggvirke idag, men har inte öppnat den. Den är bara till för om det går åt helvete ikväll att inte få röka när jag dricker. Så ikväll går det bra, men imorgon blir det inge mer rökning!!

Nu ska jag pussas lite med finaste lillasyster! ♥

Tisdag dag

Nu ska jag gå in till stan för att ta bussen upp till mamma. Har min nya skjorta på mig, den är underbar!<3

Tisdag morgon

Imorse blev jag väckt av att telefonen ringde 07.50, och jag kunde inte somna om. Det var killen som bor i min nya lägenhet som ringde och berättade att besiktning av lägenheten blir på fredag kl 11. Då ska jag dit, måste klaga över hur tapeterna i hallen såg ut. Och går den igenom besiktningen får jag flytta in då efter, alltså på fredag! Kanon!!

Nu ska jag äta frukost, sen packa i lillans rum. Kvällens planer blev ändrade, så istället ska jag till mamma på middag. Och efter det ska vi åka och kika på lite nya gardiner. Sen tror jag att Carro kommer hit och sover ikväll, det blir kanon!

Att sluta röka går faktiskt helt okej. Visserligen är jag riktigt röksugen, men jag överlever faktiskt. =)

Måndag kväll (igen)



Hjärtat,
visst vet du att jag älskar dig?
Att du är allt jag lever för,
att du är hela min värld?

Utan dig är jag ingenting,
jag saknar dig så mitt hjärta blöder!

Måndag kväll

Det har gått så bra med rökningen ikväll, har knappt kännt nåt sug alls. Skönt!! =)

Ikväll åkte jag och handlade på Maxi med Elin, fick med mig lite nödvändiga saker hem, bla sopsäckar så jag kan slänga ner alla Novisens kläder. Ska nog ta en tvättarkväll på onsdag, och se till att allt blir tvättat.

Imorgon ska jag packa ner hela lillans rum, orkade inte göra det ikväll. Har legat i sängen och sett på fångarna på fortet, samtidigt som jag har suttit vid facebook och msn. Sen imorrn ska jag åka till Elin på middag, och då ska vi ta en långpromenad. Måste gå till Ersboda och lämna tillbaka lite grejer jag lånat av en tjej. Det blir nog kanon, jag tar nog med mig Carro hem för lite nattsällskap. Det har varit alldelens för tomt i min säng nu ett tag.



Älskade Elin ♥♥ -->

_________________

Jag saknar min bäbis!! ♥

Mådag dag

Idag var första dagen på mitt sluta-röka-projekt. Och det har gått betydligt bättre än jag trodde!! Har bara smakat typ en halv cigg idag, lite skillnad mot 20st som jag brukade röka per dag. Så jag tror faktiskt på det här. Klart att det är skitjobbigt, men mest är det nog bara vanan som är det värsta. Så när det blir lättare kommer det nog gå superbra. Jag jobbar på det! =)

Idag har jag vart med Elin på stan, det blev en massa shopping. Tänkte slänga upp bilder på det jag köpt. Tänkte fota alla Novas nya kläder jag köpte igår, men det kändes extremt jobbigt. Hon fick alldelens för mycket, men det behövdes!!

Ikväll ska jag nog börja packa ner allt i lillans rum, hon åkte till sin pappa idag, och kommer inte tillbaka till mig förrän efter flytten. Så hennes grejer kan jag packa ner. Måste försöka sysselsätta mig så jag inte bara sitter och tänker på rökningen ;D


Dagens favorit
Hm 129kr


Halvlångt linne - ränderna är mörkgröna
Hm - 99kr


Hm 199kr


Hm 99kr


Inte lika som den gröna, utan den här har korta armar och sitter tajt över höfterna
Hm 129kr


Enkelt halvlångt baslinne
Hm 49kr


Mysigaste halvlånga mörkgråa hooden
Carlings 299kr


Bälte som passar både under brösten och över höften
Hm 99kr

Nu är det bara ett par lackleggings som ska inhandlas senare i veckan, sen är jag nöjd. Ett tag iaf ;D

Söndag morgon

Idag hade vi ännu en mysmorgon i sängen här hemma. Fast vi låg inte lika länge, klev upp runt halv tio. Nu har jag precis sminkat mig, så nu ska kläder väljas och sen håret fixas.

Idag ska vi vara med underbara Elin, vi ska se om vi hittar lite ny kläder till Novisen. Nova är nu supertrött, så hon lär somna i vagnen när vi ska gå. Slänger in bilder och en längre uppdatering sen =)



Jag saknar dig,
bästaste vän!

Lördag natt

Vi hade allt, och friheten var ännu inte stulen
vi hade skogarna i söder, drömmarna i väster
och sandade vägar under hjulen
Och vi visste ingenting om verkligheten,
ja vi sökte i det stora efter svar
Så många illusioner som har rasat och så långa vägar kvar


Om vi ses, bland dimmorna i norr eller i söder
Med drömmen i behåll och med lust att ta vid
Där elden falnar men fortfarande glöder


- LW


Lördag kväll

Efter middagen tog jag och Nova oss ett långbad tillsammans, det var riktigt mysigt! Hon älskar när nån badar med henne, och jag klagar inte heller precis. I början satt vi och lekte en massa, sen ville hon bara ligga på min mage i badkaret. Tror hon blev lite trötter.

Efter badet hade vi lite kramkalas i soffan, innan hon fick nattvällingen och sen ner i sin säng för att sova. Jag tror att hon håller på att bli sjuk, hon svettas och kallsvettas jättemycket. Men än så länge inge feber iallafall!

Nu ska jag gå och diska undan efter middagen, och sen plocka upp alla leksaker Nova dragit fram idag. Imorgon ska vi vara med fina Elin, vi ska shoppa en massa kläder till lillan. Det behövs en massa nytt till dagis å så! =)

Just ja, kom på att jag lovat er en massa filmer. Men min mobil har slut batteri och vägrar ladda, så det går nog inte ikväll. Får se om jag lyckas få liv i den igen, jag hoppas verkligen det!!



Mammakärlek är det allra, allra bästa

Lördag dag

Imorse hade vi värsta mysmorgonen här hemma. Nova vaknade 06.40, men jag tyckte att det var för tidigt för att kliva upp. Så istället sprang Nova och hämtade lite leksaker och kröp tillbaka ner i sängen med mig. Så vi myste, kramades och lekte lite. Sen somnade hon på min arm helt ihopkrypen mot mig, underbart mysigt!! Vi klev inte upp ur sängen före kl 10.20.

Vid 12 gick vi på promenad med Anniie och fina Tindra en timme typ, sen följde dom med oss hem för en massa lek. Tindra har blivit superduktig på att krypa! Hon börjar bli stor tjej nu! ♥

Nova hade inte sovit nåt på hela dagen, så hon slocknade medans vi gick på Ica och handlade middag. Ska strax väcka henne, hon får inte sova nå länge, då kommer hon inte kunna somna ikväll.

Ikväll ska jag lägga in lite filmer på lillstumpan!

Fredag kväll (igen)

Bara jag som inte förstår det superbra i Sagan om Ringen? Jag och Nadja sitter och ser den nu, och båda har blivit lite rastlösa.. Men hallonpajen med vaniljsås var inte dumt kan jag lova!! ;D

Nova drömmer marddrömmar tror jag, hon vaknar till och skriker lite titt som tätt. Alldelens kallsvettig är hon. Men allt som behövs är att snabbt stryka henne på kinden/huvudet så somnar hon om igen. Min lilla, lilla älskling!

Fredag kväll

Nu har lillan precis somnat, hon var lika duktig och snäll som alltid. Nadja är här, så ikväll blir det att se film och äta nybakt hallonpaj. Jag tvingade med henne hem, kändes inge kul att sitta ensam och tråka en fredagkväll.

Jag blev lat och tog bussen till dagis idag, men istället tog jag en långispromenad till mamma längst bort på västra ersboda. Där fick Nova busa lite, sen tog vi bussen ner till stan allihopa. Jag skulle på banken, fixa lite papper och handla frukost.

Det hade då bara gått superbra för Novis på dagis, hon hade både ätit och sovit bra. Dock blev hon riktigt ledsen när Nicke lämnade henne, men det gick fort över.

Imorgon ska vi nog vara med fina Anniie och underbara lilla Tindra. Hoppas bara att Anniie blivit frisk, jag saknar ju dom! Är så glad att vi hittade varandra, hjärtat!! ♥♥

 

Mitt livs största kärlek! ♥♥

Fredag dag

Somnade om imorse en stund efter att lillan for, det var skönt! Nu ska jag bara göra mig klar och sen gå in till stan för att fixa med papperna. Måste på banken kom jag på också! Sen går jag och hämtar lillan på dagis! =)

Fredag morgon

För typ en kvart sen kom Nicke och hämtade Nova. Han skulle ta henne till dagis idag, men jag måste hämta. Kändes jättekul att gå runt på stan och sen åka buss med tom barnvagn. Men men, måste man så måste man.

Nova tog sovmorgon till 07.30 ungefär, det var skönt. Jag vaknade av att Nova stod upp i sin säng, kollade på mig och sa "mamma, mamma, maaammaaaa". Finns det nåt bättre sätt att vakna på? ♥

Idag blir nog bara en lugn dag hemma, har inga planer alls. Eller, måste ner på stan och lämna nå papper, men det är allt. Funderar på om jag kanske ska ta en långpromenad upp till Mariehem sen när det är dags för dagishämtning. Skulle vara rätt skönt! Tror faktiskt att jag gör så.

Jag är hungrig, men måste vänta tills det blir dags för lunch. Kom på nu att jag inte har nånting att äta till frukost. Eller, har bröd i frysen, men brödrosten har ju gått sönder. Så det måste nog bli en sväng och handla idag också.



Liten sessa! ♥♥

Torsdag kväll (igen)

Har suttit nu ett tag och pratat med min ängel Erica på msn. Det finns inte ord som kan beskriva saknaden jag känner efter henne! Hon var min bästa vän, vi delade allt. Hon är den person som jag verkligen kunde prata med, hon förstod allt. Det vi delade kan inte kallas vänskap, för det var så mycket mer än så. Hon är min änglasyster, och jag kommer alltid, alltid att ha en stor plats i mitt hjärta med hennes namn på.

Tyvärr flyttade hon, och sakta började vi tappa kontakten. Men trots det har hon alltid funnits där, oftast bara i mina tankar och i mitt hjärta. Nu bor hon i Norrland igen, och ska komma hit och hälsa på så fort jag kommit iordning i min nya lägenhet. Och jag längtar enormt! Jag hoppas bara att allt kommer finnas kvar mellan oss, trots att vi kanske blivit för olika. Men hur som helst så kommer hon alltid vara en av mina bästa vänner!

Erica Blomberg, jag älskar dig!
Tack för att du funnits där,
tack för att du alltid ställde upp!



Torsdag kväll

Åh, jag blev precis ruskigt sugen på att ta en långpromenad! Men det går ju inte, Novis ligger ju och sover. Får göra det imorgon istället, måste ändå ner till stan för att lämna in en massa papper. Ska ringa Carro och höra om vi ska ses en stund imorrn, är ju utan lillan mellan 9-14 då hon är på dagis.

Idag på stan köpte jag en ny rosa mössa till lillan, samt ett 3pack fingervantar som hon kan ha på dagis. Nu är ju hösten här, och det märks! Ingen värme alls ute. Vad hände egentligen med sommaren? Jag hann inte med riktigt.

Undra vad man ska hitta på ihelgen då. Hoppas att Anniie hinner bli frisk så vi kan ses, jag saknar henne och Tindra lite redan. Skulle kanske vara med Elin på söndag, det blir mys!!

Nu ska jag ut och röka, bara 3 dagar kvar tills jag slutar!!! Känner inte peppen alls, men det kommer helt klart vara värt det. Ska spara pengarna och åka på partyresa nästa sommar med mina flickor! ♥

Måste också tacka min underbara pappa som bytte ut mitt golv ikväll, du är guld värd!! Du ställer alltid upp, jag älskar dig! ♥♥



Älskade, älskade prinsessa! ♥

Torsdag dag

Imorse var det dags fär Novas 18månadersspruta, och det gick jättebra! Läkaren och bvcsköterskan tyckte att Nova var jätteduktig och väldigt framåt och aktiv. Kul när man får så mycket beröm för sitt barn!!

Nova började inskolningen på dagis i måndags, och det har gått suveränt bra! Mitt mammahjärta har nog aldrig varit så fullt av stolthet förut. Igår lämnade jag henne ensam där mellan 10-14, och det hade bara gått bra. Hon hade ätit två portioner till lunch, somnat bra och sovit 1.5 timme. Hon verkligen älskar att vara där, inga sura/ledsna miner alls. På morgonen när jag frågar om hon vill åka på dgis nickar hon och blir superglad!

I helgen fyllde jag ju 20, och det firades tillsammans med 11 av mina närmaste vänner ute i pappas stuga på en ö i havet. Vi hade kanonkul, grillade, badade, bastade, spelade kubb, drack alkohol (kanske lite för mycket som vanligt) och bara umgicks. Helt klart min bästa födelsedag någonsin, tack alla! Fick underbara presenter också, tur att jag har generösa vänner ;D

Fick bla en parfym, presentkort på hm på 750kr, presentkort på Carlings på 300, martini, passoa, världens snyggast skjorta, osv. Så nästa vecka blir det en ordentlig shoppingtur ;D

Nu ska jag sätta igång och städa lite, Nicke tog Nova till dagis efter bvc, så han kommer hem med henne efter 14 idag. Då ska vi ner på stan en stund med Elin som är barnvakt åt finaste Alvin, så det blir en massa mys! Ikväll kommer pappsen och ska byta ut mitt golv i köket, jag lyckades glömma frysen öppen i ett dygn, så det låg vatten över hela golvet. Vilket resulterade i att bräderna svällde, och eftersom jag flyttar om 2 veckor måste vi byta det.



Tisdag kväll

Less, less, less. Imorgon kommer ett långt inlägg, jag lovar. Nu ska jag krypa ner i sängen och se lite serier, det är allt jag orkar med efter den här dagen.

Är och glasögonshoppar med Carro. Dom här ...

dsc01680 (MMS)

Är och glasögonshoppar med Carro. Dom här är hennes favoriter ;)


Söndag morgon

Nu var det alldelens för länge sen jag skrev här, precis 2 veckor. Det måste nog vara det längsta uppehållet någonsin, och min blogg är hyffsat gammal. Men blogglusen har helt varit borta, jag hoppas den kommer tillbaka. För jag älskar verkligen att blogga. Inte för att ni alla ska läsa, utan bara för att få skriva av mig. Sen är det så himla kul att kunna spara och läsa igen. Se om några år hur våra dagar ser ut osv. Så jag ska nog rycka upp mig och ta tag i den igen.

Nu är jag rätt så nyvaken, hade ställt väckaren på 9.30 för att hinna göra mig färdig innan jag skulle möta upp Nadja på stan, men regnet förstörde våra planer. Så jag vet inte vad jag ska hitta på. Kanske göra färdigt min storstädning som avbröts av en massa sjukdom i torsdags. Det skulle vara skönt att få det bortgjort. Men jag är inte sugen på att sitta hemma idag, lägenheten är alldelens för tom. Jag saknar Nova så det gör ont i hjärtat. Hon åkte till sin pappa i torsdags, och kommer inte hem förrän på söndag om precis en vecka. Tråkigt, jag hatar att ha henne borta.

På tisdagkväll ska vi på föräldramöte på dagis, sen på onsdag börjar inskolningen. Ska bli spännande att se hur det kommer gå för Nova. Tror att dom kan ha lite jobbigt med henne i början, hon är så sinnessjukt envis den där flickan. Får hon inte som hon vill blir hon superarg. Men hon lär sig nog ganska fort. Dagiset som hon ska börja på är omnystartat, så som det ser ut nu kommer det vara 3 avdelningar med 7 barn på varje. Och det kommer bara vara -09barn, alltså alla i samma ålder som Nova. Men det lär ju komma äldre barn senare.

Vad har jag annars att berätta? Flytten börjar äntligen närma sig nu, och det känns underbart! 3 veckor kvar bara, så i veckan när jag är barnledig blir det väl att börja packa på allvar, allt som inte används får åka ner i kartonger. Imorgon ska jag ringa till killen som bor där nu och höra när han bokat besiktning av lägenheten, jag vill vara med på den. Sen måste jag prata med min hyresvärd om när exakt jag måste vara ute, och sen försöka planera flyttningen. Men det löser sig, har redan fixat flyttbil och starka flyttkarlar ;D

Nu ska jag gå och duscha och sen försöka hitta på nåt.
'_____________

Nu känns det som att smärtan lagt sig,
och att jag kunnat släppa allt.
Jag älskar inte dig längre,
jag ser dig inte längre som min bästa vän,
eller som nån som har den största platsen i mitt liv.
Du har förändrats så mycket,
du är inte samma person som jag en gång älskade.
Och det är tråkigt,
men mest för din egen skull.
Jag har också blivit annarlunda,
nånstans på vägen tappade jag bort mig själv.
Men nu tror jag att jag är påväg att hitta tillbaka,
att såren är påväg att läka.
För jag har aldrig varit så sviken
eller blivit så sårad av någon annan tidigare.
Och jag hoppas, kalla mig självisk eller vad som helst,
att nån kommer behandla dig på samma sätt som
du behandlat mig och flera tidigare.
Att du också får känna känslan av tomhet,
känslan av att inte duga, inte räcka till.
Inte tro att man är värd att älskas.
Att du får ligga vaken om nätterna och fundera på
vad du kunde gjort annorlunda,
fundera på om allt i själva verket är ditt eget fel.

Men nu är det slut på sådana tankar,
jag ska inte låta dina misstag totalt ta över mitt liv.
Jag har min dotter,
och tillsammans ska vi leva ett underbart liv.
Trots att minnerna alltid kommer finnas kvar,
alla bilder,
alla ord,
allt som påminner om dig,
så kommer du inte längre tillhöra mitt liv såsom du en gång gjorde.
Jag ska fokusera på dom bra sakerna,
det som du inte förstört.
Jag måste bara våga släppa in nån i mitt hjärta igen,
för nu är det helstängt.
Jag är rädd.
Du förstörde mig.


Du kommer alltid finnas i mitt hjärta,
för trots allt hade jag ett par underbara år med dig.
Och dom kan ingen ta ifrån mig,
inte ens du.

RSS 2.0