Vi är dom som vill härja som vinnande hjältar, vi kan om vi vill men vi kräver support - L W

Nu har finaste tjejen åkt till sin pappa igen, det gör lika ont i hjärtat varje gång. Jag för trösta mig med att vi haft en kanoneftermiddag och att det bara är tre dagar kvar tills hon kommer tillbaka. Idag har vi hunnit med att pyssla, bygga pärlplattor, äta mysmiddag och leka en massa ute. Hon är så underbar min lilla tjej, hela jag svämmar över av stolthet och lycka varje gång jag tittar på henne. Hon är verkligen den vackraste i världen!!
 
Nu väntar jag på att min fina ska träna klart och sen komma och hämta mig. Jag borde plocka i ordning lite jobbarkläder till imorgon nu så jag är klar när han ringer. 
 
 

Det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis, det fryser nu sakta till is - L W

Nu är jag påväg till jobbet, två timmar innan jag egentligen börjar. Jag ska hämta Nova tidigt från dagis idag så lite flextid sitter inte helt fel. Känner mig nästan utvilad, tror att jag somnade strax efter tolv vilket inte händer ofta. Att jag dessutom fick vakna till ett fint sms från finhjärtat hjälper nog till också. Galet egentligen hur man kan sakna någon av bara en natt ensam efter sån här kort tid. Förhoppningsvis lyckas jag flörta till mig lite mys ikväll, måste ju få ladda upp inför helgen. =)

Det finns dom som stannar tiden, det är inte bara attityd - L W

Nu är jag påväg hem från jobbet, blev lite övertid idag. Hade tänkt jobba längre men kom på att jag behövde fylla på busskortet och Ultra stänger kl sex. Men när jag kom dit stod det ca 30 pers i kön så jag skjuter upp det till imorgon.
.
Den här dagen har gått galet fort, har haft fullt upp så det har inte varit många lugna stunder vilket är skönt. Ikväll tänkte jag passa på att tvätta och städa undan lite när jag väl är hemma en kväll. Hoppas på att somna tidigt, vilket behövs, men jag är tveksam. Har ju inte sovit ensam på länge så det kommer nog kännas alldeles för tyst och tomt. Hur som blir det nog bra ändå, för imorgon är det torsdag vilket betyder Novamys!! <3

Jag är hög nu sen den dagen när du kom. Jag är hög nu och kan inte somna om. - L W

Idag har varit en lång och tråkig dag på jobbet, jag har varit så trött! Det känns i hela kroppen att jag får för lite sömn, men just nu känns det så värt det. Huvudvärken har inte så helt otippat kommit i dubbel styrka så jag längtar tills jag slutar. Funderar dock på att stanna över en stund, vi får se hur länge extra jag orkar.

Då blir det iallafall hem och hämta lite rena kläder och sen vidare till min fina igen som dom tidigare kvällarna. Jag kunde verkligen inte haft det bättre just nu!! Dock saknas bäbis enormt mycket så torsdag är efterlängtad!

Och jag vet, jag har för lätt för att luras av glädjen. Där älvorna dansar dit längtar jag jämt.- L W

Åh, tråkiga söndag! Nova är hos sin pappa, och nu dröjer det en hel vecka tills hon kommer tillbaka hem igen. Med undantag för torsdageftermiddag förresten, då är hon min några timmar! Jag längtar redan, saknaden är stor!
 
Det har varit mysigt att ha haft Amanda här, det blir tyvärr lite för sällan dock. Vi två hann med att umgås bara hon och jag igår eftersom bäbis somnade tidigt och Amanda var uppe sent, det var kanon! Vi spelade massor av spel, såg halva melodifestivalen (sen lessnade vi!) och pratade i massor. Idag hann vi även med en poker efter det att Nova for. Finaste lilla syster!
 
Idag har jag skottat och sopat balkongen, samt skurat och tvättat den. Kan lova att den inte var alltför ren av all aska från ciggaretterna så det var välbehövligt. Det var ju så fint väder idag att jag kände att det var dags att passa på. Nu ska jag renbädda i sängen och försöka få i mig lite middag innan jag tänkt dammsuga och städa undan lite. Ikväll åker jag iväg och sover borta, jag gillar inte tystnaden som blir när Nova åkt. Det är så mycket bättre att få somna tillsammans med min fina istället. 

Stackars hon som flyter med, som aldrig lärde sig ta sats - L W

Nu har vi kommit hem från stugan, Amanda följde med och ska sova över här inatt. Dagen har varit precis lika bra som jag tänkte, det var helt underbart där ute! Inte alls kallt och solen strålade!
 
Nu ska jag passa på att städa medan barnen roar sig själva, det blir som lättast så. Om några timmar kommer Carro hit på middag och lite mys, det var länge sen vi sågs så jag längtar.
 

Jag har låtit dig förstöra mig, jag har stampat i din takt. Men nu möter jag alla ord som jag har sagt - L W

Idag känns det riktigt skönt med helg. Det betyder lång mysstund i sängen, film och massor av pussar från bäbis. Vi har nyss klivit upp, trots att jag vaknade runt 06 och Nova en timme senare. Bäbis vill ha frukost, så det ska kokas massor med kaffe till mamman.
 
Idag ska jag och Nova ut till stugan tillsammans med pappa och Amanda, som jag längtat! Åka lite bob, grilla korv, dricka varm choklad och njuta av dom få minusgraderna det är idag. Hade hoppats på sol, men den verkar inte vilja komma fram. Jag håller mina tummar ändå, det skulle göra dagen perfekt! 
 
Nu ska jag röka igen och ringa till pappsen och se så dom är vakna. Vi hade tänkt åka på en timme eller så.
 

Jag var inte ensam. Jag är inte ensam nu. Vi känner varandra genom tusen fenomen - L W

Den här kvällen har gått fort, nu är det snart dags att sova. Middagen hos pappa var superbra som vanligt, och det var en trött liten tjej jag tog med hem strax innan åtta. Vi la oss direkt i soffan och myste framför en film, stackarn orkade inte ens klä av sig. Jag fick även besök av min fina för lite mys, prat och skratt, alltid lika underbart!
 
Nu har jag duschat och myst ner mig i sängen för lite Desperate Housewives och ska äta kvarg och hallon. Riktigt, riktigt gott! Ser dock inte framemot att sova själv så jag ska lyfta över bäbis från soffan så jag har nån att kramas med. Om två dagar åker hon till sin pappa, det längtar jag inte alls till. 
 
Imorgon kommer bli superbra, vi kommer ha fullt upp hela dagen och kvällen! 
 

Sommar'n miste lite av sin fägring, solen miste lite av sin glans - L W

Alldeles för länge sen jag bloggade nu, och så mycket har hänt under tiden. Min lilla bäbis har hunnit fyllt 4 år, helt sjukt vad gammal jag känner mig nu. Om 2.5 år har jag barn i skolan, hur galet? Såg precis att inlägget jag skrev på Novas födelsedag inte kommit upp, så får fixa det när jag sitter vid datorn.

För övrigt så glider jag runt som på moln just nu, mitt liv känns så jäkla bra! Min kropp är full av underbara känslor, det pirrar i magen mest hela tiden.

Nu har jag precis kommit tillbaka till jobbet efter ett besök på vårdcentralen. Allt gick bra, min läkare är helt klart den bästa jag träffat. Hon är så go, jag ville bara ta med henne hem. Typ.

Idag hämtar Poppa Nova på dagis, vi ska dit på middag. Alltid lika trevligt! Får se om jag snor med mig lilla kinessyster hem för lite mys, ska iallafall fråga om hon vill.

Jag har gått dom vägar ingen visat mig, det är ett högt liv - L W

Tredje dagen jag ligger hemma sjuk, börjar bli riktigt uttråkad nu. Förhoppningsvis kan jag fara och jobba imorgon, jag hoppas då verkligen det. Visst kan man tycka att det är skönt att vara ledig, men när man inte orkar göra annat än att ligga och se serier i sängen blir det inte så kul efter ett tag.
 
Som tur är får jag mysa med bäbis en stund idag, jag har saknat henne helt fruktansvärt mycket! Men snart är det söndag och hon är min för en hel vecka igen! ♥
 

Som om stämningen fanns kvar när mörkret lagt sig dunkelt över stan - L W

Den här dagen har gått fort, jag har redan gjort bort mina åtta timmar så just nu plussar jag på flexen. Jag har dock inte planerat att stanna så överdrivet länge ikväll, men en stund till iallafall.

Jag måste ha sovit extremt konstigt inatt, har riktigt ont i nacken som gör att huvudvärken från helvetet är här igen. Tror att jag ska skippa träningen ikväll och istället när jag kommer hem bara snabbduscha, plocka ihop lite kläder och sen åka iväg igen. Men velar fortfarande fram och tillbaka, jag vill verkligen träna.. Nu är det dags för arbetsdagens sista kopp kaffe innan jag åker hem.

Inga vakter vid porten, inga hänglås vid grinden. Bara rösten som kallar, i den evigt viskande vinden - L W

Idag hade jag en trög och trött start på veckan, dock kunde den inte börjat bättre ändå. Det tog emot att slita sig ur sängen så jag var inte på jobbet förrän vid 08. Kommer inte ens ihåg när jag kom in så sent sist. Hade jag kunnat så hade jag velat att vi stannat i sängen hela dagen, det hade inte alls suttit fel.
 
Igår blev det återigen en skräckkväll, vi såg Darkness och den asiatiska versionen av Shutter. Det är med glädje jag kan säga att killarna nog blev räddast. Sent blev det också, alltid lika kul att titta på klockan och inse att väckaren ringer tre timmar senare. Men med en massa kaffe och fullt upp på jobbet ska jag nog överleva den här dagen också.
 
______________
 
Just nu är jag gladare och 
 lyckligare än på riktigt länge
♥                       

Jag vill bara kyssa dina röda läppar - L W

Bion var riktigt bra idag, Nova tyckte dock att den var lite för lång. Men hon skötte sig perfekt!!

Bäbis är hos sin pappa och jag och Jossan har precis ätit middag. Nu ska jag packa jobbkläder och grejor för imorgon och sen åka iväg för lite filmmys.

Den jävligaste stunden i livet var den när du gick, och allt var förlorat - L W

Idag ska jag, Jossan, Amanda och Nova iväg på bio, pappa kommer strax och ska skjutsa oss. Vi ska se Tingeling i 3D, min första 3Dfilm så det blir spännande. Nova är supertaggad hon också!

Igår blev det sent i säng för mig, så Novas sovmorgon till strax innan nio satt riktigt bra. Vi körde mysmorgon till tusen med film och kramar. Jag kommer sakna henne när hon åker för pappavecka ikväll..

Det fanns en spricka, där vinden tog sig in. Där vi andades nåt nytt, där vintern ömsar skin - L W

Idag har varit en effektiv dag, jag har städat, tvättat, sorterat garderoben och fixat här hemma. Nova blev hämtad av morfar i förmiddags för ett par timmar på badhuset så jag hann med mycket. När dom kom hem följde Amanda med, hon ska sova här inatt. Just nu leker barnen med surfplattan, men strax ska vi mysa ner oss i soffan för lite gott och se Melodifestivalen. Inte mitt val, men Amanda ville så gärna se det.
 
Sen ikväll när barnen somnat får jag förhoppningsvis mysbesök, så kvällen lär inte bli lika tråkig som igår. =)
 
 

Jag är oslagbar, jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder - L W

Nu är snart den efterlängtade helgen här, bara 5 timmar kvar på jobbet tills jag får hämta hem bäbis. Ikväll ska vi ha fredagsmys med en massa kärlek, kan inte bli bättre! Förhoppningsvis är hon inte så trött ikväll så hon kan vara uppe med mig lite längre än vanligt.
 
Igår när Nova lagt sig gick jag till gymmet och körde kondition + mage/ben, och som tur är har den värsta träningsvärken inte dykt upp än. Antar att den kommer ikväll eller imorgon, jag är inställd på att knappt kunna röra mig igen. Jag fick även besök en stund igårkväll innan det var dags för sängen, det var inte alls dumt!
 
 
 
 

Söndermarken jagar mig men jag är inte där - L W

Jag är nervös och skräckslagen med ångest och ont i magen. Om två timmar har jag tid hos tandläkaren för att laga min förbannade framtand. Jag vill inte! Min rädsla för tandläkaren är inte liten, jag börjar gråta och skaka så fort jag sätter mig i den där jäkla stolen! Tyvärr måste det göras, så det väl bara att bita ihop... Men först väntar en massa kaffe och lite jobb.

Jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i - L W

Jäklar vilken seg, lång och dryg dag det här varit, och då är det ändå en timme kvar tills jag ska sluta. Finaste pappa ska hämta bäbis på dagis och sen bjuda på middag, det blir kanon!
 
Jag har en fruktansvärd träningsvärk i ben och svank, vill bara gråta när jag rör mig. Men samtidigt är det en skön smärta, då känns det att man ansträngt sig ordentligt. Vi får se sen om jag åker och tränar ikväll, beror väl på om Jossan tänkt hålla sig hemma så jag kan utnyttja barnvakt. Egentligen vill jag bara lägga mig tidigt och ta igen sömnen som jag hamnat efter med på sista tiden.
 
 
 
 

Jag har letat efter ro för min skakande hand. Efter dig, efter dig, efter dig - L W

Det blev en helt underbar eftermiddag och kväll igår! Just nu mår jag så fruktansvärt bra, hela kroppen skriker av lycka! Jag är så glad att jag tillät mig själv dras med i det här, det kunde inte blivit bättre.

Jag vill bara gå hem med dig, jag vill gå hem med dig - L W

Nu är det bara en halvtimme kvar tills jag slutar, dagen har gått fort trots att jag räknat ner tiden och längtat. Jag tänkte hämta Nova lite tidigare och sen åka och handla, vi får finbesök på middag ikväll. Nova fick välja mat, och inte så otippat nog valde hon tacos. Men inte mig emot, galet gott!


Jag vill ha dig här på riktigt inatt och suga liv ur din halspulsåder - L W

Inatt kommer jag igen somna lycklig och varm i hjärtat. Det känns underbart! <3

När förtrollningen är bruten är det dags att ge sig av - L W

Ikväll har jag nog gjort mitt livs skönaste gympass! Trots att jag trott att konditionen och styrkan var i botten flöt allt på klockrent. Närmare 1.5 timme svettades jag på, sen fick det räcka. Tror knappast att jag lär ta mig ur sängen imorgon, mina ben kommer vara helt döda. Men så jäkla värt det, jag är så fruktansvärt taggad just nu! Ge mig en ny dag med träning nu tack!
.
Egentligen hade jag tänkt göra en tidig kväll, men det väntas finbesök som får skjuta upp dejten med John Blund ett tag.

Och jag vet, jag har för lätt för att luras av glädjen. Där älvorna dansar dit längtar jag jämt.- L W

Idag var en bra morgon för både mig och bäbis, allt flöt på helt perfekt. När vi gick till bussen sa Nova "Mamma, nu jag varit duktig och snäll". Jag kan inte annat än att hålla med! Dom mornar Nova krånglar och inte vill till dagis alls blir större delen av dagen förstörd, förmodligen för oss båda. Men nuförtiden går det oftast perfekt med allt.
.
Idag lär jag vara trött, jag kunde inte alls somna igår. Jag låg länge och snusade bäbis i håret och lyssnade på hennes andetag, det är terapi för själen.

Jag somnade den natten i tron på att allt var en del av en kärlekshistoria - L W

Nu är snart den här helgen över, och en ny vecka börjar. Jag ska fylla den med mys, lek, träning och en massa jobb. Men framförallt ska den fyllas med kärlek. Kärlek till Nova, kärlek till mina fina vänner och kärlek till mig själv. Jag älskar måndagar när en helt ny vecka börjar, en startpunkt på något nytt.
.
Jag hade tänkt hämta ut mitt gymkort idag och köra ett pass innan Nova kom hem, men Tenton var inte bemannat så det ska göras direkt efter dagishämtningen imorgon. Jossan får se till att vara hemma imorgonkväll så jag kan träna efter Bäbis somnat. Jag är så fruktansvärt taggad just nu!
.
Idag har Nova varit på kanonhumör, tror att hon saknat mig. "Bär mig, krama mig, pussa mig" har det låtit från henne hela dagen och jag älskar det! Det finns nog ingen större lyckokänsla än när hon helt spontant säger att hon älskar mig.
.
Förutom allt mys har det hunnits med att långduscha tillsammans, lekt och fixa ett litet lekrum åt henne som hon får ha tills Jossan flyttar ut. Nova blev nöjd så det får duga.
.
Till middag käkade vi potatis och ugnsbakad lax med fetaostpesto och grönsaker. Nova vägrade först äta och sa att det var äckligt, men när jag väl tvingat henne att smaka åt hon som aldrig förr. Jag fick tillochmed lov att göra det igen. Hon är en tjurskalle som sin mamma, tyvärr.
.
Nu ska jag strax krypa ner bredvid bäbis och mysa till tusen, imorgon ska hon börja sova i sin egen säng igen.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom - L W

 
Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge


Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans - L W

Nu sitter jag på bussen, ska bli lite skönt att komma hem efter en helg borta. Jag saknar min dusch och min hårborste! Helgen har varit superbra, gårdagen bestod till största del av Vampire Diaries och soffmys.
.
Om två timmar kommer bäbis hem, nu är det äntligen dags för min vecka. Tror att vi ska passa på att njuta av solen idag med lite utelek trots kylan, och sen bara mysa.

Det ser lite ut som den där natten när ladan brann, om du minns? - L W

Det var en kanonbra kväll igår, fest och utgång med mina fina. Jag hade först tänkt att vara nykter, trött och tråkig, men jag blev upptaggad och så körde jag lite på impulsen. Först var jag med grabbarna hos bästa V innan vi mötte upp tjejerna på stan och sedan Allstar för hela slanten. Träffade en massa kul och saknat folk, inte alls dumt!
.
Jag hade turen att få hämtning och sovplats hos fina, han drog precis till jobbet så jag tänkte sova lite. Eller, inte lite utan typ halva dagen. Det känns som att jag har en hel del sömn att ta igen. Dock blev jag superpigg nyss, så det lär ta lite tid innan jag somnar om. Plus att det blev så sjukt tomt här, känns halvkonstigt att somna om själv i nån annans säng.
.
För övrigt blöder mitt hjärta efter Nova, så sjukt mycket jag saknar min bäbis! Men imorgon, då är hon bara min igen!! <3

Som du sa, det är svårt att bli riktigt nöjd. Jag är så less på alla mail och koder - L W

Det har varit en riktigt bra första halva arbetsdag. Har egentligen inte hunnit med så mycket "jobb", utan det har varit en hel del annat som ska fixas. Eftersom jag uppgraderat min tjänst på jobbet (eller vad man nu ska säga) ska det till lite nya behörigheter å så som strulat lite, men nu verkar det mesta vara fixat. Väntar bara på att få telefonen fixad och registrerad på mig. Jag har även hunnit med en lång fredagsfika med kollegorna, alltid lika trevligt. Känns skönt att komma tillbaka och verkligen känns sig välkommen.

Trots all positiva energi jag har känns huvudet tungt och gör ont. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag inte ens lyckades få en hel timmes sömn inatt. Men det var det lätt värt, var skönt att slippa sova ensam. Film, skratt och mys väger tyngre än sömn i mina ögon.

Nu är det strax dags för lunch, om jag inte minns helt tokigt blir jag utbjuden på det idag. Dags att prata ihop mig med Lillchefen om det nu.

RSS 2.0