Du är början på nåt nytt och nånting underbart - L W

Just nu ligger jag bredvid en nysomnad liten tjej i hennes rum, måste mysa lite till innan jag klarar av att lämna henne här för natten. Det blev rätt sent i säng ikväll, men vad gör det då vi är lediga imorgon?

Om en stund kommer älskling hit, jag har som saknat honom idag. Längtar redan efter att få vakna imorgon och få mysa med båda mina fina tillsammans, jag är som sjukt lyckligt lottad! <3

Inatt så drömde jag om dig och det väckte gamla minnen. Jag fick aldrig nån chans - L W

Jag har fortfarande inte lyckats ta mig ur sängen, har legat och dragit mig nu väldig länge så det är väl dags snart. Hjärtat åkte till jobbet tidigt imorse så jag har ändå inget speciellt att kliva upp till. Dagens planer är att städa lite samt ta en långpromenad tror jag, båda två skulle behövas göras. Ikväll kommer bäbis hem igen också, underbart!!
 
Här är några fler bilder från dagarna ute i stugan
 
 

Jag vill bara kyssa dina röda läppar - L W

Ikväll blir det lite festligheter med fina flickor, tror på en superbra kväll! Jag och Jossan är färdigfixade och inne på andra drinken, nu väntar vi in folket. 
 

Stackars han som aldrig gråter, fast han släpar på ett höghus - L W

Jag och Lillan har haft två fruktansvärt bra dagar ute i stugan med världens bästa pappa och systrarna. Just nu orkar jag inte berätta om allt roligt vi gjort, utan bjuder på bilder i stället. En bild säger ju mer än tusen ord, visst?
 
Dom här bilderna är från Jossans kamera, mina mobilbilder kommer nog upp imorgon =)
 
 
 

Du ska stå naken framför sanningen och jordens alla kval. Han ska pröva din styrka, han ska testa din moral. - L W

Nu ska vi snart iväg till stugan med pappa och alla syskonen, ska bli superskönt att komma ut dit igen. Vädret är toppen, så jag tror att vi kommer få två kanonbra dagar där ute. Lillan kom hem igårkväll, och tyvärr åker hon tillbaka till sin pappa imorgon eftermiddag. Men då är det bara två dagar kvar tills hon kommer hem för mammavecka igen, underbart!

Imorse vaknade jag upp med en riktigt ordentlig förkylning, jag som hoppats att den inte skulle bryta ut innan vi kom hem från stugan. Men förhoppningsvis håller sig febern borta, halsont och huvudvärk kan jag leva med. Nova  är turligt nog pigg och glad, lite hosta på natten men den är inte så farlig. Hon är supertaggad på att åka iväg nu, det är allt hon pratat om hela dagen. 


 
 
 
 
 
 
 

Stackars hon som flyter med, som aldrig lärde sig ta sats - L W

Den här arbetsdagen har bara rusat iväg, trots att den varit lång. Imorse vaknade jag med halsont som bara blev värre och värre, trodde ett tag att jag inte skulle orka med hela dagen. Men runt lunch blev det bättre, så det blev övertid idag. Strax över 12 timmar gjorde jag på jobbet, och nu är jag påväg hem. Ska väl försöka få i mig nån middag och sen väntar nog en långpromenad tror jag. Var ute i över en timme och gick i förrgår och det var galet härligt. Det är aldrig fel att rensa huvudet och sortera tankar och känslor ordentligt, det behövs ibland.

När du har vunnit, kom ihåg mig då - L W

Nu har jag nyss kommit hem från pappa, han bjöd på våfflor och vi spelade lite monopol med systrarna. Dom drog iväg för att träna lite, jag hade mer än gärna följt med men min hals satte stopp. Har nog en förkylning på gång, både halsen och huvudet gör ont. Jag hoppas verkligen att det inte bryter ut nu lagomt till påskledigheten.

Jag borde väl börja packa lite kläder nu, om en stund åker jag till hjärtat för lite filmmys. Alltid skönt att komma hemifrån lite, och med det perfekta sällskapet dessutom. <3

Stackars hon som flyter med, som aldrig lärde sig ta sats - L W

Jag fick min mysmorgon precis som jag hoppats, Nova sov länge och sen låg vi alla tre kvar i sängen till klockan var efter 12. Galet länge, men riktigt mysigt! Det blev en sen frukost, och nu har storhjärtat åkt iväg för att jobba. Jag hade tänkt ta en riktigt storstädardag, men vädret är perfekt så jag tror att vi måste hinna med lite utelek innan. 
 

Ingenting kvar mer än ett rostigt svärd, som hugger och vrider sig i ditt bröst. Vi ses på hjärtats bar, det här är brustna hjärtans höst. - L W

Bästa lördagskvällen med Nova på länge! Hon somnade inte i mitt knä i soffan förrän strax innan 22 så vi har hunnit med en hel del, bla lite spel och filmmys. Jag har även lyxat till det med ett långt, kokhett bad ikväll, vilket var hur skönt som helst!
 
Nu har jag nyss städat undan i köket och har tänkt lägga mig och se det allra sista avsnittet av Desperate Housewives. Undra vad jag ska se för serie nu då? Jag och hjärtat kollar på Vampire Diaries tillsammans, men det kan vara bra att ha nåt eget att se dom få kvällar jag är ensam. Får googla runt och kika lite, för just nu står det still i huvudet..
 
Om ett tag kommer även fina pojkvän hit och sover, hoppas att bäbis tar sovmorgon imorgon för jag lär inte somna än på nån timme. 

Du frågar "Älskade dom dig ikväll?" Jag svarar "Dom älskar mej bara nu, den enda som verkligen älskar mej är du" - L W

 
Min lilla prinsessa,
jag älskar, älskar, älskar dig!

Du älskar bara rött, och leker vacker romantik. Det är så lätt att haka på, det är sån lockande mystik - LW

Vilken bra dag vi har haft idag. Lång sov/mysmorgon imorse, sen lunch och en massa bus hos mormor. Jag tog en liten välbehövlig powernap där så nu orkar jag nog med kvällen. Just nu ligger jag och bäbis i sängen och myser, borde egentligen kliva upp och fixa ordning nån middag, men hon är svår att slita sig ifrån. Tror nog att vi gör det enkelt och äter tacosresterna som blev över från igår, det kändes helt okej. Ikväll ska jag och Lillan bara gosa ner oss i soffan, kvällens film blir nog Madicken. Dessutom har hon beställt grönsaker och dipp till lördagsmys, mums!
 
Får se om jag somnar tidigt eller om jag flörtar in mig hos älsk att han ska kommer och sova med mig. Blir nog sent ikväll igen då, men helt klart värt det. Det finns inget bättre än att få sova med båda mina hjärtan, det är kärlek det! ♥
 

För trots all tomhet, trots det timglas som sliter i oss, så ska vi hitta en väg ändå - L W

Nu är jag nyduschad och redo för natten, Nova sussar sött bredvid mig i sängen så inatt blir det bäbismys! Ikväll har jag och Älskling varit på bio och sett Hansel & Gretel, och den var faktiskt bättre än jag trodde. Dock lite halvkonstig, men helt klart sevärd. Tack finaste för ikväll! ♥
 
 
Du gör mig så glad!
 
 

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet. - L W

Nu är jag påväg till jobbet, drygt en timme senare än vanligt. Jag råkade försova mig imorse, det var så skönt i sängen mellan mina hjärtan när jag vaknade att jag inte klarade av att stiga upp. Nova var på superhumör så allt gick rätt fort att komma iväg ändå sen. Stora hjärtat ligger kvar hemma och sover, vissa har det bra som får vara ledig. :)

Igår kollade jag förresten upp deklarationen, och i år åkte jag på restskatt. Hade hoppats på att få några miljoner tillbaka men istället ska nästan 600 kr betalas. Aja, det kunde varit värre..


Så mycket piller, så lite sömn. Så lite ork, så mycket dröm - L W

Idag har varit en bra dag, jag har haft pappa, Jossan och Amanda här på middag. Inte alls dumt med lite familjetid! Jag och pappa gjorde dessutom upp en planering på vad som behöver fixas i min lägenhet, vilket var en hel del, så vi (läs; han) får ta en dag framöver och göra det. Jag må ju ha världens bästa pappa!! ♥
 
Lillan somnade på studs när vi lagt oss i sängen, hon var verkligen helt slut! Det blev nån halvtimme senare i säng för henne, och det märktes. Jag lyckades faktiskt hålla mig vaken vid läggningen ikväll, så förhoppningsvis går det lättare att somna ikväll. Imorgon blir en lång dag på jobbet, Nova ska ju till sin pappa ett par timmar på eftermiddagen så jag behöver inte flexa ut tidigt.
 
Nu ska jag kasta mig i duschen så jag hinner innan Älskling kommer hit, sen antar jag att det blir lite Vampire Diaries innan det är dags för oss att sova. Nu längtar jag efter lite mys! ♥
 

Det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt, du kan kalla det förnuft men aldrig sunt - L W

Även ikväll lyckades jag somna när jag la Nova, vaknade nyss upp med något som känns som världens baksmälla i huvudet. Jag som egentligen har en hel del att göra ikväll, men just nu orkar jag nog ingenting. Eller, ska hänga in tvätt i torkskåpet och sen duscha, men det får nog bli allt tills hjärtat kommer från jobbet.
 
Den här dagen har varit långdryg, trots att vi tog sovmorgon imorse. Finaste gav oss skjuts till dagis och jobb så vi lyxade till det lite. Dagisfröken berättade att Nova somnat i soffan där imorse och att hon varit slö hela dagen, undra om det är lite sjuka på g för henne? Återstår att se, hoppas dock väldigt att hon håller sig friskt, jag har verkligen inte tid att vara hemma från jobbet just nu. 
 
Jag hade tänkt knåpa ihop ett lång inlägg idag, men eftersom jag är så trött lär det mests bara bli en massa osammanhängande svammel. Men nån dag, då ska jag skriva av mig på riktigt.
 
 

Du har sett den passera och göra natten så märklig. Du vet att verkligheten är inte alltid så verklig - L W

Äntligen har min Novavecka börjat, som jag saknat den lilla flickan! Vi har haft en supermysig eftermiddag/kväll med massa lek, spel, bad och pussar i mängder. Nu sover hon sen länge så jag har hunnit med att snabbstäda lite, tvättat och duschat. Jag väntar nu på att Älskling ska höra av sig när han slutar om han kommer hit och sover eller om jag behöver vara ensam. Igår var första natten på över en vecka jag sov hemma, och dessutom själv som jag inte gjort på evigheter känns det som. Extremt tråkigt!!

Helgen har varit riktigt bra faktiskt, i fredags blev det film hos Viktor och sen mys hos hjärtat. I lördags var det grillning och lite festandes hos mamma med alla syskonen, sjukt trevligt! När gammfolket blev trötta drog vi andra iväg för några öl på Olles.
 
 
 

Mina tankar och minnen står mig upp i halsen, men mycket vill ha mera - L W

Nu är jag påväg hem från jobbet, blev en del övertid idag också. Dagen har gått rätt fort så det gör mig absolut ingenting, bara skönt att få plussa lite flex.

Idag har jag haft en konstig ledsen/oro/ångestkänsla i kroppen som jag inte riktigt vet vart den kommer ifrån. Jag som mått så fruktansvärt bra på sista tiden, livet har verkligen varit helt underbart. Jag hoppas att den försvinner snart, jag vill inte ha den.

Just nu vill jag bara hem och dra täcket över huvudet och sova ett par dagar, jag känner mig helt slut. Istället ska jag till Viktor ikväll och umgås, dock tror jag att det blir betydligt bättre. Förhoppningsvis kan lite pojkvän & bästavän mys få mig på andra tankar.


När du har vunnit, kom ihåg mig då - L W

Vilken rolig morgon det här blev. Jag snoozade alldeles för länge vilket resulterade i att jag fick stressa lite för att hinna med bussen. Men när jag väl kom till hållplatsen åker bussen bara förbi mig, trots att den var 3 minuter tidig. Hej kyla och en massa väntan nu då...

Hur som känns det skönt med fredag och snart lite ledigt. Jag hoppas dagarna går fort så Nova kommer hem snabbare. Ska ut och roa mig på lördag kväll, dock är planerna för kvällen ostyrda. Vi får väl se om jag orkar göra något eller om jag helt enkelt bara ska slappa lite hemma. Förutom några timmar igår eftermiddag har jag inte varit hemma något sen i söndags, så det kanske skulle passa bra? Fast näe, låter tråkigt..


Tro, ork och lust är lätt att tappa. Lätt när stora drömmar trängs med saknaden. - L W

Nu har jag äntligen tagit tag i att boka frisörtid, så om två timmar ska mitt sjukt långa hår klippas bort. Jag är så less på det just nu! Dessutom är det jäkligt slitet, så det behövs nog tas en hel del på längden. Jossan ska följa med mig, och jag antar att vi ska ut käka middag tillsammans när jag är klar. Sen blir det nog nån/några timmar till på jobbet, kom sent imorse så jag behöver jobba över. Ikväll ska jag umgås med bästa Viktor, nu var det ett tag sen så jag längtar!
 
Igår hade vi tjejkväll med bastu och lite vin, galet trevligt! När vi var klar var Älsk snäll och hämtade upp mig för ännu en natt hos honom, underbart! ♥

Vet du vad kärlek är så säg det nu, vet du vad priset är för den? - L W

Tisdag idag och en ganska ny arbetsvecka, känns riktigt skönt att få jobba igen efter en hel vecka sjukskriven. Om 3 timmar har jag ett spännande möte med chefen om nya arbetsuppgifter, jag är galet taggad! Det känns så jäkla kul med det nya!

För övrigt så saknar jag min lilla bäbistjej, jag känner mig halv utan henne och fungerar inte riktigt. Jag räknar ner dagarna till torsdag då hon kommer hem igen, jag längtar! Tur att jag har mitt stora hjärta som förgyller kvällar och nätter på ett helt underbart sätt. Min fina, fina U! <3

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans - L W

Jag har haft turen att få spendera hela helgen tillsammans med båda mina älsklingar, det kunde inte varit bättre. Vi har busat, pysslat, spelat spel och myst mer än någonsin. Jag är så sjukt lyckligt lottad som får ha så fina människor i mitt liv! Just nu är mitt stora hjärta på gymmet, så jag och Lillis passar på med lite egen tid. Vi har spelat memory och ska snart få på oss något annat än pyjamasen. Men först ska vi pussas och kramas, Nova sa precis att pussemonstret är påväg att komma. Bästa!!
 
Ikväll åker Nova till sin pappa vilket känns fruktansvärt jobbigt. Hela den här veckan har varit kaos tack vare magen, jag har inte alls kunnat vara så mycket med Nova som jag velat. Men förhoppningsvis kan jag låna henne nån kväll till veckan. Jag ska åka till hjärtat och sova, så slipper jag märka av tystnaden och ensamheten så mycket. 
 

Hon kommer från främmande vidder, hon stannar hos dig som en dröm - L W

Ibland märks det mer än vanligt hur stor och smart min flicka egentligen har blivit. Idag kom hon medans jag lagade mat och frågade appropå ingenting; "Mamma, varför är du inte kär i min pappa?" Jag blev rätt ställd, sånt ska väl inte min lilla, lilla bäbis undra över? Sen insåg jag att hon faktiskt är 4 år gammal så vi tog en lång och givande diskussion sittandes på köksgolvet. Det märktes att hon verkligen ville veta hur allt ligger till, hon ställde en massa följdfrågor och förhoppningsvis blev hon lite klokare. Jag försökte verkligen förklara kärlek på ett enkelt sätt, trots att jag ibland knappt förstår själv. I slutet sa hon "Men mamma, du är mest kär i mig?" Och såklart, Nova är mitt livs kärlek! ♥
 
 
 

När du står ensam kvar på tå och ytan inte går att nå. När du träffat botten, kom i håg mig då - L W

Underbara fredag! Nova har varit på perfekt humör ända sen jag hämtade henne från dagis efter mellis, kunde verkligen inte önskat mig en bättre eftermiddag/kväll med henne. Vi har handlat, ätit tacos, långduschat tillsammans, sett film, ätit popcorn och myst till tusen! Strax innan åtta somnade hon sittandes i mitt knä, fruktansvärt mysigt! Vackra flicka, jag älskar dig oändligt, oändligt! ♥
 
Nu sitter jag faktiskt ovanligt nog och ser på tv, Carro tipsade om En kväll för världens döttrar som går nu på TV3. Men rastlösheten kryper i kroppen så jag varierar med att tvätta och kolla datorn lite. Senare kommer Älsk hit efter han slutat jobbet för lite mys och förhoppningsvis nåt avsnitt av Vampire Diaries. 
 
Nu ska jag nog passa på att äta lite Ben&Jerry som hjärtat kom med i onsdags, just nu slipper jag ju dela med mig. =)
 

Vi är dom som vill härja som vinnande hjältar, vi kan om vi vill men vi kräver support - L W

Vilken mysmorgon jag och lillan haft här hemma idag, underbart! Nova vaknade vid åtta och ville kramas, så vi satte på Rasmus på Luffen. Nu har vi nyss ätit frukost, Nova ville ha hemmagjord yoghurt (kvarg med hallon och blåbär). 
 
Lillis åker till sin pappa vid tolv, så fram tills dess ska vi nog bara (om jag får bestämma) ligga och se på film. Min kropp gör riktigt ont, igår utökade smärtan i magen sin plats till ryggen också. Antar att jag lär vara sängliggandes hela dagen, less tjej nanting nu!!
 

 

Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot - L W

Jag förstår inte var den här veckan har tagit vägen, vaddå onsdag redan? Jag blir lite stressad över att söndagen närmar sig då bäbis ska tillbaka till sin pappa igen, vi som knappt hunnit ses någonting! Jag får se till att njuta av varje sekund i helgen och försöka mysa mig mätt med lillan, trots att det är omöjligt.
 
Jag är fortfarande hemma sjuk, magen vägrar ge med sig helt. Hela dagen har den kännts bra, men ikväll gör den ont plus att värkkramperna kommer tillbaka tillochfrån. Jag har övertalat mig själv att stanna hemma även imorgon, men på fredag ska jag jäklar i mig vara friskt, jag saknar jobbet! Som tur är har mitt stora hjärta varit hemma också, så vi har spenderat i stort sätt hela dagarna och kvällarna med en massa mys och Vampire Diaries i sängen. Tänk att en annan människa kan få mig att må så bra!
 
Nu sover bäbis sen dryga timmen tillbaka, hon fick vara uppe sent ikväll. Vi bäddade ner oss i hennes säng, såg Rasmus på Luffen och kramades. Hon har varit hela dagen tillsammans med alla sina mostrar så hon var rätt slut i både kropp och själ tror jag. Imorgon är hon ledig, dock ska hon till sin pappa runt lunchtid som vanligt på torsdagar. Men vi hinner med en lång mysmorgon iallafall, bara hon och jag.
 
Nu ska jag försöka dra mig upp ur soffan och plocka undan lite samt renbädda sängen. Senare ikväll kommer älsk hit och spenderar natten med mig. ♥
 
 
Liten prinsessa för exakt 4 år sedan. 
 

Jag vill inte få in den där världen, det är så tom och tyst och tvär - L W

I lördags hade jag riktigt roligt med bästa Carro, en helt klart lyckad kväll. Vi har inte umgåtts på länge, jag har verkligen saknat den tjejen! Jag hade nästan glömt hur sjukt roligt vi han ha tillsammans. Först körde vi några timmar på Schlager, och när Carro åkte hem gick jag, Johan och Johanna på Olles för en öl och sen fyllekäk på Max. 
 
På bussen på väg hem fick jag galet ont i magen, försökte först dölja det, men det gick inte. Det ringdes ambulans och jag hamnade på akuten. Jag blev inlagd två på dagar på gyn med fruktansvärda magsmärtor osv, något som jag verkligen inte önskar nån annan. Men all medicin hjälpte hyffsat och jag blev utskriven i förmiddags. Idag har jag spenderat hela dagen i sängen, smärtorna börjar sakta men säker komma tillbaka. Jag orkar verkligen inget mer, jag vill bli av med allt det här nu. Dom kunde inte med säkerhet säga vad som är fel med mig, utan vi skulle vänta och se hur medicinerna fungerar. Jag hoppas bara att jag slipper åka in igen, jag hatar verkligen sjukhus..
 
Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch och sen kanske försöka få i mig något att äta. Hungern finns där men inte orken, just nu saknar jag sjukhusets dropp. 
 
Tack bästa Carro för en kul kväll, och supertack till Johan för all hjälp och speciellt till Johanna som följde med till akuten, höll handen och torkade mina tårar! Jag är sjukt tacksam! ♥
 
 
 Sliten tjej 
 

Så mycket piller, så lite sömn. Så lite ork, så mycket dröm - L W

Öl, hemkörning av pizza och groggar med finaste Carro ikväll. Nu väntar vi lite folk innan vi drar vidare på Schlager klubben och Olles.  
 

Så mycket piller, så lite sömn. Så lite ork, så mycket dröm - L W

Öl, hemkörning av pizza och groggar med finaste Carro ikväll. Nu väntar vi lite folk innan vi drar vidare på Schlager klubben och Olles.  
 

Det finns en sång och en dröm om en lycka så öm, för oss som alltid ska till att fånga en fjäril - L W

Everyone says you only fall in love once,
but thats not true. 
Because every time I see you,
I fall in love all over again.
 


Du ska stå naken framför sanningen och jordens alla kval. Han ska pröva din styrka, han ska testa din moral. - L W

Nu har jag tagit helg, jobbade över en timme så jag har nästan precis kommit hem. Det har varit en bra dag idag, först tackade vi av en kollega med fika i förmiddags och sen väntades lunch på Taormina med M. Så kortfattat har dagen gått fort.
 
Nu ikväll har jag inga riktiga planer trots att det är fredag, utan jag taggar inför morgondagen istället. Jag ska bara ta det lugnt nu ett tag tills hjärtat slutar vid halv tio och kommer och hämtar upp mig för ännu en övernattning med massa mys där. Bästa!! 
 
 
Imorgon får jag leka med den här fina tjejen!
 

RSS 2.0