Att jag har världens vackraste flicka i sä...

dsc01837 (MMS)

Att jag har världens vackraste flicka i sängen är väl inget jag behöver tala om, men jag gör det iallafall. Nu ska jag lägga mig och kramas med henne lite, hon är verkligen så mysig om nätterna. Igår natt vaknade hon och ville sova på min mage, men oftast räcker det med att vi håller handen. Men jag klagar inte, tvärtom. <3 <3


Nadja blev sjukt krossad. Har aldrig vunni...

dsc01834 (MMS)

Nadja blev sjukt krossad. Har aldrig vunnit så stort nån gång! Men är man bäst så är man ;)


Kan ju inte påstå att min hall ser vacker ...

dsc01833 (MMS)

Kan ju inte påstå att min hall ser vacker ut just nu. Helt tom och randig av allt spackel. Men på måndag kommer dom nya tapeterna upp, och det kommer bli kanonfint!


Jag leder!

dsc01831 (MMS)

Jag leder!


Spelar monopol med Carro och Nadja. Nova s...

dsc01830 (MMS)

Spelar monopol med Carro och Nadja. Nova sover sött i sängen <3


Fredagsmys hos mormor med glass till efter...

dsc01829 (MMS)

Fredagsmys hos mormor med glass till efterrätt. Nova är överlycklig :)


Den vackraste stunden i livet var den när ...

min bild (2) (MMS)

Den vackraste stunden i livet var den när du kom! <3


Såhär blev teckningen :)

dsc01827 (MMS)

Såhär blev teckningen :)


Jag och Nova bjöd in oss på middag hos mam...

dsc01826 (MMS)

Jag och Nova bjöd in oss på middag hos mamma idag. Nova sitter och målar, hon är såå duktig! <3 <3


Nova sover och jag och Carro har precis fi...

dsc01821 (MMS)

Nova sover och jag och Carro har precis fiskat fiskedamm på lekia. Det har blivit en massa julklappsköp idag! :)


Nova är supertrött och ska få sova så fort...

dsc01814 (MMS)

Nova är supertrött och ska få sova så fort vi ätit lunch. Jag har fyndat tre st baslinnen hittills idag, kanonbra! :)


Sweetie! <3

nova (MMS)

Sweetie! <3


Mina vackraste tjejer <3

carronova (MMS)

Mina vackraste tjejer <3


Du är det enda jag behöver för att överlev...

dsc01777 (MMS)

Du är det enda jag behöver för att överleva! <3


Mammas mystjej! <3

dsc01798 (MMS)

Mammas mystjej! <3


Jag och Nova är på stan och väntar på att ...

dsc01812 (MMS)

Jag och Nova är på stan och väntar på att Carro ska komma med bussen. Det blir fastermys idag! <3


Fredag morgon

Nu ska jag och stumpan strax iväg till dagis! Vi klev upp 06.45 för att vara färdigklädda när målaren skulle komma 07, men han är fortfarande inte här. Jättevärt att vi klev upp så tidigt!

Dagens planer är att först åka till mamma, sen stan, sen tandis, sen stan igen och sen middag hos pappa. Det blir tacos där, myys!! Pappa hämtar upp Nova idag också, det blir kanon så slipper jag åka fram och tillbaka eftersom pappa ändå bor nere på stan.

Tänkte bara slänga in en snabb uppdatering, vi ska börja göra oss färdiga nu. Hoppas att målaren har med sig nyckel, trots att jag lovade att vara hemma. Men jag måste lämna Nova innan 08, för då är det frukost.

Torsdag kväll

Nu är badrummet, tvättstugan och hallen helt tomma. Känns konstigt, det nästan ekar. Men imorgon kommer det vara så fint! Ska få helt ommålat i badrummet och tvättstugan, och det behövs verkligen! Just nu är det smutsfläckar och hål i väggarna typ överallt. Han skulle även se om han hann med att spacka hallen också, därför behövdes den vara tomt också.

Han kommer vid 07, så det blir en tidig morgon. Tänkte först hinna duscha och sminka mig innan, men jag känner verkligen inte för att kliva upp innan 06. Så istället går jag med Nova på dagis vid 08, sen hem till mamma för frukost och duschning. Har tandläkartid kl 13.50, sen blir det ner på stan med systrarna. Känner verkligen inte peppen, JAG HATAR TANDLÄKAREN! Det är bland det värsta jag vet!!

Jag och Nova hade en mysig stund hemma hos pappa ikväll, det bjöds på både gómiddag och glass till efterrätt. Vi kom inte hem förrän strax innan 20.00, så det blev en sen kväll för lillis. Men det verkade inte hon ha nåt emot, hon var inte trött alls. Lite extra mammasjuk bara. ♥

Nu ska jag kolla facebook lite, sen försöka göra en tidig kväll. Jag vet dock hur det brukar bli med den saken...

Torsdag dag (igen)

Har precis prata med dagis, och Nova mår bara bra. Hon har ätit som vanligt och sovit en stund. Hon har dock en ordentlig bula bak på huvudet sa dom, som nog kommer bli riktigt blå. Men ingen hjärnskakning eller nåt verkar det som, skönt!

Så jag åker ner på kursen strax, så får Nova stanna tills morfar hämtar henne. Temat på kursen i eftermiddag är "Självkänsla och självbild", tror att det kan bli riktigt spännande.

Nu ska jag försöka få i mig nån mat, men tror att jag bara tar en banan eller så. Orkar inte göra något nu.

Torsdag dag

Vilken händelsefull förmiddag jag har haft! Först hotellfrukost med kursen, mycket trevligt! Känns riktigt tråkigt att det är slut, jag vill fortsätta! Så nu på måndag har jag ingenting att göra igen, känns suuurt! Men det finns en massa olika planer, får se vilken jag väljer att köra på!

Jag har precis kommit hem nu iallafall, ska passa på att städa och vika tvätt. Dom ringde från dagis får nån timme sen och berättade att Nova ramlat och slagit huvudet. Allt verkade okej, men hon hade fått en jättestor bula. Ska ringa dit om en timme och höra hur allt går. Verkar hon dålig får jag hämta henne och stanna hemma från eftermiddagskursen, annars så får hon stanna kvar tills hennes morfar hämtar henne vid 16.00.

Dom som ska komma och tapetsera om/måla i lägenheten har också ringt. En kille kommer imorgon vid 07 för att måla badrum/tvättstuga och börja spackla i hallen. Jag som tänkt att Nova skulle få sovmorgon och inte åka iväg förrän vid lunch till dagis. Så jag måste ändra och säga att hon kommer innan 08, vill inte ha henne hemma när det ska vara en massa spring av okänt folk här. På måndag ska dom börja tapetsera hallen, och på tisdag sovrummet. Tror att det kommer bli kanonbra!!! =) Då kan jag äntligen sätta upp tavlor och hyllor osv!

Ikväll måste jag skruva ner hatthyllan och tömma hallen, plus att jag måste tömma badrum/tvättstugan. Spännande!

Godmorgon alla fina! Nu ska jag väcka upp ...

dsc01810 (MMS)

Godmorgon alla fina! Nu ska jag väcka upp min lilla sömntuta, vi ska gå till dagis om en halvtimme drygt. Nova har varit supermysig inatt, har legat på min arm och hållit mig i handen nästan hela natten. Kunde inte varit mysigare. <3


Onsdag kväll (igen)

Lillan ville inte riktigt somna, men det gjorde absolut inte mig något. Vi hade en supermysig stund i sängen, innan hon tillslut slocknade. Jag saknar henne redan och längtar tills imorgon då jag får väcka henne igen!

Jag hade tänkt ta mig ett långt, kokhett bubbelbad för att försöka få nån värme i kroppen. Jag är jättefrusen, tror att jag har sjukt dålig blodcirkulation i både händer och fötter. För trots att jag varit hemma hela kvällen är jag ändå iskall om fingrarna... Har en riktigt mensvärk också, så jag hoppas att den lindras lite.

Har tvättat ikväll, så nu är allt rent! Imorgon ska jag vika allt, det lär ta sin lilla tid. Men jag har ju ett hål på över 3 timmar som måste fyllas imorgon, så det passar ju perfekt att städa lite då. Hade hoppats på lite julklappsshopping med syster imorgon, men hon kunde inte.

Nu ska jag betala alla räkningar, spännande!!

Onsdag kväll

Vi har haft en superbra eftermiddag här hemma! Nova har varit på toppenhumör, och vi har haft så roligt! Hon har nu i 3 timmar gått runt och sagt mamma-mamma-mamma hela tiden. Min gótjej! ♥
Det blev en sen middag och nu ligger hon i badet. När hon är klar blir det att hoppa i pyjamasen och se lite bompa innan vi ska sova. Eller, inte vi, utan hon. Jag ska försöka hålla mig vaken ett par timmar till iallafall.

Idag hade vi kost och hälsa som ämne på kursen, vi var iväg på en föreläsning och se. Sen efter lunch hade jag möte, och sen fick jag sluta. Hittade även 2 nya jobb jag ska söka i helgen. Måste bara snacka med gammchefen innan.

Ikväll blir det äntligen en lugn hemmakväll, har haft fullt upp dom senaste dagarna. Men det har varit trevligt! =)

Imorgon är det sista dagen på kursen, vi ska som avslutning iväg och käka hotellfrukost. Inte dumt alls! Sen har jag den andra kursen mellan 15-17, så min pappa ska hämta Nova från dagis så kommer jag dit så fort jag slutat. Tur att min pappa är världens snällaste!! ♥

Har tagit en massa finfina bilder på Nova, men jag måste leta fram datasladden innan jag kan föra över dom. Det får nog bli kvällens projekt! ;D


Nu har jag äntligen fått hem Lillan igen, ...

dsc01807 (MMS)

Nu har jag äntligen fått hem Lillan igen, och det känns underbart! <3 Ikväll ska vi ha en riktig myskväll med en massa bus, bad och pussar! <3


Onsdag morgon

Nu ska jag bara fixa håret och sen gå till bussen, får lyxet att åka med fina Carro idag. Näst sista dagen på kursen, och det känns otroligt tråkigt.

Tänkte bara slänga in en snabb uppdatering, har egentligen inte tid att sitta här. Ville bara skriva ut det allra viktigaste, och det är att om mindre än 8 timmar kommer Nova äntligen hem igen! Kunde inte ha längtat mer än vad jag redan gör, det gör ont i mig av saknad!! ♥♥

Är på stan med systrarna, har fikat och sh...

dsc01805 (MMS)

Är på stan med systrarna, har fikat och shoppat lite. <3 Har köpt ett par nya vinterskor åt novis, hoppas verkligen dom passar. Ikväll blir det middag hos pappa. :)


Måndag dag (igen)

Jag glömde ju skriva att dom ringde om ett jobb igår. Hon ville ha en telefonintervju å så, och det gick superbra. I slutet frågade hon dock om jag kunde jobba kvällar, för det var nästan bara sånna pass. Och eftersom jag har Nova varannan vecka går det ju inte, så jag tackade nej. Jäkligt tråkigt, men jag var tvungen! Inget jobb är viktigare än Nova, så är det bara. Det finns inte en chans att jag bara komma ha henne typ varannan helg bara för ett jobb.

Men det kommer flera, får hålla tummarna om alla dom andra jobben jag sökt istället. Man vet ju aldrig, vips så kanske dom ringer igen.

Nu ska jag strax springa iväg till bussen.


Tisdag dag

Oj, vad jag känner att jag försummar bloggen en hel del. Men för att vara ärlig har jag haft noll blogglust. Så jag lovar inte att jag ska bli superbäst på blogga igen, men jag ska försöka. Jag vill ju inte att ni ska börja lessna på dålig uppdatering.

Jag fick nyss en kommentar på förra inlägget, där jag förra måndagen skrev att jag slutat röka. Det gick inge bra, men nu har jag slutat igen. Och den här gången hoppas jag att jag fixar det. Har fått med mig Jossan, Linnea och mamma på att sluta, så nu borde vi ju kunna peppa varandra!

Jag har blivit sjuk, åkte in på akuten i lördags och där visade det sig att jag fått både halsfluss och början till halsböld. Så nu går jag på dubbel dos penicillin och ska äta det i 10 dagar. Fick även andra tabletter utskrivet, så jag hoppas att det kommer försvinna.

Det värsta med allt är att jag inte kunde ta hem Nova igår, vill inte att min lilltjej ska bli smittad. Men förmodligen får hon komma hem imorgon, jag hoppas det känns bra i halsen då. Men måste även vara försiktig så jag inte råkar smitta henne. Vi får se hur allt är imorgon.

Igår hade jag en kompis här, vi åkte iväg och hyrde film och åt seeen middag på stan. Mycket trevligt, måste helt klart göras om! Han for inte förrän efter 00, så det blev en sen kväll! ;D

Idag ska jag ner en sväng på stan, måste på apoteket och sen lämna in lite papper. Passar även på att ta en fika med Jossan också, ska bli myyysigt!

Egentligen har jag en massa att berätta, men just nu kommer jag inte på något alls. Ska sluta svamla nu och fixa sminket och kläder, får uppdatera mer senare!




Den vackraste stunden i livet var den när du kom.

Jag älskar dig,
Nova Frida Elisabeth Bergström

Du är mitt liv,
mitt allt,
min kärlek!

Måndag kväll

JAG ÄR RÖKSUGEN!

Och ja, jag har slutat ännu en gång. Får se hur länge jag klarar det den här gången. Men jag ska fan fixa det, jag ska allt visa er!!!

Men jag har provat allt för att hålla röksuget borta. Städa, träna, läsa, bada, träna igen, städa ännu mer. Men ingenting fungerar!!!


Söndag dag

Nu har lillan precis somnat. Hon var helt slut efter morgonen, som har bestått av en massa bus, lek, kramar och bad. Amanda har sovit här hela helgen, och det har varit underbart! Igår var vi med Carro, Klara och Albin på Busplaneten och lekte hela dagen. Dock var det inte alls lika bra som Leos Lekland, så det är tveksamt att vi åker dit igen snart.

Jag och Amanda har haft supermysiga kvällar, vi har sett på tv/film, ätit gotta, målat med ansiktsfärg, målat teckningar och bara umgåtts. Har saknat min lilla tjej! ♥

I fredags vaknade jag upp och märkte att hela min överläpp ända upp till näsan hade svällt upp till 10 gånger så stort, så då ringde jag och fick en akuttid hos tandläkaren. Har haft ont i framtanden flera dagar, och det visade sig att den är nästan helt död och behöver rotfyllas. Jättekul, jag som hatar att vara hos tandläkaren! Dom började lite grann i fredags, men det blir minst 3 gånger till jag måste dit. Tur som tusan att jag betalar en försäkring dit varje månad, annars hade hela kalaset gått på mellan 6-8000!

Igår köpte jag även årets 2 första julklappar, och båda var till Amanda. Har längtat tills det är dags att börja ordentligt med julklappsinköpet, och snart är det dags!

Ikväll ska jag och Nova hem till pappa på middag, vi ska ändå dit och lämna Amanda så då passar vi på att tigga till oss lite mat. Imorgon åker Nova till sin pappa igen, och blir där i en vecka. Men jag får träffa henne igen på onsdag, för då ska vi iväg på utvecklingssamtal på dagis.

Annars lär veckan bara bestå av städ, tvätt och kursen. Men självklart ska jag passa på att roa mig också, har blivit en hel del hemmadagar nu när jag haft Nova. I helgen är iallafall en krogrunda planerat, superkul! =)

Nu sak jag kladda på mig lite smink och låta finaste Amanda sitta vid datan.




Nyvaken mamma,
nyvaken bäbis! ♥

Fredag dag





Grattis på 16årsdagen finaste syster! ♥

Tisdag kväll

Oväntat nog somnade jag med Nova runt 19, jag som verkligen gjorde allt för att hålla mig vaken! Men det gick inte idag, sov i nästan 1.5 timme. Så vi får väl se hur det kommer gå att somna ordentligt ikväll.

Jag lär få ordentlig träningsvärk, Thaiboxningen var fan tuff! Lär ju ha lyckats hitta av en massa sovande muskler man aldrig använder, så det lär kännas! Men det är bra, träningsvärk är skön smärta!

Föreläsningen idag om Facket var lite småseg, killen svamlade lite för mycket och det gjorde det svårt att hålla reda på allt han sa. Men lite fastnade ju, och det är ju alltid positivt.

Imorgon ska min pappa hämta lillan på dagis, vi ska dit och äta middag. Så då slipper jag åka en massa fram och tillbaka eftersom jag redan är nere på stan. Det blir bra!

Ikväll ska jag sluta röka också! Nu jäklar ska jag fixa det! Har en cigg kvar, och efter det ska det fan vara slut! Får se till att lämna legget hemma när jag åker ut nånstanas så jag inte blir frestad att smygköpa ett paket. Jag måste sluta, mest för Novas skull. Nu börjar hon bli en stor tjej, och jag vill inte att hon ska växa upp med en mamma som röker. Det blir så mycket enklare för henne att börja själv när hon blir stor.

Slänger in en bit av konversationen jag och lillis hade efter middagen. Söttjejen!!!

Jag; "Har du ätit färdigt, älskling?"
Nova; "Tacktack"
Jag; "Varsegod"
Nova; "Tackgod"



Välkommen hem Prinsessan! ♥

Måndag kväll

Hela kvällen har bestått av att försöka knåpa ihop ett cv och personligt brev. Det har gått sådär. Måste ringa upp förra chefen och prata lite, sen går det segt med brevet. Det är så svårt, jag vet inte hur jag ska skriva. Det beror ju helt på vilket jobb jag tänkt söka, vilka grejer man ska trycka lite extra på. Men har fått ner en grund, så det ska lämnas in för respons imorgon.

Dagen har varit bra, först en heldag på kursen. Vi övade lite på arbetsintervjuer och så. Mycket trevlig grupp är vi. Eller grupp, vi är 4 st plus 2 ledare. Resten har hoppat av. Riktigt skönt, det gör det hela så avslappnat.

Efter kursen åkte jag hem till mamma för att hämta hem lillis. Hon blev överlycklig när jag kom, hon överrumplade mig med kramar och pussar. Och som hon har växt sen sist!!
Vi stannade på middag, Nova fick sig även ett bad och hårklippning. Så nu är luggen inte alls lika lång, brabra!!

Imorgon ska vi ha en föreläsning med nån från facket, och som vanligt på tisdagar är det en aktivitet på eftermiddagen. Imorgon ska vi iväg på Thaiboxning, spännande nanting!! Ska bli kul att testa på! =)

Känner att veckan är ganska planerad, onsdag ska pappa hämta lillan på dagis, vi ska dit och äta middag. Så han hämtar upp henne så slipper jag åka fram och tillbaka en massa. Sen på torsdag är det föräldrafika på dagis, sen har jag även den andra kursen jag ska iväg på.

Nu ska jag fortsätta med brevet och se om nåt mer vill komma ut ur mitt huvud.



Och Sara,
svaret på din fråga är JA.
Oroa dig inte!! ;D

Måndag morgon

Nu sticker jag iväg på kurs!!

I eftermiddag kommer Nova hem igen! ♥


Söndag kväll

Imorgon kommer Nova äntligen hem igen! Jag har saknat henne otroligt mycket! Så fort hon far är det som att hon tar en del av mig med sig, jag är verkligen inte hel utan henne!

Hon ska vara hos sin mormor imorgon på dagen, dagis har planeringsdag så det är stängt. Så jag åker dit imorgon direkt efter kursen, och vi stannar nog på middag innan vi tar en långpromenad hem. Hoppas på bra väder imorgon! =)

Igår var en kanonkväll! Vi började med en lugn förfest hemma hos mig innan vi drog iväg till Olles. Där var det riktigt mycket folk, träffade många jag kände. Efter det var det dags för efterfest, kom inte hem förrän idag vid 14 typ. Resten av dagen har bestått av slöande i soffan typ. Ska strax lägga mig i ett bad tror jag, innan det är dags för sängen. Ska ju upp tidigt, och jag behöver verkligen sova.



Babygirl! ♥

Party! Om en stund kör vi utgång! ;)

dsc01783 (MMS)

Party! Om en stund kör vi utgång! ;)


Lördag dag (igen)

Nu har Amanda precis farit, och Nadja har kommit hit. Hon skulle göra sig färdig hos mig, så hon står i duschen nu. Själv har jag nyss gjort bort det. Har dock ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig ikväll, men nåt ska jag väl kunna hitta.

Jag och Amanda tog bussen till Obs och handlade lite till middagen och sen groggvirke. Köpte även en ny pincett, hittar inte min gamla någonstans! Sen gick vi på bolaget och handlade en massa, tur att jag hittade mig en söt pojke som var snäll och körde hem oss. Vi ska nog möta upp alla dom på krogen sen, det blir nog kanon! =)

Snart kommer även Jossan och Linnea hit, dom ska också käka middag här innan resten av folket kommer.

Sen idag fick jag höra något som gjorde mig så himla arg! Det var något jag verkligen inte trodde om dig, och jag lovar, vi kommer snacka om det senare. Det är bara du som kommer få skit från det, du har gjort fel och det ska dom få veta också. Du kommer förlora på det!



Min finaste prinsessa!
Vad skulle mamma göra utan dig?
Du är luften jag andas!

Jag ska göra ALLT jag kan för att du ska ha den bästa uppväxten.
Det förtjänar du!!

Lördag dag

Nu har jag och Amanda storstädat hela lägenheten, skönt! Vi tog sovmorgon och vaknade inte förrän vid 10 imorse. Så jag sov länge, vi la oss i sängen runt 22, och sista gången jag kollade på klockan var den strax efter 23. Så det blev bra med sömn inatt! =)

Jag försöker få tag i folk till ikväll, tänkte köra förfest hos mig och sen kanske en sväng på krogen. Så jag och Amanda ska snart åka till bolaget och så, måste köpa åt Nadja eftersom hon inte skulle hinna dit själv. Själv blir dte nog inget, har sprit så jag klarar mig nog. Eller, kanske köper några cider jag kan ha till middag. =)



Nyvaken, osminkad och kär i lillasyster! ♥

Fredag kväll

Jag fick med mig den bästa hem från pappsen, så jag har en söt liten Amanda som ska sova här inatt! Just nu sitter vi i soffan och ser på nalle puh, äter ostkrokar och dricker saft. Mycket myys!! ♥

Middagen var jättetrevlig, men det brukar ju inte bli annat där borta. Hemmagjort pizza, tårta, öl och vin, kunde inte blivit bättre! Sen att jag fick med Amanda hem gjorde ju ett perfekt slut på kvällen!

Vi ska nog strax krypa i säng och läsa lite, både jag och Amanda börjar bli lite småtrötta. Imorgon blir det nog party, ska nog styra fest hos mig och sen kanske en sväng ner till krogen. Dock var det lite svårt att hitta folk såhär kvällen innan, men det ska nog lösa sig. Jossan och Linnea ska iaf komma på middag imorrn, och då blir det nog att börja med lite vindrickning innan resten av folket kommer.

Godnatt!


Fredag dag

Idag känner jag mig mycket bättre, den äckliga huvudvärken jag hade igår är nästan borta. Skönt, för igår tog jag mig knappt ur sängen. Låg hela dagen i soffan och såg tv, kunde inte äta alls nästan. Men idag är jag mycket piggare!

Jag tog sovmorgon imorse, stannade hemma från kursen, eftersom huvudvärken fortfarande finns kvar. Har hunnit städa köket och tvättat. Den borde strax vara färdig så då ska den hängas upp. Förhoppningsvis hinner nåt torka innan jag ska fara, ska åka till pappa på middag ikväll.

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA PÅ FÖDELSEDAGEN! ♥♥

Så det blir mina planer för kvällen, tror nog att jag stannar kvar där ett tag ikväll, då hinner jag umgås en massa med Amanda. Saknar min lilltjej! Nästa helg ska hon komma hit och sova, så då blir det tjejmys för hela slanten! Kanske hittar vi på nåt kul också, jag är lite sugen på badhuset. Det var länge sen Nova var där nu.

Kursen i veckan har varit bra, jag är riktigt nöjd. Jag går nåt som heter Access på Viva, den handlar mest om jobbsök, hur man skriver cv och sånt. Sen handlar den även mycket om personlig/socialutveckling, vi pratar om mål, arbetsintervjuer osv. Tror att jag kan få ut nåt bra ur dom här 4 veckorna!

Nu klickad tvätmaskinen till, vilket betyder att den är färdig! =)



Grattis finaste pappa/morfar ♥

Jag kunde inte ha önskat en bättre pappa.
Du finns alltid där,
du ställer alltid upp
och kommer alltid med så smarta lösningar.

Du är den jag vet att jag kan ringa till om nåt hänt,
för som alla andra gånger vet jag att du alltid hjälper.

Pappa?
Jag älskar dig!♥

Lösenordsskyddat

Lösenordsskyddat inlägg

Små blödande sår i mitt inre

Tisdag kväll

Dålig uppdatering, jag vet, men har inte haft nån blogglust. Nu är jag hos mamma, hon ska strax köra hem mig. Jag åt middag här, och nu under kvällen har vi varit duktiga och fixat med en massa saker!

Ska hem, slänga mig i badet och sen blir det sängen! Är riktigt trött, plus att jag tror att magkatarren kommit tillbaka. Verkligen superkul!!!

Uppdaterar mer imorrn om hur kursen och allt varit hittils! =)



Egopic!

Måndag kväll

Istället för ett vettigt inlägg får ni en film från i söndagsmorse. Skriver mer imorrn, godnatt! ♥


Lördag dag (igen)

Jag kan inte längre säga att jag saknar dig,
för då skulle jag ljuga.
Det känns så skönt,
du är ute ur mitt hjärta,
och istället finns det plats för någon annan.

Det som hänt kanske var för det bästa,
nu kanske jag kan bli lycklig på riktigt.
Bli uppskattad och älskad för den jag verkligen är.

Jag är redo nu.
Redo att förändra mitt liv.

Lördag dag

Nu har Nova precis somnat, efter lite bråk och trots från hennes sida. Hon valde att sova i sin säng, blir så glad när hon vill göra det! Inatt sov hon dock med mig, vill ha henne nära nu när hon sover så dåligt. Dock ville hon ligga för nära, vaknade flera gånger av att hon halvt låg på mig, och några gånger försökte hon tillochmed krypa under mig. Men det var mysigt ändå! Vi vaknade runt 08, men klev inte upp ur sängen förrän vid 9.30, så vi hade en riktig mysmorgon! ♥

Nu kommer Nadja snart hit, hon ska stanna på middag och även ikväll. Jag och Jossan ska stå på loppis imorgon, har en massa skrot jag tänkt sälja iväg! Så då passade det perfekt att Nadja kom idag, då kan jag smita iväg lite till förrådet och kika där. Måste även gå igenom alla bäbiskläder igen och sortera dom. Det får fixas efter lillan somnat, vill inte ha hennes hjälp till det ;D

Nova ska då vara hos sin faster och farmor imorrn under dom 4 timmarna jag är borta, och det lär hon uppskatta. Hon kan ju inte följa med mig, så då får det bli lite släktmys istället. Tror att Elin skulle haka på imorrn också, alltid trevligt med sällskap!

Jag som egentligen hatar att stå på loppis, det är verkligen inte min grej. Jag känner mig så fattig på nåt sätt, som om jag måste sälja saker för att få in pengar. Så tänker jag iallafall. Men vad annars ska man göra med alla miljoner saker jag inte använder längre? =)

Tänkte först om jag skulle sälja iväg alla babysitter, gåstolen osv, men det är väl lika bra att spara. Förhoppningsvis får jag ju en till liten nån gång, och då kan det vara skönt att ha kvar lite grejor. Men ska se vad som är värt att spara, och vad man kan vilja köpa nytt nästa gång.

Nu ska jag diska undan frukosten innan Nadja kommer, ska nog även passa på att vika tvätten.



Sliten mamma, sliten bäbis

Fredag dag

Nu sitter Nova i badet, och ville verkligen, verkligen bada! Och såklart får hon det, mitt lilla vattenmonster! ♥

Vi har förövrigt haft en väldigt mysig dag, har bara kramats och pussats och busat. Älskar verkligen såna här dagar då allt bara flyter på och vi båda är på kanonhumör!

Lillan är dock sjukare idag, både hostan och snuvan har blivit värre. Så såklart inget dagis för henne, nu har hon varit hemma hela veckan. Skönt, det var länge sen jag fick såhär mycket tid med henne! ♥

Idag har jag hunnit med 2 viktiga samtal, varav ett var till tandläkaren. Ringde och skällde över att dom fortfarande inte börjat dra pengar (som om det egentligen vore något dåligt?), plus att jag bokade in en tid på måndag hos en tandhygenist. Har så sjukt ont i tandköttet, trodde det skulle gå över av sig självt, men inte det. Hon jag pratade med gissade på nån typ av inflamation.

Det andra samtalet gick bra, kändes så skönt att äntligen ta tag i det! Tjejen var så förstående och trevlig, så nu känner jag att jag verkligen gjorde rätt i att ringa. Så nu är det bara att vänta!

Nu ska jag leka lite med Nova, tror jag ska hoppa ner till henne i badet.

Styvsyskonen
Alex, Elin och jag

RSS 2.0