Torsdag kväll

Nu har Elin nästan precis åkt hem. Hon kom hit på middag och för att umgås lite. Har inte träffat henne på flera veckor, så det var verkligen på tiden. Dock vägrade lillan att somna, det tog ungefär 1½ timme innan hon äntligen somnade. Så det blev inte så jättemycket tjejsnack, men resten hinner vi med imorgon.

Inatt är första riktiga natten ensam, Nicke har flyttat ut helt nu. Det känns riktigt tomt här, och tråkigt. Jag som hatar att vara ensam. Tur att jag har Nova, så då har jag nån att mysa med på nätterna iallafall. Tänkte börja igen med att hon ska sova i egen säng, men tror att jag skjuter lite på det, jag vill inte helt ensam i sängen, den är för stor! =)

Imorgon ska jag och Elin äta middag hos mamma först, sen om det är bra väder tar vi nog oss en promenad till majfirandet på Universitetet. Och därefter går vi hem till mig för lite mys. Får se om hon kanske sover här, det skulle vara riktigt kul!

Idag kom Carro och hämtade Nova vid 13.00, så då passade jag på att storstäda. Det behövdes, men jag är fortfarande sur över att min dammsugaare gått sönder. Måste se till att få den utbytt snarast! Orkade dock inte städa lillans rum, det får bli lördagens aktivitet. Då skulle Nova vara med Nicke under dagen och sen sova över. Ska se till att hitta på något kul då, kanske höra med lite folk om dom vill komma hit och se film eller nåt. Var inte alls sugen på att festa ihelgen.

Nu ska jag kolla facebook och sen lägga mig i sängen och kolla vidare på Prison Break säsong 3. Men känner jag mig själv rätt lär jag fastna framför datan i några timmar till.

Onsdag kväll

Ojoj, vilken toppenrolig dag jag och Nova har haft. Full fart var det på henne på Leos, tror inte hon var stilla många sekunder. Och hon och Erik har börjat leka jättebra ihop, vilket är superbra. Dom verkar trivas tillsammans! =)

Vi kom hem runt 16, och då var redan Carro och hennes mamma här. Det gick jättefort i förrådet, så nu är det bara mitt kvar. Och det var mycket, mycket mer än vad jag trodde, måste verkligen gå igenom allt snart.

Sitter och pratar med min finaste, finaste ängel på msn, det var riktigt länge sen! Jag kommer ihåg dom gamla tiderna med henne, och även fastän det var mycket smärta var det en lycklig tid. Jag saknar henne enormt mycket!

Nu ska jag snart slita mig från datan och gå och lägga mig i ett bad. Är på riktigt depphumör ikväll, så jag hoppas att det kan pigga upp mig lite. Om inte annat så får jag krypa långt ner under täcket och försöka sova. Tur att jag har Nova bredvid mig där, då känns allt så mycket lättare!




Det finaste jag har i livet.
Du är min stöttepelare,
den jag vet aldrig kommer svika
eller försvinna.

Jag lever mitt liv för dig,
du är allt i mina ögon.

Jag har sån tur som fått träffa dig,
som fått se dig växa och utvecklas.
Och få följa dig genom hela livet.

Jag ska göra allt i min makt,
att du ska få leva ett rofyllt liv.
Utan mörker, smärta och ensamhet.

Jag älskar dig,
min finaste dotter.
mer än någon kan ana!



Onsdag dag

Är det dag eller morgon nu när kl är runt halv 11? Jag fick lite beslutsångest när jag skulle skriva rubriken, men kom snabbt på att det egentligen inte spelar någon som helst roll. Så för mig blev det dag.

Lillan sover så sött just nu, och jag har precis sminkat mig. Sofia kommer och hämtar upp oss vid 12, då åker vi till leos med henne och söta lilla Erik. Det kommer bli kul, både jag och Nova älskar Leos Lekland. Nova blir som tokig, och ska springa överallt och klättra igenom hela klätterställningen 100 varv. Får inte glömma kameran, det brukar bli så fina bilder därborta!

Tror att Nova får äta lunch hemma när hon vaknar, så köper jag en macka där eller så. Som det är nu har jag nästan ingen mat hemma, har inte orkat fara iväg och handla. Måste göra det imorrn, iallafall så jag klarar mig över helgen. För på söndag blir det att storhandla, bara en massa nyttigt, grönsaker och frukt. Det blir nog kanon!

Ikväll kommer Novas farmor på middag, och efter det ska hon passa Nova medans jag och Nicke försöker få nån ordning i förrådet. Alla hans grejer ska ju iväg, så nästa vecka tänkte jag rensa mitt. Igår packade jag ner alla hans filmer + dvdhyllor, så nu har jag en helt tom vägg. Ska nog ställa dit barskåpet jag ska få av pappa, och sen kanske köpa nån snygg tavla eller så. Har inte riktigt bestämt mig än. För nu ser det jättedumt ut!

Nä, om man kanske skulle försöka få på sig lite kläder och sen plocka undan här lite. På lördag ska Nicke ha Nova under dagen, så då ska jag passa på att storstäda.

Tisdag dag (igen)

Nu har Nicke äntligen lyckats få Nova att somna. Hon har varit supertrött, men vägrat när jag försökt den senaste timmen. Jag ska gå och börja laga mat, det blir strips och schnitzel (stavning?) idag. Är riktigt taggad till på måndag, då jag och Nadja kör igång med våran tävling. Då blir det träning träning träning, och bara nyttig mat.
Så därför måste jag få äta go´mat fram tills dess ;D


Tisdag dag

Mitt huvud håller på att sprängas! Det blir alltid så när jag sover på dagen, men jag lär mig aldrig. Somnade med Nova runt 9.30, och vaknade 2 timmar senare. Vi har haft en riktigt jobbig morgon, Nova skrek och grinade konstan från det att hon vaknade vid 6, tills dess att vi somnade. Hon hann bajsa ner sig 3 gånger, så hon har fått duscha lika många gånger.

Just nu är hon i sitt rum och leker, det är så skönt att hon kan leka själv. Ibland kan hon vara borta uppemot 20min åt gången, utan att ropa eller komma till mig. Men jag tycker det blir så tråkigt då, så jag måste alltid komma dit och lägga mig i leken. =)

Ikväll blir det att hjälpa Nicke att packa det sista, han får sin nya lägenhet på torsdag. Vi måste gå igenom förrådet, vilket inte kommer bli kul. Som det är nu går det knappt att öppna dörren, ännu mindre gå in.
När Nickes grejer väl är bort ska jag sortera allt mitt där nere, och göra ordning kartonger som ska säljas. Måste boka en loppis, har så mycket skrot jag inte använder. Har dessutom sjukt mycket barnkläder!


Nu ska vi äta lunch! =)

Måndag kväll

Vi hade allt, och friheten var ännu inte stulen
Vi hade skogarna i söder, drömmarna i väster
och sandade vägar under hjulen
Och vi visste ingenting om verkligheten,
ja vi sökte i det stora efter svar
Så många illusioner som har rasat och så långa vägar kvar


Vad ska vi göra med vår tro? Vad ska vi göra med vårt hopp?
Vad ska vi göra med vår kärlek som blöder?
Ser du hur det skymmer, hur färgerna ger opp
Där elden falnar men fortfarande glöder
Vi kan inte färdas, bakåt i tiden,
och det skulle bara va ett steg tillbaka


Vem som helst kan avge tomma löften,
och göra hål där de lovar och svär
Det är lätt att hålla käften, och svårare att säga som det är


- L W



Måndag dag

Nu har jag och lillan precis ätit lunch. Det blev väldigt enkelt, korv och makaroner. Nu ska vi få på oss lite kläder och sen busa fram tills kl 14, då ska vi ner på stan med Carro. Ska möta upp Nadja och Jossan kl 15.30, vi ska se om Jossan hittar nån present till Amanda och sen gå hem till pappa på middag.




GRATTIS ÄLSKADE LILLASYSTER PÅ 6-ÅRSDAGEN!
Jag älskar dig! <3

Måndag morgon

Klockan är inte ens 7 och jag är redan duschad och sminkad. När hände det senast?
Ska cykla iväg till ungdomsmott strax efter 8, så Novas farmor kommer hit och leker med henne en stund. Måste skaffa nya p-piller, ingen av dom förra har jag mått bra av. Och eftersom det inte är aktuellt med en till liten bäbis (hur mycket jag än skulle vilja!) så är det lika bra att ta tag i det nu.

Har förövrigt haft en kanonhelg! Vi började med förfest hemma hos Petra, med underbart folk. Vi hade verkligen superkul, det måste helt klart göras om! Såg Petra full för första gången, det var kul. Mer puss-sugen människa har jag nog aldrig träffat ;)

Strax innan 22.30 kom våra skjutsar, så vi drog ner till Olles. Väl där träffade jag ännu mer roligt folk. Men som vanligt med tjejer lyckas det alltid bli lite småtjaffs. Men det är uträtt och så. Fick nog lite för mtcket att dricka, men blev ändå inte alldelens för full. Så för att sammanfatta kvällen, var den kanon!

Igår låg jag bakis hela dagen, var riktigt dålig. Klev inte upp förrän 12.20, skönt med sovmorgon! Sen tog jag och Nova det lugnt hela dagen/kvällen.

Nu är Nova på myshumör så jag måste sluta. Har tyvärr inga bilder från helgen att bjuda på =(

Lördag dag (igen)

Nu har precis Nicke tagit med sig Nova och åkt till leos lekland. Så jag är ensam, och väntar på Carro. Hon kommer snart hit, och då är det dags att börja tagga till! Är egentligen inte det minsta taggad, hoppas det kommer sen. Just nu har jag för mycket tankar i huvudet, vet inte hur jag ska lyckas sortera undan dom innan kvällen. Orkar inte tänka på det ikväll, för då ska jag ha kul och bara tänka på mig själv. För engångsskull ska jag glömma allt och bara leva i nuet. Bara leva för kvällen. Får se hur bra jag lyckas med det.

Nu ska jag gå och fixa mina naglar, tänkte lyxa till det med en fransk manikyr.


Lördag dag

Ensamma dar, väldiga värld,
orden ekar i hennes röst.
Ingen sömn och inga svar.
Ingenting kvar mer än ett rostigt svärd,
som hugger och vrider sig i mitt bröst.
Vi ses på hjärtats bar,
det här är brustna hjärtans vår.

- L W

Fredag kväll

Jag och Nova har haft en jättebra dag hemma hos min mamma. Vi har varit ute på promenad, lekt i lekparken och ställt till med en massa bus hemma hos mamma. Eller, Nova har det :P

Ikväll är jag ensam igen, och jag har riktigt tråkigt. Tror att jag ska ta min subwaymacka, krypa ner i sängen och kolla på den nyaste Wallander Nicke fick hem idag. Han har även köpt alla Prison Breaksäsonger, så om jag inte somnar ska jag börja med andra säsongen. Har huvudvärken from hell, så jag orkar verkligen inte sitta kvar vid datan.

Hoppas verkligen den har gått över imorrn, för då blir det partaj. Ska förfesta med några hemma hos fina Petra, innan vi drar vidare till krogen. Är egentligen inte det minst taggad, men jag vet att det kommer imorgon. Carro sa komam hit på dagen och göra sig färdig med mig, samt äta middag här. =)

Torsdag kväll

Jag är hungrig och har riktigt tråkigt. Har inte ätit nån middag, så jag ska strax gå och göra ordning lite mackor och varm oboy och lägga mig i sängen och se på en film.

Idag har det varit full fart här hemma, Amanda kom igårkväll och sov över. Så Nova har haft ruperkul, hon verkligen älskar att leka med sin moster. Hon skrattar konstant och leker som aldrig förr. Idag har dom lekt tagen, läst en massa böcker och ritat. Amanda knäppte även fat hundkopplet i Novas tröja och gick runt med henne som en hund. Det tyckte Nova var superkul! När Amanda väl slutade hämtade lillan kopplet igen och ville att Amanda skulle fortsätta. Mina fina tjejer!

Vi tog även en promenad ner till stan och åt barnboxar på frasses till lunch, därav den uteblivna middagen. Egentligen var det tänkt att Amanda skulle sova här i natt också, men hon ville åka hem. Även fastän hon 5 minuter tidigare sagt att hon ville bo här. Humörsvängningar kanske? =)

Nicke har varit borta ikväll också, så jag har inte gjort någonting alls. Spelat lite poker och bara nördat på facebook. Imorgon ska jag och lillan åka upp till mamma ett par timmar, det blir mys!

Ondsdag dag (igen2)

Det var riktigt skönt med en promenad i solen. Jag och Nova gick ensamma, Carro orkade inte. Så vi gjorde lite ärenden och handlade lite på Ica. Hon somnade så fort vi kom hem, första gången hon sover idag. Så nu ligger hon helt utslagen i sängen. =) Hittar inte kamerasladden, så jag kan inte lägga in bilder på det. Hon är hursomhelst den sötaste i världen!

Jag och Nadja har gjort en tävling, som pågår mellan den 1maj till den 1 juni. Den som går ner minst i vikt under den månaden får bjuda den andra på alkohol under hela trästockfestivalen. Så jag är sjukt taggad nu, ska verkligen köra stenhårt! Ska ladda hem en träningsvideo av nåt slag och köra den varje kväll, sen blir det morgonpromenader och kvällspromenader. Sen cykelturer och gym 3ggr i veckan. Ska googla fram en massa nyttiga recept också. Tråkigt bara att jag är så jäkla kräsen i maten, jag äter ju knappt någonting. Men det lär nog inte vara så svårt att hålla det, för nu när jag kommer bo själv så får jag ju bestämma vad som ska ätas. Och inte bli frestad av nån annans mat. =)


Onsdag dag (igen)

Det fick bli en väldigt enkel lunch. Hittade en låda med köttfärssås i kylen, så jag åt det med makaroner. Lillan fick makaroner och köttbullar, eftersom hon inte kan äta något med tomat eller ketchup i. Då blir hon knallröd runt munnen och i rumpan på en gång!  Så vi har helt slutat ge henne det nu. Jag var likadan som barn, men det gick över. Och det lär det göra för lillan också.

Nu hade jag tänkt gå och sminka mig, orkar faktiskt inte duscha och tvätta håret. Jag ska ju bara ner på stan och göra några ärenden. Sen ska vi hem och busa lite mer. Borde ta tag i städningen också, men kände verkligen inte för det. Kanske blir mer taggad då vi kommer hem från stan. Hoppas det iallafall.

Måste ringa Jossan också och höra om vi kan ses imorrn. Hon skulle låna min nya lila klänning i helgen, och jag ska nog sno nåt av henne också. Kände för att ha nåt nytt på lördag då det väntas festligheter.

Onsdag dag

Imorse klev vi inte upp förrän kl 9! Det längsta Nova sovit dom senaste veckorna är till 7, men idag valde hon att sova längre. Kan ha att göra med att hon vanade och fick lite välling runt 04, plus att Nicke inte klev upp och for till jobbet. han hade ledigt på förmiddagen för jag skulle till vårdcentralen 10.15. Det gick ganska bra, ska få en tid hos en hudspecialist snart, så då får vi se vad dom säger.

Idag måste vi ner på stan en sväng, jag måste förbi och lämna lite papper och så. Vi går nog ner runt 14, tror att Carro slutar då så kan vi ha sällskap. Det blir som roligare då.

Ikväll ska Nicke iväg igen, han ska slutföra tapetseringen. Så jag och Nova blir ensamma igen. Men det är väl dags att vänja oss, om 1½ vecka bor vi ju själva.

Nu ska jag gå och se vad jag ska hitta på till lunch åt oss, tror att busNova börjr bli hungig. =)

Tisdag kväll (igen2)

Grattis på födelsedagen, fina Farfar, du skulle fyllt 96 år idag.
Du är saknad! <3

Tisdag kväll (igen)

Spelas just nu;


Där elden falnar - Lars Winnerbäck




Om du lämnade mig nu - Lars Winnerbäck


Tisdag kväll

Idag har inte varit någon bra dag. Jag åkte på värsta migränanfallet jag haft tror jag vid 15. Det bara dunkar och tillochfrån tror jag att jag ska svimma. Mitt under middagen var jag tvungen att kräkas, så det blev inte mycket mat för mig. Nu har dock illamåendet gått över, men huvudvärken är kvar och vägrar ge med sig.

Nicke skulle till nya lägenheten ikväll igen och tapetsera, så Nova fick faktiskt åka iväg till sin farmor en stund. Jag orkar verkligen inte med att försöka roa henne när jag mår såhär. Så farmorn skjutsar hem henne till mig och typ 2 timmar. Så jag ska passa på att ta ett långbad och sen bara slappa.

Hoppas på en bättre dag imorgon!

Tisdag dag

Nu sover lillan och jag sitter här igen. Jag ska snart städa lite och springa ner i tvättstugan och hoppas på att den är ledig. Annars bokar jag nog imorgon kväll tror jag.

Egentligen skulle vi med fina Petra till ÖF idag, men lillan var lite varm så vi stannade hemma. Vill ju inte riskera att smitta några andra barn. Men jag lovade att vi skulle följa med nästa vecka =)

I helgen har jag planerat krogen med Petra, Carro, Pernilla och några andra. Det kommer bli superkul! Vi ska förfesta hemma hos Petra, sen blir det nog Olles. Är riktigt taggad faktiskt!


Söndag kväll

Jag och Jossan cyklade till och från träningen på Mariehem ikväll, så det blev en ordentlig uppvärmning. Men jag tror att jag gick på lite för hårt i gymmet, för helt plötsligt fick jag spysmak i munnen och var nära på att kräkas. Det kanske inte var så lyckat att  träna så mycket när jag varit sjuk hur länge som helst. Men men, det var sjukt skönt iallafall!

Jossan följde med mig hem efteråt, så vi hann med en massa tjejsnack. Det var mysigt!

Nu ska jag krypa i säng, är hyffsat trött faktiskt. Men lär inte kunna somna ändå som vanligt.

Söndag dag

Nu har jag precis duschat och sminkat mig, och lillan sover fortfarande. Det är så skönt nu när hon börjat sova en lägre stund, man hinner med så mycket. Förut sov hon drygt 40 min åt gången, men nu är det mellan 1½-2 timmar. Dock kan det vara jobbigt om vi ska iväg nånstans, så det gäller att planera.

Nicke åkte och jobbade för dryga timmen sen, får se när han är tillbaka. Måste ringa Jossan också och höra när vi ska träna. Ska fråga om vi kan åka ikväll, så kan vi cykla dit upp. Det blir nog bra. Dock kanske Nicke skulle iväg och spela innebandy ikväll, så vi får se. Usch, vad jobbigt allt blev helt plötsligt!



Mammas bustjej!

Söndag morgon

Jag fick en välbehövlig sovmorgon idag, klev inte upp förrän efter 9. Då gick Nicke och la sig, och jag och Nova åt frukost. Just nu är lillan helt galen, hon lyfter upp alla kattungar och slänger dom i golvet. Det spelar ingen roll hur mycket jag säger åt henne, hon lyssnar inte. Som tack för det har hon fått ett långt rivmärke på benet, och 3 st på armen. Kattungarna börjar bli så stora så att dom kan ge igen. Men Nova verkar inte bry sig om det heller. Springer dom iväg så jagar hon dom.

Igårkväll var jag ensam, Nicke variväg hos en kompis. Så jag såg en film och satt vid datan. Kom inte i säng förrän strax efter tolv, men somnade inte förrän drygt 1½ timme efter det. Tur att jag fick sova imorse då.

Idag vet jag inte riktigt hur vi ska lägga upp dagen, vi ska iväg till Nickes mamma på middag, jag ska iväg och träna, och Nicke ska åka och jobba. Får planera bättre när Nicke kliver upp.

Imorgon ska jag iväg och luncha med en kompis, så då ville Novas mormor passa på och låna lillan lite. Så dom skulle ta en sväng på stan å så. Det tror jag att lillan kommer tycka är kul, hon älskar att umgås med annat folk än bara mig.

Lördag dag

Nu har jag äntligen tagit tag i att vika tvätten vi tvättade förra veckan. Det tog sin tid kan jag lova, helvete vad kläder. Insåg dock att vi måste tvätta snart igen, funderar på att boka tvättid på måndag kväll.

Lillan och Nicke är hos Nickes pappa, dom har varit där ett par timmar nu. Så jag passade på att ta ett långbad. men nu börjar det bli tråkigt, tur att mitt lilla hjärta snart är hemma igen! <3

Igårkväll kom Jossan hit, vi bakade kladdkaka och hyrde film. "Trubbel i Paradiset" hette den, lite småseg men hyffsat bra faktiskt. Lillan somnade på 5 minuter igår, snacka om att hon var trött. Annars har hon legat och grinat i drygt 2 timmar varje kväll den här veckan innan hon tillsut har somnat. Det märks att hon börjar må bättre.

Har egentligen inget vettigt att skriva, är inte på blogghumör. Har riktigt ont i huvudet idag, så jag slutar här. Ska rensa kattlådan nu, det börjar snart lukta här hemma. Nu har vi ju 6 katter som använder den, så det behövs bytas mycket mycket oftare än vanligt.





Kärlek!

Fredag dag

Nu har Carro precis åkt till skolan, hon kom hit vid 10 för att mysa lite med Nova. Lillan ligger och sover, hon har sovit i 1½ timme drygt. Så hon lär nog vakna snart. Då ska vi äta lunch och sen bada tror jag. Eller, hon får bada, för jag har nyss duschat.

Ikväll kommer nog fina Jossan hit, Nicke skulel iväg på bio så jag blir ensam med lillan. Så då passar det utmärkt att Jossan kommer.
Igår tog jag och Jossan en långpromenad till Maxi för att köpa munkar. Det tog drygt 45 min dit, och lika långt hem. Riktigt mysigt hade vi, jag tycker om min syster. Hann även mysa lite med Amanda, vi spelade lite kort och busade. Nästa vecka fyller hon 6år, jag kan verkligen inte förstå det! Jag tycker inte att det var så länge sen som hon var en liten tjockisbäbis. Jag var hennes favorit, och det var så kul!

Måste se till att hitta nån fin present åt henne också, tror att jag och Jossan skulle ner på stan och köpa nå fina kläder åt henne till veckan. Kanske inte det roligaste och få, men det är kul att köpa. Självklart måste hon få några leksaker eller så också. Barn hatar ju mjuka paket ;D


Torsdag morgon

Idag känner jag verkligen för att göra nåt kul. Är så less på att sitta hemma, vill ta på mig nåt annat än dom gamla vanliga hemma-mjukisarna och göra nåt. Men lillan är fortfarande snuvig så vi kan inte vara ute. Och inte vill nån komma hit heller, tråkiga vänner jag har. Tänkte om jag skulle åka upp till Nadja, men jag kom på att hon håller på att bli sjuk så det kanske inte är nån bra idé, plus att hon lär inte vara så roligt sällskap.

Ikväll ska iallafall jag coh systerJossan ut på en långlång promenad. Behöver få träffa folk och prata lite. För nästan den enda jag pratat med i veckan är Nova, och samtalen med henne blir lite enformiga i längden. Just nu ligger min skatt och sover, hon snarkar lite smått. Stackarn, hon har så mycket snor i näsan.

Igår hade jag storstädning här hemma. Nicke tog med sig Nova och åkte iväg en stund efter middagen så jag fick städa i lugn och ro. Men dammsugaren gick sönder efter bara halva lägenheten, jättelyckat! Så det blev att sopa bort det värsta. Det blir så jäkla grusigt av hunden och barnvagen, ibland känns det som att vi har en halv sandlåda i hallen.

Nu ska jag klä på mig, har precis duschat och sminkat mig. Sen när lillan vaknar blir det att äta lunch och ta en liten promenad med vovven.

Onsdag kväll

På facebook kunde man se hur man skulle se ut om man var till hälften apa. Och mina tjejer blev supersöta!



Carro



Novisen <3

Onsdag dag

Hjälp mig att få Spotify Premium. Allt du behöver göra är att bli medlem HÄR, det kostar ingenting och är superlätt. Då kan du också få reklamfri Spotify.

Onsdag morgon

Lillan sov hela natten, det var skönt. Hon vaknade strax efter kl 06, och det tog emot att kliva upp. Hade gärna sett att hon sovit längre.
När hon var mindre sov hon alltid fram till 09 kanske, men senaste månaden vaknar hon alltid innan 7. Kan lova att jag saknar den gamla tiden lite.

Hon har varit på hyffsat humör nu på morgonen, hon har suttit i min famn i soffan och myst. Vi har läst böcker och sett på tv. Nova är helt fascinerad av Tv, hon älskar att sitta och titta på den. Hon blir helt okontaktbar, söttjejen!

Just nu ser vi på Vakna med the Voice, och Nova står på golvet och dansar. Så fort jag sätter på musik börjar hon, hon blir så glad.

Idag hade jag tänkt att vi skulle ta en promenad till lekparken, men Nova verkar inte helt frisk. Ska ta tempen på henne och se, men jag tror att vi måste hålla oss hemma. Carro kanske skulle komma förbi och umgås lite, det blir kanon. Jag är så less på att vara ensam!

Nu är det frukosttime!

Tisdag kväll

Nu hade jag bara tänkt springa ut med vovven och sen lägga mig i sängen. Har redan legat där sen sju och bråkat med lillan, hon har vägrat sova. Hon bara grinar, och ingenting vi gjorde fick henne att lugna sig. Mitt tålamod var inte det bästa, jag har bara sovit drygt 3½ timme inatt, plus att jag har feber och huvudvärk. Men efter mycket om och men somnade hon, hållandes i en tv-dosa i varje hand. Håller alla mina tummar på att hon hover hela natten nu, annars blir jag tokig! Jag måste få sova inatt, annars kommer morgondagen inte bli rolig. Nova lär ju vara på dåligt humör då också.

Men även fastän hon ibland driver mig till vansinne älskar jag henne över allt annat i hela världen. Hellre bara jobbiga kvällar än inga kvällar med henne. Det är hon som får mig lycklig, henne jag lever för. Kan inte förstå hur jag kunde få en sån underbar dotter, hon är världens finaste!

Fast haha, om du frågade mig det för nån timme sen skulle jag nog inte hålla med till fullo =)

Ska nog äta lite kvällsfika också, det blev bara sallad på Nattöppet till miggad så jag börjar känna mig lite hungrig. Eller så är jag bara uttråkad...



Den finaste kärleken som finns
är den mellan ett barn och sin förälder

Tisdag dag

Lillan har varit på jättedåligt humör idag, hon har bara gnällt. Så för att försöka roa henne har vi målat med fingerfärg och långbadat. Tog en massa finfina bilder på Nova som jag tänkte lägga in, men datorn hänger sig hela tiden. Får försöka lite senare eller ikväll.

Nu sitter Nova i soffan bredvid mig och äter päron. Hon är så söt, hon vet inte riktigt om hon ska skratta eller gråta, därför blir det en blandning mellan båda. Jag hoppas att Nicke kan sluta lite tidigare och komma hem snart, jag vill lägga mig och bada en stund. Känner att jag verkligen skulle behöva lite egentid, det har blivit riktigt lite av det på sista tiden.







Nova kramas med en liten kissebäbis! <3

Tisdag morgon

Inatt var ingen rolig natt här hemma. Lillan vaknade vid 22 och vägrade somna om. Efter mycket, mycket om och men ville hon tillslut ligga still i min famn och äta lite välling. Så så satt vi fram till klockan var över 01.30. Då somna Nova och jag kunde lägga mig ner. Hon vaknade igen vid 6.30, kan lova att jag inte var taggad på att kliva upp!
Hon fick hög feber igår, så hon har inte varit på bästa humöret. Men vi har ändå haft en mysig morgon, vi har suttit i soffan och kollat lite på tv, och sjungt och dansat. Hon gick och hämtade sin sångbok så vi har sjungit för fulla muggar.

Jag hoppas att hon snart börjar bli trött, så vi kan lägga oss i sängen igen. Jag tror att jag ska försöka sova lite också, det skulle vara skönt. Jag har också feber, och en jäkla huvudvärk.

I lördags var det ju fest för Nadja, och vi började kvällen med att ha Dildoparty. Det kom en tjej från Lustjakt och visade upp en massa sexleksaker! Det var riktigt kul, och dom flesta handlade mycket. Vid 22 började det komma anant folk, så festen fortsatte. Vi hade riktigt kul, bara skönt folk! Jag fick skjuts av Malin vid 03.15, så jag sov där hos pappa.

Här är en länk till fotoalbumet jag lagt ut på facebook, orkar inte lägga in alla här, det tar sån tid!

Nu måste jag sluta, Nova sitter i kissebäbisarnas sovkorg så jag måste rädda dom små!

Fredag dag

Nu har kattungarna blivit så stora så dom klarar av att krypa ur sin korg. Så dom är överallt och springer nu! Dom är så söta! Nova tycker att det är helkul, förut har hon inte kommit åt att röra vid dom, men nu tror hon att det är fritt fram. Det första hon gjorde när hon såg dom var att lyfta upp en i svansen, vilket inte uppskattades särskilt mycket. Så nu gäller det att hålla koll, och säga nej varje gång och lyfter och bär runt på dom. Vilket hon inte verkar lyssna på. =)

Ska ta lite bilder sen och lägga upp, dom är helt underbara! Dom vita har äntligen börjat se olika ut, så nu syns det i ansiktet vem som är vem. Har dock inte döpt dom, vet inte vilka som är tjejer och killar. Måste ringa hit Malin så får hon kika, för jag har ingen som helst aning.

Jag hann både duscha och sminka mig medans lillan sov, plus städa hela lägenheten nästan. Har precis renbäddat i sängen, vi har tvättid ikväll så det passade utmärkt. Ska bara städa badrumemt nu så är jag färdig sen =)

Fredag morgon

Nu har lillan precis somnat, så jag ska passa på att duscha och så under tiden. Idag mår jag mycket bättre, febern är helt borta. Nu har jag bara halsont och lite hosta kvar, men det överlever jag med. Så nu taggar jag festligheterna imorgon, kommer blir kanonbra!
Jag åker till Nadja på dagen nångång, och då kommer även Johanna och Carro dit. Vi ska göra oss färdiga tillsammans, det är så mycket roligare än att göra det ensam! Runt 17.30 kommer alla komma dit, för då börjar hemligheterna. Eller, det är bara Nadja som inte vet vad som kommer hända. Det håller väl på till 21-21.30 nångång, och efter det kommer resten av partyfolket. Jag tror, eller nä, jag vet, att det kommer bli en superkväll!

Idag ska jag städa här hemma, det ser förjäkligt ut. Jag har varken har ork eller lust i veckan att hålla snyggt, och det märks. Jossan kommer hit på middag, hon ska även hjälpa mig att färga håret. Så så ser mina planer ut idag. Jag hoppas bara att lillan är på bättre humör när hon vaknar, hon har grinat och gnällt hela morgonen. Hoppas att det bara var tröttheten. Jag orkar inte med ännu en jobbig dag.

Nu måste jag slita mig härifrån, så jag inte sitter kvar här när Nova vaknar.


Torsdag dag

Jag mår mycket bättre idag faktiskt. Febern har sjunkit och jag är mycket piggare. Hoppas att det håller i sig nu och att det bara blir bättre.

Idag har vi haft en jobbig dag här hemma. Lillan har varit på sämsta möjliga humör, ingenting har funkat för henne. Hon har inte velat äta mat, utan bara välling. För en stund sen somnade hon på min mage, och vaknade faktiskt inte när jag la ner henne i sängen. Hon har ingen feber, så jag förstår inte varför hon bara grinar. Men man måste ju få ha sådana dagar också. Jag ska verkligen inte klaga, hon är annars världens snällaste unge.

Hon väljer dock sina dagar helt fel, varje gång jag är sjuk blir hon på sånt humör. Så idag har vi mest legat i sängen och myst och kollat på film, när vi har varit uppe har hon bara grinat. '
Nu ska jag läsa igenom lite bloggar, har inte haft tid alls idag för att sitta vid datan. Måste passa på medans hon sover. Borde egentligen städa, men har noll lust till det.

Onsdag dag

Det är typiskt mig, nu har jag gått och blivit sjuk. Vaknade upp imorse med ont i halsen, och nu idag har febern och huvudvärken kommit. Det blir ofta så, att jag blir sjuk när jag minst vill det. På lördag har jag planerat en massa saker till Nadjas födelsedag, vi ska käka middag, festa och en massa adra grejer jag inte kan skriva ut här. Men hur blir det om jag är sjuk? Jag håller tumamrna att det hinner bli bättre. Ska knarka alvedon och äta så mycket c-vitamin och kanjang jag bara orkar.

Lillan mår då bättre idag, hon har ingen feber och snuvan verkar ha minskat ordentligt. Hon är på bra humör idag, väldigt klänging dock. Men det är mysigt! Just nu sitter hon på golvet, spelar musik och dansar. Min lilla go´tjej!

På förmiddagen när hon sov passade jag på att ta ett supervarmt bad. Jag tänkte att hon borde komma in till mig om hon skulle vakna. Helt plötsligt hör jag hur nån sätter på tvn, så jag kliver upp och torkar mig. När jag kommer in i vardagsrummet ser jag hur lillan sitter i soffan och tittar på tv. Hon är för duktig! Varje dag är det någonting nytt, jag hinner inte med alla framsteg ordentligt!

Hon har 6 tänder nu, det har jag glömt att skriva ut. Hon äter själv, både med händerna och med sked. Hon lyssnar och förstår det mesta, tex om man ber henne hämta sin flaska i köket så hämtar hon den. Hon är sjukt envis också, får hon inte som hon vill blir hon riktigt arg. Hon skrattar sig igenom dagarna och verkar vara så nöjd med livet.

Nu ska vi sätta oss i soffan och pussas och kramas lite <3

Tisdag dag

Vi har haft en jobbig natt här hemma, lillan var inte särskilt nöjd kan jag lova. Jag var hos Carro igår, och kom hem elva. Då var Nova fortfarande vaken så jag tog över nattningen. Nicke gick och la sig på soffan, han skulle ju upp och jobba i morse. När klockan var runt 00.30 fick jag nog av att Nova bara skrek, så jag tog upp henne och satte henne i min famn. Där blev hon helt lugn, och somnade. Men när jag försökte lägga ner henne vaknade hon och kröp tillbaka till mig. Så jag la upp henne på min mage, och så somnade vi båda två. Kommer inte ihåg att jag la ner henne igen. Det var riktigt mysigt kan jag lova, det kändes som när hon var liten. <3

Vid 06.30 vaknade hon, fick välling och somnade om. Vi klev inte upp förrän vid 10.20, det var skönt.
Nu ligger lillan och sover igen, och jag passar på att sitta vid datan lite. Ska spela lite poker hade jag tänkt =)


Söndag dag

Nu har jag och Carro precis kommit in från en promenad med vovven. Hon sov här inatt så det blir mys hela dagen. Vi ska hem till henne ikväll på påskmiddag, trevligt trevligt!

Igår hade jag och Carro filmkväll, vi såg Paranormal Activity. Och jag lovar, ni måste se den! Det är ruskigt bra, och man blir verkligen rädd. Jag skrek halvt ihjäl mig i slutet, det var ett under att inte Nova vaknade.
Filmen är filmad som en dokumentär, vilket gör att den verkar riktigt trovärdig. Dock var slutet lite konstigt, men i helhet är den värd att se!

Jag och Carro gick på stan en sväng igår också, och jag shoppade lite. Det blev en ny foundation, två nya ögonskuggor (vit och svart) och en ny partyklänning. Den gick bara på 89kr på Jc, värt!

I fredags var ju jag, Nicke och Mange iväg till Ikea, riktigt trevligt. Jag handlade inte så mycket faktiskt. Bla ett nytt vardagsrumsbord, nya kuddar, diskborstar, påsklämmor, barnsäkerthetsskydd till bordet, matlådor osv. Köpte också ett "bord" man ställer laptopen på om man ska sitta tex i soffan. Riktigt skön var den att använda.
Pojkarna handlade desto mer, men det gick fort. tror att vi bara var där i drygt 2 timamr eller så.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen göra mig färdig. =)


Torsdag kväll

Nu ska jag faktiskt gå och krypa ner i sängen och titta på en film. Men det kommer kännas konstigt, för Nova ligger inte där. Hon sover hos sin morfar i natt eftersom det ska bli enklare imorgon bitti. Vi drar till Ikea vid 7.30, så det skulle bli stressigt om vi skulle behöva väcka lillan och göra henne färdig också. Men det brukar alltid gå så bra att sova borta, jag är inte orolig alls. Min fina tjej är så duktig! <3

Jag är inte taggad på att kliva upp tidigt, måste upp vid 6.30 senast. Men samtidigt så brukar Nova vakna vid den tiden så det är ingen skillnad egentligen. Får hoppas på sovmorgon på söndag, det skulle behövas. Nicke ska partaja på lördag så då lär han vilja sova, men han blir aldrig bakis så han har inga problem att kliva upp supertidigt dagen efter. Själv är jag oftast riktigt bakis hela dagen, ibland två.

På tal om det så taggar jag järnet till nästa helg. Kan dock inte skriva ut här vad vi ska göra, det är en överraskning för Nadja. Men jag kan lova att det kommer bli superkul, mycket skratt och mycket att dricka. Kanon! =)


Torsdag morgon

Nu har lillan precis somnat, så jag ska passa på att gå och duscha och raka benen. Hon lär sova länge, eftersom hon vaknade strax innan sju imorse och inte somnade förrän nu. Det blir kanon, för då hinner jag göra mig färdig i lugn och ro.

Vi ska upp till Nickes jobb vid 14.30, sen ska vi åka iväg och storhandla. Jag skulle egentligen gå på stan med Carro idag, men det blev inget. Vi får ta det nästa vecka istället, hon har ju ändå lov.

Jag mår superbra idag, känner inte av gårdagens sjukdom någonting alls. Det är bra, då blir det ikea för mig imorgon. Är riktigt taggag faktiskt. Dock lär jag inte handla så mycket, jag har ju nästan allt. Men Nicke måste handla en massa till nya lägenheten, eftersom han var snäll och gav mig det mesta. Vi åker tidigt imorgon bitti, Nova ska vara hos sin farmor medans vi är borta, men vi hinner hem tills hon ska sova och så.

Jag vet att jag har varit dålig på att lägga ut nya bilder, men jag har allt på externa hårddisken, och den är inte i kopplad nu efter som jag sitter med datan i vardagsrummet. Får lägga in en bildbomb senare =)