Söndag dag v.27+2

Tänkte bara göra en snabb uppdatering med en bild på det vi köpte åt lillen igår på M-huset. Ska snart fara ner på stan med Nicke, amanda och pappa. Amanda har lovat att ge alla sina tuttar till tomten idag, så vi får se hur det går. Det är dags att hon slutar med dom nu, tycker vi.

Skriver mer sen, nu ska jag upp och hjälpa till lite med julpyntningen.

 

Ganska dåligt bild, men man ser ju iaf ;D

Lördag kväll v.27+1

Idag har det varit en kanondag! Först stan med Jossan för att inhandla lite julklappar. Köpte dock bara två, en till Nicke och en till Nadja. Sen åt vi middag med Nickes pappa och var och handlade lite. For bla på Rusta och M-huset. Köpte lite kläder till bäbis, superfina! Ska ta kort på dom ikväll, så jag lägger väl ut dom imorgon. Har även vunnit en auktion på Tradera, tre st bodys. Helt sjukt vad man kan få saker billigt. Här är en bild;



Kom nyss hem så det blev verkligen en heldag. Har precis slagit in julklapparna med Jossan, innan Nicke skjutsade henne till Ersboda. Han ska fota bilen våran, förhoppningsvis får vi den såld imorgon!

Igår var jag, Nicke, Jossan och Amanda och käkade pizza och var på hockey. Amanda var jätteduktig och orkade med hela matchen. Märkte dock att Jossan nästan är blind, satt och skrattade åt att hon var tvungen att kisa för att se vart pucken var. Men hon är lika söt ändå. Haha  =)

Ikväll blir det nog ganska lugnt, skulle egentligen på bio, men varken jag eller nicke var så taggade på det. Så det blir nog bara film plus en massa mys! <33

Fredag dag v.27+0


Du är på dag 190 av 280. (67,9%).
Du är i vecka 28.
Du har gått 27 fulla veckor och 0 fulla dagar (v27+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 26 feb 2009
Du har 90 dagar kvar till förlossning.


Går alltså in i vecka 28 idag. Vad tiden går snabbt, tycker det var nyss som jag fick reda på att jag var gravid. Men på ett sätt känns det som att jag varit gravid nu hur länge som helst. Konstigt det där, att det på samma gång kan kännas jättelänge sen och samtidigt alldelens nyligen.

Idag ska jag städa. Det behövs verkligen kan jag lova. Ska passa på att tvätta alla sängkläder också, nu när de har hela dagen på sig att torka. Annars ska jag nog inte göra så mycket, bara ta det lugnt. Kanske lägga mig i ett bad en stund, och se om det känns bättre i ryggen och magen.

Igår var vi ju på föräldraträffen. Det var helt okej faktiskt, mycket bättre än första gången. Var bara jag och Nicke och ett annat par där, så det blev en väldigt liten grupp. Dom pratade på om tandhygien, matvanor och träning bla. Ganska bra med all information, dock så kunde man väl det mesta redan.
På Onsdag ska vi på förlossningen, föräldragruppen ska dit och kolla runt lite. Dom lär väl gå igen om massa om hur det går till osv. Känns ganska spännande faktiskt, är rätt så peppad. Så jag tycker det ska bli kul =)

Ikväll så vet jag inte vad som händer, Nicke vann två gratisbiljetter till hockeyn ikväll, så vi ser väl om jag följer med. Om jag inte hittar på något annat, skulle ju kunna kolla vad Nadja ska hitta på ikväll.

Aja, nu blir det storstädning för min del! =)

Torsdag dag v.26+6

Har nyss kommit hem från skolan, det har varit en ganska slapp dag. Skrev färdigt mitt CV som ska in nästa vecka, men sen slutade internet att funka så det blev inget mer idag. Men känner mig rätt nöjd ändå. Ska snart iväg till Ersboda på föräldragrupp, missade ju förra veckan så man måste väl dit idag. Känner mig rätt opeppad, det var inte alls som jag föreställt mig. Mycket, mycket segare. Men det är ju bara fem träffar, så det borde man väl stå ut med.

Provet igår gick jättebra, mycket bättre än vad jag trodde faktiskt. Så jag är helnöjd! Blev en lugn kväll för övrigt, Robban var förbi och vi såg hockey. Förlorade dock, men man är som van.
Nu ska jag ta tag i lite plugg innan jag ska gå till bussen!

Onsdag morgon v.26+5

This is the day, som jag väntat på. Nämen, prov idag, tror det kommer gå ganska bra. Det känns då iaf som att jag kan det mesta. Sen om det sitter kvar då jag väl ska börja skriva, det är en annan sak. Ska iväg vis ett för att hinna fixa lite annat skolan innan, har hamnat efter lite med ett grupparbete vi ska göra. Vår grupp skulle egentligen redovisa förra veckan, men vi har inte börjat skriva eller fixa powerpointen än.

Igår blev en lugn dag, var ute ett tag och sen blev det ett varmt, skönt skumbad! Superskönt. Magontet lindrades lite under tiden, vilket var skönt. Förstår inte varför jag har ont i magen, konstant och hela tiden. Men allt verkar då okej med lillskrutten, den sparkar då och håller på för det mesta. Idag är det ju, som jag skrev igår, precis 3 månader till datumet då det är tänkt att lillen ska kika ut. Men som barnmorskan sa, jag får ju räkna med att gå över ett tag.

Ikväll måste jag försöka hitta på något, kanske Nadja är sugen på att traffas? Måste ringa och höra med henne. Måste ju även träffa Jossan, jag har några grejor hon behöver innan fredag.

Nu ska jag sluta sitta vid internet och istället göra mig fördig. Har mycket saker att hinna inna kl ett. Jag ska duscha, fixa färdigt mig, plugga, städa, äta frukost/lunch och gå ut med hunden. Oj, vad stressigt det kommer bli känns det som.



Älsklingsskrutt, snart får du komma ut.
Mamma och pappa längtar efter dig! <3<3

Tisdag kväll v.26+4

Tro det eller ej, men det blev faktiskt en massa plugg idag. Har hunnit färdig med en uppgift i Administration, plus lite läsning inför provet imorgon. Det känns som att jag kan det mesta, men har ju egentligen ingen aning om vad som kommer, då provet är om allt i hela kursen. Tur att jag inte missat något under hösten, utan varit duktig och gjort alla uppgifter. Var på skolan idag och pratade med läraren, känns skönt att han tror att allt kommer lösa sig för mig. Kanske det finns hopp trots allt. Ångrar dock att jag inte legt ner mer tid under hösten och gjort färdigt mer, men det är lätt att tänka så i slutet.

Imorgon är det exakt 3 månader kvar till BF, alltså datumet jag är beräknad att föda  till. Kan inte förstå att snart kommer lillskrutten ut, och jag blir mamma! Är fortfarande helt ofattbart, men helt underbart!

Imorgon blir det skola, ska först fixa färdigt grupparbetet så vi kan redovisa nästa vecka, och sen prov. Men jag får sovmorgon iaf, inte dumt =) Tycker lite synd om Nicke, han börjar kl tre imorgon. Eller ska man kanske säga inatt? Ska iaf tänka på honom då jag sover ut imorgon! =)

Aja, ska läsa lite till, och sen blir det att krypa ner i sängen för lite mys (och kanske lyckas jag tigga till mig en massage!!)! <3

Tisdag morgon v.26+4

Vaknade tidigt idag med, skulle börja skolan halv nio. Men som vanligt är läraren hemma med sjukt barn, så jag blir hemma idag med. Ska på skolan om en stund iaf, måste prata lite med några lärare. Annars blir det mycket plugg idag, ska ha prov imorgon, plus att jag tänkte hinna färdigt med nån uppgift. Kanske jag hinner göra färdigt allt på Näthandeln, så jag är färdig med hela kursen tidigare. Skulle kännas skönt.
Igår blev det också mycket plugg, kände mig faktiskt lite duktig för en gångs skull. Satt nästan hela dagen, jag avr ju ändå bara hemma och hade inget och göra. Kvällen blev annars lugn, var uppe hos Nickes pappa ett tag, satt där och surrade och hämtade vinterdäcken till bilen. Sen blev det hem och mys i soffan framför tvn med älsklingen! Uppskattas lika mycket varje gång!

Just ja, måste komma ihåg att ringa Jossan och höra när vi ska träffas. Tänkte styra fika + bio eller något i veckan,. Helmys med syster alltså! =)


Måndag dag v.26+3

Blev en tidig morgon för mig idag, trots att jag är ledig från skolan. Skulle på möte om ett nytt jobb klockan nio, så det blev att ställa väckar´n idag och pallra sig upp. Dock sket sig allt med jobbet, eftersom det bara var var femte vecka. Känns lite onödigt när jag ska ha barn om drygt tre månader, skulle inte hinna med så många gånger. Men jag fick mig en långpromenad ute i det fina vädret iallafall. Snöstorm och svinkallt, kan det bli bättre? Nämen, skämt åsido, jag hatar vintern! Har ävem börjat få ont i ryggen då jag går långt, eller står upp länge. Och alla dom där kilon jag gått upp börjar också kännas, allt är mycket jobbigare.

Igår hann jag med mhycket faktiskt, övningsköra, hockey och bakning + fika hos Nadja. Vi bakade tigerkaka, ni vet sockerkaka med choklad som blir randig. Supergott blev den, funderar på att ta en bit av det som blev kvar snart. Hade tänkt plugga lite idag, det behövs.

Hade tänkt skriva ett långt inlägg idag, med en massa tankar och känslor. Är dålig på det, att skriva om sådant jag funderar över, eller egentligen allt som är privat. Men just nu står det still i huvudet och jag känner ingen som helst pepp för att skriva av mig idag. Så det får bli en annan dag.

Lördag dag v.26+1

Åh, vad jag hatar min dator! HAr precis haft den inne på lagning då dom bytte ut hela hårddisken. Men inte funkar den som den ska iallafall! Den startar om sig själv titt som tätt och hänger sig. Måste nog lämna in den igen på tisdag då jag kommer till skolan, men lite pinsamt kommer det att bli. Vet inte hur många gånger jag förstört den. =)

Gårkvällen blev riktigt lyckad! For till Nadja vid fyra och vi gick och handlade godsaker till kvällen, sen blev det hem för att bleka Jossans hår. Pizza till middag, mumma!, och sen tv/film med Nadja. Runt tio-elva kom det en massa annat folk som drack, så det blev som fest hos nadja helt oplanerat. Var grymt otaggad på det först, men jag hade faktiskt riktigt roligt!
Kom hem runt halv två, men kunde inte somna förrän runt halv fyra.

Idag blir det nog en lugnhemmakväll, Nicke är bakis och ligger och sover nu, så han är nog inte så peppad på en massa saker ikväll. Ska höra med Jossan vad hon ska göra om hon kanske har lust att se film eller nåt ikväll.

Tog magbild igår  också, men tycker inte alls att den blev bra. Jag tycker jag ser mycket större ut i verkligheten. Till och med förrförra veckans magbild är större. Menmen, så kan det vara.

Slänger upp bilden, plus bilden med Jossan+magen!


Fredag kväll v.26+0

Hejhoppgummisnopp! / Jossan

Är hos Nadja nu, har nyss färgat håret på Jossan. Blooondie ska hon bli, igen! Hennes hår kommer ramla av snart, och jag ska bli den första som skrattar! =)
Ikväll ska jag vara här, ska äta pizza till middag sen blir det filmkväll. Har köpt en massa godsaker, morötter, chips, ost och korv att dippa. SUPERGOTT!

Jossan har även tagit veckans magbild på mig, lägger ut den senare ..=)

Fredag dag v.26+0

Går in i vecka 27 idag. Nu börjar det kännas att det närmar sig, men samtidigt känns det fortfarande så overkligt och långt borta.
Tog lång sovmorgon idag, klockan var nästan halv tolv då nicke ringde och jag var tvungen att kliva upp.. Nu sitter jag och försöker fixa lite med bloggen, men blir inte alls nöjd. Känner egentligen inte att jag har lust eller tålamod för det idag. Bäbis sparkar som en tok där inne, helmysigt!
Måste komma ihåg att ta en magbild idag, måste verkligen ta tag i det där nu. Glömde förra veckan, men tog veckan innan det. Men den ligger fortfarande kvar på nadjas dator..

Aja, ska försöka pilla lite mer med designen, skriver mer sen!

Tisdag dag v. 25+4

Tror jag ahr en dålig dag idag. Just nu känns allt bara superjobbigt och jag vill egentligen bara gå och dra täcket över huvudet och försvinna ett tag.

Igår kom älsklingen hem, han har varit i Sthlm över helgen. Har kännts riktigt tomt här, speciellt jobbigt har det varit och sova ensam. Trodde faktiskt inte att man kan sakna någon så mycket för så kort tid. Men jag skyller på att hormonerna spökar igen.

Igår var jag hos barnmorskan, allt såg bara bra ut. Hon lyssnade på bäbis hjärta, mätta livmodern och tog en´massa tester, men allt var perfekt. Vilket var superskönt att få bekräftat, går hela tiden runt med en känsla och oro över att något är fel. Måste nog sluta vara så nojjig.
Efter barnmorskan gick jag hem till Nadja och var där ett tag innan vi åkte ner till stan. Kollade lite på skor, och provade åäven lite kläder. Hittade ett par skitsnygga jeans jag vill köpa. Jag och Nadja skrattade hur mycket som helst över alla mammabyxorna jag provade, men vissa var faktiskt rätt sköna. Och ett par var ju skitsnygga!

Idag blir det nog lugnt, har ina planer. Måste ta igen en massa mys med nicke idag!

Har äntligen fått in bilderna på vårt älskade mirakel på datorn! <3<3




Fredag dag v. 25+0

Idag var det egnetligen tänkt att jag och Jossan skulle gå på stan, men med min vanliga otur blev det skitväder idag. Så nu sitter jag och väntar på att hon ska komma hit istället, ingen av oss var peppade på att vara ute i regnet. Ikväll har jag inga planer, får se vad som händer. Måste höra med Nicke om han planerat något..
Ananrs igår så hände det inte så mycket, eller jo, var ju på första föräldraträffen. Det var helt okej, dock jävligt segt. Vi pratade om hur en förlossning ser ut och vi fick lära oss en massa andningstips.
Sen på kvällen gjorde jag inte så mycket, såg film med Nicke innan vi la oss tidigt, var riktigt trött...

Nä, nu tror jag att jag hör Nickes bil, så jag ska kila ner..

Torsdag dag (igen) v. 24+6

Yey, båda paketen från Tradera kom idag. Helt underbart söta! Så små, och helt perfekta!.

Torsdag dag v.24+6

Ingen skola blev det för mig idag, eftersom min dator är på lagning. Kändes onödigt att åka dit om jag ändå inte kan göra något. Sitter och skriver det vi ska på Näthandeln hemma idag istället. Sen vid halv två blir det att ta bussen till ersboda för första föräldragruppsträffen. Känns lite nervöst faktiskt, men vet dock inte varför.
I natt har jag inte alls sovit bra, drömde en massa mardrömmar och när jag vaknade var Nicke borta! Jag som alltid brukar vakna då han åker till jobbet. Jag som behövde att han höll om mig. När jag tillslut lyckades somna om vaknade jag nästan direkt av att magkatarr-ontet kommit. Hatar att vakna med det, för det är helt omöjligt att ligga kvar i sängen, så ont gör det.

Igår var en lyckad kväll, var med Elin, robban och Viktor. Såg film, Alvin och gänget, och pratade å så. Länge sen jag skrattade så mycket! Filmen var iallafall superbra!!! Sötare saker får man leta efter!

Nu längtar jag tills posten kommer, och håller tummarna att något traderapaket kommer idag! Bara en halvtimme kvar...


Onsdag dag v.24+5

Är rätt så nyvaken, tog en låång sovmorgon imorse. Nicke ringde mig vid tjugo över elva, och då var det  bara att pallra sig upp ur sängen. Har hunnit med en prommis med gismo, och frukost med Malin som har sin lediga dag idag. Blev superglad när posten kom, har fått hem ett paket från Tradera! Det var Lundmyr-setet, de som är på mittenbilden i inlägget här nedanför. Kunde inte bli annat än supernöjd!
Hoppas bara att de andra kommer snart också.

Idag ska jag till skolan, börjar inte förrän halv tre. Sen ikväll blir det att vara med Elin. = )
Igår blev det plugg HELA dagen, länge sen jag kände mig så duktig. Sen ålte jag och Amanda till Nadja på kvällen, förljde med henne och handla osv. Sen hade vi, som Amanda sa, en "godisochdrickafest". Haha, hon är bara för söt!

Barnmorskan ringe förresten igår, på torsdag börjar föräldragruppen och hon ville veta om vi skulle vara med. Och det har vi tänkt också, tur bara att hon ringde och påminnde oss. Så det är träff nu varje torsdag mellan14-16. = )


Aja, nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och göra mig färdig...

Måndag dag v.24+3

Idag har jag varit och intervjuat en tjej på Proffice till vårt grupparbete vi gör om bemanningsföretag. Gick jättebra och fick bra med information. Har nyss suttit och renskrivit allt hon sa på datan. Det var inte lätt att förstå vad jag skrivit, när man har bråttom och det är mycket som ska skrivas ner blir det ofta en massa konstiga förkortningar. Sådana som man just då förstår, men inte efteråt. Men det funkade iallafall.

Har även betalat alla köp på Tradera idag, så jag hoppas jag hinner få dom innan helgen. Det går ju om säljarna skickar dom idag eller imorgon..

                   

Ikväll har jag inte gjort upp några som helst planer, får se vad som händer.
Nu ska jag ner och pussa lite på Nicke, han har nyss kommit från jobbet och ligger och sover.

Söndag dag v.24+2

Idag är ingen bra dag, är trött, seg och känner mig allmänt dåligt. Vaknade imorse av att jag inte kunde ligga kvar i sängen, tack vare magkatarren. Det gör betydligt ondare att ligga ner, så det var bara att pallra sig upp och knapra i sig en tablett. Resten av dagen har varit slapp, jag och Nicke skulle se en film, men jag somnade. Inbäddad i mystäcket i soffan. Skönt var det iaf!
Idag blir nog bara en hemmadag. Skulle egentligen med på hockey, men är verkligen inte alls på humöpr. Blir nog att spendera mesta av tiden i sängen framför tvn. Jo, just ja. Jossan skulle komma hit så det blir tacos till middg ikväll. Skulle äta det igår, men vi blev bjudna till nickes pappa ist. Kvällen spenderade jag med  Elin, galet länge sen nu. Men vi får se till att styra upp oftare!!! Vi såg film, snackade till tusen och dippade grönsaker och chips. Mumma!



Idag blir det även att sitta på helspänn framför datan. Har bjudit på lite saker på Tradera. Blandannat det på bilden, och två par byxor till och en body. Hoppas jag får edt, har ställt alarmet på telen så jag verkligen ska hinna in och bjuda i sista minuten. Den här gången ska jag inte förlora! = )


Torsdag dag v.23+6

Idag är det första heldagen på skolan på jättelänge. Gick faktiskt riktigt bra att kliva upp i morse, även fast jag knappt sovit något. Kunde verkligen inte somna om alla de gånger jag vaknat under natten. Ingenting gock som jag ville.
Har haft Personaladministration nu innan lunch, och snart är det dags för näthandel. En slapp lektion, ska bara sitta och skriva...

Igår blev det plugg, har prov i Org och led på fredag. Måste se till att fortsätta läsa ikväll, måste fixa minst ett G iaf.. Var även ute och övningskörde lite med pappa, det gick rätt bra.
Ikväll blir det förmodligen pizza och hockey hemma hos Dk, och sen en massa plugg. Kommer hursomhelst inte orka plugga hela kvällen!

Tänkte lägga ut en bild på bodyn jag och jossan köpte, men den var alldelsens för ljus. Får fixa en bättre.  Blev superkär i den, nu saknar vi bara någon att ha den på. Går in i v.25 i morgon, så det är ett bra tag kvar till skrutten ska komma ut!


Måndag kväll v.23+3

Happ, då har man varit duktig idag och gjort middag tills resten av familjen kommer hem. Det blev kyckligsallad, MUMMA! =)
Idag har varit en mysig dag, älsklingen var ledig så jag fick sällskap. Åkte och handlade på ICA Kvantum, innan vi såg en film. Kommer dock inte ihåg vad den hette, men bra var den!

Helgen har varit bra, har inte gjort så mycket egentligen. Lördagmorgon spenderade vi på sjukhuset. Vaknade upp och hade en sån otrolig smärta i magen, så Malin ringe sjukvårdsupplysningen och dom tyckte att vi skulle åka in. När vi kom till akuten blev vi direkt skickade till förlossningen, för att kolla att allt var okej med bäbis. Dom gjorde en massa tester och lyssnade på bebbens hjärta, och allt såg bra ut. Tillslut kom dom fram till att min magkatarr har kommit tillbaka. Så det blev raka vägen till apoteket för att inhandla medicin. Kändes enormt skönt att veta att lillen mådde bra. Dock är jag lite orolig ändå, har inte känt någon som helst rörelse eller spark därinnifrån, och det brukar jag göra dagligen och ofta. Spec på morgonen och kvällen. Men det blir att vänta nån dag till, annars ringer jag barnmorskan tror jag.

Ska försöka fixa färdigt designen på bloggen också under veckan, Nicke har suttit en stund och pillat på sin nu, och jag blev lite sugen.


RSS 2.0