Jag vill ha dig här på riktigt igen och suga liv ur din halspulsåder - L W

Åh, denna jäkla beslutsångest! Jag har ännu inte lyckats bestämma mig för vad jag ska ha för kläder på julafton, just nu velar jag mellan 4 olika klänningar. Funderar på att skjuta upp problemet till imorgon och helt enkelt packa ner allihopa. Det kändes smidigast för stunden.

Idag har vi en himla massa att göra, tvätta, städa, packa, slå in tusen julklappar osv. Bäbis kommer hem runt tre och då bär det iväg hem till mamma för att vänta in julen.

Jag har haft en riktigt bra helg, det blev en impulsfest hos finaste V i fredags. Jag tänkte åka hem tidigt, men som vanligt glömdes det bort mitt i allt. Istället blev det krogen, galet roligt! Träffade en massa härligt folk, både nya och gamla vänner blev det.
När krogen stängde blev det fyllekäk och sen övernattning hos en fin vän.

I lördags när jag väl kommit hem väckte jag Jossan och drog med henne till Obs och butikerna där, och vi blev faktiskt helt klar med julklapparna. På kvällen körde vi filmkvälled en massa gotta, så skönt!

Den veckraste stunden i livet var den när du kom - L W

Det finns nog inget bättre än torsdagar. Då får jag sno Bäbis från hennes pappa en stund och bara vara hon och jag, hur underbart? Tre dygn kvar tills hon är min för en hel vecka, och jag längtar enormt! Dock ska jag väl egentligen inte klaga, jag har myst med henne varje dag tror jag sen hon åkte, men det blir inte samma sak att bara hälsa på. Mammaveckorna är det bästa!! <3 Som jag önskar att jag aldrig behövde vara utan henne, aldrig behöva säga hejdå, aldrig undra och oroa mig. Men samtidigt är jag sjukt tacksam över att hon har en pappa som bryr sig, vill ha henne och älskar henne, det är det många som inte har. Jag älskar min lilla tjej, Mammahjärtat svämmar över av lycka och stolthet hela tiden!!

Jag är för fattig för London, jag är för rik för LA - L W

Nu är jag påväg till jobbet, känns skönt med en kort dag idag. I eftermiddag ska bäbis hämtas hem för ett par timmar, blir underbart! Vi ska fixa klart julklapparna till hennes mormor, morfar och pappa, jag hoppas hon hinner/orkar med alla. Annars får nån sin senare.

Idag har jag återigen fruktansvärt om i nacken, vet inte om det beror på att jag sovit på fel kudde eller vad det nu är. Det går knappt att böja huvudet åt varken höger eller vänster, så det lär gå tungt idag. Men jag har ju bästa medicinen i världen att se fram emot,lite Novamys! <3

Du har sett den passera och göra natten så märklig. Du vet att verkligheten är inte alltid så verklig - L W

Vilken lång dag det här har varit! Imorse försov jag mig, vaknade 07.45 av att Nova ringde. Lite panik och stress, men jag tackar gud för att ha flextid. Då spelar det egentligen ingen roll när jag börjar eller slutar så länge jag gör mina timmar. Dagen på jobbet gick hyffsat, fick dock inte särskilt mycket gjort.
 
När jag slutat mötte jag och Nova och Nicke och vi gick till frisören. Nova var verkligen superduktig, vilken stor tjej jag har! Hon klippte lite på långden och tog bort det som är slitet, men det ser ganska samma ut som innan.
När vi var klar där åt vi pizza och sen for vi hem.
 
Kvällen har spenderats med att spela kort med Jossan, båda två har varit uttråkade och sjukt sugen på att göra något, men ingen kunde/orkade hitta på något kul. Nu ska jag bädda ner mig i sängen, se lite serier och förhoppningsvis kunna somna nångång.
 
 
 
 
 

Torka tårarna min vän, jag tror jag vet ungefär hur det känns. - L W

Riktigt bra tisdagskväll! Först mys med en magsjuk bäbis i två timmar, och sen vin med bästa J. Det får bli att börja normaltid imorgon , jag kan inte alls kliva upp om 4 timmar. Får jag sova i 5 så är jag nöjd. Imorgom väntar jobb, sen middag och frisören med Nova och hennes pappa.

Som du sa, det kan vara svårt att bli riktigt nöjd - L W

Vilken tråkig kväll det här blev. Jag mår inte alls bra, förutom nackspärren som kom idag har även ett litet illamående och huvudvärk dykt upp. Hoppas att det bara beror på att jag var och gav blod idag. Drack och åt alldeles för lite innan, så det kan ju vara det som spökar. Jag har nyss tagit ett oskönt bad och funderar på om jag kanske borde lägga mig och se en film Eller om jag ska göra J sällskap och baka lite julgodis. Dessa jobbiga beslut...
Jag saknar bäbis en himla massa, sängen är för stor, tom och tyst utan henne. Tur att jag bara behöver klara mig tills onsdag eftermiddag innan jag får pussas lite igen.

Dec. 17, 2012

Vilken superbra helg jag haft! I fredags blev vi bjudna på middag hos pappa, och sen blev det myskväll med Nova, Amanda och Jossan. När bäbis somnat spelade vi stora lite poker. I lördags blev det först fika och julgransklädning hos Momma, och sen åkte jag och Lillis iväg på julbord. Trevligt som alltid att träffa allt folk där!

På kvällen fick Nova sova hos mormor och jag och Jossan drog iväg på fest på Marieberg. Riktigt lyckad och bra kväll med andra ord! Var hyfsat sliten igår då vi skulle iväg till morfar och klä granen där, tur att Nova är sån duktig tjej! Jag och Jossan hann även med en massa julklappsshopping på Expo.

Nu ska jag fortsätta jobba lite, har nyss ätit lunch och samlat på lite mer energi.

Du var 17, jag var 16 och jag skolkade från allt. Jag ville bara va med dig - L W

Klockan är snart natt och jag är fortfarande kvar på jobbet. Ska åka hem vid 22.30, har då gjort 15.5 timme idag. Skönt med en massa flextid inför julveckan =)
 
Idag har varit en riktigt bra dag, jag är inte ens särskilt less eller trött på att jobba. Hade det inte varit för att det snart larmas för natten här hade jag kunnat stanna länge till tror jag.  Men jag måste hem och duscha och sen försöka få lite sömn.
 
Lunchen hos chefen var supertrevlig, det bjöds på god mat och fika, trevligt sällskap, lite möte och slutligen lite skidskytte. Det kallar jag för bra spenderade arbetstid! Jag har verkligen en kanonbra arbetsgrupp.
 
Nova sover hos sin pappa inatt, så imorgon blir det ingen dagislämning. Och inte hämtning heller förresten, den skulle Poppa fixa. Jag saknar min lilla tös och längtar tills imorgonkväll då vi får ses igen! ♥

Vi snackade skit om alla vi kunde klandra för att komma på att vi bara hade varandra - L W

Igår tänkte jag somna tidigt, redan innan klockan slog nio låg jag nyduschad och färdig i sängen. Tyvärr kom John Blund inte alls förbi då, utan långt senare. Hade behövt mer sömn eftersom jag planerat in att jobba 15 timmar idag, mellan 07-22. Men som vanligt får jag förlita mig på hinkvis med kaffe istället.

Idag blir ändå en skön dag, vi i arbetsgruppen ska hem till chefen några timmar för lunch och personalmöte. Dock innebär det att jag missar luciafikat på dagis, känns tråkigt.

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans - L W

Idag insåg jag hur mycket jag egentligen saknar dig.
Det gör ont.

Kom änglar, kom älvor, det börjar bli kallt - L W

Idag är jag en extra glad tjej! Mötet gick kanonjävlabra och mindre än två timmar kvar tills jag slutar för idag! Då ska jag möta upp Jossan och Nova som varit hemma och myst tillsammans hela dagen, Nova slapp dagiset. Vi ska iväg till Obs och handla mat och förhoppningsvis även kika runt på lite julklappar. Jag ligger rejält efter i år!

Nu kom Henrik tillbaka från affären med nybakta munkar, så det vankas eftermiddagsfika =)

Jag vill bara kyssa dina röda läppar - L W

Nu är jag redan på jobbet och dricker dagens första kopp kaffe. Jag kom lite tidigare idag eftersom jag inte behövde lämna Nova på dagis, hon ligger fortfarande hemma och sover. Sent igårkväll vaknade hon och somnade inte om förrän efter drygt 1.5 timme. Tur nog har Jossan lång sovmorgon, så hon åker och lämnar bäbis på dagis strax innan lunch. Jag hade inte hjärta nog att väcka henne imorse, hon skulle nog varit hur trött som helst idag då.

Nu ska jag försöka få tiden att gå fort, klockan 10 har jag möte med chefen. Som jag längtat till detta möte!

Hon är överallt, där du stannar och dit du flyr - L W

Idag kommer bli en lång dag. Jag är så fruktansvärt trött, har verkligen fått kämpa för att inte somna sittandes vid datorn här på jobbet. Nu är det dags för morgonens fjärde kopp kaffe, den behövs kan jag lova om jag ska överleva dom sex timmarna tills jag slutar.




Vi är dom som vill härja som vinnande hjältar, vi kan om vi vill men vi kräver support - L W

Har haft en veckas uppehåll från bloggen, och det har varit skönt. Jag har verkligen inte haft varken lust eller tid att ens starta datorn. Jag vet, dålig andledning då mobilappen är hur smidig som helst. 
 
Veckan har varit bra och innehållsrik, likaså helgen. Det blev en tvådagars med fina vänner, jag känner mig verkligen så lyckligt lottad just nu. Allt flyter på bra, jobbet går kanon och jag trivs verkligen med livet. Efter så mycket up´s and down´s känns det så härligt med en bra period igen! 
 
Ikväll har jag och Nova myst på till tusen, kanongod köttgryta till middag och sen film och pussar i massor i sängen. Jag somnade före henne, så jag fick mig en välbehövlig powernap. Jag tror att förkylningen är påväg tillbaka så energin är inte riktigt på topp just nu. Men så länge den inte bryter ut kan jag leva med tröttheten.
 
Nu tänkte jag krypa ner i badet, läsa en bok och smaska på en morot och en frukt. Trots en massa till middag är jag hungrig igen, hur är det möjligt? Jag som knappt åt överhuvudtaget för några veckor sen är nu jämt hungrig, skulle kunna äta hela tiden. Ska det fortsätta såhär måste jag komma igång med träningen på allvar igen! 
 
Jag har miljoner bilder som jag vill visa, men det får bli en annan dag. Nu skriker min kropp efter värmen i badkaret.
 
 
 
 

Vi kan gå åt varsitt håll och få nytt perspektiv, så lovar jag att vi möts igen för jorden är rund - L W

Två timmar kvar av veckans första arbetsdag, det har gått rätt fort faktiskt. Jag ska till pappa på middag idag, alltid lika trevligt. Dessutom ska Jossan och all hennes packning följa med hem sen. Hon ska bo hos mig ett tag, ingen aning än hur länge men skulle tippa på nån/några månader. Hon får tränga in sig i Lillis rum bland alla leksaker. Lite typiskt att det blev nu när Nova precis börjat sova i sitt rum igen. Men jag klagar inte, det betyder ju att jag måste ha en bäbis i sängen ett tag till. <3 Frågan är ju bara hur sjukt less jag och Jossan kommer hinna bli på varandra ;)

Vi är lördagens änglar som virvlar i stan. Vi är dom som du hatar en söndag på dan - L W

Om en timme drygt kommer pappsen hit och hämtar upp Amanda. Han ska dessutom skjutsa oss till mamma, vi ska dit på första-advents-fika. Hon ringde tidigare och sa att hon hade en förtidig julklapp åt Lillan också, bortskämda unge! 
 
Här hemma är det full fart, Nova leker och varvar med lite filmtittande, Amanda målar naglar och pysslar på med det och jag har precis kletat på mig lite smink. Vi har haft en supermysig morgon/förmiddag
 

Och jag vet, jag har för lätt för att luras av glädjen. Där älvorna dansar dit längtar jag jämt.- L W

Igår när bäbis kom hem mådde jag mycket, mycket bättre, febern var som bortblåst. Höll på att skriva att det nog beror på all sömn jag fick i fredags, men då skulle jag ljuga. Min tidiga kväll slutade med att jag somnade runt 02.30 skulle jag tro. Aja, piggare blev jag iallafall, det är ju huvudsaken.
 
Nova tog med sig finaste Amanda hit så hon har spenderat natten med oss. Vi åt tacos till middag, såg lite film och bara myste. Jag fick även kaffebesök av N som slutade med att vi såg en film. Det blev sent igår igen så sovmorgonen Nova gav mig idag var välbehövlig. Nu sitter flickorna och ser på Karlsson på taket och jag ska försöka tvinga i dom lite frukost. 
 
 
Amanda ville att jag skulle fixa ett par lösnaglar åt henne igår. Hon fick själv välja precis hur hon ville ha dom, och här är ett halvfärdigt resultat. Ska limma dit lite pärlor osv ikväll tror jag. 

RSS 2.0