Lördag kväll v.30+1

Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Har varit på Strömpilen och kikat i affärer med Jossan och Nicke, sen bakat pepparkakshus. Haha, jag och Jossan ska inte baka tillsammans har jag märkt, för båda är lika petnoga och har lätt för att bli sura. Men vi hade kul ändå, Amanda hjälpte till lite också. Så det blev helmys! Till middag blev det pizza med Nickes pappa, mumma!

Gårkvällen blev kanon, jag och Jossan var på bio och såg Twilight, sjukt bra film. Trodde inte alls att den skulle vara nån höjdare, men tji fick jag. Efter det blev det hem för att se en till film med Jossan, kommer dock inte ihåg vad den hette, det var nån halvskräckis. Ganska bra faktiskt.

Både jag och Jossan var klantiga och lyckades skämma ut oss på flera olika sätt. Jag spillde ut nästan alla popcornen på bio, så det bara flög typ över allt. Sen ramlade jossan på isen utanför statoil och kunde inte resa sig. Så hon låg där och skrattade och folk bara gick förbi. Och stackarn har ont idag, blåmärken tror jag hon fick också. Måste säga att det var grymt roligt att se, det gick som i slowmotion alltihop, jag kunde inte sluta garva!

Har även beställt en barnvagn idag, det blev en ljusgrön fårn www.annaaxel.se. Nicke fick den stora äran att välja färg, då jag har världens beslutångest. Det fanns ju hur många olika färger som helst, så det gick verkligen inte. Men jag är nöjd, hoppas bara att den ser bra ut i verkligheten, och att den är skön att styra. Får åka över till Mia för att testa lite. =)


Tänkte slänga in veckans magbild också innan jag slutar. Ska upp och socialisera mig en stund, och vänta på att nickepicke ska komma hem!


Kommentarer
Postat av: Miia

Men självklart att ni ska komma hit och provköra och provhålla bebis ju!!! :D

2008-12-20 @ 21:26:14
URL: http://glutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0