Måndag dag (igen)

Nu sover lillan, hon var jättetrött tack vare att hon sovit så dåligt inatt. Annars brukar hon bara sova en gång på dagen, oftast mellan 10-12 nån gång. Men hon kan bara sova en timme till, sen måste hon kläs på för vi ska ta bussen till Nicke strax efter kl 16 från stan.

Jag ska passa på att plocka upp allt hon dragit fram här hemma nu när det är lugnt här. =)

Måndag dag

Usch, vilket lång natt vi har haft här hemma. Nova vaknade runt 23.30, och somnade inte förrän efter 02.30 nån gång. Jag hoppades att hon skulle sova länge, men hon ville göra morgon strax innan 07 ändå. Hon har varit extremt mammasjuk idag, vill sitta i knä och bara kramas och pussas. Men inte mig emot, det är så mysigt!

Måste berätta om en skitäcklig grej som hände inatt! Prosit, min katt, kom in med en liten mus. Jag tog en påse och skulle ta ut den ur munnen på henne, men då visade det sig att den levde! Jag fick panik och släppte den, vilket var dumt! Den sprang in i hörnet där alla Nickes kartonger står, och jag visste inte vad jag skulle göra. Hur fan skulle jag få ut den? Jag hann tänka på vart tusan jag och Nova skulle ta vägen över natten, aldrig att jag skulle stanna kvar. Men den var smart nog att smita ut genom balkongdörren, Så jag slapp flytta =)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, skulle vara med Nadja en sväng, men vet inte när hon slutar. Ska iallafall ta bussen upp till Nicke sen för att lämna Nova, men det blir inte förrän vid fyra. Sen får vi se om Elin kanske skulle komma hit på middag, det skulle vara mys!

Nu ska jag hoppa in i duschen och se till att vi blir färdiga nån gång =)

Hade förresten besöksrekord igår, inte dumt! ;D


Söndag kväll (igen)



Hur kunde jag haft sån tur
som fick den vackraste dottern på jorden?

Jag älskar dig överallt annat,
du är hela mitt liv!

♥♥♥

Söndag kväll

Jag har verkligen inte haft nån blogglust alls under helgen, därav den obefintliga uppdateringen. Men nu tänkte jag köra igång igen =)

Helgen har varit kanon, den började med party hemma hos mig. Det kom mycket trevligt folk, och vi hade verkligen superkul. Vi drog iväg en sväng till Cover Club, dock kom jag inte in eftersom jag var för full. Först var jag smart nog att glömma legget hemma, så jag fick mig några onödiga promenader.

I lördags kom Elin hit och umgicks med mig och Nova hela dagen. Vi städade lite, Elin rensade alla mina skåp (ja, hon är sjukt städtokig!) och bara myste. Jag var inte så överdrivet bakis, det var skönt! Hon åkte hem vid åtta, så då tog jag mig ett bad, läste och mumsade på ostkrokar.

Idag har Jossan varit på besök, och Nova har varit så snäll hela dagen. Inte det minsta gnäll alls, bara glad och mysig! Har även hunnit med att åka och storhandla, så nu är både kylen och frysen fullpackade! =)

Nu ska jag lägga mig i ett bad och bara njuta av tystnaden, lillan ligger och sover så sött i sängen!

Grattis alla fina mammor där ute på morsdag! ♥



Blöjbus är kul! =)

Fredag dag (igen)

Nu spelas toplistan på spotify på högst volym, och jag börjar hitta igen den partystämning jag saknat hela dagen. Hoppas på en kanonkväll, och det tror jag att det blir också!

Lägenheten är städad och fin, dock överlevde dammsugaren bara köket och hallen, så resten av lägenheten fick sopas. Nadja var snäll och torkade golvet under tiden jag duschade. Vi ska strax börja med maten och sen ska vi börja göra oss färdiga =)



Amandas, 6år, kommentar till den här bilden var ändå bäst.
"Elle, du ser ju ut som en elefant!
Vad är det som hänger under?
Jag vet, det är ju munnen!"


- Haha, sötnos! <3

Fredag dag

Imorse vaknade jag 05.15 och var jättepigg. Men jag vägrade kliva upp, så jag låg och myste med Novisen tills hon vaknade. Då klev vi upp, lekte lite, sen sov vi igen. Så vi gjorde inte en ordentlig morgon förrän strax efter 10, det var skönt! Huvudvärken är dock kvar, så det blir att knapra lite tabletter och hoppas på att den går över innan kvällen.

Och med min otur så är det dåligt väder ute idag. Hoppas bara att det slutar regna tills ikväll, annars blir det jobbigt. Jag ska snart sätta igång med att städa lite här, måste renbädda sängen och så. Sen om jag orkar ska jag ta tag i att vika tvätten från igår. Nadja kommer hit lite senare, så då blir det att ta en promenad ner till stan för att gå på bolaget och handla groggvirke. Folket kommer väl efter 19 nångång, det blir kanon.

Nova ska ju sova hos sin pappa ikväll, så hon åker väl dit mellan 14-15 idag. Då ska det börja pumpas partymusik så vi kommer i stämning! =) Hon har gått runt hela morgonen och ropat efter honom, tror att hon saknar sin pappa nu. Hon är förövrigt på superbra humör idag, riktig gláskit är hon =)

Nu ska jag se till att fixa nån lunch till lillan =)


Torsdag kväll (igen2)

Att det kunde vara så skönt att få prata av sig ordentlig, det trodde jag inte.
Jag känner mig redan så mycket lättare, och mer kommer det bli.
Du ska veta att du är så bra att prata med!
Tror att det här kan vara början på något bra för mig, nåt som kommer göra allt lättare.
Det har bara gällt att hitta rätt och orka ta tag i det.
Och nu är det igång!

Tack, fina fina du!
Om du bara visste hur mycket det värmer att du bryr dig! ♥

Torsdag kväll (igen)

Att det finns så fina människor förstår jag inte! ♥ Har fått dom finaste kommentarerna av en gammal kompis, och det värmer så i hjärtat. Att höra från andra hur stark jag är, gör att jag själv börjar tro det. Det finns inte ord för att förklara känslan, den är obeskrivbar! Att jag kunde vara nån att se upp till trodde jag aldrig.

Tack fina du!

Torsdag kväll

Jag och Nova har haft världens mysigaste kväll! Först fick hon bada och busa, sen hoppade vi i pyjamasen och satte oss och kramades i soffan. Vi har suttit och sett på tv och bara myst, och alldelens nyss somnade hon i min famn. Hur länge sen var inte det? Min fina fina tjej, det finns inte ord för att beskriva lyckan jag känner när jag är med henne. Hon är den som har absolut störst plats i mitt hjärta, den jag älskar allra allra mest! ♥

Nu ska jag noppa ögonbrynen, måla naglarna och sen kanske ta ett långt bad. Ska försöka somna tidigt, men jag vet hur det brukar gå. Inte alls bra.

Torsdag dag (igen)

Nu har Nadja precis gått iväg till sitt möte, men hon skulle komma tillbaka efter det och stanna på middag. Hon skulle ändå ner på stan sen, det är ju Rix FM festivalen ikväll. Jag ska inte dit, jag har ju Nova. Och jag kände verkligen inte för att ta med henne dit, vill inte förstöra hennes sovtider. Men det spelar ingen roll, jag kan lika gärna sitta hemma.

Har nyss varit och slängt i dom 2 sista maskinerna tvätt som bara innehöll sängkläder och handdukar. Så det blir att renbädda sängen ikväll, det är bland det bästa som finns. Nybadad/duschad ska man vara också, det känns det som bäst =)

Nova har varit på bra humör idag, och det gillas. Just nu sitter hon på sin lekbil och sjunger, min gotjej! ♥

Jag hoppas verkligen inte att det är feberhuvudvärken som kommit, jag SKA vara frisk imorrn, så är det bara. Då väntas fest med underbart folk hemma hos mig, sen drar vi nog ner på stan eller till krogen. Synd bara att det var mycket folk som inte kunde komma imorgon, men vi får försöka ha kul ändå ;D

Torsdag dag

Nu står potatisbullarna i ugnen, räkningarna är betalda och jag ska springa ner i tvättstugan och börja tvätta. Perfekt nu när Nadja är här så slipper jag släpa med mig Nova dit ner.

Idag blir nog bara lugnt, ska nog ta en promenad efter lunchen och gå och panta. Har sjukt mycket flaskor som måste bort, men jag drar alltid ut på det för länge. Jag hatar att panta, jag känner mig så fattig. Jag vet inte varför, men det är bara pinsamt. Jag är ju inte riktigt normal, det vet väl dom flesta =)

Jag råkade somna med Nova imorse, vilket jag absolut inte tänkt göra idag.  Ville vara trött ikväll så jag kunde somna tidigt och få ut så mycket sömn som möjligt. Eftersom jag ska festa imorgonkväll skulle det behövas =)

Nu ska jag sätta igång!

Torsdag morgon

Godmorgon!
Här hemma hos oss blev det morgon vid 05.40, då vaknade lillan pigg och glad. Men vi lpg och drog oss en stund, det var mysigt! Just nu sitter vi i soffan och tittar på Vakna med the Voice, och lillan dansar och skrattar. Hon gick även till skafferiet helt själv och hämtade ett hårdbröd som hon sitter och mumsar på.

Idag är det faktiskt hyffsat väder ute, hoppas det håller i sig till senare så kan vi gå till lekparken och busa av oss lite. Nova älskar att vara ute och var så arg på mig igår när vi inte kunde gå ut. Nadja kommer till oss runt lunchtid och stannar ett par timmar, hon skulle visst ivög till ett möte klockan 15.

Just ja, måste springa ner i tvättstugan och hoppas på att det är ledigt ikväll. Måste tvätta igen =)
______
Jag förstår mig inte riktigt på dig,
hur mycket jag än försöker går det inte.

Hur länge ska man orka försöka?

Onsdag kväll (igen)

Klockan än inte ens halv tio och jag är påväg i säng. Är inte särskilt trött, men orkar inte vara uppe och hitta på nåt. Så istället blir det sängen, mys med Nova och Prison Break.

Kan lova att det var otroligt skönt att bada, känner mig sjukt avslappnad nu. Imorgon vet jag inte vad som händer, Nadja skulle nog komma förbi en sväng på dagen. Sen skulle jag egentligen vara med Elin på kvällen, men det sket sig. Tror nog att jag ska boka tvättstugan och städa här hemma inför fredagen. Då blir det nog förfest hemma hos mig innan vi drar vidare. Har inte bestämt oss än vart vi ska sen, men det brukar alltid lösa sig. Hoppas på en kanonkväll!

Godnatt mina fina! ♥


Onsdag kväll

Gud vad jag hatar att man kan lämna anonyma kommentarer! Fick en gullig kommentar idag, men inte fan kan jag se vem den är ifrån, störande! =)

Middagen hos pappa gick bra, han var tillochmed snäll nog att ge oss skjuts hem. Lillan somnade strax efter 18, hon var helt slut stackarn! Men inte så konstigt så som hon och Amanda busade ikväll.

Nu ska jag ta ett långt, varmt bad och bara njuta av lite ensamtid. Det har varit en påfrestande dag, så det behövs!


____
Jag har vandrat som en vilsen stenstaty
Jag har vart på rymmen utan någonstans att fly
Det här är slutet på resan och början på en ny
Med dig, med dig, med dig

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig



Onsdag dag

Idag är Nadja här för att umgås lite med mig och Nova. Vi har nyss kommit in från en promenad, jag var tvungen att handla lite och så. Fick helt slut på välling igår, tur så räckte det precis till en flaska.

Nova har varit lite smågnällig idag, jag tror att hon håller på att bli sjuk. Hon är lite snuvig, men annars ingenting. Jag är också lite förkyld, men det har inte brutit ut ordentligt än, tack och lov. Det kommer väl garanterat till helgen, med min otur.

Ikväll ska jag och Nova till pappa på middag, det ska bli trevligt! =)


Tisdag kväll (igen)

Nu har jag äntligen lyckats få i mig middag. Eller middag vettetusan om man kan kalla det, Nicke kom förbi med en pubtallrik från Ica. Tack!

Jag ska snart krypa ner bredvid Nova och småglo på Tv en stund, jag är kramsjuk! Imorgon kommer Nadja hit och umgås lite på dagen =)

___________

Jag som trodde att allt gick så bra,
att jag bara kunde glömma allt som varit.
Men dom senaste dagarna har bevisat motsattsen,
och det känns jobbigt.
Jag vet inte längre vad jag tycker och känner,
det är som att jag tappat den där starka biten i mig själv.

Men för Nova ska jag klara allt!

Tisdag kväll

Ensamheten är värst.
Resten fixar jag, det är bara tomheten som stör!

Tisdag dag (igen)

Idag har både jag och lillan haft tråkigt. Hon har velat gå ut och leka, hon har stått vid dörren, pekat och gnällt. Men eftersom jag inte får ner barnvagen nerför trappen med handen har vi snällt fått stanna inne. Plus att vädret inte är det bästa heller.

Vi har nyss målat med fingerfärg, och Nova fick till en superfin teckning som Nicke ska få. Dock lessnade hon ganska fort, så då fick hon bada istället. Hela hon var täckt av färg, hon tycker att det är roligare att måla kroppen än papper :P

Nu ska jag börja fundera ut nån middag åt mitt lillhjärta, jag var inte sugen så jag hoppar nog över att äta. Får ta nåt senare istället kanske.



Nova och Emelie på ÖF =)

Tisdag dag

Ojdå, ingen uppdatering alls under helgen har jag gjort, inte bra! Helgen har iallafall varit i full fart, har knappt haft en lugn stund.

I fredags kom det hit underbart folk på grillning. Vädret slog dock om så vi var tvugna att sitta inne och äta tack vare regnet. Men såklart slutade det såfort vi käkat färdigt. Vi spelade lite kubb också, och jag varnar er, spela inte det i fyllan. För min del resulterade det i en skadad hand och måndagskvällen på akuten.

Senare på kvällen gick vi ner på stan, träffade ännu mer roligt folk och sen hann vi även med krogen en sväng också. Kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig, vart är minnesluckorna när man behöver dom som bäst? Nämen, jag skoja bara.

I söndags blev det bakispizza hemma hos Nicke och lite Novamys hanns med också. Jag sov över där, för jag skulle ha Nova under dagen på måndan när Nicke var på jobbet.

Igår kom finfina Elin hit, vi gick igenom, sorterade och kastade en massa ur alla skåp i köket. Tack, det var guldvärt med lite hjälp! Vid 21-tiden skjutsade Robban oss till akuten, för att kolla upp min hand. Det blev en lång väntan, men vi hade kul ändå. Handen var inte bruten, trots att läkaren trodde det. Istället skickade han hem mig, utan vare sig bandage eller smärtstillande. Helt otroligt vad jag hatar akuten!

Idag ska jag och Nova ha en riktig mysardag, jag har saknat henne nå otroligt under helgen. Tur att hon är min nu fram tills på måndag då hon åker till sin pappa igen över natten!


Fredag dag

Typiskt mig, så fort jag absolut inte vill bli sjuk, så blir jag just det. Vaknade upp imorse efter en jobbig natt med en pigg Nova, att jag hade ont i halsen och en sprängande feberhuvudvärk. Jag vågar inte hosta för det gör så ont, tack och lov har inte febern kommit än. Men det känns som att den inte är långt borta! Jag som hade planerat grillning + kubb + party hemma hos mig imorgon kväll.

Nova har iallafall precis åkt tills sin pappa, och kommer inte hem förrän på tisdag morgon. Usch vad länge! Tur att jag träffar henne en stund imorgon plus några timmar på måndag. Men jag vet att hon kommer ha det superbra hos Nicke. Fick precis ett mms från honom, på en bild där lillan sitter i sandlådan och leker. Åh, jag saknar henne redan enormt mycket!

Jag tror att jag snart ska lägga mig i ett bad, kallsvettas som en tok och det är inte särskilt mysigt. Ikväll blir det bara att vara hemma och äta alvedon och dricka te med honung. Och hoppas på ett mirakel, att jag vaknar upp imorgon och är jättefrisk!

Torsdag kväll

Jag har tråkigt. Är inte sådär seg som alla andra kvällar, utan riktigt sugen på att göra nåt. Nova ligger och sover så hon är inte särskilt rolig ikväll. Hon somnade så fort vi kom hem strax efter 19, utan att äta välling. Så hon lär vakna inatt och vilja äta. Men det gör ingenting, så länge hon somnar om fort :P

Jag förstår inte varför jag inte är tröttare, somnade inte förrän 04.30 imorse, och vaknade strax efter 09 av att Nicke kom med Nova. Hade en riktigt jobbig natt, ingenting gick som jag ville. Men men, så kan det vara ibland...

Orkar inte med ett långt inlägg nu. så jag tror att jag avrundar här. kanske slänger in ett inlägg till sen innan jag lägger mig =)

Torsdag dag (igen)

Typiskt mig att köpa för små skor! Att jag aldrig lär mig?
Eller, det kan bero på att jag har så ont i ena hälen, men ändå. Har gått runt med dom nya skorna halva dagen för att töja dom lite, dom är riktigt sköna faktiskt. Men tror inte jag pallar ha dom när jag går ut idag, såret måste nog läka först. Aja, det blir nog bra ändå. Viktig info för er att veta btw. =)

Torsdag dag

Ännu en supervarm dag, härligt! Dock hade jag nästan hoppats på lite svalare väder, men man ska absolut inte klaga över värmen!

Jag har precis städat upp lite i köket, och Nova håller på att busa med kissarna. Hon springer runt med vårt gamla hundkoppel och kattungarna springer efter och jagar det. Nova skrattar och skrattar, hon tycker verkligen att det är superkul!

Lillan sov bara i drygt en halvtimme idag på förmiddagen, så hon börjar nog snart bli trött. Hoppas att hon somna i vagnen en stund när vi ska på stan med Elin. Jag skulle hjälpa henne med nåt grejs till skolan tror jag, sen ska vi bara umgås. Klockan 17 ska jag och Nova iväg på middag hos Nicke, första gången vi "umgås" efter det att han flyttade. Visst har vi träffats och så, men typ bara vid hämtning/lämning av Nova. Så vi får se hur det kommer kännas.

I helgen ska Nova vara hos Nicke, ända tills på måndag. Kommer bli jobbigt, jag hatar att vara utan henne! Men jag måste ju vänja mig, när hon börjar dagis till hösten blir det att dela lika på tiden. Jag vägrar ha henne varannan vecka, det är alldelens för lång tid, så det blir väl 3-4dagar åt gången till att börja med.

Nu ska jag pussa lite på Nova, och sen göra oss färdiga. Ska inte möta Elin förrän vid 14.30 kanske, men jag tänkte att jag och Nova ska gå till nån lekpark eller så innan. För jag orkar inte sitta inne när det är så bra väder =)


Onsdag kväll

Idag har varit en kanondag. En sån där dag man önskar att den inte skulle ta slut så fort. Iallafall, jag och Nova åkte upp till Ersboda vid 14 för att möta upp Nadja. Vi tog en promenad till lekparken där det busades en massa! Kan inte förstå hur stor Nova har blivit, vart tog min bäbis vägen?

Vid 15 träffade vi Jossan, så vi gick till Willys, köpte glass och sen gick till Rusta för att lämna av Nova hos Nicke. Det är lika jobbigt varje gång hon åker iväg, jag är verkligen inte van att vara utan henne.
Jossan skulle med mig hem på middag, men när vi kom hem hamnade vi på en filt på baksidan i solen. När klockan var efter sex kom vi på att vi kanske borde käka middag, så vi gick till pizzerian bredvid mig och köpte varsin kebabrulle. Vi käkade den i parken, riktigt mysigt! Vi låg där och snackade skit och hade supertrevligt, det är så lätt att prata med Jossan..

Strax efter åtta tog vi cykeln och for till Öbacka och solade solarium. Som om det inte räckt med sol en hel dag :P Det slutade med att jag fått solutslag hela armarna och på halsen, jättevackert! Men det svider och kliar supermycket, så det kanske var dumt.

Imorgon kommer Nova hem vid 10, så då blir det en massa mys. Sen ska vi kanske gå en sväng på stan med Elin, och sen ska vi till Nicke på middag.

Nu ska jag sluta, ska krypa ner i sängen och kolla lite på tv innan jag somnar. Ska försöka hinna med att slänga upp lite bilder imorgon, orkar inte det nu. Godnatt! ♥

Tisdag kväll

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp. Får skriva ett långt inlägg imorgon, för nu orkar jag inte. Jag har mensvärk, humörsvängningar till tusen (har gråtit i 3 omgångar ikväll över ingenting), är hungrig och trött. Så för att det inte ska bli ett långt klagoinlägg avslutar jag här. Skulle verkligen behöva diska och vika tvätten, men vet ni, det får vänta tills imorgon!

Lördag dag (igen)

Nu har jag både duschat och diskat undan lite, så nu väntar bara påklädning och packning så är jag redo. Lillan saknas förresten också, men hon borde komma på en halvtimme eller så. Har lite beslutsångest vad jag ska ha på mig, måste ringa pappa och höra om det är lika varmt där som här inne i stan, för isåfall blir det bara en enkel klänning.

Ikväll ska jag vara barnvakt åt Amanada en stund, medans pappa och Malin åker iväg på middag. Får se vad vi hittar på för kul, Nova lär somna tidigt. Eller så vill hon inte alls, hon lär ha fullt upp med att göra där ute. Hoppas att Johan kommer tidigt, så har jag nån att umgås med. Funderar på om jag ska muta pappa att kliva upp med lillan imorgon, för isåfall ska jag tigga till mig en grogg. Det är ju det bästa som finns i sommarvärmen!



Bästa sommardrinken med hallon <3

Lördag dag

Nu har jag och Elin nyss varit och lämnat av Nova hos Nicke några timmar. Jag väntar på skjuts nu av Alex så jag kan åka hem och duscha och packa lite av lillans grejer. Malin hämtar upp oss efter två nångång, och då åker vi ut till stugan. Johan kommer efter lite senare, såfort han kommit hem från Sthlm.

Idag har vi varit ute och gungat, och Nova älskar det! Hon har sprungit runt och jagat Elins hund Steven, och pussat och kramat honom. Min fina tjej! <3<3

Nu ska jag vara lite social med Elin innan vi ska åka =)

Fredag kväll

Nu har jag och Elin precis sett färdigt på Hachiko, en underbar gråtfilm! Söta, söta stackars hund! Både jag och Elin småsnyftade lite där vi satt i soffan med äckligt godis och cola =) Nu ska vi strax krypa ner i sängen med Nova och se en till film, vilken det blir har vi inte hunnit bestämma.

Idag har vi haft en kanondag, vi har varit ute och lekt i det finfina vädret tillsammans med lillan. Nova har varit på superbra humör idag, och hon har haft jätteroligt! Haha, en kul grej hon gjorde precis efter att Elin badat henne var att simma runt i sitt eget kiss på Elins vardagsrumsgolv. Jag och Johan satt i soffan och hörde hur det skalpade, och när vi tittade ner låg Nova där, med kiss överallt. Så det var bara att kasta ner henne i badet igen.

Imorgon åker jag och Novis till stugan på eftermiddagen, sen kommer Johan dit på kvällen. Det blir nog kanoners, det lär bli riktigt kul. =)

Nu ska Elin kika datan och sen säger vi godnatt! =)



Finfina Elin!
Jag älskar dig, hjärtat!! ♥


Fredag dag

Idag åker jag och lillan till Elin för att spendera natten. Vad vi ska hitta på vet jag inte, men det lär bli en hel del tjejmys ikväll!

Jag har precis duschat och sminkat mig, så jag ska snart klä på lillan och så, sen åker vi. Eller, vi är nog inte färdiga förrän om en timme eller så, men iallafall. Typiskt tjejer =)

Det får bli ett kort inlägg idag, får se om jag orkar/hinner blogga lite ikväll, men det tror jag nog.



TröttisNova ♥ ♥

Torsdag kväll (igen)

Vet ni vad? Ni får ingen bildbomb ikväll. Har suttit och laddat in en massa bilder på facebook, och det räcker. Jag lessnade, så ni kanske kan få det imorrn. =)

Nu ska jag strax krypa i säng och börja på 4e säsongen av Prison Break! Godnatt! =)



Finaste, finaste tjejen!
Vad skulle jag göra utan dig? ♥

Torsdag kväll

Idag har det varit en bra dag. Klev inte ur sängen förrän vid 10.30, skulle möta Jossan på stan 12.30. Men jag gick ner lite tidigare för att träffa Elin en stund, det var mys. Jag och Jossan käkade på Subway till lunch, sen var vi med Elin en sväng och åt mjukglass. Jossan skulle kika på en avslutningsklänning, så vi lämnade Elin och gick till Gina Tricot. Jossan hittade en superfin klänning, och hon var så jäkla snygg i den! Helt sjukt! Dock var den lite dyrare än hon tänkt, så hon vet inte om hon ska köpa den.

Vi gick även en sväng på Skopunkten, och jag var tvungen att impulsköpa ett par skor. Jossan tyckte dom var skitsnygga, dock gjorde inte jag det ibörjan. Men vad tusan, dom gick på 99kr, men jag fick dom för 75 men rabatt eftersom Jossan också köpte ett par skor. Måste dock vänta ett par dar innan jag kan använda dom, var ju så duktig igår att jag råkade slänga upp balkongdörren på hälen så det blev ett hål. Har sjukt ont, så hoppas det går över snart.


Jag tog bussen vid 15, åkte hem till Nicke för att hämta hem min fina lilla tjej igen. Vi åt middag hos Elin, Johan kom och joinade oss också. Det var trevligt!
Nu ligger Nova och sover, och jag funderar på att snart krypa ner i sängen. Somnade med henne vid 19.30, men vaknade strax efter åtta då det ringde på telefonen.

Har äntligen hittat kamerasladden, så tänkte slänga upp lite bilder från helgens festligheter och när vi var på ÖF i tisdags =)

Onsdag kväll (igen)

Nu har jag precis långbadat, det var riktigt skönt! Sängen lockar rätt kraftigt, så jag tror att det blir att krypa ner och se lite Prison Break. Men det är alldelens tomt där, och det känns inge roligt. Tur att mitt lillhjärta kommer hem imorgon och inte åker iväg förrän på måndag igen. Måste försöka hitta på några planer inför helgen också. Vad vet jag inte, men nåt kul måste det bli iallafall!

Inte fanns det några roliga att prata med här på datan heller, så jag förstår inte varför det ska vara så svårt att slita sig? Nej, nu jäkla stänger jag av skiten!



♥ Den vackraste stunden i livet
var den när du kom! ♥

Onsdag kväll

Nu har Johanna nästan nyss åkt hem, hon var här på middag och en massa skitsnack. Jag gillar verkligen den tjejen, hon är så lätt och skön att prata med! Fick även en supersöt gå-bort-present, en rosa vasflaska med en rosa blomma. Supergulligt, den står nu på mitt köksbord.

Ikväll sover Nova hos Nicke, så jag är ensam hemma. Och det är så jobbigt när hon är borta, hela jag känns tom för att jag saknar henne så. Nicke har henne varannan helg, plus att hon sover där måndag och onsdagkväll. Jag har henne dock varje dag på dagen, eftersom han jobbar. Hur vi ska lösa det sen när hon börjat dagis vet jag inte, jag kommer aldrig klara av att vara utan henne varannan vecka. Min lilla bäbis, som jag haft nära mig dygnet runt.

Imorgon ska jag på stan med Jossan, och sen hem till Nicke för att hämta Nova. Då går vi till Elin för att äta middag, det blir mys!

Nu ska jag sluta, ska snart gå och bada! =)

Tisdag kväll

Nu har bloggen legat nere över en vecka, men jag tänkte ta tag i den igen nu. Jag behövde den tiden för att sortera alla tankarna och hitta min egen väg. Mycket har hänt den här veckan, jag har insett saker både om mig själv och andra som jag borde ha gjort för länge sedan. Hela mitt liv har förändrats, men nu börjar framtiden ljusna och jag vet att jag kommer klara det här på egen hand. Jag måste bara hitta mig själv och inse att jag är starkare än jag tror. Jag ska leva mitt liv precis som jag vill ha det, utan att känna skuld över något. Det är dags att jag går med mina egna steg, för det kan jag.

Så som ni säkert alla har förstått har jag och Nicke gjort slut, varför har ingen med att göra. Jag tänker inte hänga ut vare sig mig själv eller honom här, utan ni får gott leva i ovisshet. Jag vet dock att jag är glad att han alltid kommer finnas i mitt liv genom Nova. Jag hoppas att efter att vi gått igenom den första tiden att vi kan umgås som vänner, eller iallafall som föräldrar till Nova. För jag tycker att det är viktigt att vi kommer kunna komma överens och kunna träffas tillsammans med Nova. För hur det än är så är vi tre en familj och kommer alltid vara det.

Jag har så smått börjat finna mig i ensamheten, och det stora ansvaret man har när man är ensam med barn. Nova gör att jag känner mig så stark, för jag måste klara allt för våran skull. Jag är överlycklig som har en sån underbar dotter! 

Jag läser mycket bloggar, speciellt många mammabloggar. En blogg som jag älskar att följa handlar om en tjej som uppfostrar sin son utan nån som helst hjälp av nån pappa. Jag känner sån respekt och beundran över hur hon, och alla andra, klarar det. Jag tycker att vissa dagar är nog jobbiga, och jag har ändå Nicke som ställer upp. Jag vet att klarar dom det så klarar jag det. Jag måste bara komma in i rutinerna och vanorna.

Jag vill inte att det här ska bli ett klagoinlägg, för jag har egentligen ingenting att klaga över. Jag har världens finaste dotter, underbar familj och vänner. För nu sätter jag stopp på det som varit och försöker hitta tillbaka till mitt gamla jag. Den som hade energi till tusen och alltid var glad. För det är den personen jag är egentligen. Jag ska göra det jag känner för och det som är bäst för Nova. Så är det, sen bryr jag mig inte om vad folk tycker. För jag är jag, så är det! Och nu är det bara jag som kan styra livet, så det gäller att styra det rätt. Men misstag händer på vägen, dom är bara till för att lära.




Dålig uppdatering, men...

Trasiga hjärtan skriver inga vackra ord


 


RSS 2.0