Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny, ingen känner mig så väl som du - L W

Det blev ingen kameraundersökning idag, dom kom fram till att den nog inte skulle hjälpa till i sökandet efter felet. Istället har dagen endast bestått av att ligga i sängen och ha småtråkigt, förutom under besöken. Fd svärfar och bästa chefen har varit här med kryapåmigpresenter, och älsklingen kom förbi några timmar på eftermiddagen. Riktigt mysigt, jag fick sova på hand arm en stund, som jag längtat!
____
Ikväll ville Lillan prata med mig för första gången på länge i telefon, hon hade det superbra ute i stugan med sin morfar och lillmoster. Jag saknar verkligen henne och längtar tills vi får mysa hemma igen. Förhoppningsvis kanske jag kan få åka hem imorgon, beroende på om jag får behålla nån mat. Ikväll har jag faktiskt fått i mig 2 mariekex och lite saft utan att kräkas, rekord på en hel vecka.
_____
Nu ska jag se lite film och sen försöka glömma hungerkänslorna med lite sömn. Håll tummarna att jag mår bättre imorgon!

När det vi hade hoppats på föll ihop och gick i kras, var det nästan som att glädjen inte fanns - L W

Tänk vad man kan bli glad över så lite ibland, just nu njuter jag av att droppet är frånkopplat för en liten stund så att jag kan röra mig fritt och att jag fått duscha. Sen igårkväll är jag fastande (inte för att det gör sån skillnad med tanke på att jag inte äter) eftersom jag nog idag ska iväg och göra en gastroskopi (tror jag att det heter?). Jag tänker dock kräva att bli sövd, jag vägrar vara vaken. Jag har så känsliga kräkreflexer att det kommer vara helt omöjligt för mig att få ner den där jäkla kameran i halsen. Vi får se vad läkaren säger när han/hon kommer hit för att prata.
.
Igår hade jag massvis med besök, verkligen trevligt men det tar på krafterna. Idag är faktiskt inget besök inbokat mer än att min älskling kommer en stund, och det känns rätt skönt faktiskt. Dock vet jag att jag kommer bli sjukt uttråkad sen och lär ångra mig. Men det är ju valborgsfirande ikväll så jag tror inte så många är så sugna på att spendera massa tid med mig på sjukan.






Jag saknar dig, prinsessan! <3

Han sitter tyst bland gammalt skrot, kan inte se för allt sot att ingen sitter mittemot - L W

Nu har min vackra lilla dotter varit här och hälsat på mig på sjukhuset, kändes helt underbart att få mysa med henne en stund. Kunde dock inte hålla tårarna inne när hon for, hela min kropp skriker efter mer närhet och kärlek.

Jag hoppas att jag får åka hem snart, men det ser inte så ut. Jag får fortfarande inte behålla någon mat, och måste få morfinsprutor varannan timme. Läkarna har inte lyckas fastställa vad som är felet på mig än, dom har lite olika teorier men ingen verkar stämma helt. I några dagar trodde dom att jag skulle behöva operera bort blindtarmen, men det var visst fel. Nu idag ska jag iväg och träffa gyndoktorn igen, dom börjar fundera på om nåt inte står rätt till där. Jag hoppas verkligen, verkligen inte det.

I övrigt så har jag världens finaste vänner och familj som bryr sig och som mer än gärna kommer hit och håller mig sällskap. Det betyder enormt och värmer mitt hjärta ska ni veta! Utan er hade dom här dagarna varit outhärdliga.












Du är början på nåt nytt och nånting underbart - L W

Det har varit ett jobbigt dygn för mig, som nu slutat med inläggning på sjukan. Det började i tisdagskväll med att jag fick riktigt ont i magen, samma onda som jag hade sist jag blev inlagd. Jag kunde knappt sova något, men försökte ändå fara på jobbet igår. Två timmar orkade jag med innan jag var tvungen att åka hem. Lyckades faktiskt få några timmars sömn innan Älsk kom och hämtade mig för ett besök på akuten. Det gjordes en del undersökningar och togs prover, men dom kunde inte komma fram till varför jag hade så ont. Efter nästan fyra timmar där fick jag välja att stanna över natten eller åka hem och komma in igen på morgonen. Jag valde att åka, men hann bara hem till Hjärtat innan jag började kräkas och smärtan ökade massor. Vi åkte tillbaka in och dom gav mig morfinspruta. Nu ligger jag med dropp på kirurgavdelningen och borde försöka sova. Dom funderar på att operera bort min blindtarm imorgon, men först måste det tas mer prover och göras ultraljud. Jag är faktiskt skiträdd, rädd för operation, rädd för smärtan och rädd för ensamheten jag känner nu. Världens finaste pojkvän har funnits vid min sida hela tiden tills nu, och det är jag sjukt tacksam över. Han utstrålar så mycket värme och kärlek, det är så underbart att vara i hans närhet. Han gör mig så lycklig!

Nu ska jag be om mer morfin så jag kanske lyckas få sova några timmar, förmodligen blir det ännu en jobbig dag imorgon.

Jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du - L W

Idag har det varit fullt upp fram tills nu, så jag ska nog krypa ner i sängen strax och se lite serier. Jag har varit på middag hos mamma tillsammans med Jossan, vilket var supertrevligt då det faktiskt var rätt länge sen. Efter det blev det en sväng till Obs för att hämta ut paket, och sen vidare för ett stenhårt pass på gymmet. Kommer bli skönt att lägga sig, benen är helt slut! 
 
Inatt får jag sova helt själv, då hjärtat mitt valde hotellövernattning med spa istället för mig, vilket jag inte alls förstår hur han kunde göra. Haha nämen, lite avis är jag faktiskt, det hade inte suttit helt fel. 
 
 
Jag saknar min lillsessa!

Jag hugger i sten, men jag tror att jag sakta börjar se en kontur - L W

Nu ikväll har jag gjort bort veckans tyvärr första och sista träning på gymmet. Jag har helt enkelt inte kunnat träna innan, så dagens pass satt riktigt jäkla skönt. Ska se till att hinna med massor med träning i veckan nu när jag inte har Lillan hemma. Då blir det så svårt, måste ju ha barnvakt osv..

Nu är jag på bussen påväg till världens finaste pojkvän för en massa mys. Hatar att han bor på fel ställe dock, det är drygt att behöva åka två olika bussar för att ta sig dit. Men snart är det sommar och då kan jag cykla, så mycket smidigare!

Jag är nog mera inspirerad nu, jag längtar inte längre efter tågen som ska ta mig härifrån - L W

Idag är det tråksöndag, den dagen då Lillis åker till sin pappa i en vecka. Jag får alltid lika ont i magen varje gång, saknaden börjar redan komma. Men vi får försöka göra det bästa av dagen ändå och försöka njuta av dom sista timmarna tillsammans.
 
Lillis har nyss gått ut och lekt, jag ska bara klä på mig och sen göra henne sällskap. Vi har haft en lång mysmorgon idag med film och massa kramar, jag har laddat upp med kärlek så jag förhoppningsvis överlever en vecka. 
 
Igår var Anna och fine Benjamin här för massor av bus och lek. Barnen leker helt fantastiskt bra tillsammans, det märks att dom spenderar mycket tid tillsammans på dagis. Vi åt även middag ihop och barnen hann med lite lördagsgodis och film. På kvällen kom Carro hit för en eller två drinkar och galet med skitsnack! Vi klickar fruktansvärt bra hon och jag, det blir inte många sekunder av tystnad. Jag är så glad att Carro fortfarande, efter 6-7? års vänskap, har en sån stor plats i mitt hjärta. Trots en del tjaffs och bråk genom åren vet jag vart jag har henne och att hon alltid, no matter what, ställer upp. Hon är inte som dom allra flesta som sviker så fort något bättre och lättare dyker upp, såna som endast tänker på sig själva.Såna som man nu i efterhand inser att man borde raderat ur sitt liv för länge, länge sen. Hon är min bästa vän!
 
 
 

Vi är dom som vill härja som vinnande hjältar, vi kan om vi vill men vi kräver support - L W

Jag och Lillis hade planerat in en riktig myskväll ikväll, med massor av gotta, film och kärlek. Det började bra med gomiddag och lite bus, men hon somnade innan vi ens hann börja med myset. Jag låg på mage i soffan när hon kröp upp och la sig på min rygg, sa "mamma, jag vill ha myskväll" och sen somnade hon på en gång. Stackarn var  supertröttis, hon vaknade inte ens när jag försökte åla mig upp ur soffan med henne på ryggen. Inte heller gick det att väcka henne för toabesök, jag får se till att lyfta över henne till toan sen.
 
Istället får jag mysa med storhjärtat ikväll, han kommer hit om en liten stund. Han jobbar kväll imorgon vilket innebär att jag får ha bästa mysmorgonen med båda mina hjärtan imorrn. Finns det något underbarare? 
 

När du har vunnit, kom ihåg mig då - L W

Nu har Lillis lagt sig för natten, hon fick lyxa till det med lite filmtittande i hennes säng tills hon somnar. Jag har precis startat en tvätt och gör mig nu klar för hockeykväll med pappa. Han kommer snart hit, trevligt med lite kvalitetstid bara han och jag, det händer alldeles för sällan! Min pappa är bäste!

Förövrigt så har jag haft en kanonhelg! I fredags fest med Anna och hennes grabbar, sen i lördags blev det hockey, öl och utgång med älskling och hans vänner. Jättekul, dock är jag nästan lite för gammal för tvådagars känner jag. Hann knappt sluta bakiskräkas innan det var dags att börja öla igen. Lite jobbigt, men helt klart värt. :)

Nu börjar hockeyn, SM-guld till Saik snart! Eller hur, hjärtat mitt? ;) <3

Och vi pratar om vart vi ska just inatt men jag antar att vi menar hela livet - L W

Idag blir en kort dag, snart ska jag sluta och då möta upp fina Anna, vi ska på bolaget och sen hem till mig. Ikväll blir det först middag och massor med tjejsnack hos mig innan vi drar vidare till Haga på fest. Anatar att vi lär hinna med ett par öl på Olles senare också, det brukar lätt kunna bli så. =)
 
Hursom, så känns det skönt med helg, för det betyder att det inte är allt för länge kvar tills bäbis kommer hem för mammavecka.
 
Nova och Benjamin
"Vi är kära och gillar att pussas" som Nova sött brukar säga.

Hon sa nu har jag rensat ur, nu spelar inget någon roll - L W

Ännu en vecka utan uppdatering, jag skyller på att jag faktiskt haft fullt upp. Dagarna på jobbet går riktigt fort nu när jag håller på att lära upp mig på nya spännande saker (kan förklara mer när jag har bättre med tid!), sen har mesta dels av tiden spenderats med hjärtat. Eller, iallafall kvällar och nätter. Jag har även hunnit med 2 träningspass, middag hos pappsen, middag med älsklingens mamma&mormor, hälsa på hos bror, köpt en snygg jacka osv osv...
 
Idag har jag haft mystorsdag med Lillan, underbart! Jag har saknat min lilla tös! Hon är så fin, idag sa hon till mig: "Mamma, vet du? Jag älskar dig så mycket att mina tänder går sönder!" Kan lova att jag blev tårögd av kärlek!!
 
Nu ska jag faktiskt krypa ner ensam i min egna säng för första gången på länge, tråkigt nog får jag försöka överleva utan pojkvänsmys inatt. Funderar faktiskt på en liten, liten sovmorgon imorrn då jag nog ska ut på festligheter imorgon kväll, vi får se.
 
 

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans - L W

Det blev en fruktansvärt bra kväll, finaste Carro kom förbi på en rök som slutade med hockey, vin och galet mycket skitsnack. Gud vad jag saknat den tjejen!!! Bästa vän! <3

Nu har hon dock åkt hem, så jag ska krypa ner i sängen och se en film. Orkar nog inte hålla mig vaken till fina pojkvän kommer hem från krogen, han misslyckades med sina 100 dagar utan alkohol ikväll. Men 67 dagar är galet bra, älskade du! <3 Jag har lovat Nova att som straff får (läs: måste) hon vara superjobbig med honom imorgonbitti, lite måste han plågas. =)

Inatt så drömde jag om dig och det väckte gamla minnen. Jag fick aldrig nån chans - L W

Idag är jag och bäbis hemma sjuka så dagen har bestått av massvis med mys. Vi tog lång sovmorgon med filmtittande, vi har ätit blåbärspannkakor och badat tillsammans. Just nu är Lillis ute på balkongen i solen och "tittar på jobbargubbar" som hon säger, medans jag ska fixa möblerna i vardagsrummet tror jag. Men först en massa kaffe! 
 

Min älskling har ett hjärta av snö, så skört och vasst som skaren - L W

Tomt med uppdatering i veckan, men datorn har inte startats alls här hemma. Bloggar nu från telefonen vilket jag även kunnat gjort innan iof, men har en del bilder jag velat lägga ut. Fråga mig inte varför, men när jag ska lägga upp bilder från mobilen blir det i alldeles för stort format vilket inte ser bra ut någonstans. Kanske, kanske imorgon att jag orkar engagera mig lite här.

Nu sover bäbis sen en stund tillbaks och jag har tänkt lägga mig i kvällens andra varma bad. Jag fryser helt fruktansvärt mycket, hoppas det inte är feber på ingång. Hur som så får möblering av lägenheten vänta tills senare ikväll eller imorgon, just nu orkas det inte. Det ser hemskt ut här hemma, jag har fått nya fönster överallt vilket tvingade mig till att styra undan alla möbler och allt igårkväll.

Aja, svammel och tråkprat, vi slutar nog här för ikväll.

Du är resan som jag velat ska ta fart, du är gåtan som jag aldrig löser klart. Du är början på nåt nytt och nånting underbart - L W

 
En månad idag.
En månad fylld av kärlek.

Det sägs att kärlek lovar stort men håller tunt, du kan kalla det förnuft men aldrig sunt - L W

Nu har mitt storhjärta åkt iväg så jag och Nova ska nog klä på oss för lite utelek. Det blev verkligen en lång mysmorgon här hemma, klockan var strax innan tolv innan vi alla tre masat oss ur sängen för lite frukost/lunch. Om drygt två timmar ska Nova iväg på middag med sin pappa, så jag ska passa på att åka och handla. Tur att jag har världens bästa pappa som alltid ställer upp och skjutsar, guld värt!

Idag skulle vi egentligen umgås med fina Anna och Benjamin, men dom var inte helt friska så vi bestämde middag på onsdag istället. Nova är supertaggad, hon säger att Benjamin är hennes pojkvän och att dom brukar pussas på dagis. Sötnosar! <3

RSS 2.0