Söndag kväll

Nu har Jossan precis farit, pappa kom och hämtade henne så hon slapp gå. Dom skulle även fara och lämna tillbaka filmen vi hyrde igår på Nattöppet. Så det har inte blivit nån utgång för mig alls idag, bortsätt från hundpromenaderna.

Det blev inte sådär superbra med Jossans hår, hon har så tjockt hår så hon borde haft två färger. Men det blev ändå lite snyggt, det såg nästan lite slingat ut.
Nu är Nova och river i kökslådorna, det tycker hon är kul. Hon har också kommit på att hon kan spegla sig i ugnsluckan, så hon brukar sitta där framför i gåstolen och prata å skratta med sig själv. Mitt lilla hjärtegryn!

Nu ska jag plocka undan lite här och sen bara mysa med Nova. Det blir nog en tidig kväll för henne, hon är inte riktigt frisk. Så det blir nog bara en massa mys i sängen, det gillar vi båda två.

Imorgon har vi inga planer, tänkte om vi kanske skulle åkt till mamma/mormor, det var ett tag sen Nova träffade henne. Dom har ju typ bara varit ute i stugan hela sommaren, så vi har en massa tid att ta igen.

Nu har Nova bajsat så jag ska byta blöja och sätta på henne en pyjamas.

Söndag dag (igen)

Nu blev jag plötsligt sjukt otaggad på allt. Det blir ingen fotografering idag, Nicke var tvungen att åka på möte, och lillan är inte helt frisk. Hon har varit smågnällig hela dagen, det är nog en liten förkylning som spökar. Nu sover hon igen, och jag försöker hitta nå energi till att börja göra något. Köket är så städat iallafall, så nu är det bara lite kvar.

Jossan ska komma hit om en stund, jag ska färga hennes hår. Borde gå och duscha nu, så jag är färdig när hon kommer.

Söndag dag

Idag känner jag mig slö. Lillan sover och jag skulle behöva ställa mig och diska. Men istället fastnar jag framför datorn som vanligt. Nicke är på jobbet, han var tvungen att jobba extra idag. Jag ska storstäda idag hade jag tänkt, Nicke hade förfest här i fredags så det behövs.

Själv var jag på dildoparty hos Johanna, och det var skitkul! Vi var 11 onyktra tjejer, så ni kan tänka er att det blev en massa prat och skratt. Jag beställde en grej också, och den kommer väl om 2 veckor eller så. Runt tio åkte vi hem till mig och festade en stund med killarna som var här, innan vi drog ut på krogen. Vi kom alla in på Olles, även fast det var 20+ där. Och jag hade hur kul som helst! Tiden gick så sjukt fort! Kvällen kunde dock ha slutat lite bättre, det blev lite bråk och så. Och när jag och Nicke skulle gå hem, fick jag så sjukt ont i magen. Så det tog väl 3 gånger så lång tid att gå, Nicke bar mig en bit också. Har nog aldrig någonsin haft så ont i magen. Måste nog fara och kolla upp det, eftersom jag haft det nästan en vecka. Men jag ska se om det går över på ett par dagar först.

Igår tog vi en lugn dag, vi tog en promenad ner till stan och käkade kinamat. Sen gick vi till Döbelnspark där bfc sålde hamburgare å sånt eftersom det var nån festival. Jag fick dock gå hem själv, Nicke åkte och handlade. Men jag träffade Elin på stan så vi gick tillsammans. Hon skulle hem till mig och hämta sin cykel och väska.

Ikväll ska vi fara till Elins styvpappa som är fotograf, han ska fota Nova. Så det blir kul, äntligen får vi några proffsbilder på henne. Vi ska vara där halv sju, men vi kanske åker till Ersboda lite tidigare. Nicke slutar kl fem, så vi får se om vi åker och håller honom sällskap då.

Nu ska jag ta tag i mig själv och göra något vettigt. Smulan lär säkert vakna när som helst.

Några bilder från i lördags, klicka för att se dom större.





Torsdag kväll

Nu är Johanna påväg hit. Lillan har precis somnat (äntligen!!), hon är lite småsjuk och gnällig.
Johanna ska hjälpa mig att färga håret också, och jag ska färga hennes. Min färg hette ljusbrun, men såg jättemörk ut på bilden. Så jag hoppas det blir mörkt, Nicke köpte fel färg. Vet inte vad johanna ska färga för färg, hoppas på rosa eller grönt eller nåt sånt. Det skulle vara najs ;)

Idag har jag tvättat en massa, och håller fortfarande på. Vi hade sjukt mycket tvätt! Tack vare att nån snodde våran förra tvättid, så då kunde jag inte tvätta.

Näe, nu ska jag kila ut och röka tror jag. Eller så kanske jag väntar tills Johanna kommer =) Ska tjata på henne också lite om att hon måste fixa min blogg. Den ser verkligen förjävlig ut! Och hon är sjukt duktig!

Torsdag morgon (igen)

Nu ligger Smulan och sover och jag har precis varit ner och startat tvätten. Det blir en massa maskiner idag, säkert 5 st. Tur att jag bokade ikväll också, så behöver man inte stressa.

Funderar på att gå och diska, orkade inte göra det igår så det står en massa disk i köket. Men det borde ju inte ta många minuter, så vad ska jag göra sen då? Om inte lillan hinner vakna ska jag nog gå och duscha.

Imorgon taggar vi utgång! Ska bli riktigt kul! Vi ska försöka ta oss in på Olles fast det är 20+, det kan ju funka eftersom vi är en 18åring och fyra 19åringar som går ut med flera som är 20+. Så det är bara att hålla tummarna! Var inte sugen på att gå på Droskan, det är ju bara småfjortisar där!
Elin ska komam till mig efter hon slutar skolan imorgon vid tre, så ska vi göra oss färdiga tillsammans. Jag har lovat att sminka henne å så. Sen drar vi till Johanna vid fem, för vi skulle hjälpa till att fixa lite innan alla andra kommer. På tal om det, så skulle ju Johanna komma hit ikväll, trevligt trevligt! =)


Torsdag morgon

Hos oss är alla sjuka. Jag är förkyld, och har nog smittat Nova. Igår var hon en gnällig tjej hela dagen, och hon var snuvig och hade lite feber. Vi var på stan med Carro, och lillan var vaken i princip hela tiden. Hon vägrade somna, det spelade ingen roll att hon var världens tröttaste. Så istället var hon jobbig med mamma =)

Jag shoppade då en massa, det var kul. Det blev ett par nya stuprörsjeans, supertajta! Köpte en matt mousse foundation, puder, hårborste och foundationsvampar. Lillan fick lite kläder också, det var jätterea på lindex! 3 barnplagg för 99 kr. Och jag kunde inte stå emot, så det blev en klänning, en body och en t-shirt. Lägger ut bild på det senare idag, när Nicke kommer hem med kameran.
Jag och Carro käkade lunch på Subway också, det blev en veggie macka - mörkt bröd, utan ost och bara grönsaker. Rikigt gott!

Vi gick även och hämtade ut gratisbiljetter till en biofilm jag fått, filmen heter Prinsessa. Så på onsdagkväll är det biodags igen!

På kvällen kom Jossan förbi och häll oss sällskap. Jag noppade och färgade Carros ögonbryn, det blev rikigt bra! Vi såg på film också, 100 Girls, men den var inge bra. Sjukt seg, det hände knappt nånting!
Sen åkte Jossan hem vid 10, och då tog jag och Carro sista kvällsröken och kröp ner i sängen. Där blev det en massa tjejsnack, och vi somnade inte förrän sent. men det var det värt! =)

Lillan ville inte äta  igårkväll innan hon somnade, så hon hade inte ätit sen kl 15 igår, när hon gick gröt imorse kl åtta. Jag förstår inte att hon inte höll på att hungra ihjäl, men så är det väl att vara sjuk. Mammas prinsessa!

Idag ska jag tvätta hela dagen. Nicke är påväg hem från Finland nu, och han är väl hemma vid 11-12 kanske. Det ska li skönt att han kommer hem, speciellt nu när lillan är gnällspik. Då kan han få ta henne en stund.

Nu ska jag kila ut och röka, och sen pussa på min lilltjej.



Bästa vän! =)

Onsdag morgon

Egentligen var det tänkt att jag skulle vara på ungdomsmott om precis en timme, men dom ringde nyss för att avboka. Tydligen var barnmorskan hemma med sjukt barn. Jag som verkligen ville fixa allt nu! Fick inte tid förrän nästa tisdag, den 8:e, så det är ett tag kvar.

Nu har Nicke åkt till Finland, så jag och Nova blir ensamma idag/inatt. Eller inte helt, för Carro ska komma hit och sova och hålla oss sällskap! När jag satte mig i vid datan nyss såg jag att Nicke skrivit ett litet brev till mig. Sånt där gillar jag, tycker att det är supermysigt!

Glöm inte att jag älskar er mest av allt!
Jag saknar er redan, fast jag bara ska vara borta 1dag!
Jag ringer då jag kommer fram!

Pussa Nova från mig när du vaknar!

Glöm inte lämna tillbaka filmen heller ;)

Jag älskar er Gumman!
PussPuss/ Pappa


Dagens planer var att gå på stan och shoppa lite, men det verkar inte bli något av, Nadja har blivit sjuk. Jag som behövde köpa ny foundation och puder, och ett par nya jeans eller nåt ill på fredag.

Nu ska jag lägga lillan igen, hon är supertrött! Stackarn har inte sovit bra inatt. Hon vaknade 00.45 och hade jättepanik. Bara skrek och skrek. Det har aldirg hänt förut, så klart man blir orolig. Men efter mycket kärlek och lite mat somnade hon om. Och vaknade fem minuter inann min väckare skulle ringa kl 7. Typiskt! =)
Skriver mer sen!



Nykära i Sundsvall!
Kärlek på hög nivå! <3<3

Måndag dag (igen)

Kände att jag bara måste få skriva av mig lite. Låg och tänkte på en sak igår när jag skulle sova, och det var just det där om att man lätt blir "bortglömd" när man får barn. Jag kände det redan när jag blev gravid, att folk slutade höra av sig och undrade nästan aldrig om vi skulle hitta på nåt. Och det är klart, som gravid kan man ju inte göra allt. Och då syftar jag mest på fest-delen. Men allt går väl inte ut på att festa? Jag kunde fortfarande göra allt annat som gravid, och jag var fortfarande samma person.

Nu, ett halvår efter förlossningen är det ungefär samma sak. Bara för att jag har ett barn att ta hand om, betyder väl det inte att jag inte kan hitta på saker? Visst tar det lite längre tid att planera, för Novas mat- och sovtider ska passa in osv. Men jag är inte låst hemma. Jag har Nicke, som mer än gärna ställer upp och tar lillan om jag vill fara ut. Eller om jag bara vill vara själv med vänner utan att behöva tänka på Nova i första hand. Men det verkar folk inte förstå. Nuförtiden är det nästan aldrig nån som ringer och undrar om vi ska ses, eller om jag vill följa med och göra saker. Eller, det är klart, vissa har ju ställt upp och varit som vanligt under hela tiden, men vissa försvinner bara mer och mer. Istället får man höra i efterhand vad alla gjort, och då känner man sig ganska utanför faktiskt. Nu kanske det låter som att jag är helt ensam, och det är jag verkligen inte. Jag har mina underbara som jag älskar och som alltid finns där. Men det är dom där som inte tänker ordentligt.

När Nova kom var det många som helt plötsligt ville leka bästa vänner igen, och just då upskattade jag det. Men nu iefterhand, när några försvunnit igen, börjar man undra varför. Jag klandrar dom inte, klart att folk förändras, ena liv går kanske åt olika håll. Jag har bildat familj och har en bäbis att tänka på, jag måste ta mer ansvar än många andra. Men jag är fortfarande samma vanliga Elle!

Vill folk ta åt sig, så varsegod! Jag menar inget illa, och no hard feelings, men det är såhär jag känner.
Skulle kunna skriva hur mycket som helst mer, men nu vaknar lillan.

Måndag dag

Lillan sover nu och jag sitter framför datan och svettas. Är förkyld och har feber, så jag känner mig rätt hängig. Tror jag har mensvärk också, har riktigt ont i magen. Typiskt att allt ska komma på samma gång. Igårkväll och i natt hade jag 39.4 graders feber, så jag hade ingen rolig natt. Frös och svettades om vartannat. Men imorse när jag vaknade var den borta. Skönt det, för annars hade jag nog inte orkat ta hand om lillan ensam, Nicke jobbar ju.

Idag blir det bara lugnt, orkar inte göra någonting. Ska iallafall diska och plocka undan lite, men sen blir det bara att slappa. Ska försöka ta mig orken att gå och duscha.

Igår var vi på bilbingo (haha, jag vet vad ni tänker! =D) och jag vann! 500 kronor rikare blev jag! Det är inte dumt! Sen var jag med Jossan på kvällen när Nicke var på jobbet. Vi gjorde inte så mycket, lekte med Nova och tog en långpromenad. Bla till statiol för att pumpa Nickes cykel. Jag la mig ganska tidigt, men hade väldigt svårt att somna. Lillan somnade i vagnen igår, men vaknade runt tolv. Då flyttade jag över henne till våran säng, och då slutade hon grina och somnade om på en gång. Hon ville bara ha lite kärlek och närhet. Och självklart får hon det! Idag har vi legat i sängen och myst och lekt en massa, jag kan verkligen inte få nog av henne! Hon är verkligen mitt allt!

Nicke åker till Finland på onsdag för att se hockey, och kommer hem på torsdag. Ja, jag tycker också att det är onödigt. Men han ville så gärna, så klart han får fara. Då ska Carro komma hit och sova med mig och Nova, det ska blir kul! =)
Ska även till ungdomsmott på onsdag morgon för att skaffa p-piller. Vill inte ha en till bäbis nu. Det får dröja minst nåt år eller så. Jag vill kunna ägna all min tid och energi till Nova. Och det kommer jag inte kunna göra om det kommer en till liten. Plus att jag vill gå ner all extra vikt jag la på mig under första graviditeten.

På tal om det så går dieten superbra! Har inte syndat eller ätit nåt onyttigt alls på hela veckan. Eller jo, pyttelite godis i lördags, men det är allt. Har inte ens velat smaka något egentligen. Är riktigt peppad nu! Ska ta tag i träningen så fort förkylningen gått över. Måste bara bestämma vars vi ska träna med Johanna. Det var ju så dyrt på Iksu, så vi får se vart vi hamnar.

Nu ska jag gå och duscha innan lillan vaknar, sen städa lite. Nya bilder kommer sen, orkar inte föra över dom på datan än. Slänger istället in en bild på en LITEN Nova!


Lördag kväll

Jag är förskyld så jag har bara haft en hemma dag idag. Nicke tog med Nova ut några timmar, så jag fick vila. Och gud så skönt det var att få lite ensam tid. Gjorde absolut ingenting, låg bara i sängen och läste.

Nu sover lillan och Nicke blir borta hela kvällen. Han ska gå nattvandrare med Bfc. Så jag är ensam igen. Ska se Den gröna milen nu, riktigt bra film! Har även köpt lite lite godis, och morötter och dipp som jag ska smaska på. Idag är det ju lördag, vilket innebär att man får synda lite. Jag som varit sjukt duktig hela veckan! Men ska jag vara ärlig så är jag inte sugen alls, så vi får se.

Nu börjar filmen, skriver mer sen!

Torsdag dag

Nu sover Smulan igen men jag orkar inte göra något. Skulle behöva städa, noppa ögenbrynen och duscha. Men jag känner mig slö.
Nova vaknade kl 04 i morse och ville ha mat, sen somnade hon om och ville inte göra morgon förrän kl 9. Vi myste en massa innan vi klev upp, och hon var på superhumör, precis som vanligt!

Idag ska vi bara vara hemma, det är dåligt väder och jag har ingen vidare lust att gå ut. Ska ta en långpromenad iallafall, det har jag bestämt. Måste på Ica också och handla allt som behövs til soppan ikväll. Pappa, Malin, Jossan och Amanda ska komma hit på middag, det blir kul! Ska göra fruktsallad till efterrätt, inge onyttigt här inte! Känner mig ganska duktig faktiskt, även fast det bara gått fyra dagar. Har inte syndat en enda gång! =)

Igår var vi på hockey, det var Löven -Skellefteå. Snacka om stämning! Och vi vann, 4-2, inte illa! Nova var hos morfar under tiden, och var snäll som vanligt. Hon är verkligen morfars flicka!

Jag och Nova var på stan igår med Carro också, och hon bjöd mig på lunch. En halv Subwaymacka med bara grönsaker och mörkt bröd. Det var hur gott som helst! Carro köpte lite smink också, men jag spenderade inte en enda krona. Måste dock köpa ny foundation och puder när vi får pengar.  Och ett par till jeans hade jag tänkt.

Johanna är på Ikea idag, så hon är snäll och ska köpa hem de resterande möblerna till Smulans rum. Ett barnbord, med 4 pallar. Ska bli superkul att få det färdigt! Nu saknas bara gardiner och lite sånt smått. Hoppas att Nova kommer trivas där sen, men det tror jag. Jag älskar rummet! Ett riktigt flickrum!
Ska ta bilder och lägga upp här sen när allt är färdigt!

Tisdag kväll

ikväll har jag och Nicke varit duktiga, vi tog en långpromenad till Preem för att hämta ut paketet från NallePuh babybokklubb. Vi gick även till Ica och köpte morötter och kiwi. Måste ju ha något gott att småäta på =)

Soppan jag och Nickes mamma gjorde blev supergod! Jag kan helt klart klara mig på att bara äta den! Den är med köttfärs, paprika, lök och en massa chilikrydda. Riktigt stark ska den vara!

Nu ska jag krypa ner i sängen med Nicke, ska bara ut och ta kvällsröken innan! =)



Mammas söttjej! <3

Tisdag morgon

Jag har världens snällaste dotter. Klockan är 10.25 och hon ligger fortfarande och sover. Själv klev jag upp för drygt en halvtimme sedan, så jag har börjat vakna till liv.  Lillan somnade vid nio igår, och sov till sju. Då ville hon ha mat, och somnade om på en gång efter det. Och som sagt, hon sover fortfarande. Jag tror det är tänder eller en lite förkylning på gång, hon har haft lite feber nu i flera dagar, och sovit jättemycket. Men annars är hon jätteglad hela tiden.

Igår efter middagen hos pappa for vi på hockey med Johanna och Sören. Första matchen, det var riktigt kul! =) Jag och Johanna bestämde också att vi ska börja träna tillsammans. För nu jäklar är jag taggad på att gå ner i vikt. Nu ska inget hindra mig! Så vi funderar lite på Iksu Spa på umedalen. Johanna kollade upp det, och det ick på 507 kr i månaden, och då får man göra allt! Vi ska diskutera lite mer hur vi ska göra, för det är ju inte speciellt billigt.

Dagens planer är att umgås lite med Jossan, det var alldelens för länge sen! Jag ska nog ta en promenad till Pappa och möta henne, och sen går vi nog till mig. Jag skulle färga hennes ögonbryn, och hon ville kolla hur det blev i Novas rum. Det ska bli mys att få rå om henne hela dagen! Sen ikväll kommer Carro och Nickes mamma på middag, Maria ska ju lära mig göra den där soppan. Så det blir kanon! Sen hoppas jag att vi får och tränar lite ikväll, jag vill verkligen komma igång med det där nu!

Nu ska jag ut och röka, sen skynda mig in i duschen så jag hinner innan lillan vaknar.





Måndag dag

Nu är två killar från Viasat här och ska sätta upp nya parabolen och fixa allt det där. Lägenheten är storstädad, så nu jäklar är det fint här! Har varit sjukt noga nu, och det känns skönt! Amanda har sovit här inatt, och hon har tagit hand om Nova idag så jag fick städa ifred. Hon har precis fått henne att somna i vagnen i hennes rum, så hon får sova utan att bli störd. Vi ska ju ha boxer i både vardagsrummet och sovrummet, så dom ska springa här lite överallt. Just nu håller dom på att borra hål igenom väggen ut till balkongen.

I lördags åkte vi ut till stugan, dom skulla ha kräftfest, så klart att vi var på! Inte för att jag ätere det, men det var trevligt iallafall. Jag drack nog lite för mycket, var sjukt bakis igår när jag vaknade. Nicke var nykter och tog hand om lillan. Så det blev bakispizza och mys framför tvn igår kväll.

Men igår var sista dagen med onyttigheter. För nu jäklar ska jag gå ner i vikt! Jag måste bort med mina 17 extra graviditetskilon nu! Så nu ska vi sätta igång på allvar. Eftersom jag inte klarar av att äta nutrillettpåsar (jag bara kräksupp allt) så ska Nickes mamma komma hit och lära mig hur man gör soppa. Så det blir soppdiet från och med nu för mig. Den soppan är riktigt god faktiskt, och stark! Precis som jag vill ha det!

Ska ta tag i träningen också, nu måste jag komma igång! Men har inte bestämt om det blir gymkort eller om jag ska satsa på simningen. Får se hur jag gör.

Igår blev förresten min lilla smula 6 månader! Kan ni förstå att hon blivit så stor?! Jag hinner inte med, nån som kan bromsa tiden lite åt mig?

ikväll blir det middag hos pappa. Och sen blir det nog en tidig kväll. Nova vaknade för första gången på länge tidigt och ville göra morgon. Hon som brukar sova till 9-10 typ. Men idag ville hon göra morgon vid sju typ. Men jag satte henne i gåstolen och gick och la mig och sov igen. Amanda passade lillan, det var skönt.

Nä, nu tjatar Amanda om att hon ska spela. Men vad tusan ska jag göra?
Ajustja, bilder från kolmården kommer sen!

Torsdag kväll (igen)

Åh, vad förbannad jag blir! Nu skiter jag i allt det där, orkar inte bry mig mer.

Torsdag kväll

Jag har tråkigt. Nicke är inte hemma och Smulan ligger och sover. Det är alldelens för tyst här, bara grannarnas mummel och datorn hörs.
Ikväll/idag har jag varit med Elin. Vi har satt ihop alla nya möbler vi köpte på Ikea till lillans rum igår. Det blev kanonbra! Är verkligen helnöjd. Nu saknas det bara tavlor, gardiner och lampor. Och bardet och pallarna som hör ihop med resten av möblerna. Men det ska vi köpa senare, rummet kommer ju hur som helst inte användas än på ett bra tag. Men det är grymt skönt att ha det nästan färdigt.

Vi åkte ju till Kolmården i söndags morgon, och vi har haft det superbra! Vi hade hyrt en stuga på campingen där, som förövrigt var jättefin och mysig! Måndagen var det Kolmården för hela slanten, snacka om att man var less i benen efteråt. Och i öronen, satan vad barn kan prata. På tisdagen gick vi på resten av Kolmården innan vi åkte hem. När vi var påväg hem kom vi på att vi skulle fara på ikea och beställa hemleverans på lillans möbler. Så vi gick in på Ikea i gävle, men dom hade såklart inte dom möblerna i sitt sortiment. Haha, det var en jäkla skillnad på storleken mellan gävle och sundsvalls ikea. Gävles var pyttelitet!

Så vi skyndade oss till Sundsvall, och kom fram typ 19.40, och dom stängde 20.00. Vi dumpade av barnen i Småland, (ni vet, stället där man kan lämna barnen medans man handlar) och nästan sprang upp. Väl där visade det sig att dom inte hade hemkörning pådom grejorna. Och vi skulle aldrig hinna köpa ut dom och hyra ett släp på dom resterande 10 minuterna. Så det var bara att sätta sig bilen och åka hem.

Igår när jag vaknade sa Nicke att han ville åka på ikea, så vi packade in oss bilen och for. Som om inte Nicke kört nog mycket! Smulan fick vara hos farmor, vi ville inte tvinga henne att åka bil igen. Men hon hade varit så duktig, flickan min! =)

Nicke är i Sundsvall (igen!) och ser på hockey idag. Han kommer väl hem på lite mer än en timme tror jag. Funderar på att lägga mig i sängen och slå på en film eller nåt. Tycker att jag ahr förtjänat det, så som jag städat och hållt på hela dagen.

Imorgon fyller jag år förresten, så det blir tårta och så här. Men typ bara familjen och några kompisar, orkar inte göra nån stor grej av det. Hur kul är det förresten att fylla 19? =)

Tänkte lägga in bilder och så ikväll, men jag orkar inte. Så ni får allt ta och vänta :P
Blev ett långt inlägg idag, men nu ska jag sluta. Ska ut och röka och sen väntar sängen tror jag. Om jag lyckas slita mig från datorn. Har 87 nya blogginlägg att läsa också :P

Lördag kväll

Nu är jag trött! Ska snart krypa ner i sängen, så fort jag lyckas slita mig från dator. Just nu ligger Amanda och Edde och ser på film i vardagsrummet, och Nicke står i duschen. Vi åker runt sex imorgon bitti, så det blir inte särskilt mycket sömn i natt. Men det går ju att sova lite smått i bilen också.
Vi har hyrt stuga på campingen i Norrköping, och vi blir där två nätter. Så vi åker väl hem på tisdag kväll eller så.

Jag var faktiskt inte bakis imorse, utan abra lite små seg. Jag blir alltid konstig i benen dagen efter, det pirrar och dom är jättesega! Jag hade iallafall jättekul igår, även fastän Droskan sög. Det var bara en massa småfjortisar överallt. Men det var sjukt kul att gå ut iallafall.

Kvällen började med att Johanna, Sören och Carro kom hit vid sex. Vi grilalde och drack en massa. Det blev lite "jag har aldrig", shotar och en massa skratt. Det var rikigt kul och trevligt! Robban kom sen vid halv nio kanske (?) och vi for till Droskan vid halv elva-elva nån gång. Vi tog taxi, ingen av oss orkade gå. Men Johanna började må jättedåligt så dom följde aldrig med ut. Synd, det sksulle varit superkul! Vi får ta det en annan gång istället. Kvällen slutade med fyllekäk på Max och sedan en taxi hem. Träffade Angelica och Kristian på max också, alltid lika trevligt! =) Måste se till att ses nån dag!

Nu ska jag gå och lägga mig, orkar inte skriva mer. Bilder från igår och från Kolmården kommer när vi kommit hem!

Fredag kväll

Nu är första cidern öppnad och snart är det dags att börja grilla. Vi väntar bara på johanna och sören, dom är som vanligt sega! =)

Sen ikväll blir det sommardroskan, jag peppar! =) Full ska jag bli också :P




Söta Carro på hennes 18årsdag! <3<3
Jag älskar dig, bästaste vän!

Fredag dag

Nu taggar vi utgång ikväll. Ska ut för första gången lagligt sen jag fyllde arton. Ja, jag vet, jag är nästan ett år sen, men jag har inte kunnat gå ut tidigare. Så jag peppar destomer i kväll. Johanna och Sören ska komma hit och grilla med oss runt sex. Sen kommer Carro, Robert och kanske Lisa hit och förfestar med oss. Och sen drar vi ut på sommardroskan. Det är ju typ det enda stället vi alla kommer in på. Men det blir nog bra! =)

Lillan ska sova hos morfar ikväll, och det kommer nog gå hur bra som helst! Hon tycker så mycket om att vara där! Så Nicke ska skjutsa ut henne till stugan när han kommer hem. Just nu sover smulan och jag håller på att tvätta. Ska strax städa undan lite här hemma så det är fint tills ikväll.

Justja, igår fick jag Sex and the City - boxen av Nicke! Är hur glad som helst, har velat ha den länge nu. Så jag är redan på avsnitt 5, det är ju sjukt bra! Nu när jag sett färdigt på lost ska jag börja se det. Blev förresten riktigt besviken igår, jag skulle sätta på en ny skiva av Lost, men då var det helt plötsligt slut. På dom 3 tidigare säsongerna har det varit 23 avsnitt, men på säsong 4 var det bara 14 avsnitt? Förstår ingenting. Jag som trodde att jag hade två skivor kvar att se.

På söndag bär det förresten av till Kolmården. Vi åker typ vid fyra på morgonen, så vi inte hinner stressa och så. Måste checka in på hotellet senast kl 19.00 i Norrköping. Amanda och Edde ska följa med, det blir kul! Vi kommer hem på onsdag morgon tror jag.

Nu ska jag ut och röka, skriver mer sen.

Onsdag kväll

Nu har vi nyss kommit hem från bion. Jag och Nicke var och såg Sommaren med Göran. Den var helt okej, ganska rolig faktiskt. Nicke är och skjutsar hem hans mamma, hon har suttit barnvakt åt smulan ikväll. Så nu ska jag bära över henne till sin säng, och somnade på soffan ikväll. Lillan alltså, inte hans mamma =D

Det blir ingen Sthlm för oss nu, utan vi tar det lite senare. Funderar på att åka i slutat av augusti i stället. Det sket sig med pengar för Nadja, och jag och Carro ville vänta på henne. Vi tänkte först åka själva, med det är ju roligare när man är fler.

Skriver mer om veckan imorgon, har en massa att berätta. Bilderfrån Carros 18årsdag kommer också! =)

Tisdag dag

Åh, vad less jag blir. Orkar inte!
Varför ska det alltid bli såhär?

Måndag morgon

Grattis på 18-årsdagen, bästa vän!
Jag älskar dig



Lördag kväll

Nu har jag nyss lagt lillan, så hon sover som en stock just nu. Hon är så söt när hon sover, jag vill bara äta upp henne! Mammas lilla prinsessa! <3

Idag for jag o Nicke (och självklart Nova) ut till pappas stuga för att hämta hem två av kattungarna. Pappa och dom behöll Tiger, och dom svarta ska vi sälja iväg. Det kom en tant och köpte honan i eftermiddag, så nu har vi bara en kvar. Måste se till att få iväg den, men den är ju så mysig! Världens kelsjukaste kisse. =)
Sen har jag jobabt ikväll också, mellan 16-20. Det blev nästan kaos där ett tag, för det blev så jäkla många beställningar. Och det var bara jag och en kille till som jobbade, för chefen skulle på kurdfest eller nåt sånt. Så jag var tvungen att hjälpa till att baka pizzor, vilket jag inte tackar nej till. Det är sjukt kul ju! ;)

I torsdags var jag på stan med Petra, Pernilla och alla våra småbarn. Det var hur trevligt som helst, underbara människor det där! Det är så kul, för alla vi har döttrar i nästan samma ålder. Så det måste vi snart göra om! Ska kanske träffa Petra och hennes lillan Emelie till veckan, antingen på tisdag eller onsdag. För sen åker jag ju till Sthlm. Är riktigt taggad faktiskt, ska bli grymt skönt att få komma iväg. Men jag vet inte hur jag ska klara mig utan min lilla smula?

Imorgon ska vi nog ut till pappas stuga, Malin fyller år så vi ska dit på tårta. Sen jobbar jag ju på kvällen också, så vi blir inte där nå länge.

Igår blev det en helkväll med Elin, Anna och Carro. Vi gjorde väl inget speciellt egentligen, bara snackade skit och hade kul. Vi var också på hm, där jag köpte en tröja, dreggellappar och en mössa till lillan. Ska lägga ut bild på det imorrn, ni måste ju få se mössan. Hur jäkla söt som helst. Den är brun med Tiger på =) Jag blev helkär på en gång! =)

Nu ska jag sluta, ska ut och röka och sen kanske sätta på en film med Nicke. Bilder från igår kommer imorgon! =)

RSS 2.0