Onsdag kväll v.31+5

Tänkte bara slänga in en snabb uppdatering. Första nyår på länge jag varit nykter, men den har varit helt okej. Godmiddag med familjen, och sen bara mys och snack här hemma. Nicke for precis för att leka svartchaffis en stund, och när han kommer tillbaka blir det stan för att fira det nya året. Har en massa raketer vi ska skjuta också, så Nicke får se till att skynda sig. Men det är alltid bra med lite extra pengar, och det är ju många som behöver skjuts en sån här kväll.

Har förresten tagit av mig förlovningsringen ikväll, mina händer har svullnat så den var alldelens för liten. Nu har jag den i ett halsband, närmast hjärtat. Men jag måste erkänna att det känns otroligt tomt på fingret.

Nä, nu ska jag upp och vara social, får uppdatera bättre imorgon.
Gott nytt år på er allihopa!!!

Tisdag kväll v.31+4

Huvudvärk till tusen och på allmänt dåligt humör, så har min dag/kväll sett ut. Lyckades iaf klämma i mig lite middag, innan det blev dags för vilning i sängen. Har sett på tv och läst lite, nu saknar jag nicke. Vill ha sällskap i sängen, det är tomt här. Skulle ju egentligen till Nadja ikväll, men det sket sig.

Nä, nu ska jag fortsätta ligga här och tycka synd om mig själv.

Tisdag dag v.31+4

Idag är en sån där dag då allt känns skit. Just nu vill jag bara krypa ner under täcket och försvinna ett tag. Men fråga mig inte vad som känns jobbigt, för det vet jag inte. Skyller på hormonerna som vanligt, men jag börjar bli less nu. Ont överallt har jag också. Vaknade tidigt av magkatarren igen och det gör ju inte allt särskilt mycket bättre. Nej, nu ska jag sluta för jag har inget vettigt att skriva, det här får bli ett kort klagoinlägg. Nu ska jag lägga mig i ett långt, varmt bad och hoppas att livet känns enklare efteråt. Annars vet jag inte vad jag gör.

Måndag kväll v.31+3

Usch, vad mätt jag blev. Har gjort och ätit våfflor med lillasyster, supergott var det! Men man blir så snabbt mätt, förstår inte.
Idag har jag och Nicke varit hos barnmorskan, och allt såg bara bra ut. Mitt SF-mått låg dock lite under, men hon sa att det inte var något att oroa sig över, bäbis kanske bara låg konstigt. När vi skulle lyssna på lillskruttens hjärtljud, blev det fart där inne i magen. H*n rörde och flyttade på sig så mycket att det nästan inte gick att lyssna. Min lilla busunge! <3<3

Ikväll blir det nog riktigt lugnt, Nicke jobbar fram till sju, så det blir nog bara att vara hemma ikväll. Ska nog ta ett bad och bara kolla film eller så.

Fredag kväll v.31+0

Julklapparna vi fick ikväll var helt kanon! Av papap fick vi 4000 kr till barnvagnen, en massa hockeybiljetter, usb-minne osv. Av Jossan fick jag presentkort på 200 kr till en klippning på Blablabla och hakklappar i typ till bebben. Av Nadja en massa kak och bakböcker och en bäbisbok. En sån där man fyller i allt om barnets första år i. Den var superfin, med Nalle Puh på.
Fick en massa annat också, men orkar inte skriva allt. Så jag är helnöjd, speciellt att pappa betalar hela barnvagnen, det känns superskönt. Då kan vi ju köpa en massa annat för dom pengarna ist. Fick förresten också Sex and the city-boxen av Nicke, lyckan är total! Precis vad jag ville ha, Nicke är underbarast!

Annars ikväll har jag varit med Nadja och Jossan, vi har spelat lite Buzz och varit ute och promenerat. Jossan hjälpte mig även med magbilden:



Nu börjar jag känna mig stor,  men det är helmysigt med magen!

Fredag dag v.31+0

Oj, har inte skrivit på ett par dagar nu, men det har verkligen varit fullt upp med jul och allt. Julafton var bra, helt klart bättre än vad jag förväntade mig. Vaknade runt nio och gjorde oss färdiga, innan det var dags för jullunch hos Nickes mamma. Det var trevligt, men gick ganska snabbt. Åkte till farmor och farfars grav med pappa, det var grymt länge sen jag var där. Men det går inte en dag utan att jag saknar!
Kalle och julmiddag blev hos Nickes pappa, öppnade paket där osv. Fick bra saker, en ipod nano och en parfym av nicke, saker till bäbis och en massa annat. På kvällen for vi till Kicki för att fira med pappa och dom. Var även förbi mamma en sväng, har inte träffats på drygt ett år. Det var helt klart en av höjdpunkterna under dagen, men skriver inget mer om det här. Nu blir det iallafall att ta tag i allt och försöka lösa allt.

Igårkväll blev det spelkväll med pappa och alla, spelade Buzz. Skitroligt! =)
Nu ska jag hoppa in i duschen för Nadja och Jossan kommer på drygt en timme, och jag ska hinna baka en kladdkaka innan dess också. Ikväll blir det att öppna alla julklapparna från pappa och syskonen. Känner peppen! =)

Skriver mer sen, känner mig äckligt stressad faktiskt. Ska även lägga in veckans magbild då, går ju in i vecka 32 nu. <3<3<3



Tisdag dag v.30+4

Tänkte slänga in en snabb uppdatering nu såhär på morgonen (dagen?)
Ska strax iväg till stan med Nadja, för sista julklappsköpen. Måste hitta något till Nicke, men har ingen aning om vad, får snart panik. Och dethär är ju sista chansen, julafton är imorgon. Känner egentligen ingen som helst julstämning, så det är svårt att få in i huvudet att det bara är en dag kvar. Kommer ihåg när man var liten och räknade ner dagarna i en månad innan den stora dagen äntligen kom. Men nu är det inte alls så, man märker att man blivit stor. Nu känns det mesta bara jobbigt, tyvärr. Får satsa på nästa jul ist, då bäbis är här och vi har vår egen lilla familj. Det kommer bli supermys!

Igårkväll var jag och pappa ute och övningskörde, och for förbi min faster för lite fika. Det var trevligt, länge sen jag träffade dom. Och lite roligare blev det när jag fick en massa pengar också, trevligttrevligt =)
Till kvällsfika bakade jag scones, supergott! Var grymt länge sen jag åt det, måste nog ha varit då jag fortfarande bodde hos mamma. Vilket är länge sen, lite mer än ett år sen.

Nej, nu blir det att skynda sig, måste avr nere på stan inom en timme.



Haha, hittade fulaste bilden på mig (Nicke var dock sötaste!) sen vi var i sundsvall.

Måndag dag v.30+3

Vaknade relativt tidigt idag, Amanda kom och väckte mig runt halv tio. Då blev det mys i sängen framför barnkanalen. Resten av dagen har bestått av paketinslagning. Så nu är alla julklapparna inslagna och färdiga, skönt!

Vet inte vad jag ska hitta på idag, hade tänkt tvätta, men tvättstigan är upptagen nu, så det får nog bli ikväll. Jag som var sugen på att hitta på nåt. Pratade nyss med Nadja i telen, kanske blir att åka förbi där en sväng senare.

Nä, ska nog gå och krypa ner i ett varmt bad nu! =)

Söndag kväll v.30+2

Nu är jag less, less, less. Har städat och dammsugat överallt, och det känns i ryggen kan jag lova. Har aldrig varit med om att ha så ont. Just nu saknar jag tiden då jag inte hade magen i vägen, och då allt inte gick så tungt. Men det är bara att gilla läget, och göra det bästa av det. Men jag känner att snart är det Nicke som får ta över det "jobbiga", för ryggen säger verkligen ifrån.

Idag har vi varit ute och strosat i affärer, bla ÖB. Köpte små, små bäbissockar, supersöta! Till middag käkade vi tacos, och oj, så gott det var. Nu är Nicke och spelar hockey, förstår inte hur han kan för det är super kallt ute. Men han är duktigt, min pojke.
Ska städa färdigt nu, och sen lägga mig i ett långt, varmt bad!

Lördag kväll v.30+1

Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Har varit på Strömpilen och kikat i affärer med Jossan och Nicke, sen bakat pepparkakshus. Haha, jag och Jossan ska inte baka tillsammans har jag märkt, för båda är lika petnoga och har lätt för att bli sura. Men vi hade kul ändå, Amanda hjälpte till lite också. Så det blev helmys! Till middag blev det pizza med Nickes pappa, mumma!

Gårkvällen blev kanon, jag och Jossan var på bio och såg Twilight, sjukt bra film. Trodde inte alls att den skulle vara nån höjdare, men tji fick jag. Efter det blev det hem för att se en till film med Jossan, kommer dock inte ihåg vad den hette, det var nån halvskräckis. Ganska bra faktiskt.

Både jag och Jossan var klantiga och lyckades skämma ut oss på flera olika sätt. Jag spillde ut nästan alla popcornen på bio, så det bara flög typ över allt. Sen ramlade jossan på isen utanför statoil och kunde inte resa sig. Så hon låg där och skrattade och folk bara gick förbi. Och stackarn har ont idag, blåmärken tror jag hon fick också. Måste säga att det var grymt roligt att se, det gick som i slowmotion alltihop, jag kunde inte sluta garva!

Har även beställt en barnvagn idag, det blev en ljusgrön fårn www.annaaxel.se. Nicke fick den stora äran att välja färg, då jag har världens beslutångest. Det fanns ju hur många olika färger som helst, så det gick verkligen inte. Men jag är nöjd, hoppas bara att den ser bra ut i verkligheten, och att den är skön att styra. Får åka över till Mia för att testa lite. =)


Tänkte slänga in veckans magbild också innan jag slutar. Ska upp och socialisera mig en stund, och vänta på att nickepicke ska komma hem!


Fredag dag v.30+0

Ännu en fredag, och jag byter vecka igen. Den här gången går jag in i v.31 (av 40), så det är inte alls länge kvar. Börjar känna paniken komma, om drygt två månader kommer jag sitta här med en liten bäbis. En som bara är min (och nickes såklart <3), och som jag alltid ska leva med. Känns helt sjuk overkligt faktiskt, forfarande. Ska beställa en barnvagn nu under helgen, har hittat en massa på www.annaaxel.se så nu gäller det bara att bestämma vilken färg och så. Det blir iafllafall en duovagn, de var mycket snyggare. Ska rådfråga syster när hon kommer hit ikväll, behöver hjälp. Det finns så många fina.

Sen hoppas vi på mer bäbisgrejer i julklapp, det går inte att förstå hur mycket man egentligen behöver. Ska ta mig ett snack med Mia hade jag tänkt, så ingenting glöms bort. Funderar på att skriva en lista eller nåt, jag som gillar att vara organiserad. Måste se till att ta mig dit till henne snart, vill ju mysa lite med hennes lillkille. Sötaste!

Idag blir det nog bio, känner mig frisk och så. Har inte spytt varken idag eller igår, så det känns bra. Men vi ser väl, känenr mig dock inte hundra. Lite slö och seg osv. Nicke åker iallafall till Sundsvall för öl och hockey ikväll, så jag blir ensam. Eller egentligen inte, Jossan kommer ju. Ska be henne om hjälp med veckans magbild också, den måste ju tas idag.

Ananrs så har jag väl inte så mycket att skriva, ska strax gå ner och väcka nicke som sovit en timma sen han kom hem från jobbet. Ska nog hinna med lite mys också, jag får passa på nu, då han ska bort i ikväll.



MAMMAS HJÄRTA! <3<3<3

Torsdag dag v.29+6

Igår morse då jag vaknade hade jag åkt på magsjuka. Dock verkar det vara påväg att gå över, har iallafall fått behålla frukosten än så länge. Igår kom det upp på en gång, så det verkar gå framåt. Känner mig lite piggare, men är ändå grymt trött och mår illa. Så gårdagen blev hellugn, sov nästan hela dagen, och de timmar jag var vaken blev det film och tv.

Hoppas att jag mår helt bra till imorgon, jag och jossan hade tänkt fara på bio. Men som det känns nu så får vi skjuta upp det. På lördag blir det iallafall pepparkakshusbakning. =)

Orkar faktiskt inte skriva mer, ska krypa ner under täcket och se på film ahde jag tänkt.

Tisdag dag v.29+4

Är hemma med Amanda idag med, hon är fortfarande dåligt. Dock så har febern försvunnit, men nu ahr hon fått ont i halsen och så. Hon är på gnällhumör också, ingenting verkar duga. Men det är bara att ha tålamod, och det är något jag måste öva på. Vi har suttit och sett på barnprogram hela dagen, spännande. Så nu är jag less. Funderar på att hoppa in i duschen eller kanske lägga mig i ett bad. Pandan klarar sig nog själv en stund. Snart kommer Nicke hem också, eller om typ en och en halv timme. Så det längtar vi till! <3

Har inget att skriva nu, så jag får återkomma med en uppdatering senare!.

Måndag dag v.29+3

Okej, lite sent men. Lägger in veckans magbild nu. Inte alls lika bra som de andra, eftersom jag tagit denna själv. Men det duger.



Dagen hittils har varit bra, har bara myst med Amanda och sett på barnprogram. Hennes feber håller på att försvinna nu, men hon har ont i halsen och är inte alls särskilt pigg. Så vi har bara tagit det lugnt och ätit glass. Mumma!

Nu väntar jag på att Nicke ska komma hem, han slutar om typ en halvtimme. Så då får jag lite vuxet sällskap!

Måndag morgon v.29+3

Oj, chocken jag fick precis. Lyckades visst få ett MVG på provet i Personaladministration, jag som inte alls trodde det gick bra. Aja, det är ju bara att tacka och ta emot, nöjd blev jag iaf.
Har ganska nyss vaknat, älsklingen ringde och väckte mig. Ska vara barnvakt åt Amanda idag, min lilla stjärna har feber och är sjuk. Men hon sover fortfarande, trodde hon skulle komma tidigt och väcka mig. Men jag tror inte hon har sovit så speciellt mycket i natt, så det är bra att hon ligger. Plus att jag får ta det lugnt såhär på morgonen, inte alls dumt.

Igår blev det julmiddag för hela slanten, supermys! Äntligen har man börjat få julstämning, även om det bara är lite. Här hemma satte vi även upp granen, jättefin blev den.

NU måste jag sluta, tror att hon håller på att vakna nu där uppe i soffan.




Fredag kväll v.29+0

Ännu en vecka har gått och tden som gravid blir bara kortare. Går in i vecka 30 idag, så det är inte speciellt länge kvar nu. Känns otroligt spännande, men det är fortfarande svårt att fatta. Om två och en halv månad har jag en liten bäbis att ta hand om. Kan ni förstå?

Var hos barnmorskan imorse igen för att göra en glukosbelastning. Skulle dricka tre glas med nån sockerblandning för att se hur kroppen tar hand och bryter ner sockret. Fick ligga där i två timmar, hade med mig ipoden men somnade. Allt såg då bara bra ut, ingen graviditetsdiabetes eller några problem. Dock fick vi kolla bäbis en extra gång, första gången vi lyssnade på bäbis hjärta slog det alldelens för snabbt, så banrmorskan ville kontrollera igen efter en halvtimme, och då hade allt gått tillbaka till det normala. Så det avr skönt att det inte var något fel, barnmorskan så att det kan bli så ibland pga allt socker, men ville ändå kolla upp lite extra.

Annars har jag inte hunnit med så mycket, även fast jag vaknade kl sju imorse. Det hos barnmorskan tog mellan åtta och elva, och sen blev det hem för lunch. Åkte till Rusta med Malin, och sen storhandling med Nicke inför söndagens julmiddag. Väntar på att älsklingen ska komma hem från hockeyn, ska åka iväg en sväng till Ersboda för att hämta igen våran tv.

Var förresten och kollade på ytterligare en lägenhet igår, på Ersboda. Den avr också jättefin, inga fel alls egentligen. Men både jag och Nicke är osäkra, vi vet som inte hur vi ska göra riktigt. Blir att ta sig en rejäl funderare under helgen.

Aja, ska upp och sociala lite med familjen en stund, sen blir det att ta veckans magbild. Slänger väl in en bild imorgon..

Torsdag dag v.28+6

Ännu en dag jag vaknar av magkatarren och inte kan somna om. Jag hatar det, och inga tabletter hjälper heller. Tur att jag har kissen här som är supermysasjuk och som gör allt lite lättare. Bäbis har även vaknat i magen nu, börjar känna hur det bökas omkring där inne. Igår var det sån aktivitet innifrån att jag låg och tittade på hur det rördes, tillochmed familjen lyckades se lite. Det var supermysigt!

Har inte uppdaterat något under veckan eftersom internet inte funkat, har nästan fått panik! Men nu fungerar det iaf, =)
Har väl egentligen inte hänt så mycet under veckan, har varit med Elin, hos doktorn för att göra ett EKG osv. Var även och kikade på en lägenhet igår, en trea på berghem. Den var superfin, totalrenoverad för ett år sen om jag minns rätt. Men det avr ett pyttelitet badrum, så vi sket i det. Badrummmet och köket är viktigt! Lite synd, jag hade annars lätt kunant flytta dit. Ska iväg ikväll och kolla på en lägenhet på Ersboda, så vi får väl se om vi gillar den bättre.

Var hos barnmorskan i måndags, och allt såg bara bra ut med lillskrutten. Den växer och hjärtat låter helt perfekt! Känns kanonbra, för nu är det inte särskilt länge kvar, går ju in i vecka 30 imorgon. Börjar dock känna mig rätt stressad över allt som måste inhandlas, var runt och kikade på Barnens hus och Babyproffsen igår, och det är inte billigt allt man behöver.

Ikväll är det sista föräldraträffen klockan två, sen ska vi iväg och äta och umgås hos Anna och Uffe, innan vi måste smita iväg för att kika lägenhet. Vet inte vad jag ska hitta på nu under dagen, speciellt inte när jag vaknade som himla tidigt. Kanske ska jag försöka vara duktig? Aja, vi får se.

Måndag morgon v.28+3

Vaknade runt tio idag, men har latat mig lite framför datan en stund. Tänkte stoppa i mig lite frukost och sen ta en dusch. Idag blir det barnmorskan kl ett, och sen ska jag träffa Nadja. Vet inte vad vi ska hitta på, skulle kanske följa henne och handla eller vad hon nu surrade i. Måste komma ihåg att ringa Elin också, träffade henne en snabbis på statiol igår, och då kom vi överens om att kanske styra något ikväll.

Igår var jag och Nicke med Amanda och åkte skridskor. Inte jag dock, får ju inte åka med magen. Jag ahr nog aldrig sett Amanda ha så kul nån gång, vi kunde verkligen inte sluta skratta. Så kvällen blev kanonkul! När vi kom hem blev det varmchoklad, glögg och lussbullar. Helmys!

Fick förresten VG+ på provet i administration! Ett poäng från mvg, kändes lite surt men jag är helnöjd! Hoppas han rättar det andra provet snart också, är lite nyfiken där med.

Nä, nu måste jag ta tag i mig själv, annars hinner jag inte. =)

Söndag morgon v.28+2

Usch vad jag inte gillar söndagar. Allt känns så segt och man vet inte alls vad man vill göra. Skulle på julmarknaden på Gamlia, men älsklingen är bakis och ligger och sover. Vi får se om vi lyckas ta oss dit lite senare.

Igår blev det stan med Carro på dagen, det var kul. Länge sen det bara var hon och jag. Har saknat det.
Sen på kvällen blev det lugnt, kollade igenom en massa bäbiskläder från amanda, så nu är babygarderoben utökad ännu mer. Helmys! Sen blev det bara film och lite godis. =)

Annars vet jag inte vad jag ska skriva, har verkligen ingen skrivlust idag. Så jag slutar nog här och får uppdatera bättre under veckan.




Fredag dag v.28+0

Idag går jag in i vecka 29, och självklart har jag fixat en magbild. Den här veckan fick Nadja leka fotograf.
Har varit på Julkul på Ersäng idag, Jossan spelade ju så det var klart man var tvungen att titta. Hon är duktig hon, min syster. Träffade Nadja vid elva på stan, gick en snabbis innan vi drog till henne för lite lunch innan halv ett då allt började. Gick även på stan efter med Jossan, hon köpte nå julklappar åt hennes kompisar. Så det blev inslagning när vi kom hem.

Ikväll blir det mys för hela slanten! Jag och Nicke ska bara ta det lugnt och rå om varandra. <3<3



                                            v.29

Torsdag dag v.27+6

Happ, då var ännu ett prov avklarat. Gick faktiskt mycket bättre än vad jag trodde, trots att jag nästan inte pluggat något. Så det känns kanonskönt! Har inga mer lektioner idag, ska bara fixa färdigt hemsidan på Näthandeln. Så det blir vad jag sysslar med idag. Klockan två ska vi iaf på föräldraträff, så det blir att ta bussen där vid halv två. Sen tacos hos Nickes pappa till middag.

Var ju på förlossningen igår och kikade, helt okej. Fast tanten som visade oss runt vet verkligen inte hur man gör för att sakerna man pratar om ska bli intressanta. Så det var ganska långtråkigt, men det känns ändå bra att ha varit där så man vet lite innan det är dags. Annars blev det en lugn dag igår, lite plugg och så på dagen, och mys framför tvn på kvällen.

Nej, nu ska jag sätta igång och vara duktig. Hemsidan ska in senast imorrn.

Tisdag kväll v.27+4

Vaknade tidigt idag med, klockan sju var jag vaken och pigg. Förstår inte alls varför det blir så, grymt störande. Såg julkalendern och sen lyckades jag faktiskt somna om. Sov enda fram till halv tolv, då Nicke ringde och väckte mig. Nadja ringde och ville ha sällskap på stan, så det blev att snabbduscha och sminka mig. Kikade på lite julklappar, men köpte ingenting idag. Träffade Carro förresten, trevligttrevligt!

Nu blir det att plugga lite, och sen lägga mig i ett varmt bad. Måste ner på stan nån dag igen och köpa en sån där riskudde man kan värma i mickron. Nu börjar det verkligen kännas i rygg och nacke.

Slänger in veckans magbild nu, lite sen, men Jossan skickade den inte förrns idag. Får göra en längre uppdatering sen, orkar inte nu.



V.28

Förresten, fick hem lite bäbiskläder från Tradera idag, superfina!

Måndag kväll v.27+3

Tänkte slänga in en till uppdatering om hur dagen varit. Lyckades faktiskt somna om en stund i morse, efter att jag glott på dålig tv ett tag. Klev upp vid tio tror jag, så jag och Jossan fikade frukost innan promenaden med Gismo. Sen blev det bak för hela slanten, lussebullar, vanliga bullar och morotskaka. Har haft skitkul idag, men mest åt Jossans humör. När hennes lussebullar inte blev nå bra blev hon skitsur. Ganska sött faktiskt.
Glömde dock att ta en massa kort.

Nu sitter jag och läser lite inför veckans prov i Personaladministration, medans Nicke är ute och ränner. Han hade nåt hemligt att göra en stund, nåt om min julklapp. När han kommer hem så blir det att hoppa in i duschen och sen krypa ner och se en film. Är ganska trött så det blir helmys! 


Måndag morgon v.27+3

Klockan är sju, jag är ledig men ändå är jag vaken. Vaknade för drygt en halvtimme sen av att magkatarren spökade igen, och då är det helt omöjligt att ligga kvar och försöka somna om. Så det var bara att pallra sig upp och hoppas det går över snart. Ska iaf se julkalendern om tio min, måste ju se vad det ör för skit i år. Men lyssna bara på namnet, "Skägget i brevlådan".

Idag blir det storbak med Jossan. Det ska bakas lussebullar, morotskaka, vanliga bullar, mm. Tjuvstartade lite igårkväll med att baka chokladrulltårta och brownies. Så det blir en heldag med Jossan, kanonkul! =)

Nu är det kallt och jagfryser, så det blir att hoppa ner under täcket och lägga sig framför tvn. Det ahr äntligen börjat släppa lite i magen. Bäbis verkar ha vaknat nu också, jag börjar känna lite rörelse. Så snart sätter den igång på riktigt, supermysigt!  Bara h*n låter bli blåsan den här morgonen. =)


Världen underbaraste! <3<3<3<3

RSS 2.0