Tro, ork och lust är lätt att tappa. Lätt när stora drömmar trängs med saknaden - L W

Den här veckan har varit konstig. Riktigt konstig. Hela mitt liv känns uppochnervänt nu, saker ändrar sig. Folk som jag saknat är tillbaka i mitt liv, samtidigt som det känns som att andra glider iväg. Huvudet är så fullt av tankar och blandade känslor att jag snart blir knäpp. Men jag måste tro att nångång löser sig allt, att det kommer bli bra. Just nu är jag dock bara livrädd.
 
Ikväll ska jag glömma allt och dricka vin med Carro. Mycket tjejsnack kommer det bli, det var längesen vi såg såhär. Det är en tjej jag saknat!
 
En timmes jobb kvar, sen bolaget, och sen hem och äta middag i min ensamhet. Bli lite partyklar och sen drar jag iväg. Bloggen kommer förresten förmodligen ligga nere ett tag eftersom jag inte vet om min gamla dator fungerar längre, måste kolla upp det.

Den jävligaste stunden i livet var den när du gick - L W

Nu är det bara en liten stund kvar tills jag slutar, ska bli skönt! Då väntar storhandling, middag och senare ett pass på gymmet. Känner hur träningsvärken börjat komma på insida lår efter igår, så det lär ta emot lite.

Hjärter Dam, du kan bädda för två, om du har några drömmar kvar - L W

Den här dagen blir inte rolig kan jag lova, jag är helt sinnessjukt trött! Är på jobbet och har 9 timmar kvar av arbetsdagen, känns spännande. Helst hade jag velat krypa ner i en säng och mysa med lillan, men icket. Det får bli hinkvis med kaffe så jag överlever dagen. Funderar dock på att gå lite tidigare idag, jag har ju en del flextid att ta ut.
 
Igårkväll fick jag återigen träffa Lillis, hur underbart är inte det? Trots att jag träffat henne varje dag sen hon åkte till sin pappa saknar jag henne otroligt mycket ändå. Längtar tills på söndag då hon är min för en hel vecka! ♥

Denna vemodiga man kryper fram och berättar om dom vardagliga minnen som han kan - L W

Blev ett stenhårt pass, körde på tills jag var helt slut! Jag känner redan segheten i benen komma, så jag ser framemot imorgon.

Nu är jag riktigt uttråkad och kaffesugen. Vill gå ut på promenad, men orkar inte det. Vill koka kaffe, men orkar inte dricka själv. Fan, just nu känns allt jobbigt.

Du ville bara ha ett hem, en plats, nånting vettigt att göra, vad som helst - L W

Nu ska jag, efter 10 timmar på jobbet, ta en promenad till gymmet. Ska bli galet skönt efter ett alltför långt sommaruppehåll! Jag är taggad till tusen!!

Ja, vad var det egentligen som hände den kvällen, vad gjorde mig så förfärligt glad? - L W

Igårkväll fick jag mysa med lilltjoppan, som jag saknat henne! Helt sjukt hur stor saknaden kan bli efter bara en dag. Nu räknar jag ner tills torsdag då hon är bara min ett par timmar. Hon vill åka och bada, så jag funderar på att testa det nya badhuset på Ersboda. Tydligen ska det vara ett mysigt ställe.
 
Annars så var gårkvällen jättebra med mys, prat och löpning. Körde stenhårt igår, det behövdes verkligen! Idag tänkte jag köra både gymmet och långpromenad, det är så skönt att jag är taggad igen så jag måste passa på.

Du har så underbara ord, du kan le så att jag smälter. - L W

Nu ska jag strax åka hem, får skjuts idag. Perfekt eftersom det är skitväder ute! Har en del jobb jag borde slutföra innan dock, men det får nog vänta tills imorgon. Hatar att gå mitt uppi något, men ibland så måste det bli så.

Håll tummarna åt mig att det slutar regna till ikväll, jag måste verkligen ut på promenad! Hjärnan behöver rensas, tömmas och omstruktureras!
 
 
Finaste, finaste du!
Vi ses snart! ♥

Du säger igenting som svar men dina ögon är så tydliga ändå och allt som ingen annan hör ska jag försöka få dig att förstå

Hur glad blir man inte att över få ett sånt här mail från chefen en måndagmorgon?
 
Hej!
Du kommer att få högre lön.
Du kan komma upp till mig imorgon 28/8 fm kl 9.00 så får du lönebesked .

För jag älskar när du visar att du vet att du har rätt och rätar på din rygg, den är den rakaste jag sett - L W

Trots en grå och regning måndag har förmiddagen rusat iväg. Tog en paus i familjehemsplaceringarna och jobbar lite med fakturorna istället. Skönt att få slå om huvudet lite och kunna byta, omväxling förnöjer heter det ju.

Nu tänkte jag och R strax käka lunch, det blir en macka från Ica för mig i dag. Orkade varken laga mat igår, eller plocka ihop den vanlig salladen på Ica.

Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för Dig. Du spelar nåt slags spel - L W

Det kanske är höstångesten som smygit sig på, men just nu känns allting bara tungt. Allt går som på rutin där ingenting nytt händer, det känns som om jag fastnat. Jag vill bara åka bort ett tag, bara vara jag för en stund. Utan all vardag, bara leva lite. Inte behöva anpassa sig eller hålla tillbaka, bara släppa ut allt. Vara fri.
 
Det kryper av rastlöshet i hela min kropp, sakta håller den på att äta upp mig innifrån. Som små råttor gnager den där inne hela tiden, och det stör mig. Och inte bara mig egentligen, det stör nog alla. Men jag vet inte hur jag ska ta död på den trots att jag vill. Vad är råttgiftet för mig just nu?

Samma våldsamma, våldsamma känslor jag känner för dig. Samma stillsamma, stillsamma ord som du säger till mig - L W

Nu är jag redan på jobbet, skönt att komma så tidigt. Fick skjuts imorse eftersom min cykel fortfarande står kvar där vi festade i fredags. Måste verkligen hämta hem den ikväll! Tänkte ändå ta en jäkligt lång promenad och rensa huvudet ikväll. Det behövs, för just nu är det som ett enda stort virrvarr där inne.

Jag saknar Nova också. Mer än vanligt. Hela min kropp och min själ skriker efter henne! Jag har knappt kunnat sova någonting inatt, jag har bara saknat. Saknat henne, saknat annat.

Men med ett enormt kaffeintag borde jag överleva den här måndagen. Tur att jag trivs så fruktansvärt bra på mitt jobb.

Ah, bli kvar här med mig. Bli kvar här med mig. Vi behöver ingenting, vi kan starta på noll - L W

Nu är det tomt här hemma. Nova åkte till sin pappa vid 17.00 i dag, så saknaden har redan hunnit komma. Hur ska jag överleva den här veckan? Tänk om jag hade haft henne på heltid, då hade mitt liv varit perfekt! Men jag är glad över tiden vi har, jag kunde inte varit mer lyckligt lottad som får ha henne i mitt liv.

Nu tror jag att jag ska städa lite, hade varit skönt att göra bort dammsugningen och tömma tvättkorgen innan vardagen kommer och det är fullt upp med jobb. Borde hinna med en långpromenad också, det hade varit skönt!

Annars så har vi haft en kanonbra dag. Först fika hos mamma, och sen fick vi finbesök av Frida och finaste Zaga. Vilken fantastiskt vacker flicka det är!
 
 

Hon har för länge sen tappat lusten, har för länge sedan glömt vad som var värt nånting - L W

Nu efter en härlig morgon ska vi åka till Momma och dricka kaffe. Hon var sugen på lite Novamys, och det förstår jag. Jag har verkligen världens bästa dotter! Vilken jäkla tur jag haft!


Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi precis har blivit samt - L W

Festen hos Viktor i fredags var riktigt kul! Trevligt folk och gott att dricka, kan det bli bättre? Vi fortsatte kvällen med ett par öl på Olles, det var länge sen jag var ute sådär. Kvällen avslutades på ett väldigt konstigt och oväntat sätt. Vi sätter punkt där efter en väldigt kort sammanfattning, nu ska jag leka med Nova. 
 

Som du sa, det kan vara svårt att bli riktigt nöjd. Det är så lätt att fantisera - L W

Frukostdags


Du sa kom, kom så ruttnar vi ihop - L W

Nu kommer strax Malin och hämtar upp Nova. Jag är färdigfixad med undantag för håret, så sen är det bara att köra! Tror på en superkväll!!!


du ser nog aldrig vart och vem du sårar, för ingen anar sorgen som du bär - L W

Nu har vi landat här hemma och sitter i soffan och myser! Frågade nyss Nova om hon vill sova i poppas stuga, och hon blev överlycklig! Känns skönt, då slipper jag tvinga henne =)


Säg en dag, säg en tid då du följer mig bort, viska tyst, jag ska ändå förstå dig - L W

Lunchen är avklarad nu, förmiddagen bara rusade förbi. Eftersom jag kom en timme senare än vanligt imorse har hittils av dagen blivit knas. Om lite mer än en timme tänkte jag ta helg, och åka på dagis och hämta hem lilltjoppan. Vi ska ha en riktig myseftermiddag tillsammans hade jag tänkt!

Dessutom måste vi iväg och handla lite dricka inför kvällen, planerna är inflyttningsfest hos V. Nova ska få sova i stugan med Poppa, tror det blir kanon! Som tur är åker hon inte förrän vid 19-19.30 ikväll, så jag missar inte så mycket tid med henne. Får se till att vara pigg imorgon så hon kan hämtas hem tidigt också.

Allt är förlåtet, dom snackar bara strunt. Dom har väl redan glömt hur kul det kan va att tumla runt - L W

Istället för att ställa klockan 05.15 som alla andra dagar, ställde jag den en timme senare imorse. Skönt med sovmorgon! Jag har precis kommit till jobbet, så jag ska hämta lite kaffe och sen sätta igång. Måste få upp lite värme, man fryser ju nästan ihjäl på vägen hit när man cyklar. Sommaren är verkligen slut nu..

Det kallas tvivel, det där som stör. Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör - L W

Naglarna blev helt okej ikväll, orkar dock inte slänga in nån bild. Funderar just nu på att kanske krypa ner i sängen snart med en bra bok. Känner att jag ändå inte orkar göra något mer vettigt ikväll. Ja, så gör jag, efter nattciggen.

Om vi förlorar varandra här i vimlet så minns att jag står bakom dig - L W

Jag har haft en riktig tjejkväll här hemma, först ett långt skumbad och nu målar jag naglarna. Tänkte noppa&färga ögonbrynen senare också. Sambon är på fotbollsmatch och Nova hos sin pappa så jag har lägenheten för mig själv. Det betyder Lars Winnerbäck på hög volym! Kärlek!!

I dag efter jobbet gick jag på stan med Jossan. Tänkte storshoppa kläder, men kom endast hem med en röd spetslinne. Den ska invigas imorgonkväll tänkte jag. =)

Och när jag lagt mig ner hos dig inatt så säg att allt är bra - L W

Nu har jag precis ätit lunch, förmiddagen har gått fort. Men inte så konstigt, vi är helt nerkörda med jobb. Fyra timmar kvar tills arbetsdagen är över, då lär mitt huvud vara trött.

Gårdagskvällen var trevlig, först en promenad med Jossan, sen drack vi lite vin och fixade lite naglar. Jag blev dock inte alls nöjd med mina, så tror nog inte att dom kommer användas. Tänkte fixa mina vanliga naglar ikväll så dom är fina inför helgen.

Ikväll ska bäbis sova hos sin pappa, så hon kommer inte hem efter middagen som hon brukar göra på torsdagar. Känns tråkigt, men hennes pappa saknade henne så mycket. Vi hann iallafall ha en mysmorgon så jag lär nog överleva dagen och kvällen.

Hon går och plockar och hittar sin brev. Lite konstigt och läsa när hon vet hur det blev. - L W

Nu har vi fått i oss lite mat, det blev tacos ikväll. Nova åt hur bra som helst, helt klart hennes favoritmat. Jag fick som vanligt tacokoma, så jag passar på att vila bort den lite medan Nova och Jossan är i badet. Dom myser för fullt!!


När du sagt till din vän om du söker mig igen, så sök på 'efterklok' - L W

Jag har precis varit på en liten snabbutbildning av fakturering, mycket intressant! Nu tänkte jag gå ut och röka och samtidigt passa på att smita iväg till affären och köpa lunch. Det blir nog en favorit-i-repris, en plocksallad från Ica. Det har blivit det klassiska nuförtiden.

Kanske fanns det ingen ärlig chans för oss, men jag ser det inte så - L W

Min korta promenad blev tillslut 1 timme och 20 minuter lång, galet härligt! Hög musik, duggregn och bara mina egna tankar. dock är mina skor nog lite små, får skavsår på hälarna när jag går långt.
Nu ska jag in i duschen och sen äta något, jag är riktigt hungrig!


Mina tankar och minnen står mig upp i halsen, men mycket vill ha mera - L W

Finns det någon vackrare?!

Älskade flicka, 
du är den jag lever för,
det absolut bästa i mitt liv.
Innan dig visste jag inte vad meningen med livet var,
men nu vet jag! 


Det bultar och slår, det är tiden som går. Det är landet där allting förvandlas - L W

Lite seg eftermiddag, jag räknar ner tiden tills jag ska sluta. Sambon ska strax hämta Nova på dagis, och sen kommer dom hit och hämtar mig. Jag varken vill eller orkar cykla hem i regnet idag, jag får försöka hinna med en långpromenad ikväll istället. Dessutom måste jag städa och tvätta lite, plus att jag ska iväg på en grej ikväll. Det lär hinna bli stressigt!

Egentligen borde jag ta mig i kragen och uppsöka gymmet, det har inte blivit en enda gång i sommar! Men det tar emot som vanligt efter ett långt uppehåll. Tror att jag ska se om dom startat upp vattengympan igen på badhuset och tvinga med mig Jossan dit imorgonkväll isåfall. Det lät som en bra plan!

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt. Och du berätta' att du saknar mig i natt, det gör jag med - L W

Har nyss pratat med pappsen om en eventuell barnvaktstjänst på fredag, jag funderar på att åka till bästa Viktor på inflyttningsfest. Dock visste pappa inte om han kunde, så ingenting blev bestämt. Jag velar också lite, känns dumt att sumpa en kväll med Nova. Fast det går ju att åka sent när Nova ändå bara sover. Så vi får se hur det blir, veckan har ju bawra börjat så tid finns det.

Nu - kaffe och jobb!

Ja, hur känns det nu? När han har sagt farväl efter tusen gräl, du vill tillbaks likväl, som en hemlös själ - L W

Imorse gick det segt att kliva upp, jag var så trött! Fick riktigt pressa mig själv, det händer inte ofta! Nästan alltid studsar jag ut sängen på alarmets första signal hur pigg som helst. Får dricka kaffe i mängder idag så jag håller mig vaken.

Nova var också riktigt trött, hon har inte fått min morgonpigghet iallafall. Det tog 15 minuter av väckning innan hon ens ville slå upp ögonen. Tur att hon snabbt blir pigg när hon väl vaknat. Dagislämningen gick mycket bättre imorse, hennes favoritfröken jobbade så hon nästan sprang in.

 
Mitt liv
Mitt allt
Min kärlek
 

Om du har halsen full med månader av slit, ta din packning över gränsen och kom hit - L W

Ännu en måndag, och det känns ganska skönt. Uppe tidigt, rutiner och vardag, det gillas efter den här kaoshelgen.

Dagislämningen gick inge vidare idag, det var länge sen Nova var så ledsen. Panikskrik och tårar, hon sprang tillochmed ut ur dagis och efter mig. Lilltösen!
 
Jag och Nova hade en supermysig kväll igår, det började med att vi badade tillsammans, och sen låg vi länge i hennes säng och läste bok och sjöng. Hon är så duktig på att sjunga när hon väl vill. Hela tiden låg hon dessutom och sa "Mamma, jag älska dig. Oänlit, oänlit!" Kärleken till henne är så stor! Jag är enormt lycklig över att få turen att få ett sånt vackert och perfekt barn!

Inatt så drömde jag om dig och det väckte gamla minnen. Jag fick aldrig nån chans - L W

Nu är vi hemma igen, det var skönt med långpromenad. Sambon står nu och lagar mat, medans jag latar mig lite. Blev helt galet trött! Får ta en liten powernap med Nova sen ikväll när jag ska läsa godnattsaga. Sjukt vad jag längtar, bara lite mer än em timme kvar tills jag blir hel igen! Underbara flicka!


Nu var döden uppenbar under vårt avsked under månen - L W

Är hos mamma, tog en promenad hit för en stund sen. Hon ska få bjuda på kaffe, är galet sugen. Måste nog tigga till mig lite mat också, jag är hungrig märkte jag nu.


Himlen lämnar över sitt pris och sommaren fryser till is. - L W

Dagens planer är nog än så länge en snabbstädning, tvättning och en långpromenad. Det lär säkert hinna ändras dock, det gör det alltid. Är lite sugen på att åka till Expo och köpa en ny tavla till sovrummet. Har hittat ut en som nog skulle passa perfekt!!

Känns så skönt att jag snart är nöjd och färdig med alla möbler och allt i hela lägenheten. Det är bara en ny säng och lite smågrejor jag skulle vilja ändra på. Sängen tror jag dock får vänta ett tag, vi har lite flyttplaner och vill veta först vad som passar i nya lägenheten. Både jag och sambon skulle vilja köpa en av dom ganska nybyggda lägenheterna på Mariestrand. En 4a på bottenvåningen skulle vara perfekt!!


Du kanske sa nånting som ingen alls förstod, och som du ångrade men som du ändå sa - L W

Nu har jag precis målat naglarna, blev himla enkelt med grönglittrig fransk manikyr. Väntar på att sambon ska komma hem strax så jag inte känner mig så ensam. Dock har det varit ganska skönt faktiskt, ett par timmar med bara mig själv.

Nu är det inte alltför länge kvar tills bäbis kommer hem, jag räknar ner varje minut. Efter den här helgen längtar jag, om möjligt, ännu mer efter henne.
 
 
Världens finaste!
 

Jag försöker få in alla ord som du sa, men du vet hur dom smakar. Det är nånting skumt med stan just idag, det är nånting som knakar - L W

Just nu ligger jag halvbakis i soffan och väntar på sambon som åkt iväg för att köpa pizza. Det kändes som ett måste idag!
 
Gårdagen var hur kul som helst, hade en massa folk här på grillmiddag och fest. Vilka underbart härliga vänner jag har! Kvällen gick ganska lugnt till ändå, så det var ganska skönt. Det blev hyfsat sent i sängen, så jag är ganska sliten. 
 
Idag är mitt huvud fullt av förvirrande tankar, det känns som att jag snart kommer explodera. Hoppas det blir bättre när bakfyllan släpper, annars kommer jag hinna bli tokig. Det är så mycket som jag inte förstår, så mycket som jag egentligen velat slippa ha i mitt huvud. Skulle vilja skriva av mig om så mycket, med det blir inget av med det. Nu ska jag röka och fortsätta sakna min bäbis. Imorgon kommer lillhjärtat hem, och då blir jag hel igen! 

I ditt regn fick jag den kraft jag skulle få - L W

Idag är det äntligen torsdag, och det betyder att jag ska ha Nova ett par timmar i eftermiddag. Som jag längtat efter min tjej!
 
 
 

Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer. Jah lever för kicken, precis som du - L W

Jag hade världens bästa födelsedag! Kvällen började med middag på Allstar med hjärtat, galet god mat och underbart sällskap! Vi drack lite öl och pratade en himla massa. Jag älskar att jag har en sambo som jag verkligen kan prata om allt med, det blir aldrig tyst mellan oss.
 
Etfer maten fortsatte vi ner till båten där det dracks ännu mer öl och många drinkar. Träffade på några vänner som förgyllde kvällen ännu mer. Vi var inte hemma förrän närmare 02 tror jag, och både jag och sambon skulle upp och jobba. Gårdagen blev alltså otroligt seg på jobbet, men det var det helt klart värt!!
 
Tack världens bästa Alex för kvällen!
 

Och vad du anförtro åt mig ska jag anförtro åt dig - L W

Följ mig på Instagram, där lägger jag ut mer bilder. Jag heter Finastenova. =)

Du som alltid håller min hand och du som kan förklara allt det här - L W

Har precis kommit tillbaka från en långlunch med Jossan. Vi gjorde det enkelt för oss och åt på Subway, galet gott! Vi hann även med lite shopping också. Jag köpte två stycken supersöta miniugglor (en turkos och en brun) för att ha som dekorationer nånstans i vardagsrummet. Det blir nog kanon! =)

Du har hittat nån att bli gammal med, jag har hittat nåt att göra tills dess!

 
Jag visste det!
Jag har fan blivit gammal!

Vi hade köpt drycker av glömska och vi hade glömt tankar av gråt - L W

Ännu en födelsedag, och den är lika jobbig som dom två senaste. Jag får ångest av att fylla år, jag vill inte bli gammal. Nu tycker jag att det räcker, inte mer än dom här 22 vill jag bli. Deal?

Vaknade upp i morse till en stor bukett med 10 röda rosor på bordet, underbara sambo jag har! Vi ska ut och äta middag ikväll, blir mysigt. Känns skönt att jag redan firat med familj och vänner, så "slipper" jag det idag.

Du var 17, jag var 16, och jag skolkade från allt. Jag ville bara vara med dig! - L W

Jag saknar dig.
Varje dag, varje minut, varje sekund.
Mitt hjärta skriker efter dig.

Det här är inget liv. Det är ett sorligt substitut - L W

Det har varit en lång dag idag! Har haft folk här sen kl 12 i förmiddags, och dom sista for precis. Det har blivit mycket fika, bra presenter och trevligt sällskap. Nu är jag dock lite less, och har tänkt självdö i soffan en stund. Eller kanske koppla av med ett långbad kanske?

Tack alla fina som kom idag!

Hon tar precis vad hon vill ha, Det är så mycket hon kan få - L W

Just nu är bakningen inför imorgon i full gång. En grej är snart klart, men det här lär ta hela dagen. Kladdkakor med kokosröra, smörgåstårta, regnbågstårta, bullar, cupcakes, chokladbollar och tårta med mandelbotten bjuds det på imorgon. kanske nåt mer också om jag får tid över.

Huset är fullt av barn nu, Nova har några kompisar här. Det kom två flickor från gården och frågade om hon ville komma ut och leka, och nyss kom dom in hit. Jag tycker att det är kanonbra att Nova hittat kompisar här på gården, det är ju så lätt att ses ute och leka. Dock är flickorna 6 år, så dom är lite äldre. Men Nova verkar trivas jättebra i deras sällskap.

Som gränslös passion utan hjärtan i brand, utan lustens blodiga tand - L W

Efter en himla massa bus i sängen har vi nu hoppat i våra onepiece (ampiiiis som Nova säger) och ska mysa ner oss i soffan för fredagsmys. Vi ska se Det regnar köttbullar och äta lite gott. Vilken underbart kväll det varit hittills, och än är den inte slut. Underbara, fina lilla familj! ♥

Vet du vad frihet är så säg det nu. Vet du vad priset är för den? - L W

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, flexade ut tidigt idag. Jag har en sjuk huvudvärk som jag inte var så sugen att jobba med, så jag tänkte ta eftermiddagen att vila. Då är jag förhoppningsvis piggare till våran fredagsmyskväll här hemma som Nova vill ha.

Jag känner en som sett mer än dom flesta, en som aldrig sett vad han har här - L W

Städningen idag gick superbra, hög musik i lurarna och ingen som stör. Kan inte bli mer perfekt! Nu har jag och Älsk precis kommit hem från affären, har storhandlat inför mitt födelsedagsfika på söndag. Var även inne på apoteket och köpt medicinsalva till mina ben. Har tydligen fått benhinneinflamation, inge skönt alls! Hoppas att salvan hjälper snabbt, får inte träna eller gå mycket tills det läkt.

Nu ska vi äta middag och sen invänta Nova, jag saknar min lilla tös!

Jag är på gränsen till en annan människa, men jag är fortfarande jag - L W

Jag tror att jag ska flexa ut tidigt idag på jobbet och åka hem. Tänkte passa på att storstäda och fixa lite hemma när jag är ensam för en gångs skull. Lillis ska till sin pappa ett par timmar i eftermiddag, och hjärtat jobbar ju, så det blir nog bra. En timme till här så åker jag nog, då har jag mycket tid på mig.

Det visade sig dagen där på att jag hade gjort fel när jag gav dig en gloria - L W

Imorse berättade jag för Alex att jag drömt att vi fick en son som hette Einar. Då la Nova sig i, och hon är för söt!

Nova - Jag vill också ha en bäbis!!
Jag - Skulle du vilja ha en lillebror eller lillasyster? En pojke eller flickbäbis?
Nova - NEEJ!! Jag vill ha en kissebäbis!!!

Inga jordskalv där vi bodde, ingen frös och ingen svalt, ´men det skälvde när du rörde vid mig - L W

Nu har jag precis ätit lite lättkesella med en massa hallon och spelat poker i min ensamhet. Nova somnade superfort ikväll och hjärtat är på fotbollsmatch. Ska strax hoppa in i duschen, ska bara se klart dokumentären på tvn.

Vi har haft en superbra eftermiddag/kväll! Först kycklingsallad till middag hos Carro, sen en snabbvisit hos Nadja. När vi åkte hem fick Nova cykla ute på gården, hon är kanonduktig! Shit vad hon blivit stor nu!!

Jag var virrig och trött, jag var sliten och nött. Allting runt omkring mig gick i ultrarapid - L W

Nu är ännu en dag på jobbet snart avklarad, om en timma ska jag cykla hem till finaste Carro. Hon hämtade Nova på dagis idag och ska bjuda oss på middag. Underbart att umgås igen, har saknat henne! Vilken tur att Nova har världens bästa faster/gudmor! ♥

Du ska stå naken framför sanningen och jordens alla kval. Han ska pröva din styrka, han ska testa din moral. - L W

Nu är jag nyduschad och inväntar att få gå och sova, men det lär dröja ett tad. Skippade långpromenaden ikväll och körde lite hemmaövningar samt träningscykel ikväll. Har så sjukt ont i benen, vet inte riktigt vad som är felet..

Iallafall så har vi haft det trevligt ikväll. God mat, mys, utelek och bus. Nova har varit på kanonhumör vilket gillas! Min älskade tjej!

Du har nån i handen, jag skiter i vem. Jag ser er på håll när jag skyndar mig hem - L W

Nu är det bara drygt 1.5 timme kvar tills jag tänkt sluta för dagen. Har haft fullt upp idag så tiden har bara rusat iväg! Jossan ska följa med hem sen och äta middag och få lite Novamys. Nova är supertaggad på det, hon har saknat Jossan. Tänkte att vi skulle käka tacos, det var länge sen!

jag har förlorat dagar och ett hopplöst år, jag har trampat upp stigar där gränserna går - L W

Idag har varit en bra dag! Först mysmorgon med Nova innan hon skulle till dagis och jag skulle göra min första arbetsdag efter semestern. Det var ganska skönt att vara tillbaka, trots det fina vädret som visat sig idag. Dagen gick ganska fort trots att det egentligen inte blev så mycket gjort. Men kul att se arbetskompisarna igen. =)

Nu har jag precis kommit hem från en 6.5 km lång promenad/löprunda. Och det känns i benen att jag dessutom cyklat en mil idag. Veckan kunde inte börjat bättre!

Du skulle älska att ströva i parken här intill, där över gränsen får man vara när man vill - L W

Tårtan blev precis så perfekt som jag hoppats på! Både utseende och smak, den var verkligen hur god som helst!!

 
Nova fick även hjälpa lilla Zaga att öppna presenterna, och hon var överlycklig! Min stora och min lilla tjej!
 
 
Grattis fina Zaga på din stora dag! ♥

Hon är eldfast och stark, hon är sårbar och öm - L W

Nova sover och hjärtat är på fotbollsmatch, så jag är helt ensam. Tror att jag ska ta en långdusch och bara njuta av lite tystnad. Imorgon börjar jag jobba igen och det känns faktiskt ganska skönt. Skönt att få tillbaka lite rutiner, hela semestern har varit helt uppochner. Träningen ska jag komma igång med också, nu är jag taggad igen. Känner att det blivit en alldelens för slapp sommar. Jag och älskling får turas om att ta läggningen av Nova medans den andra kan fara till gymmet eller ut och springa lite. Tror det blir kanon!

Nova sover utan blöja inatt också, hon började med det för ett par dagar sen hos sin pappa. Får se om hon håller sig torr hela natten, jag hoppas det. Vad hände med min lilla bäbis egentligen? Nu är hon så stor, helt galet! Tre och ett halvt år redan. Gode Gud, låt tiden sakta ner nu!

Natten kom och älvor for som dårar över stan - L W

Idag blev vi äntligen klar med tårtan, vilket jobb det blev med den. Fem tårtbottnar i olika färger med vitchokladgrädde, vaniljsåsgrädde och philadelphiaostfrosting inuti. Uppepå blev det vanlig grädde och nonstops. Återstår nu att se hur den smakar, tror den kommer vara sjukt god! Nu ska jag fixa sminket och invänta Nova, Amanda har redan kommit. Sen åker vi på kalas i Hörnefors!


Villa tankar skulle hålla mig vaken om natten? Inga tankar kan få mig att glömma - L W

Nu bakas det för fullt här hemma! Fina Zaga fyller hela ett år imorgon, så självklart ska hon ha en regnbågstårta! Den blir 5 färger, och tanken är väl att den ska se ut ungefär som den färdiga tårtan på bilden. Blir spännande att se sen, dock ska den inte dekoreras och göras klart förrän imorgon bitti.


Du min ängel, här i livet får man sota för all skit som man har tyckt - L W

Det blev en övernattning i stugan igår, kom hem runt ett idag. Igårkväll spelades det kort, poker och dracks vin. Lika trevlig kväll som alltid där ute, underbara familj! <3


Det går tusen av mig på en dig och jag är som jag är - L W

Nu har jag precis varit och myst lite med Nova, hon var så fin. Jag längtar ihjäl mig tills hon kommer hem. Min underbara tjej! Jag och älsk är påväg ut till stugan nu på middag, tänkte åka och överlämna Malins presenter. Får se om vi stannar över natten också, det lutar mot det.


Och samma våldsamma, våldsamma känslor känner jag för dig - L W

Min lilla tröstshopping resulterade i en ny vardagsrumsmatta, soffkuddar, tavellist, blockljus, grytunderlägg och en massa presenter till Malin. . Nu börjar vi få färdigt i vardagsrummet, bara en massa kort som ska upp på väggen ovanför tvn samt byta ut lampan och tavlorna. .


När du står ensam kvar på tå och ytan inte går att nå, när du har tröttnat - kom ihåg mig då - L W

Idag är jag lite piggare, Äntligen. Har fortfarande halsont och en jobbig huvudvärk, men jag tror att jag kan vara på benen en stund iallafall. Bra, för jag hade tänkt dra med hjärtat på lite tröstshopping. Först ska det inhandlas en tavellist till ovanför sängen, och sen är jag sugen på att köpa en massa onödiga grejor. Lite dekorationer, kanske en tavla å så. Får se vad Expo har att locka med idag. =) . Jag ska även förbi och pussa på min bäbis en stund, som jag saknar henne!! .


Lyckan kommer, lyckan går, det är långt till nästa vår - L W


Älvorna talar om tomhet och bjuder till dans - L W

Jag är fortfarande förkyld och har varit soffliggandes hela dagen. Vi har sett film, spelat poker och bara tagit det extremt lugnt. Nu börjar jag dock bli uttråkad, jag är less på att må såhär dåligt!! . Idag skulle vi egentligen ut till stugan för att fira bästa Malin, men det fick skjutas upp. Grattis Malin på 39 årsdagen, bara ett år kvar till TANT!! ;) .


Jag drömde att du lyssnade, att du hörde nåt i mig som du förstod - L W

Jag har blivit dunderförkyld. Halsen gör så galet ont, kan inte prata alls. Vågar knappt andas med rädsla över att behöva hosta. Så idag kommer det inte hända mycket alls. Hjärtat har åkt en sväng till Hörnefors, så jag tror att jag ska starta en film och tycka lite synd om mig själv. Det förtjänar man väl ibland?

RSS 2.0