Torsdag kväll

Gott nytt år allihopa! =)

Nu är strax Dk och Jonna här, dom ska fira in det nya året med oss. Och självklart har dom lille sixten med sig, så jag ska få mysa bäbis ikväll! Middagen är strax färdig, det blir kött med potatisgratäng, sallad och sås. Mumma!

Nu måste jag gå och roa Nova, hon vaknade på fel sida och är inte alls på humör. Men det borde gå över snart tycker jag.

Tävling

Jag är med och tävlar om en ny design till bloggen

Vill verkligen vinna, min blogg ser förjävlig ut!


Tisdag kväll

Nu har Carro precis sprungit till bussen, så jag är ensam igen. Eller inte ensam, lillan är ju här. Men hon sover så sött.
Vi har hunnit med mycket ikväll efter det att Nova somnade. Först noppade jag Carros ögonbryn, sen färgade jag dom + mina egna. Jag glorde slingor på Carro också, hade det liggande och skräpande i skåpet. Det blev helt okcej faktisk, även fastän jag inte visste hur man gjorde och inte orkade vara så seriöst. När det var klart ville Carro att jag skulle klippa henne, men jag bangade ur. Jag hade bara stora kökssaxen, och det skulle nog inte bli så bra. Hon fick en liten snelugg iallafall. =D

Idag på stan köpte jag en kam och två par trosor på rean. Jag och Elin fickade på Café Station, och hon bjöd =) Det är inte dumt! Det blev en massa tjejsnack och skratt! Har saknat henne, vi ses alldelens för sällan!

Imorgon ska jag tvätta hela dagen, det är mina planer än så länge. Får se om vi hittar på nåt skoj också!

Tisdag dag

Nu sitter jag och väntar på att Elin ska ringa, vi ska ses på stan idag. Hon skulle höra av sig när hon var färdig, så vi väntar bara. Lillan tog sovmorgon idag, så vi vaknade inte förrän 8.30. Dock vaknade hon 05.20 och ville ha mat, men hon somnade om på engång efter det.

Hon har inte sovit något idag, så jag hoppas att hon slocknar i vagnen. Försökte lägga henne för en dryg timme sen, men hon vägrade.

Ikväll kommer underbara Carro hit och håller mig och Nova sällskap, Nicke ska iväg på hockey.
Jag hittade förresten kameran igår, så ikväll kommer nog julbilderna upp.

Nu ska jag se vad lillan gör, det blev alldelens för tyst i vardagsrummet =)

Söndag kväll

Nu har jag inte uppdaterat på flera dagar, men jag har helt enkelt inte haft tid. På julafton var Nickes mamma, hans syskon och hans mormor och morfar här hela dagen. Vi hade supermysigt, med en massa god mat och julklappar. I fredags kom pappa och mina syskon hit, så då blev det julmiddag och julklappsutdelning då också. Samma sak i lördags, men då var vi hos mamma.

Jag fick superbra julklappar i år, bla;

- Fotbad + fotkräm + fotsalt (av Nicke)
- 5 helkroppsmassager + inträde till Iksu spa (av Nicke) Malin fick samma sak, fast av pappa.
- 2 fina halsband (av Nadja)
- presentkort på bio på 300kr (av Jossan)
- Duntofflor (av mamma)
- En massa tupperwarelådor (av mamma)
- Pengar (av pappa & Malin)
- 2 par benvärmare (av Jossan)
- Badkarskudde + ljus (av Carro)
- Badskum, bodylotion mm (av Nadja)
- Glöggset (av Nadja)
- Brandvarnare (av svärmor)
- 20 gratis hyrfilmer på Nattöppet (av svärfar)
- Säsong 2,3 & 4 av Greys Anatomy (av Nicke)
- Ännu mer badskum och bodylotion (av Malin)
- 2 tv-spel (av svärmor)
- Hårklämma (av Jossan)
- Hockeybiljetter (av pappa & Malin)

Sen har jag säkert glömt en massa, det brukar bli så.

Nova fick en massa saker också, både kläder och leksaker. Hon fick en bil också, som spelar Nalle Puh musik om man vrider på nyckeln. Det är jättefin, och lillan gillar den. Men hon vill helst inte sitta och åka på den, utan hellre promenera med den. Söttjejen!
Igår sov hon hos morfar och Malin, jag och Nicke hade biomys. Vi såg New Moon, den var inte alls lika bra som ettan.
Jag peppade sovmorgon, och att jag för engångskull fick sova så länge jag ville. Men jag vaknade lik förbannat kl 8, och jag blev småttsur. Så vi åkte för att hämta lllan tidigt, vid 11 kanske. Vi blev kvar där hela dagen, och vid 17 åkte vi och åt pizza tillsammans med pappa, Malin och Amanda. Helmysigt!

Nu ska jag gå och krypa ner i soffan med Nicke, jag är så trött. Bilder och en bättre uppdatering kommer nog imorgon!



Onsdag dag

Här är julstädningen på full gång. Amanda tar så bra hand om Nova, samtidigt som hon vill hjälpa till att städa.
Jag har städat köket och vardagsrummet, och nu är det bara sovrummet kvar. Men jag måste vänta tills Nicke kommer hem med att dammsuga, Nova har fått för sig att hon ska vara rädd för dammsugaren. Det har gått bra alla gånger, fram till senast. Eller så provar jag, och ser om det bara var en engångsgrej.

Ikväll blir det middag hos pappa och sen bingolotto. Det blir super! =)


Tisdag kväll

Nu har jag precis sorterat alla julklappar. Eftersom vi ska fira jul 3 dagar, så behövde jag strukturera upp det hela lite. Nickes mamma och hans syskon kommer hit på julafton, tillsammans med hans mormor och morfar. Så dom julklapparna fick ligga längst fram, och det var inte lite kan jag lova!
På juldagen kommer pappa och hans familj hit, inkl mina systrar, och på juldagen åker vi hem till mamma på julmiddag. Det blir kanon, får fira med hela min familj, dock på olika dagar och inte på självaste julafton. Men det blir nog bra. =)

Jag har då noll julkänsla, och som det känns nu skulle jag lika gärna kunna hoppa över julen. Just för att jag inte har längtat, och det inte känns som att det bara är 2 dagar kvar. Jag saknar tiden när man var mindre, då man nästan längtade ihjäl sig. Vilken känsla det var, att vakna upp på juldagsmorgonen och veta att äntligen är dagen här!

När jag var liten firade vi alltid jul hemma hos farmor och farfar, men när dom båda dog så blev det hos mamma vi firade. Där är det julstämning och traditioner hela dagen, och det är jul för mig.
Förra julen var samma sak, ingen julstämning över huvud taget. Men jag tror att den här julen blir bättre, nu har jag Nova, och vi två tillsammans med Nicke är en egen familj. Så det är dags att skapa egna traditioner tillsammans.

Jag måste nog släppa lite på mitt sätt att föreställa mig julen, och sluta vara så kritisk mot allt som inte hör till "mammas jul". Men eftersom jag alltid har firat jul där, så är det dom traditionerna som följer med mig. Jag och Nicke är inte lika när det kommer till hur julen ska firas, så i år har här kompremissats. Och jag tror att det kommer bli superbra! Det är ju Novas första jul! =)
___________

Det blev ett långt inlägg, så jag ska nog börja avrunda lite. Amanda sover hos oss inatt också, hon ringde och var så gullig när hon frågade. Det lät ungefär så här: "Elle, jag tycker ju så jättemycket om att vara hos er och att leka med Nova. Kan inte jag få sova hos er inatt också? För jag tycker om er så mycket"
Och hur kan man säga nej till sånt? Hon är verkligen världens sötaste flicka, förutom Nova då ;D

Imorgon står storstädning på schemat, och sen middag + bingolotto hemma hos pappa.

<3

 

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar dig.
Att du kom till oss är det allra bästa som hänt mig.
Du är den jag lever för,
den som har störst plats i mitt hjärta.
Du är min,
och jag kommer alltid finnas här för dig.
Du är mitt liv,
mitt allt,
min kärlek!

Nova Frida Elisabeth Bergström
Min finaste ängel!

Tisdag dag

Nu ska Amanda snart åka hem, hon skulle på kalas kl 13 så pappa hämtar upp henne strax. Det har varit supermysigt att haft henne här nu i 3 dygn, men det ska bli skönt med tystnaden och lite lugn och ro nu.

Idag har vi bara haft en lugn dag, vi har lekt och busat. Jag har även sprungit fram och tillbaka till tvättstugan som en tok, vi hade mycket smutstvätt! Nu är det bara två maskiner kvar.

Nu ska jag gå och hjälpa Amanda med läppstiftet, hon måste ju vara fin nu när hon ska på party! ;D

Söndag kväll

Jag och Nova har ganska nyss kommit hem från Nickes mormor och morfar. Vi var där på middag tsm med Nicke. Så jag är riktigt mätt kan jag lova, det var supergod mat. Potatisgratäng med 3 olika sorters kött, sallad och bröd. Sen fick vi glass och fruktsallad till efterrätt.

Det har varit fullt upp här hemma idag. Först på morgonen/dagen storstädade vi. Sen kl 13.30 kom det nån försäljare som skulle visa upp nån dammsugare. Jag blrev riktigt sugen på en, det var sjukt bra. Han visade även hur dålig våran var jämfört med deras. Så nu kommer det inte kännas roligt att städa längre, när man vet att mer än hälften av allt skit stannar kvar. Vi köpte inte den han visade, det kändes lite dyrt. 35.000 kr skulle han ha för den. Men det var kul att se ändå, och han var riktigt trevlig.

Nova sov ingenting på hela dagen, så hon slocknade direkt vi la ner henne i bilstolen vid halv fyra. Hon sov då drygt en timme, så det är nog snart läggdags för henne.

Nicke är och spelar innebandy, han borde vara hemma vid halv åtta kanske. Amanda kommer tillbaka hit ikväll också, jag sak vara barnvakt åt henne imorgon. Hennes dagmamma är ledig, och pappa måste jobba. Så självklart får hon vara här hos mig, jag gör ju ändå inget speciellt på dagarna.

Jag hoppas att det är någorlunda varmt imorgon, då ska vi ta en tripp till lekparken. Nova älskar att gunga, så det blir nog kanon.

Nu ska jag ta på lillan pyjamasen, sen ska vi busa ett tag innan det är dags för tandborstning och välling.

Lördag kväll

Nu är Nova och Amanda i badet, och jag passar på att snabbkolla datan lite. Vi har nyss varit och käkat kinabuffé, så jag är något mätt! Idag har vi ränt överallt, har varit på 100 olika bilaffärer känns det som. Och inte hittade vi någon heller!

Amanda ska sova här i natt, det blir kul. Vi ska ha mys i soffan framför en film sen när Nova har somnat.

Fredag kväll

Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Det började med att jag mötte upp Elin på stan, vi tog bussen tillsammans hem till mamma. Det gick jättebra att lämna lillan, hon var på bra humör.

Jossan var superduktig, hon spelade och sjöng 3 låtar. Inte visste jag att hon var så duktig, man blir nästan lite stolt!
Vi hämtade Nova hemma hos mamma vid 14, och åkte då ner till stan. Jag hittade mig en klännign till jul, en svart och riktigt kort. Till det blev det ett par röda strumpbyxor. Jag köpte även en klänning till lillan, en svart med svart prickar från KappAhl. Superfin! Hon kommer att bli så söt, med en röd t-shirtbody under och röda strumpbyxor.

Nova har nyss badat och nu ligger hon och pappan i sängen och myser. Det blir en tidig kväll för henne, hon är riktigt trött. Jag ska gå och joina dom nu. =) <3

Fredag morgon (igen)

Nova är inte särsklit ekonomisk av sig. Så fort jag satt på henne en ny blöja så passar hon på att bajsa. Så nu måste jag byta blöja igen, för nu börjar det lukta bajs här.

Jag är iallafall duschad och sminkad, passade på under tiden Nova sov. Hon lyckades somna om där strax efter 8, efter lite bök och grin i sängen.

Måste äta frukost också, det bara kurrar i magen. Men ska dra ut på det så länge som möjligt, eftersom jag hinner kommer hinna äta någon lunch. Bussen går 11.15 från stan till Ersboda. Hoppar av hos mamma och lämnar lillan, sen tar jag och Elin oss en promenad till skolan. Ska gå förbi Nadja och hämta upp henne också, det är ju ändå på vägen.



Stolt och trött pappa med nya Nova på bb.

Fredag morgon

Lillan valde att vakna tidigt idag, 06.53, så det var bara att kliva upp och se glad ut. Jag tror att jag ska ge henne frukost nu, och se om hon vill somna om.

Idag ska jag med Elin och Nadja på julkul på Ersäng. Jossan ska sjunga och spela på en massa låtar, kalrt man måste åka och titta. Nova ska få mysa med mormor under tiden.
När det slutar ska jag och ELin åka ner på stan, lämna av Nova hos Nicke och sen kolla efter julkläder.

Nu grinar lillan, så jag ska gå till henne. Tror att jag bara gör välling, hon lär nog inte vara så pigg på gröt.

Torsdag dag

Nu sover lillan igen, så det är helt tyst här hemma. Hon har varit på superhumör hela dagen, och varit så snäll. Jag fick både städa köket och äta lunch i lugn och ro, hon satt snällt på golvet och lekte.

Jag hade tänkt ta med Nova i vagnen och gå på en promenad, men det är så jäkla kallt ute. Så jag tror att vi hoppar över det. Ska ju ändå träna ikväll =)

Nu ska jag kolla facebook och nörda där lite =)

Torsdag morgon

Min älskling är med i tidningen idag!

Klicka här!


Onsdag kväll

Ikväll har jag och Nicke varit på hocket, medans lillan var hemma med farmor. Det hade bara gått bra, dock hade hon varit lite ledsen där ett tag när hon skulle somna. Men det förstår jag nästan, hon är ju inte alls van att någon annan lägger henne. Hockeyn vann vi iallafall, det blev 6-3 mot sundsvall.

Idag har jag och lillan varit hemma hos mormor. Vi kom dit vid elva, och då hade lillan inte sovit något så jag trodde att hon skulle somna under bussresan. Men icket, hon höll sig vaken fram till 14, då hon nästan slocknade under tiden vi klädde på henne. Hon vaknade inte ens när vi flyttade över henne till bilstolen. Men det är inte så konstigt, hon bruakr ju vilja sova för 3:e gången då, men det var hennes första.

Igår var jag och Elin och tränade, och det blir imorgon igen. Sen blir det nog igen på söndag, måste ju hålla igång nu när jag börjat ta tag i det.

Nu ska jag fortsätta njuta av massagestolen ett tag, och sen blir det väl sängen.

Söndag kväll

Nu är Nicke på innebandymatch och lillan sover så jag har det ganska lugnt och skönt. Men Nova lär vakna snart, så då blir det full fart igen! =)

Idag tog vi oss en promenad hem till pappa och Malin, Nicke skulle vidare till sjukhuset så han gick med oss. Hos pappa blev det en massa bus, och lillan var på superhumör. =) Vid tre skulle jag möta Nicke på bussen och åka till Ersboda, men vi rymdes inte med barnvagen så det var bara att halvspringa till stan för att ta 9:an istället. Jag hatar när det blir så, förstår inte varför dom bara har 2 barnvagnsplatser i bussen. Det är nästan alltid nån som inte får plats, och det är inte så kul att behöva vänta.

Ikväll ska Jossan komma hit och mysa med mig och Nova, Nicke ska jobba. Det blir nog bara att sätta på en film eller så, Jossan var på Lucia Movie Night på SF inatt, så hon lär nog vara lite småtrött.

Nova sa förresten mamma igår! Det var när hon ramlade och slog sig lite, då tittade hon på mig, sträckte upp armarna och sa mamma flera gånger. Och oj så det värmde i mamma-hjärtat! Min finaste prinsessa!!!

Nu ska jag lägga mig bredvid henne i sängen och mysa lite. Och när hon vaknar ska jag överösa henne med pussar! <3

Lördag morgon

Nickes morgon idag att få sovmorgon, så jag vaknade med lillan 06.30. Försökte få henne att somna om, men det ville hon inte. Ska nog snart gå och lägga henne igen, tror att hon börjar bli trött. Vilket jag också är, men det är bara att kliva upp och se glad ut. Jag får sovmorgon imorgon iallafall, det ska bli skönt!

Idag vet jag inte vad som händer, har inga planer än så länge. Skulle behöva åka ner till stan och kika på julkläder, men vi får se. Måste hitta nån som vill följa med mig först.

Lillan har fått sin 2:a tand nu. Hittade den i förrgår, den hade redan spruckit upp och allt. Säkert därför hon hade feber i början av veckan, men annars har jag inte märt av något. Hon är så duktigt och snäll!

Igår var jag med Carro ett tag på dagen, vi åt lunch och tog sedan en promenad ner till stan. På kvällen hade jag och Nicke mys i sängen framför Idol, var och köpte godis som vi mumsade på. Det var länge sen! Erik vann, men jag hoppades nog lite mer på Calle. Men Erik är helt klart en värdig vinnare.

Nu ska jag gå och leka lite med Nova, sen ska vi äta frukost.


Torsdag morgon

Nu är Novas farmor påväg hit, jag ska på akunpunktur och behövde nån som kunde passa lillan under tiden. Hon är förövrigt på superbra humör idag, så jag tror att dom kommer få kul!
I eftermiddag ska jag, Nova och förhoppningsvis Nicke på Amandas luciatåg och fika. Det ska bli helmys, hon kommer vara så duktig! Jag och lillan ska ta en promenad dit, det blir nog kanon. Det tar väl 30 min eller så kanske, så det blir en bra promenad, om vi går hem också.

Igår somnade lillan jättefort, vi la oss strax efter sju och hon sov innan halv åtta. Jag som trodde att det skulle bli en lång kväll som i förrgår, men inte det. Istället kröp jag ner i soffan och såg på några avsnitt ur lost. Kan lova att det börjar spåra ur ganska ordentligt i säsong 5. Men har man sett allt tidigare så kan man inte lägga av nu.

Jag och Amanda bakade pepparkakshus ågr, men det gick inge vidare. Glasyren blev alldelens för lös, så det bara rann. Men vi hade en mysig stund iaf, det är huvudsaken.

Nu ska jag se vad Nova håller på med, tror att hon roar sig med att riva i mina böcker.

Onsdag morgon

Amanda har sovit här inatt, så nu är det full fart här hemma. Ska snart ta en promenad till ica och köpa pepparkakshus, vi ska pyssla på med det idag.

Igår hade Nova feber, så det var verkligen inte hennes kväll. Jag låg med henne från kl 19 tills kl 22.30, innan hon ville somna, Hon var på supermyshumör och jag fick verkligen inte gå ifrån henne. Men hon sov bra inatt, och har varit på bra humör nu under morgonen.

Ikväll ska jag åka och träna, sen blir det raka vägen hem till Nova. Nicke ska på hockey, så vi blir ensamma ikväll igen. Nu ska jag gå och klä på barnen så vi tar oss iväg nån gång.


Lördag kväll

Nu har lillan somnat, det blev en ganska tidig kväll för henne. Hon missade ju en sovstund eftersom hon sov så länge idag. Hon sov i över 2 timmar, mellan kl 13.20-15.35 i vagnen, det var länge sen!

Jag, Nova och Carro for en snabbis på julmarknaden, men det var inget speciellt där. For ner till stan i stället och kikade på julklappar. Hittade en till Nicke som jag tror kommer uppskattas ordentligt!
Alla klapparna är inslagna, nu längtar jag tills granen ska fram. Det är så tråkigt att ha hela garderoben fylld med julklappar, dom syns ju inte. Tror att vi pyntar granen ganska tidigt i år, det blir nog under veckan eller nästa. Men det är så mysigt!

Ikväll har jag och lillhjärtat haft supermysigt, vi har lekt och pussats hela kvällen. Nu ska jag göra middag (varma mackor) och slå mig ner framför ett avsnitt av Lost tror jag. Men först måste jag diska.

Lördag morgon

Nova valde att vakna och gjorde morgon kl 7, så det var bara att kliva upp och se glad ut. Nicke ligger fortfarande och sover, men jag tror att vi snart ska gå och väcka upp honom. Han åker till Sundsvall på hockey idag, så jag och lillan blir ensamma hela dagen och kvällen. Vi har dock inte planerat nåt, men det kommer nog.

Igår efter middagen tog vi en promenad ner till stan, Nicke skulle på bolaget å så. Sen myste vi bara i soffan framför Idol.

Nu ska jag sätta mig och leka lite med Nova. =)

Fredag dag

Nu har vi precis kommit hem från lekparken. Nova älskar verkligen att gunga!
Men det var riktigt kallt ute, så vi stannade inte så länge. Träffade Carro också på vägen hem, Nova blir alltid lika glad att se henne. Nu är det dags för lunch för småtjejerna, sen ska vi bara mysa.

Kl 15 ska jag på akupunktur igen också, och ikväll får vi middagsgäster.

 


Måste testa och se om det fungerar

0-315d3d7cce78423266311c93f7175794.png

Kolla varifrån!

Måste testa och se om det fungerar. Dom tidigare har inte gjort det, så jag håller tummarna. :)


Fredag morgon

Om jag var trött igår, var det ingenting mot idag. Nova vaknade kl 4 tror jag, och ville ha mat. Sen kl 6 ville hon inte sova längre, så jag har inte fått många timmars sömn. Tur att syster Amanda sov här inatt, hon lekte lite med Nova i morse så jag fick ligga kvar och dra mig ett tag.

Idag ska vi ut till lekparken, även fast jag inte är så peppad. Det är ju så kallt ute! Men jag har lovat Amanda att hon och Nova ska få gunga och busa av sig lite. Sen ska vi in och städa lite, Nickes mamma kommer på middag ikväll.

Igår blev det ingen Elin, utan jag var med Amanda istället. Hon följde med hem efter träningen, vid halv åtta typ. Vi la oss ganska tidigt och såg på film, vi såg Peter och Petra. Underbar film!

 

Vi har beställt 6 Astrid Lingrenfilmer till Nova, och kommer fortsätta med hela samlingen. Det kommer hem en ny film var tredje vecka. Så jag har några filmer att se, dom är ju perfekta att se på kvällen.

Nu ska jag gå och duka fram frukost åt mina tjejer.


Torsdag dag

Nu sover lillan så jag ska passa på att hoppa in i duschen. Vi har haft en supermysig dag, med en massa bus och lek. Hon är så glad hela tiden, det är verkligen inte svårt att roa henne. =)

Imorse när vi la oss igen hann jag bara sova i 15 minuter, men det gör ingenting, är inte trött längre. Men det lär komma ikväll. Jag ska iväg och träna kl 18 och efter det ska jag och Elin umgås lite. Hon skulel även med och träna, så vi har hela kvällen tillsammans. Vi har dock inte bestämt vad vi ska hitta på efter träningen, men det löser sig nog. Det var ett tag sen vi träffades nu, så det lär blir en massa tjejsnack! =)

Jag har beställt två julklappar idag också, en till Nicke och en till pappa. Den till pappa är från Nova, och han kommer nog bli jätteglad över den! =)


Torsdag morgon

Jag är sjukt trött. Lillan vaknade kl 2 inatt, och ville sen göra morgon kl 7. Det var länge sen jag fick sova bara såhär lite, och det känns. Men jag får försöka uthärda en timme till, sen får vi krypa tillbaka ner i den varma sängen igen. Och då hoppas jag att lillan sover länge! =)

Uppdaterar mer sen, orkar inte det nu.

Onsdag dag

Nova har nyss vaknat, men hon sova bara i drygt 30 minuter. Igår sov hon också jättedåligt, kanske det är fler tänder som spökar. Men hon är pigg och glad, det är huvudsaken. Vi ska gå och käka lunch nu, jag har en jättegod färdigsallad Nicke köpte åt mig, så det blir kanon! Nova ska nog få fisk idag, tror att vi har en sån burk hemma.

Sen ska jag ta tag i att diska och vika tvätten. Nova har förresten varit supersnäll nu på morgonen, hon satt i vardagsrummet själv i nästan 40 min och lekte, så då hann jag kika på lite julklappar på nätet.

Onsdag morgon

Det har blivit lite av en morgontradition för lillan att vakna med en blöja och pyjamas full i bajs. Och det gjorde hon imorse också. Så det var bara att duscha av henne och sätta på nya rena kläder.
Vi klev upp vid halv nio idag, skönt att sova lite längre. Annars har hon dom senaste veckorna vaknat halv 8, varje dag.

Idag har vi ing planer, förutom att jag ska på akupunktur kl 15. Tror att jag och Nova ska ta en långpromenad innan med hunden, det skulle vara skönt. Ska även fixa färdigt badrumsmöbeln, måste ju börja om från början. Får passa på under tiden hon sover, för det blev bara svårare när hon var med och ville hjälpa till.

Nu väntar frukost och lite bus vid köksbordet som vanligt.


Tisdag kväll

Nu är julgardinerna uppsatta i köket, har lagt fram nya röda duken och ställt fram lite julsaker. Så där är det full julstämning! Anat är det i vardagsrummet som inte fått nån jul överhuvudtaget, bortsett från elljusstaken i fönstret. Men vi måste inhandla nya gardiner och nåt snyggt pynt till öppna spisen.

Nicke och Nova ligger och sover, men lillan borde vakna snart. Nu har hon sovit i drygt 1 timme och en kvart. Men det är inte så konstigt, innan det hade hon sovit sammanlagt 20 minuter under hela dagen.
Hon har varit så snäll idag, satt 1.5 timme i sin säng och lekte. Jag hade tänkt att hon skulle somna, men icket. Våra försök att hon ska somna själv i sin säng misslyckas varje gång.

Jag har också hunnit bygga ihop en badrumsmöbel idag. När jag nästan var färdig såg jag att jag hade gjort fel, så nu måste jag skruva upp alla drygt 7 miljoner skruvar och börja om. Jättepeppande.

Nu ska jag kila ner i tvättstugan och hämta upp tvätten.

<3





Den vackraste stunden i livet var den när du kom!

Tisdag morgon

Jag och Nova tog sovmorgon idag och klev inte upp förrän vid 9. Dock så vaknade hon vid 5 och ville ha mat, men hon somnade om på en gång. Nu sitter hon på golvet och leker så snällt, hon har dragit ut alla leksaker så dom ligger utspridda över hela vardagsrumet.

Nu har vi äntligen fått lite julstämning här hemma, nu saknas bara julgardiner. Men vi måste köpa nya, förstår inte vart alla julsaker tagit vägen. Var nere i förrådet och letade igår, men hittade inget.

Igår var jag och Nova med Carro på dagen, hon kom hit efter hon slutat skolan. Sen på kvällen for jag och tränade. Har förresten gått ner 3 kilo på drygt en vecka, inte dumt! =)

I fredags var jag o Nicke på bio, vi såg Luftslottet som sprängdes. Den var inte lika bra som ettan och tvåan, men helt okej faktiskt. På lördagen var det pokerdags, dom var 8 som spelade plus jag och jossan som var dealer. Men Jossan svek efter middagen och stack iväg. Kvällen blev ju lite som den blev, men jag hade riktigt kul iallafall. Var hemma strax efter halv ett tror jag. Jag hade ju inte tänkt att dricka, men det blir så iallafall.

Idag skulle jag egentligen till oppna förskolan med Petra, men jag måste tvätta och så. Så jag bangar på det idag.
Nu ska jag gå och se till att Nova får i sig nån frukost.

RSS 2.0