Tisdag dag

Här sitter jag nu med systeryster Nadja. Har varit på banken med pappa idag, men fick inte ut nå pengar. Måste tydligen ha med båda föräldrarna, men det löste sig iaf. Sen åkte jag till Nadja, och drog med henne på promenad. Fast egentligen ville jag abra ha sällskap hem. Tur att hon är så snygg när hon är nyvaken och oduschad. Man skämms inte! ;D

Nu väntar jag på att älsklingen kommer hem så vi kan packa färdigt det sista och städa lite. Vill ju komma hem til en fin lägenhet och inte böhöva städa det första man gör.

Ska vbli så sjukt härligt att få komma bort bara vi två. Tagga liseberg och en massa shopping också. Men tågresan känns otroligt dryg, tog sittplatser hela vägen så man blir nog grymt less. Men det är ändå värt det, när man kommer fram.

Här är några bilder från hotellrummet vi ska ha i göteborg! =)







Måndag dag

Okej, nu var det tre veckor sen jag skrev här. Vet inte vad som hänt, har nog bara blivit lat och glömsk på sista tiden. Måste bättra mig och börja skriva igen, annars är det väl lika bra att lägga ner allt?

Midsommar i helgen, hade jättekul. For ut i stugan på torsdag kväll och bara tog det lugnt. Midsommaren började med att vi vakna typ sådär vid nio, tog det lugnt och duschade och gjorde färdig oss. Allt folk började komma runt ett-två, det kom  mer folk än jag trodde, vilket var kul. Under dagen drack vi, reste midsommarstången och umgicks. Tur att vi fick bra väder tillslut, det blev riktigt varmt. Sen var det dags för middagen, började med sill å allt sånt, sen åt vi grillat med potatisgratäng. Inte för att man var särsklit hungrig, men lite var man ju tvungen att trycka i sig. Under kvällen hände allt möjligt, bada, basta, dricka ännu mera å så. Hade jätteroligt, helt klart bättre än vad jag trodde.
Sen låg man bakis hela lördagen, när vi kom hem till stan igen blev det bakispizza och film.

Imorgon åker jag å älsklingen till göteborg. =)
Tåget går 20.20 och vi är framme nån gång runt tolv tror jag. Sen stannar vi där tills på lördagkväll då vi åker hem.. Är grymt taggad på liseberg och stan. Sen blir det ju inte sämre av att vi har jaquzzi på rummet! =)

RSS 2.0