Måndag dag

Skönt att få sova ut idag, vaknade runt kvart i tio. Ville somna om igen, men det gick inte. Så jag slog på tv:n och låg och drog mig i sängen till klockan var nästan elva. Helt underbart skönt.
Nu sitter jag här framför datorn, har nyss ätit frukost. Har även hunnit med en morgonpromenad med gismo.
Idag blir det stan med Nadja och Elin, skulle kolla lite kattgrejir med Nadja. Det ska bli skönt att komma ut och göra något, ist för att bara  vara hemma som det blivit mycket av nu på slutet. Men jag klagar inte, det är oftast jag som vill det.

Igår kom Dk och Robban förbi, såg på hockey på datorn och käkade pizza. Mumma! Löven vann förresten, 3-2 mot Malmö. Var även förbi nickes pappa igår kväll, nicke skulle på nå möte dit och så.. Övningskörde en massa gjorde jag också igår, gick ganska bra tycker jag. Nu blir det att ta tag i det där på allvar, känenr att jag inte kan skjuta upp det hela tiden. Plus att det faktiskt är ganska roligt också. =)

Annars har helgen varit ganska lugn, så det har varit jätteskönt. Speciellt eftersom man var så less efter flytten. Men nu är den bortgjort iaf.

Jag har just kommit fram till en sak, min älskling är snyggast! =



Lördag kväll

Nu är flytten äntligen färdig. Har varit en jättedryg vecka med en massa stress och ingen lugn stund alls. Så nu sitter jag bara i soffan med datorn i knäet och njuter av lugnet.
Hela fredagen städade jag ut lägenheten, tog runt fem timmar. Man måste ju vara så noga när man flyttar, så det tog sin lilla tid. Men städningen godkändes (puh!) och vi fick lämna ifrån oss nyklarna. Känns lite tråkigt att flytta därifrån, jag störtgillade lägenheten verkligen. Men vi måste ju ha en trea, och det är bara att se till att den blir ännu finare. Det kanske blir några dryga månader framöver, men det är det helt klart värt. Vi hinner spara ihop en massa pengar, ( HEJ IKEA!) och det är ett bra argument.

Helgen har varit otroligt lugn, igår somnade jag och älsk runt tio kanske, båda var helt knäckta. Tänkte ta en låååååååååång sovmorgon, men vaknade tidigt och kunde inte somna om. Vi har varit en sväng på Rusta med pappa och Amanda och sen gjorde jag middag ikväll. Tacos - en höjdare! Nu saknar jag nicke lite, han är på avskedsfest för en arbetskompis ikväll. Hoppas han inte blir alltför långvarig.

Imorgon blir det kanske pyttedans med amanda och sen vidare till badhuset med henne och jossan.

Nu ska jag sätta mig med pappa och kolla på Beck som är på tv:n. =)

None

Jag saknar oss, låt oss hitta tillbaka!


Måndag dag

Idag är en sådan där seg dag, då allt bara känns jobbigt. Men trots att jag inte känner peppen på någonting alls just nu, måste ju livet rulla på ändå. Har hunnit med en halvlång promenad med Gismo imorse, och börjat tvätta. Måste ju tvätta allt nu, eftersom vi flyttar innan fredag. Var igår och fixade lite på nya stället, hängde upp tv:n och planerade lite hur vi ska möblera osv. Tror faktiskt att det kommer bli bra, vi ska ju hursomhelst bara bo där några månader, innan vi hittar en ny lägenhet. Måste ju ha en trea, så att bebben får ett rum också.

Igår var vi på hockey också, första matchen för säsongen. Förlorade dock, men det är sånt som händer. Åkte till pappa efter det, jag och amanda myste lite medans pappa å nicke borrade och häll på. Amanda sjöng ocksåför bäbisen, hon ville att den skulle somna. Hon måste nog vara den underbaraste som finns. Tjatar också om att få se ett kort på "hennes" bäbis, som hon säger ibland. =)

Dagens planer bli att tvätta, tvätta och tvätta. Ikväll vet jag faktiskt inte, ska kanske flytta ännu mera saker. Just nu är vardagsrummet tomt, förutom sofforna. Men det är ju bara att gilla läget, om några dagar ska ju lägenheten vara helt tömd...






JAG ÄLSKAR DET!! <3333

Fredag dag

Skönt att vara ledig idag, hade planerat att sova ut, men det var nån jävel som ringde på dörren och väckte mig runt kvart i tio. Sen dess kunde jag inte somna om, så det blev en relativt tidig morgon. Tidigt för mig iaf. =)
Igår körde vi de första av alla kartonger vi har här hemma, och dessutom lite möbler från vardagsrummet. Det kommer nog att bli bra där borta, vi överlever nog några månader . Sen blir det att hitta en trea att flytta till.

Ikväll blir det helmys, kinamat + bio med älsklingen. Ska se den där bögfilmen, Patrik 1,5. Har hört att den ska vara riktigt bra faktiskt. Så jag taggar kvällen, hoppas bara att mitt humör håller sig uppe, den har haft en förmåga att bli ganska dåligt nu den sista tiden. Tycker lite synd om älsk, som måste stå ut med mig. Och det älskar jag honom för att han gör. <33

Tisdag dag

Det var helt underbart att få se lillknotten där inne, se hur den rörde sig och hur hjärtat slog. Barnmorskan som gjorde ultraljudet berättade dock att jag inte alls är i v.20 som jag trodde, utan  i v.16. Så då fick jag helt plötsligt en månad till som gravid. Fick en ny tid för ul om ca 3 veckor, det går lättare att se allt då, som tex könet och hur den mår osv.

Nu blev som allt mer på riktigt, nu när man verkligen vet att det finns en liten där inne.

Tisdag dag

Åh,  nu börjar jag bli lit nervös. Eller, mer förväntansfull än nervös. Har ultraljud om drygt två timmar. Ska bli helt underbart att få titta lite på knotten där inne, och få höra att allt är som det ska där inne. Har längtat till den här dagen så länge nu, och äntligen är det dags. Tror att Nicke är lika pirrig som jag, jag vet att han också längtat och längtat. 

Den här helgen blev inte alls som jag trodde. Först middag med Jossan på lördagen. Vi käka tacos och bara umgicks. Nicke var ute med jobbet på Droskan å käkade och drack. Sen i söndags blev det att hjälpa till att sälja fika på nån hundutställning. Grymt kul var det, ahr nog inte skrattat så mycket på länge. =)
På kvällen åkte jag å Nicke till Borås (!) och köpte en bil. En röd volvo 855, jättefin faktiskt! Så det blev tåg dit, sen bilen hem.
Jag var ganska slut inatt när vi kom hem där runt tolv, för man sover ju inte så hemskt bra på tåg, eller i bil. Men jag pallrade iaf mig till skolan i morse, bara för att få veta att läraren tydligen är sjuk, så vi hade inga lektioner. Det känndes surt, för då kunde man ju sovit vidare. Men men. Det blev att åka hem ist och nu ska jag fortsätta packa lite. Det är ju två veckor tills vi flyttar, så vi har ju lite att göra här hemma. Och där borta ifs.

Nä, nu blir det att lägga på ett kol en stund, snart kommer Nicke hem så jag vill hinna lite innan.

Slänger in två bilder från fika försäljningen. Jag å jossan med våra finfina förkläden! =)


Torsdag morgon

Bra start på den här dagen då. Vaknade som vanligt kvart i sju, men vi börjar ju tydligen inte förrän halv tolv. Första lektionen var inställd eller nåt, så jag klev upp helt i onödan. Det är sånt här som gör mig på dåligt humör på morgonen, men självklart är det skönt också att slippa en lektion. Har näthandel efter lunch, sen slutar vi. Ikväll blir det att åka till Skellefteå och se hockey, men innan det blir det en snabbis hos Nickes pappa, han fyller år idag. Är ju sugen på tårta . =)

Annars så rullar livet på, blir bara tjockare och tjockare. Har som inte tänkt så jättemycket på det, förrän iförrgår då jag skulle ta på mig ett par jeans, och dom hade blivit för små. Fick kämpa och kämpa, men det gick fan inte. Måste väl börja vänja mig vid det, men det tar ändå emot lite. Får fara och köpa lite nya kläder nån gång. =)

Fem dagar kvar till ultraljudet nu, längtar till tusen!! Det blir nog att kolla könet, har inte riktigt bestämt oss, men det skulle bli så mycket enklare. Jag vill ju börja shoppa bäbiskläder!!  Har hittat huuuuuur mycket som helst på internet, men då är ju de flesta i antingen rosa eller blått. Och om man inte vet vad det blir, är det ju ganska svårt att köpa... Sen vill vi ner till IKEA och köpa nya möbler till bebben.

Gick in i vecka 20 idag också, så nu är det bara ungefär halva tiden kvar. Du ska veta, lillen, att du är efterlängtad!! <3

Tisdag dag

Skönt med bara en lektion idag, speciellt eftersom jag varit ledig och bortrest en vecka.
Bulgarien har varit hur underar som helst, var verkligen välbehövligt med en resa. Veckan gick dock lite för snabbt, hade helt klart velat ha några extra dagar. Det blev mycket sol och bad, både i poolen och i havet. Sunny Beach har en jättefin strand, och det var hur härligt som helst att ligga där. På kvällarna åkte vi antingen in till "stan" - Flowerstreet, eller till Nessebar. Flowerstreet är som shopping och barstället. Har nog aldrig ett så många barer och pubar på samma ställe. Det kryllade verkligen av dom!

Hotellet vi bodde på var jättefint, fick nå VIP-rum som tydligen skulle vara dom bästa på hotellet. Och det var dom nog, helt klart. Hade en grym utsikt från balkongen, både över poolområdet nedanför och havet och stranden.
Bilder kommer sen!

Sen hade vi en sån otur att en av våra spritflaskor vi köpte hem gick sönder, så vi hade äppelvodka i hela resväskan. Alla kläder blev dyngsura, och under hemvägen stank det i bilen. Men resten klarade sig iaf. Vi som tyckte att vi packat så bra.

Menmen, ikväll blir det att tvätta å städa lite här hemma, annars bara lugnt. =)

Beställde förresten hem två tröjor igår, en åt mig och en åt nicke. Såhär ser dom ut;

     

RSS 2.0