Livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg - L W

Nu är vi påväg hem till Umeå igen. Vi har varit en sväng på djurparken nu på förmiddagen, barnen åkte lite karuseller och köpte lite souvenirer. Ska snart stanna nånstans och äta lunch. .


Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot - L W

Vilken toppendag vi haft! Fem timmar på djurparken med en massa fina djur, många karusellåkturer och lunch. Vädret blev kanonbra, riktigt varmt och strålande sol. . När vi kände oss nöjda där åkte vi till utebadet där vi spenderade några timmar med sol och bad. Blir lika stolt varje gång vi far och badar, Nova är fantastiskt duktig. Mammahjärtat nästan svämmar över. . Nu ska vi snart iväg och äta middag nånstans. .


Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu - L W

Vilken superbra första dag vi hade igår här i Junsele! När vi kom fram var inte stugan klar än, så vi gick in på djurparken en stund och åkte lite karuseller. Det gillade Nova!! Efter det bytte vi om och for och badade i stora poolen, alla som är med är riktiga vattenmonster, så det uppskattades verkligen. Till middag åt vi grillad kyckling med sallad och bröd, hur gott som helst! På kvällen spelade vi minigolf, kort och yatsy. =) . Nu är jag färdigduschad och ska strax väcka dom stora barnen. Nova har varit vaken sedan länge. Dagens planer är en heldag på djurparken. =) .


Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi precis blivit sams - L W

Fina flickor i bilen! .


Jag har gått som en tondöv på dåliga gator, jag har glömt alla himmelska sånger - L W

Nu är allt packat och intryckt i bilen, så vi väntar bara på att Fanny ska komma. Sen drar vi till Junsele för ett par helmysiga dagar!!


Jag vill ha det som du, fast jag vet att du tänker likadant ibland och vill ha det som jag - L W

Nu har jag precis vaxat benen. Eller, det blev bara ett ben. Det andra får jag ta ikväll, jag blev less. Nova ser på Bompa och äter en liten polkagris vi köpte när vi var i Gränna förra veckan. Snart borde fina Amanda komma, vi längtar här hemma!
 
 
Nova är generös och delar med sig av polkagrisen.

I desperat jakt på en vän kan du förnedras om igen - L W

Nova vaknade tidigt idag, rätt så skönt faktiskt. Nu inväntar vi Amanda som kommer på nån timme. Då blir det lunch och därefter ska jag och Amanda ha lite egentid på stan. Vi ska köpa en onepiece åt henne och gå och fika. Syskonmys med andra ord. Under tiden ska Nova och Alex hitta på nåt kul tillsammans. .


Det stinker av gammalt groll, men vi har skuggorna bakom oss trots allt - L W

Blev sugen på att måla naglarna ikväll, så sagt och gjort. Det fick bli något enkelt som vattenmeloner, men trots det blev jag missnöjd ändå. Aja, spela roll, det ser bra ut från långt håll iallafall... . Bry er inte om det som är utanför, det ska såklart bort sen. .


Vi ramlar runt på alla ställen som var öppna den natten, vi var konstnärer och dom bästa i sitt slag - L W

Nu ska vi lägga oss i soffan och titta på Ringaren i Notre Dame som precis laddats ner, nostalgi på hög nivå! Vi har nyss varit ute i lekparken där vi lekte med bilar och spelade innebandy. Roligt hade vi! 
 
Nova börjar bli trött, så en film blir perfekt så kanske hon somnar. Upp tidigt imorgon, måste ju börja vänja oss vid tidiga morgnar, nästa veckar börjar dagis igen för lilltösen. 

Du var mitt hem och min oas, du gav mig gåtorna tillbaks. Du gör mig lycklig och förvånad - L W

Jag och älsk har precis ätit världens godaste middag, raclette. Man steker kebabkött i soya med grönsaker och tacossås. Sen på med lite ost och värma den. Galet gott!!


Vi är dom som kan skratta åt allt som är svart, vi är dom som har hjärtan av ädel titan - L W

Nu har vi precis lämnat av Nova hos sin pappa för ett par timmar och landat här hemma. Idag ska det tvättas och handlas inför helgen. Ska även försöka packade hade jag tänkt, så får vi göra det i lugn och ro.

Såklart blev det kanonväder ute på stugan idag, bara för att vi skulle åka hem. 4 dagar med halvrisigt väder har vi haft fram tills idag. Alltid min otur! Kändes jobbigt att åka därifrån, men det känns ganska skönt att komma hem faktiskt. Vi har haft det underbart där ute! Mitt paradis! <3

Du måste sänka dina krav, eller vinna på trav, om du skall komma i fas - L W

Igår bakade jag smultronpaj (bi har så sjukt många bär här ute) som vi åt idag. Och galet vad god den var! Helt klart godaste pajen jag ätit på väldigt länge! Synd att vi var så många så den tog slut så fort bara. ;)


Dina chanser blir allt färre och ditt tvivel bara värre - L W

Nu har ännu en bra dag gått, och fort dessutom. Jag och Malin har varit inne i stan och handlat, under tiden åkte alla andra ut och fiskade. Sen blev det tacosmiddag och nu spelas det dart. Nova sover redan, hon somnade runt åtta. Himla tidigt för att vara henne nu under semestern. . Imorgon ska vi åka hem, och det känns lite blandat. Ska bli skönt, men samtidigt trivs jag så fruktansvärt bra här ute. Men vi kommer ha en toppenhelg, vi har bokat stuga i Junsele, så det blir 3 dagar med bad, djurpark och karuseller. Nova ska såklart med, och även Amanda och Fanny. Blir nog kanonbra!! =)


Det finns en sång och en dröm, om en lycka så öm - L W

Vilken myskväll jag och Nova har haft! När pojkarna åkte iväg för att fiska bäddade vi ner oss i soffan och såg en film. Nova somnade för en liten stund sen, hon är så fin min lilla tös! . Efter middagen åkte vi ut med båten i dom stora vågorna, galet vad kul! Man blir som barn på nytt! . Nu har vi startat en brasa och ska grilla lite nyfångad fisk, sen hoppas jag på en relativt tidig kväll. Men det tvivlar jag på. =) .


Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny, jag har så mycket med mig själv precis som du - L W

Gårdagskvllen blev galet härlig! Och sen, tror inte vi somnade förrän efter 04. Den här dagen har gått fort och varit ganska innehållslös, jag har varit lite småbakis faktiskt. . Nu är grillen startad så vi väntar på middag, jag är riktigt hungrig. Solen passade även på att visa sig, så det blir perfekt! Tror att vi ska bada efter maten om värmen stannar.


Han la en filt över kroppen, sen gick vi sakta hemåt i natten - L W

Galet trevlig kväll vi har haft! En massa vin, trevligt sällskap och bad i bubbelpoolen. :)

Jag vill bara ta din hand och kyssa dina röda läppar - L W

Igår när vi hämtat Nova åkte vi ut till stugan, vi blir nog här ett par dagar tror jag. Vädret är inte perfekt, men det spelar ingen roll, vi har det underbart ändå. . Idag blir det kalas hos stuggrannen som fyller 40, han blir alltså gubbe. Dock otursdag idag, hans son blev nyss biten av en orm när han och Nova var och plockade blåbär. Ambulansen kom och hämtade honom, får hoppas att allt går bra. .

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/538225/images/2012/pic_500d3b4c9606ee39b2000014.jpg" class="image">


Jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du - L W

Nu har vi precis kommit hem igen, det känns faktiskt rätt skönt. Vi har haft det helt fantastiskt, helt klart värt dom 250 mil vi kört. Kroppen är dock sjukt less, så jag hoppas på en lång sovmorgon imorrn. Nu ska jag och hjärtat se lite film och hoppas på att kunna somna fort, det behöver vi nog båda två.

Less

Efter 7 timmars shopping är vi äntligen färdiga på Ullared. Och som vi handlat, helt galet! Både jag och Nova fick en himla massa kläder, behövs nog inte köpas mer det här året iaf. Novas garderob kommer spricka. Vi fyllde en hel kundvagn sprängdfylld, den gick knappt att styra. Jag var bergsäker på att vi skulle komma över tiotusen, men det gjorde vi inte riktigt. Hade lite ångest när vi stod i kassan faktiskt, men vi kom ju hit för att spendera pengar. Och än är vi inte hemma, så lite mer lär det bli. . Nu ska vi tillbaka till stugan och grilla och dricka en massa vin. :)


Ullared

Nu är vi strax på Ullared, får se hur länge vi måste köa innan vi får påbörja shoppingen. Åh, så jäkla kul! :) . Jag får inte in bilder från iPhonen, så allt sånt kommer när vi kommer hem.


Det är väl tanken som räknas ändå? Jag lever, men väntar på smällen - L W

Nu har vi 30 mil kvar till campingstugan, resan har gått ganska fort. Vi åt en sen lunch på Max i Örebro, och maten står mig upp i halsen. . Nyss var vi och handlade på det minsta systembolaget jag sett i mitt liv, ett riktigt mini. Längtar tills vi är framme så man kan öppna en kall Gin och sträcka på benen ordentligt.


Jag försöker träffa andra, men det är inte så lätt. Jag försöker tänka bort dig på alla sätt - L W

Nu är vi vid Uppsala, har kört 56 mil, alltså är vi ungefär halvvägs nu. Bilresan har gått bra hittills, hjärtat kör snabbt och hans mamma skriker att han ska sakta ner. Och det upprepas hela tiden. :) . Jag börjar dock få ont i nacken nu, att åka bil passar inte mig trots att jag älskar det. Jäkla whiplers... Men allt går nog att härda ut, Ullared är värt det! :)


Det sägs att kärlek lovar stort men håller tunnt, du kan kalla det förnuft men aldrig sunt. - L W

Nu har vi suttit fast bakom en bilolycka ett par mil innan Sundsvall i en timme. Tillslut kom bärgningsbilen så vi kunde börja rulla igen. . Snart ska vi stanna nånstans och äta frukost, min mage börjar snart kurra. Jag är hungrig!


Du är början på nåt nytt och nånting underbart, för mig, för mig, för mig - L W

Nu är vi påväg! 'Bara' drygt 120 mil kvar ;)


Kom inte för nära, du vet hur det blir. Nu har jag mitt, och du ditt revir - L W

Nu säger vi godnatt och taggar att väckarn ringer 04.30 för att åka till Ullared.


Här under askan utav sönderbrända drömmar ska vi bygga något större - L W

Nu har vi städat, tvättat och vaxat bilen så den ska vara fin tills vi åker. Vi satsar på att komma iväg runt 05 tror jag, så vi borde snart göra natt här. Nu sitter vi och ser lite tv med hjärtats föräldrar, helmys!! .


Se dig om, det är här du bor. Här hänger jackan, där står dina skor - L W

Nu är vi packade och klara och påväg till hjärtats föräldrar i Hörnefors. Vi ska sova där inatt, det blir ju galet tidigt imorgon. . Det känns som att vi fått med oss allt, har iaf inte kommit på nåt som jag glömt än. Men det lär nog komma. Tur att det mesta går att köpa nytt, sålänge vi har mobil och plånbok löser det sig nog. . Jag är galet taggad!!!


Min älskling har ett hjärta av snö så vasst som skaren - L W

Vi badar och har det kanonbra!!


Min älskling har ett hjärta av snö så vasst som skaren - L W

Vi badar och har det kanonbra!!


Stackars hon som flyter med, som aldrig lärde sig ta sats - L W

Nu är vi påväg ut till mammas stuga på kaffe och lite fika. Vi har varit en sväng på stan för att sätta in pengar på banken och köpa nya hörlurar till telefonen. Nova är på superbra humör, världens finaste!! .


För jag skakar av all denna meningslöshet, jag förstår bara det som är vårt - L W

Om drygt 2 timmar kommer världens finaste Nova hem, känns underbart! Jag ska ha henne idag istället för på torsdag, för då är vi ju borta.

Supertidigt imorgonbitti åker jag, hjärtat och hans föräldrar söderut, vi ska till Ullared! Och jag är helt galet taggad! Vi ska spendera 2 nätter där nere i en superfin stuga vid havet, och en heldag med shopping. På fredag åker vi vidare, och det blir nog att hyra en till stuga någon annanstans. Jag har aldrig varit där men alltid velat åka, så jag har längtat enormt.

Jag somnade den natten i tron på att allt var en del av en kärlekshistoria - L W

Såhär skönt däckade syrran i helgen. Nejdå, hon var inte alls full.. ;) .


Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet. Du lever för stunden precis som jag - L W

Nu är middagen avklarad, lika sent som vanligt. Rutinerna under semestern är inte på topp, allt blir som knas. . Jag var grymt sugen på ris idag, så vi gjorde en grön curry-gryta med kyckling, paprika, ananas och lök och en enkel sallad på sidan om. Galet gott blev det!!


När vi flydde från sanning, tid och besvär för att ta måsten i andra hand - L W

Dåligt med uppdatering har det varit dom senaste dagarna, men det har inte funnits så mycket tid. Hela lördagen spenderades på pokerturneringen med trevligt sällskap, roliga aktiviteter och gott att dricka. Själva pokern höll på från 14.00 till ca 23.00, med middagspaus därimellan. Det var riktigt kul, kunde inte blivit bättre! Kom i säng väldigt sent, tror att klockan var runt 06 när vi var klar i bastun och redo för sängen.

Igår sov vi mest bort hela dagen, och när vi väl kom hem tog vi en kväll i soffan framför film. Jag var inte bakis alls nästan, vilket är extremt ovanligt.

Idag har jag och hjärtat varit i Hörnefors och hjälpt hans goa mormor att flytta lite grejor till nya hemmet. Nu ska vi småstäda lite och sen fixa oss något att äta till middag.

Lördagens änglar som virvlar i stan, vi är dom som du hatar en söndag på dan - L W

Nu är vi påväg ut för att hjälpa till med dom sista förberedelserna inför pokern. Vi slapp regnet idag, härligt!! . Helgens naglar som jag gjorde igår. Dock snyggare från lite längre håll.


Jag har varit tyst i tio dagar eller mer, jag tror jag slipar mina vapen när ingen ser - L W

Nu tycker jag att jag gjort mig förtjänt av ett par burkar gin som vi hämtat hem idag, det har varit en lång dag. Jag ska ta igen mig i soffan en snabbis, sen ska jag noppa ögonbryn och måla naglar till imorgon. Då är det dags för årets stora pokerturnering!! Jag ska dit och 'jobba' som dealer för alla killar, tjejer får tyvärr inte vara med. Tror det kommer bli grymt!


Jag har så svårt att veta om jag betyder nåt för dig, du spelar nåt slags spel - L W

Nu är vi klar på marknaden, 3 timmar i spöregn fick räcka. Nova har varit superduktig, bara lite gnäll i slutet. Vi har handlat mycket, bl.a. Kläder till Nova, kläder till mig, godis, leksaker, böcker och bröd. Nu ska vi hitta nåt ställe att äta mat på, sen ska vi till Tallbacken och lämna av Nova hos sin pappa.


Hjärter dam vänder blad för en ny eskapad, å hon har börjat på en ny roman - L W

Nu är vi snart framme i Åsele, Nova sitter trött och rastlös i baksätet och vill nog ut ur bilen. Hon har varit så himla duktig!! Det regnar inte lika mycket här och det tackar vi för! Nu ska det shoppas godis och leksaker tycker Lillis.


Jag är för fattig för London, jag är för rik för LA - L W

Nu drar vi iväg till Åsele marknad i det verkligen inte så fina vädret. Typiskt!! Blir Nova less fort där så är planerna att åka vidare till Lycksele Djurpark. Jag håller tummarna att det åtminstone slutar regnar.


Vi visste ingenting om verkligheten, vi sökte i det stora efter svar - L W

Mitt liv. Mitt allt. Min kärlek.


Jag skulle inte ha bråttom med att träffa nån ny, ingen känner mig såväl som du - L W

Vi kom hem från stugan för drygt 1.5 timme sen, och Nova slocknade nästan på en gång på min arm i soffan. Vi har haft det kanonbra där ute, trots saknaden av sol. Nu ska jag och älsk mysa ner i soffan och se lite Lost, är på säsong 4 av 6 nu, och vi är helt fast. Lillchefen!!


Du är resan som jag velat ska ta fart, du är gåtan som jag aldrig löser klart - L W

Bryggbyggandet är fortfarande igång, och Nova hjälper till för fullt. Jag har jag tagit det lugnt i stugan och målat mestadels av dagen.


Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen - L W

Gårdagskvällen spenderade vi i grannstugan med en massa pokerspelande och lite Buzz. Jag somnade inte förrän närmare halv tre, så var tacksam över att Nova återigen valde att ta sovmorgon.

Just nu ligger jag och Nova och sjunger och läser bok i sängen, medans männen bygger ny brygga. Jag är sjukt seg idag så det passar mig perfekt!

Där elden falnar men fortfarande glöder - L W

Nu är grillen igång och jag är jättehungrig. Vi sitter allihopa och spelar Wordfeud mot varandra, det ser nog ganska kul ut. Jag gillar att vi har strålande sol och klarblå himmel här ute på ön, medans det ser sjukt mörkt ut in mot stan. Säger ju att det här är det bästa stället i världen!


Blåste ut vartenda ljus och tänkte nu men aldrig sen. Du ville bort, du ville ut - L W

Imorse åkte vi ut till Poppas stuga och ska stanna här till imorgon. Nu ska vi ta båten och fara och fiska, jag har varit taggad på det hur länge som helst nu!


När natten är här ska jag lämna allt tillbaks. Vinet och skulderna jag har - L W

Det bästa med semester är nog att man kan ha balkongmys med lite vin, öl och prat en helt vanlig tisdag.


Plötsligt minns jag stanken av din otrohet igen, en vän som inte riktigt var en vän - L W

Dagens nya inköp. Den är över en meter hög och passade perfekt i vardagsrummet. Bilderna gör den inte rättvis kan jag lova.


Du var mitt hem och min oas, du gav mig gåtorna tillbaks. Du gör mig lycklig och förvånad - L W

Nu är tredje plåten av sju eller åtta i ugnen, och det luktar himmelskt! Vi gjorde nästan alla som vaniljbullar, och några med choklad. Inte en enda blev med kanel, jag är inte helt såld på det. Om en stund ska vi ha mysfika med nygräddade bullar och mjölk. Sen är det dags för Nova att sova, hon har varit ganska trött ikväll.

Du visste nog att jag hade mina skäl. Ett sätt att ge, ett sätt att ta - L W

Eftersom vädret är sämst idag (såklart, jag har ju fått semester!) så passar jag och Nova på att baka bullar. Degen står just nu på jäsning, så vi ska se lite Dinosarietåget under tiden. Annars idag har vi hunnit rensa garderober, handla och fika hos Momma.

Nova börjar skämma bort oss här hemma, igår vaknade hon runt 9.30, och idag 10.40. Annars brukar man få vara glad om hon sover till klockan åtta.

Jag har en massa bilder att visa er också, men det kommer sen.

Du var 17, jag var 16, och jag skolkade från allt. Jag ville bara vara med dig. - L W

Fy fan vilken värme! Vi har 35 grader i skuggan, helt vindstilla och gassande sol. Lillan badar i poolen och vi har nyss fikat. Om en timme ska vi börja röra oss mot stan, Nova ska få åka tåg för första gånger. Hon är supertaggad!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/538225/images/2012/pic_4ffac821ddf2b34d85000f4c.jpg" class="image">


Det hörs en röst över vitklädda landskap, det hörs en röst som är saknad - L W

Nu är vi påväg ut till mommas stuga för lite sol och bad!


Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är, det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med - L W

Nova tog sovmorgon till klockan var runt 9.30, vilket var välbehövligt eftersom jag inte kunde somna förrän efter 04.00 inatt. Nu äter hon frukost, och jag funderar på en dusch. Vädret är betydligt mycket bättre idag än jag trott, så vi måste hitta på något att göra. Kanske bada lite?

Jag dricker glögg med balkongen öppen inatt, jag är så less på alla mail och koder - L W

Jag har tur jag, att min sambo har en sån här fin systerdotter som jag kan stilla min bäbislängtan med!


Stackars mannen med medaljer som bara putsar sina minnen. - L W

Har suttit och lekt lite med nagellack ikväll, blev så sugen efter att jag beställt hem en massa grejor. Klickade hem bl.a. 48 st nya nagellack, naglar och lite verktyg. Nu ska nog jag och hjärtat krypa ner i sängen och se en film.


Jag skulle andas i det tomrum som blir över om du lämnade mig nu - L W

Lillälsklingen är hemma igen, äntligen!! Vi har myst ner oss i soffan och ser på Lejonkungen, lätt en av dom bästa barnfilmer som finns!!

Just nu skulle jag inte säga nej till en fribiljett mot himlen - L W

Nu har jag nyss målat naglarna (såklart lyckades jag förstöra en tumnagel direkt efter så den måste jag måla om sen) och nu hade jag tänkt börja med sminket. Hjärtat åkte precis iväg för att handla lite till middagen, Jossan kommer hit på grillning. Ikväll blir det dildoparty med en massa tjejer, och jag är supertaggad! Tror på en kanonkväll med en massa alkohol, skratt och prat.



Semester!

Invigde semestern genom att nästan bli full med Jossan på öl, cider, vin, cigg, sol och tjejsnack. Tack för i eftermiddag, fina du! .

Jag har förlorat dagar och ett hopplöst år, jag har trampat upp stigar där gränserna går,, och du blir aldrig en vän igen.

Gårdagen var en av dom mysigaste på länge! Vi hängde hela eftermiddag i solen på Umelagun där vi badade, solade, fikade och myste. Nova är ett riktigt vattendjur så hon älskade det! Hon var på strålande humör, igår märktes inget gnäll och trots alls.

Påvägen hem gick vi förbi 4H-gården och kikade på alla djuren. När vi väl kommit hem la vi oss på en filt på gräsmattan och myste. Både hon och jag var trötta, och det var underbart att få lite egen mysstund med henne innan hon åkte tillbaka till sin pappa.

På kvällen bakade jag och Jossan cheescaken som jag ska bjuda på idag på jobbet, och jag tror att den kommer vara kanongod!

Bilder från igår kommer ikväll, jag fick inte över dom från mobilen just nu.

Han säger att han vart i helvetet och vänt, jag tror en del av honom blev kvar där - L W

Nu ska jag strax äta lunch, och sen tänkte jag sluta för idag. Jag och Carro ska hämta upp Nova hos sin pappa och sen åka och spendera dagen på Umelagun. Tur att vi fick toppenväder idag! Jag har inte varit på Umelagun på flera år, så det blir nog kul. Nova lär älska det!

Inatt har jag bett för stunden dimman drar förbi för en välkommen vår - L W

Igår efter middagen gick jag och Carro på en långpromenad tillsammans, mys! Länge sen vi sågs nu, så vi hade en hel del att prata om. Skönt att få prata av sig lite med en person som står så nära.

Jag och hjärtat hann även handla lite igår, jag köpte så jag kan göra en limecheescake med passionsfrukt och jordgubbar. Imorgon är det sommarfika på jobbet eftersom många får semester då, och jag erbjöd mig att baka. Hoppas den blir lika superjäklagod som den blev till midsommar.

Hans vän sa "Jesus tar hand om dig nu", men han kunde varken se eller höra. - LW

Det blev en lång dag på jobbet idag, nu har jag strax varit här i 10 timmar. Väntar på att hjärtat ska bli klar hos frisören så vi kan åka hem. Mitt huvud är less nu och jag längtar hem! Funderar på att vi borde vara lata och plocka med oss sallad från Nattöppet, det skulle vara galet gott!

Hon kommer från främmande vidder, hon stannar hos dig som en dröm - L W

 
Några mobilbilder från igår när vi åkte ut till stugan. Åh, vad jag älskar det stället!!!
 

Du är den som alltid håller min hand och du är den som kan förklara allt det här - L W

Om en stund kommer hjärtat och hämtar mig, vi blev bjuda ut till stugan på middag av pappa. Underbart att få passa på att njuta lite av sommaren! Dock bara för ett par timmar, men det räcker.

Annars så har det varit en bra dag, jobbet har flytit på bra. Under lunchrasten lärde jag pojkarna poker, så vi har spelat lite grann både då och under eftermiddagsrasten. Riktigt kul!

Och du berätta att du saknar mig i natt, det gör jag med.

Gårdagen var kaos på jobbet, ingenting fungerade som det skulle, men på nåt sätt gick det ändå. Nu är allt igång igen och jag kan jobba på som vanligt.

Härligt att sommaren är tillbaka ute, som jag längtat! Synd bara att jag sitter fast inne på ett kontor hela dagarna.

Igår tog jag och hjärtat en städkväll, dock orkade varken han eller jag dammsuga och torka golv, så det får fixas ikväll. Tänkte även fixa i klädkammaren och alla skåp, ordningen är inte särskilt bra där längre.

Jag vägrar acceptera de hon sa, ja jag vägrar att förstå. Jag vägrar tro att det ordnar sig en dag.

Har haft en galet bra helg tillsammans med min kärlek, helt underbart! Jag älskar dig, hjärtat!
 
Middagen i Hörnefors blev lång, vi var inte tillbaka i stan förrän efter 01. Vi bjöds på god mat, gott att dricka och trevligt sällskap. När vi kommit hem till stan åkte vi till bästa Viktor för lite dricka och en massa prat.
 
Söndagen spenderades mest i soffan framför Lost och lite pokerspelande, med undantag för snabbbesöket hos Frida och Zaga. Jag var lite sliten så dom planerna passade mig perfekt.
 
Nu är det sista veckan innan semestern, och det känns riktigt bra. Hoppas bara det blir bättre väder!

RSS 2.0