Det är väl tanken som räknas ändå? Jag lever, men väntar på smällen - L W

Galet bra kväll!
Gomiddag först med Jossan och Nova, en massa bus och mys. När Nova somnade förfestade Jossan lite här, och nu har hon precis åkt iväg på Halloweenfest och jag ska snart söka mig mot sängen. Det jag älskar mest med Jossan är att vi är så lika och alltid har så fruktansvärt mycket att prata om, det är inte tyst för en sekund ens. Bästa!!!
 
Nyduschad och osminkad Elle och en full Jossan innan vi fixade klart dödssminkningen!

Jag skulle andas i det tomrum som blir över om du lämnade mig nu - L W

Idag är jag trött och seg. Tror en del beror på vädret, den här tiden mellan höst och vinter är deprimerande. Mörkt, blött och tråkigt. Imorse när vi gick till dagis var det galet mycket slask på vägen, var helt genomblöt om fötterna när jag kom fram till jobbet. Antar att Nova lär vara likadan när jag hämtar henne. Det verkar aldrig vilja sluta regna!

Jag hade tänkt sluta kl 15.00, då hinner jag handla lite innan jag hämtar Nova. Jossan ringde nyss och bjöd in sig på middag, så då måste det lagas något gott!

Rör mina händer, du måste förstå. Jag orkar inte förklara försök och se det ändå - L W

Idag har varit en bra dag, den har gått riktigt fort. Vi spelade ju boule i 2-3 timmar och sen blev det en långlunch med kollegorna. Det var faktiskt mycket roligare än jag trodde att spela, men då är jag ju en tävlingsmänniska också. Dock blev det lite tokigt då en av oss fick åka in skadad på akuten, visste inte att det var en sån farlig "sport". =)
 
Imorse sa Nova att hon absolut ville att Poppa skulle hämta från dagis, så jag ringde och bjöd in oss på middag. Nova älskar verkligen att vara där! När vi skulle få skjuts hem blev hon överlycklig över att det snöar, hon la sig ner och ålade runt på en gång. I bilen påväg hem sjöng hon "det snöar, hurra. Det snöar, hurra. Det är snö på min mössa, hurra". Gullungen min!!
 
 
 

För jag vill bara gå hem med dig, jag vill gå hem med dig - L W

Det har varit en hård helg, skönt med måndag och lite vardag. Fredagen var hur kul som helst, lätt bästa utgången på länge. Först middag på Great Eastern, sen ett par timmar på Olles och natten slutade i en lång efterfest hemma hos mig.

På lördag blev det raggarfest med middag och en massa alkohol. Supertrevligt att träffa allt folk igen efter ett par år! Tyvärr slutade kvällen i kaos, som vanligt blev det en massa tjaffs och sura miner. Men jag orkar inte ens bli arg, jag vet precis vad jag gjort och inte. Synd bara att andra inte gör det. Men jag blir inte förvånad precis.

Även lördagkvällen slutade med eftetfest hos mig, en konstig men rolig sådan.

Nu ska vi strax iväg på friluftsdag med jobbet, vi ska spela boule (?) och sen ut och käka lunch.

Stackars hon som flyter med, som aldrig lärde sig ta sats - L W

Idag mår jag konstigt. Huvudvärk och illamående som jag inte vet vart den kommer ifrån. Just nu är jag inte alls sugen på alkohol, jag hoppas att det hinner ändra sig tills ikväll. Lite mer än 2 timmar kvar av jobbveckan nu innan det är dags att möta upp Jossan. Skönt!

Det fanns en spricka, där vinden tog sig in. Där vi andades nåt nytt, där vintern ömsar skin - L W

Vilken kanonbra dag/kväll! Först en massa mys och shopping på stan och sen gomiddag hemma hos Elin och Magnus. Alltid lika trevligt! Sen kom bästa A förbi så jag fick skjuts hem =)
 
Dessutom har jag dammsugit och städat lägenheten inför helgen, dock kommer jag inte hinna vara hemma något. Men då slipper jag göra det på söndag då jag mest troligt ligger bakisdöd i soffan hela dagen.
 
Nu har jag precis lagt mig i sängen och tänkte slå igång lite 24. Egentligen borde jag välja kläder inför imorgonkväll, jag går ju direkt till Jossan och fixar mig efter jobbet så det måste packas med. Men jag kan inte bestämma mig riktigt, tror att jag trycker ner en massa olika ombyten i väskan så får jag ta det beslutet då.
 

Han sitter tyst bland gammal skrot, kan inte se för allt sot att ingen sitter mittemot - L W

Jag håller på att bli galen. Om en timme får jag träffa lillälsklingen, men tiden går så sakta! Försöker begrava mig i jobbet men längtan är för stor!

Elin ska hämta upp Lillan på dagis och sen ska dom ta bussen ner till stan. Vi tänkte gå och fika och så, och Nova ska få köpa en ny leksak. Jag tänkte passa på att köpa två par jeans till och hitta en ny tröja. Det lär säkert slinka med lite Novakläder hem också, trots att jag satt köpförbud där. Men det är omöjligt att motstå, barnkläder är det bästa! Saknar dock alla pyttesmå, underbara bäbiskläder som finns, jag vill så gärna handla sånt igen!

Som du kanske redan vet, jag är oslagbar. Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder - L W

Imorgon får jag inte glömma bort att ringa vaktmästaren på Akelius, det verkar som att ventilationen hos mig helt har brakat ihop. Fläkten låter otroligt mycket (i vanliga fall är den ju helt tyst) och samma sak gäller i tvättstugan. Försökte nyss starta torkskåpet, men blev nästan döv på köpet. Den tjuter och skriker, så kläderna får snällt torka av sig själva. 
 
Fastän jag stängt båda dörrarna in till sovrummet hörs det in ändå, jag kommer bli knäpp när det är dags att sova. Jag vill ha det helsvart och heltyst, bara Novas små andetag går bra.
 
På tal om det är det inte länge kvar nu tills jag får pussa på henne igen! Min älskade lilla flicka, som mamma saknar dig! 
 
 

Men sen när fruarna drar, så får dom ändå börja om - L W

Det blev en helt okej shoppingrunda, jag fick med mig två par jeans och ett linne hem. Ska iväg imorrn igen och köpa två par jeans till som jag tvekade lite om idag, men nu har jag bestämt mig. Är dock lite besviken över att ingen tröja eller liknade hittades, så det får jag också fixa imorrn.

Nu håller jag på att frysa ihjäl, lägenheten är så fruktansvärt kall. Funderar på ett bad för att värma upp mig lite, sen ska det tvättas och städas. Men först - 40 minuter cykling och sen lite hemmaträning.

Det är en konstig värld vi lever i, ingenting är vad man tror - L W

Snart är den här arbetsdagen över, tänkte sluta lite tidigare och ta en shoppingtur med Carro. Skulle vara kul med något nytt inför helgens festkvällar. Måste även kika lite på några smågrejor som behöver köpas till halloweenfesten. :)

Nu är det bara nästan precis ett dygn kvar tills jag får träffa min älskade bäbis igen! Jag längtar otroligt mycket!! <3

Du har vunnit och förlorat, du har sett dig själv i spegeln. Du har vaknat i fel säng, du har vart kär - L W

Nu kan jag sova gott ikväll, har precis pratat länge med fina Elin. Fick spy ut mig lite problem och känslor, så nu är mitt humör på topp igen! =)
 
Den här kvällen har gått himla fort. Lite städning (fan, jag glömde tvätta!), långbad och en massa träning. Hela kvällen har jag dock gått och funderat på att det är något jag glömt, utan att kunna komma på det. Fram tills alldelens nyss. Middag. Fan också, jag orkar inte fixa ihop nåt! Tror att jag ska krypa ner i sängen istället och se lite serier, det lät skönare. Fast magen kurrar lite, har bara fått i mig en och en halv filtallrik idag.
 
Jag saknar den här lilla tösen!
Mammas hjärtegull!
 

 

Jag kan ha förlorat min heder, jag kan ha förlorat allt - L W

Jag har verkligen inte haft någon blogglust dom senaste dagarna, så det har varit lite tomt här. Ska försöka hitta orken igen, så jag slipper tvinga mig själv att uppdatera när det gått tillräckligt lång tid.

Både söndag och igårkväll spenderades med bästa Carro, skönt att vi hittat tillbaka till varandra igen. Det spelar ingen roll att vi ibland knappt ses eller pratar, hon står mig lika nära iallafall. Det är en underbar tjej det där!

Annars har jag fullt upp med jobb och att försöka hinna med att träna. Ska försöka jobba in lite mer flextid i veckan så jag kan vara ledig lite med Nova nästa vecka. Ligger 11 timmar plus just nu, det är skönt.

Ps, jag hatar att bilderna blir alldeles för stora när jag använder bloggappen!




Nej jag vill inte få in den där världen, den är så tom och tyst och tvär - L W

Nu är vi hemma igen efter en heldag ute. Vi åkte ner till stan i förmiddags och såg när Amanda hade dansuppvisning, och sen åkte vi med Jossan hem till Poppa och åt pizza till middag. Amanda följde med hem och ska spendera natten här, supermysigt! Ikväll kommer även Carro hit, så jag får pussas med alla mina favorittjejer.
 
Igår kom Carro hit och åt middag med oss innan det var dags för fredagsmyset. Vi såg på film och Nova åt lite gotta. När hon somnat satt jag och Carro i flera timmar och bara pratade. Sjukt skönt att få prata ut ordentligt, spy galla över folk och skratta riktigt mycket. Vi hann verkligen med att prata om allt, nu har jag nog ingenting kvar som hon inte vet. Skönt!
 
Lite bilder från igår och idag;
 

Jag vill bara kyssa dina röda läppar - L W

Nu ska vi strax gå iväg till dagis, Nova ska bara dit och ta kort, sen ska vi hem igen. Hoppas korten blir kanonbra, precis som tidigare år. :)

När du står ensam kvar på tå och ytan inte går att nå, när du träffat botten, kom ihåg mig då - L W

Har nyss varit iväg på en liten shoppingtur med Jossan. Det blev en ny tröja till mig, och ett par jeans och en tröja åt Lillis. Jag trotsade köpförbudet av barnkläder som jag borde ha, hon har verkligen mycket kläder! Men det är dagiskort imorgon, så då fick jag en bra andledning. ;)

Har dock ändå inte bestämt om hon ska ha den nya tröjan imorgon, vi får se ikväll när hon har provat den.

Jag dricker glögg med balkongdörren öppen inatt, jag är så less på alla mail och koder - L W

Nu har jag lämnat av Lillis hos hennes pappa och jag är påväg till jobbet. Stackarn har fått tillbaka ögoninflamationen i båda ögonen, så nu blir det ett besök hos doktorn tror jag. Den verkar ju aldrig vilja försvinna!

Igårkväll hade jag och Nova en riktigt lugn kväll med en massa mys. Hon var supertrött efter en heldag med moster! När hon somnat körde jag veckans fjärde träningspass, jag är taggad nu. Nästa vecka när jag är själv blir det en massa gym, men nu får jag nöja mig med träningscykeln och hemmaövningar.


Det ser jag när jag blundar, och nånstans där så lever den jag är nu - L W

Pratade nyss med Nadja, och allt har gått bra med Nova på morgonen. Dom var påväg till Nadja nu, Lillis ville leka med katterna idag. Gud vad jag saknar henne nu när jag fick höra hennes röst. Min fintjej!

När du står ensam kvar på tå och ytan inte går att nå. När du träffat botten, kom i håg mig då - L W

Middagen är bortgjord och nu leks det för fullt här hemma. Nova är i extas över att Nadja är här, tror att dom kommer få en kanonkväll! Om ett tag ska jag cykla iväg till dagis, håller mina tummar att det inte börja regna ännu mer.
 

Jag hugger i sten, men jag tror att jag sakta börjar se en kontur - L W

Nu ska jag strax börja göra i ordning middagen, känner mig lite rastlös. Jag och Novisen har haft en bra dag tillsammans, underbara unge!
 
Nadja borde snart komma hit, hon ska vara barnvakt ikväll medans jag är på föräldramöte på dagis. Jisses, vad gammal jag känner mig. Föräldramöte, det är ju sånt som gamla, vuxna gör ju!
 
Nadja ska dessutom sova över här och passa Nova hela dagen imorgon så jag får jobba. Kan inte vara hemma mer egentligen. Men bara att gilla läget, nu är det höst och då blir dagisbarnen alltid sjuka. 

Ta din packning över gränsen och kom hit - L W

Nova somnade precis på mig i sängen, trött tjej! Jag har inte hjärta nog att väcka henne, trots att hon egentligen inte borde sova på dagarna. Men vi måste vara hemma imorgon också, så det gör ingenting om det blir en sen kväll. Det här är ju så sjukt mysigt! 
 

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans - L W

När jag skulle väcka Nova för en stund sen klagade hon på sand i ögat, och såklart hade det klistrats igen helt. Välkommen tillbaka ögoninflamationen! Fan också!
 
Det blir en mysdag för oss här hemma! 
 
 
 

Vi är dom som vill härja som vinnande hjältar, vi kan om vi vill men vi kräver support - L W

Har hunnit med en himla massa ikväll. Födelsedagsmiddag hos Jossan och Pappa, mys med Nova, 50 minuters träning, tvätta och lite till. Nu ropar snart sängen på mig, det kommer bli sjukt mysigt att krypa ner bredvid en varm bäbis. Tänkte först bara plocka undan lite och hänga upp tvätten i torkskåpet, men jag har fastnat på facebookchatten. Svårt att slita sig ibland.
 
 
 

Men det är väl svårt att hålla käften när man är så full av skit eller full av sprit. - L W

Idag fyller världens bästa och vackraste syster 18 år! Grattis fina du! <3





För en ork som inte fanns, du saknar min, jag saknar din - L W

Skönt med måndag idag och jag ser framemot en hel vecka tillsammans med Lillan. Hon ville inte alls till dagis idag, vilket gjorde att jag inte ville fara till jobbet. Det hade varit bättre att vara hemma och mysa, istället för att sitta här på jobbet och frysa. Det är så fruktansvärt kallt här!

Imorse när Nova vaknade frågade hon det första hon gjorde om det regnade ute. När jag svarade nej så hon "Bra mamma, jättebra. Då vi kan gå i skogen å plocka löv. Å klippa, å limma, å rita å göra fint". Gullunge! Det får bli morgondagens planer, ikväll ska vi nämligen bort på middag hos pappa. Det är visst nån som fyller år där ;)

Jag kan ha glömt din vaksamhet, jag söker inte mer än sympati

Nu är det snart dags att försöka komma i säng och förhoppningsvis få ett par timmars sömn innan det är dags för morgondagens jobb. Kvällen har bestått av en lång promenad, middag hos mamma, hemmaträning och ett varmt bad. Plus en massa mys och pussar med Lillan som kommit hem. Hon sover (som vanligt nuförtiden) i min säng, så jag längtar dit nu.

Du har nån i handen, jag skiter i vem. - L W

Just nu kunde jag inte vara lyckligare. Har världens finaste tjej liggandes bredvid mig i sängen, hon har precis somnat. Underbara flicka!




Om du har halsen full med månader av slit, ta din packning över gränsen och kom hit - L W

Efter bakispizzan och all jäkla läsk som slank ner igår känns det som ett måste med en lång powerwalk idag. Minst 8 km hade jag tänkt, förhoppningsvis kanske en mil. Dammsugningen får vänta, jag måste göra mig av med lite negativ energi. Och bättre sätt en lite motion kan jag inte komma på just nu. 

Allt jag ser, allt jag hör, är din röst, din blick, ditt skratt - L W

Det har varit en bra helg. All in med brudarna i fredags, det var trevligt! Igår fick jag besök så vi såg film och åt gotta hela kvällen och halva natten.
 
Nu håller jag på att städa lite, men det är strax färdigt. Tog en kaffepaus precis och njöt med en cigg ute på balkongen. Snart kommer Nova hem igen, bara några timmar kvar nu. Och som jag längtar! Det går inte att beskriva med ord hur tom jag känner mig dom veckorna hon är borta, hela jag går bara på halvfart. Jag önskar verkligen att jag kunde ha henne nära hela tiden, att hon inte behövde åka iväg och lämna mig ensam i en tom lägenhet i en hel vecka. Jag klarar mig inte utan henne, hon är ju hela mitt liv! 
 
 
Finaste, underbara du!
Mamma älskar dig,
oändligt, oändligt!!

Hon sa nu har jag rensat ur, nu spelar inget någon roll - L W

Nu drar jag och Jossan iväg till Elin på föris, och sen till Umedalen. Tror på en helbra kväll!
 
 

Det måste ut för att hitta in. Jag tror det svajar i min själ - L W

Äntligen fredag! Veckan har gått galet fort, snart är det söndag och bäbis kommer hem!

Nu är det bara några timmar kvar på jobbet innan jag ska sluta. Då blir det ett besök på Bolaget och sen hem för att fixa mig inför kvällen.

Jag vet inte än vad det blir ikväll, har två fester som jag inte har bestämt mig emellan. Får se om det blir poker med bästa V och folket, hoppas det för jag har varit taggad hela veckan. Annars hänger jag nog med Elin till Umedalen och dricker där. Det blir nog kanon vilket som. =)

När livet sköljde bort oss, och vi saknar våra minnen - L W

Äntligen torsdag! Idag får jag hämta hem Nova från dagis , då är hon min ett par timmar. Galet vad jag saknar henne!! <3

Jag har låtit dig förstöra mig, jag har stampat i din takt. Men nu möter jag alla ord som jag har sagt - L W

Jag skrev ett långt inlägg precis. Ett inlägg om alla tankar, alla känslor som ligger och gror inom mig. Men med fingret på publiceraknappen ångrade jag mig och raderade allt. Jag vill inte att ni ska läsa, jag vill inte att ni ska se allt inom mig. Inte just nu. Men en dag, då ska allt få komma ut. 
 
 
Nu är tvätten upphängd, och jag är färdigduschad för ikväll. Har tränat och ätit nåt som skulle föreställa en middag. Jag saknar Nova ikväll, hela jag gör ont. Men bara 2 dagar kvar tills jag får rå om min stortjej ett par timmar. Som jag längtar!!! 
 
Jag tänkte göra absolut ingenting nu fram tills det är dags att sova, det känns som en sån kväll. Inga måste, inget sällskap utan bara lugn. 

Det är en konstig värld vi lever i, ingenting är vad man tror - L W

Just nu är jag helt kräkmätt. Jag och R åt kyckling/currymacka på Brobergs till lunch, sjukt gott!

..
Jag tror att en förkylning är på g nu, jag som varken har tid eller lust att bli sjuk. Halsen gör ont på ett konstigt sätt, och jag tror att förkylningshuvudvärken är påväg. Tusan också!!

För trots all tomhet, trots det timglas som river i oss ska vi hitta en plats ändå - L W

Mörk, regning och dyster tisdagsmorgon, tur att det finns obegränsat med kaffe på jobbet!



Idag tror jag blir en bra dag, först en massa jobb och sen träning. Känner mig sjukt taggad, trots att jag egentligen skulle behöva sova i hundra år känns det som ibland.

Det har tidvist gått bra, tidvist har saknandet lagt sig - L W



Grattis bästa Pällepappan! <3

Min älskling har ett hjärta av snö, så skört och vasst som skaren - L W

Nu ska jag snart sluta, det vankas middag hos världens bästa pappa som fyller år idag. Grattis på födelsedagen! <3

Jag och Jossan var iväg på lunchen och köpte en massa paket, tror att det kommer bli suuuper!!




Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram - L W

Jag gillar måndagar. En start på en ny vecka, en dag med så många möljligheter. På måndagar kan man förändra sitt liv, skapa och forma det precis som man vill. Jag känner mig stark på måndagar, idag kan jag klara allt.

Tyvärr kommer tisdagen alldeles för fort och måndag tar slut. Likaså känslan av odödlighet, och de flesta utav alla storslagna planerna brukar rinna ut i sanden.

Men idag, då äger jag hela världen!

Jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns - L W

Det blev en heldag ute idag, jag som tänkt vara hemma och städa osv. Råkade visst somna en snabbis på soffan nu efter middagen, jag är helt slut. Det märks att det kanske blivit lite för lite sömn i helgen.
 
Idag har jag varit iväg och köpt en ny barnvagn åt Lillan. En jättefin, tror att den kommer bli perfekt. Egentligen är hon kanske lite för stor, hon åker nästan aldrig längre. Men jag behöver en bra i vinter när vi ska gå till dagis, jag stenvägrar att cykla med henne när snön kommer. Och det är ändå 1.5 km till dagis, lite väl långt för henne att gå själv.
 
Längtar efter henne nu, helt galet mycket! Jag vill ha hem henne nu på en gång, inte vänta en hel vecka! Jag fungerar inte utan henne längre!!!
 

Jag har låtit dig förstöra mig, jag har stampat i din takt. Men nu möter jag alla ord som jag har sagt - L W

Galet bra kväll igår med underbara människor! Nu väntar jag på pizzaochfilmsällskap så jag låter bilderna tala för sig själva!
 

Men sen när fruarna drar, så får dom ändå börja om - L W

Nu ska vi börja fixa oss partyklara. Om en timme drygt kommer flickorna hit på middag, och sen styr vi en massa godricka med härligt folk hos mig ikväll! ;)
 
 
 
 

Det är somliga dar, när man vänder sig om, och känner hur allting försvinner - L W

Nu är lägenheten städad och fin inför helgen, så jag och Nova pustar ut i soffan framför en film. Om två, tre timmar ska hon till sin pappa och vara där över en vecka, mitt hjärta kommer hinna gå sönder! Tur att helgen är fullbokad och nästa vecka ska bestå av en himla massa jobb med övertid. Nu ska det samlas på flextid!
 

Jag har låtit dig förstöra mig, jag har stampat i din takt. Men nu möter jag alla ord som jag har sagt - L W

Idag har vi hunnit med mycket! Ett besök på Elin & Bennys jobb, liten shopping och bus på Strömpilen, fika och handling på Ica Maxi. Orkar inte skriva så mycket, tänkte slänga mig i ett bad nu och värma upp min frysna kropp.
 

Vi är som som kan skratta åt allt som är svart, vi är dom som har hjärtan av ädel titan - L W

Nu ska vi strax bege oss till bussen, vi ska ut till Elins jobb och hälsa på en sväng, sen hoppas jag att jag kan få med henne på lite shopping på Strömpilen också. Nova är övertaggad på att vi måste åka 2 bussar och att det kommer ta lång tid, men känner jag henne rätt blir hon nog fort rastlös. Tur att hon är så duktig, min älskade flicka! <3

Jag är samma nu som då, samma människa ungefär. Fast med lite mera lust sen du var här - L W

Underbara morgon och underbara flicka!
 

Jag kan leva som vem som helst om jag tar mina mediciner - L W

Nu har jag pratat en massa med Jossan i telefon och försökt styra upp planer inför fredag, men det går lite trögt. Får sen om det löser till sig =)
 
Imorgon blir vi hemma, Novas ögoninflamation har tydligen spridit sig till andra ögon också nu. Så det blir inget mera jobb den här veckan, hann bara med två dagar vilket känns lite surt. Hursomhelst så får jag mysa en massa extra med bäbis så jag klagar egentligen inte. 
 
Nu ska jag äta lite morotsstavar och dricka citronvatten framför lite serier och förhoppningsvis somna lite i rimlig tid. 
 

Det är så enkelt, nu vill jag ha dig. Vad kan jag säga mera? - L W

Igår blev det en del shopping med Jossan, jag fick med mig ett par nya höstskor, världens skönaste tofflor, en skjorta, en tröja och underkläder hem. Vi avslutade allt med Subwaymat och sen kaffe hemma hos henne. Tror att jag måste ta en till shoppingeftermiddag snart, jag vill köpa så mycket mer!
 
På tal om att handla kom jag precis på att jag måste till Expo nån dag. Har hittat en tavla där som jag tror skulle bli perfekt ovanför min säng i sovrummet. Om den nu finns kvar, jag håller alla mina tummar om det. Sen finns det alltid en hel del grejor där som lätt slinker ner i vagnen, jag är svag för impulsköp. 
 

Jag vill gå hem med dig, innan eftertänksamheten har raserat hela natten - LW

Vilken kanondag det har varit! Först en massa jobb med möte och roliga kollegor, sen Leos Lekland med Lillis, Elin och Mange. Nova njöt för fullt, hon älskar verkligen det där stället! Hon somnade nästan så fort hon la sig i sängen när vi kom hem, trött tjej!
 
Jag tänkte fota en massa idag, men nästan inga bilder alls blev det. Skämmes! 
 

Jag glider ifrån allt, vad var jag en gång? Jag förlorar mitt fokus, vad drömde jag om? - L W

Jag lyckades hålla mig vaken idag, efter lunchen gick allt lättare. Nu hade jag strax tänkt sluta, ska möta upp Jossan för shopping och en middag. Underbart!

Vi pratar om vart vi ska just inatt, men jag antar att vi menar hela livet - L W

Är äntligen tillbaka på jobbet, var så taggad imorse! Men det är jag inte längre, jag är så sjukt trött. Hela jag vill bara sova, både min hjärna och min kropp skriker efter sömn. Klarar jag den här dagen utan att somna gör jag det bra. Kanske borde jag varit hemma lite längre, antar att det är alla piller som får mig att må såhär. Men har slutat spy iallafall, vilket är riktigt skönt! Får väl ta av flextiden och smita hem lite tidigare idag om eftermiddagen blir outhärdlig. Var ju här över 1.5 timme innan jag egentligen börjar, så det är väl inte mer än rätt kanske.

Nu ska det drickas mer kaffe och sen fortsätta jobba igen. :)

Du lever för kicken, precis som jag - L W

Det blev att jag var tvungen att vara hemma idag ändå, Nadja blev visst sjuk. Nu ska jag och Nova cykla iväg till Momma på lunch, vi ska bara klä på oss först. =)
 

RSS 2.0