Fredag kväll

Nu ligegr jag i sängen bredvid Nova och kollar på tv. Ska snart sätta på filmen jag har hyrt, I love you man.
Har ingen aning om den ska vara bra, får hålla tummarna. Funderar på om jag först ska lägga mig ett bad, det skulle vara skönt!

Imorgon kommer Elin hit och umgås med mig och Nova. Vi ska baka 4 smörgåstårtor som Nickes pappa beställt. Så vi lär ha fullt upp hela dagen.

Nej, nu ska jag röka och sen lyfta över Nova till hennes säng. Jag var alldelens för snäll och lät henne somna bredvid mig i min säng ikväll. Men hon har feber och har inte alls varit på humör ikväll. Hon har verkligen varit mamma- och mysasjuk.


Torsdag kväll

Nu ska jag krypa ner i sängen framför en film och med lite glass. Nova sover så gott i sin säng, min finaste prinsessa!


__________________________

Jag vet ingenting längre.
Jag vet bara att jag älskar dig.

Men jag är förvirrad.

Tisdag kväll

Jag har inte uppdaterat på ett tag, men det finns ingenting jag vill skriva. Jag har varken ork eller lust för det, det är så mycket annat jag måste tänka och fundera på. Så det blir nån/några lugna dagar här, men jag lovar, jag kommer tillbaka.


Tisdag dag





Åh, vad jag verkligen ÄLSKAR att vika tvätt!

Måndag dag



När allting är mörkt lyser du som starkast.
Du är den som får mig att fortsätta.
För allt jag gör, gör jag för din skull.
Du är det bästa i mitt liv,
den jag älskar mest.
Det var du som visade mig vad riktig kärlek är,
och utan dig skulle världen vara tom.

Jag skulle vilja vara som du,
omedveten om livets alla problem.
Leva för nuet, precis som du.

Jag älskar dig, min fina dotter!
Den vackraste stunden i livet var den när du kom!

Söndag morgon

Igår gick det superbra att få lillan att somna själv. Hon fick välling i min famn, sen la jag över henne direkt i spjälsängen. Hon var ledsen kanske 10 minuter, sen blev hon lugn. Det tog inte lång tid innan hon somnade, och sov ända fram till 03. Då fick hon hoppa upp till oss och mysa lite.

Hon behövde heller inte hålla handen som hon ville i förrgår. Så framstegen kom fortare än jag trodde! Men det är väl inte så konstigt, jag har ju världens bästa dotter! <3

Nu är Nicke iväg och ska hjälpa sin faster att flytta, och jag ska strax äta frukost. Jag fick en liten sovmorgon av Nicke, det var skönt. Men hade helt velat sova längre!

Idag vet jag inte vad som händer, förutom att jag ska iväg och träna ikväll. Det pappar jag, för det är verkligen hur skönt som helst!
Igår när jag låg i sängen och såg på Robinson blev jag så sjukt godissugen. Men jag gjorde 100 situps istället, det var bättre!

Nu ska jag pussa lite på lillan, hon är extra söt idag tror jag! <3

Lördag dag

Nu sitter vi här, påklädda och färdiga. Om en stund kommer Nickes kompis hit, Nicke ska kolla på hans bil. Vi  ska förmodligen köpa den =) Sen ska vi iväg ut en sväng, måsta hand la och så.

Lillan är på superhumör idag, även fast hon inte sovit något idag. Hon får somna i bilen sen när vi åker.


Lördag morgon

Läggningsförsöket blev kanske inte lika lyckat som jag först trodde. Hon låg vaken från 21-01 i sin säng.  Hon småslumrade tillochfrån, men annars låg hon bara tyst och snällt där och tittade på mig. Runt ett tog jag faktiskt upp henne till oss, inte för att hon var ledsen, utan för att jag tyckte så synd om henne. Hon hade nästan inte sovit någonting alls. Men jag tycker inte att det gör något, det gick så bra under kvällen iallafall. Får ta nya tag ikväll igen =)

Jag är förvånad att hon inte ställde sig upp en enda gång. Hon är duktig min lilla sessa! <3

Idag blir det nog bara lugnt, eller, vi har inga planer än så länge. Åker nog ut nånstans iallafall, vi får se.

Noba tog sovmorgon till 8.20, det var skönt! Nu sitter hon på golvet framför leklådan och leker så snällt, och Nicke ligger fortfarande och sover. Det är hans tur med sovmorgon idag.

Fredag kväll (igen)

Det gick helt klart bättre än jag trodde!

Hon grinade i drygt 40 min, innan hon blev lugn och somnade av uttmattning. Men hon låg ner hela tiden, jag som trodde att jag skulle behöva lägga ner flera gånger. Jag sjöng för henne och hon höll min hand hela tiden. Det tog 1½ timme innan hon sov tillräckligt djupt så jag kunde ta bort handen. Men jag är nöjd, och så stolt över henne!

Nu ska det bli spännande att se hur hon kommer sova inatt, och hur det kommer gå imorgon. =)


Fredag kväll

Då blev precis jag och Nova ensamma nudå. Nicke for iväg på hockey så det blir tjejmys här för hela slanten! Eller mys vettetusan, det lär bli en massa bråk från Novas sida. Ikväll börjar nämligen operation sova-i-egen-säng för Nova. Det lär ta ett par timmar, men det är bara att härda ut. Nu är det dags för henne att lära sig! Så det blir väl välling i stora sängen vid 19.00, och sen får hon ligga i sin säng. Jag har dragit fram spjälsängen så den står precis bredvid min sida av sängen, så där ska jag ligga och hålla henne sällskap. Förra gången vi provade att få henne att somna där, gav jag upp efter 2 timmar. Men nu tänker jag inte ge upp!

Nova har nyss badat och kryper nu omkring i pyjamas. Idag har jag varit på akunpunktur också, och fick även 2 nya tider till nästa vecka. Hoppas, hoppas, hoppas att huvudvärken kommer försvinna, det här är mitt sista hopp!

Nu ska jag busa lite med Nova. Tror jag ska jaga henne lite, det älskar hon!



På den här bilden är hon så sjukt lik Jossan från när hon var liten!
Och fortsätter hon vara det så är det helt okej,
för min lillasyster är snyggast!

Torsdag kväll

Idag hade vi en mysig kväll hos pappa. Lillebror Marcus fyllde 13 år, så vi åkte dit på lite fika. Innan det for vi till Nattöppet där vi åt av deras salladsbuffé. Och jag lovar, den är bland det bästa som finns!

Precis när vi hade ätit färdigt kräktes Nova, över hela overallen och kläderna. Första gången hon kräks "ordentligt", det luktade satan och såg ut som vanlig spya. Det har jag aldrig sett förut, bara vällingkräks. Så det var bara att byta kläder på henne och snabbtvätta av overallen i handfatet.

Men hon mår då bra, och verkar inte vara sjuk. Vilket är skönt, jag blev lite rädd att hon åkt på magsjuka eller liknande.

Idag åkte jag och Nova till Ersboda, men det blev ingen långpromenad. Vi gick istället till Obs, h&m, kappahl och Stadium. Jag fyndade 2 bodysar och ett par byxor till Nova på Obs. Allt gick på 154 kr. Hade tänkt ta kort på dom och lägga upp, men dom är nerspydda så det får bli en annan dag.

Nu ska jag läsa lite bloggar och vänta på att Nicke ska bli färdig i badet. Jag vill också bada! =)

Torsdag dag

Nu har vi precis ätit lunch, jag och Amanda. Nova ville inte äta, lyckades bara få i henne några tuggor innan hon började spotta ut allt. Får ta med en yoghurt så kan hon få sen.

Nu väntar vi bara på att pappa ska höra av sig att han är påväg. Då blir det att stoppa ner lillan i alla kläder och ner i bilstolen. Ska gå och kolla nu så att allt finns i skötväskan.

Är riktigt taggad på en långpromenad idag nu när det är så fint väder. Det komemr både jag och Nova må bra av. =)

Torsdag dag

Imorse vaknade jag av en Nova som var full av bajs runt 07. Hon lyckades kladda ner min handduk som låg på golvet, och hela skötbordet. Kanske inte det bästa uppvaket. Men hon är söt ändå!

Idag ska jag och Nova till Ersboda för en långpromenad med Nadja. Vi tänkte gå och kika runt lite på barnens hus osv. Pappa kommer och hämtar Amanda vid 11.30, så då skulle han skjutsa upp oss till rusta. Där dumpar vi av bilstolen och möter upp Nadja.

Igårkväll åkte jag och Jossan och tränade, och när jag kom hem hoppade jag in i en snabbdusch och sen kröp vi alla ner i sängen och kollade på film. Eller, Amanda låg på en madrass på golvet.

Nu ska jag duscha och efter det ge mina flickor lite frukost.



Jag har nog den sötaste lillasystern som finns!

Onsdag dag

Den här dagen har varit väldigt slö. Vi vaknade runt 8, men låg kvar i sängen och myste en stund. Nova är så go på morgonen! Vi har även hunnit sova en timme på förmiddagen båda två. Det var inte tänkt att jag skulle somna, men jag råkade göra det. Nu har jag precis duschat och sminkat mig. Rätt onödigt egentligen, eftersom allt jag ska gära idag är att fara och träna ikväll. Men men, det är det enda sättet för mig att känna mig pigg.

Vi har inte hunnit äta lunch heller eftersom vi sov så konstig tid idag. Men det ska vi göra nu hade jag tänkt. Lillan sitter nu och drar ut alla kläder ur tvättkorgarna och lägger det på golvet. Så jag har en del att plocka upp sen. Men så länge hon har roligt gör det ingenting.

Igår kväll åkte jag, Nicke och Jossan på hockey. Det blev 8-2, så vi vann rätt överlägset. Det var kul att få umgås lite med Jossan också, det händer alldelens för sällan. =)

Ikväll ska jag iväg och träna, och jag tror att Amanda skulle komma hit sen och sova här. Måste ringa pappa och kolla.

Nu - Burkmat till tillan och köttbullssallad till mig =)



Världens absolut finaste tjej! <3

Tisdag dag

Idag ville Nova vakna kl 8. Så det blev ännu en dag med lite sovmorgon.

Det här blir nog en lugn dag. Jag ska till sjukgymnasten kl 15, och runt 16 kommer Jossan hit på middag. Vad vi ska göra ikväll vet jag inte, antingen bara vara hemma, eller så åker vi på hockey. Vi får se =)

Nu ska jag gå och fixa frukost till mig och Nova, och efter det blir det nog en promenad. Då kan förhopnningsvis lillan somna i vagnen, om hon nu vill. Hon har börjat vägra somna där ibland, hon bara sätter sig upp igen. Så vi får se hur det kommer gå. Annars får jag ta och lägga henne när vi kommer hem.


Måndag kväll

Inte en vettig uppdatering har det blivit på bloggen idag, men jag har inte haft ork eller lust.
Vi har iallafall varit hos pappa på middag, det var trevligt. När vi kom hem fick Nicke lägga lillan, och jag la mig ett ett varmt bad. Jag har haft riktigt ont i magen idag, men det lindrades lite smått av värmen i badet.

Nu ska jag bara läsa lite bloggar och sen slänga mig i soffan framför en film med Nicke.

99 saker du kanske inte visste om mig

99 saker du kanske inte visste om mig.


1. Fullständigt namn? Frida Maria Elisabeth Sundström Thysell

2. Exakt ålder? 19år, 5månader och 4dagar.

3. Vart bor du? Väst på Stan, Umeå.

4. Bor tillsammans med? Sambo Nicke och älskade lilla Nova

5. Husdjur? Hunden Gizmo och katten Prosit.

6. Färg på ditt hus? Ett grönt trähus.

7. När är du född? 14 augusti 1990.

8. Klass? Ingen just nu.

9. Vilket år tar du studenten? Tog studenten förra året, men är dock inte färdig. Och vet inte när jag blir det heller.

10. Något jobb? Nej.

11. När ska du sova ikväll? Ingen aning, det blir nog att jag lägger mig tidigt men somnar sent. Som vanligt.

13. Duschat idag? Nej, hade tänkt gå och göra det efter det här.

14. Kramat någon idag? Ja, Nova <3

15. Pussat någon idag? Ja, Nova. Och Nicke i morse innan han åkte till jobbet, tror jag iallafall.

16. Vad har du ätit? Fil med flingor och kiwi.

17. Dagens klädsel? Just nu har jag bara morgonrock på mig. Men senare blir det väl jeans, nåt lille och en kofta.

18. Dagens smink? Ingenting nu. Men det kommer sen =)

19. Dagens sötnos? Sötast är väl alltid Nova?! z3

20. Dagens roligaste? När Nova leker för sig själv. Hon ser så koncentrerad ut.

21. Har du många vänner? Haha, jag vet inte :P

22. Hur många har du kysst? För många...

23. Vem kramade du senast? Nova.

24. Hur många har du haft sex med? Haha, inget jag tänker ta här.

25. Hur många har varit otrogna med dig? Förhoppningsvis ingen.

27. Har du pojk-/flickvän? Ja, Nicke! <3

28. Vem pratade du med i telefon senast? Nicke.

29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Nicke. " Godmorgon älskling. Sovit gott ? <3 "

FAVORIT:

31. Film? Oj svårt. Men om jag bara ska skriva en så skriver jag Twilight.

32. Låt? Oj, ingen aning alls!

33. Mat? Tacos. Eller vad som helst som har mycket grönsaker. Som tex kycklingsallad, det gillas!

34. Dryck? Coca-cola

37. Stad? Haha, inte Umeå iallafall.

38. Land? Jag vet inte.

39. Ämne i skolan? Jag måste nästan skriva Svenska.

40. År? 2009. Så mycket hände det året! <3

SENASTE:

41. Personen du tänkte på? Nova. Undrade vart hon tagit vägen, och hon satt under matbordet och åt smörgåsrån.

42. Personen du kysste? Nicke!

43. Gången du spydde? Förra helgen när jag kom hem från övernattning på sjukan.

44. Gången du grät? Förra helgen.

45. Pizzan du åt? Delade en kyckling-currypizza med Elin förra veckan.

46. Gången du var i göteborg? Sommaren 07 tror jag att det var. Med Nicke!

47. Gången du var i stockholm? Det måste ha varit sommaren 06. Med mamma, Nadja och Elin.

48. Gången du var full? Förra helgen.

49. Gången du var hög? Aldrig hänt.

50. Personen som såg dig gråta? Det var Carro, hon följde med mig till sjukhuset och stannade hela natten.

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? Svart.

52. Hund eller katt? Katt.

53. Ut och festa eller hemma och mysa? Både och. Men jag föredrar att mysa med Nova!<3

54. Tv-spel eller datorspel? Tv-spel.

55. Singel eller upptagen? Upptagen.

57. Msn, Apberget eller Facebook? Helt klart facebook.

58. Ragga eller bli uppraggad? Ragga.

59. Top Model eller Project Runaway? Project Runaway.

60. Svart hår eller blont? Jag säger mörktbrunt =)

61. Blåa ögon eller bruna? Knallblåa ögon, det är så vackert! (Novas ögonfärg :P)

62. Choklad eller lakrits? Choklad.

63. Göteborg eller Stockholm? Stockholm.

64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger.

65. Coca cola eller fanta? Coca cola.

66. Pizza eller kebab? Pizza.

67. Randigt eller prickigt? Randigt.

68. Älska eller älskas? En blandning av båda.

69. Leva eller dö? Leva.

ANTAL:

70. Personer du älskar? Få se. Nova, Nicke, mina vänner, min familj. Så ett ganska stort antal.

71. Personer du hatar? Ett par stycken.

72. Personer som sagt jag älskar dig? Många säger det, men hur många som menat det vet jag inte.

73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? Ett par stycken.

74. Glassar du ätit på en dag? Många :)

75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Troligen ingen.

76. Gånger du haft minnesluckor? Några gånger, och det är lika obehagligt varje gång!

77. Piercingar har du? En i näsan.

78. Personer du saknar just nu? Jag vet faktiskt inte.

79. Gånger ditt hjärta brustit? För många.


VEM:

80. Vill du kyssa nu? Nicke såklart.

81. Ska du träffa imorgon? Nicke, Nova, sjukgymnasten, Jossan som ska äta middag här. Sen vet jag inte.

82. Sjöng du senast för? Nova. Sjunger för henne varje kväll.

83. Hade du senast en msnkonversation med? Carrp ;D

84. Spelade du tv-spel med senast? Nicke.

85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Nicke.

86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Haha, det kan jag ju inte skriva här.

87. Förtjänar att dö? Ingen, egentligen.

89. Vill du sova brevid inatt? Nova och Nicke.

VAD:

90. Gör dig glad? Så fort jag ser Nova.

91. Gör dig ledsen? När Nova är ledsen.

92. Vad vill du helst göra nu? Lägga mig i ett varmt bad så kanske magontet försvinner.

93. Önskar du att du slapp göra? Städa.

94. Vill du ha nu? En massa pengar.

95. Önskar du dig i födelsedagspresent? En resa.

96. Längtar du till? Till sommaren.

97. Tycker du om dina betyg? Dom ämen jag gjort färdigt från gymnasiet har bra betyg. Men dock finns det några ofärdiga.

98. Ångrar du i ditt liv? Oj, mycket.

99. Är det bästa som har hänt dig? Nova, helt klart! <3

Söndag dag

Jag råkade somna när jag låg med lillan, så vi har precis vaknat. Jag sov kanske 20 min, men hon sov i hela 1½ timme! Har märkt att hon bara gör det om någon ligger med henne, annars brukar hon vakna efter 30-40 minuter.

Nicke fick lång sovmorgon idag, väckte inte honom förrän 10.30. Så jag hann både duscha och sminka mig tidigt. Han är iväg nu en sväng, men borde snart vara tillbaka. Då ska vi åka och handla lite. Det behövs, allt är nästan slut, jag har varit lite lat på handlingen under veckan.

Just nu sitter Nova och klappar Prosit, katten. Hon är så säll och söt, mitt lilla hjärta.

Nicke ringde precis, och han är påväg. Han skulle bara hämta upp oss, och då ska vi åka förbi hans mamma en stund. Så nu måste vi göras oss färdiga. =)

Söndag morgon

Lillan tog sovmorgon fram till 8.30 idag, riktigt skönt! Och endå har hon bara vaknat en snabbis inatt för lite välling.

Idag har vi inga speciella planer här hemma, förutom att vi båda ska iväg och träna. Nicke åker nån gång under dagen, och jag som vanligt kl 18. Jag har bestämt att söndag, tisdag och torsdag är det träningsdagar. Dock så kan jag inte nu på tisdag, har ju akunpunktur då. Så jag måste bestämma en annan dag, Kanske onsdag-torsdag? Det blir nog bra=)

Nicke ligger fortfarande och sover, det har han förtjänat. Det har inte blivit många timmars sömn för han under dom senaste dygnen. Inte med tanke på att han har rest, och då inräktnat alla väntetider, i nästan precis 2 dygn innan han kom hem.

Jag tror att jag snart ska gå och duka fram frukost, och sen låta Nova väcka upp sin pappa.

Lördag kväll

Nu har vi nästan precis kommit hem, vi har varit ute och åkt skridskor med pappa, Amanda och några till. Nova satt snällt i pulkan medans Nicke sladdade runt med henne på isen. Jag lånadde ett apr skridskor av Anna, men det var tjejskridskor, sådana där med livsfarliga taggar.  Jag hann dock inte åka så länge innan Nova började frysa, så då var det bara att promenera tillbaka in till Anna. Kan lova att mina tår tackade mig, dom blev genomfrusna på en gång.

Ikväll ska vi bara ta det lugnt. Och mysa en massa såklart! Jag och Nicke ska nog bara sätta på en film och kramas lite i soffan sen när Nova har somnat. Det känns riktigt skönt att han är hemma! <3

Lördag dag

Idag kom Nicke hem. Pappa ringde och väckte mig och Nova 6.10, och sa att han stod utanför oss. Vi hade försovit oss, för vi skulle med och hämta Nicke på tågstationen. Så det blev ett snabbyte av blöja och sen sätta lillan i stolen. Vällingen fick hon äta i bilen.

När vi kom till tåget såg vi att dom var försenade till kl 8.00, så det var bara att åka hem. Pappa bjöd på frukost hemma hos dom, och sen tog vi det bara lugnt. Väckte upp Amanda också, så hon fick följa med när vi åkte till Nicke. Vi var där igen vid 8, men dom kom inte förrän kl 8.40. Dryg väntan, vi kunde ju ha sovit 2 timmar till. Men men, nu är Nicke hemma igen och det känns skönt!

Han har haft det bara bra, så han är helnöjd. Har fått en massa nya vänner, inte bara från Sverige utan även från Norge och Danmark. Tydligen ska dom ha nån återträff i slutet av mars nere i Stockholm.

Och inte fick jag nån present av snålnicke heller. =) Eller jo, 2 limpor cigg. Han hade inte hittat något att köpa. Men jag är nöjd bara att han kom hem utan skador.

Nu ska jag ta hand om en grinig Nova medans pappan ligegr i badet. Ska nog stoppa ner lillan där med honom om en stund =)

Fredag kväll (igen)

Nu har Carro åkt hem, och jag försöker få mig själv att göra något vettigt. Som tex en dusch. Men lik förbannat fastnar jag framför facebook, och kan inte slita mig därifrån.

Nicke sitter iaf på tåget, så nu är det bara 9½ timmar kvar tills vi ses igen. Hur jag ska klara natten själv vet jag inte, nu när jag inte har Carro här. Fast det ska bli skönt, får passa på att njuta av sista ensamtiden. För jag har inte varit ensam någonting i veckan. Carro har sovit här hela tiden, och hon har varit underbar! Har fått så mycket hjälp med Nova!

Haha, hon klagade lite på att jag städar så mycket, men det behövs. Lillan drar fram så otroligt mycket, så det behövs en storstädning nästan varje dag. Plus att det är det enda jag "måste" göra varje dag, och på nåt konstigt sätt ser jag fram emot det. Jag gillar att städa. Speciellt när jag är ensam.'

Näe, nu måste jag gå härifrån. En rök, och sen en dusch. Men det blir att ha dörren öppen och öronen på helspänd, Nova har fått för sig att vakna till flera gånger under kvällarna. Det började när Carro kom, så det är hennes fel! ;D



Bara för att min prins är finast! <3

Fredag kväll

Jag är hungrig! Kycklingen står i ugnen, men den är typ en timme bort. Ska lägga mig med lillan strax hade jag tänkt, så får Carro fixa ris och sås.

Nu blev det tyst här, och Nova försvann. Måste springa och leta henne, det här kan bara betyda bus! <3

Fredag dag

Nu är jag less. Allt bara krånglar.

För det första så har vi inte haft något varmvatten sen igår. Och det är väl ingen världskris, men sjukt drygt. Var tvungen att värma vatten i mickron och vettenkokaren när jag skulle tvätta håret. Och inte kunde jag duscha igår heller efter träningen, myspys!

Har suttit en stund och försökt boka tågbiljett hem från Stockholm ikväll till Nicke. Men det funkar inte. Tydligen måsta man, om man har seb-banken, aktivera sitt kort nere på banken för att kunan betala via internet. Så jag har ringt runt till typ alla jag känner innan jag hitatde nån som kunde betala biljetten. Men det blev sjukt krångligt, får se på en stund om det funkar. Annars ger jag upp, då får han snällt stanna i stockholm. Nej, jag skojar bara, jag saknar ju Nicke!

Nu ligger Carro och försöker sova Nova, hon är riktigt trött. Jag ska bara fixa biljetten, sen gå och värma mer vatten så jag kan diska. Krångel!



Jag har världens sötaste dotter! <3

Torsdag kväll

Nu har vi precis ätit middag, det blev pyttipanna. Inte så supergott, men enkelt.
Idag har jag plockat undan (nästan) allt julpynt + bytt alla gardiner. Det blev så tomt där julgranen stod, jag kommer sakna den!

Nu ska jag iväg och träna om drygt 30 min, och Carro ska ta hand om Nova. Dom skulle åka med oss upp till Mariehem, och sen ta en promenad eller nåt. Lillan behöver friskluft, vi har inte varit ute något idag.

Håller på att föra över alla bilder från mobilen, så jag ska väl gå igenom dom imorrn. Och då lägga ut en massa fina filmer på lillhjärtat!





Liten bäbis! <3<3

Torsdag dag

Nu har jag legat i sängen och försökt få Nova att somna i drygt 45 minuter. Men hon vägrade, så hon fick komma upp och leka igen. Får prova igen om en liten stund.

Lillan vaknade och ille göra morgon vid 8 i morse, så det klev jag och hon upp. Vi lekte, plockade undan julgranen och så. Strax efter 10 la vi oss i sängen med Carro och somnade. Jag vaknade inte förrän kl 12.30. Carro hade klivit upp med Nova, och låtit mig sova. Underbara du!

Idag blir nog bara en lugn dag, ska iallafall fara ibäg och träna ikväll. Det ska bli skönt, och nästa vecka ska jag ta tag i det ordentligt. Då är det 3 gånger i veckan som gäller, oavsett vad.

Jag längtar tills imorgon, då kommer förhoppningsvis Nicke hem. Men han visste inte om han skulle hinna med sista flyget från Arlanda, beror på om dom blir försenade igen. Om inte så stananr han över en natt och tar morgonflyget hem. Då ska jag och Nova möta upp honom på flygplatsen, det blir kanon!

Jag måste sluta nu, Nova drar i mig och klättrar på mig. Mammas prinsessa! <3


Onsdag morgon

Imorse vaknade jag upp till en Nova och en säng som var fulla i bajs. Och lovar jag, det var överallt! Alla sängkläder, lakanet, bäddmadrassen, täcken, kuddarna och mig. Jag hade också bajs överallt.

Så det var bara att dscha av Nova och springa ner och boka tvättstuga. Har slängt in 2 maskiner nu, men det blir ett antal till.

Idag ska vi, förutom tvätta, städa och försöka hinna med lillans rum. Klockan 14 kommer Anna och lille Benjamin hit på fika och bus. Har inte träffat lillemannen sen han var nån månad, och nu är han 6 månader om några dagar.

Nu ska jag plocka fram frukost till mina tjejer =)

Tisdag kväll (igen)

Löven vann, 5-4 i förlängning mot dom bästa. Härlig stämning och kul match, bra första gången för Carro. Men hon var lite dum när vi gick dit, hon frågade om man fick röka där inne? Hon är lite söt! <3

Nova har varit så snäll mot farmor, och allt hade gått bra. Imorgon ska vi tvätta, och städa ur lillans rum. Allt där är färdigmöblerat, men just nu används det typ som förråd. Men det ska det bli ändrig på imorgon!

Nu väntar film, ananas och morötter tillsammans med den bästa tjejen som finns! =)

Tisdag kväll

Middagen är på gång och sen blir det hockey. Novas farmor ska komma hit och sitta med henne, det blir nog kanon.

Tisdag dag (igen)

Jag lyckades få i mig lite mat, och har även hunnit göra mig färdig. Lillan sover fortfarande, men borde vakna snart. Då ska vi bara göra oss färdiga och gå sen, men jag hoppas Nicke hinner höra av sig innan.

Innan han åkte köpte jag något kort på Pressbyrån, där man fick 1500 minuter att ringa för för 100 kr till Argentina. Men det gäller bara till en fast telefon. Nicke trodde inte att det skulel gå att ringa till hotellrummet, men det gjorde det tydligen. Så jag ska ringa dit såfort dom vaknar. Det blir så mycket billigare, 25 öre / minut, istället för 27 kr / minut som det kostar att ringa till och från hans mobil. Det blir inge kul när hans telefonräkning kommer nästa månad kan jag lova! Men det är det nästan värt, jag skulle inte klara av att inte få prata med honom, även om det bara är korta stunder.

Idag är magen värre, har en jäkla värk. Det var nästan helt borta igår, men nu har den kommit tillbaka och ökat. Men det är bara att härda ut, det går ju inte att göra något åt det.




Såhär får lillan snällt sitta medans jag duschar.
När hon var pytteliten la jag henne bara på skötbordet, och hon somnade alltid där.
Men när hon blev lite större och kunde vända på sig fick vi byta till babysittern. Och nu är hon ju alldelens för stor för den, så då ställer jag bara in matstolen vid badrumsdörren. Och det går alltid så bra, vi sjunger sånger och pratar. Eller, jag sjunger och pratar, hon skrattar och klappar händerna.


Tisdag dag

Nu har lillan fått i sig lunch, och jag har hunnit diska och plockat undan. Jag är också hungrig, men jag vet inte om jag orkar äta. Fast det borde jag, annars kommer jag hinna hungra ihjäl innan middagen.

Tror att jag ska sätta lillan i stolen i badrummet och sen hoppa in i en dusch. Då jag hon få sover efter, och jag kan äta och göra mig färdig.

Vi har även sovit en timme på förmiddagen, det var skönt. Dock vaknade lillan lite på fel sida, så hon har varit grinig ett tag. Men nu är humöret på topp igen! =)



Baby, jag saknar dig! <3

Tisdag morgon

Idag blev ännu en tidig dag. Nova vaknade 6.45, så hon fick mat och jag höll tummarna på att hon ville somna om. Det ville hon inte, men vi låg ändå kvar i sängen tills Carro skulle upp 7.30. Då åt vi frukost tillsammans och hon har nyss kilat iväg till skolan.

Fick ett sms av Nicke runt åtta, då var han påväg i säng. Det känns konstigt, att han ska lägga sig när vi redan har hunit vakna. Klockan var ju runt 4 där, så det var en sen kväll dom gjort.

Han har det bra iaf, dom har runt 40 grader. Måste ju säga att jag är lite avis! ;D

Idag blir bara en lugn dag för mig och Nova, vi ska städa lite och mysa i mängder. Sen kl 14.15 ska vi möta Carro utanför skolan och gå tillsammans till bvc. Det blev inget av det igår, vi han inte.
Klockan 15 ska jag göra akupunktur, så då väntar dom på mig därborta.

Ska även träna ikväll, och då ska Carro passa Nova. Det är så mysigt att ha henne här, tur att jag slipper vara ensam.

Nu ska jag ta en alvedon mot magontet och sen krypa tillbaka ner i sängen med en småtrött Nova. =)

Måndag kväll

Nu ska jag och Carro börja dra oss mot sängen och lite Grey´s. Carro har också fastnat för det! ;D

Ikväll har vi haft helmys, med film och en massa gotta!

Haha, Carro gjorde en kul grej ikväll också. När vi la oss och skulle få Nova att somna, somnade hon också, med Novas tutte i munnen. Och helt plötsligt började hon göra ifrån sig dom sjukaste ljuden. Jag höll på att dö, shit vad jag skrattade. Hon är bara för söt!


Måndag dag

Nu har jag, Carro och Nova varit ute på promenad i över 3 timmar. Vi gick först till Statiol och hälsade på Robban, sen vidare till Preem för att posta ett traderapaket. Dyrt blev det!
Sen gick vi till stan där vi handlade lite och och träffade Elin.

Ikväll blir det bara lungt, lillan ska bada och sen ska vi bara mysa. När hon har somnat ska jag och Carro se på film och äta gott. Vi har varit och handlat dip, korv, ost, morötter och färsk ananas. Mumma!

Nu ska lillan få mat, och jag och Carro ska väl börja med våran också. Jag är lite små hungrig.



Mina fina tjejer! <3<3

Måndag dag

Inatt sov Carro här, och ska nog göra det hela veckan. Idag ska vi ta en långpromenad när hon slutar kl 13, vi ska gå till bvc och väga lillan, och sen gå och posta ett paket. Tur att det är så fint väder ute, då kan lillan åka i pulkan.

Helgen blev inte alls som jag tänkt mig. Jag hade ju fest här i fredags, och det började med tjejmiddag. Det var mysigt, vi åt och sen körde vi ölspelet. När dom andra kom vid sju var dom flesta redan lite småonyktra. Men vi hade kul hela kvällen, vi dansade och så.

Runt halv två tror jag, fick jag så sjukt ont i magen. Jag kunde inte röra mig, jag bara låg i sängen och skrek. Robban ringde ambulansen som kom, och Carro följde med mig till sjukan. Väl på akuten fick jag en massa smärtstillande genom en spruta i armen, och fick sen träffa läkarna. Jag var tvungen att göra en gynundersökning, och dom gjorde även ultraljud på livmodern och äggstockarna bla. Dom trodde att jag haft en cysta på äggstockarna som brustit, och dom ville att jag skulle stanna över natten. Så jag och Carro fick ett rum på bb, och där fick jag ännu mer tabletter. Jag lyckades tillslut somna, eller jag däckade väl rättare sagt. Jag var helt borta pga alkoholen och all medicin.

Vi fick åka hem vid 13, tror jag och då hämtade Malin oss. Jag sov där i lördagsnatt.

Nu mår jag nästan helt bra, det känns bara som mensvärk jag har nu. Dom sa att det skulle gå över av sig självt, så det är bara att härda.

Nu måste jag kika vad Nova gör, det blev alldelens för tyst här ;D

FREDDA KVÄLL

Nu är jag full, och alla här är fulla. Eller, det hoppas jag, så slipper kjag skämma ut mig. Men jag saknar nova, min älskling! Hon är mtt allt, den jag lever för! <3

Fredag

Nu taggar vi fest ikväll, men först tjejmiddag =)

Elin har sovit här, så hon står i duschen nu. Efter henne är det min tur, sen ska vi sminka oss och så. Idag har vi åkt pulka med lillan, städat hela lägenheten och skottat balkongen. Lillan är på superhumör, det ör bra! Hon ska sova över hos morfar ikväll.

Nu ska jag gå och packa novas väska, får se om jag hinner uppdatera mer senare =)

Torsdag dag

Nu ska jag, Carro, Elin, Johan och Nova och handla. Johan och Carro följer med, för då får vi skjuts!
Vi ska nog åka och käka nånstans också, vi är all hungriga.

Uppdaterar mer sen!" =)

Torsdag morgon

Jag har precis pratat med Nicke, och han hade landat tryggt och säkert på Arlanda. Han skulle försöka hitta nåt att fördriva tiden på, dom ska ju inte samlas förrän kl ett. Jag saknar honom redan!

Jag klev upp kl 5 imorse med Nicke, så vi han umgås en liten stund innan han åkte. Vid halv sex kom pappa och hämtade honom, coh då gick jag och la mig igen. Lillan vaknade precis innan Nicke åkte, så han hann pussa lite på henne med. Men hon fick lite välling och somnade om till 7.20, och då klev vi upp.

Jag har redan hunnit duscha och sminka mig,  och halvt klätt på mig. Nu ska vi äta frukost och sen plocka undan lite. Vill inte att Elin ska få en chock när hon kommer, för lillan har dragit fram leksaker överallt!

Igår hade jag en helmysig kväll med Nicke. Vi packade, badade och bara kramades. Inatt fick lillan sova på min sida, och jag i mitten, så jag och Nicke fick ligga bredvid varandra. Vi drog fram spjälsängen och ställde den bredvid lillan sida, bara för att vara säkra på att hon inte skulle ramla ner.

Idag blir det rättegång, sen kanske åka buss till Obs för att handla. Sen ikväll ska jag och Elin bara ha det bra, vi ska noppa ögonbrynen och så, så vi är färdig med allt tills imorgon.


Onsdag kväll

Det blev bara en kortis på hockeyn. Efter första perioden åkte vi hem, Nova blev rastlös av att bara sitta stilla i knät. Men hon höll sig över en halvtimme iallafall, det var bra gjort!

Jag hade tänkt hinna städa idag, men det har jag inte gjort. Eller, städa köket under tiden Nova sov på eftermiddagen, så nu är det bara resten av lägenheten kvar. Men det går fort, nästan bara Novas leksaker + dammsugning, och det gör jag imorgon.

Imorgon åker Nicke med flyget som går 6.40, så pappa skulle hämta upp honom vid 5.30. Så det blir att vakna tidigt, självklart måste jag få säga och pussa hejdå. Nova lär vakna då också, men det är inga problem. Hon måste få säga hejdå också, vi kan ju alltid somna om när han åkt.

Klockan halv elva ska jag följa med och titta på Carros rättegång, hon behöver stöd. Så Elin kommer hit innan jag åker, hon ska passa Nova under tiden. Elin sover hos mig då imorgon kväll, så hon stannar hela dagen. Vi ska åka och handla middagen vi ska äta på fredag och så. vi blir 7 tjejer som ska äta och roa oss, sen på kvällen blir det fest. Jag är både taggad, och inte egentligen. Men det kommer nog på fredag =)

Nu ska jag lägga mig i sängen tillsammans med Nicke och Nova, lillan ska sova nu. Sen ikväll blir det bad och mys med älsklingen. Måste ju passa på innan han åker.

Nyår 07

 


Onsdag dag

Det blev inte alls en jobbig natt. Lillan sov fram till kl 6, ville ha mat och somnade sen om till 7.30. Då gick Nicke upp med henne och jag sov en halvtimme till. Nicke är på akuten nu för att ta sprutan, och lillan har precis somnat. Tror att jag ska gå och diska, så är det bortgjort.

Så fort Nicke kommer hem ska vi åka till hans mamma på fika. Fredde fyller år imorgon, men eftersom Nicke åker då, får vi fira idag istället.

Just ja, Novas kompis Emelie fyller 1 år idag, Grattis!





Nova och Emelie på Leos =)

Tisdag kväll

Lillan har sovit jättedåligt ikväll, så jag och Nicke flyttade över till sängen så vi kunde mysa lite med henne. Vi håller på att se en film på 4an, men den är inte så jättebra. Men det är ett bra tidsfördriv iallafall. Jag håller på att tvätta också, så det blir lite spring ner till tvättstugan i pauserna.

Bio idag med Amanda och Jossa, det var mysigt. Filmen var bra också, dom är ju så himla söta! Jag vill ha en egen ekorre från Alvin och gänget.

Nova har feber idag, så det blir nog en jobbig natt. Imorgon ska vi upp tidigt, vi har fullt upp hela dagen. På förmiddagen ska vi hem till Nickes lillebror som fyller år, sen ska Nicke på akuten för att ta spruta, han ska klippa sig, sen ska hela familjen på hockey. Matchen börjar kl 16, så det var en perfekt tid, då kan lillan följa med. Det blir hennes första match. På kvällen ska jag och Nicke bara mysa, sista kvällen innan han åker. Vi ska bada och bara rå om varandra. Men jag skulle behöva städa också, men vet inte när jag ska hinna det.

Nu ska jag krypa tillbaka ner i sängen, filmen börjar nu igen.



Jag vet inte hur vi ska klara av att vara utan dig när du är borta,
vi kommer sakna dig!

Glöm inte bort att jag älskar dig,
mest av allt i hela världen.

Du är mitt liv,
mitt allt,
min kärlek.

Tisdag dag

Nu ligger lillan och sover, och jag väntar på att hon ska vakna så jag kan gå och duscha. Nicke är ute och gör några ärenden, han har lite att fixa innan han åker. Det var halsfluss han hade fått, tur att det inte smittar. Det är ingenting som jag eller Nova vill ha.

Nova är sjuk idag, så det blir bara att vara hemma. Hon får ha lite pappa-mys medans jag är på bio, sen ska vi mysa hela familjen ikväll.

Ska försöka tagga upp lite inför fredag också, då blir det fest hemma hos mig. Nova ska sova över hos morfar, och det brukar alltid gå bra. Tur att jag har världens snällaste dotter!


Tisdag morgon

Nu har Nicke nyss åkt iväg till vårdcentralen. Han har fått sjukt ont i halsen, kan knappt andas eller svälja och har blodsmak. Stackars älskling. Det var ju typiskt att du skulle komma nu, han som åker iväg till Argentina på torsdag. Hoppas dom kan ge honom någon snabb mirakelkur och att det hinner gå över innan han far.

Lillan sitter snällt i vardagsrummet och leker. Hon har blivit så duktig på att roa sig själv. Just ja, har ju glömt att skriva att hon säger både mamma och pappa hur bra som helst. Hon står även själv nu, om hon inte märker att man släpper. Då får hon panik och sätter sig igen.

Nu måste jag gå till Nova, hon blev ledsen. Hon har feber idag, det låg på 38.1. Min fina tjej!
Bio med Amanda och Jossan idag också! =)


Måndag kväll

Har nästan precis kommit hem från en promenad. Vi gick ner till stan för att gå på apoteket och Ica. Vi köpte middag och så, sen gick vi till djurmagasinet för att hämta Gizmo. Helt sjukt vad söt han blev, och så liten! Före och efter bilder kommer sen =)

Det blir träning ikväll ändå, känns skönt. Och imorgon har vi bestämt at vi går på bio kl 13. =) Hade tänkt förska hinna med badhuset i veckan också, men vi får se.

Nu ska jag börja med maten, det blir potatisgratäng, lövbit och grönsaker.

Julbilder

Här kommer lite bilder från Jul =)

Först är från julafton hemma hos oss tillsammans med Nickes familj

 


















På juldagen kom pappa och mina syskon hit på middag och julklappsutdelning







Och på annandagen åkte vi hem till min mamma






Måndag dag

Nu har Nicke precis åkt iväg för att lämna hunden hos frisören. Han ska bli kort igen, han är så mycket sötare då!
Carro och Nickes mamma var förbi en snabbis också, så dom fick mysa lite med Nova.

Idag blir det nog bara lugnt, får se om jag åker iväg och tränar med Elin ikväll. Men det är inte säkert, det skulle bli så sent. Hon kunde inte förrän vid åtta, och då är jag inte hemma förrän vid tio. Men vi får se =)

Imorgon ska nog jag och Amanda på bio, vi ska se Alvin och gänget 2. Det ska bli mysigt. Kanske följer Jossan med också.

Nu ska jag torka upp efter Nova, hon hittade vällingflaskan från imorse, och lyckades skruva upp nappen och hälla ut vällingen på golvet. Hur hon gjorde det vet jag inte, men hon lyckas tydligen med allt. Min lilla skrutt! <3

Måndag dag

Nu har jag fått min nya design, och jag är supernöjd!
Tack Caroline!

Söndag dag (igen)

Jag och lillan har precis varit ute och åkt pulka, första gången för henne. Och hon älskade det!
Det var riktigt skönt med en promenad, nu känner jag mig mycket piggare!


Söndag dag

Nu är lägenheten snart färdigstädad och sängen är renbäddad. Bäddade med våra nya påslakan, och det blev riktigt bra faktiskt. Men vi måste verkligen köpa nytt till vårt dubbeltäcke, för vårt gamla gick sönder. Det är inte alls lika mysig nu när vi inte ligger under samma täcke. Och med tanke på att vi har lillan emellan oss varje natt, så behövs det för att vi ska få lite närhet iallafall.

Igår flyttade jag över henne till sin säng innan jag somnade, men hon vaknade efter drygt en timme och ville komma tillbaka till oss. Jag tänkte ge henne välling i spjälsängen och försöka få henne att somna om där, men jag var alldelens för trött. Men vi får kämpa på och börja smått, om ett tag kanske hon lär sig att det där är hennes säng, och vill somna där.

Nu ska jag lägga mig bredvid lillan en stund igen och mysa lite. Hon ligger och sover så sött och jag är på kramhumör! <3

Söndag morgon

Jag vann designen, jag är så glad! Nu ska jag bara skicka över 2 bilder till henne, så ska hon fixa det. Känns skönt att få en ny, en snygg design! Jag hatar verkligen min, den är mörk och tråkig. Headern ser förjäklig ut, gjord en natt i paint. Så ja, jag är glad!

Jag har varit riktigt trött nu i några dagar, det har verkligen varit kämpigt att kliva upp med Nova på morgonarna. Tur att jag har Nicke hemma så han kan ta nån morgon också. Han har varit ledig sen i torsdags, ch blir hemma ända tills han åker. Är lite avis, han far ju iväg till Argentina på torsdag och bir borta en vecka. Hur jag och Nova ska klara oss vet jag inte riktigt. Tur att jag har underbara vänenr som ställer upp med sällskap! Elin sover här på torsdag, sen ska jag ha fest här på fredag. Då stannar nog några över, jag har ju plats. Carro lär ju stanna hela veckan, jag bor ju nästan precis bredvid hennes skola så.

Nyår var bra, vi åt gomiddag och tog det bara lugnt. Vi hade ju småttingarna, så vi for ingenstans. Sixten var som vanligt supermysig, jag blev nästan lite sugen på en till liten! Men det får nog vänta ett litet tag.

Annars hawr det inte hänt så mycket under helgen, vi har bara vari hemma och myst hela familjen. Utom igår, vi for till Bengt och Sofia några timamr på fika. Och jag lovar, det fanns av det så det räckte! 17 (!) olika sorters fika hade dom dukat fram, jag blev nästan mätt bara att titta på det. Men det var gott, och trevligt sällskap! =)

Idag har vi inga stora planer, funderar på att åka och träna. Och idag ska vi även ut en stund, vi har fått en babypulka av pappa, den måste invigas. Hoppas att det blir fint väder idag!

Nu ska jag gå och lägga lillan igen, tror att hon vill sova. Så det blir att krypa ner i sängen igen till Nicke.

RSS 2.0