Torsdag kväll (igen)

Har nyss kommit in från en snabb promenad på en timme, det var sjukt skönt! Är lite småseg i benen nu, vilket känns bra för då känns det att man ansträngt sig lite. Nu sitter jag och pratar med finaste Johanna på msn, helt otroligt vad jag saknar den tjejen! Vi är alldeles för dåliga på att styra upp dejter!
.
Nu ska jag tjejsnacka vidare och sen göra mig en smoothie tror jag =)

Torsdag kväll

Idag har jag och Nova haft en av dom bästa dagarna på länge! Jag hämtade upp henne vid 13.20 på dagis, direkt efter jag kommit från sjukhuset. Vi körde rally med vagnen till lekparken utanför huset, och där spenderade vi nån timme med att gunga, åka kana, cykla och bygga sandkakor. Vid mellisdags gick vi in och gjorde ordning päpple och macka, som vi fikade ute på balkongen på en filt. Det var helt sjukt varmt och fint, så vi stannade där ute tills det var dags att göra middag. Vi hade superkul och mysigt, det kunde verkligen inte varit bättre!
.
Hjärtat kom och åt middag med oss, det uppskattades av Nova. Hela dagen har hon gått runt och sagt "Lale komma, Lale komma." Så tillslut fick hon sin vilja fram. Etfer vi ätit gick vi åter igen ut till lekparken, Alex for hem och jag och lillis åkte en massa rutschkana. Strax före 18 kom hennes pappa och hämtade henne, och det tog verkligen emot i hjärtat att säga hejdå.
.
Men som tur är ses vi imorgon bitti, för då kl 8.15 är det dags för Lillans första besök hos tandläkaren. Vi har övat på att gapa hela dagen, så jag hoppas att hon är lika duktig imorgon som hon varit idag.
.
Nu ska jag se vad som blev av kvällens planer, och om det inte blit nåt tar jag en långpromenad i min ensamhet istället. Underbart skönt!
.
Här är lite bilder från idag i lekparken;
.
.
Och några från myset på balkongen;
.

Onsdag kväll (igen3)

Nu har vi precis nästan kommit hem från storhandling på Obs. Kändes dock att jag knappt handlade något, men ändå blev det svindyrt. 5 påsar fulla borde ju räcka ett tag tycker man.
.
Innan det tog jag en långpromenad, otroligt skönt! Nu ska jag och hjärtat mysa ner oss i soffan framför BB, underbart!
.
Imorgon ska jag iväg på undersökning + röntgen av nacke/hals klockan 8.30, så det blir en tidig morgon. Efter det hade jag tänkt kila ner till dialysen och äta lunch med mamma. Nova ska även hämtas kl 13.30, underbart att få hem henne igen, även om det bara är för ett par timmar.

Onsdag kväll (igen2)

Just ja, glömde lägga in bilder från förfesten vi hade för Nadja. Den började med grillning med tjejerna, sen fest hemma hos Nadja. Var en sjut kul kväll!! Här är ett par bilder jag hittade på Jossans blogg, dock var det inga många. Nu ska jag ut på en långpromenad!
.

Onsdag kväll (igen)

.
Grattis finaste lillasyster på din 7e födelsedag!
Jag älskar dig!! ♥
.
.
Bilder tagna
från Jossan

Onsdag kväll

Ber om ursäkt över den extremt dåliga uppdateringen sista veckan, men har varken haft tid eller särskilt stor lust att blogga.
.
Påskhelgen var superbra, kunde inte ha blivit bättre. Fredag dag/kväll spenderades hos hjärtats föräldrar i Hörnefors tillsammans med hans släkt. Det bjöds på god mat, trevligt sällskap och en massa lek för lillan. Hon var som vanligt ett riktigt charmtroll, kunde inte varit stoltare över henne!
.
I lördags åkte jag, hjärtat och Lillis ut till stugan med pappa och Amanda. Där hade vi superkul, Lillan älskade att vara ute så mycket! Hon somnade inte förrän efter 23 på kvällen, så det blev sent. Men hon hade så himla mycket att göra så hon hade nog inte tid att känna efter tröttheten. Jag och hjärtat spenderade sen kvällen i grannstugan med lite vin, spel och jättetrevligt sällskap! Tack alla ni för en supertrevlig helg!
.
I måndags var vi hos pappa för att fira att fina Amanda fyllde år! Det var en underbar dag, solen sken så vi fikade ute och allt. Vi grillade hamburgare till middag också, inte dumt. Av mig och Alex fick hon vägkritor med 3D glasögon till, och en förpackning med glasfärg och tillbehör. Ska sno bilder från Jossan blogg sen, så förmodligen dyker dom upp ikväll.
.
Igår körde jag en storstädning här hemma, och sen åkte jag iväg till mamma. Vi var och gjorde av med lite pengar också, köpte bla ett par skor. Jag stannade även där på middag och nåt glas vin, mycket trevligt.
.
Idag har jag städat och skurat balkongen, sen invigt den med några timmars solning. Hjärtat har precis farit iväg på möte nu, men han kommer tillbaka sen. Då ska vi iväg och storhandla på Obs.

Torsdag morgon

Jag har nyss lämnat lillis på dagis, och det gick hyffsat bra idag. Vi hade en riktig mysmorgon här hemma, Nova ville bara pussas och kramas. Efter frukost gick hon till min säng, la sig under täcket och ville somna om. Detta trots att hon sov från 19-07.45. Men vi la oss och kramades en stund istället och sen var det dags att gå till dagis.
.
Nu ska jag kasta mig i duschen och göra mig färdig, Anniie kommer på en stund.

Onsdag dag (igen2)

Nu har jag precis sett på BB och hade tänkt lägga mig i sängen. Ska ringa och prata lite med hjärtat och sen läsa en stund. Tråkigt att sova ensam, det kommer vara helt tomt i sängen. Men det är bara att härda ut, imorgon kommer älsk tillbaka igen så då blir det som vanligt.
.
Morgondagens planer är inte helt bestämda än, så vi får se. Ska iaf lämna Nova på dagis klockan 09, och därefter umgås med Anniie. Så dagen lär bestå av en hel del tjejsnack kan jag lova! =)
.
Nu lockar sängen så jag ska stänga av datan! Måste välja ut en ny bok att läsa också, tur att jag nyss köpt flera nya.

Onsdag kväll (igen)

Nu ska jag gå och diska undan efter middagen och småplocka lite här hemma. Det har inte hunnits med idag, har haft fullt upp! Men det gör mig inget, disken dör inte av att stå några få timmar. Tiden med Nova och älsk är så mycket viktigare!
.
Idag var jag och käkade kinamatsbuffé till lunch med älsk och hans pappa på restaurangen nedanför sjukhuset. Efter det åkte jag och hjärtat iväg till dagis för att hämta hem lillan. Vi spenderade ett par timmar i lekparken med en massa lek och mellis. Nova älskade det, att få se henne så lycklig och nöjd är underbart! Vi var även en sväng till Obs och Barnens Hus. Nova fick sig en massa nya uteleksaker, plus att vi handlade en födelsedagspresent till fina Amanda som fyller 7 år på tisdag.
.
Till middag gjorde vi ris, kycklignuggets och currysås, och det var sjukt gott! Nova åt som en galning, hon älskade såsen! Direkt efter vi ätit for vi till poppa tills det var dags att åka hem och sova. Nova sover sött, och jag är ensam. Därför passar städning utmärkt innan BB börjar.

Onsdag kväll

.
Älskade, älskade du!
Det finns inte ord nog för att beskriva hur stor min kärlek till dig är.
Du är helt fantastiskt, alldeles för bra för att vara sann!
Att jag hade lyckan att träffa dig kan jag inte förstå,
du gör mig lyckligare än någonsin!
.
Jag älskar dig,
min fina, fina prins!
.

Onsdag dag

Nu har Carro precis farit, hon har varit här en stund. Stackarn var utelåst och hade ingenstans att ta vägen. =)
.
Jag har precis sminkat mig nu och väntar på att hjärtat ska komma. Vi ska iväg och äta lunch med hans pappa, trevligt trevligt. Längtar tills kl 13.30 då lillälsklingen ska hämtas från dagis! Helt sjuk vad jag saknar henne under dagarna är på dagis, saknar tiden då hon var hemma med mig hela tiden.
.
Nu måste jag föna håret och fixa det.
.

Onsdag morgon

Har precis haft en halvtimmes långt samtal med Carro, det var länge sen! Har fått i mig lite frukost nu, så ska strax gå in i duschen. Kanske jag ska ta ett bad innan, skulle sitta fint i mina onda muskler. Hjärtat slutar vid lunchtid idag, så jag får sällskap tidigt. Lovade Nova att jag och "Lale" skulle hämta henne med bilden direkt efter hon vaknat, så det blir ännu en dag med tidig hämtning. Underbart, då hinner vi med så mycket!
.
Igår var vi ju hos mamma, och det var lika trevligt som vanligt. Vi var ute en lång stund och solade, gungade och lekte i sandlådan. Nova ville verkligen inte gå in, så tillslut fick vi bära in henne. Vi fick gómiddag och Nova åt riktigt bra. Hon fick även ett påskägg av momma innehållande lite godis, russin, kex, ett par rosa crocs, en stor godnattberättelsebok, påskpyssel, vantar och lite till. Inte dumt att hon är så bortskämd.
.
Igår när vi satt i soffan hos momma kläckte Nova ur sig att "mamma arg nova bita". Haha, vart får hon allt ifrån. Men hon har rätt, man får inte bitas. Hon har blivit så sjukt duktig att säga meningar, nu förstår man det mesta hon säger. Min fina tjej, när blev hon så stor? Jag vill stoppa tiden lite så jag hinner med allt!
.
Den lyckligaste dagen i hela mitt liv,
var den dagen du kom!!
Älskade, älskade dotter!

Tisdag dag

Nu har jag precis kommit ur badet, men det var nära att jag skulle bli liggandes där hela dagen. Kroppen protesterade ordentligt när jag försökte resa mig, och det gjorde ont som tusan. Efter lite bök tog jag mig iallafall upp, det är huvudsaken.
.
Nu ska jag sminka mig och välja kläder, sen är det snart dags att hämta Nova. Klockan 13.20 ska hon hem, för då ska vi iväg till momma. Nova tjatade hela morgonen och vägen till dagis om momma, buss och bulle, sötnosen! Vi blir där på mellis, en massa bus och sen middag. Hjärtat skulle hämta upp oss ikväll, underbart!
.
Ska försöka komma ihåg att ta hem kameran också  så jag kan lägga in lite nya bilder.

Tisdag morgon

Idag har jag en sjuk jäkla träningsvärk i hela kroppen! Träningen igår tog hårdare än jag trodde, men det är bara bra. Jag har precis ätit fil och flingor till frukost, och ska strax gå och diska lite. Hade tänkt lyxa till det med ett varmt bad senare för att mjuka upp kroppen lite, tror att det lär behövas. Nova ska hämtas tidigt från dagis, så jag ska sätta igång och vara lite duktig nu.
.
.
Kärlek när den är som bäst!
♥♥♥

Måndag kväll

Just nu ligger jag i sängen med Nova och tittar på Teletubbies och hawr det riktigt mysigt! Vi ska strax gå och hoppa ner i ett bad tillsammans, hon har tjatat om det ett tag nu. Det var inte mycket mat som gick ner för lillan, hon ville nästan bara ha gurka. Men lyckades lura i henne ett par tuggor iallafall. Jag åt desto mer, det vart riktigt god mat idag! Jag gjorde en laxgryta med spagetti och en stor sallad med frukt i, mums! Jag som inte brukar gilla fisk i vanliga fall.
.
Jag och lillis har haft en superbra eftermiddag med en himla massa lek och mys. Hon är verkligen på kanonhumör!
.

Måndag dag (igen)

Är färdig med alla dagens måsten, så nu är jag rastlös. Funderar på vad jag kan göra, men just nu är huvudet tomt. Just ja, har ju lite ren tvätt att vika! Om en dryg timme ska jag iväg och handla och sen hämta hem lilltrollet från dagis, underbart!! ♥
.
Måste iväg och hämta hem kameran från mamma så jag kan föra över alla bilder till datorn. Har en massa som jag inte visat er än!
.

Måndag dag

Den här dagen har varit lång, man hinner mycket om man kliver upp vid 06. Nova fick åka tidigt till dagis idag, det blev bilskjuts av hjärtat. Jag har hittills hunnit ta en promenad, träna en timme, tvätta, städa och sitta vid datan. Ska strax byta sängkläder och städa i Novas rum.
.
Den här helgen har varit riktigt bra, men höjdpunkten var helt klart igårkväll när Nova kom hem! Hon var på superduperbra humör, det gillas! Har verkligen saknat min lilla tjej, tur att det är en hel vecka tills hon åker iväg igen så jag hinner mysa ordentligt!!
.
I fredags sov både Elin och älsklingen här, så det var trångt (men mysigt!!) i sängen. Vi såg på film, åt godis och hade trevligt. I lördags hade jag och Elin en riktig tjejdag, med party som avslut. Vi började med att jag, Nadja, Elin, Jossan och Linnea grillade och förfestade lite. Det bjöds på góefterrätt och var riktigt trevligt. Senare på kvällen drog vi hem till Nadja där det blev storfest. Jag hade riktigt, riktigt kul! Underbart att träffa båda gamla och nya människor, sånt uppskattas alltid. Det blev ganska sent, jag och älsk kom inte hem förrän vid 04.30 tror jag.
.
Söndagen bestod mes av att sova, sen kebabrulle och en film. Bilder från lördagkväll kommer upp senare, måste be Jossan skicka.
.
Nu ska jag fortsätta vara duktig!

Fredag dag (igen2)

Nu har jag precis kommit hem, blev en lång sväng på Maxi med underbara människor. Hade riktigt kul! Köpte även lite nytt till imorgon, känns super! Det blev ett svart långt linne som jag använder som klänning. Den är inte tajt, utan lite större, så jag sätter ett skärp under brösten så blir nog det kanonbra!
.
Nu väntar jag på att hjärtat ska komma, då blir det middag. Elin kommer lite senare, hon skulle iväg på middag först.

Fredag dag (igen)

Det blev ändring i dagens planer, Elin ringde nyss och frågade om jag ville följa med henne och bror till Maxi och affärerna där. Och självklart ville jag det, dock hann jag inte duscha. Men det får jag fixa när jag kommer hem! Nu ska jag kleta på lite smink innan dom kommer. =)

Fredag dag

Nu har jag precis storstädat lägenheten, dammsugat och tvättat lite sängkläder. Ska bara småfixa lite, sen är det skinande rent här hemma.
.
Måste försöka få tag på Elin också, vi skulle umgås dag. Hade tänkt ta en promenad till HM på Ersboda och titta om jag hittar nåt nytt fint till morgondagens festligheter. Skulle vara kul med något nytt, det är som nästan ett måste när jag festar.
.
Ikväll ska jag ha myskväll med hjärtat och finaste Elin, med middag och nån film skulle jag tro. Elin ska sova här inatt, det blir kanonkul! Känns helt underbart att vi börjat umgås så mycket igen!! Det var verkligen på tiden nu!
.

Torsdag dag

Nu ska jag gå iväg till affären och handla lite, sen ska trollet hämtas från dagis. Underbart!!
.


Torsdag morgon

Nu ska jag strax äta frukost, börjar bli lite hungrig. Har varit vaken ett bra tag, men har väldigt svårt att äta direkt på morgonen. Dagens planer är att småstäda lite här hemma, samt sätta igång en tvätt. Strax efter 13.00 ska jag börja gå till dagis för att hämta hem Lillis. Kommer bli UNDERBART att få hem henne ett par timmar, saknaden har varit otroligt stor den här veckan!
.
Igår hade jag en väldigt lugn dag, mådde inte alls bra under kvällen. Jag låg och såg en film, småslumrade lite och tog det lugnt. Vid 22 kom hjärtat hit med mat, och ett underbart sällskap! Jag älskar dig, finaste du!

.


Onsdag dag

Nu är jag så gott som färdig, ska bara sätta på mig kläder. Ska ner på stan om 45 minuter, har möte kl 13.15. Sen blir det väl att åka hem och städa och slänga in en tvätt skulle jag tro. Ikväll blir det nog middag i Hörnefors tillsammans med hjärtat.
.
Igår var en väldigt trevlig kväll på Ersboda. Det åt god mat, dracks lite vin och spelades poker. Jag vann (såklart!), inte dumt alls! Kom hem runt 01 och hade lite svårt att somna. Så det blev inte så mycket sömn inatt.
.
Glömde kameran igår, så bilder kommer nån annan dag!

Tisdag kväll

Är hos mamma och väntar på maten, blev hitbjuden på middag och lite vin ikväll. Har varit här sen 14-nånting idag, så är snart less på dom. Nämen skämt åsido, tror på en trevlig kväll. Elin har varit här ett par timmar, mycket trevligt!
.
Pratade nyss med Nova, och gud vad jag saknar henne! När hon ringde var det första hon sa "mamma komma, mamma komma". Och det gör ont i hjärtat att höra, när jag vet att jag inte kan. Men det är bara att härda, snart är det torsdag och då kommer hon hem ett par timmar, underbart!
.
Nu är maten klar, så uppdaterar längre senare!

Måndag morgon

Nu är kl 10, och jag är duschad, sminkad och påklädd. Ska snart ta en promenad till Ersboda, ska hänga med Elin idag. Kommer bli underbart, vi har en massa att prata om! Stackarn är sjuk, så jag ska väl passa på att pyssla om henne lite också!
.
Senare idag ska jag baka en tårta hemma hos mamma, och sen iväg på födelsedagsmiddag hos Nadja. Blir kanonbra, hjärtat ska med, samt mamma och Benny! Synd att Nova for till sin pappa idag, kommer bli tomt utan henne! Har köpt en superfin present också, tror att hon kommer bli nöjd! Måste komma ihåg att ta med kameran, det får inte glömmas!
.
Det har inte blivit nån uppdatering under helgen, men jag har inte suttit vid datan alls. I fredags åt vi tacos hemma hos älsklingen, första gången Nova var där. Vi var ute och skottade snö, hoppade i sambons säng och såg på pippi. I lördags spenderade vi hela dagen hemma hos pappa med familjen. Vi satt ute hela dagen nästan, underbart väder! Nova cyklade en massa, blåste såpbubblor och busade. Dom bjöd på grillat till middag, sjukt gott! Vi åkte inte hem förrän vid 21.30, så Nova slocknade på en gång vi kommit hem. Kvällen var jättetrevligt, så tack!
.
Igår tog vi en långpromenad hem till mamma som bjöd på lunch. Efter några timmar där gick vi hem, Nova fick sova i vagnen på väg hem. Kvällen spenderade jag ensam med Nova, och vi hade det underbart! Vi hade en riktigt göra-allt-tillsammans-kväll. Vi diskade, lagade mat, badade, lekte och hade superkul tillsammans! Eftersom hon far till sin pappa idag fick hon sova i min säng inatt. Och jag kan lova att det var helt underbart, mysigare flicka får man leta efter. Min fina, fina tös!
.
Bilder från helgen kommer senare, kanske ikväll eller imorgon. Nu ska jag ringa Elin och hoppas att hon är vaken.
.
.
Älskade, älskade du!
Tack för att du finns,
utan dig vet jag inte hur jag skulle klara mig!

Grattis syster!

.
Grattis på födelsedagen,
fina storasyster!
Jag älskar dig!

Fredag dag (igen)

Har världens sprängande huvudvärk, orkar knappt hålla ögonen öppna. Känner att den bara kommer bli värre, usch! Hoppas att lite frisk luft och en långpromenad kommer hjälpa, vill verkligen inte vara dålig ikväll!
.
Ska börja gå till Mariehem nu, tänkte hämta lillan lite tidigare än vad jag tänkt. Då hinner vi med att ha lite egen tid innan hjärtat kommer från jobbet, det blir nog kanon det! ♥

Fredag dag

Är ensam hemma hos hjärtat på Haga, vi sov här inatt. Han jobbar som vanligt, så jag har nyss sett på BB och ätit lite frukost. Ska alldeles strax gå och duscha och göra mig färdig, det blir en långpromenad till dagis lite senare. Lillan ska hämtas, och efter det ska vi gå och handla lite. Eller om jag kanske gör det innan, det är lite enklare skulle jag tro. Måste köpa tacobröd och krydda, det blir gomaten ikväll! Får se om vi äter här på Haga kanske för lite omväxling. Nova har ju aldrig varit hemma hos Alex, så det tänkte vi göra ändring på. Hon måste ju få se hur han bor, att han har en egen lägenhet. Som det är nu när man frågar henne säger hon att "Lale" bor hemma hos oss.
.
Igårkväll tog vi det bara lugnt, låg i soffan och såg hockey tills vi båda somnade. Vaknade av att SAIK gjorde vinnarmålet, och då blev det bums i säng. Hade dock svårt att somna, hade världens värk i axlarna. Det spred sig hela vägen ner till fingrarna, men med lite massage kändes det bättre.
.
Har saknat lillan enormt mycket igårkväll/idag, så jag längtar verkligen tills det är dags att hämta hem henne. ♥


Torsdag dag (igen)

I eftermiddag har jag tagit ett långt, varmt bad och läst lite. Kände för att slappna av totalt, och det lyckades! Nu har jag precis sminkat mig och klätt mig, så ska bara föna håret så är jag klar. Hjärtat kommer väl om en timme typ, och då ska det ätas middag. Förhoppningsvis kan jag tigga till mig skjuts till tandläkaren, det lär nog inte vara några problem.
.
Annars har det inte hänt så mycket idag om jag ska vara ärlig. Städade ur kylen och skafferiet, thats it. Ska stoppa i en tvätt nu, det försvann helt ur huvudet tidigare.
.
Jag saknar Nova hur mycket som helst redan!
Drygt 24 timmar kvar tills hon kommer hem igen,
kommer bli tufft!




Tidsfördrivslista

Lever du med något som du ångrar?
Ja, en hel del, både stora och små saker. Men sånt är ingen idé att älta, shit happens och livet kan inte alltid gå som man vill. Istället för att må dåligt över det, är det bara att köra vidare och hoppas att man lärt sig något av sina misstag.

Vart ser du dig själv om ett år?
En riktigt svår fråga! Ska jag vara ärlig har jag ingen aning. Förhoppningsvis har jag kunnat få hjälp med min smärta, så jag kan börja jobba. 

Vad betyder mest för dig?
Min världens finaste dotter, min pojkvän, min familj och mina vänner. 

Singel eller upptagen?
Jag är upptagen, och trivs enormt bra med det! 

Vill du ha ett förhållande?
Jag var singel ganska länge innan jag träffade Alex, och det var skönt. Jag behövde få tid för mig själv och få "leka av mig" lite. Hitta mig själv på riktigt igen. Men nu skulle jag absolut inte välja bort förhållandet jag har!

Redo att gifta dig?
Redo - Nej. Vill - Ja. Jag vill gifta mig, men verkligen inte nu. Jag vill kunna ha ett sånt där riktigt drömbröllop nån gång i livet. Jag har allt i mitt huvud, och förhoppningsvis blir det av någon gång.

Vill du ha barn?
Jag är redan lyckligt lottad med en underbar dotter! Skulle otroligt gärna vilja ha en till, en liten lillbror till Nova. Har alltid sagt att jag vill ha tätt mellan mina barn, så vem vet. 

Är du religiös?
Nej, inte det minsta.

Vad tycker du om homosexuellt giftemål?
Jag tycker väl ingenting egentligen. Men varför inte liksom? Dom borde väl ha lika mycket rätt att gifta sig som straighta. 

Rasism?
Nej, rasism är ett starkt ord.

Abort?
Abort kan vara nödvändigt i vissa lägen, så ja. Men själv skulle jag aldrig klara av det tror jag. Inte efter att jag vet vad för underbart som kommer ur en graviditet.

Krig?
Onödigt.

Slåss?
Kan vara nödvändigt.

Om du fick välja vilken bil som helst, vilken skulle det bli?
Ojoj, jobbigt. Jag som är värdelös på bilar!

Vad attraherar dig?
En hel del beroende på humör! Men personligheten spelar en stor roll, sen ögonen absolut. Manliga händer är också ett måste!

Vad tror du gör ett bra förhållande?
Ärlighet, respekt och att man kan lita på varandra. Att kunna prata om allt och kunna skratta tillsammans är viktigt. Jag är lyckligt lottad och har allt i mitt förhållande, det kunde verkligen inte ha varit bättre!

Vad tror du förstör ett förhållande?
Svartsjuka och när tilliten inte finns där längre. Tro mig, nåt sånt kan förstöra inte bara förhållandet, utan även personer. 

Bästa händelsen under veckan?
Dom stunderna Nova tittar på mig, tar mig i handen, ler och ger mig en stor puss. Kärleken bara lyser i hennes ögon, då är jag som lyckligast! Allt runtomkring oss försvinner, och det är vi två mot världen!

Förlåter du för lätt?
Oja, det gör jag. Jag hatar allt vad bråk och så är, så jag förlåter hellre än att hamna i en diskussion. Är alldeles för mesig, vilket nog många dragit nytta av.

Favorit dricka?
Det är helt klart polkagrisdrinken som går att köpa på krogen. Den smakar himmelsk!

Festar du mycket?
Nej, det tycker jag inte. Hela hösten har det varit varannan helg - när jag varit novafri. Men nu är det inte alls lika ofta, är faktiskt ganska less. Sen mysiga hemmakvällar med Alex är nästan bättre. <3

Vad tycker du om droger?
It's bad. 

Hur mycket fyller du nästa gång du fyller?
Jag fyller 21.

Saknar du någon?
Ja, det gör jag. Dom fina vännerna som mer eller mindre försvunnit. 

Är du kär eller tycker du om någon just nu?
Jag är kär. Riktigt upp över öronen kär. Och vet ni? Det är underbart!

Är pengar nyckeln till lycka?
Nej, men ett bidrag till en chans att få det lättare i livet. 

Senaste missade samtalet?
Nåt randomnummer som ringde, garanterat en telefonförsäljare.

Sista personen som du ringde?
Nadja, jag ville ha lite pratsällkap påvägen hem från dagis i morse.

Vad står det i ditt senaste meddelande?
Min mobil dog i morse, så nu har jag bara en gammtelefon. Ska försöka väcka den till liv sen, så just nu har jag inte meddelande alls.

Har du kysst någon den senaste veckan?
Oja!

Vad lyssnar du på?
Lars Winnerbäck <3 <3

Vad har du för planer för kvällen?
Ska till tandläkaren kl 18, och innan det kommer nog Alex hit på middag hoppas jag. Sen ikväll ska jag nog passa på att sova på Haga hos älsk nu när Nova sover borta. Så det lär bli nån film och en hel massa mys,

Torsdag dag

Idag har jag inga måsten alls, känns både skönt och lite tråkigt. Eller, har tandläkaren kl 18, men det är allt!
Har nyss powernapat, somnade till i soffan i 10-15 min. Kort stund, men det räckte!
.
Nu ska jag småfixa lite här hemma, ska städa ur skafferiet och kylen som jag inte hann med igår. Ska även slänga in sängkläderna i tvätten, så jag kan byta till dom andra.
.
.
Mina absoluta favoriter!
Jag älskar er!

Torsdag morgon

Igår var ju som sagt jag, Alex och Nova hos morfar på middag. Det var trevligt, Nova hann med en massa bus och lek! Hon och moster Amanda var ute och lekte en del också, dock glömde jag fota då. Tog några bilder iallafall, så håll till godo!
.
.
Novas nya jacka.
.
.
Både jag och Nova är sugen på att låta kattungen på bilderna få följa med oss hem. Den är så himla fin! Men måste fundera hårt över om det är värt det, hmm...
.
Nu ska jag äta lite frukost!

Har mysmorgon med Lillan i min säng, under...

dsc02066 (MMS)

Har mysmorgon med Lillan i min säng, underbart! Nu ska hon få lite frukost, sen ska kläderna på innan det är dags att promenera till dagis. Kommer sakna henne enormt idag/ikväll. Mamma älskar dig, finaste flicka! <3 <3 <3


Onsdag dag (igen3)

Nu är jag färdig, ska bara vänta på att tiden ska gå lite snabbare så att jag får börja gå till dagis. Eller, tror faktiskt att jag tar en långpromenad på väg dit istället. Ska bara föna håret först.
.
Ikväll blir det middag hos pappa, supermysigt! Han kommer och hämtar oss runt 16.00, så vi får skjuts dit. Hjärtat kommer komma när han slutat jobbet och varit hem och fixat sig lite. Vi blir väl där tills det börjar närma sig sleepytime för lilltrollet. Hon har tjatat om "poppa" (morfar) både igår och imorse, så hon blir nog helnöjd!
.

Onsdag dag (igen2)

Fixade ordning i mitt nya barskåp nyss, tycker att det passar in så otroligt bra i vardagsrummet. Hade tänkt lägga in bilder från hela rummet så ni får se helheten nån dag, men det får vänta. Här kommer några bilder på skåpet iallafall!
.
.
Den otroligt snygga svarta askkoppen i sista bilden fick jag av
två av mina förra bästa vännernär dom var i Thailand för ett x antal år sen.
Älskar den, den håller i en hel del minnen kan jag lova!
.
Klaga förresten inte på att gardinerna är för korta.
Köpte fel, så dom ska bytas ut till något annat spännande! =)

Onsdag dag (igen)

Fick precis ett sms från tandläkaren, hade helt glömt bort att jag ska dit imorgon. Tiden var jättedålig, kl 18.00. Fick lite panik över hur jag skulle göra med Nova, men det löste sig. Hon ska (som vanligt) till Nicke på torsdag eftermiddag, och han var snäll och gick med på att hon skulle sova över. Vet ju inte vilken tid jag kommer hem därifrån imorgon, så det blev perfekt! Så han lämnar henne på dagis på fredag.
.
Nu ska jag vika tvätten, tror att den är färdig vilken sekund som helst!

Onsdag dag

Igår var vi ju som sagt hos mamma, det var hur trevligt som helst! Nova lekte och busade som aldrig förr, hon trivs så bra där borta! Vi lekte lite ute, åt mellis, lagade mat tillsammans, åt middag, myste och lekte ännu mer. Efter middagen följde Nova med Nadja hem en stund, så då passade mamma på att klippa till min lugg lite grann. Blev riktigt nöjd!
.

Onsdag morgon

Idag vaknade Nova kl 07.45, så vi hann med lite mys och kramar innan det var dags att kliva upp. Trodde att hon skulle vakna vid 06 när Alex for till jobbet, men som tur var gjorde hon inte det! Allt gick jättebra på morgonen, hon var på superhumör!
.
På vägen hem från dagis tog jag en omväg, så det blev en promenad på 55 minuter. Ska strax äta frukost och sen sätta igång och städa lite. Hade tänkt rensa kylen och skafferiet idag.
.
Håller på att föra över lite bilder från gårdagen nu, så lägger snart in dom på bloggen!

Ligger i soffan med nova, ser på pippi och...

dsc02063 (MMS)

Ligger i soffan med nova, ser på pippi och väntar på alex. Nova vägrade sova utan att han kommit, det var allt hon pratade om efter att vi lagt oss. Så nu väntar vi för fullt. Fina, fina flicka! <3


Tisdag dag (igen2)

Det blev lite ändring i planerna, mamma kommer hit nu och hämtar upp mig så får jag skjuts till dagis. Nova kommer bli överlycklig när momma hämtar! Sen blir det mellis ute i solen på Ersboda, jag är hungrig! Måste ju ta till vara på solen när jag kan, jag har ingen sol på min balkong. Jag saknar förra lägenheten, då hade jag sol hela dagen och kvällen, det var underbart!!
.
.
8 maj 2010
Underbar kväll med fina människor!
Grillning, tjejsnack, sprit och en hel massa skratt!

Tisdag dag (igen)

Nu har jag precis duschat, och ska strax sminka mig och välja kläder. Ska hämta Nova om en timme, så måste nog skynda på lite. Lägenheten är då städad och klar, känns skönt!
.
När jag och Novis kommit hem från dagis ska mamma komma och hämta oss. Vi ska dit på middag och momma-mys, Nova tjatade hela morgonen och hela vägen till dagis att vi skulle åka dit. Och självklart ställer jag upp på det! Mamma skulle skjutsa hem oss sen ikväll, så jag slipper böka med barnvagn och så. Blir nog en hel del utelek, vädret är ju helt perfekt för det! =)
.
Nu ska jag stressa vidare, hörs sen!

Tisdag dag

Städningen är i full gång här hemma! Ska dammsuga och torka golven nu, sen är det nästan färdigt. Har fyllt upp barskåpet idag, hade en hel del mer flaskor än jag trodde, inte dumt! Ska plocka fram alla mina miljoner snapsglas och ställa in där också, om det nu ryms. "Samlade" på dom förut, så jag har en hel del kan jag lova.
.
Strax borde tvätten vara färdig också, så den ska hängas upp. Tror att det får räcka sen, om 2 timmar ska jag gå och hämta hem lillis från dagis. Hade tänkt städa kyl/frys/skafferi, klädkammaren och balkongen imorgon, det blir perfekt!
.
.
En liten, liten lillasyster!

Tisdag morgon

Har precis kommit hem efter att lämnat Novis på dagis, så jag ska strax äta lite frukost och sen städa. Vi hade världens mysigaste morgon tillsammans!! Jag vaknade vid 07.30, då låg Nova på min arm och hade kurat in sig vid min hals. Låg och myste fram till 08, och då väckte jag Nova. Hon var på superhumör, det var nästan inte så att jag ville lämna bort henne till dagis. Funderade lite på om hon skulle vara hemma, men jag måste städa och då är det lika bra att hon inte är hemma och drar fram allt igen.
.
Nu väntar frukosten, blir fil&flingor med kiwi.

Måndag kväll (igen)

Hawr precis sett klart reprisen och nu är det bara några minuter innan det riktigta avsnittet av bb  börjar. Jag ska göra mig en blåbär/björnbär/svarta vinbär smoothie snart och bara slappa i soffan. Därefter är det raka vägen i säng och hoppas på lite sömn inatt.
.
Har haft Elin här på besök en stund också, alltid lika trevligt!!
.
Bilderna kommer imorgon, orkar inte ikväll. Puss och godnatt alla fina!
.
.
Mitt liv tillsammans med er är det bästa!
Jag älskar er!

Måndag kväll

Lilla hjärtat sover sött i hennes säng, och stora hjärtat har precis farit. Tråkigt att behöva sova ensam för första gången på väldigt länge, kommer vara tomt i sängen! Nova lär gå runt och leta honom när hon vaknar imorgon.
.
Vi har haft en supermysig kväll, det är verkligen underbart att ha henne hemma igen! Jag kunde inte varit lyckligare än när jag har mina älsklingar här båda samtidigt, då känner jag mig riktigt hel!
.
Nu ska jag lägga mig i soffan och se bb från igår, och sen därefter se kvällens avsnitt på tvn. Slänger nog in lite badbilder från idag lite senare skulle jag tro!

Nu är Lillan äntligen hemma, det känns hel...

dsc02057 (MMS)

Nu är Lillan äntligen hemma, det känns helt underbart! Vi hade en mysig promenad hem, med en massa snölek. Nu väntar vi på att 'Lale' (Alex) ska komma från jobbet och mysa med oss. Men först ska jag fixa lite med nya barskåpet, det ska fyllas!


Måndag dag (igen2)

Har precis kommit upp ur badet, grymt skönt kan jag lova! Gav upp städningen, smärtan gjorde det outhärdligt. Så storstädningen får vänta tills senare ikväll, eller imorrn när jag är ensam. Ska hänga upp tvätten nu, sen göra lite lunch.
.
Bara en timme kvar tills jag ska gå till dagis och hämta hem lilltrollet, kunde verkligen inte längta mer än vad jag gör! Underbara älskling!
.

Måndag dag (igen)

Har helt sinnessjukt ont i axlar & nacken idag, det värker betydligt mer än vanligt. Det här kommer ge mig en otrolig huvudvärk senare, det vet jag. Ska flörta till mig en massage ikväll och hoppas på att det lindrar lite. Annars får jag köra på värmekudden istället.
Usch, jag är riktigt less på den här smärtan nu!

Måndag dag

Imorse vaknade jag 06.30 när älsk for till jobbet, och kunde inte somna om. Låg och såg ett avsnitt av bb, och sen har jag bara kollat datan. Nu ska jag hoppa i lite kläder och sen storstäda här hemma. Vid 15 ska Nova hem, och innan det hade jag även tänkt hinna med en långpromenad.
.
Den här helgen har varit bra, den har gått ganska fort. Fredagskvällen spenderades med fina vänner hemma hos Johan, mycket trevligt! Lördag var både jag och hjärtat så bakis så vi låg bara i soffan hela dagen. Igår var vi och hämtade hem Alex bar, och mitt nya barskåp, sen efter det blev det grillat till middag i Hörnefors.
.
.
Äntligen, äntligen kommer mitt hjärta hem idag!
Vi kommer ha en helt underbar vecka,
alla tre! ♥
.
(Bilder tagna
från Jossan)

Fredag dag

Idag har varit en riktigt ovärd dag, har inte gjort något vettigt överhuvudtaget. Är hos älsk på Haga, så har inte ens mina egna grejer att roa mig med. Håller just nu (och ett par timmar tillbaka) på att försöka styra upp någonting inför kvällen. Men folk är tråkiga eller bara svåra att få tag i. Så just nu har jag ingen aning om vad som händer.

Igår hade jag nova ett par timmar, och det var helt underbart! Det är helt sjukt vad jag älskar den lilltjejen! Finns inte tillräckligt med ord för att beskriva kärleken jag känner.

Igår hade vi släktmiddag, och det var trevligt. Har dock inga bilder därifrån än, måste be min morbror skicka några. Nova var med då, och hon hade superkul! Hon är inte alls blyg, utan tar för sig enormt mycket!

Vi var väl kvar till 21 nånting, och då åkte vi hem, slängde oss i soffan och såg på bb. Blev en tidig kväll, men likförbannat lyckades jag inte somna förrän vid 02.30 nångång. Drygt! Så jag tog sovmorgon fram till 11 idag.

Nu ska jag torka och borsta håret, sen invänta hjärtat!

RSS 2.0