Fredag kväll

Idag var jag på stan med Carro och Elin, myspys! Vi var en stund på tjejmässan på folkets hus, men det var ingen höjdare. Hann inte vara borta så länge, Nicke skulel iväg och hämta hunden vi har passat ikväll så jag var tvungen att åka hem och ta hand om lillan. Hon är fortfarande sjuk, och det verkar inte bli bättre. Får se hur hon mår imorgon.

Ikväll har jag jobabt, och det gick bra som alltid. Sen har jag och Nicke sett på hockey och myst lite i soffan. Lillan somnade med oss där, hawr nyss burit över henne till sängen.

Imorgon blir det jobb mellan 12-16, och sen har jag inga planer. Får se om vi kanse bara hyr film och tar det lugnt här hemma.

Nu ska vi börja dra oss mot sängen, fast först ska jag bada tror jag! =)

Torsdag kväll

Här hemma är alla sjuka, på ett eller annat sätt. Nicke och Nova ligger i feber och förkylning, och jag har åkt på urinvägsinfektion. Var på vårdcentralen imorse och fick pencillin. Tur att jag "bara" har det, annars hade det blivit jobbigt, eftersom Nicke har har 40 graders feber och är mer död än levande. Han orkar såklart inte ta hand om Nova, så det är min uppgift nu. Men jag tror att febern har börjat gå ner, och han är lite piggare. Nova fick 39 grader i feber igår, och det har hållt i sig idag också. Hoppas verkligen att hon mår bättre imorgon, hatar att se henne dålig. Hosta har hon också, och är snorig.

Ikväll har jag varit och jobbat och sen var jag och hämtade hem våran katt Prosit. Hon försvann för en vecka sen, och jag har varit så orolig. Vi satte in en annons i vk idag, och hoppades att nån skulle höra av sig. Jag hade nästan gett upp hoppet att få se henne igen, när det ringde en underbar tjej från Djurskyddet. Dom hade fått in en katt igårkväll som liknade bilden på Prosit som vi hade i tidningen. Och när jag beskrev henne så stämde allt, utom att tjejen sa att katten hon hade hittat var gravid igen. Och ni kan förstå lyckan när jag åkte dit, och såg att det verkligen var Prosit hon hade! Min älskade, fina kisse! Så vi får nog kattungar ännu en gång, om tjejen har rätt. Hon var inte helt säker, men hon trodde det, så vi får se. Just nu är jag överlycklig att ha fått hem henne, jag trodde att hon var borta för alltid. Nu är det iallafall slut för henne med att vara ute, vågar inte riskera att hon försvinner igen. Men det lär inte bli lätt att avvänja henne med det.
Just nu ligger hon och sover bredvid Nova och Nicke i sängen, hon är verkligen myssjuk!

I helgen har jag inga planer, det blir nog bara superlugnt. Ska nog vara hemma och ta hand om mina sjuklingar, och såklart jobba lite också.

Var på stan med Elin igår, och hittade ett apr sjukt snygga skor. Blev helkär, och vill verkligen ha dom! Ska gula med Nicke så jag kan få köpa dom. Annars så köpte jag inte så mycket, puder till mig och ett par strumpbyxor till lillan. Det behövdes, alla hennes har börjat bli för korta i benen. Hon växer så fort!

Nu ska jag börja dra mig, ska kolla facebook och sen krypa ner i sängen för en massa mys med alla där.



Lördag kväll

Nu sitter jag och försöker fixa kollage vi ska framkalla med bilder på Nova. Vi fick något erbjudande från Ica, så det är därifrån vi tänkt beställa. Ska göra ett nu, och se hur det blir och blir det bra beställer vi flera. Perfekt som julklappar till familjerna! =)

Ikväll har jag jobbat, och det var riktigt mycket folk. Hade fullt upp, hann inte ens ta en kort rökpaus. Jag har fått sköta grillen själv både idag och igår, och det har gått jättebra. Det är riktigt kul faktiskt.
Annars har vi inte gjort något speciellt idag, har varit ute på olika affärer och så. Runt halv tre kom pappa och Malin på fika, och hämtade hem underbara Amanda. Nova fick presenter också, ett par strumpbyxor och en tunika. Kan lägga ut bild imorgon, om jag komemr ihåg det. =)

Imorgon blir det mer jobb, men på dagen blir det att mysa med Nova. Saknar henne enormt dom få timmarna jag är ifrån henne. Men på samma gång är det ganska skönt också, hur det nu går ihop.

Ska fortsätta med kollagen nu, sen ska jag krypa ner i ett varmt bad. Det förtjänar jag efter all stress ikväll.

Torsdag kväll

Nu har Nicke precis åkt i väg på innebandy träning, så jag är ensam. Eller, lillan är ju såklart hemme, men hon ligegr och sover. Stackarn är fortfarande sjuk, snoret bara sprutar och febern ligger på runt 38grader. Inte så mycket, men tillräckligt för att det ska märkas på henne.

Men vi tog oss iallafall en liten sväng ut ieftermiddags. Vi for och käkade på jobbet, sen åkte vi förbi en snabbis hos Novas farfar. Sen åkte vi hem och busade och lekte en massa. Nova övade med att gå med lära-gå-vagnen, och hon är så duktig. Jag blir nästan gråtfärdig nu när jag sitter och tänkter på hur stolt jag är över henne. Hon utvecklas varje dag, och alltid är det något nytt. Glädjen i hennes ansikte när hon går eller lyckas ställa sig upp går inte att beskriva.
Idag stod hon helt själv, bara med lite hjälp av gåstolen. Så nu gäller det bara för henne att hitta sin balans. Men vi har sagt det, att innan jul ska hon kunna gå, så det blir att träna med henne varje kväll. För hon tycker verkligen att det är roligt!

Vi har fått hem alla kläderna vi beställt till lillan från Ellos också. Vi handlade för 1200 kr, och allt i str 80, så det lär dröja några månader innan hon kommer kunna använda dom. Men det är bara bra, just nu har hon så sjukt mycket kläder! Det finns fortfarande en massa oanvänt i garderoben. Jag räknade häromdagen att hon har 12 pyjamasar hon kan ha, och hur onödigt är inte det egentligen? Även om hon får en ny varje dag, hinner hon ändå aldrig använda alla innan det är dags att tvätta. Men min lilla tjej förtjänar det bästa, och det kommer hon alltid att få! Jag ska göra allt jag kan och lite mer för att hon alltid ska ha det bra!

Nu ska jag nog gå och spela lite mer tvspel, och vänta på att Nicke ska komma hem. Håller på att spela Guldkompassen, men det är inte så bra. Grymt segt spel! Men vad gör man inte för lite tidsfördriv? Först - röka! =)



Torsdag morgon

Den här dagen började ju bra. Skulle byta blöja på lillan på hon vaknade, och då hade hon bajs överallt. Hela ryggen och pyjamasen. Så det var bara att ställa sig och tvätta av henne, och tvätta båda pyjamasen och handduken. Men sånt gör mig ingenting, det är ju bara hennes bajs. Hade det varit nån annas, då hade det varit en helt annan sak.

Idag blir nog också en lugn dag, lillan är fortfarande sjuk så vi ska hålla oss hemma. Vi ska no öva lite på att gå, hon har blivit så duktig! Hon går själv med lära-gå-vagnen hon fick av mormor, och det enda hon behöver lära sig är att hitta balansen för att gå själv. Min stora flicka! Nu stälelr hon sig upp själv också, med hjälp av möbler och diverse sånt. Och hon blir så gald när hon lyckas! I sängen är det inge lugn och ro heller, utan det ska hela tiden krypas, snurra riunt och klättra över dom som ligger där. Och det är så kul!

Igår var Elin här, och det var supertrevligt! Vi tog en långpromenad till Ica på Teg, för jag skulle handla. Lillan satt så snällt i vagnen, och pratade hela vägen hem. Hon var verkligen påbylsad, med overall och allt sånt. Vill inte att förkylningen ska bli värre.
Kan lova att det blev en massa tjejprat, det var länge sen jag var med Elin själv. Det behövde vi!

Nu ska jag gå och försöka få i oss någon frukost, sen ska vi nog lägga oss igen. Lillan ska sova och jag ska nog se klart den nya Wallanderfilmen jag började med igårkväll.



Onsdag morgon

Idag är en seg dag, jag är inte alls på humör för någonting. Nova är sjuk, hon är jättesnuvig och har lite feber. I förrgår natt hade vi helt klart den jobbigaste natten sen hon kom, hon bara grinade och ingenting hjälpte under hela natten. Men så får det vara ibland, vi ska verkligen inte klaga.

Idag skulle jag egentligen fika med Robban, men det går ju nte nu när lillan är sjuk. Så istället ska vi bara ta en inne dag med en massa mys. Och gnäll lär det bli också.
Ikväll kommer Elin hit och håller oss sällskap medans Nicke är på hockey. Ska höra med henne om hon kanske vill käka middag med mig, för Nicke skulle käka på O´learys. Det är så sjukt tråkigt att äta själv, då hoppar jag hellre över det.

Igår var pappa och hans familj här på middag, vi blev 8 st plus Nova. Det var trevligt, Nova fick leka av sig och få lite morfar-mys. Vi käkade hamburgare, enkelt och gott.
Carro var här på dagen med mig igår också, det var kul. Jag höll på att tvätta och städa, så det var skönt att få göra det, medans Carro tog hand om Nova lite. Men hon var inte alls på bra humör då, ingenting funkade.

Nu måste jag gå och ta upp lillan ur gåstolen, för nu kommer krokodil-tårarna. Kanske ska testa och lägga henne igen och se om hon vill somna.

Söndag dag

Idag är det fullt upp med gnäll och snor hos oss. Lillan har gått och blivit förkyld, och det bara sprutar ur näsan på henne. Hon ahr sovit riktigt dåligt inatt, och det förstår jag så som det låtit när hon andades. Själv har jag fortfarande en jävulsk huvudvärk som vägrar ge med sig. Så det blir nog att ringa vårdcentralen i veckan, orkar inte med det här med. Har snart haft konstant värk i en månad. Och nu är jag less.

Igår skrev jag ju att jag och Nicke skulle mysa till det med film och så, men det blev ingenting. Nicke somnade vid halv nio i soffan och ville inte vakna. Så jag myste med en sovandes Nova i sängen framför nåt avsnitt av SATC, och sen blev det ett långt bad. Och jag fick tjata länge på Nicke innan han ides flytta över sig till sängen.

Ikväll blir det jobb för mig, men känner ingen pepp alls. Men det måste ju göras!

Nu ska jag byta blöja och torka snor på lillan, sen försöka få henne att somna. Hon gnäller hela tiden nu, och jag tror att hon behöver lite mammakärlek.

Lördag kväll

Nu har jag och Nicke precis ätit godmiddag. Det blev kött, potatisgratäng, sallad, pepparsås och vitläksbröd. Till det drack vi.. julmust. Första gången det här året, och det var lika gott som vanligt. Men nu börjar man längta till julen.

Snart är det dags för Nova att sova, men först ska hon få busa av sig lite. Hon sitter nu i gåstolen och gör pappa irriterad, han försöker göra nåt med tvn och sladdarna, men lillan är bara ivägen.

Det var sjukt lugnt på jobbet idag, inte mycket folk alls. Tur att jag köpte med nig en tidning, så jag hade något att läsa. Det blev SOLO, snorkonsum har inte sånt stort utbud av tidningar märkte jag. Men det funkade kanon. Imorgon jobbawr jag kväll, och det brukar vara rejält med folk på söndagar. Det är helt klart mycket roligar att jobba när det är så.

Igår for jag till Nadja efter jobbet, och vi myste framför idol med popcorn och riesen-godisar. Tog sista bussen hem, den som gick 23.02. Nicke sov när jag kom hem, så rolig var han. Jag tittade då på några avsnitt av sex and the city, för jag kunde inte sova. Lillan sov jättedåligt, och vaknade till hur mycket som helst. Senaste gången jag tittade på klockan var den strax efter halv två, så jag somnade väl däromkring nån gång. Nova bestämde sig för att vakna vid 4, och då fick hon mat med det tog lång tid innan hon somnade om. Tur att Nicke tog henne på morgonen så fick jag sova lite längre. Han och Nova klev upp vid halv åtta, och jag vid nio.

Nu ska jag gå och busa med Nova innan vi ska lägga oss i sängen!

Fredag dag

Idag blir en städdag för mig. Lillan har nyss vaknat, och under tiden hon sov hann jag duscha, sminka mg, klä på mig och städa köket. Pkus prata med Petra i 45 min i telefon. Vet inte varför hon fick för sig att sova så länge, men det var ganska skönt. Nu ska jag ta tag i toaletten, vardagsrummet och sovrummet, sen blir det nog att pillra på i lillans rum. Tänkte skära till madrassen och så.

Igår var vi ju hos pappa på fika, Jossan blev jättenöjd över presenten. Hon fick en mp3, en rosa på 2 gb. =)
Nicke skjutsade hem mig och lillan vid sju, för hon var supertrött. Det blev en tidig kväll för henne, men hon sov ändå fram till sju, och sen somnade vi om och sov till halv nio. Igårkväll var jag på jättekonstigt humör, trött, uttråkade och sjukt göralös. Så det blev ett bad till på kvällen, det var skönt! Har fått en bok av Nicke som jag håller på att läsa, en av Camilla Läckberg.

Ikväll ska jag jobba mellan 16-19, sen hem till Nadja för att se idol. Så jag hinner inte träffa Nicke eller Nova på hela kvällen. Men det ska bli skönt att få vara iväg ett tag, och bara få umgås och snacka skit med Nadja. Ska höra med henne om jag ska köpa med mig nåt gott vi kan mumsa på ikväll, det blir som roligare då =)

Nu ska jag ta tag i mig själv och sätta igång. Men jag ska nog ge lillan lite lunch först, det blev sent iochmed att hon sov så länge idag på förmiddagen.

Slänger in en bild på världens finaste tjej!

Torsdag kväll

Nu ska vi strax iväg till pappa, Jossan fyller år idag så det blir att fira henne! Nova är superfin ikväll, hon har en brun klänning och rosa strumpbyxor, och hon är så söt! Kan försöka komma ihåg att ta en bild på henne.

Måste kila nu, ska klä på lillan ytterkläderna och sätta fast henne i bilstolen. Får göra en längre uppdatering senare.



Grattis älskade lillsyster,
15 år! <3

Torsdag dag

Vilken underbar dag vi hade igår!
Vi började med att äta kinabuffé, till middag. Där öppnade vi våra presenter, och jag blev helnöjd! Jag fick biljett till Lars Winnerbäck-konserten i november, snacka om lycka! Nicke kunde inte ha gett mig något bättre!
Själv gav jag honom en "kärleksförklaringsbok", där jag fyllt i och klistrat in bilder. Blev helnöjd faktiskt, och det tror jag att han blev också.

Efter det åkte vi till Mariehem, där vi skulle bada bubbelpool. Dom hade gjort det så fint, med tända ljus överallt, frukter och bär doppade i choklad och champange (dock alkoholfri :P). Och vi hade det verkligen supermysigt! Det var länge sen vi var ensamma sådär, och det behövde vi. Det var helt klart bästa kvällen på länge, och vi måste absolut göra om det snart igen!

Så sammanfattningsvist så kunde kvällen inte ha blivit bättre, jag är helnöjd! Vi får se hur vi ska kunna slå det nästa år, på 3-årsdagen :P

Underbara älskade!
Tack för en underbar kväll,
den var verkligen guld värd!

Jag älskar dig, mer än allt annat! <3


Onsdag dag

Idag är det en stor dag. Jag och Nicke har varit tillsammans i 2 år nu! Och ikväll blir det mys för hela slantet, först ska vi ut och äta på kinarestaurang, sen är det dags för min överraskning. Ni får veta vad det är imorgon.

Idag har jag varit med Carro, hon kom hit runt elva. Då klädde vi på oss och lillan och gick ner på stan. Hon och vi fick mat där, och sen åkte vi mot Ersboda/Marieberg. Vi gick förbi Rusta en snabbis så Nicke fick pussa på lillan lite, innan vi gick hem till Carro. Nova ska vara där ikväll, och mysa med farmor och faster. Ska bli skönt att vara barnfri lite, och bara få vara vi två. Det var alldelens för länge sen nu!

Nicke ligger och sover nu, och jag har precis slagit in hans present. Blev riktigt nöjd faktiskt. Funderar på att gå och städa köket nu, så det är bortgjort. Ska bara kolla spelen på facebook först ;)


Älsklingen!
Det är helt otroligt hur mycket jag älskar dig!
Även fastän det är uppochner ibland,
så finns det ingen som är lika bra som du.
Det är med dig jag kan vara mig själv,
för trots mina brister så finns du alltid där.

Du är mitt liv, mitt allt, min kärlek.
Jag älskar dig!

Tisdag morgon

Idag mår jag rätt bra faktiskt. Eller så är det för att jag är för trött för att känna efter. Nu ska jag ge lillan lite gröt, sen blir det nog långpromenad med vagnen. Jag måste ändå gå till pappa för att hämta lite grejor, så då tänkte jag passa på när lillan ändå ska sova. Eller så lägger jag henne i sängen, och går och duschar medans hon sover, och går när hon vaknar. Har inte riktigt bestämt mig än, men det lutar nog mot alternativ två. För jag måste ju ändå duscha, så då kan jag passa på när hon sover.

Idag ska jag till tandläkaren kl fyra och laga min framtand. Jag bet ju av halva för nåt år sedan, och nu är lagningen lös. Tur att det kom nu, och inte efter nyår då jag måste betala, det hade blivit dyrt.

Annars blir det väl att pyssla på med Nickes present idag, och planera klart för imorgon. För då är det vår stora dag, vi har varit tillsammans i 2 år. Det känns som att vi varit tillsammans hur länge som helst, samtidigt som det känns som igår vi blev tillsammans. Skumt.

Aja, nu ska jag sluta svamla, både jag och lillan vill få i oss någon frukost. Just ja, Nova sov i sin egen säng hela natten, så jag kunde bre ut mig hur mycket som helst :)


Videoklipp

Nova 1 ½ vecka gammal!


Måndag dag

Inge jobb blev det för mig idag, jag är fortfarande sjuk. Istället har vi haft en mysardag med Carro. Hon kom hit och åt lunch med mig, och lekte lite med Nova. När lillan skulle sova somnade vi alla tre, och sov en timme. Vi vaknade för 40 min sen kanske, och nu har Carro farit hem. Har precis pratat lite med Anna i telen, och vi fortsätter på msn istället.

Ikväll ska jag nog, om jag orkar, fara och köra lite bil med pappa. Vi har lite grejer att fixa, lite hemlisar. ;)
Då får Nicke ta med Nova upp till Ersboda när han far dit.

Jag har egentligen inget att skriva, det har inte hänt nåt speciellt och jag är inte på humör. Väntar på att Nicke ska komma hem och avlasta mig lite, jag vill duscha eller bada i lugn och ro. Men han är väl minst en timme bort, han skulle till Gunnar och hjälpa honom med att sätta ihop en stol, tror jag det var.

Funderar på om jag ska lägga in lite videofilmer nu. Hittade en från när Nova var 1½ vecka gammal, lilltjejen!

Lördag dag

Det blir inget jobb för mig idag, vaknade upp i morse och mådde inte alls bra. Trodde att det skulle gå över, men inte det. När jag stod i duschen kände jag bara hur det vred om sig i magen, och upp kom frukosten. Ringde chefen och berättade att jag inte kunde komma, och det var helt okej. Tydligen är det inte så mycket folk och så på dagen på lördagar. Hoppas jag mår bättre tills imorrn, vill verkligen jobba.

Nu ska Nicke och Nova åka till farmor på fika, så jag blir ensam ett tag. Ska krypa ner i sängen och se lite sex and the city tror jag. Och bara ta det lugnt, måste passa på att vila medans lillan inte är hemma.

På tal om henne, så sov hon jättedåligt inatt. Hon har vaknat till hela natten och inte alls sovit hårt som hon brukar. Undra om det är lite sjukdom pågång hos henne också. Tyckte att hon hade lite jobbigt att andas i natt, och att hon var tjock i halsen. Dregglet sprutade då mer än vanligt. Jag hålelr tummarna på att hon håller sig frisk, det värsta som finns är att se henne sjuk, och veta att man inte kan göra nåt åt det.

Fredag kväll

Huvudvärken har inte gått över, tvärtom. Det känns som att det är påväg att sprängas, och det är inte skönt.
Jag ligger och ser på Idol med lillan i sängen, och myser till tusen. Hon somnade för en timme sen och sussar så sött. Jobbet gick bra, även fast jag var rädd att kräkas, så ont i skallen har jag. Och mer jobb blir det, på dagen imorrn och kväll på söndag.

Nu ska jag krypa tillbaka ner under täcket.

Fredag dag

Jag hålelr på att bli sjuk. Huvudet håller på att sprängas och halsen gör bara mer och mer ont. Jag orkar verkligen inte bli sjuk! Ikväll blir det iallafall jobb, sen hem och krypa ner i sängen och mysa med lillan. Nicke ska på hockey, så hon ska vara hos morfar mellan sex och sju. Då hämtar Nova och morfar upp mig och skjutsar hem oss. Eller, jag kör hem oss.

Igår fyllde pappa/morfar år, så då var jag och Nova där och firade honom. Nicke for på jobbet vid fem, så då skjutsade han dit oss. Först for vi förbi nattöppet och jag köpte en sallad som jag åt hos pappa. Nova hade finfin klänningen på sig, hon var så söt! Hon charmade verkligen alla gästerna, hon var så glad. Hon är helt underbar!

Imorgon, eller ikväll, tänkte jag  lägga ut några filmer på Nova. Men orkar inte fixa det nu, utan nu blir det en massa pussar och mys med min lilla skatt :P

Fina Nova!

 


Onsdag dag (igen)

Nu sover lillan och jag har precis varit nere i tvättstugan. Har hängt upp tvätten och startat två nya maskiner. Sen är det bara sängkläderna kvar.
Ska gå och duscha nu, ska passa på medans Nova sover. Hade tänkt att bara he en hemmadag idag, så jag slapp fixa mig, men vi måste åka och handla. Ska även på Babyproffsen, Nicke har fått presentkortet på 500 kr nu. Så det blir att se om vi hittar nåt till lillan. Jag kan inte komma på nåt stort vi behöver, så det blir nog en massa smågrejor. Vi får se...

Idag har lillan varit hur mysig som helst! Hon har verkligen varit på kanonhumör. Vi har lekt, hon skrattade så hon skrek, och myst en massa. Åh, vad jag älskar henne! Hon gör verkligen hela min dag! Det är helt underbart att vakna upp till ett stort leende och skratt. Hon har aldrig en sur min på morgonen, mitt lilla gotroll!

Näe, här kan jag inte sitta. Duschen nästa!

 

Den största kärleken som finns! <3<3<3

Onsdag dag

Idag blir en tvätt/städdag hemma hos oss. Jag har satt igång dom två första maskinerna, men tror att jag spararstädningen till senare. Kan ju inte göra bort allt innan Nicke kommer hem, han måste ju få vara med på det roliga :P  Nämen, jag ska väl börja lite smått.

Igår hade vi det hur kul som helst på badhuset. Nova älskade det, och jag har nog aldrig hört henne skratta så mycket. Måste verkligen se till att fara oftare med henne, vil ju att hon ska lära sig att älska vatten, precis som jag gör. När jag var liten var det det allra bästa jag visste, att bada =)

Vi käkade middag hos pappa igår också, det blev spagetti och köttfärssås, mumma! vi åkte hem vid sju, och då fick Nicke ta lillans nattning. Själv tog jag ett långt bad, noppade ögenbrynen och målade naglarna. Sköt med lite egen tid.

Nova sov jättebra inatt, vaknade första gången halv sex, och sen somnade vi om till kl åtta. Hon har nyss sovit igen, men är vaken nu. Ska nog lägga oss i sängen och busa och leka lite. Men först måste jag byta bajsblöja igen, den fjärde idag! Förstår inte hur en sån där liten tjej kan bajsa så mycket!


Tisdag dag

Nu är alla barn, och ven vuxna, påklädda och färdiga. Vi väntar bara på att klockan ska bli 10.45, så vi kan börja promenera till stan. Amanda har varit så duktig med Nova idag, hon har matat, lekt och tagit hand om henne. Hon är verkligen en stolt moster! Och Nova älskar henne, hon lyser upp som en sol så fort Amanda kommer in i rummet.

Ska nog börja packa ner lillan i vagnen nu, och hoppas på att hon somnar fort när vi väl börjar gå. Hon behöver sova om hon ska orka bada, utan att bli alldelens för gnällig. :P


Tisdag morgon

Idag är jag riktigt trött. Lillan vaknade första gången halv sju, vilket är ganska bra. Men grejen var att hon vägrade somna om. Vi låg och myste en massa, enda till halv nio faktiskt. Hon och jag slumrade till några gånger, men det blev ingen riktig sömn.
Amanda ligger fortfarade och sover, även fast Nova är riktigt högljud där hon sitetr i gåstolen och pratar och slår med leksakerna. Det är bra att hon sover, hon somnade inte förrän vid elva igårkväll.

Idag ska vi på badhuset med Carro. Det ska bli riktigt kul, hoppas att Nova gillar det lika mycket som förra gången. Ska även försöka hinna med att simma ett par längder också. Vi ska möta upp Carro kl 11 på stan, sen ska vi gå tillsammans till badhuset. Men det borde inte ta så lång tid, i Carros takt tar det kanske bara 15 min. Och det lär bli så att vi måste gå i hennes =)

Igår var jag på stan med Carro istället, och vi hade det riktigt mysigt. Jag köpte Nickes 2-årspresent, men jag kan inte skriva ut här vad det är. Ni får veta sen :P
Jag planerade även vad vi ska göra då, och jag blev riktigt nöjd med planerna faktiskt. Det blir nog kanon! Måste bara fixa det sista, men jag har ju en vecka på mig. Vi firar 2 år den 14e, alltså nästa onsdag. Helt sjukt vad tiden gått fort, och sakta. Ibland känns det som att vi varit tillsammans i en evighet, och ibland helt tvärtom.

Ikväll blir det nog att tvätta, måste komma ihåg att gå ner och kika om tvättstugan är ledig innan vi går. Funderar på att väcka Amanda snart, så kan hon och jag äta frukost. Jag är hungrig! =)

Just ja, igårkväll kom Carro hit och umgicks med oss. Nicke var på hockey, så det blev tjejmys för hela slanten. Amanda kom ju också, för hon har sovit här inatt. Nova somnade vid halv sju, efter att jag legat med henne i sängen och gjort allt för att min missnöjda tjej skulle somna i 45 min. Hon sov då i en halvtimedrygt, innan honvaknade igen. Och hon storgrinade, ingenting fungerade alls för henne. Så det blev en ny blöja, pyjamas och nattvälling. Sen somnade om on igen, den här gången för natten.

Nu ska jag underhålla Nova lite, och packa alla grejor vi måste ha med oss :)


Måndag dag

Idag ska jag på stan med Elin, om hon nu vill svara när jag ringer. Hon ligger garanterat och sover fortfarande, hon har tur som kan få sovmorgon. Men lillan var snäll med mig imorse igen. Hon vaknade första gången vid 4, och då fick hon mat och somnade om nästan på en gång. Vi sov fram till 8 när hon vaknade igen. Försökte få i henne lite välling, men hon åt bara drygt 100ml. Vi låg kvar i sängen och myste och lekte lite, sen somnade vi faktiskt om. Då ar klockan runt 9 tror jag, och vi sov en halvtimme kanske. Efter det var det dags för fruskot.

Nu ligegr lillan och sover igen, och jag har både hunnit duscha och sminka mig. Nu är det bara kläderna kvar, sitter fortfarande i handduk. Men jag har ingen brådska. Vet ju inte när jag får tag på Elin, och då ska ju hon duscha, göra sig färdig och ta sig ner på stan. Så det är väl nån timme bort, om inte mer.

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, har för mig att Nicke skulle åka på hockey, så då blir jag och Nova ensamma igen.

Nu ska jag försöka ringa Elin igen, och se om hon vaknar.

Söndag kväll

Nu sitter jag hos Elin, har nästan nyss kommit från jobbet. Nova, Carro och Anna är också här, och strax ska Nova få nattvälling och så får vi se om hon kommer att somna. Vi ska vara här medans Nicke är och jobabr lite, han är väl färdig vid nio-tio kanske.

Idag blev det ingen träning, Nadja ringde aldrig eller svarade, och jag orkade inte fara själv. Får se om vi åker imorrn istället. Jag och Nicke åkte på loppis på Umeåker, men hittade ingenting. Bara ett Ior-gosedjur som lät till Nova. Vi åkte till Nickes mamma också och fikade.

Nu ska jag sluta, Carrobarro tjatar om att hon vill sitta vid datan.





Lördag dag

Lillan vaknade första gången strax före fem i morse. Då gav jag henne mat, bytta blöja och gjorde allt för att hon skulle somna. Men hon ville inte, utan gjorde allt fö att hålla sig vaken. Men jag tänkte absolut inte ge mig, utan vi låg kvar och myste och småbråkade lite. Hon ville absolut ligga på mage,vilket gör att hon inte kan somna. Krypa runt ville hon också, men det ville inte mamman. Jag var sjukt trött.

Hon somnade tillslut efter sex, närmare halv sju. Men hon sov inte länge, utan Nicke klev upp med henne efter sju nån gång. Jag sov, så jag vet inte riktigt vad klockan var. Men vid nio kom dom och väckte upp mig, för då var det dags för lillan at somna om igen. Men samma sak igen, hon var sjukt envis! Så det blev både lite skrik och tårar. Men vi hade det helmysigt iallafall. Vid kvart i tio somnade vi alla tre, och vaknade inte förrän halv tolv. Så jag känner mig faktiskt rätt utvilad.

Nu väntar jag på att Nicke ska komma hem, så jag kan gå och ta ett bad. Var riktigt sugen på det, för mig rygg och nacke gör jätteont. Vet inte vad jag har gjort, men ont gör det. Lillan sitter i gåstolen och springer runt runt överallt. Pratar och skrattar gör hon också, min gofis!

Justja, har glömt att skriva att Nova nu är jätteduktig på att stå på alla fyra, nu dröjer det inte många dagar tills hon kryper på riktigt. Nu kan hon jucka (?), och gör det hela tiden som en tok. Och hon älskar det! Ska nog lägga oss på golveten stund och träna krypningen lite.

Ikväll bli det som sagt att vara med Elin, jag åker till henne vid halv sju kanske. Hon skulle käka middag hos sin mamma, så det är därför det blir lite sent. Men det blir nog bra.



En av Novas favoritsysslor, att dra ut och undersöka vad som finns i lådorna.

Fredag kväll

Dagen började med att jag och Nova tog en prommis till stan för att träffa Elin, Anna och Carro en liten stund. Vi hann umgås typ en halvtimme innan jag skulle ta bussen till Mariedal för att träffa Petra. Vi gick på barnens hus, skokanonen, m-huset och babyproffsen. Det var riktigt trevligt, kul att få prata av sig lite. Underbara männsikor!

Efter det åkte jag hem, hann landa lite innan det var dags att åka och jobba. Nicke skjutsade mig, och vi käkade lite på jobbet innan jag började. Det gick jättebra, hade riktigt kul faktiskt. Är ledig imorrn, men jobabr igen på söndag. Då får jag nog det nya schemat också, hoppas det blir bra! Vill ha mer jobb, så vi får se om han har lyckats ordna det bra. Men det tror jag nog!

Ikväll har jag och Nicke sett på Idol, och det var bra. Tyckte inte precis som juryn när det gällde wildcardsen, men det där bli nog bra. Ska bli spännande att se vem som åker ut nu ikväll. Bara 20 min kvar :P

Imorgon är jag som sagt ledig, så då ska jag umgås och mysa lite med världens bästa Elin. Det var ett tag sen. Då ska Nova få stanna hemma med sin pappa, dom behöver få lite egen tid tillsammans. Är nästan lite rädd att hon ska bli less på mig :P Eller, riktigt så illa är det väl inte, men men. =)

Nu ska jag kolla facebookspelen, och sen gå ut och röka.



Remember honey, it´s always you and me!

Torsdag dag

Idag tog jag och Nova sovmorgon. Vi klev inte upp förrän vid nio. Hon vaknade kl 6 och fick mat, och somnade om efter en halvtimme eller så. Nu ligger hon och sover igen, och jag har precis duschat. Dagens planer är att fara och simma med Nadja när nicke slutat jobbet kl två. Ska bli grymt skönt att komma igång med träningen nu!
Ikväll blir det middag hos pappa och Malin också, hoppas det blir kycklinggryta. Sjukt god mat! =)

Igår var vi ju på Leos, och vi hade hur kul som helst! Nova blev dock lite trött och gnällig mot slutet, men det är sånt man får räkna med. Igårkväll var jag och lillan ensamma hemma, och vi hade supermysigt! Nova badade, hoppade i hoppgungan och lekte lite. Vid kvart i åtta fick hon nattvällingen, och hon somna på en sekund efter det. Haha, det är ganska bra att fara och leka hela dagen, då blir Nova trött och somnar fort.

Jag såg Idol och sen tog jag ett långt bad. Jag verkligen älskar vårt nya badkar! Förstår inte hur jag har klarat mig i 7 månader utan. Så jag har en massa badningar att ta igen ;)

Imorgon ska jag och Nova vara med Petra och hennes Emelie igen. Vi har planerat in Babyproffsen och Barnens hus då. Nicke vann ju presentkrot på Babyproffsen på nån tävling på jobbet på 500kr, så det blir att kika lite och bestämma vad som ska inhandlas. Jag ska även dra med Petra på M-huset, Kapp Ahl och HM, för att kika lite på barnkläder =)

Imorse vaknade jag av att lillan stod upp i sängen. Hon hade tagit tag i sängramen och dragit sig upp. Och hon såg hur nöjd ut som helst! Min stora, fina tjej!

Nu ska jag gå och klä på mig och sen börja städa. Orkar nog inte fixa håret och sminka mig, jag ska ju ändå bara fara och bada idag.

Nova med moster Amanda


RSS 2.0